You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 673K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
δεν εχω πει χοντραδες την αληθεια ειπα και δεν προκειτε να ξανα καταφερεις να ερθεις σπιτι μου ,και δεν θα ξανα επιτρεψω να βιασεις τη γυναικα μου ποτε ξανα
Λοιπον αυριο ερχομαι παρεα με τα παιδια και θα γινει της πουτανας στο σπιτακι σου. Αυριο θα ζησεις μοναδικες στιγμες δεμενος χειροποδαρα να παρακολουθεις. Και επειδη εγω ειμαι αρσενικο ο λογος μου συμβολαιο. Αυριο δεν το γλυτωνει το γκαστρωμα η Λενα.
Α και για ρωτα την τι εγινε με τους μπραβους. Δεν σε εχει ενημερωσει μαλλον ε; ΧΑΧΑΧΑ
Φλωρομπινε μιση μπατσα ανθρωπακο που δεν θα επιτρεψεις κι ολας να γαμησω το πουτανακι μου. Οποτε γουσταρω θα τη ξεσκιζω τη Λενουλα βαλτο καλα στο μυαλο σου. Αλλα αφου μαθει γι αυτες τις ξεφτιλες σου εδω μεσα ουτε να σε φτυσει δεν θα θελει μετα
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φλωρομπινε μιση μπατσα ανθρωπακο που δεν θα επιτρεψεις κι ολας να γαμησω το πουτανακι μου. Οποτε γουσταρω θα τη ξεσκιζω τη Λενουλα βαλτο καλα στο μυαλο σου. Αλλα αφου μαθει γι αυτες τις ξεφτιλες σου εδω μεσα ουτε να σε φτυσει δεν θα θελει μετα
δεν προκειτε ουτε να πλησιασετε το σπιτι θα φυλασετε απο τους μπραβους,ελατε και θα δειτε ,αυτη τη φορα δε θα τη γλιτωσεις ,θα παθεις οτι επαθαν και τα υπολοιπα γουρουνια,και η γυναικα μου μ αγαπαει εσενα δε θελει να βλεπει στα ματια της
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
παιζει ο μακης να ειναι κλωνος του φανη;νομιζω δινει αποδοση κατω απο 1.25..
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
νομιζα οτι εδωσα εγω μια νοτα σουρεαλισμου με την συνεχεια της ιστοριας που εγραψα εχθες αλλα ο πανοφανης με πηγε 5-0 με αυτο που εκανε
Γεια σου Πανο τι κάνεις; Με ενημερωσαν οτι γραφεις για τις ιστοριες μας εδω μεσα. Βλεπω πολυ μισος ρε κολλητε γιατι ετσι; Ειναι δυνατον να με κατηγορεις σαν βιαστη; Η Λενα αλλωστε με σεβεται και γουσταρει να την γαμαω. Αυτο το γυναικακι δυστυχως για σενα δεν ειναι για τα κυβικα σου. Ποσες πουτσες ακομα θες να της ριξω για να το καταλαβεις;
Πήρε απότομα άλλη τροπή το νήμα τώρα.....
AndI2eaS_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Πανοφάνη, εκεί που νομίζαμε ότι είσαι είτε 15χρονο που χαζεύει είτε cuckoldakias που γουστάρει τέτοιες ιστορίες τελικά φαίνεται ότι είσαι για το Δαφνί φίλε. Ντάξει αν είναι δυνατόν..
Σε πηγε ζουμί ε;δεν προκειτε ουτε να πλησιασετε το σπιτι θα φυλασετε απο τους μπραβους,ελατε και θα δειτε ,αυτη τη φορα δε θα τη γλιτωσεις ,θα παθεις οτι επαθαν και τα υπολοιπα γουρουνια,και η γυναικα μου μ αγαπαει εσενα δε θελει να βλεπει στα ματια της
Που ειναι τωρα η Λενα ξερεις;
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
ΠΑΝΟΦΑΝΗ μην ανησυχείς ο nick trive & ο agiana είναι αστυνομικοί απευθύνσου σε αυτούς !!!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.406
- Πόντοι
- 2.966
Kαι μικροτσουτσουνος εισαι και ΚΕΡΑΤΑΣ εισαι και φλωρος εισαι και η Λενα ειναι παρτουζιαρια απο μονος τα χεις γραψει λουληδεν ειμαι ουτε κερατας ουτε και κατι απ τα υπολοιπα που λες ,και οι αποδειξεις που γραφω ειναι αληθινες
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.406
- Πόντοι
- 2.966
Α μη ξεχασω και το χεστης λουλακο.δεν ειμαι ουτε κερατας ουτε και κατι απ τα υπολοιπα που λες ,και οι αποδειξεις που γραφω ειναι αληθινες
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Γιατι προδίδεις προϊστάμενε;ΠΑΝΟΦΑΝΗ μην ανησυχείς ο nick trive & ο agiana είναι αστυνομικοί απευθύνσου σε αυτούς !!!
ΠΑΝΟΦΑΝΗ μην ανησυχείς ο nick trive & ο agiana είναι αστυνομικοί απευθύνσου σε αυτούς !!!
Λανθάνετε φίλτατε. Έχω πάρει σύνταξη και ιδιωτεύω πλέον ως.
Αν ο αγαπητός Φάνης επιθυμεί τη συνδρομή μου, ας το δηλώσει.
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Γιατι προδίδεις προϊστάμενε;
Εσύ θα αναλάβεις να παρακολουθείς την Λένα ;) ;) ;)
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Λανθάνετε φίλτατε. Έχω πάρει σύνταξη και ιδιωτεύω πλέον ως.
Αν ο αγαπητός Φάνης επιθυμεί τη συνδρομή μου, ας το δηλώσει.
Εσύ θα αναλάβεις το ΠΑΝΟΦΑΝΗ !!!
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Διαβάζοντας προσεκτικά την Ιστορία του Φίλου ΠΑΝΟΦΑΝΗ και ευκαιριακά του kolotripidakia ... υπάρχει η απορία
Που είναι οι Μπράβοι Οεοοο ??
Που είναι οι Μπράβοι Οεοοο ??
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Μόνο αν έλθει παρέα με τη Λένα.
Οκ σε καταγγέλλω δημόσια είσαι ένα από τα γουρούνια ...........