Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Μονο το μελλον θα δειξειμακαρι ξανα λεω να ηταν σκωτεινες φαντασιωσεις αυτα που γραφω και να μην ηταν η πραγματικοτητα
Μονο το μελλον θα δειξειμακαρι ξανα λεω να ηταν σκωτεινες φαντασιωσεις αυτα που γραφω και να μην ηταν η πραγματικοτητα
Κοιτα αυτο ειναι το ωραιο καμια φορα με τις κοπελες. Να ειναι κλειστες στην αρχη και μετα να τους βγαζεις οικιοτητα και να ανοιγοντε.Εγω γουσταρω πολυ η γκομενα μου να ειναι ο εαυτος της ελευθερα.Ενταξυ δεν ειπαμε να χεζει και με ανοιχτη την πορτα οταν ειναι σπιτι μου αλλα καταλαβες.
δεν υπάρχει αντρας που να μην καβλώνει με την ιδέα της γυναικας του να τον παίρνει απο κάποιον άλλο..οποιος το αρνειται,λεει ψέματα στον εαυτο του
μην εισαι απολυτως σε αυτο σιγουρα δεν ειμαι μονο εγω που δεν καβλωνω καθολου στην ιδεα της γυναικας μου να το κανει με αλλον.υπαρχουν τοσοι διαφορετικοι χαρακτηρες στον κοσμο δεν μπορει ολοι να καυλωνουν μ αυτη την ιδεα .Δεν ξερω αν ειναι λιγοι ή πολλοι αυτοι που ξενερωνουν ακομα και στην ιδεα οτι η γυναικα τους εχει παει με καποιον αλλον ,το σιγουρο ειναι οτι εγω ειμαι σιγουρα ενας απ αυτους που ξενερωνει .
Οτι αρεσει στον καθενα τυπε.Εγω δε θελω τετειες αποκαλυψεις απο την κοπελα μουτυπε εγω γουσταρω τρελα να την ακουω να κατουραει και αμα κλεισει τη πορτα την ανοιγω για να ακουω καλυτερα και αυτη με λεει ανωμαλο
Οτι αρεσει στον καθενα τυπε.Εγω δε θελω τετειες αποκαλυψεις απο την κοπελα μου
τυπε φανηπανο να σε κανω μια ερωτηση να με δωσεις μια απαντηση? γιατι μας τα γραφεις ολα αυτα? σε εχει βοηθησει να ξεπερασεις τη στεναχωρια σου αποτο ξεκωλιασματη παρτουζατο βιασμο της Λενας σου?
χωρισε την τυπε.
μα γιατι να χωρισω τη γυναικα μου; αφου δεν μ εχει απατησει ποτε
τυπε το απογευμα εμφανιστηκε ενα νικ που ελεγε οτι ειναι η λεναμα γιατι να χωρισω τη γυναικα μου; αφου δεν μ εχει απατησει ποτε
εισαι μεγαλος παιχτης αλλα πρεπει να παραδεχθεις οτι σου εβγαλα και γαμω τις ασσιστ μεγαλε φανηπανο
ειπες την ατακα της χρονιας ρε μπαγασα
[/quote
ποια ατακα;δεν καταλαβα;
τυπε το απογευμα εμφανιστηκε ενα νικ που ελεγε οτι ειναι η λενα
τι παιζει?
καποιος που θελει να παραστησει τη λενα ειναι ,για να παιξει με τον πονο μου.
καλα τυπε το προφιλ της λενας ηταν καποιος μαλακας, το προφιλ του φανις με τα λαθος πενταρια τινος ηταν?
κι αυτο μια απ τα ιδια ,μπορει να ειναι και ο ιδιος που παριστανει τη λενα μπορει και αλλος
τυπε ετσι νομιζουμε και εμειςκαποιος που θελει να παραστησει τη λενα ειναι ,για να παιξει με τον πονο μου.