Ρε μαλακα 8 ποντους θα λες,οχι περιπου εφταμησι!!!!Για την ακριβια τον εχω περιπου εφταμησι εκατοστα .
Ειναι μετα να μην ειναι στερημενη η γυναικα;!!!
Ρε μαλακα 8 ποντους θα λες,οχι περιπου εφταμησι!!!!Για την ακριβια τον εχω περιπου εφταμησι εκατοστα .
Ειναι ειλικρινεστατος σε ολα του ο ΠανοςΡε μαλακα 8 ποντους θα λες,οχι περιπου εφταμησι!!!!
Ρε μαλακα 8 ποντους θα λες,οχι περιπου εφταμησι!!!!
Δηλαδή όταν την έπαιρναν παρτουζα τα 4 γουρουνια έτρωγε πίτσα 10 φορές τη δική σου.
Φαντασου ποσο πονουσε.υπεφερε παρα πολυ
Η κανονικη πουτσα είναι διπλασια της δικιας σου ρε φιλαρακι.Δεν την λες πουτσα,μπαμια το λες!Γιατι να ειναι στερημενη;
Η κανονικη πουτσα είναι διπλασια της δικιας σου ρε φιλαρακι.Δεν την λες πουτσα,μπαμια το λες!
Ναι, στην αρχή γιατι τ´ωρα οι τρύπες της θα έχουν αλλάξει διάσταση. Ειδικά ο κωλος, θα της τον έχουν φορμαρει όπως λένε
Μπα τη στρώσανε. Θυμάσαι που στην αρχή δεν μπορούσε να πάρει πίπα και στο τέλος κατάπινε τις πουτσες?
Μπα τη στρώσανε. Θυμάσαι που στην αρχή δεν μπορούσε να πάρει πίπα και στο τέλος κατάπινε τις πουτσες?
"Τους έβριζε αλλα οποία φορά την μονομαχίαςαν αν την ξεσκισαν."
Ρε φιλε πες μου λιγο τι ηθελες να πεις με αυτη τη φραση γιατι ειναι μπερδεμενα τα γραμματα και δεν καταλαβαινω τι γραφει;
Οχι εφταμησι εκατοστα εννοω σε πληρη στηση.
Ρε τυπε, αν δεν κανεις πλακα, τραβα να σε δει κανας γιατρος, ουρολογος, πλαστικος δεν ξερω ποιος ειναι πιο καταληλος για την περιπτωση σου, αλλα αυτο το μεγεθος δεν ειναι φυσιολογικο για αντρα.
Ρε τυπε, αν δεν κανεις πλακα, τραβα να σε δει κανας γιατρος, ουρολογος, πλαστικος δεν ξερω ποιος ειναι πιο καταληλος για την περιπτωση σου, αλλα αυτο το μεγεθος δεν ειναι φυσιολογικο για αντρα.
Ε ενταξει δεν ειναι και τοσο αφυσικο ειμαι σχετικα κοντα στο κανονικο ,εξαλου το μεγεθος του πεους δεν εχει και τοσο σημασια σιγα ,ειναι κατι ασημαντο στη ζωη
Τώρα πέρα από την πλάκα, κανονικό είναι 13-15
Ε ενταξει δεν ειναι και τοσο αφυσικο ειμαι σχετικα κοντα στο κανονικο ,εξαλου το μεγεθος του πεους δεν εχει και τοσο σημασια σιγα ,ειναι κατι ασημαντο στη ζωη