Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 675K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
To μυαλο σου και μια λυρα ΚΕΡΑΤΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειμαι κερατας γαμωτο!  αυτο που λες ειναι αβασιμο ,δεν εχεις επιχειρηματα να αποδειξεις οτι ειμαι κερατας ,ενω εγω εχω για να αποδειξω οτι δεν ειμαι κερατας

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Τα γραφω για τι το να λεω το προβλημα μου σε αλλους με βοηθαει να ξελαφρωνω καπως ,οπως αν θα τα ελεγα σε ψυχολογο,ομως αυτο ειναι απροσωπο οποτε ειναι καλυτερο,μπορω να πω τα τραγικα προβληματα μου χωρις να εκτειθεμε,βεβαια εχει και τα αρνητικα του οπως οτι ο καθενας μπορει να σε βρισει και να γελασει και να σπασει πλακα με τον πονο σου

τυπε απο ψυχολογο αμα θες εχω να σου συστησω εγω και ειναι και ΠΟΛΥ ωραιο μουνι, μιλφοκατασταση βεβαια αλλα θα ψωλοβροντας για παρτη της καθε μερα. αν θες πες μου - να σου λυσει το προβλημα δεν μπορει βεβαια αλλα θα τα βρεις με τον εαυτο σου και με τη κατασταση της λενας σιγουρα :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Και χαζος και μικροτσουτσουνος εισαι! Ξερουμε πια ποιος εισαι πανοφανη. Σταματα να κρυβεσαι και πες μας μονος σου εσυ ποιοι πραγματικα ειστε εσυ και η γυναικα σου.

δεν ειμαι ουτε χαζος ουτε μικροτσουτσουνος

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.927
Πόντοι
6.030
Πανοφανη!!! Αν δεν κανεις οτι σου πω θα σε αποκαλυψω ! Θα δωσω τα πραγματικα στοιχεια σου στον αερα του bou.com! Κι τοτε να ξερεις θα ειναι χειροτερα για σενα! Αν θες να μην μιλησω στειλε την λενα να την παρτουζωσω κι εγω με τους φιλους μου.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
τυπε απο ψυχολογο αμα θες εχω να σου συστησω εγω και ειναι και ΠΟΛΥ ωραιο μουνι, μιλφοκατασταση βεβαια αλλα θα ψωλοβροντας για παρτη της καθε μερα. αν θες πες μου - να σου λυσει το προβλημα δεν μπορει βεβαια αλλα θα τα βρεις με τον εαυτο σου και με τη κατασταση της λενας σιγουρα :grin:

θα μου μιλαει στα σοβαρα να βοηθησει εμενα και τη γυναικα μου να λυσουμε τα ψυχολογικα τραυματα που επαθε απ τα γουρουνια,η θα ειρωνευεται και θα κοροιδευει κι αυτη,γιατι σε οσους ειπα το δραμα μου μεχρι τωρα,λιγοι βρεθηκαν που εδειξαν κατανοηση και μου ειπαν συμβουλες και λογια συμπαραστασης,οι περισσοτεροι με κοροιδευαν και με χλευασαν και δε καταλαβαινω γιατι,τοσο κακια πια σ αυτο το κοσμο

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανοφανη!!! Αν δεν κανεις οτι σου πω θα σε αποκαλυψω ! Θα δωσω τα πραγματικα στοιχεια σου στον αερα του bou.com! Κι τοτε να ξερεις θα ειναι χειροτερα για σενα! Αν θες να μην μιλησω στειλε την λενα να την παρτουζωσω κι εγω με τους φιλους μου.

δεν ξερεις ποιος ειμαι ,οποτε δεν ανησυχω δεν μπορεις να μας εκβιασεις

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.927
Πόντοι
6.030
δεν ξερεις ποιος ειμαι ,οποτε δεν ανησυχω δεν μπορεις να μας εκβιασεις
Ξερω πολυ καλα ποιος εισαι και κυριως ποια ειναι η παρτουζιαρα γυναικα σου. Αν στα επομενα 5 λςπτα δεν μου στειλεις σε πμ το κινητο της λενας για να κανονισω να την παρτουζωσω με τους φιλους μου θα αποκαλυψω εδω μπροστα σε ολα τα μελη του μπουρδελα ποιοι ειστε

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ξερω πολυ καλα ποιος εισαι και κυριως ποια ειναι η παρτουζιαρα γυναικα σου. Αν στα επομενα 5 λςπτα δεν μου στειλεις σε πμ το κινητο της λενας για να κανονισω να την παρτουζωσω με τους φιλους μου θα αποκαλυψω εδω μπροστα σε ολα τα μελη του μπουρδελα ποιοι ειστε
εσυ εισαι ο μενιος???

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.927
Πόντοι
6.030
Ο χρονος ειχει ηδη ξεκινησει να μετραει!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.927
Πόντοι
6.030
εσυ εισαι ο μενιος???
Οχι απλα ξερω ποιοι ειναι. Και μολις αποκαλυψω (εκτος αν ο πανοφανης ενδωσει) τοτε φιλε θα δεις ποσο απλο ηταν να ξερεις ποιος ειναι ποιος

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.927
Πόντοι
6.030
ΠΑΝΟΦΑΝΗ!!Τα πεντε λεπτα περασαν και εσυ δεν εκανες τιποτα για να ικανοποιησεις τις απαιτησεις μου!

AndI2eaS_Red

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Λοιπόν ο χρόνος πέρασε, δώσε πόνο στο λαόοοοοοοο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.927
Πόντοι
6.030
ΠΑΝΟΦΑΝΗ!! Εχασες....
Δεν εκανες αυτο που επρεπε....οποτε θα αποκαλυψω ποιοι ειστε......

Ελενα: εΛινα κατζα
Πανοφανης: ντι τζει ρας.......

Δειτε και το thread  ελινα κατζα και θα καταλαβετε..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

η γυναικα μου δεν ειναι παρτουζιαρα σιχαινετε τις παρτουζες ειναι σοβαρη και ηθικη γυναικα

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
ΠΑΝΟΦΑΝΗ!! Εχασες....
Δεν εκανες αυτο που επρεπε....οποτε θα αποκαλυψω ποιοι ειστε......

Ελενα: εΛινα κατζα
Πανοφανης: ντι τζει ρας.......

Δειτε και το thread  ελινα κατζα και θα καταλαβετε..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:huh:

AndI2eaS_Red

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Δικέ μου τι άκυρο; Και πως ακριβώς μπορούμε να το καταλάβουμε;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Την πέταξες και εξαφανίστηκες;    :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom