Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δε λεω πιπες ,απλα δε θελω να προσβαλουν χωρις λογο τη γυναικα μου που δε φταιει σε τιποτα
Άντε γαμησου ρε Φανή. Έχω τα νεύρα μου με τον Κατσουράνη, μην την πληρώσεις εσύ.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πάνο εγώ σου δίνω δίκιο για πρώτη φορά. Πόλύ γουρούνι ο Μάκης. Και καλά να βοηθήσει την οικογένειά σου. Στην παραγματικότητα μόνο τη Λένα βοηθάει. Εσένα δεν σου τράβηξε ένα πούτσο να συνέλθεις.

Πρωτον δεν θα ηθελα πουτσο γιατι δεν ειμαι αδερφη. δευτερον τη λενα δε τη βοηθησε  αντιθετα  την βιασε ξανα και κατεστρεψε για αλλη μια φορα την ψυχικη της ισσοροπια

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Αυτο δεν ειναι καμπινγκ Φανη  ειναι  cumpink  :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι μαλακας εισαι μαλακιες λες κ οπως ειπε ο φιλος κοψτες γιατι θα την πληρωσεις εσυ και το γαριδακι σου τρομπα.

δε λεω μαλακιες ουτε μαλακας ειμαι  ,εσυ λες μαλακιες

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Πρωτον δεν θα ηθελα πουτσο γιατι δεν ειμαι αδερφη. δευτερον τη λενα δε τη βοηθησε  αντιθετα  την βιασε ξανα και κατεστρεψε για αλλη μια φορα την ψυχικη της ισσοροπια
Κοψε τα ληγμενα ρε βλημααααααααααααααα!!!!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε παλιοτρομπα μονος σου λες οτι η γυναικα σου δεχτηκε να γαμηθει με το Μακη και μιλας κιολας ρε τουβλο.

δεν ειπα οτι η γυναικα μου δεχτηκε να γαμηθει με το γουρουνι το μακη ,το μονο σιγουρο ειναι πως η λενα μολις ειδε το γουρουνι φοβηθηκε και ηξερε οτι θα την εκβιασει οπως παντα και γι αυτο οτι της ελεγε συμφωνουσε

AndI2eaS_Red

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Μάγκα ξεκόλλα, έχει καταντήσει βαρετό. Μπορείς απλά να γράφεις ιστοριούλα και να συνεχίζεις με το επόμενο κεφάλαιο; Βαρεθήκαμε να λες τα ίδια και τα ίδια. Η γκόμενα στην ιστορία σου είναι καραπουτανάρα και ο τύπος μέγας μαλάκας. Δεν χρειάζεται να το συνεχίζεις το ψέμα. Αλλιώς φίλε όπως σου είπαν πολλοί, βούλωσε μας με φωτό.. No pic, no proof. Sorry, αλλά έτσι είναι ;)

Λοιπόν για το στόρυ τώρα: Βάλε τον τύπο να ρωτήσει τη Λένα αν της άρεσε το γαμήσι με το Μάκη και αν πιστεύει ότι έμεινε έγκυος τώρα που έχυσε τόσες φορές μέσα της. Την απάντηση την αφήνω στη φαντασία σου, αν και νομίζω ότι τα ίδια θα γράψεις πάλι... (Καλά ρε Πάνο άρχισες τις ζήλιες σου πάλι; Που τα είδες αυτά;) Ε εκεί είναι που δείχνεις το βίντεο φίλε και κάνει μόκο το μουνί. ;) Καλή συνέχεια!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
δεν ειπα οτι η γυναικα μου δεχτηκε να γαμηθει με το γουρουνι το μακη ,το μονο σιγουρο ειναι πως η λενα μολις ειδε το γουρουνι φοβηθηκε και ηξερε οτι θα την εκβιασει οπως παντα και γι αυτο οτι της ελεγε συμφωνουσε
Καλα καλα στη κοσμαρα σου εσυ

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μάγκα ξεκόλλα, έχει καταντήσει βαρετό. Μπορείς απλά να γράφεις ιστοριούλα και να συνεχίζεις με το επόμενο κεφάλαιο; Βαρεθήκαμε να λες τα ίδια και τα ίδια. Η γκόμενα στην ιστορία σου είναι καραπουτανάρα και ο τύπος μέγας μαλάκας. Δεν χρειάζεται να το συνεχίζεις το ψέμα. Αλλιώς φίλε όπως σου είπαν πολλοί, βούλωσε μας με φωτό.. No pic, no proof. Sorry, αλλά έτσι είναι ;)

Λοιπόν για το στόρυ τώρα: Βάλε τον τύπο να ρωτήσει τη Λένα αν της άρεσε το γαμήσι με το Μάκη και αν πιστεύει ότι έμεινε έγκυος τώρα που έχυσε τόσες φορές μέσα της. Την απάντηση την αφήνω στη φαντασία σου, αν και νομίζω ότι τα ίδια θα γράψεις πάλι... (Καλά ρε Πάνο άρχισες τις ζήλιες σου πάλι; Που τα είδες αυτά;) Ε εκεί είναι που δείχνεις το βίντεο φίλε και κάνει μόκο το μουνί. ;) Καλή συνέχεια!

Η γυναικα μου δεν ειναι καραπουταναρα ,γιατι βριζεις μια γυναικα που ειναι θυμα εκβιασμου και βιασμου;

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Wild πες μια σούμα της υπόθεσης εδώ ν'αρχίσω να το παρακολουθώ. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom