Ξερουν που μενεις φιλε;Δε νομιζω οτι τα βιντεο τα εχουν κι αλλοι γιατι για να τα αποκτησω εδωσα πολλα λεφτα.που δεν θα εδινε αλλος για βιντεο.οσο για τους ιδιους εφαγαν τοσο ξυλο που αποκλιεται να τολμησουν να ξανα πλησιασουν τη γυναικα μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 673K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Τα πράγματα αλλάζουν. Τοτε τα γουρουνια τα έδιναν ακριβά, τ´ωρα ποιος ξέρει μπορεί να ρίξουν τις τιμές. Ξέρεις όμως για το ξύλο που έφαγαν ο ντινος και ο Ρένος (αυτός είχε αδυναμία στον κωλο της λενας). Μήπως έμαθες και για τους άλλους?
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Η ερώτηση για το εάν ξέρουν που μένεις ειναι σωστή? μάλλον ξέρουν για αυτο πρόσεχε? το κινητό της λενας το κοιταξες οσο κοιμόταν. Μπορεί να έχει πολύτιμα στοιχεία , να μη σου πω και βιντεο.
σελφι ενω την τσιμπουκωναν;Η ερώτηση για το εάν ξέρουν που μένεις ειναι σωστή? μάλλον ξέρουν για αυτο πρόσεχε? το κινητό της λενας το κοιταξες οσο κοιμόταν. Μπορεί να έχει πολύτιμα στοιχεία , να μη σου πω και βιντεο.
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
σελφι ενω την τσιμπουκωναν;
Μη γίνεσαι κακός μαν, μηνύματα εννοεί
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τα πράγματα αλλάζουν. Τοτε τα γουρουνια τα έδιναν ακριβά, τ´ωρα ποιος ξέρει μπορεί να ρίξουν τις τιμές. Ξέρεις όμως για το ξύλο που έφαγαν ο ντινος και ο Ρένος (αυτός είχε αδυναμία στον κωλο της λενας). Μήπως έμαθες και για τους άλλους?
Oχι δυστηχως δεν εμαθα τιποτα για τους αλλους .και οι μπραβοι εξαφανησμενοι τους ψαχνουν οι υπολοιτοι μπραβοι αλλα δεν τους βρισκουν πουθενα ,αγνοουνται εδω και πολλες μερες δυστηχως
Ο πρωτος βρεθηκεOχι δυστηχως δεν εμαθα τιποτα για τους αλλους .και οι μπραβοι εξαφανησμενοι τους ψαχνουν οι υπολοιτοι μπραβοι αλλα δεν τους βρισκουν πουθενα ,αγνοουνται εδω και πολλες μερες δυστηχως
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Λες να τον έφαγαν τα γουρούνια τύπε;
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ξερουν που μενεις φιλε;
οχι δεν ξερουν που μενω ,αλλα και να ηξεραν με το ξυλο που εφαγαν δεν θα ξανα πλησιασουν τη λενα ποτε ξανα στη ζωη τους
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οχι δεν ξερουν που μενω ,αλλα και να ηξεραν με το ξυλο που εφαγαν δεν θα ξανα πλησιασουν τη λενα ποτε ξανα στη ζωη τους
Ήσουν παρών στο ξύλο; Εννοώ να παρακολουθείς διακριτικά χωρίς να σε βλέπουν
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Η ερώτηση για το εάν ξέρουν που μένεις ειναι σωστή? μάλλον ξέρουν για αυτο πρόσεχε? το κινητό της λενας το κοιταξες οσο κοιμόταν. Μπορεί να έχει πολύτιμα στοιχεία , να μη σου πω και βιντεο.
οχι βεβαια τη γυναικα πρωτα απ ολα την εμπιστευομαι και γι αυτο ποτε δεν θα εψαχνα το κινητο της.και δευτερον αποκλιεται να βρω κατι στο κινητο της γιατι τα γουρουνια αν ηθελαν να τραβηξουν βιντεο θα τραβουσαν η απο καμερα η απο τα δικα τους κινητα
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οχι βεβαια τη γυναικα πρωτα απ ολα την εμπιστευομαι και γι αυτο ποτε δεν θα εψαχνα το κινητο της.και δευτερον αποκλιεται να βρω κατι στο κινητο της γιατι τα γουρουνια αν ηθελαν να τραβηξουν βιντεο θα τραβουσαν η απο καμερα η απο τα δικα τους κινητα
Για sms λέμε ρε Πάνο, το είπα και παραπάνω. Και μην είσαι τόσο ευκολόπιστος.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ήσουν παρών στο ξύλο; Εννοώ να παρακολουθείς διακριτικά χωρίς να σε βλέπουν
οχι ο ντεντεκτιβ μου τα ειπε
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Για sms λέμε ρε Πάνο, το είπα και παραπάνω. Και μην είσαι τόσο ευκολόπιστος.
ουτε και μηνυματα θα εβρισκα κατι .την γυναικα μου την εμπιστευομαι αποκλιεται να βρω κατι στο κινητο της
ειμαι σιγουρος πως οτι μηνυματα της εστειλαν τα γουρουνια θα τα εσβησε γιατι θα ηθελε σιγουρα να τους διαγραψει απ τη μνημη της τωρα που τους ξεφυγε και μπορει να ησυχασει και να μινει μακρια τους
Μπραβο!!Αυτό κανει ο σωστοςουτε και μηνυματα θα εβρισκα κατι .την γυναικα μου την εμπιστευομαι αποκλιεται να βρω κατι στο κινητο της
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μπραβο!!Αυτό κανει ο σωστοςμαλακας κεραταςσυζυγος!!!
δεν ειμαι κερατας
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πανο πάντως κάθε φορά που δεν ακούς τις συμβουλές, ανοίγει ο κωλος της λενας.
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ουτε και μηνυματα θα εβρισκα κατι .την γυναικα μου την εμπιστευομαι αποκλιεται να βρω κατι στο κινητο της
ειμαι σιγουρος πως οτι μηνυματα της εστειλαν τα γουρουνια θα τα εσβησε γιατι θα ηθελε σιγουρα να τους διαγραψει απ τη μνημη της τωρα που τους ξεφυγε και μπορει να ησυχασει και να μινει μακρια τους
Πάντως σου είπα τη γνώμη μου. 35 χρονών είσαι (έτσι είχες πει αν θυμάμαι καλά), αν σε αυτή την ηλικία εμπιστεύεσαι τόοοοσο τυφλά τις γυναίκες δεν έχω κάτι να προσθέσω επιπλέον :S
To μαλακας δεν σε πειραξε;δεν ειμαι κερατας