Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
φυσικα και δεν ειμαι αδελφη του αντρα μου καλε τι ειναι αυτα που λετε!

η πεθερα μου ειναι μια χαρα γυναικα αλλα λιγο αρρωστη τωρα τελευταια. αν μαθει τις βλακειες του γιοκα της θα στεναχωρηθει.

οπως βλεπετε παντως ο κυριος εχει λουφαξει και με πηρε τωρα 2 τηλεφωνα στο κινητο και 2 στο σπιτι. γιατι εινα στο γραφειο του και αντι να δουλευει καθεται και γραφει ιστοριες για αγριους εδω μεσα να διαβαζουν οι ανωμαλοι. για ονομα του θεου.
Να μας πεις αν σου αρεσουν  οι παρτουζες?
Χυθηκαν τονοι μελανιου αν σου αρεσουν η οχι
? :think:

MeLeneLena

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Να μας πεις αν σου αρεσουν  οι παρτουζες?
Χυθηκαν τονοι μελανιου αν σου αρεσουν η οχι
? :think:

ακουστε κυριε. δεν σας ξερω για να μου μιλατε με αυτο το τροπο. το αν μου αρεσουν οι παρτουζες δεν σας αφορα. γιατι ειτε μου αρεσουν ειτε οχι, παρτουζα με εσας δεν θα εκανα.

και σε καθε περιπτωση, και να μου αρεσαν οι παρτουζες, θα το παραδεχομουνα εδω που διαβαζει και ο αντρας μου αυτα που γραφουμε. οχι βεβαια.

με ξαναπαιρνει τηλεφωνο το αγορι μου. σας αφηνω αταχτουληδες. το νου σας στις παρτουζες και να φλερταρετε με παντρεμενες γυναικες δεν ντρεπεστε λιγο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι  μαs επεισεs  τωρα.....Ειπαμε να δουλευουμε τουs "αλλουs"   
Οχι κι εδω μεσα ομωs   :grin: :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ακουστε κυριε. δεν σας ξερω για να μου μιλατε με αυτο το τροπο. το αν μου αρεσουν οι παρτουζες δεν σας αφορα. γιατι ειτε μου αρεσουν ειτε οχι, παρτουζα με εσας δεν θα εκανα.

και σε καθε περιπτωση, και να μου αρεσαν οι παρτουζες, θα το παραδεχομουνα εδω που διαβαζει και ο αντρας μου αυτα που γραφουμε. οχι βεβαια.

με ξαναπαιρνει τηλεφωνο το αγορι μου. σας αφηνω αταχτουληδες. το νου σας στις παρτουζες και να φλερταρετε με παντρεμενες γυναικες δεν ντρεπεστε λιγο.
λενα θες να παμε για ποτο?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το πιο καλτ θρεντ του μπου τελεια κομ  :rockon: :rockon: :rockon:

fanis555555

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΛΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ!

και ολοι εσεις που μιλατε στη γυναικα μου με αυτο το τροπο κοφτε το η γυναικα μου δεν ειναι καμμια πορνη ελευθεριων ηθων να της μιλατε ετσι. η γυναικα μου περναει PTSD δηλαδη post traumatic stress disorder και διακατεχεται απο denial δηλαδη αρνηση ολων αυτων που της εχουν συμβει. ο γιατρος εχει πει να μην εχει προσβαση στο ιντερνετ αλλα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να ελεγχω τα παντα. εσεις ολοι κοροιδευετε αλλα πως θα νιωθατε αν σας ειχαν βιασει τη γυναικα τα γουρουνια.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Κυρια μου παρεξηγησατε την προθεση μου. Δεν θελω να σας παρω παρτουζα. Απλα χυθεικαν τονοι μελανι αν σας αρεσουν η οχι μεχρι και ραντεβου θανατου κλειστηκαν για σας.
Θα σας δωσω μια συμβουλη: διωξε τον μαλακοπιτουρα και αφεσου στο λαο του μπου!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.250
Πόντοι
2.966
ΛΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ!

και ολοι εσεις που μιλατε στη γυναικα μου με αυτο το τροπο κοφτε το η γυναικα μου δεν ειναι καμμια πορνη ελευθεριων ηθων να της μιλατε ετσι. η γυναικα μου περναει PTSD δηλαδη post traumatic stress disorder και διακατεχεται απο denial δηλαδη αρνηση ολων αυτων που της εχουν συμβει. ο γιατρος εχει πει να μην εχει προσβαση στο ιντερνετ αλλα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να ελεγχω τα παντα. εσεις ολοι κοροιδευετε αλλα πως θα νιωθατε αν σας ειχαν βιασει τη γυναικα τα γουρουνια.
Tι μαλακας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.250
Πόντοι
2.966
φυσικα και δεν ειμαι αδελφη του αντρα μου καλε τι ειναι αυτα που λετε!

η πεθερα μου ειναι μια χαρα γυναικα αλλα λιγο αρρωστη τωρα τελευταια. αν μαθει τις βλακειες του γιοκα της θα στεναχωρηθει.

οπως βλεπετε παντως ο κυριος εχει λουφαξει και με πηρε τωρα 2 τηλεφωνα στο κινητο και 2 στο σπιτι. γιατι εινα στο γραφειο του και αντι να δουλευει καθεται και γραφει ιστοριες για αγριους εδω μεσα να διαβαζουν οι ανωμαλοι. για ονομα του θεου.
Λενα πρεπει να σε κανουμε επιτιμο μελος του bou εχει χυθει πολλη μελανι για παρτη σου κοριτσαρα μου.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γιατι με λες μαλακα? δεν ειμαι μαλακας απλα η γυναικα μου ειναι σε κακη κατασταση αφου τη βιασαν τα γουρουνια
φανη δεν εισαι μαλακας αγορι μου.....η λενα μου εστιλε πμ ,θα βρεθουμε σημερα και θα της πω τα καλυτερα για εσενα ασχετο αν θα με τσιμπουκωσει μετα

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
γιατι με λες μαλακα? δεν ειμαι μαλακας απλα η γυναικα μου ειναι σε κακη κατασταση αφου τη βιασαν τα γουρουνια

ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΟΦΑΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

fanis555555

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν συνεχιζω τιποτα δεν το περιμενα απο ανθρωπους τοση κακια. δεν μου φτανουν τα γουρουνια που με απειλουν εμενα και τη γυναικα μου που υπεφερε στα χερια τους εχω και εσας που δεν καταλαβαινω γιατι με βριζετε και πως δεν εχετε καταλαβει οτι η γυναικα μου τραβηξε τοσα πολλα στα χερια των γουρουνιων

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εσυ ψαξου μηπως το βραδι που σε ναρκωσαν στον σφυριξε ο μακης και ασε την λενα ησυχη

MeLeneLena

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
πανουλη ασε τα αγορακια που σε πειραζουν και πες μου μωρο μου, θα μου φερεις δυο συσκευασιες clorazil το βραδυ? την εχεις τη συνταγη στο πορτοφολι σου ενταξει μωρακι μου?

Karmala

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε χαραμίζεσαι εδώ στο Αμέρικα θα ανταγωνιζόσουν την Τόλμη και Γοητεία...... :tooth:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
α καλα....το δρομοκαιτιο ειναι ανοιχτο?

Stories

Νέο!

Stories