You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 673K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φιλαρακι πουστηδες δεν γαμαω. Η μονη εξαιρεση που ισως κανω ειναι να γαμησω τον Πανουλη αν συνεχισει τις μαλακιες του και τις ψευτιες του εδω μεσα. Μπροστα μου η κοτα προσοχη ειναι..η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκαμε με τα αλλα γουρουνια οπως μας λεει να τον βιασουμε κι αυτον για πλακα τετοιος βλακας που εινε αλλα τον λυπηθηκαμε. Απ´οτι βλεπω ομως δεν θα τη γλιτωσει
Τωρα εκτος απο βιαστης θα γινεις και πουστης βιαστης ;μονο που εγω ειμαι αντρας και γι αυτο δε θα σου πω το συνηθησμενο οτι θα σε βιασω εγω ,γιατι δεν γουσταρω αντρες ,αλλα αν με ξαναπλησιασεις εμενα και τη γυναικα μου,καποιοι αλλοι θα βιασουν εσενα και δεν εννοω κανονικο βιασμο εννοω θα σε γαμισουν στο ξυλο.οχι να βιασεις δε θα μπορεσεις αντιθετα θα καταληξεις στο νοσοκομειο με σπασμενα ακρα.και σ αυτη την ηλικια που εισαι κολανε δυσκολα
Τι λες βρε παλιο κερατα μπινε ;ποτε λυπαμε;ολη τη μερα σπιτι ημασταν αν εξαιρεσεις τις ωρες που ημουν στη δουλεια αλλα και τοτε η λενα ηταν μεσα κλειδωμενη και οι μπραβοι απ εξω φιλουσαν το σπιτι ,αποκλιεται αρχηψευτη να μπηκες στο σπιτι και να εφτασες μεχρι την εξωπορτα ,θα ρωτησω τους μπραβους να δω τι θα μου πουν .οσο για τους αλλους μπραβους σιγα μη γινατε φιλαρακια θα σας σαπισαν στο ξυλο σιγουρα,τωρα δεν ξερω τι εγινε μετα αλλα μαλλον θα ντρεπεσε να το πεις γιατι θα σε ψωφισαν στο ξυλο.
Χθες το βραδυ αρχιδι ηρθα και ειδα νεκρικη σιγη. Χτυπουσα πορτες κουδουνια τπτ.. Λεγε ρε που στο πουτσο την εχεις παει; Θα σε ξετρυπωσω οπου κι αν βρισκεσαι το νου σου
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σταματηστε τις μαλακιες για κλωνους και κωνους. Καταντατε σε μαλακια σαν το τσουτσεκι τον Πανουλη. Γουρουνια ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ειπα.. Ας ειμαστε γουρουνια λοιπον. Οταν ομως σταματησει να κρυβεται και μας δει μπροστα του θα θελω να μας το πει καταμουτρα ο κοπριτης
δε κρυβομαι εσυ κριβεσαι απ τους μπραβους γιατι αν σε βρουν την εβαψες θα σε τουλουμιασουν κουραδομαγκα .
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πανομάκη είσαι διχασμένη προσωπικότητα
Όταν μπει και σαν Λένα να γραφει να δεις γέλια , θα γίνει τριχασμένη προσωπικότητα.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
στον κωλο του την εβαλε....αντε βαρεθηκαμε....ανανεωσουΧθες το βραδυ αρχιδι ηρθα και ειδα νεκρικη σιγη. Χτυπουσα πορτες κουδουνια τπτ.. Λεγε ρε που στο πουτσο την εχεις παει; Θα σε ξετρυπωσω οπου κι αν βρισκεσαι το νου σου
AndI2eaS_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
στον κωλο του την εβαλε....αντε βαρεθηκαμε....ανανεωσου
Είσαι θεός.. ΤΕΛΟΣ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε στην καλοκαιρινη περιοδο παιζουν επαναληψειςστον κωλο του την εβαλε....αντε βαρεθηκαμε....ανανεωσου
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τυπε δεν ειναι τιβι εδω!!!! εχουμε απαιτησειςτυπε στην καλοκαιρινη περιοδο παιζουν επαναληψεις
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν τον μισω μωρε τον βλακα ισα ισα για χαβαλε τον εχω να σπαω πλακα μαζι του και να του γαμαω τη Λενα ασυστολα. Αλλα τον βλεπω εχει ξεφυγει τωρα και μου την εχει σπασει
Αλλα οταν ειδα αυτη τη μουναρα να ειναι με αυτον τον χλελε τη πρωτη μερα στο καμπινγκ δεν μπορουσα να το χωνεψω..την εκοψα και ανικανοποιητη και απο τη πρωτη στιγμη μου μπηκε στο μυαλο να τη γαμησω. Δεν θα τη γλιτωνε..οπως και εγινε..το πιο γλυκο πουτανακι που ειχα ποτε..την εχω καταγαμησει με καθε δυνατο τροπο και αυτη μου ειναι με το σεις και με το σας και κυριε Μακη..ειναι εκτος συναγωνισμου το γκομενακι
δεν γαμας τη λενα ασυστολα ,την βιασες γιατι της το εκανες χωρις τη θεληση της.
και η λενα δεν ηταν ανικανοποιητη μαζι μου ισα ισα ενιωθε πληρης και ευτηχησμενη,οταν γνωρισαμε εσας καταστραφηκε η ζωη μας και η λενα εγινε δυστηχισμενη,αλλα τωρα τελειωσαν αυτα δεν προκειτε να την ξανα ακουμπησετε ποτε ξανα
Τωρα εκτος απο βιαστης θα γινεις και πουστης βιαστης ;μονο που εγω ειμαι αντρας και γι αυτο δε θα σου πω το συνηθησμενο οτι θα σε βιασω εγω ,γιατι δεν γουσταρω αντρες ,αλλα αν με ξαναπλησιασεις εμενα και τη γυναικα μου,καποιοι αλλοι θα βιασουν εσενα και δεν εννοω κανονικο βιασμο εννοω θα σε γαμισουν στο ξυλο.οχι να βιασεις δε θα μπορεσεις αντιθετα θα καταληξεις στο νοσοκομειο με σπασμενα ακρα.και σ αυτη την ηλικια που εισαι κολανε δυσκολα
Αντρας με ψωλη 7 ποντους και να του ξεσκιζουν τη γυναικα μεσα στο ιδιο του το σπιτι ρε βλαμμενε; Που το ειδες γραμμενο αυτο; Χαχα η πουτσα μου εχει γινει ενα με το μουνι της
Οι μπραβοι παντως τη γαμησαν με λυσσα και γουσταρε η Λενα..ολα σε βιντεο ειναι καταγεγραμμενα.. Δεν σου εκανε εντυπωση που "εξαφανιστηκαν"; ;)
Αλλα εισαι και αργοστροφος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δυσκολα θα τις ικανοποιησεις στο παρον θρεντ :Sτυπε δεν ειναι τιβι εδω!!!! εχουμε απαιτησεις
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
νταξ δεν κρινετε και η ζωη μου εδω....αλλα νομιζα οτι ειχε πιο πολυ φαντασια......τυπε δυσκολα θα τις ικανοποιησεις στο παρον θρεντ :S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ξεκινησε καλα τυπενταξ δεν κρινετε και η ζωη μου εδω....αλλα νομιζα οτι ειχε πιο πολυ φαντασια......
αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν τραβαγε
για να δεις αν ειναι καλο ενα θρεντ θα βλεπεις ποιοι συμμετεχουν
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
yes sir.... κατι ξερειςξενικησε καλα τυπε
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αφου ρε ΗΛΙΘΙΕ σου εριξα υπνωτικο στο ποτο..ακομα να το παρεις χαμπαρι; ΧΑΧΑΧΑ
Και συνεχιζεις παλι το ιδιο τροπαρι βλεπω οτι τη βιασα..που λιωνει απο καυλα το μωρο οταν με βλεπει και ζηταει το σπερμα μου απο τη ψωλαρα μου να κανει παιδι..παρακαλαει βλακα
ωστε εσυ παλιο ποστη κερατα , παλιο αρχιδι γαμημενε !εσυ εριξες υπνωτικο στο ποτο μου και γι αυτο δεν μπορουσα να κουνηθω και ειχα παραλησει; ετσι εξηγητε και γω φοβομουν οτι ειμαι αρρωστος ετσι εξηγητε οτι τις επομενες μερες ημουν μια χαρα.ετσι και σε βρουν οι μπραβοι την πατησες τρεχα να κρυφτεις
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
πουθενα δεν κρυφτηκαμε απλα οταν ελειπα στη δουλεια η λενα απ το φοβο της μηπως καταφερετε και περασετε απ τη σκοπια των μπραβων εκλεισε τα φωτα και κρυφτηκε και εκανε πως λυπει για να μην τη βρειτε.αν και πιστευω οτι λες ψεματα γιατι αποκλιεται να καταφερνες να περασεις απ τη σκοπια των μπραβωνΧθες το βραδυ αρχιδι ηρθα και ειδα νεκρικη σιγη. Χτυπουσα πορτες κουδουνια τπτ.. Λεγε ρε που στο πουτσο την εχεις παει; Θα σε ξετρυπωσω οπου κι αν βρισκεσαι το νου σου
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αφου ρε ΗΛΙΘΙΕ σου εριξα υπνωτικο στο ποτο..ακομα να το παρεις χαμπαρι; ΧΑΧΑΧΑ
Και συνεχιζεις παλι το ιδιο τροπαρι βλεπω οτι τη βιασα..που λιωνει απο καυλα το μωρο οταν με βλεπει και ζηταει το σπερμα μου απο τη ψωλαρα μου να κανει παιδι..παρακαλαει βλακα
η γυναικα μου ειναι πολυ ομορφη και καλη γυναικα σιγα μην ελιωνε οταν εβλεπε τη γουρουνοπαρουσιασου με την κοιλαρα και τη γουρουνοφατσα σου .δεν σε παρακαλαει να της δωσεις το σπερμα σου ,εμενα θελει για να της κανω παιδι τον αντρα της
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ξεκινησε καλα τυπε
Τώρα όμως πάει να ανεβεί πάλι.
Αυτό που βρίζει τον εαυτό του με άλλο nick οφείλεις να παραδεχτείς δείχνει ότι το παιδί προσπαθεί.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ισως χρειαζεται και μια γκεστ εμφανιση της λεναςΤώρα όμως πάει να ανεβεί πάλι.
Αυτό που βρίζει τον εαυτό του με άλλο nick οφείλεις να παραδεχτείς δείχνει ότι το παιδί προσπαθεί.