Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Διαβάζοντας  προσεκτικά  την  Ιστορία του  Φίλου ΠΑΝΟΦΑΝΗ και  ευκαιριακά  του kolotripidakia  ... υπάρχει  η  απορία  

Που είναι  οι  Μπράβοι  Οεοοο  ??  
Ανοίγουν ντομάτες και πιπεριές για γεμιστά.  :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.877
Πόντοι
6.030
Γιατι τον βριζετε ρε παιδες? Εδωσε ωραια τροπη στο σεναριο. Πανοφανη συνεχισε με τσακωμους με μενιο απο εδω. Καλο ειναι αυτο.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Πείνασες   " Γουρούνι "   ?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι εγώ ρε. Οι μπράβοι τώρα που θα προσέχουν το σπίτι της Λένας μην εμφανιστεί παλι ο ΜΑΚΗΣ, δεν πρέπει να έχουν και το αγαπημένο φαγητό του πανοφάνη;

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Ρε  μήπως  είσαι  ο  ΡΕΝΟΣ  ??

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.877
Πόντοι
6.030
Μενιο! Τι εγινε ρε μεγαλε με τους μπραβους? Θα μας πεις ή κι εσυ θ αρχισεις τα πουστικα σαν τον πανοφανη

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Kαι μικροτσουτσουνος εισαι και ΚΕΡΑΤΑΣ εισαι και φλωρος εισαι και η Λενα ειναι παρτουζιαρια απο μονος τα χεις γραψει λουλη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι εννοεις απο μονος τα  εγραψα; ποια;
δεν ειμαι κερατας .πεσ μου μια αποδειξη οτι ειμαι,δεν εχεις,και η γυναικα μου δεν ειναι παρτουζιαρα τιμαει τον γαμο της και δεν μ εχει απατησει ποτε

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανοφάνη, εκεί που νομίζαμε ότι είσαι είτε 15χρονο που χαζεύει είτε cuckoldakias που γουστάρει τέτοιες ιστορίες τελικά φαίνεται ότι είσαι για το Δαφνί φίλε. Ντάξει αν είναι δυνατόν..

τιποτα απ ολα αυτα δεν ειμαι

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
παιζει ο μακης να ειναι κλωνος του φανη;νομιζω δινει αποδοση κατω απο 1.25..

οχι ρε φιλε  ειπαμε πολλα μ εχουν κατηγορησει μερικοι σ αυτο το σαιτ οτι ειμαι ενω δεν ειμαι,αλλα στο τελος θα με βγαλετε ψυχοπαθη που νομιζει οτι ειναι διχασμενη προσωπικοτητα.αυτος που λεει οτι ειναι ο μακης δεν ξερω αν στ αληθεια ειναι αυτος αλλα σιγουρα δεν ειναι κλωνος μου

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φλωρομπινε μιση μπατσα ανθρωπακο που δεν θα επιτρεψεις κι ολας να γαμησω το πουτανακι μου. Οποτε γουσταρω θα τη ξεσκιζω τη Λενουλα βαλτο καλα στο μυαλο σου.  Αλλα αφου μαθει γι αυτες τις ξεφτιλες σου εδω μεσα ουτε να σε φτυσει δεν θα θελει μετα

Α  ρε κερατα δεν μπορεσαν να σε βρουν οι μπραβοι ακομα .ποιος ξερει που εισαι κρυμενος .  τουλαχιστον δεν θα ξαναπλησιασεις τη γυναικα μου και το σπιτικο μας .το παιζες και νταης χθες οτι θα ξανα ενοχλησεις τη γυναικα μου και θα τη βιασεις ,ευτυχως που για σενα που εισαι χεστης και δεν πλησιασες το σπιτι, γιατι αν πλησιαζες σημερα στα διακοσια μετρα θα σε τρωγαν λαχανο οι μπραβοι ,κουραδομαγκα επειδη δε μπορεις να ριξεις καμια γκομενα τις βιαζεις γιατι δε σου καθονται αλλιως .τετοια καταντια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom