Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
οχι ρε φιλε  ειπαμε πολλα μ εχουν κατηγορησει μερικοι σ αυτο το σαιτ οτι ειμαι ενω δεν ειμαι,αλλα στο τελος θα με βγαλετε ψυχοπαθη που νομιζει οτι ειναι διχασμενη προσωπικοτητα.αυτος που λεει οτι ειναι ο μακης δεν ξερω αν στ αληθεια ειναι αυτος αλλα σιγουρα δεν ειναι κλωνος μου

:grin: :grin: συ ειπας  :grin: :grin:

chriscuckold

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΣ..... ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΤΣΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ 2 ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
- ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΘΑ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ.....
- ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ, ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ...
ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ.....
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΡΕΣΕ....

ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11.30 ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ.....
ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ
ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΝΕΚΡΑ....
ΣΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΝΕΚΡΑ......
ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕ ΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
-ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΕΤΣΙΙΙΙ. (ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ)
- ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΟΥ, ΠΑΡΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ (ΑΝΤΡΙΚΗ ΜΠΑΣΑ ΦΩΝΗ, ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ)
- ΠΩΠΩ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ, ΤΙ ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?
- ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ....

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ 3SOME ΜΕΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΒΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ 1.70 57-58 ΚΙΛΑΚΙΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΑ , ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΗΣΤΑ 30 ΤΗΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ 185 110 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΣΑ ΜΟΛΙΣ 12 -14 ΠΟΝΤΟΥΣ (ΟΚ ΝΟΡΜΑΛ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ 45 (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΕΝΕΚΑ).........
ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΟΥ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΔΟΥΛΕΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ.....

ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΕΓΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΑΝΠΑΥΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΩ.....

ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ, ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ
- ΣΚΙΣΕ ΜΕ ΣΚΙΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕ
- ΕΤΣΙ ΚΑΡΙΟΛΑ , ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ, ΠΑΡΤΟΝ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΑ ΣΟΥ..

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΡΑΖΙΛ , ΜΠΡΑΖΙΛ ΣΤΗΝ ΝΟΒΑ....

ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ,
ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΛΕΜΕ....
- ΚΟΝΤΕΩ ΚΟΝΤΕΥΩ ΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥΟΥΟΥ , ΑΜΑΝΑΜΑΝΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΚΛΙΚ......
ΚΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΧΑΘΗΚΕ, Η ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΒΛΑΣ ΕΛΗΞΕ
ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ 12 ΚΑΙ 15 Η ΝΙΚΗ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΛΙΑ ΧΥΜΕΝΗ...
ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΝΤΟΥΣ ,ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΚΑΙ ΤΣΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΛΙΓΟ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣ
-- ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ , ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ.................

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ 20ΛΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΡΤΑ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΛΙΓΟ ΑΝΑΜΑΛΛΙΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ
- ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΟΥΤΕΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....
- ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ , ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ  ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ...
ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ....
ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ.....
ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗΝ...................

ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ , ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΛΠ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟΥ......

ΛΕΤΕ Η ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ  :pipa2: :zfuck: :fuck1: :pipa3:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
Α  ρε κερατα δεν μπορεσαν να σε βρουν οι μπραβοι ακομα .ποιος ξερει που εισαι κρυμενος .  τουλαχιστον δεν θα ξαναπλησιασεις τη γυναικα μου και το σπιτικο μας .το παιζες και νταης χθες οτι θα ξανα ενοχλησεις τη γυναικα μου και θα τη βιασεις ,ευτυχως που για σενα που εισαι χεστης και δεν πλησιασες το σπιτι, γιατι αν πλησιαζες σημερα στα διακοσια μετρα θα σε τρωγαν λαχανο οι μπραβοι ,κουραδομαγκα επειδη δε μπορεις να ριξεις καμια γκομενα τις βιαζεις γιατι δε σου καθονται αλλιως .τετοια καταντια
H Λενα δεν εχει προβλημα του καθετε μια χαρα με τη θεληση της.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΣ..... ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΤΣΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ 2 ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
- ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΘΑ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ.....
- ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ, ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ...
ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ.....

ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕ ΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
- ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΟΥ, ΠΑΡΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ (ΑΝΤΡΙΚΗ ΜΠΑΣΑ ΦΩΝΗ, ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ)

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ 3SOME ΜΕΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΒΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ 1.70 57-58 ΚΙΛΑΚΙΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΑ , ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΗΣΤΑ 30 ΤΗΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ 185 110 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΣΑ ΜΟΛΙΣ 12 -14 ΠΟΝΤΟΥΣ (ΟΚ ΝΟΡΜΑΛ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ 45 (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΕΝΕΚΑ).........

ΠΑΝΤΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΕΓΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΑΝΠΑΥΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΩ.....

ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ, ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ
- ΣΚΙΣΕ ΜΕ ΣΚΙΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕ

ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ,
-- ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ , ΘΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ.................

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ 20ΛΕΠΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΡΤΑ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΛΙΓΟ ΑΝΑΜΑΛΛΙΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ
- ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΟΥΤΕΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....
- ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ , ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ  ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ...
ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗΝ...................

ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ , ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΛΠ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟΥ......

OXI ΦΙΛΟΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ
ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ
ΕΔΩ Ο ΦΑΝΗΣ ΜΕ 10 ΜΕΤΡΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΝ
ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΕΣΥ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ???
ΦΑΝΗ ΕΙΣΕ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ
ΘΑΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ 24ΩΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΕΝΑ

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ.....

ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ, ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ
- ΣΚΙΣΕ ΜΕ ΣΚΙΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕ

ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ,

Μη γινεις δευτερος πανοφανης τυπε ξεφτιλισμα και μετα πακετο και δρομο η τυππισα.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ελα τυπε κερατα, πες την αληθεια. Εσυ ειπες στη γυναικα σου να αφησει ανοικτο το τελεφωνο οταν γαμιετε.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Επικες στιγμες ζει το φόρουμ!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Προτείνω στους διαχειριστές να αλλάξουν τον τίτλο του νήματος σε : "Θέλω να μου γαμάνε τη γυναίκα, αλλά επειδή είναι μπαζόλα γράφω ιστοριούλες μπας και μου σηκωθεί !!!".....

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
H Λενα δεν εχει προβλημα του καθετε μια χαρα με τη θεληση της.

η γυναικα μου βιαστηκε απ  το γουρουνι δεν του καθετε με τη θεληση της,γιατι λες οτι του καθετε με τη  θεληση της ;δεν εχεις επιχειρηματα γι αυτο που λες ,επιτηδες το λες ετσι για να βρισεις τη γυναικα μου χωρις λογο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
η γυναικα μου βιαστηκε απ  το γουρουνι δεν του καθετε με τη θεληση της,γιατι λες οτι του καθετε με τη  θεληση της ;δεν εχεις επιχειρηματα γι αυτο που λες ,επιτηδες το λες ετσι για να βρισεις τη γυναικα μου χωρις λογο
Tα επιχειρηματα τα εχεις γραψεις εσυ ρε τρομπα μολις μπηκε ο Μακης στο σπιτι γυαλισε το ματι της Λενας σου λεει ηρθε ο ψωλαρας να με ξεσκισει την να τον κανω τον πανοφανη με το γαριδακι του και με το δικιο της η γυναικα να ικανοποιηθει ηθελε και το εκανε ξεσκιστηκε μεχρι αηδιας με τον ψωλαρα της κ εβαλε εσενα το φλωρο με το γαριδακι σου για υπνο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πυροφανη τι θα γινει εμεις θα βιασουμε τη λενα η οχι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.877
Πόντοι
6.030
Μακη πρεπει να εισαι ψιλοπουστσκος παντως ε? Ο πανοφανης δειχνει ενα δειγμα αντρισμου με το να απανταει στις προκλησεις? Εσυ μαλακα μακη? Ποια ειναι τα επιχειρηματα σου? Για τους τρεις μπραβους τιμεχεις να πεις? Μηπως εκαι που παρτουζωνατε την λενα, ξεφυγε καμια πουτσα και μπηκε στο βελουδινο κωλαρακι σου......?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν δεν γαμιοσαστε με το κωλοθρεντ? χτες εφαγα γεμιστα και πηγαινα τοιχο τοιχο σημερα  :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.955
Πόντοι
38.177
Ακομα να τελειωσει αυτη η ιστορια  :think:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
42
Πόντοι
246
Ρε, φίλε? δεν έγραφες καλύτερα ένα βιβλίο με της φαντασιώσεις σου? δεν μας γαμας ρε,φιλε!  :kissass2:

Συνημμένα

• 10384601_1413084795646984_3788404158881145922_n[1].jpg
    10384601_1413084795646984_3788404158881145922_n[1].jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 31

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πανοφάνη ανέβασε φώτο της Λένας. Μπορεί να την έχουμε πάρει που ξέρεις? Επίσης πολύ αποτυχία το αβαταρ Μακης14 ρε μαν. Ο Μάκης δεν παίζει να μπαίνει εδώ μέσα. Δεν έχει χρόνο.... :zfuck: τη Λένα  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom