Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Aντε Φανη περιμενουμε.
Ρε χριστιανε μου φανις παρακολουθω πολυ καιρο τις ιστοριες σου που αφηγεισαι.
αν υπαρχει εστω κι ενα μοριο αληθειας σε αυτα που εξιστορεις απλα η γυναικα σου γουσταρει καθε αλλη πουτσα εκτος απο τη δικη σου.
Παρτο αποφαση πως παντρευτηκες μια πουτανα.
Προσωπικα δεν πιστευω λεξη απο όσα λες. Δεν παιζει να υπαρχει τοσο Ποντιος που να πιστευει πως η γυναικα του εκβιαζεται εστω και στο ελαχιστο.
Λεγε τις ιστοριες σου αλλα μη μας ζαλίζεις τονπουτσο αντε καληνυχτα
Οποτε ασε τη Λενα στο Μακη που μπορει να την προστατεψει και μην ασχολησε αλλο πανε γαμα καμμια πουτανιτσα να ξελαμπικαρεις λιγο απο την αποχη η Λενα μην ανησυχεις ειναι σε καλα χερια και περναει καλα βασιλισσα θα την εχουν εκει.
H γυναικα μου δε γουσταρει καμια αλλη πουτσα μονο τη δικια μου επειδη ειμαι ο αντρας της,και η γυναικα μου δεν ειναι πουτανα οπως λες ,ειναι σοβαρη και σεμνη γυναικα και οντως εκβιαζεται απο τα γουρουνια. Γιατι εσυ λες με τοσο σιγουρια οτι η γυναικα μου δεν εκβιαζεται;
Δεν μπορω να ανοιξω διάλογο μαζί σου φιλε μου. Γυναικα που χει δοκιμάσει αρχίδια αλλουνου ...... δεν ειναι δική σου.
Η γυναικα σου ( αν ειναυτη που ποσταρισες) απλώς γουσταρει να τρωει πουτσους όπου βρει. Ουτε εκβιάζετα από κανεναν.
Παντα με το αξίωμα πως λες την αλήθεια. Προσωπικα πιστευω πως απλώς ηδονίζεσαι στη σκέψη πως η γυναικα σου καποτε θα στα κανει όλα αυτα. Και βαρας μαλακία καθε φορα που το σκέφτεσαι.
Πω ρε φιλε!!!Κουραστικός έγινες!!!!!!!!!!!!!!Τι να την προστατεψει το γουρουνι ο μακης; αυτος δεν την προστατευει αυτος την κανει να υποφερει ,την εκβιαζει και την εκμεταλευεται ,εγω ειμαι ο αντρας της και μονο εγω πρεπει να την προστατευω. Οχι απλα ανησυχω τρεμω απ το φοβο μου οσο σκεφτομαι οτι τα γουρουνια μπορει ακομα να παρενοχλουν τη λενα. Και το μονο σιγουρο ειναι οτι βρισκεται στα χειροτερα και πιο βρωμικα χερια και σιγουρα περναει απαισια και θα ευχεται καθε μερα να γλιτωσει απ τα γουρουνια και να ερθει κοντα μου .Τι βασιλισσα ;αυτα τα γουρουνια θα την εχουν σαν τη χειροτερη σκλαβα τους εκει .
Βλεπω ποσο καλη δουλεια κανεις στο να την προστατευεις Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αμα ηταν ο Μακης στη θεση σου κ εσυ στη δικια του θα σου γε βαλει ενα ξυλο απο τον κωλο και θα σου χε βγει απο το στομα και θα σε σουβλιζε μετα σαν τον Διακο αλλα δε μας ειπες που ειναι η Λενα τωρα σε ποιο χωριο και τα γουρουνια ηταν 3 πως εγιναν τωρα 4 μπηκε και νεο αιμα στην παρτουζα εεεεεεε ιστορια ηθελα να πω.Τι να την προστατεψει το γουρουνι ο μακης; αυτος δεν την προστατευει αυτος την κανει να υποφερει ,την εκβιαζει και την εκμεταλευεται ,εγω ειμαι ο αντρας της και μονο εγω πρεπει να την προστατευω. Οχι απλα ανησυχω τρεμω απ το φοβο μου οσο σκεφτομαι οτι τα γουρουνια μπορει ακομα να παρενοχλουν τη λενα. Και το μονο σιγουρο ειναι οτι βρισκεται στα χειροτερα και πιο βρωμικα χερια και σιγουρα περναει απαισια και θα ευχεται καθε μερα να γλιτωσει απ τα γουρουνια και να ερθει κοντα μου .Τι βασιλισσα ;αυτα τα γουρουνια θα την εχουν σαν τη χειροτερη σκλαβα τους εκει .
Φανη κατι ρωτησα θα απαντησεις?
Εχει χωνεψει πουτσα φιλε που φτανει και για σενα!!!Δεν ειναι σε χωριο, εντος πολης ειναι η λενα το τεταρτο γουρουνι ειναι ο μενιος που εχει την ταβερνα.
Τωρα γι αυτο που λες οτι δεν μπορω να την προστατεψω καλα εχεις δικιο .Αλλα ο μακης δεν θα μπορουσε ποτε να ειναι στη θεση μου, γιατι αποκλιεται να τον ερωτευοταν να τον αγαπουσε και να τον παντρεβοταν μια γυναικα σαν τη λενα.Γιατι αν δεν την εκβιαζε ουτε στα εκατο μετρα δεν θα τον πλησιαζε ουτε γεια δεν θα του λεγε ,γιατι τετοιους τυπους σαν τα γουρουνια η λενα τους σιχαινεται και δεν τους χωνευει καθολου
Εχει χωνεψει πουτσα φιλε που φτανει και για σενα!!!
αυτιστικό είσαι;Δεν εχει χωνεψει πουτσα την αναγκασαν με τη βια και την παρενοχλησαν
αυτιστικό είσαι;
Ωραια δωσε διευθυνση περιοχη και ονομα ταβερνας και να δεις για ποτε θα στην εχουμε πισω και θα κρεμασουμε και το Μενιο απο τα αρχιδια στην ταμπελα της ταβερνας.Δεν ειναι σε χωριο, εντος πολης ειναι η λενα το τεταρτο γουρουνι ειναι ο μενιος που εχει την ταβερνα.
Τωρα γι αυτο που λες οτι δεν μπορω να την προστατεψω καλα εχεις δικιο .Αλλα ο μακης δεν θα μπορουσε ποτε να ειναι στη θεση μου, γιατι αποκλιεται να τον ερωτευοταν να τον αγαπουσε και να τον παντρεβοταν μια γυναικα σαν τη λενα.Γιατι αν δεν την εκβιαζε ουτε στα εκατο μετρα δεν θα τον πλησιαζε ουτε γεια δεν θα του λεγε ,γιατι τετοιους τυπους σαν τα γουρουνια η λενα τους σιχαινεται και δεν τους χωνευει καθολου
Τώρα ξέρουμε τι ψηφίζουν ο Μάκης και τα άλλα γουρούνια...