Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Κοιτα αυτο ειναι το ωραιο καμια φορα με τις κοπελες. Να ειναι κλειστες στην αρχη και μετα να τους βγαζεις οικιοτητα και να ανοιγοντε.Εγω γουσταρω πολυ η γκομενα μου να ειναι ο εαυτος της ελευθερα.Ενταξυ δεν ειπαμε να χεζει και με ανοιχτη την πορτα οταν ειναι σπιτι μου αλλα καταλαβες.

τυπε εγω γουσταρω τρελα να την ακουω να κατουραει και αμα κλεισει τη πορτα την ανοιγω για να ακουω καλυτερα και αυτη με λεει ανωμαλο  :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
δεν υπάρχει αντρας που να μην καβλώνει με την ιδέα της γυναικας του να τον παίρνει απο κάποιον άλλο..οποιος το αρνειται,λεει ψέματα στον εαυτο του

μην  εισαι απολυτως σε αυτο σιγουρα δεν ειμαι μονο εγω που δεν καβλωνω καθολου στην ιδεα της γυναικας μου να το κανει με αλλον.υπαρχουν τοσοι διαφορετικοι χαρακτηρες στον κοσμο δεν μπορει ολοι να καυλωνουν μ αυτη την ιδεα .Δεν ξερω αν ειναι λιγοι ή πολλοι αυτοι που ξενερωνουν ακομα και στην ιδεα οτι η γυναικα τους εχει παει με καποιον αλλον ,το σιγουρο ειναι οτι εγω ειμαι σιγουρα ενας απ αυτους που ξενερωνει .

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
μην  εισαι απολυτως σε αυτο σιγουρα δεν ειμαι μονο εγω που δεν καβλωνω καθολου στην ιδεα της γυναικας μου να το κανει με αλλον.υπαρχουν τοσοι διαφορετικοι χαρακτηρες στον κοσμο δεν μπορει ολοι να καυλωνουν μ αυτη την ιδεα .Δεν ξερω αν ειναι λιγοι ή πολλοι αυτοι που ξενερωνουν ακομα και στην ιδεα οτι η γυναικα τους εχει παει με καποιον αλλον ,το σιγουρο ειναι οτι εγω ειμαι σιγουρα ενας απ αυτους που ξενερωνει .

χωρισε την τυπε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυπε εγω γουσταρω τρελα να την ακουω να κατουραει και αμα κλεισει τη πορτα την ανοιγω για να ακουω καλυτερα και αυτη με λεει ανωμαλο  :grin:
Οτι αρεσει στον καθενα τυπε.Εγω δε θελω τετειες αποκαλυψεις απο την κοπελα μου  :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
τυπε φανηπανο να σε κανω μια ερωτηση να με δωσεις μια απαντηση? γιατι μας τα γραφεις ολα αυτα? σε εχει βοηθησει να ξεπερασεις τη στεναχωρια σου απο  το ξεκωλιασμα  τη παρτουζα το βιασμο της Λενας σου?

το να τα γραφω ή  να τα λεω ολα αυτα τα βασανα που περναω καπου με βοηθαει πραγματι πολυ,ειναι σαν να φευγει ενα βαρος απο πανω μου.

δεν ηταν ουτε ξεκωλιασμα ,ουτε παρτουζα.με το βιασμο θα συμφωνησω .δεν με βοηθαει να το ξεπερασω αλλα σιγουρα φευγει ενα μικρο βαρος.οπως αν θα πηγαινα σε ψυχολογο

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυπε για αυτο τα εσβησα δεν ξερω γιατι τα εγραψα συγγνωμη

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
μα γιατι να χωρισω τη γυναικα μου; αφου δεν μ εχει απατησει ποτε

εισαι μεγαλος παιχτης αλλα πρεπει να παραδεχθεις οτι σου εβγαλα και γαμω τις ασσιστ μεγαλε φανηπανο  :grin: :grin: :grin: :grin:

ειπες την ατακα της χρονιας ρε μπαγασα  :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
εισαι μεγαλος παιχτης αλλα πρεπει να παραδεχθεις οτι σου εβγαλα και γαμω τις ασσιστ μεγαλε φανηπανο  :grin: :grin: :grin: :grin:

ειπες την ατακα της χρονιας ρε μπαγασα  :grin:
[/quote

ποια ατακα;δεν καταλαβα;

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εγω το βιασμο τον μετραω σαν απατη φανηπανο τυπε μου - οπως στις μουσουλμανικες χωρες  :grin:

για μενα πρεπει να την χωρισεις για να ξεπλυνεις τη ντροπη της παρτουζας του ξεκωλιασματος του να φιλας στα χειλια της γυναικας σου τα χυσια του κυρ μενιου του βιασμου τυπε.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
καποιος που θελει να παραστησει τη λενα ειναι ,για να παιξει με τον πονο μου.

καλα τυπε το προφιλ της λενας ηταν καποιος μαλακας, το προφιλ του φανις με τα λαθος πενταρια τινος ηταν?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
καλα τυπε το προφιλ της λενας ηταν καποιος μαλακας, το προφιλ του φανις με τα λαθος πενταρια τινος ηταν?

κι αυτο μια απ τα ιδια ,μπορει να ειναι και ο ιδιος που παριστανει τη λενα  μπορει και αλλος

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
αρα μπορει να ειναι ο ιδιος που εισαι και εσυ? δηλαδη εσυ να εισαι εσυ?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Η πλοκη ειναι μεγαλη,καινουριοι χαρακτηρες μπενουν στο φορουμ.Ισως στο μελλον θα επρεπε να προστεθει και ενας η και περισσοτεροι απο τους βιαστες-γαμιαδες της λενας...να μας πει την δικη του πλευρα..πως ειδε εκεινος τα πραγματα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καποιος που θελει να παραστησει τη λενα ειναι ,για να παιξει με τον πονο μου.
τυπε ετσι νομιζουμε και εμεις
μαλλος καποιος απτα γουρουνια φιλους του μακη
ή ο ρενος ή ο τζωνυ ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom