fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ρε τρομπα κοψε τις πιπες αρχισες παλι μαλακιες
Γιατι λες οτι λεω μαλακιες;
Ρε τρομπα κοψε τις πιπες αρχισες παλι μαλακιες
Άντε γαμησου ρε Φανή. Έχω τα νεύρα μου με τον Κατσουράνη, μην την πληρώσεις εσύ.Δε λεω πιπες ,απλα δε θελω να προσβαλουν χωρις λογο τη γυναικα μου που δε φταιει σε τιποτα
Γιατι μαλακας εισαι μαλακιες λες κ οπως ειπε ο φιλος κοψτες γιατι θα την πληρωσεις εσυ και το γαριδακι σου τρομπα.Γιατι λες οτι λεω μαλακιες;
Πάνο εγώ σου δίνω δίκιο για πρώτη φορά. Πόλύ γουρούνι ο Μάκης. Και καλά να βοηθήσει την οικογένειά σου. Στην παραγματικότητα μόνο τη Λένα βοηθάει. Εσένα δεν σου τράβηξε ένα πούτσο να συνέλθεις.
Άντε γαμησου ρε Φανή. Έχω τα νεύρα μου με τον Κατσουράνη, μην την πληρώσεις εσύ.
Γιατι μαλακας εισαι μαλακιες λες κ οπως ειπε ο φιλος κοψτες γιατι θα την πληρωσεις εσυ και το γαριδακι σου τρομπα.
Κοψε τα ληγμενα ρε βλημααααααααααααααα!!!!!!Πρωτον δεν θα ηθελα πουτσο γιατι δεν ειμαι αδερφη. δευτερον τη λενα δε τη βοηθησε αντιθετα την βιασε ξανα και κατεστρεψε για αλλη μια φορα την ψυχικη της ισσοροπια
Κοψε τα ληγμενα ρε βλημααααααααααααααα!!!!!!
Ρε παλιοτρομπα μονος σου λες οτι η γυναικα σου δεχτηκε να γαμηθει με το Μακη και μιλας κιολας ρε τουβλο.δε λεω μαλακιες ουτε μαλακας ειμαι ,εσυ λες μαλακιες
Ρε παλιοτρομπα μονος σου λες οτι η γυναικα σου δεχτηκε να γαμηθει με το Μακη και μιλας κιολας ρε τουβλο.
Καλα καλα στη κοσμαρα σου εσυδεν ειπα οτι η γυναικα μου δεχτηκε να γαμηθει με το γουρουνι το μακη ,το μονο σιγουρο ειναι πως η λενα μολις ειδε το γουρουνι φοβηθηκε και ηξερε οτι θα την εκβιασει οπως παντα και γι αυτο οτι της ελεγε συμφωνουσε
Μάγκα ξεκόλλα, έχει καταντήσει βαρετό. Μπορείς απλά να γράφεις ιστοριούλα και να συνεχίζεις με το επόμενο κεφάλαιο; Βαρεθήκαμε να λες τα ίδια και τα ίδια. Η γκόμενα στην ιστορία σου είναι καραπουτανάρα και ο τύπος μέγας μαλάκας. Δεν χρειάζεται να το συνεχίζεις το ψέμα. Αλλιώς φίλε όπως σου είπαν πολλοί, βούλωσε μας με φωτό.. No pic, no proof. Sorry, αλλά έτσι είναι ;)
Λοιπόν για το στόρυ τώρα: Βάλε τον τύπο να ρωτήσει τη Λένα αν της άρεσε το γαμήσι με το Μάκη και αν πιστεύει ότι έμεινε έγκυος τώρα που έχυσε τόσες φορές μέσα της. Την απάντηση την αφήνω στη φαντασία σου, αν και νομίζω ότι τα ίδια θα γράψεις πάλι... (Καλά ρε Πάνο άρχισες τις ζήλιες σου πάλι; Που τα είδες αυτά;) Ε εκεί είναι που δείχνεις το βίντεο φίλε και κάνει μόκο το μουνί. ;) Καλή συνέχεια!
Καλα καλα στη κοσμαρα σου εσυ
Aπολυτα μονο στη δικη σου λογικη ομως.γιατι ;δεν ειναι λογικο αυτο που λεω ,εγω πιστευω οτι ειναι η μονη λογικη εξηγηση
Aπολυτα μονο στη δικη σου λογικη ομως.
Eνας τσιμεντολιθος με εναν κανονικο ανθρωπο τη διαφορα εχει?γιατι στη λογικη τον αλλων τι διαφορα θα υπηρχε;
Eνας τσιμεντολιθος με εναν κανονικο ανθρωπο τη διαφορα εχει?