Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πάνο ανέβασε καμιά γυμνή φότο της Λένας ρε μαν να δούμε περι ποιας ο ντόρος.  :sunglasses:

δε θελω να εκθεσω τη γυναικα μου γιατι τη σεβομαι επειδη ειναι σοβαρη γυναικα και δεν της αρεσει να τη βλεπουν γυμνη αλλοι αντρες ,μονο εγω ο αντρας της θελει να τη βλεπω γυμνη

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δε θελω να εκθεσω τη γυναικα μου γιατι τη σεβομαι επειδη ειναι σοβαρη γυναικα και δεν της αρεσει να τη βλεπουν γυμνη αλλοι αντρες ,μονο εγω ο αντρας της θελει να τη βλεπω γυμνη

Αλλοίωσε την εικόνα στο πρόσωπό της μαν, απλό... :sunglasses:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αλλοίωσε την εικόνα στο πρόσωπό της μαν, απλό... :sunglasses:

και μονο στην ιδεα οτι θα βλεπουν αλλοι αντρες  γυμνο το σωμα της γυναικας μου τρελενομαι δεν μπορω ζηλευω παρα πολυ γι αυτο δεν γινετε να ανεβασω ,αλλα και η ιδια δεν θελει να διχνειουτε το σωμα της γυμνο σε αλλους

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
και μονο στην ιδεα οτι θα βλεπουν αλλοι αντρες  γυμνο το σωμα της γυναικας μου τρελενομαι δεν μπορω ζηλευω παρα πολυ γι αυτο δεν γινετε να ανεβασω ,αλλα και η ιδια δεν θελει να διχνειουτε το σωμα της γυμνο σε αλλους
Ναι....ναι...εδω την εχουν σκυλοπαρτουζωσει κι εσυ συνεχιζεθς το ιδιο τροπαρι. Αφου ρε φανη στην παρτουζωνουν και ττην επαιζεις....ελα ρε μαν. ?..παραδεξου το

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ναι....ναι...εδω την εχουν σκυλοπαρτουζωσει κι εσυ συνεχιζεθς το ιδιο τροπαρι. Αφου ρε φανη στην παρτουζωνουν και ττην επαιζεις....ελα ρε μαν. ?..παραδεξου το
Ρε φιλε δλδ εσυ πιστευεις οτι εχει γινει κατι απο ολα αυτα που μας τσαμπουναει; :2funny:
Ουτε γυναικα έχει ουτε τιποτα.15 χρονων με την βία να ειναι το παλικαράκι!!

daemonr

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
εγω πάντος την έπεξα . . . :cum:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε φιλε δλδ εσυ πιστευεις οτι εχει γινει κατι απο ολα αυτα που μας τσαμπουναει; :2funny:
Ουτε γυναικα έχει ουτε τιποτα.15 χρονων με την βία να ειναι το παλικαράκι!!

Πολύ φαντασία για 15χρονο εχει ρε μαν  :think:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε Φανοπάνη ανέβασε καμιά γυμνή της Λένας να  :bigdick: :bigdick: ρε μαν.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Για να μην απαντας παει να πει πως καταλαβες επιτελους οτι εχω δικιο,κι οτι αυτα που λεω ειναι λογικα
Οχι ουτε δικιο εχεις και ολα οσα λες ειναι μαλακιες που μονο εσυ τις πιστευεις απλα βαρεθηκα και δε θελω να ασχολουμε αλλο τελειωσε και το σιριαλ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Ρε παιδια προφανως και ειναι μουφες τα του πανοφανη. Σε αυτο το υφος και το πνευμα απανταμε. Οτι ειναι ομως κλασσικος τυπος που του αρεσει να του σκυλοπαρτουζωνουν την γυναικα.....δεν συμφωνειτε οτι ειναι;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Δεν την εχουν σκυλοπαρτουζωσει τη γυναικα μου ,την εχουν βιασει ,και γω ποτε δεν θα την επαιζα μπροστα σε ενα τετοιο σιχαμερο θεαμα .αγαπαω τη γυναικα μου και δε μ αρεσει να τη βλεπω να υποφερει .οταν ειδα να τη βιαζουνε εχασα τη μιση μου ζωη ,δεν ειμαι ανωμαλος να βλεπω να βιαζουν τη γυναικα μου και γω να το ευχαριστιεμαι.ειμαι νορμαλ ανθρωπος  και υπεφερα οταν την εβλεπα να βιαζετε απο τα γουρουνια

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οχι ουτε δικιο εχεις και ολα οσα λες ειναι μαλακιες που μονο εσυ τις πιστευεις απλα βαρεθηκα και δε θελω να ασχολουμε αλλο τελειωσε και το σιριαλ.

Δεν ειναι μαλακιες αυτα που λεω ειναι η αληθεια.και δεν πιστευω μονο εγω στην αληθεια αλλα και πολλοι απο το σαιτ συμφωνουν μαζι μου και η γυναικα μου φυσικα συμφωνει μαζι μου

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο κανένα νεο? Πάλι καθυστερεις και θα το βρεις μπροστά σου. Η λενα τι κανει ? γιατι δεν τις δείχνεις κανένα απο τα βιντεο?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Δεν ειναι μαλακιες αυτα που λεω ειναι η αληθεια.και δεν πιστευω μονο εγω στην αληθεια αλλα και πολλοι απο το σαιτ συμφωνουν μαζι μου και η γυναικα μου φυσικα συμφωνει μαζι μου
Ρε τσιμεντολιθε σε δουλευουν και εσυ περα βρεχει τες πα βαριεμαι να ασχοληθω αλλο στην επομενη παρτουζα της Λενας τωρα.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
φανη σου συμπαραστεκομαι αληθινα στο πονο που περνας προσευχομαι να κανετε παιδι με την λενα για να ερθουν ολα καλα

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φανη σου συμπαραστεκομαι αληθινα στο πονο που περνας προσευχομαι να κανετε παιδι με την λενα για να ερθουν ολα καλα

Παιδί θα κάνει η Λένα. Το θέμα είναι ποιανού θα είναι τύπε μου  :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Μαλλον η ιστορια θα επρεπε να λεγεται οι" παρτουζες της λενας "