Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Σουρρεαλισμος...

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχω πει χοντραδες την  αληθεια ειπα και δεν προκειτε να ξανα καταφερεις να ερθεις σπιτι μου ,και δεν θα ξανα επιτρεψω να βιασεις τη γυναικα μου ποτε ξανα

Λοιπον αυριο ερχομαι παρεα με τα παιδια και θα γινει της πουτανας στο σπιτακι σου. Αυριο θα ζησεις μοναδικες στιγμες δεμενος χειροποδαρα να παρακολουθεις. Και επειδη εγω ειμαι αρσενικο ο λογος μου συμβολαιο. Αυριο δεν το γλυτωνει το γκαστρωμα η Λενα.
Α και για ρωτα την τι εγινε με τους μπραβους. Δεν σε εχει ενημερωσει μαλλον ε; ΧΑΧΑΧΑ

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φλωρομπινε μιση μπατσα ανθρωπακο που δεν θα επιτρεψεις κι ολας να γαμησω το πουτανακι μου. Οποτε γουσταρω θα τη ξεσκιζω τη Λενουλα βαλτο καλα στο μυαλο σου.  Αλλα αφου μαθει γι αυτες τις ξεφτιλες σου εδω μεσα ουτε να σε φτυσει δεν θα θελει μετα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φλωρομπινε μιση μπατσα ανθρωπακο που δεν θα επιτρεψεις κι ολας να γαμησω το πουτανακι μου. Οποτε γουσταρω θα τη ξεσκιζω τη Λενουλα βαλτο καλα στο μυαλο σου.  Αλλα αφου μαθει γι αυτες τις ξεφτιλες σου εδω μεσα ουτε να σε φτυσει δεν θα θελει μετα

δεν προκειτε ουτε να πλησιασετε το σπιτι θα φυλασετε απο τους μπραβους,ελατε και θα δειτε ,αυτη τη φορα δε θα τη γλιτωσεις ,θα παθεις οτι επαθαν και τα υπολοιπα γουρουνια,και η γυναικα μου μ αγαπαει εσενα δε θελει να βλεπει στα ματια της

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
παιζει ο μακης να ειναι κλωνος του φανη;νομιζω δινει αποδοση κατω απο 1.25..

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
νομιζα οτι εδωσα εγω μια νοτα σουρεαλισμου με την συνεχεια της ιστοριας που εγραψα εχθες αλλα ο πανοφανης με πηγε 5-0 με αυτο που εκανε  :grin: :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Γεια σου Πανο τι κάνεις; Με ενημερωσαν οτι γραφεις για τις ιστοριες μας εδω μεσα. Βλεπω πολυ μισος ρε κολλητε γιατι ετσι; Ειναι δυνατον να με κατηγορεις σαν βιαστη; Η Λενα αλλωστε με σεβεται και γουσταρει να την γαμαω. Αυτο το γυναικακι δυστυχως για σενα δεν ειναι για τα κυβικα σου. Ποσες πουτσες ακομα θες να της ριξω για να το καταλαβεις;

Πήρε απότομα άλλη τροπή το νήμα τώρα..... :rolleyes:

baduba

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πανοφανημακη145555 εισαι αρρωστος.σε χουμε πάρει χαμπάρι ρεεεε

AndI2eaS_Red

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Πανοφάνη, εκεί που νομίζαμε ότι είσαι είτε 15χρονο που χαζεύει είτε cuckoldakias που γουστάρει τέτοιες ιστορίες τελικά φαίνεται ότι είσαι για το Δαφνί φίλε. Ντάξει αν είναι δυνατόν..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δεν προκειτε ουτε να πλησιασετε το σπιτι θα φυλασετε απο τους μπραβους,ελατε και θα δειτε ,αυτη τη φορα δε θα τη γλιτωσεις ,θα παθεις οτι επαθαν και τα υπολοιπα γουρουνια,και η γυναικα μου μ αγαπαει εσενα δε θελει να βλεπει στα ματια της
Σε πηγε ζουμί ε; :2funny: :2funny:
Που ειναι τωρα η Λενα ξερεις;  :2on1: :pipa2: :pipa3: :fuck2: :knockinb:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
ΠΑΝΟΦΑΝΗ  μην  ανησυχείς   ο   nick  trive  &  ο  agiana  είναι   αστυνομικοί  απευθύνσου  σε  αυτούς     !!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
δεν ειμαι ουτε κερατας ουτε και κατι απ τα υπολοιπα που λες ,και οι αποδειξεις που γραφω ειναι αληθινες
Kαι μικροτσουτσουνος εισαι και ΚΕΡΑΤΑΣ εισαι και φλωρος εισαι και η Λενα ειναι παρτουζιαρια απο μονος τα χεις γραψει λουλη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
ΠΑΝΟΦΑΝΗ  μην  ανησυχείς   ο   nick  trive  &  ο  agiana  είναι   αστυνομικοί  απευθύνσου  σε  αυτούς     !!!

Λανθάνετε φίλτατε. Έχω πάρει σύνταξη και ιδιωτεύω πλέον ως.

Αν ο αγαπητός Φάνης επιθυμεί τη συνδρομή μου, ας το δηλώσει.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Πανοφάνημάκη το γάμησες τελείως....πάνω που σκεφτόμουν να γράψω την παράλληλη ιστορία "Μάκης το γουρούνι, η εκδικηση του σαπιοκοιλιά"....η ιστορία μέσα απο τα μάτια του Μάκη !

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Λανθάνετε φίλτατε. Έχω πάρει σύνταξη και ιδιωτεύω πλέον ως.

Αν ο αγαπητός Φάνης επιθυμεί τη συνδρομή μου, ας το δηλώσει.

Εσύ  θα  αναλάβεις  το ΠΑΝΟΦΑΝΗ  !!!

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Διαβάζοντας  προσεκτικά  την  Ιστορία του  Φίλου ΠΑΝΟΦΑΝΗ και  ευκαιριακά  του kolotripidakia  ... υπάρχει  η  απορία  

Που είναι  οι  Μπράβοι  Οεοοο  ??  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom