Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 673K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
´Οτι ενώ τους έβριζε κάθε φορά που την ξεμοναχιαζαν την ξεσκιζαν. Και μετά δεν σου έλεγε τιποτα, αλλα ψιλό έπερνε και το μέρος τους όταν θυμώνεις που της μιλούσαν πρόστυχα πχ "πράγματι ρε πανο , έχει δίκιο ο κύριος Μάκης. Με ξεσκισαν"

Αυτη τους εβριζε αλλα αυτη την ξεσκιζαν με το ζορι ,αφου δεν γουσταρε λογικο ειναι να τους βριζει.
Τωρα το οτι ειπε αυτο τοτε στην παραλια ,το ειπε σιγουρα γιατι την εβαλαν αυτη να το πει ,δηλαδη εννοω πως απο την προηγουμενη φορα που την βιασαν θα την εκβιασαν λεγωντας της πως αν δεν τους μιλαει ευγενικα και δεν λεει και δεν κανει οτι θελουν θα ανεβασουν τα βιντεο που εχουν στο ιντερνετ ,θα την ξανα βιασουν ,θα με χτυπησουν .

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Το θέμα ειναι ´οτι το κρέας όταν το ξεκινήσεις δεν χορταινεται. Ρε  πανο γιατι δεν παίρνεις στη λενα εκείνο το αυτοκίνητακι που  έλεγες. Να το πηγαίνει στο συνεργείο να το επισκευάζουν να κάνουν και ενα ρεκτιφιε στην ίδια?

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Το θέμα ειναι ´οτι το κρέας όταν το ξεκινήσεις δεν χορταινεται. Ρε  πανο γιατι δεν παίρνεις στη λενα εκείνο το αυτοκίνητακι που  έλεγες. Να το πηγαίνει στο συνεργείο να το επισκευάζουν να κάνουν και ενα ρεκτιφιε στην ίδια?

Πολύ αργά φίλε, ο υπερκυβισμός έχει γίνει ήδη  :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ναι, αν εχεις πολλα λεφτα.
Τυπε, το γυναικακι σου το ειχες στη διαιτα, ολο μπαμια και ντοματακια το ταιζες και οι τυποι (αν αληθευει η ιστορια σου) την ταισαν λουκανικα. Χορτασε κρεας η δικια σου :2funny: :2funny:

Δεν την ταισαν λουκανικα την βιασαν ,δεν χορτασε κρεας επεσε θυμα παρενοχλησης και υπεφερε παρα πολυ εξαιτιας των γουρουνιων ,ενω μαζι μου ηταν και ειναι ευτυχισμενη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467
Κυριε Φανη-Πάνο,

Καλές οι "κουβέντες"  αλλά κάπου πρέπει να τελειωνουν και να δωθει μια οριστική λύση.

Το μονο που σας απομένει να κάνετε για να αποκαταστήσετε την τιμη  και την υπόληψη της συζύγου σας και την δική σας, είναι να τους σουγιαδιάσετε. Όλα τα υπόλοιπα ειναι: νά ΄χουμε να λέμε...

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Μην παιζεις με τον πονο μου ρε φιλε

Επισκέπτης
Δεν την ταισαν λουκανικα την βιασαν ,δεν χορτασε κρεας επεσε θυμα παρενοχλησης και υπεφερε παρα πολυ εξαιτιας των γουρουνιων ,ενω μαζι μου ηταν και ειναι ευτυχισμενη

Και λουκανικο χωριατικο την ταισαν και αμελετητα και σπληναντερο. Και δεν νομιζω να υποφερε και πολυ. Ισως στην αρχη οταν της ανοιγαν τον κωλο, αλλα σιγουρα συνηθησε.
Να προσεχει μονο τη χοληστερινη της τωρα που αρχισε την κρεατοφαγια. Οσο για σενα πιστευω οτι μια επισκεψη σε γιατρο θα σε βοηθουσε. Η επιστημη κανει θαυματα.

Επισκέπτης
Κυριε Φανη-Πάνο,

Καλές οι "κουβέντες"  αλλά κάπου πρέπει να τελειωνουν και να δωθει μια οριστική λύση.

Το μονο που σας απομένει να κάνετε για να αποκαταστήσετε την τιμη  και την υπόληψη της συζύγου σας και την δική σας, είναι να τους σουγιαδιάσετε. Όλα τα υπόλοιπα ειναι: νά ΄χουμε να λέμε...

Τη γυναικα του τη ρωτας αμα θελει να τους σουγιαδιασει ? Πιστευω θα εχει αλλη γνωμη και αποψη.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Και λουκανικο χωριατικο την ταισαν και αμελετητα και σπληναντερο. Και δεν νομιζω να υποφερε και πολυ. Ισως στην αρχη οταν της ανοιγαν τον κωλο, αλλα σιγουρα συνηθησε.
Να προσεχει μονο τη χοληστερινη της τωρα που αρχισε την κρεατοφαγια. Οσο για σενα πιστευω οτι μια επισκεψη σε γιατρο θα σε βοηθουσε. Η επιστημη κανει θαυματα.

Αποκλιεται να συνηθησε και να μην ποναει τωρα ,σιγουρα θα ποναει ακομα,αλλα οσο και να ποναει σωματικα ο ψυχικος πονος που θα ενιωθε οταν την παρενοχλουσαν τα γουρουνια θα ηταν ακομα μεγαλυτερος και αβασταχτος

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τη γυναικα του τη ρωτας αμα θελει να τους σουγιαδιασει ? Πιστευω θα εχει αλλη γνωμη και αποψη.

Τι αποψη θα εχει δηλαδη ; σιγουρα θα θελει να τους δει η φυλακη η νεκρους

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οσο για σενα πιστευω οτι μια επισκεψη σε γιατρο θα σε βοηθουσε. Η επιστημη κανει θαυματα.

Τι γιατρο ; δεν ειμαι αρρωστος δεν χρειαζομαι γιατρο μια χαρα ειμαι στην υγεια μου

Επισκέπτης
Τι αποψη θα εχει δηλαδη ; σιγουρα θα θελει να τους δει η φυλακη η νεκρους

Αυτο ας μας το πει η ιδια.
Ρε τυπε τι διαβασα σε προηγουμενη σελιδα, εβαλες μπραβους ? Και τι εγινε γιατι εχω χασει επεισοδια, τους εδειραν τους καυλιαριδες που γαμουσαν τη γυναικα σου ? Πληρωσες για την "εξυπερετηση"?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο ας μας το πει η ιδια.
Ρε τυπε τι διαβασα σε προηγουμενη σελιδα, εβαλες μπραβους ? Και τι εγινε γιατι εχω χασει επεισοδια, τους εδειραν τους καυλιαριδες που γαμουσαν τη γυναικα σου ? Πληρωσες για την "εξυπερετηση"?

Αυτο θα ελεγε και η ιδια γιατι αμφιβαλεις;
οσο για τους μπραβους να τους εδειραν τους κοιλαραδες που βιασαν τη γυναικα μου ,και ναι πληρωσα

Επισκέπτης
Αυτο θα ελεγε και η ιδια γιατι αμφιβαλεις;
οσο για τους μπραβους να τους εδειραν τους κοιλαραδες που βιασαν τη γυναικα μου ,και ναι πληρωσα

Ρε παπαρα πηγες και πληρωσες :tickedoff:
Αφου σου ειχα πει να δωσεις πληροφοριες να ερθω με κανα 2-3 απο το χωριο μου να τους περιποιηθουμε εμεις τους τυπους, τζαμπα. Αγνωριστους θα τους καναμε τους παλιοχοντρους. Και θα περναμε και τη Λενα καμια 10ρια μερουλες στο χωριο να χαλαρωνε και να ξεχνουσε την "ασχημη" εμπειρια που ειχε με τα καθαρματα.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε παπαρα πηγες και πληρωσες :tickedoff:
Αφου σου ειχα πει να δωσεις πληροφοριες να ερθω με κανα 2-3 απο το χωριο μου να τους περιποιηθουμε εμεις τους τυπους, τζαμπα. Αγνωριστους θα τους καναμε τους παλιοχοντρους. Και θα περναμε και τη Λενα καμια 10ρια μερουλες στο χωριο να χαλαρωνε και να ξεχνουσε την "ασχημη" εμπειρια που ειχε με τα καθαρματα.

Αυτο ειναι το θεμα οτι εγω ηελα η γυναικα μου να γυρισει σε εμενα εκει που ηθελε δηλαδη και οχι να ερθει μαζι σας στο χωριο

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Δεν παίζω με το πόνο σου ρε φίλε. Προσπαθώ να σου πω ´οτι οσο τα βιντεο υπάρχουν και δεν σου έχει ανοιχτεί η λενα [εννοω να σου μιλήσει! γιατι ανοιγμενη ειναι πολυ καλα] και δε γνωριζεις ολες τις λεπτομερειες, είστε ακόμη σε αδύναμη θέση και δεν θα με εξέπλητε να ξεκινούσαν στην λενα νέες αργις καβαλαριες, απο τους ίδιους η διάφορους που θα έχουν τα βιντεο κλπ.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν παίζω με το πόνο σου ρε φίλε. Προσπαθώ να σου πω ´οτι οσο τα βιντεο υπάρχουν και δεν σου έχει ανοιχτεί η λενα [εννοω να σου μιλήσει! γιατι ανοιγμενη ειναι πολυ καλα] και δε γνωριζεις ολες τις λεπτομερειες, είστε ακόμη σε αδύναμη θέση και δεν θα με εξέπλητε να ξεκινούσαν στην λενα νέες αργις καβαλαριες, απο τους ίδιους η διάφορους που θα έχουν τα βιντεο κλπ.

Δε νομιζω οτι τα βιντεο τα εχουν κι αλλοι γιατι για να τα αποκτησω εδωσα πολλα λεφτα.που δεν θα εδινε αλλος για βιντεο.οσο για τους ιδιους εφαγαν τοσο ξυλο που αποκλιεται να τολμησουν να ξανα πλησιασουν τη γυναικα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom