Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Βρε φίλε Φάνη-Πάνο, όταν γράφεις επεισόδια ομολογώ πως γράφεις καλά, μόνο που δεν βάζεις τόνους ! Τώρα όταν απαντάς-σχολιάζεις διάφορα ποστ γράφεις σαν τελείως στόκος....ισορόπησέ το λίγο !

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο έχω μια απορία. Πως λες να ξεκίνησαν όλα? εάν θυμάμαι καλα η λενα πήγε για χαρτιά στη σκηνή των γουρουνιων. Όταν πήγες την βρήκες να την έχουν κανει σάντουιτς. Πως έκατσε και της το έκαναν αυτο , στη μέση του καμπιγκ χωρίς να φωνάξει και να ακουστεί παντού? μήπως της έδωσαν κάτι? πάντως και εςυ είσαι ειδική περίπτωση, μπροστά στα ματιά σου γαμουσαν μουνι κωλο τη γυναικάρα σου οι βλαχοι και εςυ μοκο. Ρε μπας και σε πήραν χαμπάρι και είδαν δεν αντιδράς και την ξεπατωσαν κανονικά? πάντως να στο πω έχεις αργήσει να ενημερώσεις και κάτιι μου λέει ´οτι θα το βρεις μπροστά σου και η λενα απο πισω της. Αφού δεν ειδες ´οτι οσο πιο πολυ αργίες και όλιγορεις τόσο πιο πολυ στην ξεσκίσουν. Βέβαια ήδη πλέον μονο απο τα αυτιά ειναι να τη.γαμας γιατι ο κωλος της χωράει τρεις και πλέον φορές το δικό σου πουτσο. Την έχεις γαμισι η ακόμη? κανε προσπάθεια γιατι όλο και κάποιος κάποιοι θα την βουλώσουν, μπορεί όχι γουρουνια αλλα υπάρχουν πολλά ζώα.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Quiz. Ποια έχει πιο φαρδύ κωλο?

1. Silvia saint
2. Lara stevens
3. Angelina crow
4.  Alysa
5.  Xandy
6.  Λενα

Α ρε τι προοπτικές άνοιξαν τα γουρουνια.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
η γυναικα του φανη τον αγαπαει την βιαζαν τα παλιογουρουνια  >:( αυτη ειναι θρησκευομενη κοπελα και αγαπαει τον φανη καθε κυριακη παει εκκλησια και σε πολλες αγρυπνιες αλλα ακομα και αν εκανε ερωτα με τα γουρουνια σκεφτοταν τον φανη που την αγαπαει μπορει να ειναι στειρος γι αυτο δεν πηγε σε κεντρο τεχνητης γονιμοποιησης αλλα εκανε ερωτα ναι μεν μοιχεια αλλα για αγιο σκοπο

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
η γυναικα του φανη τον αγαπαει την βιαζαν τα παλιογουρουνια  >:( αυτη ειναι θρησκευομενη κοπελα και αγαπαει τον φανη καθε κυριακη παει εκκλησια και σε πολλες αγρυπνιες αλλα ακομα και αν εκανε ερωτα με τα γουρουνια σκεφτοταν τον φανη που την αγαπαει μπορει να ειναι στειρος γι αυτο δεν πηγε σε κεντρο τεχνητης γονιμοποιησης αλλα εκανε ερωτα ναι μεν μοιχεια αλλα για αγιο σκοπο
ζηλιάρηδες τυπε  :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανο έχω μια απορία. Πως λες να ξεκίνησαν όλα? εάν θυμάμαι καλα η λενα πήγε για χαρτιά στη σκηνή των γουρουνιων. Όταν πήγες την βρήκες να την έχουν κανει σάντουιτς. Πως έκατσε και της το έκαναν αυτο , στη μέση του καμπιγκ χωρίς να φωνάξει και να ακουστεί παντού? μήπως της έδωσαν κάτι? πάντως και εςυ είσαι ειδική περίπτωση, μπροστά στα ματιά σου γαμουσαν μουνι κωλο τη γυναικάρα σου οι βλαχοι και εςυ μοκο. Ρε μπας και σε πήραν χαμπάρι και είδαν δεν αντιδράς και την ξεπατωσαν κανονικά? πάντως να στο πω έχεις αργήσει να ενημερώσεις και κάτιι μου λέει ´οτι θα το βρεις μπροστά σου και η λενα απο πισω της. Αφού δεν ειδες ´οτι οσο πιο πολυ αργίες και όλιγορεις τόσο πιο πολυ στην ξεσκίσουν. Βέβαια ήδη πλέον μονο απο τα αυτιά ειναι να τη.γαμας γιατι ο κωλος της χωράει τρεις και πλέον φορές το δικό σου πουτσο. Την έχεις γαμισι η ακόμη? κανε προσπάθεια γιατι όλο και κάποιος κάποιοι θα την βουλώσουν, μπορεί όχι γουρουνια αλλα υπάρχουν πολλά ζώα.

Δεν εκανα μοκο επειδη το ηθελα ,ομως σκεψου τι σοκ μπορει να παθει κανεις βλεποντας ενα τοσο σιχαμερο και γλυωδη σκηνικο ,δηλαδη να του βιαζουν τη γυναικα,ξερω οτι οι περισσοτεροι το σκεφτεστε σαν πως αν συνεβαινε σε εσας θα μπαινατε κατευθειαν νευριασμενοι και θα τους πλακωνατε στο ξυλο ,και γω αυτο ηθελα αλλαεκεινη την ωρα ηταν σαν να με χτυπησε κεραυνος ,νομιζα οτι θα παθαινα εγκεφαλικο ,τοσο πολυ ειχα ζαλιστει και ετρεμαν τα ποδια μου απ το σοκ ,ενω ηθελα τοσο να μπουκαρω και να σωσω τη λενα το σωμα μου δεν με υπακουγε ,ειχα τρομοκρατηθει,και στη συνεχεια μου ηρθε η φλασια να  τραβηξω βιντεο τα γουρουνια που βιαζαν τη λενα για να εχω στοιχεια να τους κλεισω φυλακη ,γιατι αυτο θα ηταν μια μεγαλη και πραγματικη τιμωρια,ενω και να μπουκαρα μεσα δεν θα μπορουσα να τους δειρω γιατι ημουν ενας και ηταν τρεις ,αλλα ακομα και να τους εδερνα αυτη η τιμωρια δεν θα ηταν αρκετη γιατι ειχαν κανει ηδη τεραστιο κακο στη γυναικα μου,οποτε θα επρεπε να παθουν ενα εξισου μεγαλο κακο ,οπως να σαπισουν για την υπολοιπη ζωη τους στη φυλακη ,γι αυτο  και μολις ξεπερασα το σοκ δεν μπηκα στη σκηνη να τους δειρω και τραβηξα βιντεο ,γιατι ηθελα να τους κλεισω φυλακη για παντα και να καταλαβουν οτι τα εγκληματα δεν μενουν ατιμωρητα.
τωρα γι αυτο που λες οτι μπορει να τις εδωσαν κατι δεν αποκλιεται ,μπορει να της εριξαν τιποτα μεσα στο νερο της και να ηταν  σε κατασταση παραλησιας και να μην μπορουσε να κανει τιποτα  ,αν και ετσι κι αλλιως δεν μπορουσε να κανει τιποτα αφου την ειχαν ακινητοποιηση

zilberto

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
αδερφε, σημερα  τελειωσε  η season  4    ή  εχει κ αλλο  επεισοδιο?
για ποσες  σεζον ακομη εχουν υπογραψει  οι συντελεστες  για το "ΚΑΜΠΙΝΓΚ"...?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Δεν εκανα μοκο επειδη το ηθελα ,ομως σκεψου τι σοκ μπορει να παθει κανεις βλεποντας ενα τοσο σιχαμερο και γλυωδη σκηνικο ,δηλαδη να του βιαζουν τη γυναικα,ξερω οτι οι περισσοτεροι το σκεφτεστε σαν πως αν συνεβαινε σε εσας θα μπαινατε κατευθειαν νευριασμενοι και θα τους πλακωνατε στο ξυλο ,και γω αυτο ηθελα αλλαεκεινη την ωρα ηταν σαν να με χτυπησε κεραυνος ,νομιζα οτι θα παθαινα εγκεφαλικο ,τοσο πολυ ειχα ζαλιστει και ετρεμαν τα ποδια μου απ το σοκ ,ενω ηθελα τοσο να μπουκαρω και να σωσω τη λενα το σωμα μου δεν με υπακουγε ,ειχα τρομοκρατηθει,και στη συνεχεια μου ηρθε η φλασια να  τραβηξω βιντεο τα γουρουνια που βιαζαν τη λενα για να εχω στοιχεια να τους κλεισω φυλακη ,γιατι αυτο θα ηταν μια μεγαλη και πραγματικη τιμωρια,ενω και να μπουκαρα μεσα δεν θα μπορουσα να τους δειρω γιατι ημουν ενας και ηταν τρεις ,αλλα ακομα και να τους εδερνα αυτη η τιμωρια δεν θα ηταν αρκετη γιατι ειχαν κανει ηδη τεραστιο κακο στη γυναικα μου,οποτε θα επρεπε να παθουν ενα εξισου μεγαλο κακο ,οπως να σαπισουν για την υπολοιπη ζωη τους στη φυλακη ,γι αυτο  και μολις ξεπερασα το σοκ δεν μπηκα στη σκηνη να τους δειρω και τραβηξα βιντεο ,γιατι ηθελα να τους κλεισω φυλακη για παντα και να καταλαβουν οτι τα εγκληματα δεν μενουν ατιμωρητα.
τωρα γι αυτο που λες οτι μπορει να τις εδωσαν κατι δεν αποκλιεται ,μπορει να της εριξαν τιποτα μεσα στο νερο της και να ηταν  σε κατασταση παραλησιας και να μην μπορουσε να κανει τιποτα  ,αν και ετσι κι αλλιως δεν μπορουσε να κανει τιποτα αφου την ειχαν ακινητοποιηση
[/quote]
Παλι μαλακιες αρχισε να λεει δεν παιζετε ο τυπος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Παλι μαλακιες αρχισε να λεει δεν παιζετε ο τυπος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν λεω μαλακιες σοβαρα μιλαω

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Οντως πανοφανη. Η γυναικα σου μαθημενη στις πολλες πουτσες και την εχεις στη στερηση. Οργανωσε μια καλη παρτουζα με συναγωνιστες. Κανε κατι. Μην της στρερεις αυτο που τοσο θελει. Ειναι σπανιο να βρισκεις γυναικα μαθημενη στις παρτουζες. Οι περισσοτερες τσινανε οταν τους λες για τετοια και εσυ μπαγασακο εχεις ετοιμη παρτουζιαρα στο σπιτι και δεν το εκμεταλλευεσαι!!
Απαιτω διοργανωση σοβαρης παρτουζας με την λενα!!! Πως το εχεις ετσι το κοριτσι??

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οντως πανοφανη. Η γυναικα σου μαθημενη στις πολλες πουτσες και την εχεις στη στερηση. Οργανωσε μια καλη παρτουζα με συναγωνιστες. Κανε κατι. Μην της στρερεις αυτο που τοσο θελει. Ειναι σπανιο να βρισκεις γυναικα μαθημενη στις παρτουζες. Οι περισσοτερες τσινανε οταν τους λες για τετοια και εσυ μπαγασακο εχεις ετοιμη παρτουζιαρα στο σπιτι και δεν το εκμεταλλευεσαι!!
Απαιτω διοργανωση σοβαρης παρτουζας με την λενα!!! Πως το εχεις ετσι το κοριτσι??

Η γυναικα μου δεν ειναι μαθημενη στις παρτουζες ,ουτε της αρεσουν οι παρτουζες ειναι σεμνη γυναικα,οτι εεγινε με τα γουρουνια εγινε χωρις τη θεληση της

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Γιατι λες οτι η γυναικα μου θελει και της αρεσουν οι παρτουζες αφου σου λεω οτι τις απεχθανεται;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Εσυ το λες αυτο πανοφανη. Ρωτησεβτην ευθεως!! Πες της...."Λεναααα..... Σου αρεσουν οι παρτουζες;"  Να δουμε τι θα σου πει. Και πες της πριν οτι εσυ δεν εχεις προβλημα να παρτουζωνεται.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εσυ το λες αυτο πανοφανη. Ρωτησεβτην ευθεως!! Πες της...."Λεναααα..... Σου αρεσουν οι παρτουζες;"  Να δουμε τι θα σου πει. Και πες της πριν οτι εσυ δεν εχεις προβλημα να παρτουζωνεται.

Την ειχα ρωτησει στο παρελθον πριν παντρευτουμε  και μου ειχε πει οτι τις σιχαινεται και οτι οποιου του αρεσουν αυτα ειναι ανωμαλος

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Ε καλα αλλα τα δεδομενα πριν παντρευτειτε. Για ξανα ρωτα την και τονισε της πριν οτι εσυ γουσταρεις να την παρτουζωνεις με αλλους

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ε καλα αλλα τα δεδομενα πριν παντρευτειτε. Για ξανα ρωτα την και τονισε της πριν οτι εσυ γουσταρεις να την παρτουζωνεις με αλλους

Ιδια ειναι τα δεδομενα γιατι τι αλλαξε;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Καλα πες της εσυ οτι σου ειπα και θα με θυμηθεις  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom