Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.879
Πόντοι
6.030
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Ειδατε που ο Πανοφανης τον ηπε και δν λει τιποτα...
Ελα σας εφτιαξα και γαμω τις φαντασιωσεις. Βαλτε στη θεση της λενας την ελινα και στη θεση του πανοφανη τον ντιτζε ρας και κινει μια χαρα το στορυ κοιταξτε και την σχετικη κουβντα στο σχετικο θεμα της ελινας κατζ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.879
Πόντοι
6.030
Χεχεχεχ. Ενταξει ρε παιδια πλακα κανουμε και γελαμε. Μην γινετε κι εσεις σαν τουςνλλους τους βλακες που επειδη ειπαμε μια κουβεντα για τον απλυτο μας το παιζουν δηθεν και καλα και μας κατηγορουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Περιεργο χιουμορ εχεις τύπε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.879
Πόντοι
6.030
Στο πνευμα του thread... ειναι και το χιουμορ

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
δεν ειμαι κερατας γαμωτο!  αυτο που λες ειναι αβασιμο ,δεν εχεις επιχειρηματα να αποδειξεις οτι ειμαι κερατας ,ενω εγω εχω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι κερατας
Eισαι ΚΕΡΑΤΑΣ συν οτι εισαι μικροτσουτσουνος χεστης και φλωρος τη να σε κανει εσενα η Λενα και τις αποδειξεις μονος σου τις εγραψες τρομπα ε τρομπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Eισαι ΚΕΡΑΤΑΣ συν οτι εισαι μικροτσουτσουνος χεστης και φλωρος τη να σε κανει εσενα η Λενα και τις αποδειξεις μονος σου τις εγραψες τρομπα ε τρομπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειμαι ουτε κερατας ουτε και κατι απ τα υπολοιπα που λες ,και οι αποδειξεις που γραφω ειναι αληθινες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.879
Πόντοι
6.030
Πανοφανη πουσταρα που σ εχουν ολοι μια ψωλια!
:2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.879
Πόντοι
6.030
Πανοφανη γαμιολη....κατσε φατην ολη!!

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου Πανο τι κάνεις; Με ενημερωσαν οτι γραφεις για τις ιστοριες μας εδω μεσα. Βλεπω πολυ μισος ρε κολλητε γιατι ετσι; Ειναι δυνατον να με κατηγορεις σαν βιαστη; Η Λενα αλλωστε με σεβεται και γουσταρει να την γαμαω. Αυτο το γυναικακι δυστυχως για σενα δεν ειναι για τα κυβικα σου. Ποσες πουτσες ακομα θες να της ριξω για να το καταλαβεις;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Γεια σου Πανο τι κάνεις; Με ενημερωσαν οτι γραφεις για τις ιστοριες μας εδω μεσα. Βλεπω πολυ μισος ρε κολλητε γιατι ετσι; Ειναι δυνατον να με κατηγορεις σαν βιαστη; Η Λενα αλλωστε με σεβεται και γουσταρει να την γαμαω. Αυτο το γυναικακι δυστυχως για σενα δεν ειναι για τα κυβικα σου. Ποσες πουτσες ακομα θες να της ριξω για να το καταλαβεις;

ελα φιλε αποκλιεται να εισαι ο μακης ,σιγα μην ξερει αυτος ο κωλογερος απο υπολογιστη, ιντερνετ και απο  σαιτ

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

και ο μακης ειναι βιαστης γιατι η γυναικα μου ουτε τον σεβετε και φυσικα δε γουσταρει να τη γαμαει ,τον σιχαινετε

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
ελα φιλε αποκλιεται να εισαι ο μακης ,σιγα μην ξερει αυτος ο κωλογερος απο υπολογιστη, ιντερνετ και απο  σαιτ

Πανουλη για κακη σου τυχη αυτο εδω το σαιτ το παρακολουθει ο ξαδερφος του Μενιου και με ενημερωσε. Την πατησες και επειδη εχεις πει χοντραδες για μενα και την παρεα μου αυριο θα ερθω απο κει και αφου γλεντησω την Λενα θα της πω και για τα ξεφτιλικια σου εδω μεσα. Την γαμησες μαλακισμενο

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανουλη για κακη σου τυχη αυτο εδω το σαιτ το παρακολουθει ο ξαδερφος του Μενιου και με ενημερωσε. Την πατησες και επειδη εχεις πει χοντραδες για μενα και την παρεα μου αυριο θα ερθω απο κει και αφου γλεντησω την Λενα θα της πω και για τα ξεφτιλικια σου εδω μεσα. Την γαμησες μαλακισμενο

δεν εχω πει χοντραδες την  αληθεια ειπα και δεν προκειτε να ξανα καταφερεις να ερθεις σπιτι μου ,και δεν θα ξανα επιτρεψω να βιασεις τη γυναικα μου ποτε ξανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom