Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 675K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δηλαδή όταν την έπαιρναν παρτουζα τα 4 γουρουνια έτρωγε πίτσα 10  φορές τη δική σου.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ναι, στην αρχή γιατι τ´ωρα οι τρύπες της θα έχουν αλλάξει διάσταση. Ειδικά ο κωλος, θα της τον έχουν φορμαρει όπως λένε

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Η κανονικη πουτσα είναι διπλασια της δικιας σου ρε φιλαρακι.Δεν την λες πουτσα,μπαμια το λες!

ε ενταξει ειναι λιγο μικροτερος απ το κανονικο .Αλλα ετσι κι αλλιως η λενα ειναι σοβαρη γυναικα δεν την νοιαζει το μεγεθος της πουτσας ,ουτε και το σεξ την νοιαζει πολυ

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Μπα τη στρώσανε. Θυμάσαι που στην αρχή δεν μπορούσε να πάρει πίπα και στο τέλος κατάπινε τις πουτσες?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μπα τη στρώσανε. Θυμάσαι που στην αρχή δεν μπορούσε να πάρει πίπα και στο τέλος κατάπινε τις πουτσες?

Δεν τις καταπινε τη βαζανε να τις καταπινει,την αναγκαζανε .
δεν πιστευω οτι τη στρωσανε .θα ποναει πολυ ακομα σιγουρα .Αλλα ακομα και αν μια στο εκατομηριο δεν πονουσε σωματικα λογο συνηθειας σιγουρα θα πονουσε πολυ ψυχολογικα.Αλλα αποκλιεται να τις βαζουν τετοιες πουτσες τα γουρουνια δηλαδη 20 ποντους και και να μην ποναει .οταν η γυναικα μου τοσα χρονια ευχαριστιοταν και ειχε συνηθησει τη δικη μου πουτσα που ειναι μικροτερη και πιο φυσιολογικη απ τον γουρουνιων

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

"Τους έβριζε αλλα οποία φορά την μονομαχίαςαν αν την ξεσκισαν."

Ρε φιλε πες μου λιγο τι ηθελες να πεις με αυτη τη φραση γιατι ειναι μπερδεμενα τα γραμματα και δεν καταλαβαινω τι γραφει;

Επισκέπτης
Οχι εφταμησι εκατοστα εννοω σε πληρη στηση.

Ρε τυπε, αν δεν κανεις πλακα, τραβα να σε δει κανας γιατρος, ουρολογος, πλαστικος δεν ξερω ποιος ειναι πιο καταληλος για την περιπτωση σου, αλλα αυτο το μεγεθος δεν ειναι φυσιολογικο για αντρα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε τυπε, αν δεν κανεις πλακα, τραβα να σε δει κανας γιατρος, ουρολογος, πλαστικος δεν ξερω ποιος ειναι πιο καταληλος για την περιπτωση σου, αλλα αυτο το μεγεθος δεν ειναι φυσιολογικο για αντρα.

Συνημμένα

• i-have-a-small-dick.jpg
    i-have-a-small-dick.jpg
    44,3 KB · Εμφανίσεις: 46
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Ε ενταξει δεν ειναι και τοσο αφυσικο ειμαι σχετικα κοντα στο κανονικο ,εξαλου το μεγεθος του πεους δεν εχει και τοσο σημασια σιγα ,ειναι κατι ασημαντο στη ζωη

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ε ενταξει δεν ειναι και τοσο αφυσικο ειμαι σχετικα κοντα στο κανονικο ,εξαλου το μεγεθος του πεους δεν εχει και τοσο σημασια σιγα ,ειναι κατι ασημαντο στη ζωη

Τώρα πέρα από την πλάκα, κανονικό είναι 13-15

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
´Οτι ενώ τους έβριζε κάθε φορά που την ξεμοναχιαζαν την ξεσκιζαν. Και μετά δεν σου έλεγε τιποτα, αλλα ψιλό έπερνε και το μέρος τους όταν θυμώνεις που της μιλούσαν πρόστυχα πχ "πράγματι ρε πανο , έχει δίκιο ο κύριος Μάκης. Με ξεσκισαν"

Επισκέπτης

Ναι, αν εχεις πολλα λεφτα.
Τυπε, το γυναικακι σου το ειχες στη διαιτα, ολο μπαμια και ντοματακια το ταιζες και οι τυποι (αν αληθευει η ιστορια σου) την ταισαν λουκανικα. Χορτασε κρεας η δικια σου :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom