Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
γιατι ολες στο τελος μενουν ανικανοποιητες οτι και αν κανεις.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.883
Πόντοι
6.030
δεν τη παρτουζωσανε ουτε και γουσταρε ,τους σιχαινετε , τα γουρουνια τη βιασαν δεν την παρτουζωσανε
Ειδες που το λες και μονος σου. Τα γουρουνια την βιασαν,δεν την παρτουζωσανε οπως οι μπραβοι.
Εξακολουθεις ν αποφευγεις να μιλησεις για την παρτουζα της λενας με τους μπραβους

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
εγω τη γυναικα μου την ικανοποιω κανονικα
Να σου πω..έτσι δεν κάνουμε προκοπή.
Είσαι πολύ βαρετός βρε πουλάκι μου,δεν τσακώνεσαι,δε βρίζεις κανένα μέλος να γίνει έτσι κανας τζερτζελές..
Δεν έχει νόημα έτσι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να σου πω..έτσι δεν κάνουμε προκοπή.
Είσαι πολύ βαρετός βρε πουλάκι μου,δεν τσακώνεσαι,δε βρίζεις κανένα μέλος να γίνει έτσι κανας τζερτζελές..
Δεν έχει νόημα έτσι.
τετοιο θρεντ και μονο 77 σελιδες σε τοσο καιρο?
δεν κανει νουμερα :-

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε μ ωραια η ιστορια σου αλλα δεν μας ειπες με τους μπραβους π εξαφανιστηκαν τι εγινε; Πριν γυρισει το γυναικακι σου μηπως το περασαν κι αυτοι ενα μανικι;

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ειδες που το λες και μονος σου. Τα γουρουνια την βιασαν,δεν την παρτουζωσανε οπως οι μπραβοι.
Εξακολουθεις ν αποφευγεις να μιλησεις για την παρτουζα της λενας με τους μπραβους
Θα έχει ξεχάσει πως έχει περιπλέξει το στόρυ.
Μουνί τα΄χει κάνει.

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πανο ποια εχει ωραιοτερα βυζια; Η αλιντισσα απο πανω ή η λενιώ;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

δεν την παρτουζωσανε ουτε οι μπραβοι ,οι τρεις μπραβοι ακομη αγνοουνται

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μεγαλε μ ωραια η ιστορια σου αλλα δεν μας ειπες με τους μπραβους π εξαφανιστηκαν τι εγινε; Πριν γυρισει το γυναικακι σου μηπως το περασαν κι αυτοι ενα μανικι;

οχι οι μπραβοι αγνοουνται ακομα

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
οχι οι μπραβοι αγνοουνται ακομα

Ρε μπας και εκαναν καμια μυστικη συμφωνια με τα γουρουνια του τυπου να γυρισει για λιγο σε σενα η λενα να ηρεμησεις και μετα να στη ξαναπαρουν για να την παρτουζωνουν παρεα με τα γουρουνια; Για ψαξτο λιγο το θεμα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε μπας και εκαναν καμια μυστικη συμφωνια με τα γουρουνια του τυπου να γυρισει για λιγο σε σενα η λενα να ηρεμησεις και μετα να στη ξαναπαρουν για να την παρτουζωνουν παρεα με τα γουρουνια; Για ψαξτο λιγο το θεμα

οχι αυτο αποκλιεται ,τωρα που η γυναικα μου γυρησε και σωθηκε απ τα γουρουνια δεν θα τους επιτρεψω να την ξανα πλησιασουν ποτε

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
οχι αυτο αποκλιεται ,τωρα που η γυναικα μου γυρησε και σωθηκε απ τα γουρουνια δεν θα τους επιτρεψω να την ξανα πλησιασουν ποτε

τι δεν θα επιτρεψεις ρε τυπε προχθες μπηκε στο σπιτι σου ο αλλος και στη γαμησε παλι  :grin: :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
τι δεν θα επιτρεψεις ρε τυπε προχθες μπηκε στο σπιτι σου ο αλλος και στη γαμησε παλι  :grin: :grin:

πρωτον δεν τη γαμησε,τη βιασε.δευτερον  στην αρχη αιφνιδιαστηκα δεν περιμενα να τον ξανα δω ηταν λες και εβλεπα φαντασμα,μετα κατι επαθα απ το ποτο και δεν μπορουσα να κουνηθω παρελυσα και δεν προλαβα να φωναξω τους μπραβους εγκαιρως να ερθουν να σαπισουν στο ξυλο το γουρουνι και να τον πεταξουν εξω απ το σπιτι μου

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
πρωτον δεν τη γαμησε,τη βιασε.δευτερον  στην αρχη αιφνιδιαστηκα δεν περιμενα να τον ξανα δω ηταν λες και εβλεπα φαντασμα,μετα κατι επαθα απ το ποτο και δεν μπορουσα να κουνηθω παρελυσα και δεν προλαβα να φωναξω τους μπραβους εγκαιρως να ερθουν να σαπισουν στο ξυλο το γουρουνι και να τον πεταξουν εξω απ το σπιτι μου

ναι ρε τυπε μαζι σου ειμαι εγω σε καταλαβαινω απλα σου λεω δεν δυνασαι να μην επιτρεψεις τελικα αφου στην εχουνε <<βιασει>> τελικα καμμια διακοσαρια φορες ρε τυπε. κατα τα αλλα μαζι σου σε στηριζω εγω. προχωρα :grin:

AndI2eaS_Red

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Ρε Πανοφάνη έχε γούστο να σου έριξε τίποτα η πουτάνα στο ούζο για να παραλύσεις και να μπορούν να γαμηθούν μπροστά σου και να μην μπορείς να κάνεις και τίποτα! Και μετά να σου λέει και ότι τα φαντάστηκες! Θα σε τρελάνουν μάγκα!! χχχαχαχα γάμα τη την πουτάνα, κάνε και μια συμφωνία και με τα γουρούνια να την παίρνεις και εσύ 1-2 φορές τη βδομάδα ή να μένει μαζί σου και να βγάλεις τις κάβλες σου και να την πηδάνε και αυτοί όποτε θέλουν γιατί αλλιώς θα το χάσεις τελείως το κορμί. Τουλάχιστον έτσι θα το γαμάς και εσύ το πουτανάκι ;)

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ρε Πανοφάνη έχε γούστο να σου έριξε τίποτα η πουτάνα στο ούζο για να παραλύσεις και να μπορούν να γαμηθούν μπροστά σου και να μην μπορείς να κάνεις και τίποτα! Και μετά να σου λέει και ότι τα φαντάστηκες! Θα σε τρελάνουν μάγκα!! χχχαχαχα γάμα τη την πουτάνα, κάνε και μια συμφωνία και με τα γουρούνια να την παίρνεις και εσύ 1-2 φορές τη βδομάδα ή να μένει μαζί σου και να βγάλεις τις κάβλες σου και να την πηδάνε και αυτοί όποτε θέλουν γιατί αλλιώς θα το χάσεις τελείως το κορμί. Τουλάχιστον έτσι θα το γαμάς και εσύ το πουτανάκι ;)

πανοφανης555: γιατι λες τη γυναικα μου πουτανα η γυναικα μου εχει βιαστει απο τα γουρουνια και δεν θα εριχνε τιποτα στο ποτο μου γιατι με αγαπα εισαι πολυ χυδαιος μια γυναικα που εχει βιαστει τη λες πουτανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom