Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 675K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
μπορουμε να ανεβαζουμε κ φωτο απο γκομενακια στην παραλία  :dancing:
Πςςςς  :rockon: :rockon:

Το κακο είναι οτι  αυτή η σελίδα του μπου ρε πουστη μου είναι σκέτο κάρφωμα για τους γυρω..Αυτά τα κόκκινα τα μπάνερ που αναβοσβήνουν είναι απελπισία .Καμιά ώρα θα βρεθεί κανένας πάνω απο το κεφάλι μου και θα μου πει "Αλί εσύ?"  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166

Το κακο είναι οτι  αυτή η σελίδα του μπου ρε πουστη μου είναι σκέτο κάρφωμα για τους γυρω..Αυτά τα κόκκινα τα μπάνερ που αναβοσβήνουν είναι απελπισία .Καμιά ώρα θα βρεθεί κανένας πάνω απο το κεφάλι μου και θα μου πει "Αλί εσύ?"  :grin:
Αυτο ειναι ζητημα οντως!!!  :rolleyes:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
οχι τα γουρουνια την εκβιαζαν και την αναγκαζαν να ειναι μαζι τους
Παίζουν και γουρούνια στην ιστορία?Κτηνοβασίες και τέτοια?Α δε γουστάρω ,μη μας ξενερώνεις..

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36

απο το καζινο μπαινεις?
βαλανε λαπτοπ στα τραπεζια του μπλακ τζακ? :P :P :P :P :P :P :P :P :P

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
:2funny: :2funny: :2funny:

Γειά σου βρε Αλι με τα ωραία σου!
Ρε συ Πανοφάνη, όλο το βράδυ κάθεσαι στον υπολογιστή και η Λένα κοιμάται. Το πρωί δουλεύεις. Πότε κοιμάσαι? Για αυτο δεν μπορείς να γαμήσεις τη Λένα και τη βρίσκει με τα γουρούνια.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

AndI2eaS_Red

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Ρε συ Πανοφάνη, όλο το βράδυ κάθεσαι στον υπολογιστή και η Λένα κοιμάται. Το πρωί δουλεύεις. Πότε κοιμάσαι? Για αυτο δεν μπορείς να γαμήσεις τη Λένα και τη βρίσκει με τα γουρούνια.

Πανοφάνη εδώ έχει τεθεί μια πολύ σωστή ερώτηση από την οποία καρφώνεσαι ρε αλάνι μου..Θες να μας απαντήσεις; Εναλλακτικά μπορείς απλά να κόψεις τις μπούρδες και να γράφεις ιστορία να έχουμε να χαζεύουμε, απλά κόψε τις μαλακίες. Τόσο στόκος δεν γίνεται να είναι κανείς - το γάμησες και ψόφησε (και τον έχεις και μικρό στην ιστορία σου :P ) και καρφώθηκες.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.927
Πόντοι
6.030
τη γυναικα μου δεν την εχει πηδηξει ολη η επικρατεια ,τη βιασαν τεσσερα γουρουνια
  Την παρτουζωσανε και κωλογουσταρε θες να πεις+ για τους 3 μπραβους....;;;γιατι δεν λες τιποτα;;

baduba

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Σε λίγο θα σου απαντήσει: "Δεν είμαι τσιμεντόλιθος. Γιατί το λες αυτό?" :grin: :grin: :grin:

αχαχχαχαχααχαχχαχαχαχααχχα!  πανοφανη αγορι μου φετος που θα πατε διακοπες?εχω ενα εξοχικο αν θελεις που μπορουμε να παμε θα ειμαστε πολυ υσηχα και μακρυα απο αδιακριτα βλεματα.ασε που εκει δε μπορουν να βρουνε και τη γυναικα σου τα γουρουνια!πιστευω θα σας βοηθησει πολυ!αν θελειε παμε και για καμπινκγ!ε τι λες?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Kοιμαμε και το μεσημερι προς απογευμα αρκετα και μετα το βραδυ  συνηθως νυσταζω αργα.ομως μπορω να ικανοποιησω τη γυναικα μου .και η λενα δε τη βρισκει με τα γουρουνια  ,τη βιασανε

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
  Την παρτουζωσανε και κωλογουσταρε θες να πεις+ για τους 3 μπραβους....;;;γιατι δεν λες τιποτα;;

δεν τη παρτουζωσανε ουτε και γουσταρε ,τους σιχαινετε , τα γουρουνια τη βιασαν δεν την παρτουζωσανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom