Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μην ξαναπροσβαλεις και μη βρισεις ξανα ετσι τη γυναικα μου ,ειναι σοβαρη και ηθικη γυναικα .δεν ειναι καραπουταναρα
Αντε ρε μαλακα ,αυτες τις πιπες να μην ελεγες και μια χαρα ξεκινησε η δευτερη σεζον!!!Μην το χαλας!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΠΑντως θα ηθελα και εγω λιγο απο το βοτανι που πινεις,θα μπορουσα να γραψω 10 βιβλια GoT και 12 σεζον με τον Τζακ Μπαουερ!!!!!!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Πάνο εγώ σου δίνω δίκιο για πρώτη φορά. Πόλύ γουρούνι ο Μάκης. Και καλά να βοηθήσει την οικογένειά σου. Στην παραγματικότητα μόνο τη Λένα βοηθάει. Εσένα δεν σου τράβηξε ένα πούτσο να συνέλθεις.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Πάνο εγώ σου δίνω δίκιο για πρώτη φορά. Πόλύ γουρούνι ο Μάκης. Και καλά να βοηθήσει την οικογένειά σου. Στην παραγματικότητα μόνο τη Λένα βοηθάει. Εσένα δεν σου τράβηξε ένα πούτσο να συνέλθεις.
:2funny: :2funny: :2funny:

baduba

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
πανοφανη θα ειμαι πολυ ειλικρινεις μαζι σου ρε φιλε.δεν εχω πιστεψει λεξη! :2funny: :2funny:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
πρωτον ο τυπος ειναι συγγραφικο ταλεντο, οχι μονο για την προζα αλλα και για την φιλοπονια του να καθεται να γραφει κατεβατα για να διαβαζουν ολοι οι τυποι εδω μεσα.

δευτερον γουσταρω τρελα που κανει κολπα μαρκετιν - πεταει 2 κατεβατα και μετα αρχιζει το τρολαρισμα επι δεκαδες σελιδες - οταν δει οτι ψοφαει το θρεντ και ο λαος βαριεται, ξαναπεταει κατεβατο με λενοπαρτουζοβιασμο και αναθερμαινει το θεμα.

τριτον υποκρινεται τοσο καλα τον βλακα που πρεπει να το κοιταξει για σοβαρη συγγραφικη δουλεια. ειναι ταλεντο ο ανθρωπος.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
πρωτον ο τυπος ειναι συγγραφικο ταλεντο, οχι μονο για την προζα αλλα και για την φιλοπονια του να καθεται να γραφει κατεβατα για να διαβαζουν ολοι οι τυποι εδω μεσα.

δευτερον γουσταρω τρελα που κανει κολπα μαρκετιν - πεταει 2 κατεβατα και μετα αρχιζει το τρολαρισμα επι δεκαδες σελιδες - οταν δει οτι ψοφαει το θρεντ και ο λαος βαριεται, ξαναπεταει κατεβατο με λενοπαρτουζοβιασμο και αναθερμαινει το θεμα.

τριτον υποκρινεται τοσο καλα τον βλακα που πρεπει να το κοιταξει για σοβαρη συγγραφικη δουλεια. ειναι ταλεντο ο ανθρωπος.
Οχι ρε, την ιστορία της ζωής του γράφει.

baduba

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
πανοφανη φωτο απο λενα θελουμε να πειστουμε!και μια ερωτηση μαστορακο μου η λενα δεν εχει φιλες συγγενεις και ετσι που να κανετε παρεα ?η κουμπαρα σας τι λεει για ολα αυτα?μηπως πρεπει να μπει και αυτη στο παιχνιδι για να δωσει νοημα?σου εχω και ιδεα, η κουμπαρα σας αποφασισε να σας φερει πιο κοντα με τον μενιο και τα γουρουνια στο καμπινγκ καθως ηξερε οτι ο γαμος σας περναει κριση και αποφασισε να σας κανει αυτο το δωρο ωστε να σωσει το γαμο σας ανανεωνοντας εσενα και τη γυναικα σου βαζοντας τα φιλαρακια της που εσυ αποκαλεις γουρουνια να τα κανουν ολα αυτα!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Και τι μαλακία με τσιμπιδάκι για τα φρύδια, έτσι μικροτσούτσουνος που είναι.

τυπε θα σου πω εγω τι παιζει - ο τυπος ειναι νορμαλ με τσουτσουνι νορμαλ και γυναικακι μπανικο - ειμαι σιγουρος. η γυναικα του κατι του εχει κανει - κανα κερατο, κανα θεμα - και την εχει υποσυνειδητο αχτι. την εχει δει ο τυπος να τη ξεφτιλισει. αλλα αυτη σα παντρεμενη δεν θα πολυγουσταρει γαμισια κλπ  αυτη η πλευρα του χαρακτηρα ειναι αληθινη οπως τη περιγραφει. ο τυπος θελει να τη δει να ξεφτιλιζεται αλλα που να της πει για καμμια παρτουζα - η μπορει και να το εχει πει και αυτη να τον εκραξε - να μη γουσταρει και λοιπα.

καθεται λοιπον ο φιλος μας και γραφει εδω την ιστορια που γουσταρει και κανει και χαβαλε με μερικους που τσαντιζονται κιολας που τους γραφει μαλακιες  :grin: :grin:

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
ειπε θρασυτατα το γουρουνι και γελασε και μαζι του και η λενα για λιγο.ετσι αναγκαστηκα εκατσα στον αλλον καναπε ,αρχησαν να μιλανε με τη λενα με τις ωρες και εγω οποτε μιλουσα με εγραφαν ,με αγνοουσαν κανονικα ,ελεγα κατι και το γουρουνι με διεκοπτε και η λενα αντι να του πει τιποτε τον ακουγε με προσοχη οτι βλακεια κι αν της ελεγε ειχα μινει μαλακας δεν μπορουσα να πιστεψω οτι αυτο συμβαινει στ αληθεια. ωσπου επιασαν να μιλανε για το καμπινγκ που την εσωσε το γουρουνι στη θαλασσα και η λενα του ειπε σε μια φαση-αχ κυριε μακη ποσο γεναιος ησασταν τοτε ,διακινδινευσατε τη ζωη σας για να με σωσετε ,οπως και τοτε με το τσιμπουρι
,ειστε πραγματικος ηρωας !
-σε ευχαριστω κουκλα μου να σαι καλα εγω  εκανα απλα το καθηκον μου και το μονο που θελω απο εσασ σαν ανταμοιβη ειναι τη φιλια και την αγαπη σας
και η λενα ειπε-τα εχετε κυριε μακη και τα δυο
-δεν το βλεπω ,μονο που δεν με δειρατε οταν με ειδατε εξω απ την πορτα σασ
-ε οχι κυριε μακη σας συμπαθουμε πολυ και το ξερετε σας θεωρουμε καλο φιλο ο αντρας μου αστειευοταν πριν αυτο ειναι ολο.
και αφου συνεχησαν τις συζητησεις η κουβεντα πηγε στα παιδια ο μακης ρωτησε τη λενα-τι γινετε βαλατε μπροστα για κανα παιδακι;
εγω ειπα-ναι ειναι θεμα χρονου
-μην το καθυστερητε αντε
και η λενα ειπε-ναι να ο αντρας μου θελει να ιοθετησουμε ,εγω δεν ειμαι σιγουρη ακομα εχω καποιους ενδιασμους
-τι λετε ρε παιδια γιατι δεν προσπαθητε τι γινετε γιατι να το κανετε αυτο ,καλυτερα με τον πατροπαραδοτο τροπο ,οσονα ναι αλλιως ειναι με τον πατροπαραδωτο τροπο.
-ε ναι και γω αυτο λεω αλλα να ειναι που ο αντρας μου εχει προβλημα με το σπερμα του και δεν μπορει να τεκνοποιησει απ οτι φαινεται
-λενα σταματα !δεν θα τα πουμε και ολα στο κοσμο
της ειπα εγω
-γιατι αγαπη μου τι ντρεπεσε αυτα συμβαινουν
-σωπα ρε τι λες δεν το ηξερα οτι εχετε προβλημα.παντως μην πατε στα ακρα υπαρχει και η εξωσωματικη
-ναι και γω αυτο σκευτομαι κυριε μακη αλλα το προβλημα ειναι που θα βρουμε δοτη.
-το μονο ευκολο ειναι αυτο .
εγω ξαφνιασμενος ειπα-λενα τι λες δεν μου ειχες πει κατι τετοιο εγω δε συμφωνω με αυτο.
-σταματα πια βρε αγαπη μου δεν καταλαβανεις οτι εχω την αναγκη να μεινω εγγυος;
-ναι αλλα δεν ειναι ευκολο να εμπιστευτεις ξενο δωτη γιατι μπορει να ζηταει το παιδι μετα
-αν θελετε παντως σιγουρη επιτυχια εγω προσφερωμαι  να σας δωσω  το δικο μου ,εχω τεσσερα παιδια απ τον γαμο μου ,αν και τωρα ειμαι χωρισμενος .
-τεσσερα παιδια! το ακουσες αυτο πανο! τεσσερα παιδια !
-και τα πιασαμε ολα με την πρωτη προσπαθεια,οχι να το  πενευτω αλλα ειμαι πολυ καρπερος
-αχ κυριε μακη θα μου κανετε τη χαρη να ειστε εσυς ο δωτης μου
-μα φυσικα κουκλα μου και το ρωτας χαρα μου
-ε εμενα με ρωτησατε;
-ειναι μοναδικη ευκαιρια  πανο τι να συζηταμε τωρα ο ανθρωπος χαρη μας κανει
εγω ακουγωντας ολα αυτα τρελαθηκα και δεν ηξερα τι να πω και λεω
-ρε λενα τρελαθηκες τι ναι αυτα που λες εισαι σοβαρη ;εγω δεν προκειτε ποτε να επιτρεψω να ειναι αυτος ο δωτης σου
-αμαν ρε πανο μερικες φορες γινεσε τελειος παρανοικος με τη ζηλια σου
-λενα ειπα φτανει θα βρουμε αλλο δωτη το υποσχομαι.
-καλα οτι πεις
-εγω παντως προσφρθηκα δεν σας εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο.
μετα απο αυτο η λενα φανηκε να λογικευτικε και σταματησε να συμφωνει με το γουρουνι και μετα απο λιγο η λενα λεει
-αχ ξεχασα να κερασω τον κυριο μακη απο το καλο το ουζο που εχουμε
-ποιο ουζο;
-ελα ρε πανο αυτο που μας εφερε ο ξαδερφος  σου απ το χωριο
-α ναι καταλαβα ,ε δεν ειναι αναγκη αφου βλεπεις οτι ο ανθρωπος βιαζετε να μην το καθηστερουμε
και το γουρουνι πεταχτηκε λεγωντας-οχι δε βιαζομαι καθολου
-να ειδες τωρα τον φερνουμε σε δυσκολη θεση θελει να φυγει και ντρεπετε να μας το πει να μην μας προσβαλει ,ασ τον να φυγει εχει δουλειες.
-οχι δε βιαζομαι ευχαριστως θα επινα ενα ουζο
-μα φυσικα κυριε μακη σας το φερνω αμεσως και θα πιουμε και μεις ενα πανο για παρεα
και η γυναικα μου εφερε τα ουζα και ιπιαμε ενα ποτηρακι μονοκοπανια ,μετα η λενα με το μακη βαλανε ακομα ενα ποτηρι ενω εγω δεν ηπια και μολις ειδα τη λενα να βαζει δευτερο της ειπα
-φτανει βρε αγαπη μου μην πινεις αλλο ειναι δυνατο και θα σε πηραξει φτανει
και πηγα να το παρω απ τα χερια της αλλα δεν προλαβα το κατεβασε μονοκοπανια, και μετα αρχισε να της λεει ανεκδοτα με ξανθιες ο καφρος και η λενα χασκογελουσε ,ενω εγω τους ελεγα να το διαλυσουμε γιατι θελω να ξεκουραστω γιατι ξαφνικα ενιωθα πολυ κουρασμενος και ενιωθα μια εντονη ζαλη και ειπα στο γουρουνι
-μακη συγγνωμη αλλα θελουμε να ξεκουραστουμε νιωθω λιγο κουρασμενος,και γω και η λενα δεν κατσαμε ολη μερα ειμαστε στο ποδι και θελουμε να κοιμηθουμε γι αυτο πρεπει να πηγαινεις.
-αυτο δεν ειναι καθολου ευγενικο πρωτη φορα σπιτι σας και με διωχνετε;
-αχ οχι κυριε μακη μου μην τον ακους τον πανο ειναι πολυ μουχλας κοιματε με τις κοτες και κουραζετε πολυ ευκολα,αν θελει ασ κοιμηθει,εμεις θα κατσουμε να συνεχησουμε τα ανεκδοτα ωραια περναμε
εγω τοτε πηγα να της φωναξω να σταματησει τις ανοησιες και τοτε ενιωσα  μια πολυ εντονη ζαλη και ενω πηγα να σηκωθω να πεταξω εξω το μακη σηκωτω ξαφνικα οπως σηκωθηκα επεσα αμεσως δεν με κρατουσαν τα ποδια μου και τοτε πηγα να απλωσω το χερι μου να παρω το κινητο μου να καλεσω τους μπραβους να σαπισουν στο ξυλο το μακη και να τον πεταξουν εξω αλλα δεν τα καταφερα γιατι η ζαλη δυναμωσε και αρχισε να θολωνει η σκεψη μου και μετα ενιωσα σαν  να εχω παραλησει,προσπαθουσα να σκεφτω κατι συγκεκριμενο και δεν μπορουσα ,δεν θυμωμουν τι ηθελα να κανω πριν λιγο και δεν μπορουσα να κουνησω το σωμα μου και φωναξα τρομαγμενος-βοηθεια λενα δεν ...
-τι επαθες πανο ;
-καλα ρε εγινε τυφλα μ ενα ποτηρι ουζο και μεις που ηπιαμε τρια δεν καταλαβαμε τιποτα ακομα
εγω δεν μπορουσα να σταυρωσω λεξη σαν να παρελησαν ολοι οι μυς  μου ξαφνικα ουτε να βγαλω φωνη μπορουσα καλα και δεν μπορουσα να πω ουτε μια λεξη τιποτα δεν μπορουσα να μιλησω ενω ηθελα να μιλησω ,φοβηθηκα οτι επαθα κατι με την υγεια μου γιατι δεν ηταν απ το ποτο αφου ενα ποτηρακι ηπια μονο .
για λιγη ωρα χαθηκα σαν να ημουν σε μια κατασταση σαν σε  κωμα δεν επικοινωνουσα με το περιβαλλον γυρω μου ,μετα απο λιγη ωρα αρχησα να βλεπω και να ακουω και να καταλαβαινω τα παντα αλλα και παλι δεν μπορουσα ουτε να μιλησω ουτε να κουνηθω  και εβλεπα τη λενα να γελαει μαζι με το μακη και να μην μου δινουν καθολου σημασια λες και δεν υπηρχα εκει μαζι τους ,τους ειχα απεναντι μου στον καναπε και τους εβλεπα ,το γουρουνι απο τα ανεκδωτα περασε στα σοκιν και στα προστυχα ανεκδωτα και σε μια φαση ειπε στη λενα ενα ανεκδωτο με μια γυναικα που ειχε μεγαλα στηθη και μετα ενω η λενα γελουσε της ειπε -και συ κουκλα μου ομως απ οτι βλεπω εισαι  πολυ προικισμενη εισαι ιδανικη για μανα,το παιδι σου δεν θα μενει ποτε νυστικο απο γαλα
-γιατι;
-ε με τετοιες βυζαρες βρε κουκλα μου που να μην χορτασει
-χα χα χα χα κυριε μακη εχετε πολυ χιουμορ,Αλλα δυστηχως τι να τα κανω τα προσοντα αφου δεν προκειται να μπορεσω  να κανω παιδι,οποτε και τα στηθη μου δεν θα γεμισουν ποτε γαλα
-ελα τωρα δεν θελω ηττοπαθιες και βεβαια θα τα καταφερεις
-αχ δεν ξερω εχουμε προσπαθησει  τοσες φορες με τον αντρα μου αλλα τιποτα δεν ξερω δεν νομιζω οτι θα τα καταφερουμε μετα απο τοσες αποτυχημενες προσπαθιες.
-αν ημουν εγω ο δοτης σου .
-ναι ομως δεν ξερω και παλι αν θα τα καταφερω

-ναι εχεις δικιο που αμφιβαλεις για την  εξωσωματικη μπορει να μην πισατε με την πρωτη,ομως υπαρχει ενας τροπος που ειναι ενενηντα της εκατο σιγουρος  για να μινεις εγκυος με την πρωτη προσπαθεια. αλλα δεν ξερω αν εισαι ετοιμη να κανεις μια τετοια θυσια για να γινεις μανα .

-αχ πειτε μου σας παρακαλω ποιος τροπος ειναι αυτος και δεν τον ξερω

-ειναι να γινει με τον φυσιολογικο τροπο ,γιατι ετσι το σπερμα μου θα φτασει πολυ βαθια στη μυτρα σου και σιγουρα θα πιασεις παιδι ενω αλλιως με τεχνητα μεσα θα ειναι πιο δυσκολο

-αχ δεν ξερω κυριε μακη
-ελα κουκλα μου κανε μια θυσια,θα δεις οτι θα αξιζει τον κοπο μαζι μου θα μινεις σιγουρα εγκυος  ,και αν κανεις παιδι θα ολοκληρωθεις και σαν ανθρωπος θα καταλαβεις το νοημα της ζωης ,θα δεις και αν κανεις παιδι θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο και πιο σπουδαιο στη ζωη του ανθρωπου απ το να μεγαλωνεις ενα παιδι.
-αχ κυριε μακη εχετε δικιο αξιζει να κανω μια θυσια αλλα ο αντρας μου που ειναι υπερβολικα ζηλιαρης δεν ξερω αν θα το δεχτει αυτο
ε πανο τι λες εσυ συμφωνεις να με βοηθησει ο κυριος μακης μεινω εγκυος;
εγω ηθελα τοσο να ουρλιαξω οχιιιιι να σηκωθω και να πεταξω το γουρουνι εξω με τις κλωτσιες και να φωναξω τους μπραβους να τον σακατεψουν στο ξυλο αλλα τιποτα δεν μπορουσα να κανω δε μπορουσα να κουνηθω καθολου
-ε εσυ τι λες ο αντρας σου σ αγαπαει αν δεν ηταν τυφλα θα συμφωνουσε σιγουρα
-αχ δεν ξερω φαινεται λιγο χαλια μηπως καλυτερα να τον παω μεσα να ξαπλωσει
-μπα μια χαρα ειναι απλα τον πηραξε το ουζο και ειναι ετοιμος για υπνο ,τυφλα εγινε μη φοβασε αυτος τωρα εκανε καλυτερο κεφαλι κι απο  μας που δεν μπορουμε να μεθυσουμε ενω θελουμε ,αλλα σιγουρα αν δεν ηταν τυφλα θα ηθελε να κανεις αυτη τη θυσια για να μινεις εγκυος.
-εχετε δικιο κυριε μακη για να το λετε εσυς ετσι θα ειναι.
-ναι ετσι ειναι βεβαια,λοιπον πες μου θα κανεις τη θυσια αυτη σημερα,τωρα!
-τωρα;
-ναι στη βραση κολαει το σιδερο
-μμμμ δεν ξερω μπροστα στον αντρα μου;
τοτε το γουρουνι της πιανει λιγο το μπουτι και της λεει-μα φυσικα πρεπει να ειναι παρον στη συλληψη του παιδιου του αλλιως τι πατερας θα γινει;πρεπει να δει ποσο θα δυσκολευτεις στην αρχη για να  μινεις εγγυος για να καταλαβει οτι η μητρωτητα δεν ειναι  ευκολο πραγμα.
-ετσι οπως τα λετε ειναι,ομως εχω τρακ δεν ξερω πως να ξεκινησουμε
-πρωτα απ ολα για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πιασεις παιδι ειναι να εισαι την ωρα της συληψεις πολυ ερεθισμενη δηλαδη να εχεις καυλωσει πολυ
-α καλα τωρα σωθηκες εγω καυλωνω πολυ δυσκολα εχω προβλημα ασε
-δεν πηραζει κοιτα θα δοκιμασω κατι με τα στηθη σου κι αν καυλοσεις ειμαστε ετοιμη να αρχησουμε
και λεγωντας αυτα της πιανει με τις παλαμες του τα στηθη της λενας και αρχιζει να τα μαλασει και να τριβει τις ρογες της  ,η λενα αρχησε ν αναστεναζει -αχ αχ
-ειδες κουκλα μου μια χαρα τα καταφερνεις,
-μμμμ και σει πρωτη φορα αναβω τοσο ευκολα
μετα το γουρουνι αρχιζει να τη φιλαει στο λαιμο και περναει το ενα χερι του απο το βυζι της λενας αναμεσα στα ποδια της και μεσα απ το κολλαν και αρχησε να την τριβει  στο μουνι και με το αλλο χερι αφου το περασε κι αυτο μεσα απο το μπλουζακι της συνεχησε να της τριβει τη ρογα
και τοτε η λενα ειπε-αχ  μακη
-κουκλα μου εισαι ετοιμη βλεπω
και με μια κινηση την εγδυσε χωρις να τη ρωτησει αν θελει να συνεχησουν,και αρχησε παλι ενας βιασμος στη γυναικα μου απ το γουρουνι το μακη και γω ακομα δεν μπορουσα να κανω τιποτα
αφου την εγδυσε με τη βια την αφησε με το στρινγκ και το σουτιεν και την εβαλε να ξαπλωσει ανασκελα στον καναπε με τη  βια
και χωρις καθυστερησεις της εχωσε την πουτσα του στο μουνι της γυναικας μου και τον εχωσε ολο με τρεις τεσσερις κινησεις
η λενα φωναζε απο πονο-αχ αχ αχ αχ αχ μακη τι μου κανεις !τι μου κανεις ;ειναι τοσο μεγαλο !αχ αχ με ξεσκιζεις τελειως !
-ωχ ωχ στο χωνω !κουκλα μου στο χωνω !
-αχ αχ αχ αχ ειναι τεραστιο το καυλι σου !αχ με ποναει λιγο!
-ωχ κουκλα μου συγγνωμη αλλα πρεπει να στον βαλω ολο για να φτασει το σπερμα πιο βαθια !
-αχ αχ αχ αχ ποσο πιο βαθια μακη μου ποσο!
-λιγο ακομα κουκλα μου και θα στον εχω βαλει ολο
-αχ αχ αχ αχ αχ
-ωωωχχχ μπηκε μπηκε ολος !
-αχ αχ αχ αχ μακη !αχ αχ ειναι τοσο βαθια!
-ωχ κουκλαρα μου !
εβλεπα το γουρουνι να σφηροκοπαει τη γυναικα μου αληπητα αυτη να ειναι ανασκελα και αυτος να την σφυροκοπαει απο πανω χωνωντας τον πουτσο του στο μουνι της και ο θορυβος απο τις απανωτες ισχωρησεις του στον κολπο της λενας ακουγωνταν πολυ δυνατα σ ολο το δωματιο και αντιχουσανε στ αυτια μου σαν ενα ανατριχιαστικο θορυβο ,ακουγωνταν λες και καρφωνε καποιος μεσ το δωματιο κατι στον τοιχο και ακουγωταν πατ πατ πατ πατ πατ  .και αυτο πρεπει να συνεχηστηκε για πολυ ωρα.
-αχ αχ αχ αχ μακη !μακη αχ αχ αχ αχ ειμαστε σε καλο δρομο; αχ αχ !
και το γουρουνι ειπε-ωχ ωχ μαναρι μου !ειμαστε σε πολυ καλο δρομο !
-αχ αχ αχ αχ πως τα παω;αχ αχ
-πολυ καλα !ωχ τελεια κανε υπομονη και θα τα καταφερουμε
ωωωωχχχ ερχετε το πρωτο!ερχετε καυλα!ερχετε πουτανα μου! ερχετε μουναρα μου!ωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχ  !παρτα παρτα! ωχχχχχχ!
-αχ αχ αχ αχ αχ μακη αχ με  αχ αχ με πλημηριζεις με το σπερμα σου !αχ ειναι ατελειωτο !αχ αχ δεν το πιστευω !αχ αχ με γεμιζεις!με γεμιζεις !αχ αχ αχ αχ ειναι τοσο πολυ μμμμμ αχ και τοσο καυτο!
-δεν τελειωσαμε αυτο ειναι μονο το ζεσταμα! ειπε το γουρουνι και σταματησε να μπαινοβγαινει στο μουνι της γυναικας μου και τωρα εμεινε ακινητος σχεδον μεσα της πιανωντας της τα βυζια
-τι; μα το κανουμε μια ωρα τωρα και χυσατε μεσα μου .
-οχι και μια ωρα,για δες το χρονομετρο που βαλαμε τι λεει .
-αχ δεν το φτανω κυριε μακη μου με βοηθατε να το πιασω ;
-χαρα μου
ειπε το γουρουνι και την πηρε αγκαλια και χωρις να βγει απο μεσα της την σηκωνε μαζι του και πηγε ως το τραπεζι διπλα και πηρε το κινητο του και ειπε
-για κοιτα κουκλα μου τι λεει
-αχ εχετε δικιο λεει 55 λεπτα!δεν συμπληρωσαμε ωρα ακομα
-ωχ δεν τα υπολογησα καλα το μουνακι σου θελει περισσοτερο ανοιγμα απ οτι περιμενα και γι αυτο πρεπει να μεινω περισσοτερη ωρα μεσα σου,μα καλα δεν στο βαζει καθολου ο αντρας σου ειναι πολυ στενο
-αχ μου το βαζει αλλα ειναι πολυ μικροτερο απο το δικο σας και γι αυτο σας φαινετε τοσο σφιχτο
-ωχ καλα ασ συνεχησουμε
-αχ αχ μμμμ μακη δεν ποναω τωρα καθολου μπορεις να μου το κανεις αφοβα τωρα ειμαι πανετοιμη!
-ωχ ωραια κουκλα μου ,συγγνωμη που πιανω τα στηθη σου αλλα δεν το κανω επιτιδες ,αλλα καπως πρεπει να κρατησω ορθιο το πεος μου για να συνεχισουμε το.....
-αχ αχ ναι μακη μου δεν σε παρεξηγω καταλαβαινω!
-ωραια γιατι θελω εδω και ωρα να τα ζουλιξω δυνατα
-ααααααχ κανε δουλεια σου μακη μου
-ωχχχ ετσι σταθερα θα στο βαζω
-αχ αχ αχ αχ αχ ναι ναι μμμμ τοσο σταθερα !ναι ναι!ααααααχχχχχχ
μμμμμμ με συγχωρεις μακη
-γιατι;
-αχ επειδη ξερεις που ολοκλ.....
-οχι καθολου δεν πηραζει ασε τον εαυτο σου ελευθερο
-αχ δεν ειναι μονο αυτο δεν θελω να νομιζει ο πανος οτι καυλωσα με αλλον αντρα καταλαβαινεις;γι αυτο μην του το πεις
-δεν φταις εσυ κουκλα μου φυσιολογικο ειναι μετα απο τοσο σεξ ....λογικο ειναι να τελειωσεις και συ μια φορα δεν το ηθελες απλα το σωμα σου το εκανε αντακλαστικα.
μετα το γουρουνι σταματησε την κουβεντα και επικεντρωθηκε στο βιασμο της γυναικας μου και σε καποια φαση λεει
-ωχχχχ χυνω ξανα στο μουνι σου καυλιαρα !χυνω πουτανα! χυνω!ωωωωωωωωωωχχχχ
-μμμμμ αχ  δεν το πιστευω μακη μου το γεμισες και μου το πλημηρησες για τα καλα και παλι!
-ωωχχχχ κουκλα μου με συγχωρεις για το πουτανα αλλα δεν το εννοουσα ,πανω στην κορηφωση καταλαβαινεις μου ξεφυγε καταλαθος δεν το εννοουσα
-αχ ναι καταλαβαινω κυριε μακη μην ανυσηχητε
-τωρα αν δε σε πηραζει θα πρεπει να αλλαξουμε σταση και να κατσεις στα τεσσερα
-γιατι;
-θα βοηθησει να μηνω σε πληρη στηση και να ξανα χυσω μεσα σου
και λεγωντας αυτα το γουρουνι εβγαλε τον πουτσο του απ το μουνι της λενα και αφου στηθηκε στα τεσσερα η λενα το γουρουνι με μια κινηση μπηκε αποτομα μεσα της  ενω ταυτοχρονα της χαιδευε τα κωλομερια που την ειχε αναγκασει να τα τουρλωσει
και αρχησε ξανα ενα δυνατο σφυροκοπημα στο μουνι της λενας ενω της χουφτωνε ασταματητα τα  κωλομερια
-αχ αχ αχ αχ αχ κυριε μακη μου ειστε τοσο !φφφ τοσο μεγαλος! και τοσο σκληρος εκει κατω !ωχ ωχ ειστε τοσο αποφασηστικος!αχ  αχ ειστε απιθανος!αχ φανταστικος!αααααααχ αχ αχ αχ αχ !
-ετσι κουκλα μου !εκφρασου ελευθερα
μετα απο ωρα ακουσα το γουρουνι να λεει -ερχετε και τριτο καυλιαρα ωχ ωχ παρτα παρτα παρτα!ωωωωωωωχχχχ
-αχ αχ αχ αχ μακη τα πας τοσο καλα!μμμμμμ αχ αχ αχ αχ συνεχησε !συνεχησε !αλλο ενα !αχ ναι ναι !απανοτα καντω ναι!απανοτα!
-ωωωχχχ μη φοβασαι θα σε χυσω αλλες δυο
-αχ δυο; δεν το πιστευω !ο αντρας μου με το ζορι χυνει δυο και συς ειστε και μεγαλυτερος του και παρ ολα αυτα τα καταφερνετε πολυ πολυ καλυτερα!
-δεν παιζει ρολο αυτο αλλα τα γονοδια
-μμμμ αχ τι προικισμενα γονιδια !αχ αχ
συνεχησε να τη σφυροκοπαει και η γυναικα μου ουρλιαζε και ποτε ποτε αναστεναζε δυνατα και γρηγορα απ τον ανυποφορω πονο που ενιωθε
μετα απο ωρα που περασε σαν αιωνας ακουσα το γουρουνι να λεει-να καυλα!να πουτανα!
-αχ κυριε μακη μη μου το χτυπατε τοσο δυνατα θα μου κανετε σημαδι;
το γουρουνι χτυπουσε με την παλαμη του μπατσωκωλια στα κωλομερια της γυναικας μου,μια στο ενα και μια στο αλλο ενω με το αλλο του χερι επιανε το βυζι της και της ετριβε τη ρογα
και η γυναικα μου πονουσε και γι αυτο του το ειπε αυτο και αυτος αντι να σταματησει συνεχησε λεγωντας της-ωωωχ  κουκλα μου συγγνωμη αν σε ποναω αλλα ειναι απαραιτητο να σε χτυπαω σφαλιαρες στα κωλομερια γιατι ετσι θα φτασει πιο πολυ και πιο ευκολα το σπερμα μου εκει που πρεπει για να σε αφησω εγκυο
-αχ αχ αχ αχ αχ οχι αγορι μου δεν με πονας καθολου!αλλα φοβαμε μη μου αφησεις σιμαδι και οταν ξυπνησει ο πανος απ το μεθυσι το δει καποια στιγμη και παρεξηγησει και αρχησει τις ζηλιες παλι!
- ελα χαλαρωσε προσεχω δεν θα μινει σημαδι, αρα δηλαδη δεν εχεις προβλημα ,δεν σ ενοχλει
-αχ αχ αχ αχ καθολου καθολου!
-ωχ ωχ μπραβο ,ωχ και συ βρε μαναρι μου τι κωλαρα ειν αυτη βρε καυλιρα μου!  εχεις μεγαλα προσοντα για να κανεις εναν αντρα να τρελαθει απο καυλα!
-αχ αχ αχ αχ αχ σας αρεσει;βρισκεται;
-  ωχ  ωχ!  τωρα ειμαι πολυ καυλωμενος κι αυτο θα βοηθησει να σε χυσω περισσοτερο ,εσυ δεν καυλωσες ;  σ αρεσει αυτο που κανουμε;

-αχ αχ μακη μου  αχ αχ
-σ αρεσει ε;
ωωωωωωχχχ σκασε και παρε τον πουτσο στο μουνι γυναικα
-αχ αχ φφφφ αχ αχ αχ
-στο χωνω στο χωνω ολο!
-αχ αχ ναι ναι ολο μου το χωνεις αχ ναι ναι αχ αχ μμμμμμ  ααααχχχ
αυτο συνεχηστηκε για πολυ ωρα και το απαισιο πατ πατ πατ πατ δεν ελεγε να σταματησει
ωσπου ακουω τη λενα να λεει αναστεναζωντας απο πονο
- αχ αχ αχ αχ αχ μακη !αχ αχ πως μου το κανεις ετσι; αχ αχ πως; αχ αχ ποτε δεν αχ αχ ποτε δεν περιμενα οτι το σεξ  μπορει να γινει τοσο.....αχ αχ αχ αχ τοσο απολαυστικο !αχ αχ αχ αχ αχ τοσο απιστευτα καλο!
αχ αχ αχ αχ μακη ερχετε !ερχετε ξανα αααααααααααααχχχ  αχ αχ αχ αχ αχ αχ !
-μπραβο καυλα μου ερχετε και το δικο μου ωωωωωωωχχ  παρτο παρτο!  ωωωωωωχχχχχ
-αχ αχ εισαι τοσο γεναιοδωρος μακη μου!
-ωχ ωχ στο εδωσα ξανα
-αχ σ ευχαριστω για την καταθεση αγορι μου
-ευχαριστηση μου
μετα απ αυτο βγηκε απ το μουνι της γυναικας μου και τραβηχτηκε πισω και η λενα ειπε-ενταξει μετα απ ολο αυτο χρειαζομαι ενα μπανακι ,και πηγε να σηκωθει και την επιασε σφυχτα ο μακης απ το χερι και την τραβηξε κατω λεγωντας της -περιμενε κουκλα μου πολυ βιαστηκη κι ανυπομονει εισαι ,για να σιγουρευτουμε οτι θα μινεις εγγυος πρεπει να το κανουμε αλλη μια φορα ,τι λες;
-αχ δεν ξερω εσυς ειστε ο ειδικος ,με τη γυναικα σας κυριε μακη ποσες φορες τη  μερα κανατε;
-αλλο η γυναικα μου .της το εκανα τρεις αλλα εσυ επειδη δυσκολευεσαι θα κανουμε λιγο παραπανω

-οκ
ελα παμε στην κρεβατοκαμαρα τι λες;
-μμμ δεν ξερω εκει το κανω με τον αντρα μου
-ναι αλλα πρεπει τωρα να δουλεψουμε μια σταση που δεν βολευει εδω στον καναπε ,και ειναι η καλυτερη σταση για να πιασεις παιδι κουκλα μου!
-αχ συγγνωμη δεν το ηξερα τοτε παμε !
-ε πρωτα βοηθησε με λιγο να τον σκληρηνουμε καλα και μετα!
-φυσικα κυριε μακη τι θελετε να κανω
-πιαστον με το χερακι σου και αρχησε να το κουνας πανω κατω
-αχ ετσι ;το κανω καλα;
-ωχχχ πολυ καλα πολυ φοβαμαι οτι για να σκληρηνει καλα θα χρειαστει και πεοληχια
-δηλαδη;
-ετσι που μου τον κρατας ακουμπατον αρχικα με τη γλωσσα και γλυψτου μετα ολο το κεφαλι σαν να ειναι χωνακι παγωτο
-αχ δεν μπορω συχαινομαι
-ελα κανε μια θυσια για το παιδι σου ρε γαμωτο
-καλα
και αρχησε να του γλυφει το πουτσοκεφαλο και μετα την εβαλε να τον γλυψει ολο και μετα της λεει -τωρα πρεπει να τον παρεις μες στο στομα και να τον πιπιλας σαν γρανιτα...... παγωτο
-αχ θα προσπαθησω αλλα δεν ειμαι καλη σ αυτα ειμαι ασχετη
και του τον πηρε στο στομα περιπου τον μισο και αρχησε την πιπα ,μετα απο λιγο λεει η λενα-πως ηταν
-καταπληκτικο !εισαι σε πολυ καλο δρομο τωρα συνεχησε και προσπαθησε να τον παρεις ολον μεσα στο  στομα και στο λαρυγκι σου
και η λενα προσπαθησε και εφτασε να τον παρει σχεδον ολον στο στομα της και με λιγο σπρωξημο στο κεφαλι απ το μακη την εκανε να τον παρει ολον μεσα
-ωωωωχχχ ετσι το κανεις τελεια κουκλα μου!ωωωχ  τι ασχετη; εσυ εισαι αστερη !ωωωωωχχχχχχ !ετσι ρουφατον κοπελαρα μου ρουφατον ετσι!εχεις υπεροχα χειλη ωωωχχχ και το κανεις τελεια  ωωωωωωχχχχ
μετα απο λιγο της ειπε το γουρουνι οτι ειναι ετοιμος και αυτη σταματησε μετα τον ρωτησε οπως ηταν πεσμενη στα γονατα κατω στο πατωμα κι αυτος αραχτος στον καναπε, η λενα του ειπε
-αχ μακη πως ημουν; τα καταφερα παντως απ οτι βλεπω!
ειπε η λενα κοιτωντας το πουτσο του μακη γουρλωνοντας τα ματια της φοβησμενη  απ το μεγεθος του πουτσου του γουρουνιου
-ναι κουκλα μου οτι και να πω λιγο θα ναι το κανες τελεια
-πω πω κυριε μακη δεν το πιστευω οτι μετα απο τοσο σεξ το πεος σου ειναι τοσο σκληρο και δυνατο!ειναι λες και δεν εχυσες ουτε μια!
μμμμμ τωρα καταλαβαινω γιατι λενε ολες οι φιλες μου..... αλλα και στην τηλεοραση που ακουω τωρα καταλαβαινω γιατι ολες μιλανε συνεχεια τοσο για το μεγεθος !
αχ κυριε μακη ειστε παρα πολυ προικισμενος τελικα !τοσο που με τρομαζετε!
-ειμαι παμε μεσα να δεις ποσο!
και την πηρε απ το χερι και την σηκωσε της εβγαλε τα εσωρουχα που ηταν μισοβγαλμενα τελειως και πηγαν μεσα στην κρεβατοκαμαρα και τωρα δεν εβλεπα αλλα ακουγα τα παντα
και αφου πρεπει να περασε πολυ ωρα, ακουσα τη λενα να λεει-αχ αχ αχ αχ αχ μακη  !μακη φτανει τοσο βαθια!αααχχχ τοσο που αααχχχ τοσο που ....το κανει να γινετε  μμμμμ..... αχ γινετε τοσο απολαυστικο !αχ αχ!! γινετε τοσο απιστευτα απολαυστικο!
αχ αχ αχ αχ αχ      ααααααααααααχχχχχχχχχχ  !
αχ αχ ειναι τοσο διαφορετικο !αχ αχ αχ ειναι μμμμμμ τελειο !αχ αχ τοσο δυνατο!τοσο γρηγορο! τοσο εντονο! ολο αυτο  μμμμμμμ πρωτη φορα μακη μου το νιωθω ετσι... μμμμ ειναι τοσοοοοο...... ειναι το κατι αλλο!
μετα συνεχηστηκαν καποια βογγητα και αναστεναγμοι και μετα ακουσα το γουρουνι να λεει-ωχωχ! μαναρι μου! καυλα μου! εσυ δεν εισαι για μαμα! εσυ εισαι για τσοντα πουτανα μου για τσοντα κουκλαρα μου με τετοιο  σωμα ,ωχχ κοιτα βυζαρες !κοιτα κωλαρα,μπουτια, πουτανιαρικη φατσα ,πιποτσιμπουκοχειλα ,αχ  και μπουτακια για ανοιγμα!

ωχχχχ ερχετε το χυσι κουκλαρα μου!ερχετε το χυσι!
ωωωωωωωωωωωχχχχ!χυνω χυνω!χυνω χυνω χυνω!ωωωωωωωωωωωχχχχχ
-αχ μακη μου παλι με ποτησες
πω πω πως  βγαζεις τοσο πολυ καθε φορα;μαλλον θα φταιει το μεγεθος,τεραστιο καυλι πολυ χυσι!
-χα χα χα χα ετσι ειναι
ο αντρας μου πεντε φορες να χυσει θελει τρεις μερες και παλι το χυσι του θα ειναι λιγοτερο απ οσο βγαζετε εσυς σε μια φορα!ειστε απιθανος,πραγματικα πολυ καρπερος
-ε τι να κανουμε τυχερα ειναι αυτα!εεεππ περιμενε μη φευγεις,τωρα εχω αλλο ενα μυστικο που θα σε βοηθησει να γινεις ακομα πιο σιγουρη οτι θα μινεις εγκυος ειναι να παρεις στο στομα λιγο απ το σπερμα μου  και να  το καταπιεις  ολο !
-μα δεν ειναι επικινδυνο για την υγεια κυριε μακη;
-οχι κουκλα μου τι ειν αυτα που λες; το σπερμα ειναι το πιο υγειινο και καθαρο υγρο που μπορεις να πιεις εκτος του οτι κανει καλο στο δερμα σου ,βοηθαει πολυ και για να μινεις εγκυος πιο ευκολα!
-αληθεια; δεν το ειχα ακουσει αυτο;
-ειναι αληθεια το εχουν πει πολυ σοβαροι επιστημονες ,γι αυτο ετσι οπως ειναι ο πουτσος μου τωρα σκηψε και παρτον στο στομα και καθαρησε τον απ ολα τα χυσια που εχει επανω  ,και καταπιετα ολα με μια γουλια ,μην αφησεις ουτε σταγωνα ,γιατι καθε σταγωνα ειναι πολυτιμη!ξερεις ποσα σπερματοζωαρια εχει η καθε σταγωνα μου;παρα πολλα,χιλιαδες!
-πω πω κυριε μακη ξερετε τοσα πολλα !για ολα αυτα!
και λεγωντας αυτα η γυναικα μου δεν ξερω αν οντως τον υπακουσε ,αλλα ακουγωταν πολυ φοβησμενη και μετα σταματησαν να μιλανε και αρχησε να ακουγετε απ την κρεβατοκαμαρα ενα χλιουπ χλιουπ! και ποτε ενα χλαπ χλαπ!
αυτο ακουγωνταν για λιγο και μετα ακουσα το γουρουνι το μακη να λεει-ωχ ωχ !ετσι μπραβο! μπραβο κουκλα μου να τον ακους τον κυριο μακη !ωχ ωχ !ειμαι ειδικος σ αυτα τα θεματα!
-ααααααχ και που δεν ειστε κυριε μακη!
-τα καταπιες ολα;
-  αχ ναι!τα καταπια να βλεπετε;
-αααα ωραια
-τωρα θα αυξηθουν πολυ οι πιθανοτητες ,θα ειναι σχεδον σιγουρο ;
-ποιο πραγμα;
-οτι θα μινω εγκυος κυριε μακη !τι αλλο;
-αααααααα ......ναι, φυσικα τωρα που τα καταπιες ειναι σχεδον σιγουρο !σχεδον εκατο τα εκατο
- αχ τελεια! μακαρι!
-μην ανυσηχεις εγω ειμαι εγγυηση σ αυτα!
και μετα ακουγα το ντουζ να τρεχει και μετα απο πολυ ωρα τους ειδα να ερχονται απο την κρεβατοκαμαρα μας ,ποια; την κρεβατοκαμαρα μας;εκει που εγω και η γυναικα μου κοιμομαστε και το πληρωσα πανακριβα για να κοιμομαστε με ολες τις ανεσεις και τωρα ξαπλωσε το γουρουνι επανω ,αισχος ηταν μου ρθε να ξερασω
,αφου ηρθαν απ την κραβατοκαμαρα ντυμενοι, ο μακης χαιρετησε τη λενα λεγωντας -εεεε πανο ενταξει ολα πηγαν καλα η γυναικα σου ηταν πολυ υπομονετικη και προσηλωμενη στο στοχο σας ,πιστευω οτι τα καταφεραμε!
φτιαξτου ενα καφε να ξεμεθυσει  ερειπιο εγινε χα χα χα χα λες και ειναι σε κομα ,αλλα κοιματε ορθιος με ανοιχτα ματια αλλα κοιταει στο απειρο .
-χα χα χα χα χα ναι οντως μακη ειναι σαν  ερειπιο
και μετα αφου τη φιλησε στο λαιμο την αγκαλιασε και αφου της ψηθηρησε κατι στ αφτη εφυγε το γουρουνι επιτελους
και η λενα με αφησε εκει και πηγε μεσα στο μπανιο και μ αφησε εκει για ωρα και μετα απο πολυ ωρα αρχησα να νιωθω ενα ενα τα ακρα μου ξανα πρωτα τα χερια και μετα τα ποδια μου και μετα απο λιγο επανηλθα κανονικα και με το που μπορεσα να σηκωθω πηρα κατευθειαν το κινητο στα χερια μου και πηρα τηλεφωνο τους δυο μπραβους και τους ειπα οτι ο μακης ηρθε απ το σπιτι μου και παλι παρενοχλησε τη γυναικα μου,και δεν ειχε ουτε γρατζουνια επανω του  απο το ξυλο που υποτηθετε οτι του ειχαν ριξει οι αλλοι τρεις μπραβοι που εξαφανηστηκαν πριν περιπου μια εβδομαδα,και τους ειπα νευριασμενος να τσακιστουν και να τον βρουν και αμα τον βρουν να τον σαπισουν στο ξυλο ,να τον κανουν σακο του μποξ να τον κανουν να κλαψει σαν γυναικουλα απ το φοβο του, μετα πηγα  να μιλησω στη λενα ,αλλα οταν της ειπα να μου πει τι εγινε, και δεν μου ελεγε της ειπα οτι τα ειδα ολα και δεν κοιμομουν και  να το παμε στα δικαστηρια
το καθαρμα που την εκβιασε τρομοκρατωντας την και στη συνεχεια την παρενοχλησε σεξουαλικα, αλλα η λενα μ εβγαλε τρελο λεγωντας μου-αμαν ρε πανο παλι τα ιδια αρχησες με τις ψευδεσθησεις με τη ζηλια;αυτη τη φορα αν συνεχησεις ετσι θα φυγω και δεν θα ξαναγυρισω να το ξερεις.Εκει που τα πραγματα ειχαν φτιαξει για μενα και ζουσα ευτυχισμενος οπως παλια δυστηχως δεν κρατησε για πολυ η ευτυχια μου παραμονο για λιγες μερες ωσπου ηρθε παλι το γουρουνι και τα κατεστρεψε ολα και το ονειρο παλι εγινε εφιαλτης ,εκει που η γυναικα μου ειχε συνελθει απο την προηγουμενη φορα που την ειχαν τοσο καιρο και την βιαζανε τα γουρουνια εκβιαζωντας την τωρα  ηρθε παλι το γουρουνι και την ξανα βιασε και κατεστρεψε την ευτηχια μας .ομως δεν θα τ αφησω ετσι αυτο ,αυτη τη φορα  θα τον πιασουν οι μπραβοι και θελω να μου φερουν βιντεο με το ξυλο που θα φαει το γουρουνι αλλιως δεν υσηχαζω ,και θα προσλαβω αλλο ενα μπραβο ισως και δυο για να φιλανε το σπιτι και θα βαλω και καμερες παντου σ ολο το σπιτι ,απο δω και περα το γουρουνι δεν θα μπορεσει ουτε να ξανα πλησιασει τη λενα ,ουτε και θα μηνει ατημωρητος.
Εσεις  τι θα κανατε στη θεση μου;

Ρε παιδιά δεν ειναι αυτο που φαίνεται , η γυναίκα όντως βιάζεται χαχαχαχαχαχαχα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Ρε παδια μην λετε οτι να ναι. Ενα 15 χρονο πιτσιρικι που γραφει τις φαντασιωσεις του ειναι ο πανοφανης και μας προσφερει κι εμας αφθονο γελιο με το να το παιζει βλακας κερατας. Μακαρι κι εμεις στα 15 μας να ειχαμε bou.com  να καναμε τις ιδιες μαλακιες. Παντως ασχετο,  αλλα κι εμεις στα 15 μας ωραια περναγαμε. Ισως και καλυτερα. Δεν καθομασταν μπροστα σ ενα pc  να τρωμε τις ζωες μας. Ζησαμε ωραια χρονια.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
ειπε θρασυτατα το γουρουνι και γελασε και μαζι του και η λενα για λιγο.ετσι αναγκαστηκα εκατσα στον αλλον καναπε ,αρχησαν να μιλανε με τη λενα με τις ωρες και εγω οποτε μιλουσα με εγραφαν ,με αγνοουσαν κανονικα ,ελεγα κατι και το γουρουνι με διεκοπτε και η λενα αντι να του πει τιποτε τον ακουγε με προσοχη οτι βλακεια κι αν της ελεγε ειχα μινει μαλακας δεν μπορουσα να πιστεψω οτι αυτο συμβαινει στ αληθεια. ωσπου επιασαν να μιλανε για το καμπινγκ που την εσωσε το γουρουνι στη θαλασσα και η λενα του ειπε σε μια φαση-αχ κυριε μακη ποσο γεναιος ησασταν τοτε ,διακινδινευσατε τη ζωη σας για να με σωσετε ,οπως και τοτε με το τσιμπουρι
,ειστε πραγματικος ηρωας !
-σε ευχαριστω κουκλα μου να σαι καλα εγω  εκανα απλα το καθηκον μου και το μονο που θελω απο εσασ σαν ανταμοιβη ειναι τη φιλια και την αγαπη σας
και η λενα ειπε-τα εχετε κυριε μακη και τα δυο
-δεν το βλεπω ,μονο που δεν με δειρατε οταν με ειδατε εξω απ την πορτα σασ
-ε οχι κυριε μακη σας συμπαθουμε πολυ και το ξερετε σας θεωρουμε καλο φιλο ο αντρας μου αστειευοταν πριν αυτο ειναι ολο.
και αφου συνεχησαν τις συζητησεις η κουβεντα πηγε στα παιδια ο μακης ρωτησε τη λενα-τι γινετε βαλατε μπροστα για κανα παιδακι;
εγω ειπα-ναι ειναι θεμα χρονου
-μην το καθυστερητε αντε
και η λενα ειπε-ναι να ο αντρας μου θελει να ιοθετησουμε ,εγω δεν ειμαι σιγουρη ακομα εχω καποιους ενδιασμους
-τι λετε ρε παιδια γιατι δεν προσπαθητε τι γινετε γιατι να το κανετε αυτο ,καλυτερα με τον πατροπαραδοτο τροπο ,οσονα ναι αλλιως ειναι με τον πατροπαραδωτο τροπο.
-ε ναι και γω αυτο λεω αλλα να ειναι που ο αντρας μου εχει προβλημα με το σπερμα του και δεν μπορει να τεκνοποιησει απ οτι φαινεται
-λενα σταματα !δεν θα τα πουμε και ολα στο κοσμο
της ειπα εγω
-γιατι αγαπη μου τι ντρεπεσε αυτα συμβαινουν
-σωπα ρε τι λες δεν το ηξερα οτι εχετε προβλημα.παντως μην πατε στα ακρα υπαρχει και η εξωσωματικη
-ναι και γω αυτο σκευτομαι κυριε μακη αλλα το προβλημα ειναι που θα βρουμε δοτη.
-το μονο ευκολο ειναι αυτο .
εγω ξαφνιασμενος ειπα-λενα τι λες δεν μου ειχες πει κατι τετοιο εγω δε συμφωνω με αυτο.
-σταματα πια βρε αγαπη μου δεν καταλαβανεις οτι εχω την αναγκη να μεινω εγγυος;
-ναι αλλα δεν ειναι ευκολο να εμπιστευτεις ξενο δωτη γιατι μπορει να ζηταει το παιδι μετα
-αν θελετε παντως σιγουρη επιτυχια εγω προσφερωμαι  να σας δωσω  το δικο μου ,εχω τεσσερα παιδια απ τον γαμο μου ,αν και τωρα ειμαι χωρισμενος .
-τεσσερα παιδια! το ακουσες αυτο πανο! τεσσερα παιδια !
-και τα πιασαμε ολα με την πρωτη προσπαθεια,οχι να το  πενευτω αλλα ειμαι πολυ καρπερος
-αχ κυριε μακη θα μου κανετε τη χαρη να ειστε εσυς ο δωτης μου
-μα φυσικα κουκλα μου και το ρωτας χαρα μου
-ε εμενα με ρωτησατε;
-ειναι μοναδικη ευκαιρια  πανο τι να συζηταμε τωρα ο ανθρωπος χαρη μας κανει
εγω ακουγωντας ολα αυτα τρελαθηκα και δεν ηξερα τι να πω και λεω
-ρε λενα τρελαθηκες τι ναι αυτα που λες εισαι σοβαρη ;εγω δεν προκειτε ποτε να επιτρεψω να ειναι αυτος ο δωτης σου
-αμαν ρε πανο μερικες φορες γινεσε τελειος παρανοικος με τη ζηλια σου
-λενα ειπα φτανει θα βρουμε αλλο δωτη το υποσχομαι.
-καλα οτι πεις
-εγω παντως προσφρθηκα δεν σας εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο.
μετα απο αυτο η λενα φανηκε να λογικευτικε και σταματησε να συμφωνει με το γουρουνι και μετα απο λιγο η λενα λεει
-αχ ξεχασα να κερασω τον κυριο μακη απο το καλο το ουζο που εχουμε
-ποιο ουζο;
-ελα ρε πανο αυτο που μας εφερε ο ξαδερφος  σου απ το χωριο
-α ναι καταλαβα ,ε δεν ειναι αναγκη αφου βλεπεις οτι ο ανθρωπος βιαζετε να μην το καθηστερουμε
και το γουρουνι πεταχτηκε λεγωντας-οχι δε βιαζομαι καθολου
-να ειδες τωρα τον φερνουμε σε δυσκολη θεση θελει να φυγει και ντρεπετε να μας το πει να μην μας προσβαλει ,ασ τον να φυγει εχει δουλειες.
-οχι δε βιαζομαι ευχαριστως θα επινα ενα ουζο
-μα φυσικα κυριε μακη σας το φερνω αμεσως και θα πιουμε και μεις ενα πανο για παρεα
και η γυναικα μου εφερε τα ουζα και ιπιαμε ενα ποτηρακι μονοκοπανια ,μετα η λενα με το μακη βαλανε ακομα ενα ποτηρι ενω εγω δεν ηπια και μολις ειδα τη λενα να βαζει δευτερο της ειπα
-φτανει βρε αγαπη μου μην πινεις αλλο ειναι δυνατο και θα σε πηραξει φτανει
και πηγα να το παρω απ τα χερια της αλλα δεν προλαβα το κατεβασε μονοκοπανια, και μετα αρχισε να της λεει ανεκδοτα με ξανθιες ο καφρος και η λενα χασκογελουσε ,ενω εγω τους ελεγα να το διαλυσουμε γιατι θελω να ξεκουραστω γιατι ξαφνικα ενιωθα πολυ κουρασμενος και ενιωθα μια εντονη ζαλη και ειπα στο γουρουνι
-μακη συγγνωμη αλλα θελουμε να ξεκουραστουμε νιωθω λιγο κουρασμενος,και γω και η λενα δεν κατσαμε ολη μερα ειμαστε στο ποδι και θελουμε να κοιμηθουμε γι αυτο πρεπει να πηγαινεις.
-αυτο δεν ειναι καθολου ευγενικο πρωτη φορα σπιτι σας και με διωχνετε;
-αχ οχι κυριε μακη μου μην τον ακους τον πανο ειναι πολυ μουχλας κοιματε με τις κοτες και κουραζετε πολυ ευκολα,αν θελει ασ κοιμηθει,εμεις θα κατσουμε να συνεχησουμε τα ανεκδοτα ωραια περναμε
εγω τοτε πηγα να της φωναξω να σταματησει τις ανοησιες και τοτε ενιωσα  μια πολυ εντονη ζαλη και ενω πηγα να σηκωθω να πεταξω εξω το μακη σηκωτω ξαφνικα οπως σηκωθηκα επεσα αμεσως δεν με κρατουσαν τα ποδια μου και τοτε πηγα να απλωσω το χερι μου να παρω το κινητο μου να καλεσω τους μπραβους να σαπισουν στο ξυλο το μακη και να τον πεταξουν εξω αλλα δεν τα καταφερα γιατι η ζαλη δυναμωσε και αρχισε να θολωνει η σκεψη μου και μετα ενιωσα σαν  να εχω παραλησει,προσπαθουσα να σκεφτω κατι συγκεκριμενο και δεν μπορουσα ,δεν θυμωμουν τι ηθελα να κανω πριν λιγο και δεν μπορουσα να κουνησω το σωμα μου και φωναξα τρομαγμενος-βοηθεια λενα δεν ...
-τι επαθες πανο ;
-καλα ρε εγινε τυφλα μ ενα ποτηρι ουζο και μεις που ηπιαμε τρια δεν καταλαβαμε τιποτα ακομα
εγω δεν μπορουσα να σταυρωσω λεξη σαν να παρελησαν ολοι οι μυς  μου ξαφνικα ουτε να βγαλω φωνη μπορουσα καλα και δεν μπορουσα να πω ουτε μια λεξη τιποτα δεν μπορουσα να μιλησω ενω ηθελα να μιλησω ,φοβηθηκα οτι επαθα κατι με την υγεια μου γιατι δεν ηταν απ το ποτο αφου ενα ποτηρακι ηπια μονο .
για λιγη ωρα χαθηκα σαν να ημουν σε μια κατασταση σαν σε  κωμα δεν επικοινωνουσα με το περιβαλλον γυρω μου ,μετα απο λιγη ωρα αρχησα να βλεπω και να ακουω και να καταλαβαινω τα παντα αλλα και παλι δεν μπορουσα ουτε να μιλησω ουτε να κουνηθω  και εβλεπα τη λενα να γελαει μαζι με το μακη και να μην μου δινουν καθολου σημασια λες και δεν υπηρχα εκει μαζι τους ,τους ειχα απεναντι μου στον καναπε και τους εβλεπα ,το γουρουνι απο τα ανεκδωτα περασε στα σοκιν και στα προστυχα ανεκδωτα και σε μια φαση ειπε στη λενα ενα ανεκδωτο με μια γυναικα που ειχε μεγαλα στηθη και μετα ενω η λενα γελουσε της ειπε -και συ κουκλα μου ομως απ οτι βλεπω εισαι  πολυ προικισμενη εισαι ιδανικη για μανα,το παιδι σου δεν θα μενει ποτε νυστικο απο γαλα
-γιατι;
-ε με τετοιες βυζαρες βρε κουκλα μου που να μην χορτασει
-χα χα χα χα κυριε μακη εχετε πολυ χιουμορ,Αλλα δυστηχως τι να τα κανω τα προσοντα αφου δεν προκειται να μπορεσω   να κανω παιδι,οποτε και τα στηθη μου δεν θα γεμισουν ποτε γαλα
-ελα τωρα δεν θελω ηττοπαθιες και βεβαια θα τα καταφερεις
-αχ δεν ξερω εχουμε προσπαθησει  τοσες φορες με τον αντρα μου αλλα τιποτα δεν ξερω δεν νομιζω οτι θα τα καταφερουμε μετα απο τοσες αποτυχημενες προσπαθιες.
-αν ημουν εγω ο δοτης σου .
-ναι ομως δεν ξερω και παλι αν θα τα καταφερω

-ναι εχεις δικιο που αμφιβαλεις για την  εξωσωματικη μπορει να μην πισατε με την πρωτη,ομως υπαρχει ενας τροπος που ειναι ενενηντα της εκατο σιγουρος  για να μινεις εγκυος με την πρωτη προσπαθεια. αλλα δεν ξερω αν εισαι ετοιμη να κανεις μια τετοια θυσια για να γινεις μανα .

-αχ πειτε μου σας παρακαλω ποιος τροπος ειναι αυτος και δεν τον ξερω

-ειναι να γινει με τον φυσιολογικο τροπο ,γιατι ετσι το σπερμα μου θα φτασει πολυ βαθια στη μυτρα σου και σιγουρα θα πιασεις παιδι ενω αλλιως με τεχνητα μεσα θα ειναι πιο δυσκολο

-αχ δεν ξερω κυριε μακη
-ελα κουκλα μου κανε μια θυσια,θα δεις οτι θα αξιζει τον κοπο μαζι μου θα μινεις σιγουρα εγκυος  ,και αν κανεις παιδι θα ολοκληρωθεις και σαν ανθρωπος θα καταλαβεις το νοημα της ζωης ,θα δεις και αν κανεις παιδι θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο και πιο σπουδαιο στη ζωη του ανθρωπου απ το να μεγαλωνεις ενα παιδι.
-αχ κυριε μακη εχετε δικιο αξιζει να κανω μια θυσια αλλα ο αντρας μου που ειναι υπερβολικα ζηλιαρης δεν ξερω αν θα το δεχτει αυτο
ε πανο τι λες εσυ συμφωνεις να με βοηθησει ο κυριος μακης μεινω εγκυος;
εγω ηθελα τοσο να ουρλιαξω οχιιιιι να σηκωθω και να πεταξω το γουρουνι εξω με τις κλωτσιες και να φωναξω τους μπραβους να τον σακατεψουν στο ξυλο αλλα τιποτα δεν μπορουσα να κανω δε μπορουσα να κουνηθω καθολου
-ε εσυ τι λες ο αντρας σου σ αγαπαει αν δεν ηταν τυφλα θα συμφωνουσε σιγουρα
-αχ δεν ξερω φαινεται λιγο χαλια μηπως καλυτερα να τον παω μεσα να ξαπλωσει
-μπα μια χαρα ειναι απλα τον πηραξε το ουζο και ειναι ετοιμος για υπνο ,τυφλα εγινε μη φοβασε αυτος τωρα εκανε καλυτερο κεφαλι κι απο  μας που δεν μπορουμε να μεθυσουμε ενω θελουμε ,αλλα σιγουρα αν δεν ηταν τυφλα θα ηθελε να κανεις αυτη τη θυσια για να μινεις εγκυος.
-εχετε δικιο κυριε μακη για να το λετε εσυς ετσι θα ειναι.
-ναι ετσι ειναι βεβαια,λοιπον πες μου θα κανεις τη θυσια αυτη σημερα,τωρα!
-τωρα;
-ναι στη βραση κολαει το σιδερο
-μμμμ δεν ξερω μπροστα στον αντρα μου;
τοτε το γουρουνι της πιανει λιγο το μπουτι και της λεει-μα φυσικα πρεπει να ειναι παρον στη συλληψη του παιδιου του αλλιως τι πατερας θα γινει;πρεπει να δει ποσο θα δυσκολευτεις στην αρχη για να  μινεις εγγυος για να καταλαβει οτι η μητρωτητα δεν ειναι  ευκολο πραγμα.
-ετσι οπως τα λετε ειναι,ομως εχω τρακ δεν ξερω πως να ξεκινησουμε
-πρωτα απ ολα για να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πιασεις παιδι ειναι να εισαι την ωρα της συληψεις πολυ ερεθισμενη δηλαδη να εχεις καυλωσει πολυ
-α καλα τωρα σωθηκες εγω καυλωνω πολυ δυσκολα εχω προβλημα ασε
-δεν πηραζει κοιτα θα δοκιμασω κατι με τα στηθη σου κι αν καυλοσεις ειμαστε ετοιμη να αρχησουμε
και λεγωντας αυτα της πιανει με τις παλαμες του τα στηθη της λενας και αρχιζει να τα μαλασει και να τριβει τις ρογες της  ,η λενα αρχησε ν αναστεναζει -αχ αχ
-ειδες κουκλα μου μια χαρα τα καταφερνεις,
-μμμμ και σει πρωτη φορα αναβω τοσο ευκολα
μετα το γουρουνι αρχιζει να τη φιλαει στο λαιμο και περναει το ενα χερι του απο το βυζι της λενας αναμεσα στα ποδια της και μεσα απ το κολλαν και αρχησε να την τριβει  στο μουνι και με το αλλο χερι αφου το περασε κι αυτο μεσα απο το μπλουζακι της συνεχησε να της τριβει τη ρογα
και τοτε η λενα ειπε-αχ  μακη
-κουκλα μου εισαι ετοιμη βλεπω
και με μια κινηση την εγδυσε χωρις να τη ρωτησει αν θελει να συνεχησουν,και αρχησε παλι ενας βιασμος στη γυναικα μου απ το γουρουνι το μακη και γω ακομα δεν μπορουσα να κανω τιποτα
αφου την εγδυσε με τη βια την αφησε με το στρινγκ και το σουτιεν και την εβαλε να ξαπλωσει ανασκελα στον καναπε με τη  βια
και χωρις καθυστερησεις της εχωσε την πουτσα του στο μουνι της γυναικας μου και τον εχωσε ολο με τρεις τεσσερις κινησεις
η λενα φωναζε απο πονο-αχ αχ αχ αχ αχ μακη τι μου κανεις !τι μου κανεις ;ειναι τοσο μεγαλο !αχ αχ με ξεσκιζεις τελειως !
-ωχ ωχ στο χωνω !κουκλα μου στο χωνω !
-αχ αχ αχ αχ ειναι τεραστιο το καυλι σου !αχ με ποναει λιγο!
-ωχ κουκλα μου συγγνωμη αλλα πρεπει να στον βαλω ολο για να φτασει το σπερμα πιο βαθια !
-αχ αχ αχ αχ ποσο πιο βαθια μακη μου ποσο!
-λιγο ακομα κουκλα μου και θα στον εχω βαλει ολο
-αχ αχ αχ αχ αχ
-ωωωχχχ μπηκε μπηκε ολος !
-αχ αχ αχ αχ μακη !αχ αχ ειναι τοσο βαθια!
-ωχ κουκλαρα μου !
εβλεπα το γουρουνι να σφηροκοπαει τη γυναικα μου αληπητα αυτη να ειναι ανασκελα και αυτος να την σφυροκοπαει απο πανω χωνωντας τον πουτσο του στο μουνι της και ο θορυβος απο τις απανωτες ισχωρησεις του στον κολπο της λενας ακουγωνταν πολυ δυνατα σ ολο το δωματιο και αντιχουσανε στ αυτια μου σαν ενα ανατριχιαστικο θορυβο ,ακουγωνταν λες και καρφωνε καποιος μεσ το δωματιο κατι στον τοιχο και ακουγωταν πατ πατ πατ πατ πατ  .και αυτο πρεπει να συνεχηστηκε για πολυ ωρα.
-αχ αχ αχ αχ μακη !μακη αχ αχ αχ αχ ειμαστε σε καλο δρομο; αχ αχ !
και το γουρουνι ειπε-ωχ ωχ μαναρι μου !ειμαστε σε πολυ καλο δρομο !
-αχ αχ αχ αχ πως τα παω;αχ αχ
-πολυ καλα !ωχ τελεια κανε υπομονη και θα τα καταφερουμε
ωωωωχχχ ερχετε το πρωτο!ερχετε καυλα!ερχετε πουτανα μου! ερχετε μουναρα μου!ωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχ  !παρτα παρτα! ωχχχχχχ!
-αχ αχ αχ αχ αχ μακη αχ με  αχ αχ με πλημηριζεις με το σπερμα σου !αχ ειναι ατελειωτο !αχ αχ δεν το πιστευω !αχ αχ με γεμιζεις!με γεμιζεις !αχ αχ αχ αχ ειναι τοσο πολυ μμμμμ αχ και τοσο καυτο!
-δεν τελειωσαμε αυτο ειναι μονο το ζεσταμα! ειπε το γουρουνι και σταματησε να μπαινοβγαινει στο μουνι της γυναικας μου και τωρα εμεινε ακινητος σχεδον μεσα της πιανωντας της τα βυζια
-τι; μα το κανουμε μια ωρα τωρα και χυσατε μεσα μου .
-οχι και μια ωρα,για δες το χρονομετρο που βαλαμε τι λεει .
-αχ δεν το φτανω κυριε μακη μου με βοηθατε να το πιασω ;
-χαρα μου
ειπε το γουρουνι και την πηρε αγκαλια και χωρις να βγει απο μεσα της την σηκωνε μαζι του και πηγε ως το τραπεζι διπλα και πηρε το κινητο του και ειπε
-για κοιτα κουκλα μου τι λεει
-αχ εχετε δικιο λεει 55 λεπτα!δεν συμπληρωσαμε ωρα ακομα
-ωχ δεν τα υπολογησα καλα το μουνακι σου θελει περισσοτερο ανοιγμα απ οτι περιμενα και γι αυτο πρεπει να μεινω περισσοτερη ωρα μεσα σου,μα καλα δεν στο βαζει καθολου ο αντρας σου ειναι πολυ στενο
-αχ μου το βαζει αλλα ειναι πολυ μικροτερο απο το δικο σας και γι αυτο σας φαινετε τοσο σφιχτο
-ωχ καλα ασ συνεχησουμε
-αχ αχ μμμμ μακη δεν ποναω τωρα καθολου μπορεις να μου το κανεις αφοβα τωρα ειμαι πανετοιμη!
-ωχ ωραια κουκλα μου ,συγγνωμη που πιανω τα στηθη σου αλλα δεν το κανω επιτιδες ,αλλα καπως πρεπει να κρατησω ορθιο το πεος μου για να συνεχισουμε το.....
-αχ αχ ναι μακη μου δεν σε παρεξηγω καταλαβαινω!
-ωραια γιατι θελω εδω και ωρα να τα ζουλιξω δυνατα
-ααααααχ κανε δουλεια σου μακη μου
-ωχχχ ετσι σταθερα θα στο βαζω
-αχ αχ αχ αχ αχ ναι ναι μμμμ τοσο σταθερα !ναι ναι!ααααααχχχχχχ
μμμμμμ με συγχωρεις μακη
-γιατι;
-αχ επειδη ξερεις που ολοκλ.....
-οχι καθολου δεν πηραζει ασε τον εαυτο σου ελευθερο
-αχ δεν ειναι μονο αυτο δεν θελω να νομιζει ο πανος οτι καυλωσα με αλλον αντρα καταλαβαινεις;γι αυτο μην του το πεις
-δεν φταις εσυ κουκλα μου φυσιολογικο ειναι μετα απο τοσο σεξ ....λογικο ειναι να τελειωσεις και συ μια φορα δεν το ηθελες απλα το σωμα σου το εκανε αντακλαστικα.
μετα το γουρουνι σταματησε την κουβεντα και επικεντρωθηκε στο βιασμο της γυναικας μου και σε καποια φαση λεει
-ωχχχχ χυνω ξανα στο μουνι σου καυλιαρα !χυνω πουτανα! χυνω!ωωωωωωωωωωχχχχ
-μμμμμ αχ   δεν το πιστευω μακη μου το γεμισες και μου το πλημηρησες για τα καλα και παλι!
-ωωχχχχ κουκλα μου με συγχωρεις για το πουτανα αλλα δεν το εννοουσα ,πανω στην κορηφωση καταλαβαινεις μου ξεφυγε καταλαθος δεν το εννοουσα
-αχ ναι καταλαβαινω κυριε μακη μην ανυσηχητε
-τωρα αν δε σε πηραζει θα πρεπει να αλλαξουμε σταση και να κατσεις στα τεσσερα
-γιατι;
-θα βοηθησει να μηνω σε πληρη στηση και να ξανα χυσω μεσα σου
και λεγωντας αυτα το γουρουνι εβγαλε τον πουτσο του απ το μουνι της λενα και αφου στηθηκε στα τεσσερα η λενα το γουρουνι με μια κινηση μπηκε αποτομα μεσα της  ενω ταυτοχρονα της χαιδευε τα κωλομερια που την ειχε αναγκασει να τα τουρλωσει
και αρχησε ξανα ενα δυνατο σφυροκοπημα στο μουνι της λενας ενω της χουφτωνε ασταματητα τα  κωλομερια
-αχ αχ αχ αχ αχ κυριε μακη μου ειστε τοσο !φφφ τοσο μεγαλος! και τοσο σκληρος εκει κατω !ωχ ωχ ειστε τοσο αποφασηστικος!αχ  αχ ειστε απιθανος!αχ φανταστικος!αααααααχ αχ αχ αχ αχ !
-ετσι κουκλα μου !εκφρασου ελευθερα
μετα απο ωρα ακουσα το γουρουνι να λεει -ερχετε και τριτο καυλιαρα ωχ ωχ παρτα παρτα παρτα!ωωωωωωωχχχχ
-αχ αχ αχ αχ μακη τα πας τοσο καλα!μμμμμμ αχ αχ αχ αχ συνεχησε !συνεχησε !αλλο ενα !αχ ναι ναι !απανοτα καντω ναι!απανοτα!
-ωωωχχχ μη φοβασαι θα σε χυσω αλλες δυο
-αχ δυο; δεν το πιστευω !ο αντρας μου με το ζορι χυνει δυο και συς ειστε και μεγαλυτερος του και παρ ολα αυτα τα καταφερνετε πολυ πολυ καλυτερα!
-δεν παιζει ρολο αυτο αλλα τα γονοδια
-μμμμ αχ τι προικισμενα γονιδια !αχ αχ
συνεχησε να τη σφυροκοπαει και η γυναικα μου ουρλιαζε και ποτε ποτε αναστεναζε δυνατα και γρηγορα απ τον ανυποφορω πονο που ενιωθε
μετα απο ωρα που περασε σαν αιωνας ακουσα το γουρουνι να λεει-να καυλα!να πουτανα!
-αχ κυριε μακη μη μου το χτυπατε τοσο δυνατα θα μου κανετε σημαδι;
το γουρουνι χτυπουσε με την παλαμη του μπατσωκωλια στα κωλομερια της γυναικας μου,μια στο ενα και μια στο αλλο ενω με το αλλο του χερι επιανε το βυζι της και της ετριβε τη ρογα
και η γυναικα μου πονουσε και γι αυτο του το ειπε αυτο και αυτος αντι να σταματησει συνεχησε λεγωντας της-ωωωχ  κουκλα μου συγγνωμη αν σε ποναω αλλα ειναι απαραιτητο να σε χτυπαω σφαλιαρες στα κωλομερια γιατι ετσι θα φτασει πιο πολυ και πιο ευκολα το σπερμα μου εκει που πρεπει για να σε αφησω εγκυο
-αχ αχ αχ αχ αχ οχι αγορι μου δεν με πονας καθολου!αλλα φοβαμε μη μου αφησεις σιμαδι και οταν ξυπνησει ο πανος απ το μεθυσι το δει καποια στιγμη και παρεξηγησει και αρχησει τις ζηλιες παλι!
- ελα χαλαρωσε προσεχω δεν θα μινει σημαδι, αρα δηλαδη δεν εχεις προβλημα ,δεν σ ενοχλει
-αχ αχ αχ αχ καθολου καθολου!
-ωχ ωχ μπραβο ,ωχ και συ βρε μαναρι μου τι κωλαρα ειν αυτη βρε καυλιρα μου!  εχεις μεγαλα προσοντα για να κανεις εναν αντρα να τρελαθει απο καυλα!
-αχ αχ αχ αχ αχ σας αρεσει;βρισκεται;
-  ωχ  ωχ!  τωρα ειμαι πολυ καυλωμενος κι αυτο θα βοηθησει να σε χυσω περισσοτερο ,εσυ δεν καυλωσες ;  σ αρεσει αυτο που κανουμε;

-αχ αχ μακη μου  αχ αχ
-σ αρεσει ε;
ωωωωωωχχχ σκασε και παρε τον πουτσο στο μουνι γυναικα
-αχ αχ φφφφ αχ αχ αχ
-στο χωνω στο χωνω ολο!
-αχ αχ ναι ναι ολο μου το χωνεις αχ ναι ναι αχ αχ μμμμμμ  ααααχχχ
αυτο συνεχηστηκε για πολυ ωρα και το απαισιο πατ πατ πατ πατ δεν ελεγε να σταματησει
ωσπου ακουω τη λενα να λεει αναστεναζωντας απο πονο
- αχ αχ αχ αχ αχ μακη !αχ αχ πως μου το κανεις ετσι; αχ αχ πως; αχ αχ ποτε δεν αχ αχ ποτε δεν περιμενα οτι το σεξ  μπορει να γινει τοσο.....αχ αχ αχ αχ τοσο απολαυστικο !αχ αχ αχ αχ αχ τοσο απιστευτα καλο!
αχ αχ αχ αχ μακη ερχετε !ερχετε ξανα αααααααααααααχχχ  αχ αχ αχ αχ αχ αχ !
-μπραβο καυλα μου ερχετε και το δικο μου ωωωωωωωχχ  παρτο παρτο!  ωωωωωωχχχχχ
-αχ αχ εισαι τοσο γεναιοδωρος μακη μου!
-ωχ ωχ στο εδωσα ξανα
-αχ σ ευχαριστω για την καταθεση αγορι μου
-ευχαριστηση μου
μετα απ αυτο βγηκε απ το μουνι της γυναικας μου και τραβηχτηκε πισω και η λενα ειπε-ενταξει μετα απ ολο αυτο χρειαζομαι ενα μπανακι ,και πηγε να σηκωθει και την επιασε σφυχτα ο μακης απ το χερι και την τραβηξε κατω λεγωντας της -περιμενε κουκλα μου πολυ βιαστηκη κι ανυπομονει εισαι ,για να σιγουρευτουμε οτι θα μινεις εγγυος πρεπει να το κανουμε αλλη μια φορα ,τι λες;
-αχ δεν ξερω εσυς ειστε ο ειδικος ,με τη γυναικα σας κυριε μακη ποσες φορες τη  μερα κανατε;
-αλλο η γυναικα μου .της το εκανα τρεις αλλα εσυ επειδη δυσκολευεσαι θα κανουμε λιγο παραπανω

-οκ
ελα παμε στην κρεβατοκαμαρα τι λες;
-μμμ δεν ξερω εκει το κανω με τον αντρα μου
-ναι αλλα πρεπει τωρα να δουλεψουμε μια σταση που δεν βολευει εδω στον καναπε ,και ειναι η καλυτερη σταση για να πιασεις παιδι κουκλα μου!
-αχ συγγνωμη δεν το ηξερα τοτε παμε !
-ε πρωτα βοηθησε με λιγο να τον σκληρηνουμε καλα και μετα!
-φυσικα κυριε μακη τι θελετε να κανω
-πιαστον με το χερακι σου και αρχησε να το κουνας πανω κατω
-αχ ετσι ;το κανω καλα;
-ωχχχ πολυ καλα πολυ φοβαμαι οτι για να σκληρηνει καλα θα χρειαστει και πεοληχια
-δηλαδη;
-ετσι που μου τον κρατας ακουμπατον αρχικα με τη γλωσσα και γλυψτου μετα ολο το κεφαλι σαν να ειναι χωνακι παγωτο
-αχ δεν μπορω συχαινομαι
-ελα κανε μια θυσια για το παιδι σου ρε γαμωτο
-καλα
και αρχησε να του γλυφει το πουτσοκεφαλο και μετα την εβαλε να τον γλυψει ολο και μετα της λεει -τωρα πρεπει να τον παρεις μες στο στομα και να τον πιπιλας σαν γρανιτα...... παγωτο
-αχ θα προσπαθησω αλλα δεν ειμαι καλη σ αυτα ειμαι ασχετη
και του τον πηρε στο στομα περιπου τον μισο και αρχησε την πιπα ,μετα απο λιγο λεει η λενα-πως ηταν
-καταπληκτικο !εισαι σε πολυ καλο δρομο τωρα συνεχησε και προσπαθησε να τον παρεις ολον μεσα στο  στομα και στο λαρυγκι σου
και η λενα προσπαθησε και εφτασε να τον παρει σχεδον ολον στο στομα της και με λιγο σπρωξημο στο κεφαλι απ το μακη την εκανε να τον παρει ολον μεσα
-ωωωωχχχ ετσι το κανεις τελεια κουκλα μου!ωωωχ  τι ασχετη; εσυ εισαι αστερη !ωωωωωχχχχχχ !ετσι ρουφατον κοπελαρα μου ρουφατον ετσι!εχεις υπεροχα χειλη ωωωχχχ και το κανεις τελεια  ωωωωωωχχχχ
μετα απο λιγο της ειπε το γουρουνι οτι ειναι ετοιμος και αυτη σταματησε μετα τον ρωτησε οπως ηταν πεσμενη στα γονατα κατω στο πατωμα κι αυτος αραχτος στον καναπε, η λενα του ειπε
-αχ μακη πως ημουν; τα καταφερα παντως απ οτι βλεπω!
ειπε η λενα κοιτωντας το πουτσο του μακη γουρλωνοντας τα ματια της φοβησμενη  απ το μεγεθος του πουτσου του γουρουνιου
-ναι κουκλα μου οτι και να πω λιγο θα ναι το κανες τελεια
-πω πω κυριε μακη δεν το πιστευω οτι μετα απο τοσο σεξ το πεος σου ειναι τοσο σκληρο και δυνατο!ειναι λες και δεν εχυσες ουτε μια!
μμμμμ τωρα καταλαβαινω γιατι λενε ολες οι φιλες μου..... αλλα και στην τηλεοραση που ακουω τωρα καταλαβαινω γιατι ολες μιλανε συνεχεια τοσο για το μεγεθος !
αχ κυριε μακη ειστε παρα πολυ προικισμενος τελικα !τοσο που με τρομαζετε!
-ειμαι παμε μεσα να δεις ποσο!
και την πηρε απ το χερι και την σηκωσε της εβγαλε τα εσωρουχα που ηταν μισοβγαλμενα τελειως και πηγαν μεσα στην κρεβατοκαμαρα και τωρα δεν εβλεπα αλλα ακουγα τα παντα
και αφου πρεπει να περασε πολυ ωρα, ακουσα τη λενα να λεει-αχ αχ αχ αχ αχ μακη  !μακη φτανει τοσο βαθια!αααχχχ τοσο που αααχχχ τοσο που ....το κανει να γινετε  μμμμμ..... αχ γινετε τοσο απολαυστικο !αχ αχ!! γινετε τοσο απιστευτα απολαυστικο!
αχ αχ αχ αχ αχ      ααααααααααααχχχχχχχχχχ  !
αχ αχ ειναι τοσο διαφορετικο !αχ αχ αχ ειναι μμμμμμ τελειο !αχ αχ τοσο δυνατο!τοσο γρηγορο! τοσο εντονο! ολο αυτο  μμμμμμμ πρωτη φορα μακη μου το νιωθω ετσι... μμμμ ειναι τοσοοοοο...... ειναι το κατι αλλο!
μετα συνεχηστηκαν καποια βογγητα και αναστεναγμοι και μετα ακουσα το γουρουνι να λεει-ωχωχ! μαναρι μου! καυλα μου! εσυ δεν εισαι για μαμα! εσυ εισαι για τσοντα πουτανα μου για τσοντα κουκλαρα μου με τετοιο  σωμα ,ωχχ κοιτα βυζαρες !κοιτα κωλαρα,μπουτια, πουτανιαρικη φατσα ,πιποτσιμπουκοχειλα ,αχ  και μπουτακια για ανοιγμα!

ωχχχχ ερχετε το χυσι κουκλαρα μου!ερχετε το χυσι!
ωωωωωωωωωωωχχχχ!χυνω χυνω!χυνω χυνω χυνω!ωωωωωωωωωωωχχχχχ
-αχ μακη μου παλι με ποτησες
πω πω πως  βγαζεις τοσο πολυ καθε φορα;μαλλον θα φταιει το μεγεθος,τεραστιο καυλι πολυ χυσι!
-χα χα χα χα ετσι ειναι
ο αντρας μου πεντε φορες να χυσει θελει τρεις μερες και παλι το χυσι του θα ειναι λιγοτερο απ οσο βγαζετε εσυς σε μια φορα!ειστε απιθανος,πραγματικα πολυ καρπερος
-ε τι να κανουμε τυχερα ειναι αυτα!εεεππ περιμενε μη φευγεις,τωρα εχω αλλο ενα μυστικο που θα σε βοηθησει να γινεις ακομα πιο σιγουρη οτι θα μινεις εγκυος ειναι να παρεις στο στομα λιγο απ το σπερμα μου  και να  το καταπιεις  ολο !
-μα δεν ειναι επικινδυνο για την υγεια κυριε μακη;
-οχι κουκλα μου τι ειν αυτα που λες; το σπερμα ειναι το πιο υγειινο και καθαρο υγρο που μπορεις να πιεις εκτος του οτι κανει καλο στο δερμα σου ,βοηθαει πολυ και για να μινεις εγκυος πιο ευκολα!
-αληθεια; δεν το ειχα ακουσει αυτο;
-ειναι αληθεια το εχουν πει πολυ σοβαροι επιστημονες ,γι αυτο ετσι οπως ειναι ο πουτσος μου τωρα σκηψε και παρτον στο στομα και καθαρησε τον απ ολα τα χυσια που εχει επανω  ,και καταπιετα ολα με μια γουλια ,μην αφησεις ουτε σταγωνα ,γιατι καθε σταγωνα ειναι πολυτιμη!ξερεις ποσα σπερματοζωαρια εχει η καθε σταγωνα μου;παρα πολλα,χιλιαδες!
-πω πω κυριε μακη ξερετε τοσα πολλα !για ολα αυτα!
και λεγωντας αυτα η γυναικα μου δεν ξερω αν οντως τον υπακουσε ,αλλα ακουγωταν πολυ φοβησμενη και μετα σταματησαν να μιλανε και αρχησε να ακουγετε απ την κρεβατοκαμαρα ενα χλιουπ χλιουπ! και ποτε ενα χλαπ χλαπ!
αυτο ακουγωνταν για λιγο και μετα ακουσα το γουρουνι το μακη να λεει-ωχ ωχ !ετσι μπραβο! μπραβο κουκλα μου να τον ακους τον κυριο μακη !ωχ ωχ !ειμαι ειδικος σ αυτα τα θεματα!
-ααααααχ και που δεν ειστε κυριε μακη!
-τα καταπιες ολα;
-  αχ ναι!τα καταπια να βλεπετε;
-αααα ωραια
-τωρα θα αυξηθουν πολυ οι πιθανοτητες ,θα ειναι σχεδον σιγουρο ;
-ποιο πραγμα;
-οτι θα μινω εγκυος κυριε μακη !τι αλλο;
-αααααααα ......ναι, φυσικα τωρα που τα καταπιες ειναι σχεδον σιγουρο !σχεδον εκατο τα εκατο
- αχ τελεια! μακαρι!
-μην ανυσηχεις εγω ειμαι εγγυηση σ αυτα!
και μετα ακουγα το ντουζ να τρεχει και μετα απο πολυ ωρα τους ειδα να ερχονται απο την κρεβατοκαμαρα μας ,ποια; την κρεβατοκαμαρα μας;εκει που εγω και η γυναικα μου κοιμομαστε και το πληρωσα πανακριβα για να κοιμομαστε με ολες τις ανεσεις και τωρα ξαπλωσε το γουρουνι επανω ,αισχος ηταν μου ρθε να ξερασω
,αφου ηρθαν απ την κραβατοκαμαρα ντυμενοι, ο μακης χαιρετησε τη λενα λεγωντας -εεεε πανο ενταξει ολα πηγαν καλα η γυναικα σου ηταν πολυ υπομονετικη και προσηλωμενη στο στοχο σας ,πιστευω οτι τα καταφεραμε!
φτιαξτου ενα καφε να ξεμεθυσει  ερειπιο εγινε χα χα χα χα λες και ειναι σε κομα ,αλλα κοιματε ορθιος με ανοιχτα ματια αλλα κοιταει στο απειρο .
-χα χα χα χα χα ναι οντως μακη ειναι σαν  ερειπιο
και μετα αφου τη φιλησε στο λαιμο την αγκαλιασε και αφου της ψηθηρησε κατι στ αφτη εφυγε το γουρουνι επιτελους
και η λενα με αφησε εκει και πηγε μεσα στο μπανιο και μ αφησε εκει για ωρα και μετα απο πολυ ωρα αρχησα να νιωθω ενα ενα τα ακρα μου ξανα πρωτα τα χερια και μετα τα ποδια μου και μετα απο λιγο επανηλθα κανονικα και με το που μπορεσα να σηκωθω πηρα κατευθειαν το κινητο στα χερια μου και πηρα τηλεφωνο τους δυο μπραβους και τους ειπα οτι ο μακης ηρθε απ το σπιτι μου και παλι παρενοχλησε τη γυναικα μου,και δεν ειχε ουτε γρατζουνια επανω του  απο το ξυλο που υποτηθετε οτι του ειχαν ριξει οι αλλοι τρεις μπραβοι που εξαφανηστηκαν πριν περιπου μια εβδομαδα,και τους ειπα νευριασμενος να τσακιστουν και να τον βρουν και αμα τον βρουν να τον σαπισουν στο ξυλο ,να τον κανουν σακο του μποξ να τον κανουν να κλαψει σαν γυναικουλα απ το φοβο του, μετα πηγα  να μιλησω στη λενα ,αλλα οταν της ειπα να μου πει τι εγινε, και δεν μου ελεγε της ειπα οτι τα ειδα ολα και δεν κοιμομουν και  να το παμε στα δικαστηρια
το καθαρμα που την εκβιασε τρομοκρατωντας την και στη συνεχεια την παρενοχλησε σεξουαλικα, αλλα η λενα μ εβγαλε τρελο λεγωντας μου-αμαν ρε πανο παλι τα ιδια αρχησες με τις ψευδεσθησεις με τη ζηλια;αυτη τη φορα αν συνεχησεις ετσι θα φυγω και δεν θα ξαναγυρισω να το ξερεις.Εκει που τα πραγματα ειχαν φτιαξει για μενα και ζουσα ευτυχισμενος οπως παλια δυστηχως δεν κρατησε για πολυ η ευτυχια μου παραμονο για λιγες μερες ωσπου ηρθε παλι το γουρουνι και τα κατεστρεψε ολα και το ονειρο παλι εγινε εφιαλτης ,εκει που η γυναικα μου ειχε συνελθει απο την προηγουμενη φορα που την ειχαν τοσο καιρο και την βιαζανε τα γουρουνια εκβιαζωντας την τωρα  ηρθε παλι το γουρουνι και την ξανα βιασε και κατεστρεψε την ευτηχια μας .ομως δεν θα τ αφησω ετσι αυτο ,αυτη τη φορα  θα τον πιασουν οι μπραβοι και θελω να μου φερουν βιντεο με το ξυλο που θα φαει το γουρουνι αλλιως δεν υσηχαζω ,και θα προσλαβω αλλο ενα μπραβο ισως και δυο για να φιλανε το σπιτι και θα βαλω και καμερες παντου σ ολο το σπιτι ,απο δω και περα το γουρουνι δεν θα μπορεσει ουτε να ξανα πλησιασει τη λενα ,ουτε και θα μηνει ατημωρητος.
Εσεις  τι θα κανατε στη θεση μου;
Mεγας μαλακας  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
πανοφανη φωτο απο λενα θελουμε να πειστουμε!και μια ερωτηση μαστορακο μου η λενα δεν εχει φιλες συγγενεις και ετσι που να κανετε παρεα ?η κουμπαρα σας τι λεει για ολα αυτα?μηπως πρεπει να μπει και αυτη στο παιχνιδι για να δωσει νοημα?σου εχω και ιδεα, η κουμπαρα σας αποφασισε να σας φερει πιο κοντα με τον μενιο και τα γουρουνια στο καμπινγκ καθως ηξερε οτι ο γαμος σας περναει κριση και αποφασισε να σας κανει αυτο το δωρο ωστε να σωσει το γαμο σας ανανεωνοντας εσενα και τη γυναικα σου βαζοντας τα φιλαρακια της που εσυ αποκαλεις γουρουνια να τα κανουν ολα αυτα!

Mια  χαρα ηταν ο γαμος μας πριν γνωρισουμε τα γουρουνια,απο τοτε που πηγαμε σ εκεινο το καταραμενο καμπινγκ και γνωρισαμε τα γουρουνια αρχησαν τα προβληματα εξαιτιας του βιασμου της γυναικας μου που της κατεστρεψαν τη ζωη

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε παδια μην λετε οτι να ναι. Ενα 15 χρονο πιτσιρικι που γραφει τις φαντασιωσεις του ειναι ο πανοφανης και μας προσφερει κι εμας αφθονο γελιο με το να το παιζει βλακας κερατας. Μακαρι κι εμεις στα 15 μας να ειχαμε bou.com  να καναμε τις ιδιες μαλακιες. Παντως ασχετο,  αλλα κι εμεις στα 15 μας ωραια περναγαμε. Ισως και καλυτερα. Δεν καθομασταν μπροστα σ ενα pc  να τρωμε τις ζωες μας. Ζησαμε ωραια χρονια.

Μακαρι να ηταν ετσι και να ηταν ολα ψεματα,αλλα δυστηχως ουτε 15 χρονων ειμαι και δυστηχως ειναι ολα αληθεια

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Mια  χαρα ηταν ο γαμος μας πριν γνωρισουμε τα γουρουνια,απο τοτε που πηγαμε σ εκεινο το καταραμενο καμπινγκ και γνωρισαμε τα γουρουνια αρχησαν τα προβληματα εξαιτιας του βιασμου της γυναικας μου που της κατεστρεψαν τη ζωη
Ρε τρομπα κοψε τις πιπες αρχισες παλι μαλακιες

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αντε ρε μαλακα ,αυτες τις πιπες να μην ελεγες και μια χαρα ξεκινησε η δευτερη σεζον!!!Μην το χαλας!!!

Δε λεω πιπες ,απλα δε θελω να προσβαλουν χωρις λογο τη γυναικα μου που δε φταιει σε τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom