Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 676K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
οχι σε ρωταω σοβαρα γιατι με λες χαζο;
Αστο και τις πετρες να το λεγα θα το καταλάβαιναν εσυ ομως περα βρεχει τελικα οι πετρες ποιο εξυπνες ειναι κ αντε ετοιμασε τη Λενα για δευτερο γυρο παρτουζας και ξεσκισματος ηρθε το καλοκαιρι και ο λαος απαιτει καινουργιο σεναριο με πρωταγωνιστρια τη Λενα φυσικα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ρε φιλε αμα δεν παρακολουθεις μην πεταγεσαι!!!Πανο τον λενε,Το Φανης είναι για ξεκαρφωμα .Τον Σεπτεμβρη παλι ,εμεινες επανεξεταστεος!

:2funny: :2funny:
Η αλήθεια είναι ότι έχασα κάποια επεισόδια της σειράς κάποια στιγμή. Πότε έγιναν οι αποκαλύψεις? Θα διαβάσω καλύτερα για το Σεπτέμβρη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.947
Πόντοι
6.030
Πανο/ φανη δεν ειναι κακο που γουσταρεις και εσυ αλλα και η γυναικα σου να  στην παρτουζωνουν. Μην το παιζεις  ομως και καλα οτι δεν γουσταρετε τη φαση.....
Αν ηταν αληθεια το σκηνικο θα ειχες ξεμπροστιασει τα γουρουνια με το ν ανεβασεις  τις παρτουζες στο bou.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Η αλήθεια είναι ότι έχασα κάποια επεισόδια της σειράς κάποια στιγμή. Πότε έγιναν οι αποκαλύψεις? Θα διαβάσω καλύτερα για το Σεπτέμβρη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα που το ξανασκεύτομαι γιατί να μην είναι το Πάνος ξεκάρφωμα του Φάνης? Το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα δύο είναι ξεκάρφωμα του Κερατάς. Το μόνο σίγουρο όνομα.  :2funny: :2funny:

baduba

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
φανη παρακολουθω με μεγαλη αγωνια την ιστορια σου απο την αρχη της και επειδη οπως εχεις καταλαβει και εσυ δε σε πιστευει κανεις ακου τι κανεις για να βουλωσεις στοματα.βγαζεις μια selfie τωρα που εχεις την λενα διπλα σου και μας αφηνεις παγωτο.οποιαδηποτε δικαιολογια του τυπου η γυναικα μου ειναι ταλαιπωρημενη και τετοια οπως καταλαβαινεις θα μας αποδειξει οτι ολα ειναι μια μουφα.you have been warned

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανο έχεις πηδηξει τη λενα απο τότε που γύρισε?

Oχι γιατι ειναι ακομα σοκαρησμεη απο τους βιασμους των γουρουνιων .κανα δυο φορες που την  πλησιασα για να τη φιλησω στο στομα και πηγα να την αγγιξω  με απεφυγε

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αστο και τις πετρες να το λεγα θα το καταλάβαιναν εσυ ομως περα βρεχει τελικα οι πετρες ποιο εξυπνες ειναι κ αντε ετοιμασε τη Λενα για δευτερο γυρο παρτουζας και ξεσκισματος ηρθε το καλοκαιρι και ο λαος απαιτει καινουργιο σεναριο με πρωταγωνιστρια τη Λενα φυσικα.

οχι θελω να μαθω γιατι με λες χαζο,και τι ειναι αυτο που θα καταλαβαιναν ακομα και οι πετρες αν το ελεγες και γω δεν καταλαβαινω;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανο/ φανη δεν ειναι κακο που γουσταρεις και εσυ αλλα και η γυναικα σου να  στην παρτουζωνουν. Μην το παιζεις  ομως και καλα οτι δεν γουσταρετε τη φαση.....
Αν ηταν αληθεια το σκηνικο θα ειχες ξεμπροστιασει τα γουρουνια με το ν ανεβασεις  τις παρτουζες στο bou.

Πας καλα  ρε ανθρωπε;  ειναι δυνατον ενας συζηγος σαν εμενα που αγαπαει και σεβεται τη γυναικα του να μου αρεσε να βιαζουν τη γυναικα μου; σε κανενα αντρα δεν αρεσει να βλεπει να βιαζουνε τη γυναικα του.
εμενα ειναι ο χειροτερος εφιαλτης μου να βλεπω τη γυναικα μου να βιαζετε και να υποφερει απ αυτα τα γουρουνια ομως δυστηχως αυτος ο εφιαλτης ειναι πραγματικοτητα.Τελος η γυναικα μου επισης δεν γουσταρει αυτη την κατασταση αντιθετα την απεχθανεται και για εκεινη που το βιωνει η ιδια και ειναι το θυμα ειναι ακομα χειροτερα .Για τη γυναικα μου ειναι χειροτερος εφιαλτης.
και για αυτο ποτε δεν θα ανεβαζα τα βιντεο των βιασμων της λενας εδω,γιατι ξερω οτι  αυτο δεν θα βοηθησει να τιμωρηθουν τα γουρουνια (αν και τελικα τιμωρηθηκαν με αλλο τροπο απο εμενα και τους μπραβους) ,επισης δεν θελω να εκθεσω τη γυναικα μου και να την ρεζηλεψω διχνωντας τα βιντεο σε αλλους .

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πας καλα  ρε ανθρωπε;  ειναι δυνατον ενας συζηγος σαν εμενα που αγαπαει και σεβεται τη γυναικα του να μου αρεσε να βιαζουν τη γυναικα μου; σε κανενα αντρα δεν αρεσει να βλεπει να βιαζουνε τη γυναικα του.
εμενα ειναι ο χειροτερος εφιαλτης μου να βλεπω τη γυναικα μου να βιαζετε και να υποφερει απ αυτα τα γουρουνια ομως δυστηχως αυτος ο εφιαλτης ειναι πραγματικοτητα.Τελος η γυναικα μου επισης δεν γουσταρει αυτη την κατασταση αντιθετα την απεχθανεται και για εκεινη που το βιωνει η ιδια και ειναι το θυμα ειναι ακομα χειροτερα .Για τη γυναικα μου ειναι χειροτερος εφιαλτης.
και για αυτο ποτε δεν θα ανεβαζα τα βιντεο των βιασμων της λενας εδω,γιατι ξερω οτι  αυτο δεν θα βοηθησει να τιμωρηθουν τα γουρουνια (αν και τελικα τιμωρηθηκαν με αλλο τροπο απο εμενα και τους μπραβους) ,επισης δεν θελω να εκθεσω τη γυναικα μου και να την ρεζηλεψω διχνωντας τα βιντεο σε αλλους .
Εκεινη τι λεει;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τώρα που το ξανασκεύτομαι γιατί να μην είναι το Πάνος ξεκάρφωμα του Φάνης? Το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα δύο είναι ξεκάρφωμα του Κερατάς. Το μόνο σίγουρο όνομα.  :2funny: :2funny:

Δεν ειμαι κερατας !η γυναικα μου βιαστηκε ,κερατας ειναι αυτος που η γυναικα του κανει σεξ με αλλον αντρα με τη θεληση της.Η γυναικα μου δεν το κανει με τη θεληση της

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Περι ΔΝΤ,Θεοχάρη κλπ

Περι βιασμου ρε Πανο/Φανη!

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο θα έλεγα ´οτι δεν ειναι κακό να επικεντρωθεις και να ενημερώσεις το site για το τι γίνεται, αλλα και το τι έχει γίνει. Οι διαφωνίες υπάρχουν και θα υπάρχουν, το ´οτι η γυναικα σου δεν σου κάθεται ειναι ανυσηχητικο.
Μη ξεχνάς ´οτι εδώ διαμορφώθηκε η λύση που δούλεψε με τους μπράβους  (λίγο αργά βέβαια γιατι εν τω μεταξύ τη λενα τη ξεπατωσανε). Εγω βέβαια είχα προτείνει και κάποιο τεστ, ώστε να φανεί εάν η λενα έχει εθιστει στην πουτσα. Εν αναμονή νέων.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Μην την απασχολείται με τις ερωτήσεις αυτές, ήδη την πρώτη φορά όταν την έκαναν σάντουιτς στη σκηνή που είχε παει για χαρτιά δεν σου είπε τίποτε. Το κίνητρο δεν το πολυ καταλάβει αλλα ειναι γεγονός. Έτσι εάν θέλεις να σου μιλήσει θα πρέπει να τις δείξεις τα βιντεο η να μάθεις. Εάν τις δείξεις οι εξελίξεις δεν ξέρω ποιες θα ειναι.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πανο θα έλεγα ´οτι δεν ειναι κακό να επικεντρωθεις και να ενημερώσεις το site για το τι γίνεται, αλλα και το τι έχει γίνει. Οι διαφωνίες υπάρχουν και θα υπάρχουν, το ´οτι η γυναικα σου δεν σου κάθεται ειναι ανυσηχητικο.
Μη ξεχνάς ´οτι εδώ διαμορφώθηκε η λύση που δούλεψε με τους μπράβους  (λίγο αργά βέβαια γιατι εν τω μεταξύ τη λενα τη ξεπατωσανε). Εγω βέβαια είχα προτείνει και κάποιο τεστ, ώστε να φανεί εάν η λενα έχει εθιστει στην πουτσα. Εν αναμονή νέων.
Τι τεστ φιλε;Να πεταξει την πουτσα εξω και να δει αντιδρασεις;

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Όχι ρε φίλε. Είχα πει πριν ελευθερώσουν τη λενα να την ξεμοναχιασουν να τους πετάξουν έξω και να κόψουν αντιδράσεις. Εάν έπεφτε στα γόνατα αμέσως -- > εθισμού πρώτου βαθμου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom