Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 676K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Mαγκες επιτελους το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα! η λενα μου! η γυναικα μου! γυρισε σημερα το μεσημερι στο σπιτι μας επιτελους μετα απο τοσους μηνες !γυρησε και φαινοταν αρκετα ταλαιπωρημενη και πολυ κουρασμενη αφου να φανταστειτε κοιματε απο το μεσημερι μεχρι τωρα και ακομα δεν ξυπνησε .Τι ρωτησα για το τι εγινε αλλα δεν μου ειπε τιποτα για τα γουρουνια, και οταν τη ρωτησα αν την ενοχλησαν τα γουρουνια μου ειπε που τους θυμηθηκα παλι αυτους; και ακομα δε γυρησε αρχησα τις ζηλιες ;μου ειπε οτι ειχε μηνες να τους δει και πως τοσο καιρο ηταν μονη της  και σκεφτοταν για εμας ,και αποφασησε να γυρισει σε μενα τελικα .και γω  οταν με ρωτησε αν τη θελω ακομα της απαντησα φυσικα.επιτελους μετα απο τοσους μηνες και τοσα προβληματα και τοσες κακουχιες ,ατυχιες  και μετα απο τοσους εφιαλτικους μηνες για εμενα και τη γυναικα μου ,επιτελους ειμαστε και παλι μαζι ,Επιτελους η γυναικα μου γυρισε πισω ,αρα αυτο σημαινει πως και τα αλλα δυο γουρουνια ο μακης και ο μενιος πρεπει να εφαγαν πολυ ξυλο για να φοβηθουν και να την αφησουν ελευθερη.Το θεμα ειναι οτι οι αλλοι τρεις μπραβοι ακομα ειναι εξαφανησμενοι.Αλλα αυτο δεν με νοιαζει και τοσο αφου η γυναικα μου σωθηκε και γυρισε σε μενα δε με νοιαζει τιποτα αλλο  ,τιποτα δεν εχει σημασια τωρα ειμαι ξανα ευτυχισμενος και εγω και η γυναικα μου,  να ναι καλα οι ανθρωποι που με βοηθησαν να την ελευθερωσω απ τα γουρουνια. Επισης ευχαριστω και ολους εσας απ το σαιτ που με στηριξατε με τις συμβουλες σας και οσοι με ειρωνευτικανε η δε με πιστεψανε νερο κι αλατι.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι εγινε ρε τυπε;Τοσο αποτομα τελειωνει το σηριαλ;Πεθανε κανεις; :huh:

Που θα πατε διακοπες;Θαλλασα ή βουνο;

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε τυπε;Τοσο αποτομα τελειωνει το σηριαλ;Πεθανε κανεις; :huh:

Που θα πατε διακοπες;Θαλλασα ή βουνο;
μάλλον αυτή ήταν η εισαγωγή για τον δεύτερο κύκλο....σε θάλασσα θα είναι...σε βουνό? κάπου θα παρτουζωθεί και φέτος!
Φάνηηηηηη! περιμένουμε με αγωνία! Ελπίζω να έχεις εμπνευση! :rockon: :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μάλλον αυτή ήταν η εισαγωγή για τον δεύτερο κύκλο....σε θάλασσα θα είναι...σε βουνό? κάπου θα παρτουζωθεί και φέτος!
Φάνηηηηηη! περιμένουμε με αγωνία! Ελπίζω να έχεις εμπνευση! :rockon: :rockon:
Φοβηθηκα φιλαρακι μην πεθανε καποιος.Ο σκηνοθετης,ο παραγωγος,ο καμεραμαν και τελείωσε απότομα η σειρά!!!

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Φοβηθηκα φιλαρακι μην πεθανε καποιος.Ο σκηνοθετης,ο παραγωγος,ο καμεραμαν και τελείωσε απότομα η σειρά!!!
μπα είναι δυνατός ο σεναριογράφος. Το τράβηξε, το τράβηξε μέχρι που έφτασε καλοκαίρι και θα πάνε φυσικά διακοπούλες για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν....εκεί όλο και κάποιος θα βρεθεί για να συνεχιστεί το σήριαλ!
Άντε φάνη γερά!!! :rockon: :rockon: :rockon:

AndI2eaS_Red

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Τι ρωτησα για το τι εγινε αλλα δεν μου ειπε τιποτα για τα γουρουνια, και οταν τη ρωτησα αν την ενοχλησαν τα γουρουνια μου ειπε που τους θυμηθηκα παλι αυτους; και ακομα δε γυρησε αρχησα τις ζηλιες ;μου ειπε οτι ειχε μηνες να τους δει και πως τοσο καιρο ηταν μονη της  και σκεφτοταν για εμας ,και αποφασησε να γυρισει σε μενα τελικα

Τοσο καιρο περιμενα να συγκεντρωθουν τα γουρουνια ολα μαζι καπου μολις εγινε αυτο ο ντεντεκτιβ με ειδοποιησε και γω τηλεφωνησα στους μπραβους, και τους  εστειλα στην ταβερνα οπου ειχαν συγκεντρωθει και τα τεσσερα γουρουνια ,τους ειπα να περιμενουν να αδειασει το μαγαζι και αν και οταν μεινουν μονοι τους τοτε να μπουκαρουν στο μαγαζι και να τους σαπισουν .Ομως μεχρι και σημερα δεν εχω καταφερει να μιλησω με τους μπραβους στο τηλεφωνο , δεν  απαντανε στα τηλεφωνα κανεις τους .Οτι εμαθα ηταν απ τον ντεντεκτιβ, απ τον οποιο εμαθα πως πραγματι μολις αδειασε το μαγαζι οι μπραβοι εκαναν ντου ,την ωρα που τα γουρουνια και τα τεσσερα καθονταν σε ενα τραπεζι και ειχαν φωναξει και τη λενα και την ειχε βαλει ο μενιος να κατσει πανω στα ποδια του και παραλληλα ελεγαν ολοι μαζι αστεια και γελουσανε πινοντας και τρωγωντας μεζεδες ενω ο μενιος ειχε αρχησει να χουφτωνει σιγα σιγα τη λενα με τα δαχτυλα του ενος χερι του να ακουμπανε το   βυζι της γυναικας μου , τοτε οι μπραβοι μπηκαν γρηγορα και αφνιδιαστηκα στο μαγαζι

Ναι Φάνη/Πάνο...  σίγουρα ρε.  :P Ταιριάζουν απόλυτα τα όσα γράφεις! χαχα Καλή φάση το στόρυ δεν γαμιέται. Τουλάχιστον έστω και στο στόρυ δεν πηδάνε κοιλαράδες/γουρούνια μια μουνάρα (κατά τα λεγόμενα της φαντασίας σου)

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ναι Φάνη/Πάνο...  σίγουρα ρε.  :P Ταιριάζουν απόλυτα τα όσα γράφεις! χαχα Καλή φάση το στόρυ δεν γαμιέται. Τουλάχιστον έστω και στο στόρυ δεν πηδάνε κοιλαράδες/γουρούνια μια μουνάρα (κατά τα λεγόμενα της φαντασίας σου)

Το ξερω εννοειτε οτι η γυναικα μου δεν μου ειπε οτι τη βιαζαν τα γουρουνια τοσο καιρο και οτι την εκβιαζαν για να μην ερθει σε μενα και να μη ζητησει βοηθεια ,ομως αυτη δεν ξερει πως την παρακολουθουσα ολο αυτο το καιρο γι αυτο και δε μου λεει τιποτα για να μην με στενοχωρησει

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο κανε ένα τεστ και ενημέρωσε το σάιτ, για το πόσο ανοικτός η όχι ειναι ο κωλος της λενας

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Το ξερω εννοειτε οτι η γυναικα μου δεν μου ειπε οτι τη βιαζαν τα γουρουνια τοσο καιρο και οτι την εκβιαζαν για να μην ερθει σε μενα και να μη ζητησει βοηθεια ,ομως αυτη δεν ξερει πως την παρακολουθουσα ολο αυτο το καιρο γι αυτο και δε μου λεει τιποτα για να μην με στενοχωρησει
Ρε τυπε τα λες και τα πιστευεις αυτα εισαι πολλη στοκεμον τελικα ακομα και τα ντουβαρια ποιο εξυπνα απο σενα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Σε ζηλευει!!!!
Για πες τωρα τι κανει το γυναικακι;Ειναι καλα;

Οχι και τοσο καλα ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση λογο της παρενοχλησης που της εκαναν τα γουρουνια τοσο καιρο

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
μπα είναι δυνατός ο σεναριογράφος. Το τράβηξε, το τράβηξε μέχρι που έφτασε καλοκαίρι και θα πάνε φυσικά διακοπούλες για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν....εκεί όλο και κάποιος θα βρεθεί για να συνεχιστεί το σήριαλ!
Άντε φάνη γερά!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Πάντως όπου και να πάνε, να μην είναι κάμπινγκ αυτή τη φορά. Να είναι ξενοδοχείο με καλή ηχομόνοση για να μην ακούν οι διπλανοί τις κραυγές πόνου (πάθους) του καινούργιου βιασμού. Εσύ Φάνη στη ντουλάπα με την βιντεοκάμερα στο χέρι. Αυτή τη φορά να μαζέυεις μόνος στοιχεία και να μην χρειαστεί να πληρώσεις πάλι ντετέκτιβ.  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οχι και τοσο καλα ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση λογο της παρενοχλησης που της εκαναν τα γουρουνια τοσο καιρο
Στερητικο συνδρομο περναει φιλε!!!

Της λειπει η πουτσα!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.949
Πόντοι
6.030
Οι 3 μπραβοι που παρτουζωσανε την λενα γιατι εξαφανιστηκανε μετα την παρτουζα φανη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom