fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
φανη σου συμπαραστεκομαι αληθινα στο πονο που περνας προσευχομαι να κανετε παιδι με την λενα για να ερθουν ολα καλα
Να σαι καλα φιλε ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση
φανη σου συμπαραστεκομαι αληθινα στο πονο που περνας προσευχομαι να κανετε παιδι με την λενα για να ερθουν ολα καλα
Να σαι καλα φιλε ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση
Πως να κανει παιδι ο Φανης-Πανος ο καμμενος;φανη σου συμπαραστεκομαι αληθινα στο πονο που περνας προσευχομαι να κανετε παιδι με την λενα για να ερθουν ολα καλα
Ρε τσιμεντολιθε σε δουλευουν και εσυ περα βρεχει τες πα βαριεμαι να ασχοληθω αλλο στην επομενη παρτουζα της Λενας τωρα.
Παιδί θα κάνει η Λένα. Το θέμα είναι ποιανού θα είναι τύπε μου
Μαλλον η ιστορια θα επρεπε να λεγεται οι" παρτουζες της λενας "
το λεω για χιλιοστη φορα η γυναικα μου δεν κανει παρτουζες βιαζετε
το λεει και η παροιμια. οποιος βιαζεται σκονταφτει. στις πουτσες πανω.
Τα πανω ή τα κατω;Πάνο κρεμόμαστε από τα χείλη....της Λένας...κανα νέο?
Τα πανω ή τα κατω;
Φανη ειναι αληθεια οτι ο Μενιος ειναι στο νοσοκομειο? Ενας φιλος μου ειπε οτι βρισκεται σε γνωστο νοσοκομειο της Αθηνας και απο το πολυ ξυλο δεν μιλαει σε κανεναν και του σπασανε χερια και ποδια. Επισης ενας γνωστς μου ειπε οτι οι τρεις μπραβοι που εξαφανιστηκαν, σκοτωθηκαν απο τους αλλους γιατι παρτουζωσανε πρωτοι τη λενα και οι αλλοι ζηλεψανε και τους σκοτωσανε. Τι ξερεις γι αυτα πανοφανη?
Σαν το σαλαχι θα εχουν γινει φιλε απο την πολλη πουτσα!!!
Ναι αλλα για την παρτουζα της λενας με τους 3 μπραβους αποφευγεις ν απαντησεις....Δεν ειναι ο ιδιος γιατι δεν ειναι απο αθηνα
η γυναικα μου δεν εκανε καμια παρτουζα με τους μπραβουςΝαι αλλα για την παρτουζα της λενας με τους 3 μπραβους αποφευγεις ν απαντησεις....