Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

pn781978

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
2 μέρες μου πηρε να τα διαβασω όλα,η ιστορία είναι πολυ καλή και κρίμα που τελείωσε έτσι.Λείπει η εξομολόγηση της λένας..

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
2 μέρες μου πηρε να τα διαβασω όλα,η ιστορία είναι πολυ καλή και κρίμα που τελείωσε έτσι.Λείπει η εξομολόγηση της λένας..
Αφου μπήκε η Λένα,10 μέρες κάστινγκ κάναμε για να τη βρούμε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Λενα σταματα να κοροιδευεις τον αντρα σου. Πες του ολη την αληθεια για τις παρτουζες  που σ' εχουμε παρει. Βεβαια η καλυτερη ηταν στο υπογειακι του κυριου μπαμπη.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φιλε αυτο να το λες σε οσους δεν ξερουν,μεταξύ μας ομως ειλικρινεια!!! ;)

ειλικρινεστατα  μιλαω ,ισα ισα επειδη εσεις ξερετε ενας λογος παραπανο καταλαβαινετε οτι ηταν βιασμος αυτα που εκαναν τα γουρουνια στη γυναικα μου

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εσυ είσαι ο νεος Φανης με  τα  εξι πενταρια;
Αντε και γαμισου ρε μαλακα!!!!

:birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ρε φιλε ελεος ο αλλος  προσπαθει να υποδηθει εμενα λες και δε φαινετε οτι λεει στην κατασταση του οτι ειναι νεο μελος

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειμαι αλλος εγω ειμαι απλα το αλλο μου προφιλ καποιος εξυπνακιας απο εδω μεσα υποθετω η καποιος απο τους μπραβους εβαλε καποιον χακερ και μου το κλειδωσανε και δεν μπορω να μπω. ειστε μαλακες που βριζετε τη γυναικα μου οποιος καταλαβαινει θα διαβασε οτι το φαρμακο που μου ζητησε ειναι φαρμακο για τη σχιζοφρενεια δεν ειναι καλα και πως να ειναι καλα μετα απο ολα αυτα που εχει υποστει απο τα γουρουνια

Κι αφου ρα μαλακα καποιος  χακερ μου κλειδωσε το προφιλ τοτε πως μπορω και απανταω;
δηλαδη θελεις τωρα να μας πεισεις οτι εσυ εισαι ο αφθεντικος fanis55555;
πρωτα απ ολα δεν χρειαζετε καν να σε ρωτησω κατι απ ολα αυτα που εχω διηγηθει ολο αυτον τον καιρο για να σε ψαρωσω.
προδιδεσε και μονο απο την ορθογραφια.καλα ρε μαλακα το (ειμαι)
το γραφεις με (αι);
ειναι ποτε δυνατον ο αφθεντικος πανος να εγραφε  τοσο καλη ορθογραφια εγω θα το γραφα με (ε)
εχεις πολλα να μαθεις ακομα για να με αντιγραψεις σωστα,οσοι ειναι παλιοι το ξερουν .
μαθε λοιπον λιγο μπαλιτσα πρωτα και μετα ελα να πουλησεις μαγκια γατακι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τα πραγματα περιπλεκοντε.Μυριζομε πολλαπλη προσωπικοτητα. Ενα δυνατο τριγωνο αναμεσα στην Λενα,τον καλο φανη και τον κακο φανη...εχει πολυ ζουμι η υποθεση...

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειμαι αλλος εγω ειμαι απλα το αλλο μου προφιλ καποιος εξυπνακιας απο εδω μεσα υποθετω η καποιος απο τους μπραβους εβαλε καποιον χακερ και μου το κλειδωσανε και δεν μπορω να μπω. ειστε μαλακες που βριζετε τη γυναικα μου οποιος καταλαβαινει θα διαβασε οτι το φαρμακο που μου ζητησε ειναι φαρμακο για τη σχιζοφρενεια δεν ειναι καλα και πως να ειναι καλα μετα απο ολα αυτα που εχει υποστει απο τα γουρουνια

και φυσικα αυτη που λεει πως ειναι η λενα δεν ειναι ουτε μια στο εκατομυριο η γυναικα μου,πρωτα απ ολα η γυναικα μου δεν θα εμπαινε ποτε σε τετοιες σελιδες ,ασε που δεν ασχολειτε σχεδον καθολου με το ιντερνετ και γενικα με τους υπολογιστες

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
πανουλη ασε τα αγορακια που σε πειραζουν και πες μου μωρο μου, θα μου φερεις δυο συσκευασιες clorazil το βραδυ? την εχεις τη συνταγη στο πορτοφολι σου ενταξει μωρακι μου?

ασε μας ρε φιλε

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
φυσικα και δεν ειμαι αδελφη του αντρα μου καλε τι ειναι αυτα που λετε!

η πεθερα μου ειναι μια χαρα γυναικα αλλα λιγο αρρωστη τωρα τελευταια. αν μαθει τις βλακειες του γιοκα της θα στεναχωρηθει.

οπως βλεπετε παντως ο κυριος εχει λουφαξει και με πηρε τωρα 2 τηλεφωνα στο κινητο και 2 στο σπιτι. γιατι εινα στο γραφειο του και αντι να δουλευει καθεται και γραφει ιστοριες για αγριους εδω μεσα να διαβαζουν οι ανωμαλοι. για ονομα του θεου.

Πρωτον δεν ειναι ολοι ανωμαλοι εδω μεσα .δευτερον    ........ ασε μας ρε φιλε

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
βρε μαλακα ανεπροκοπε δεν ντρεπεσαι να με κανεις ρεζιλι στο κοσμο ;;

μαλακα με το πουλακι που δεν κανει τσιου εδω και μηνες; ηλιθιο κατασκευασμα.

γραφεις εδω μεσα σε αγνωστους τις φαντασιωσις σου βλακα ρεζιλι των σκυλιων; ΜΑΚΑΡΙ να υπηρχαν αυτοι που λες, ο μενιος και τα γουρουνια και δεν ξερω εγω τι αλλες βλακεις καθεσαι και γραφεις, τουλαχιστον αν υπηρχαν θα με ξεκωλιαζαν σε καθημερινη βαση και δεν θα πηγαινανε χαμενα τα ζουμια μου που καθε πρωι με πιανει ορεξη και ειμαι μουσκεμα και οταν σου ζηταω να με πηδηξεις εισαι ολο κουρασμενος.

δεν ντρεπεσαι βρε αχρηστε; και ολο δηθεν εισαι κουρασμενος για να με γαμησεις αλλα ολη τη μερα εισαι εδω μεσα και γραφεις ιστοριες δηθεν πως με πηδανε.

βλακα. εγω φταιω που θελω και να γαμηθω με σενα αντι να κατσω σε οποιον βρω. απο σημερα ξεκιναω με αγγουρια και δονητες στο κωλαρακι μου και στο μουνακι μου, και σε ενημερωνω συμμορφωσου και σοβαρεψου γιατι απο την αλλη εβδομαδα θα γαμηθω με ολη τη γειτονια.

καλα αντρας πραμα θα κατσεις να σε γαμησει ολη η γειτονια ; περιεργα γουστα εχετε εσεις οι νεολεοι.
εγω προτιμω τις γυναικες .

μακαρι οντως φιλε να ηταν αληθεια  αυτο που γραφεις και η λενα να μην ειχε βιαστει απ τα  γουρουνια ποτε ,αλλα δυστηχως ειναι η φριχτη αληθεια.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τελικα πιος απο τους δυο σας γαμαει τη λενα και πιος ειναι που την παιζει στη γωνια ρε παιδια?  :grin: :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
δεν σας ξερω και απο χθες κυριε που αμφισβητητε και την ταυτοτητα μου! οριστε μας. ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.

τον πανοφανουλη μου τον αγαπω αλλα ειναι βλακας. και εντελως μα εντελως μιλαμε ανωριμος. καθεται εδω με ολους τους ανωμαλους και τους λεει ιστοριες απο το μυαλο του οτι με πηδανε και με βιαζουν και με ξεσκιζουν - σα δε ντρεπεται λιγο.

ολα θα τα πω στη μανα σου πανοφανη ακους? ολα και να σε δω μετα τι θα της πεις γρια γυναικα.

ναι η γυναικα μου θα με αποκαλουσε "πανοφανη"

ασε που με τη μανα μου ειναι σαν το διαλο με το λιβανι.

μακαρι ρε μαγκα να εβγαζα  ολα αυτα απ το μυαλο μου,καλυτερα να ημουν ενας ανωμαλος παρα να εχουν βιασει τη γυναικα μου.αλλα δυστηχως συμβαινει το δευτερο.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τελικα πιος απο τους δυο σας γαμαει τη λενα και πιος ειναι που την παιζει στη γωνια ρε παιδια?  :grin: :grin:

ποια λενα εννοεις; τη γυναικα μου την κανονικη τη γαμαω μονο εγω .
τωρα αυτον που υποδυεται εδω μεσα τη  λενα δεν ξερω ποιος τον γαμαει θα σε γελασω.

pn781978

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ευτυχως που δεν πηρες τον νόμο στα χερια σου...για φαντάσου να ειχες την γυναικα σου να σε επισκεπτεται στην φυλακή..και για να σε προστατέψει απο τον σιγουρο βιασμο,να υποκυπτε εκεινη στις αγριες ορέξεις ψωλαράδων που θα την σοδομιζαν με τον πιο αγριο τρόπο...εισαι τυχερος

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ευτυχως που δεν πηρες τον νόμο στα χερια σου...για φαντάσου να ειχες την γυναικα σου να σε επισκεπτεται στην φυλακή..και για να σε προστατέψει απο τον σιγουρο βιασμο,να υποκυπτε εκεινη στις αγριες ορέξεις ψωλαράδων που θα την σοδομιζαν με τον πιο αγριο τρόπο...εισαι τυχερος

στην ουσια πηρα το νομο στα χερια μου ,στελνωντας τους μπραβουν να σαπισουν τα γουρουνια ,απλα δεν μπηκα φυλακη

pn781978

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
δυστυχως αυτα που περιγράφεις εχουν συμβει στην πραγματικοτητα σε άλους ανθρώπους και εχουν καταστραφει ζωες ....ευχομαι να μην συμβει σε κανενα κατι τέτοιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom