Εσύ θα αναλάβεις το ΠΑΝΟΦΑΝΗ !!!
Μόνο αν έλθει παρέα με τη Λένα.
Εσύ θα αναλάβεις το ΠΑΝΟΦΑΝΗ !!!
Οκ σε καταγγέλλω δημόσια είσαι ένα από τα γουρούνια ...........
Τη Λένα είπαμε την παίρνω εγώ.Μόνο αν έλθει παρέα με τη Λένα.
Ανοίγουν ντομάτες και πιπεριές για γεμιστά.Διαβάζοντας προσεκτικά την Ιστορία του Φίλου ΠΑΝΟΦΑΝΗ και ευκαιριακά του kolotripidakia ... υπάρχει η απορία
Που είναι οι Μπράβοι Οεοοο ??
Τη Λένα είπαμε την παίρνω εγώ.
Ανοίγουν ντομάτες και πιπεριές για γεμιστά.
Δίκιο έχεις άλλωστε ειναι μαθημένη στις παρτουζες.Δε θα μαλώσουμε για μία γκόμενα...... Την παίρνουμε παρέα, βρε αδελφέ!
Οχι εγώ ρε. Οι μπράβοι τώρα που θα προσέχουν το σπίτι της Λένας μην εμφανιστεί παλι ο ΜΑΚΗΣ, δεν πρέπει να έχουν και το αγαπημένο φαγητό του πανοφάνη;Πείνασες " Γουρούνι " ??
Μενιο! Τι εγινε ρε μεγαλε με τους μπραβους? Θα μας πεις ή κι εσυ θ αρχισεις τα πουστικα σαν τον πανοφανη
Πανοφανημακη145555 εισαι αρρωστος.σε χουμε πάρει χαμπάρι ρεεεε
Σε πηγε ζουμί ε;
Που ειναι τωρα η Λενα ξερεις;
Kαι μικροτσουτσουνος εισαι και ΚΕΡΑΤΑΣ εισαι και φλωρος εισαι και η Λενα ειναι παρτουζιαρια απο μονος τα χεις γραψει λουλη
Δίκιο έχεις άλλωστε ειναι μαθημένη στις παρτουζες.
Πανοφάνη, εκεί που νομίζαμε ότι είσαι είτε 15χρονο που χαζεύει είτε cuckoldakias που γουστάρει τέτοιες ιστορίες τελικά φαίνεται ότι είσαι για το Δαφνί φίλε. Ντάξει αν είναι δυνατόν..
παιζει ο μακης να ειναι κλωνος του φανη;νομιζω δινει αποδοση κατω απο 1.25..
Φλωρομπινε μιση μπατσα ανθρωπακο που δεν θα επιτρεψεις κι ολας να γαμησω το πουτανακι μου. Οποτε γουσταρω θα τη ξεσκιζω τη Λενουλα βαλτο καλα στο μυαλο σου. Αλλα αφου μαθει γι αυτες τις ξεφτιλες σου εδω μεσα ουτε να σε φτυσει δεν θα θελει μετα