Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ελα ντεγιατι λες οτι ειμαι σοβαρα;
Ελα ντεγιατι λες οτι ειμαι σοβαρα;
Αφου μπήκε η Λένα,10 μέρες κάστινγκ κάναμε για να τη βρούμε.2 μέρες μου πηρε να τα διαβασω όλα,η ιστορία είναι πολυ καλή και κρίμα που τελείωσε έτσι.Λείπει η εξομολόγηση της λένας..
Κώλο δίνουν? τα καταπίνουν οι ξεκωλιαριτσες σας?
Φιλε αυτο να το λες σε οσους δεν ξερουν,μεταξύ μας ομως ειλικρινεια!!! ;)
Εσυ είσαι ο νεος Φανης με τα εξι πενταρια;
Αντε και γαμισου ρε μαλακα!!!!
δεν ειμαι αλλος εγω ειμαι απλα το αλλο μου προφιλ καποιος εξυπνακιας απο εδω μεσα υποθετω η καποιος απο τους μπραβους εβαλε καποιον χακερ και μου το κλειδωσανε και δεν μπορω να μπω. ειστε μαλακες που βριζετε τη γυναικα μου οποιος καταλαβαινει θα διαβασε οτι το φαρμακο που μου ζητησε ειναι φαρμακο για τη σχιζοφρενεια δεν ειναι καλα και πως να ειναι καλα μετα απο ολα αυτα που εχει υποστει απο τα γουρουνια
δεν ειμαι αλλος εγω ειμαι απλα το αλλο μου προφιλ καποιος εξυπνακιας απο εδω μεσα υποθετω η καποιος απο τους μπραβους εβαλε καποιον χακερ και μου το κλειδωσανε και δεν μπορω να μπω. ειστε μαλακες που βριζετε τη γυναικα μου οποιος καταλαβαινει θα διαβασε οτι το φαρμακο που μου ζητησε ειναι φαρμακο για τη σχιζοφρενεια δεν ειναι καλα και πως να ειναι καλα μετα απο ολα αυτα που εχει υποστει απο τα γουρουνια
πανουλη ασε τα αγορακια που σε πειραζουν και πες μου μωρο μου, θα μου φερεις δυο συσκευασιες clorazil το βραδυ? την εχεις τη συνταγη στο πορτοφολι σου ενταξει μωρακι μου?
φυσικα και δεν ειμαι αδελφη του αντρα μου καλε τι ειναι αυτα που λετε!
η πεθερα μου ειναι μια χαρα γυναικα αλλα λιγο αρρωστη τωρα τελευταια. αν μαθει τις βλακειες του γιοκα της θα στεναχωρηθει.
οπως βλεπετε παντως ο κυριος εχει λουφαξει και με πηρε τωρα 2 τηλεφωνα στο κινητο και 2 στο σπιτι. γιατι εινα στο γραφειο του και αντι να δουλευει καθεται και γραφει ιστοριες για αγριους εδω μεσα να διαβαζουν οι ανωμαλοι. για ονομα του θεου.
βρε μαλακα ανεπροκοπε δεν ντρεπεσαι να με κανεις ρεζιλι στο κοσμο ;;
μαλακα με το πουλακι που δεν κανει τσιου εδω και μηνες; ηλιθιο κατασκευασμα.
γραφεις εδω μεσα σε αγνωστους τις φαντασιωσις σου βλακα ρεζιλι των σκυλιων; ΜΑΚΑΡΙ να υπηρχαν αυτοι που λες, ο μενιος και τα γουρουνια και δεν ξερω εγω τι αλλες βλακεις καθεσαι και γραφεις, τουλαχιστον αν υπηρχαν θα με ξεκωλιαζαν σε καθημερινη βαση και δεν θα πηγαινανε χαμενα τα ζουμια μου που καθε πρωι με πιανει ορεξη και ειμαι μουσκεμα και οταν σου ζηταω να με πηδηξεις εισαι ολο κουρασμενος.
δεν ντρεπεσαι βρε αχρηστε; και ολο δηθεν εισαι κουρασμενος για να με γαμησεις αλλα ολη τη μερα εισαι εδω μεσα και γραφεις ιστοριες δηθεν πως με πηδανε.
βλακα. εγω φταιω που θελω και να γαμηθω με σενα αντι να κατσω σε οποιον βρω. απο σημερα ξεκιναω με αγγουρια και δονητες στο κωλαρακι μου και στο μουνακι μου, και σε ενημερωνω συμμορφωσου και σοβαρεψου γιατι απο την αλλη εβδομαδα θα γαμηθω με ολη τη γειτονια.
δεν σας ξερω και απο χθες κυριε που αμφισβητητε και την ταυτοτητα μου! οριστε μας. ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.
τον πανοφανουλη μου τον αγαπω αλλα ειναι βλακας. και εντελως μα εντελως μιλαμε ανωριμος. καθεται εδω με ολους τους ανωμαλους και τους λεει ιστοριες απο το μυαλο του οτι με πηδανε και με βιαζουν και με ξεσκιζουν - σα δε ντρεπεται λιγο.
ολα θα τα πω στη μανα σου πανοφανη ακους? ολα και να σε δω μετα τι θα της πεις γρια γυναικα.
Τελικα πιος απο τους δυο σας γαμαει τη λενα και πιος ειναι που την παιζει στη γωνια ρε παιδια?
ευτυχως που δεν πηρες τον νόμο στα χερια σου...για φαντάσου να ειχες την γυναικα σου να σε επισκεπτεται στην φυλακή..και για να σε προστατέψει απο τον σιγουρο βιασμο,να υποκυπτε εκεινη στις αγριες ορέξεις ψωλαράδων που θα την σοδομιζαν με τον πιο αγριο τρόπο...εισαι τυχερος