Οταν γραφεις στο φορουμ να μην κανεις ταυτοχρονα πιπες γιατι μπερδευεις τα πληκτρα και δεν καταλαβαινουμε τι θες να γραψεις!Καλά φίλε! πολοι το είπαν αυτό. Δεν γαμαω πουστηδες! μόνο με γαμανε! γιατί εάν ξέρεις? οι ποιο πολύ πουστηδες γαμανε.. και μάλιστα πολλά αντράκια της πιάτσας… όποτε άσε καλυτερα.. τα ΤΡΑΝΣ! ξερουν καλλιτερα ….
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 672K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Φιλαρακι πουστηδες δεν γαμαω. Η μονη εξαιρεση που ισως κανω ειναι να γαμησω τον Πανουλη αν συνεχισει τις μαλακιες του και τις ψευτιες του εδω μεσα. Μπροστα μου η κοτα προσοχη ειναι..η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκαμε με τα αλλα γουρουνια οπως μας λεει να τον βιασουμε κι αυτον για πλακα τετοιος βλακας που εινε αλλα τον λυπηθηκαμε. Απ´οτι βλεπω ομως δεν θα τη γλιτωσει
Ρε Φάνη το γάμησες πάλι , γουρούνια τους αποκαλείς εσύ , δεν αυτοαποκαλούνται έτσι.
Άντε τραβα προς τα εκεί το σενάριο να φας μια πούτσα να ησυχάσεις.
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ!ΕΣΥ????????????????????????????????????????Οταν γραφεις στο φορουμ να μην κανεις ταυτοχρονα πιπες γιατι μπερδευεις τα πληκτρα και δεν καταλαβαινουμε τι θες να γραψεις!
Συνημμένα
Σταματηστε τις μαλακιες για κλωνους και κωνους. Καταντατε σε μαλακια σαν το τσουτσεκι τον Πανουλη. Γουρουνια ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ειπα.. Ας ειμαστε γουρουνια λοιπον. Οταν ομως σταματησει να κρυβεται και μας δει μπροστα του θα θελω να μας το πει καταμουτρα ο κοπριτης
Αυτος δεν ειναι κωλος!!!!Η τρυπα του Λιλα είναι!!!!ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ!ΕΣΥ????????????????????????????????????????
AndI2eaS_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Φιλαρακι πουστηδες δεν γαμαω. Η μονη εξαιρεση που ισως κανω ειναι να γαμησω τον Πανουλη αν συνεχισει τις μαλακιες του και τις ψευτιες του εδω μεσα. Μπροστα μου η κοτα προσοχη ειναι..η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκαμε με τα αλλα γουρουνια οπως μας λεει να τον βιασουμε κι αυτον για πλακα τετοιος βλακας που εινε αλλα τον λυπηθηκαμε. Απ´οτι βλεπω ομως δεν θα τη γλιτωσει
Όχι ρε δεν είμαι ο Πανοφάνης... χαχαχααχαχ Καλά αδερφέ εσύ μιλάμε είσαι τέρμα βλάκας!
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σταματηστε τις μαλακιες για κλωνους και κωνους. Καταντατε σε μαλακια σαν το τσουτσεκι τον Πανουλη. Γουρουνια ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ειπα.. Ας ειμαστε γουρουνια λοιπον. Οταν ομως σταματησει να κρυβεται και μας δει μπροστα του θα θελω να μας το πει καταμουτρα ο κοπριτης
Ενταξει ρε φιλε , μια πλάκα κάναμε , σε πιστεύουμε.
Γιατί μισείς τόσο πολύ τον Φάνη ρε τύπε ? Τι σου έκανε?
Κάτι μου λέει ότι υπάρχει ένοχο παρελθόν .....
AndI2eaS_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Για βάλε καμιά photo ρε "πραγματικέ" Μάκη, ή θα μας βγεις και συ ηθικός τώρα α δεν κάνω τέτοια μετά από τόσες παρτούζες και βίντεο; Α και δεν θέλουμε μόνο μια, γιατί μία βρίσκω και γω τώρα σε 5 λεπτά net και στη βάζω. 10αριά και το βλέπουμε, μην σου πω βίντεο..
Ντάξει το θέμα έχει ξεφύγει τελείως με τη μαλακία στον εγκέφαλο του Πανοφάνη.
Ενταξει ρε φιλε , μια πλάκα κάναμε , σε πιστεύουμε.
Γιατί μισείς τόσο πολύ τον Φάνη ρε τύπε ? Τι σου έκανε?
Κάτι μου λέει ότι υπάρχει ένοχο παρελθόν .....
Δεν τον μισω μωρε τον βλακα ισα ισα για χαβαλε τον εχω να σπαω πλακα μαζι του και να του γαμαω τη Λενα ασυστολα. Αλλα τον βλεπω εχει ξεφυγει τωρα και μου την εχει σπασει
Αλλα οταν ειδα αυτη τη μουναρα να ειναι με αυτον τον χλελε τη πρωτη μερα στο καμπινγκ δεν μπορουσα να το χωνεψω..την εκοψα και ανικανοποιητη και απο τη πρωτη στιγμη μου μπηκε στο μυαλο να τη γαμησω. Δεν θα τη γλιτωνε..οπως και εγινε..το πιο γλυκο πουτανακι που ειχα ποτε..την εχω καταγαμησει με καθε δυνατο τροπο και αυτη μου ειναι με το σεις και με το σας και κυριε Μακη..ειναι εκτος συναγωνισμου το γκομενακι
Για βάλε καμιά photo ρε "πραγματικέ" Μάκη, ή θα μας βγεις και συ ηθικός τώρα α δεν κάνω τέτοια μετά από τόσες παρτούζες και βίντεο; Α και δεν θέλουμε μόνο μια, γιατί μία βρίσκω και γω τώρα σε 5 λεπτά net και στη βάζω. 10αριά και το βλέπουμε, μην σου πω βίντεο..
Μαγκα τα βιντεο ειναι ολα προσωπικη συλλογη και για να τα δει καποιος πρεπει να πληρωσει..για κοροιδα σαν τον Πανουλη ψαχνεις να τα βγαζω εδω κουτρα;
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Tα επιχειρηματα τα εχεις γραψεις εσυ ρε τρομπα μολις μπηκε ο Μακης στο σπιτι γυαλισε το ματι της Λενας σου λεει ηρθε ο ψωλαρας να με ξεσκισει την να τον κανω τον πανοφανη με το γαριδακι του και με το δικιο της η γυναικα να ικανοποιηθει ηθελε και το εκανε ξεσκιστηκε μεχρι αηδιας με τον ψωλαρα της κ εβαλε εσενα το φλωρο με το γαριδακι σου για υπνο.
Tι λες ρε ;το ματι της λενας δε θα γυαλιζε ποτε για εναν χοντρομπαλα πενηνταρη ,εγω ειμαι πολυ καλυτερος εμφανησιακα ,τι να τον κανει αυτον τον μεσηλικα;αφου ειναι κακασχημος σαν γουρουνι,και δεν μ εβαλε για υπνο αντιθετα ηθελε να τη σωσω και να διωξω το γουρουνι απ το σπιτι μας ,αλλα με πηραξε το ποτο δεν ξερω τι στοδιαολο επαθα και παρελυσα εκεινη τη μερα
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πανοφάνη ανέβασε φώτο της Λένας. Μπορεί να την έχουμε πάρει που ξέρεις? Επίσης πολύ αποτυχία το αβαταρ Μακης14 ρε μαν. Ο Μάκης δεν παίζει να μπαίνει εδώ μέσα. Δεν έχει χρόνο.... τη Λένα
η γυναικα μου ειναι σοβαρη και ηθικη γυναικα δεν με εχει απατησει ποτε
AndI2eaS_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μαγκα τα βιντεο ειναι ολα προσωπικη συλλογη και για να τα δει καποιος πρεπει να πληρωσει..για κοροιδα σαν τον Πανουλη ψαχνεις να τα βγαζω εδω κουτρα;
Άραξε ρε αλάνι που μου λες και μάγκα. Να σου πω άντε κόψε τώρα τις μαλακίες και ανέβασε κανα σενάριο, το ζαλίσαμε. Αφού στο ψέμα θα το συνεχίσουμε ας το συνεχίσουμε με ιστορία, γιατί χωρίς απόδειξη δεν πιστεύει κανείς τίποτα. Κατάλαβες τώρα ΜΑΓΚΑ;
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δεν τον μισω μωρε τον βλακα ισα ισα για χαβαλε τον εχω να σπαω πλακα μαζι του και να του γαμαω τη Λενα ασυστολα. Αλλα τον βλεπω εχει ξεφυγει τωρα και μου την εχει σπασει
Αλλα οταν ειδα αυτη τη μουναρα να ειναι με αυτον τον χλελε τη πρωτη μερα στο καμπινγκ δεν μπορουσα να το χωνεψω..την εκοψα και ανικανοποιητη και απο τη πρωτη στιγμη μου μπηκε στο μυαλο να τη γαμησω. Δεν θα τη γλιτωνε..οπως και εγινε..το πιο γλυκο πουτανακι που ειχα ποτε..την εχω καταγαμησει με καθε δυνατο τροπο και αυτη μου ειναι με το σεις και με το σας και κυριε Μακη..ειναι εκτος συναγωνισμου το γκομενακι
Μάκη τι δουλειά κανεις?
Μην είσαι ταξιτζής και ζεις με τον Μπίμπι και την Αννούλα?
Μια τέτοια σύνδεση των δυο thread θα ήταν για πολλά γούστα..
Tι λες ρε ;το ματι της λενας δε θα γυαλιζε ποτε για εναν χοντρομπαλα πενηνταρη ,εγω ειμαι πολυ καλυτερος εμφανησιακα ,τι να τον κανει αυτον τον μεσηλικα;αφου ειναι κακασχημος σαν γουρουνι,και δεν μ εβαλε για υπνο αντιθετα ηθελε να τη σωσω και να διωξω το γουρουνι απ το σπιτι μας ,αλλα με πηραξε το ποτο δεν ξερω τι στοδιαολο επαθα και παρελυσα εκεινη τη μερα
Αφου ρε ΗΛΙΘΙΕ σου εριξα υπνωτικο στο ποτο..ακομα να το παρεις χαμπαρι; ΧΑΧΑΧΑ
Και συνεχιζεις παλι το ιδιο τροπαρι βλεπω οτι τη βιασα..που λιωνει απο καυλα το μωρο οταν με βλεπει και ζηταει το σπερμα μου απο τη ψωλαρα μου να κανει παιδι..παρακαλαει βλακα
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Φάνη μήπως σε πονούσε ο κώλος σου όταν ξύπνησες την άλλη μέρα?Tι λες ρε ;το ματι της λενας δε θα γυαλιζε ποτε για εναν χοντρομπαλα πενηνταρη ,εγω ειμαι πολυ καλυτερος εμφανησιακα ,τι να τον κανει αυτον τον μεσηλικα;αφου ειναι κακασχημος σαν γουρουνι,και δεν μ εβαλε για υπνο αντιθετα ηθελε να τη σωσω και να διωξω το γουρουνι απ το σπιτι μας ,αλλα με πηραξε το ποτο δεν ξερω τι στοδιαολο επαθα και παρελυσα εκεινη τη μερα
Νομίζω ότι κάτι σου έχουν κρατήσει μυστικό.
Τελικά έχει δίκιο Ιππότης ....
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πανουλη μπινε εκτος απο μικροψωλης, φλωρος και παιδι της φαπας εισαι και ψευτρακος. Περασα τη καθιερωμενη μου βολτα απο το σπιτακι σου να γευτω για ακομα μια φορα το γλυκο μουνακι της πουτανιτσας μου της Λενας ,της γυναικουλας σου, και να κανω ολα αυτα που σε προειδοποιησα αλλα δεν ησασταν εκει. Τα φωτα κλειστα κοντεψα να σπασω τη πορτα με τον Μενιο. Τι μπραβους μας λες ρε γελοιε ανθρωπε; Σε ποιον τα πουλας αυτα; Που στον πουτσο την πηρες και την κρυβεις;
Οσο για τους μπραβους τους προηγουμενους τους εξαφανισμενους ενα θα σου πω.. Κολληταρια γιναμε..οποτε μπορεις να καταλαβεις τι παιχτηκε και με αυτους ;) χαχα
Τι λες βρε παλιο κερατα μπινε ;ποτε λυπαμε;ολη τη μερα σπιτι ημασταν αν εξαιρεσεις τις ωρες που ημουν στη δουλεια αλλα και τοτε η λενα ηταν μεσα κλειδωμενη και οι μπραβοι απ εξω φιλουσαν το σπιτι ,αποκλιεται αρχηψευτη να μπηκες στο σπιτι και να εφτασες μεχρι την εξωπορτα ,θα ρωτησω τους μπραβους να δω τι θα μου πουν .οσο για τους αλλους μπραβους σιγα μη γινατε φιλαρακια θα σας σαπισαν στο ξυλο σιγουρα,τωρα δεν ξερω τι εγινε μετα αλλα μαλλον θα ντρεπεσε να το πεις γιατι θα σε ψωφισαν στο ξυλο.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ενα θα σου πω μεγαλε..οι πουτσες μας σε αρκετες φασεις εκεινη τη νυχτα διασταυρωθηκαν μεσα στην υγρη μουναρα της Λενας. Γλυκαθηκαν και οι μπραβοι με τη θεσπεσια μουναρα της και εγραψαν φυσικα στα παπαρια τους τον Πανουλη.
Παντως οπως εχετε καταλαβει η αδυναμια της Λενας ειναι η δικη μου πουτσα και αυτο δεν αλλαζει ;)
αποκλιεται και οι μπραβοι που πληρωσα να βιασαν τη λενα.και η γυναικα μου δεν εχει αδυναμια στη πουτσα σου ,αντιθετα αηδιαζει μολις σε βλεπει ακομα και απο εκατο μετρα αποσταση να σε δει αηδιαζει και τρεχει να κρυφτει απο σενα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.400
- Πόντοι
- 2.966
Τι παπαραςTι λες ρε ;το ματι της λενας δε θα γυαλιζε ποτε για εναν χοντρομπαλα πενηνταρη ,εγω ειμαι πολυ καλυτερος εμφανησιακα ,τι να τον κανει αυτον τον μεσηλικα;αφου ειναι κακασχημος σαν γουρουνι,και δεν μ εβαλε για υπνο αντιθετα ηθελε να τη σωσω και να διωξω το γουρουνι απ το σπιτι μας ,αλλα με πηραξε το ποτο δεν ξερω τι στοδιαολο επαθα και παρελυσα εκεινη τη μερα