Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 676K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε πανο, τι χρόνο τρίβεις επιτέλους. Με τον ρυθμό των επισκέψεων των γουρουνιων στη λενα που σου είχε πει ο προηγούμενος ντέντεκτιβ  μέχρι τ´ώρα θα την έχουν πάρει πάνω απο 100 παρτουζες. Λες ´οτι νοιάζεσαι αλλα την αφήνεις εκεί και στην ξεκωλιασουν, πως ανέχεσαι να έχουν την γυναικα σου για τον πουτσο και μάλιστα να δουλεύει για πάρτυ τους(θα την ξεσκίσουν στην δουλειά,

Εχεις δικιο ομως η ψυχουλα μου το ξερει πως κανω υπομονη για να μην τρελαθω,δεν το ανεχωμαι καθολου να εχουν τη γυναικα μου για τον πουτσο ,ουτε και να δουλευει για παρτυ τους ,Γι αυτο και θελω να δωσω ενα τελος σε ολα αυτα ομως πρεπει να δρασω γρηγορα αλλα οχι βιαστηκα γιατι αυτη τη φορα πρεπει η κινηση μου να ειναι αποτελεσματικη

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
όπως την είχαν ξεσκίσει και στον αγώνα κολύμβησης εάν και δεν καταλαβαίνω πως την επόμενη ημέρα το παραδέχτηκε η λενα ´οτι την ξεσκισαν αφού μόνο ο Μάκης την είχε περάσει στον αγώνα) .

Ναι πραγματι αυτο ειναι ενα μεγαλο μυστηριο, και γω δεν το καταλαβαινω γιατι δεν ειναι λογικο ,γιατι συμφωνησε οτι την ξεσκισαν στον αγωνα κολυμβησης αφου μονο ο μακης την  ειχε περασει και παλι δεν την  ξεσκισε την ειχε περασει με μικρη διαφορα απ οτι ειδα στο βιντεο,ουτε και γω μπορω να βρω μια εξηγηση γι αυτο

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μετά απο τόσο πουτσο και τέτοιου μεγέθους ο δικός σου δεν θα ακουμπά ούτε στο τοίχωμα της κωλοτρυπιδας της. Εκτός πια εάν το έχεις αποδεχτεί και περιμένεις τα γουρουνια να βαρεθούν να τη γαμανε και την αφήσουν να γυρίσει σε σενα. Αυτο δεν παίζει βέβαια γιατι ειναι πιο πιθανό να την πασάρουν και σε άλλους (εάν δεν το έχουν κανει ήδη, πράγμα πολυ πιθανο). Έτσι ενημέρωσε για το τι γίνεται (τι τον πληρώνεις τον ντέντεκτιβ ?) με τους μπράβους προχωρήσες ? αλήθεια τι δουλειά κανεις, πόσο στοιχίζουν όλα αυτά?  η εάν το αφήσεις ενημέρωσε τουλάχιστον το σάιτ που ειναι η ταβέρνα ώστε να αναλάβει δράση η ομάδα κρούσης και να είσαι σίγουρος ´οτι θα πάρεις πισω τη γυναικα σου ...σε κανά χρόνο.

Οχι βεβαια φυσικα και δεν το εχω αποδεχτει ουτε και περιμενω να βαρεθουν τη γυναικα μου τα γουρουνια γιατι ξερω οτι αποκλιεται τεσσερις κοιλαραδες πενηνταρηδες μεσηλικες να βαρεθουν μια νεα κα ομορφη και σεξι γυναικα σαν τη λενα.Γι αυτο και δεν καθομαι με σταυρωμενα χερια προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω για να τη σωσω. Με τους μπραβους η δουλεια ειναι τελειωμενη σχεδον τωρα το θεμα ειναι να οργανωσω το σχεδιο σωστα.  Ευτυχως ειμαι αρκετα ευκαταστατος γιατι ολα αυτα μου εχουν κοστισει αρκετα.Αλλα τιποτα δεν μου εχει στοιχισει περισσοτερο απο το  οτι μου απηγαγαν τη γυναικα μου και τωρα ειναι μακρια μου και δεν τη βλεπω και ουτε αυτη εμενα ,και ειμαι σιγορος και της  λενας θα της λοιπω το ιδιο  οσο μου λοιπει  αυτη.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Κανόνισε να πάρεις κανένα βιντεο, χωρίς να το ξέρουν οι μπράβοι.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Οχι βεβαια φυσικα και δεν το εχω αποδεχτει ουτε και περιμενω να βαρεθουν τη γυναικα μου τα γουρουνια γιατι ξερω οτι αποκλιεται τεσσερις κοιλαραδες πενηνταρηδες μεσηλικες να βαρεθουν μια νεα κα ομορφη και σεξι γυναικα σαν τη λενα.Γι αυτο και δεν καθομαι με σταυρωμενα χερια προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω για να τη σωσω. Με τους μπραβους η δουλεια ειναι τελειωμενη σχεδον τωρα το θεμα ειναι να οργανωσω το σχεδιο σωστα.  Ευτυχως ειμαι αρκετα ευκαταστατος γιατι ολα αυτα μου εχουν κοστισει αρκετα.Αλλα τιποτα δεν μου εχει στοιχισει περισσοτερο απο το  οτι μου απηγαγαν τη γυναικα μου και τωρα ειναι μακρια μου και δεν τη βλεπω και ουτε αυτη εμενα ,και ειμαι σιγορος και της  λενας θα της λοιπω το ιδιο  οσο μου λοιπει  αυτη.
Παει Η Λενα εγραψε game over μεχρι και ο Λευκος Πυργος θα χωραει στην κωλοτρυπιδα της τωρα ενταξει για το μουνακι της τη να πω ολοκληρη η Θεσσαλονικη μαζι με τη Χαλκιδικη Μακης Μενιος Ρενος κανουν καλα τη δουλεια τους και τρωνε και καλα οι κουφαλες.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.951
Πόντοι
6.030
Κουιζ, για την συνεχεια....
Τι πιστευετε οτι θα γινει στη συνεχεια;οεο!!!
Κατι διασα για μπραβους....οποτε μαλλον οι μπραβοι  τσακιζουν στο ξυλο τα γουρουνια και παρτουζωνουν αυτοι τη λενα.  Η λενα πλεον που εχει μαθει στο παρτουζωμα, δεν μπορει ν αποχωριστει τους γυμνασμενους και κοτσωνατους μπραβους και απαιτε διαζυγιο απο τον fanis. Ο φανης ομως εκει που ειναι απγοητευμενος απο το διαζυγιο παει σε μθα δικηγορο για να του το βγαλει και την καψουρευεται(χωρις να ξερει οτι η δικηγορος ειναι πρωην πουτανα που γαμιοτανε σε μπουρδελα για να σπουδασει επειδη ηταν πολυ φτωχη). Βεβαια εκτος απο το να δουλευει σε μπουρδελο ως φοιτητρια η δικηγορος, μετα αφου ειχε μαθει στην μπολικη και καλη πουτσα απο ολους εμας τους μπουρδελιαριδες(χιχιχιχιχ), εκανε παρτουζες με μεγαλοδικηγορους και επιχειρηματιες για να την ανεβασουν. Ολα αυτα ειναι γνωστα στην κοσμικη Αθηνα και κανεις δεν παιρνει στα σοβαρα την δικηγορο εκτος απο τον μακακα μας. Τελικα του βγαζει το διαζυγιο και παντρευονται και τουυ τα λεει ολα. Ο φανης αρχικα τα παιρνει αλλα μετα γουστατει και τελικα με τα πολλα η ιστορια τελειωνει οργανωνοντας μια καλη παρτουχα αυτος μονος και οι δυο γυναικες του...πρωην και νυν....τελικα καταλαβαινουν και οι δυο οτι ο φανης ενω ολη την ωρα γουσταρε να του παρτοτζωνουν τν γυναικα, τελικα γυνεται πολυ επιβητορας οταν γαμαει δυο γυναικες μαζι και τον καψουρευονται τρελα....και τελικα.... Κανουν ταινια την πολυ δυνατη παρτουζα που κανανε οι τρεις τους η οποια εχει πολυ επιτυχια. Τελικα οι τρεις τουςφτιαχνουν μθα εταιρεια παραγωγης πορνο ταινιων και τρελενονται στο χρημα.....και φυσικα και στο γαμησι........
:2funny: :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κουιζ, για την συνεχεια....
Τι πιστευετε οτι θα γινει στη συνεχεια;οεο!!!
Κατι διασα για μπραβους....οποτε μαλλον οι μπραβοι  τσακιζουν στο ξυλο τα γουρουνια και παρτουζωνουν αυτοι τη λενα.  Η λενα πλεον που εχει μαθει στο παρτουζωμα, δεν μπορει ν αποχωριστει τους γυμνασμενους και κοτσωνατους μπραβους και απαιτε διαζυγιο απο τον fanis. Ο φανης ομως εκει που ειναι απγοητευμενος απο το διαζυγιο παει σε μθα δικηγορο για να του το βγαλει και την καψουρευεται(χωρις να ξερει οτι η δικηγορος ειναι πρωην πουτανα που γαμιοτανε σε μπουρδελα για να σπουδασει επειδη ηταν πολυ φτωχη). Βεβαια εκτος απο το να δουλευει σε μπουρδελο ως φοιτητρια η δικηγορος, μετα αφου ειχε μαθει στην μπολικη και καλη πουτσα απο ολους εμας τους μπουρδελιαριδες(χιχιχιχιχ), εκανε παρτουζες με μεγαλοδικηγορους και επιχειρηματιες για να την ανεβασουν. Ολα αυτα ειναι γνωστα στην κοσμικη Αθηνα και κανεις δεν παιρνει στα σοβαρα την δικηγορο εκτος απο τον μακακα μας. Τελικα του βγαζει το διαζυγιο και παντρευονται και τουυ τα λεει ολα. Ο φανης αρχικα τα παιρνει αλλα μετα γουστατει και τελικα με τα πολλα η ιστορια τελειωνει οργανωνοντας μια καλη παρτουχα αυτος μονος και οι δυο γυναικες του...πρωην και νυν....τελικα καταλαβαινουν και οι δυο οτι ο φανης ενω ολη την ωρα γουσταρε να του παρτοτζωνουν τν γυναικα, τελικα γυνεται πολυ επιβητορας οταν γαμαει δυο γυναικες μαζι και τον καψουρευονται τρελα....και τελικα.... Κανουν ταινια την πολυ δυνατη παρτουζα που κανανε οι τρεις τους η οποια εχει πολυ επιτυχια. Τελικα οι τρεις τουςφτιαχνουν μθα εταιρεια παραγωγης πορνο ταινιων και τρελενονται στο χρημα.....και φυσικα και στο γαμησι........
:2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε εδώ έχουμε χάσει τ'αυγά και τα πασχάλια με την ιστορία του Φάνη. Ούτε η Λάμψη δεν τράβηξε τόσο  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom