Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Επισκέπτης
Αυτο ειναι το θεμα οτι εγω ηελα η γυναικα μου να γυρισει σε εμενα εκει που ηθελε δηλαδη και οχι να ερθει μαζι σας στο χωριο

Θα στη φερναμε πισω ρε Φανη, ποσο να την κραταγαμε ξενη γυναικα ? Βασιλισα θα την ειχαμε στο χωριο. Με τα χωριατικα λουκανικα, τις σπαλομπριζολες, τις σαλατες απο τα περιβολια μας, τα κρασια μας. Αγνωριστη θα ερχοταν πισω.

MB C 200

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου ρε Πανο/Φανη με τα ..ωραια σου!!! χαλασα 1 ωρα απο το απογευμα μου αλλα ρε μεγαλε εισαι απολαυση!!! ακομα πιο απολαυστικα ομως τα χολια των συναγωνιστων!!!! 2-3 φορες κοντεψα να..πεσω απο την καρεκλα του γραφειου μου απο τα γελια!!!! να σαι καλα φιλαρακι και προσοχη στο γυναικακι σου!!! μακρυα απο  camping .. μονο 5στερα απο εδω κι εμπρος για διακοπες!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
οχι θελω να μαθω γιατι με λες χαζο,και τι ειναι αυτο που θα καταλαβαιναν ακομα και οι πετρες αν το ελεγες και γω δεν καταλαβαινω;
Ρε στοκεμον ακομα και αληθεια να ειναι αυτα που λες λιγο δυσκολο βεβαια ειναι φως φαναρι η Λενα σε ΚΕΡΑΤΩΝΕ μονο εσυ ο τρομπας δε το βλεπεις τη να σε κανει εσενα με το γαριδακι σου αφου δεν την ικανοποιουσες βρηκε τους πουτσαραδες την ξεσκισαν και γουσταρε γ αυτο και πηγε μαζι τους και να ξερεις βλημα δεν υπαρχει μονι που να μη γουσταρει γαμησι ντουβαρι τσιμεντολιθε.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε στοκεμον ακομα και αληθεια να ειναι αυτα που λες λιγο δυσκολο βεβαια ειναι φως φαναρι η Λενα σε ΚΕΡΑΤΩΝΕ μονο εσυ ο τρομπας δε το βλεπεις τη να σε κανει εσενα με το γαριδακι σου αφου δεν την ικανοποιουσες βρηκε τους πουτσαραδες την ξεσκισαν και γουσταρε γ αυτο και πηγε μαζι τους και να ξερεις βλημα δεν υπαρχει μονι που να μη γουσταρει γαμησι ντουβαρι τσιμεντολιθε.

Η λενα δεν με κερατωνε ,γιατι δεν πηγαινε με τα γουρουνια με τη θεληση της την βιαζανε. και μια χαρα την ικανοποιουσα εγω .τα γουρουνια οταν την ξεσκισαν πονουσε πολυ ,δεν γουσταρε αλλα υπεφερε .η γυναικα μου ειναι σοβαρη δεν κοιταει τον αντρα απο την πουτσα αλλα απο το χαρακτηρα .η λενα θελει εναν αντρα ευγενικο με τροπους και εμφανησιμο  σαν και μενα  και οχι αξεστους χωριατες,μεσηλικες κοιλαραδες που φερωνται χυδαια και προστυχα στις γυναικες.
Εσυ εισαι τσιμεντολιθως και ασχετος απο γυναικες ,γιατι αλλιως θα καταλαβαινες οτι καμια γυναικα σαν τη λενα που θα μπορουσε να εχει οποιον αντρα θελει δε θα γουσταρε να κανει σεξ με αυτα  τα κακασχημα παχυδερμα μονο και μονο επειδη εχουν μεγαλες πουτσες.
γιατι πρωτα απ ολα θα ξενερωνε μολις τους γνωριζε ,οπως και ειχε γινει φυσικα, φαντασου ποσο περισσοτερο θα ξενερωσε και θα σιχαθηκε οταν τους ειδε ολογυμνους με τα λοιπη τους να κρεμονται απο παντου στο σωμα τους σαν πατσαδες.Οι γυναικες πρωτα απ ολα κοιταν το καλο και ωραιο σωμα και μετα χαρακτηρα και τελευταια το μεγεθος της πουτσας

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως σου είπα τη γνώμη μου. 35 χρονών είσαι (έτσι είχες πει αν θυμάμαι καλά), αν σε αυτή την ηλικία εμπιστεύεσαι τόοοοσο τυφλά τις γυναίκες δεν έχω κάτι να προσθέσω επιπλέον  :S

οχι ολες τις γυναικες αλλα τη δικια μου γυναικα ναι.τις εχω απολυτη εμπιστοσυνη

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Περίεργο. Ο Φάνης δεν έγινε Υπουργός. Είναι μανούλα στο παραμύθι.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Συγνώμη για αυτό που θα πω αλλά από IQ πως πάμε?

Νομίζω πλάκα κάνεις. Δεν τα λες σοβαρά αυτά!!!!!!!!!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Η λενα δεν με κερατωνε ,γιατι δεν πηγαινε με τα γουρουνια με τη θεληση της την βιαζανε. και μια χαρα την ικανοποιουσα εγω .τα γουρουνια οταν την ξεσκισαν πονουσε πολυ ,δεν γουσταρε αλλα υπεφερε .η γυναικα μου ειναι σοβαρη δεν κοιταει τον αντρα απο την πουτσα αλλα απο το χαρακτηρα .η λενα θελει εναν αντρα ευγενικο με τροπους και εμφανησιμο  σαν και μενα  και οχι αξεστους χωριατες,μεσηλικες κοιλαραδες που φερωνται χυδαια και προστυχα στις γυναικες.
Εσυ εισαι τσιμεντολιθως και ασχετος απο γυναικες ,γιατι αλλιως θα καταλαβαινες οτι καμια γυναικα σαν τη λενα που θα μπορουσε να εχει οποιον αντρα θελει δε θα γουσταρε να κανει σεξ με αυτα  τα κακασχημα παχυδερμα μονο και μονο επειδη εχουν μεγαλες πουτσες.
γιατι πρωτα απ ολα θα ξενερωνε μολις τους γνωριζε ,οπως και ειχε γινει φυσικα, φαντασου ποσο περισσοτερο θα ξενερωσε και θα σιχαθηκε οταν τους ειδε ολογυμνους με τα λοιπη τους να κρεμονται απο παντου στο σωμα τους σαν πατσαδες.Οι γυναικες πρωτα απ ολα κοιταν το καλο και ωραιο σωμα και μετα χαρακτηρα και τελευταια το μεγεθος της πουτσας
Ασε τις μαλακιες και προσεξε τι σου γραφω.Συνδρομο της Στοκχολμης θα λες οτι ειχε!!!!Ψαξε τι είναι και θα δεις οτι ειναι ταμαμ για να την δικαιολογησεις .Μονο ετσι θα το καλυψεις και οχι με τις παπαριες που λες.Και οταν αρχισει να φουσκωνει η κοιλια της θα λες οτι εκανε εξωσωματικη.Αν θα βγει μαυρο το μωρό θα πεις οτι τα μπερδεψαν στην κλινικη!!!( αφου δεν θα γαυγιζει ολα θα καλυφθουν)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Συγνώμη για αυτό που θα πω αλλά από IQ πως πάμε?

Νομίζω πλάκα κάνεις. Δεν τα λες σοβαρά αυτά!!!!!!!!!!!
Μια χαρα ειναι το iq και δε κανω πλακα αν και ειναι μουφα ολο το θεμα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Ασε με στον κοσμο το δικο μου μη με γυριζεις στο θανατο μου εισαι τυπε αστο το καψες εντελως.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Γεια σου ρε Φάνη. Δώστους να καταλάβουν........ Το ζητάει ο οργανισμός μερικών εδω μέσα.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Που να σου εξηγω τωρα αστο εσυ ζεις στον κοσμο σου ετσι κ αλλιως.

Για να μην απαντας παει να πει πως καταλαβες επιτελους οτι εχω δικιο,κι οτι αυτα που λεω ειναι λογικα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.885
Πόντοι
6.030
Τι θα γινει ρε φανη? Θα κανονισεις καμια παρτουζα με την λενα? Αρχισαμε να βαριομαστε

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πάνο ανέβασε καμιά γυμνή φότο της Λένας ρε μαν να δούμε περι ποιας ο ντόρος.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom