KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα.....
Ιππότη νομίζω είσαι στον σωστό δρόμο , εκεί θέλει να το πάει ο Φάνης αλλα ντρέπεται.
Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα.....
ο ιπποτης την εχει μεγαλη και ο φανης αγαπαει την λενα....δεν εχεις δικιοΙππότη νομίζω είσαι στον σωστό δρόμο , εκεί θέλει να το πάει ο Φάνης αλλα ντρέπεται.
ο ιπποτης την εχει μεγαλη και ο φανης αγαπαει την λενα....δεν εχεις δικιο
ειναι φανερος βιασμοςΛένα-Μάκης
ειναι φανερος βιασμος
και την γλωσσα την βγαζει εξω για να καταλαβει τι μπηκε στο στομα της επειδη ειναι τυφλη....(μαλακιες δεν λεμε σε αυτο το θρεντ?)Είναι φως φανάρι ρε φιλε , με το ένα χέρι σπρώχνει τον πούτσο μακριά από το στόμα της , με το άλλο σπρώχνει τον τύπο να φύγει, και ανοίγει το στόμα να φωνάξει βοήθεια.
Πανουλη μπινε εκτος απο μικροψωλης, φλωρος και παιδι της φαπας εισαι και ψευτρακος. Περασα τη καθιερωμενη μου βολτα απο το σπιτακι σου να γευτω για ακομα μια φορα το γλυκο μουνακι της πουτανιτσας μου της Λενας ,της γυναικουλας σου, και να κανω ολα αυτα που σε προειδοποιησα αλλα δεν ησασταν εκει. Τα φωτα κλειστα κοντεψα να σπασω τη πορτα με τον Μενιο. Τι μπραβους μας λες ρε γελοιε ανθρωπε; Σε ποιον τα πουλας αυτα; Που στον πουτσο την πηρες και την κρυβεις;
Οσο για τους μπραβους τους προηγουμενους τους εξαφανισμενους ενα θα σου πω.. Κολληταρια γιναμε..οποτε μπορεις να καταλαβεις τι παιχτηκε και με αυτους ;) χαχα
Γάμησες και τους μπράβους ρε φιλε?
Γάμησες και τους μπράβους ρε φιλε?
δυσκολακιΟ καλός ο μύλος όλα τα αλέθει τύπε. Σε λίγο θα γαμήσει και τον ιππότη
Ενα θα σου πω μεγαλε..οι πουτσες μας σε αρκετες φασεις εκεινη τη νυχτα διασταυρωθηκαν μεσα στην υγρη μουναρα της Λενας. Γλυκαθηκαν και οι μπραβοι με τη θεσπεσια μουναρα της και εγραψαν φυσικα στα παπαρια τους τον Πανουλη.
Παντως οπως εχετε καταλαβει η αδυναμια της Λενας ειναι η δικη μου πουτσα και αυτο δεν αλλαζει ;)
Όταν τα λέω εγώ… με λέτε πουστη! Ρε, ακόμα και οι Μπράβοι γαμιόνται???έλα ρε?? δεν το πιστεύω! όσο για μένα, μην ασχολείσθε… ξέρω εγώ να παιρναω καλά…..Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει τύπε. Σε λίγο θα γαμήσει και τον ιππότη
Και μετά καύλωσαν, οι Μπράβοι… και σας γαμησαν όλους μαζί… σωστά?Ενα θα σου πω μεγαλε..οι πουτσες μας σε αρκετες φασεις εκεινη τη νυχτα διασταυρωθηκαν μεσα στην υγρη μουναρα της Λενας. Γλυκαθηκαν και οι μπραβοι με τη θεσπεσια μουναρα της και εγραψαν φυσικα στα παπαρια τους τον Πανουλη.
Παντως οπως εχετε καταλαβει η αδυναμια της Λενας ειναι η δικη μου πουτσα και αυτο δεν αλλαζει ;)
Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει τύπε. Σε λίγο θα γαμήσει και τον ιππότη
Όταν τα λέω εγώ… με λέτε πουστη! Ρε, ακόμα και οι Μπράβοι γαμιόνται???έλα ρε?? δεν το πιστεύω! όσο για μένα, μην ασχολείσθε… ξέρω εγώ να παιρναω καλά…..
Φιλαρακι πουστηδες δεν γαμαω. Η μονη εξαιρεση που ισως κανω ειναι να γαμησω τον Πανουλη αν συνεχισει τις μαλακιες του και τις ψευτιες του εδω μεσα. Μπροστα μου η κοτα προσοχη ειναι..η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκαμε με τα αλλα γουρουνια οπως μας λεει να τον βιασουμε κι αυτον για πλακα τετοιος βλακας που εινε αλλα τον λυπηθηκαμε. Απ´οτι βλεπω ομως δεν θα τη γλιτωσει
Καλά φίλε! πολοι το είπαν αυτό. Δεν γαμαω πουστηδες! μόνο με γαμανε! γιατί εάν ξέρεις? οι ποιο πολύ πουστηδες γαμανε.. και μάλιστα πολλά αντράκια της πιάτσας… όποτε άσε καλυτερα.. τα ΤΡΑΝΣ! ξερουν καλλιτερα ….Φιλαρακι πουστηδες δεν γαμαω. Η μονη εξαιρεση που ισως κανω ειναι να γαμησω τον Πανουλη αν συνεχισει τις μαλακιες του και τις ψευτιες του εδω μεσα. Μπροστα μου η κοτα προσοχη ειναι..η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκαμε με τα αλλα γουρουνια οπως μας λεει να τον βιασουμε κι αυτον για πλακα τετοιος βλακας που εινε αλλα τον λυπηθηκαμε. Απ´οτι βλεπω ομως δεν θα τη γλιτωσει