fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κανενας δεν μπορει να το κανει αυτο.
γιατι;
κανενας δεν μπορει να το κανει αυτο.
γιατι ολες στο τελος μενουν ανικανοποιητες οτι και αν κανεις.
Ειδες που το λες και μονος σου. Τα γουρουνια την βιασαν,δεν την παρτουζωσανε οπως οι μπραβοι.δεν τη παρτουζωσανε ουτε και γουσταρε ,τους σιχαινετε , τα γουρουνια τη βιασαν δεν την παρτουζωσανε
ετσι μου λεγε και μενα και μετα την βρηκα καβαλα σε ενα ταξιτζη.εγω τη γυναικα μου την ικανοποιω κανονικα
Να σου πω..έτσι δεν κάνουμε προκοπή.εγω τη γυναικα μου την ικανοποιω κανονικα
τετοιο θρεντ και μονο 77 σελιδες σε τοσο καιρο?Να σου πω..έτσι δεν κάνουμε προκοπή.
Είσαι πολύ βαρετός βρε πουλάκι μου,δεν τσακώνεσαι,δε βρίζεις κανένα μέλος να γίνει έτσι κανας τζερτζελές..
Δεν έχει νόημα έτσι.
Θα έχει ξεχάσει πως έχει περιπλέξει το στόρυ.Ειδες που το λες και μονος σου. Τα γουρουνια την βιασαν,δεν την παρτουζωσανε οπως οι μπραβοι.
Εξακολουθεις ν αποφευγεις να μιλησεις για την παρτουζα της λενας με τους μπραβους
Ειδες που το λες και μονος σου. Τα γουρουνια την βιασαν,δεν την παρτουζωσανε οπως οι μπραβοι.
Εξακολουθεις ν αποφευγεις να μιλησεις για την παρτουζα της λενας με τους μπραβους
ετσι μου λεγε και μενα και μετα την βρηκα καβαλα σε ενα ταξιτζη.
Μεγαλε μ ωραια η ιστορια σου αλλα δεν μας ειπες με τους μπραβους π εξαφανιστηκαν τι εγινε; Πριν γυρισει το γυναικακι σου μηπως το περασαν κι αυτοι ενα μανικι;
οχι οι μπραβοι αγνοουνται ακομα
Ρε μπας και εκαναν καμια μυστικη συμφωνια με τα γουρουνια του τυπου να γυρισει για λιγο σε σενα η λενα να ηρεμησεις και μετα να στη ξαναπαρουν για να την παρτουζωνουν παρεα με τα γουρουνια; Για ψαξτο λιγο το θεμα
οχι αυτο αποκλιεται ,τωρα που η γυναικα μου γυρησε και σωθηκε απ τα γουρουνια δεν θα τους επιτρεψω να την ξανα πλησιασουν ποτε
τι δεν θα επιτρεψεις ρε τυπε προχθες μπηκε στο σπιτι σου ο αλλος και στη γαμησε παλι
πρωτον δεν τη γαμησε,τη βιασε.δευτερον στην αρχη αιφνιδιαστηκα δεν περιμενα να τον ξανα δω ηταν λες και εβλεπα φαντασμα,μετα κατι επαθα απ το ποτο και δεν μπορουσα να κουνηθω παρελυσα και δεν προλαβα να φωναξω τους μπραβους εγκαιρως να ερθουν να σαπισουν στο ξυλο το γουρουνι και να τον πεταξουν εξω απ το σπιτι μου
Ρε Πανοφάνη έχε γούστο να σου έριξε τίποτα η πουτάνα στο ούζο για να παραλύσεις και να μπορούν να γαμηθούν μπροστά σου και να μην μπορείς να κάνεις και τίποτα! Και μετά να σου λέει και ότι τα φαντάστηκες! Θα σε τρελάνουν μάγκα!! χχχαχαχα γάμα τη την πουτάνα, κάνε και μια συμφωνία και με τα γουρούνια να την παίρνεις και εσύ 1-2 φορές τη βδομάδα ή να μένει μαζί σου και να βγάλεις τις κάβλες σου και να την πηδάνε και αυτοί όποτε θέλουν γιατί αλλιώς θα το χάσεις τελείως το κορμί. Τουλάχιστον έτσι θα το γαμάς και εσύ το πουτανάκι ;)