Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 676K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Aντε Φανη περιμενουμε.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ωραιο το αρλεκιν για αντρες συνεχιστε ετσι παιδια όμως βαλτε και λιγο συναισθημα στην ιστορια γιατι μας εχει κουρασει το πολύ παρτουζομα τις γκόμενας π.χ ας αναφέρεται ότι δενεται καπως συναισθηματικα με τον ένα από τους 2-3 (ποσοι είναι εχω ξεχασει κι'ολας) και ότι αρχισουν οι τυπαδες και ψιλοτσακονονται για την παρτι της και άλλες τέτοιες ιστοριες για να εχει λιγο ενδιαφερον και το αρλεκιν χα χα χα  :) :) :) ;) ;) ;)

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε  χριστιανε μου φανις παρακολουθω πολυ καιρο τις ιστοριες σου που αφηγεισαι.

αν υπαρχει εστω κι ενα μοριο αληθειας σε αυτα που εξιστορεις απλα η γυναικα σου γουσταρει καθε αλλη πουτσα εκτος απο τη δικη σου.
Παρτο αποφαση πως παντρευτηκες μια πουτανα.

Προσωπικα δεν πιστευω λεξη απο όσα λες. Δεν παιζει να υπαρχει τοσο Ποντιος που να πιστευει πως η γυναικα του εκβιαζεται εστω και στο ελαχιστο.

Λεγε τις ιστοριες σου αλλα μη μας ζαλίζεις τονπουτσο  αντε καληνυχτα

H γυναικα μου δε γουσταρει καμια αλλη πουτσα μονο τη δικια μου επειδη ειμαι ο αντρας της,και η γυναικα μου δεν ειναι πουτανα οπως λες ,ειναι σοβαρη και σεμνη γυναικα και  οντως εκβιαζεται απο τα γουρουνια. Γιατι εσυ λες με τοσο σιγουρια οτι η γυναικα μου δεν εκβιαζεται;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οποτε ασε τη Λενα στο Μακη που μπορει να την προστατεψει και μην ασχολησε αλλο πανε γαμα καμμια πουτανιτσα να ξελαμπικαρεις λιγο απο την αποχη η Λενα μην ανησυχεις ειναι σε καλα χερια και περναει καλα βασιλισσα θα την εχουν εκει.

Τι να την προστατεψει το γουρουνι ο μακης; αυτος δεν την προστατευει αυτος την κανει να υποφερει ,την εκβιαζει και την εκμεταλευεται ,εγω ειμαι ο αντρας της και μονο εγω πρεπει να την  προστατευω.  Οχι απλα ανησυχω  τρεμω απ το φοβο μου οσο σκεφτομαι οτι τα γουρουνια μπορει ακομα να παρενοχλουν τη λενα. Και το μονο σιγουρο ειναι οτι  βρισκεται στα χειροτερα και πιο βρωμικα χερια   και σιγουρα περναει απαισια και θα ευχεται καθε μερα να γλιτωσει απ τα γουρουνια  και να ερθει κοντα μου .Τι βασιλισσα ;αυτα τα γουρουνια θα την εχουν σαν τη χειροτερη σκλαβα τους εκει .

zetaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
H γυναικα μου δε γουσταρει καμια αλλη πουτσα μονο τη δικια μου επειδη ειμαι ο αντρας της,και η γυναικα μου δεν ειναι πουτανα οπως λες ,ειναι σοβαρη και σεμνη γυναικα και  οντως εκβιαζεται απο τα γουρουνια. Γιατι εσυ λες με τοσο σιγουρια οτι η γυναικα μου δεν εκβιαζεται;

Δεν μπορω να ανοιξω διάλογο μαζί σου φιλε μου. Γυναικα που χει δοκιμάσει αρχίδια αλλουνου ...... δεν ειναι δική σου.
Η γυναικα σου ( αν ειναυτη που ποσταρισες) απλώς γουσταρει να τρωει πουτσους όπου βρει. Ουτε εκβιάζετα από κανεναν.

Παντα με το αξίωμα  πως λες την αλήθεια. Προσωπικα πιστευω πως απλώς ηδονίζεσαι στη σκέψη πως η γυναικα σου καποτε θα στα κανει όλα αυτα. Και βαρας μαλακία καθε φορα που το σκέφτεσαι.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν μπορω να ανοιξω διάλογο μαζί σου φιλε μου. Γυναικα που χει δοκιμάσει αρχίδια αλλουνου ...... δεν ειναι δική σου.
Η γυναικα σου ( αν ειναυτη που ποσταρισες) απλώς γουσταρει να τρωει πουτσους όπου βρει. Ουτε εκβιάζετα από κανεναν.

Παντα με το αξίωμα  πως λες την αλήθεια. Προσωπικα πιστευω πως απλώς ηδονίζεσαι στη σκέψη πως η γυναικα σου καποτε θα στα κανει όλα αυτα. Και βαρας μαλακία καθε φορα που το σκέφτεσαι.

Δεν δοκιμασε αρχιδια αλουνου ουτε γουσταρει να τρωει πουτσους ,δεν με εχει απατησει ποτε,ομως αυτα τα τεσσερα γουρουνια την εχουν αγγιξει χωρις τη θεληση της  ,και οντως την εκβιαζουν . Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι σε κανει να νομιζεις οτι μια ομορφη νεα και καλη γυναικα θα ηθελε να παει με τη θεληση της με τετοια μεσηλικα γουρουνια; Αν δεν την εκβιαζανε ουτε στα εκατο μετρα δεν θα τους πλησιαζε,ουτε να τους κοιταξει δεν θα γυρνουσε ,ουτε που θα τους γνωριζε

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Άντε ρε πανο. Δώσε τη συνέχεια του τι γίνεται.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι να την προστατεψει το γουρουνι ο μακης; αυτος δεν την προστατευει αυτος την κανει να υποφερει ,την εκβιαζει και την εκμεταλευεται ,εγω ειμαι ο αντρας της και μονο εγω πρεπει να την  προστατευω.  Οχι απλα ανησυχω  τρεμω απ το φοβο μου οσο σκεφτομαι οτι τα γουρουνια μπορει ακομα να παρενοχλουν τη λενα. Και το μονο σιγουρο ειναι οτι  βρισκεται στα χειροτερα και πιο βρωμικα χερια   και σιγουρα περναει απαισια και θα ευχεται καθε μερα να γλιτωσει απ τα γουρουνια  και να ερθει κοντα μου .Τι βασιλισσα ;αυτα τα γουρουνια θα την εχουν σαν τη χειροτερη σκλαβα τους εκει .
Πω ρε φιλε!!!Κουραστικός έγινες!!!!!!!!!!!!!!
Καλοκαιρι είναι τωρα,βαλε επαναληψεις  να περασει ο καιρος και απο Σεπτεμβρη βγαζεις τα νεα επισοδεια.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Βλεπω ποσο καλη δουλεια κανεις στο να την προστατευεις Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αμα ηταν ο Μακης στη θεση σου κ εσυ στη δικια του θα σου γε βαλει ενα ξυλο απο τον κωλο και θα σου χε βγει απο το στομα και θα σε σουβλιζε μετα σαν τον Διακο αλλα δε μας ειπες που ειναι η Λενα τωρα σε ποιο χωριο και τα γουρουνια ηταν 3 πως εγιναν τωρα 4 μπηκε και νεο αιμα στην παρτουζα εεεεεεε ιστορια ηθελα να πω.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
φάνη την έχεις κατοχυρώσει την ιστορία μην στην κλέψει κανας E.L. James???

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Φανη κατι ρωτησα θα απαντησεις?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φανη κατι ρωτησα θα απαντησεις?

Δεν ειναι σε χωριο, εντος πολης ειναι η λενα το τεταρτο γουρουνι ειναι ο μενιος που εχει την ταβερνα.
Τωρα γι αυτο που λες οτι δεν μπορω να την προστατεψω καλα εχεις δικιο .Αλλα ο μακης δεν θα μπορουσε ποτε να ειναι στη θεση μου, γιατι αποκλιεται να τον ερωτευοταν να τον αγαπουσε και να τον παντρεβοταν μια γυναικα σαν τη λενα.Γιατι αν δεν την εκβιαζε ουτε στα εκατο μετρα δεν θα τον πλησιαζε ουτε γεια δεν θα του λεγε ,γιατι τετοιους τυπους σαν τα γουρουνια η λενα τους σιχαινεται και δεν τους χωνευει καθολου

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν ειναι σε χωριο, εντος πολης ειναι η λενα το τεταρτο γουρουνι ειναι ο μενιος που εχει την ταβερνα.
Τωρα γι αυτο που λες οτι δεν μπορω να την προστατεψω καλα εχεις δικιο .Αλλα ο μακης δεν θα μπορουσε ποτε να ειναι στη θεση μου, γιατι αποκλιεται να τον ερωτευοταν να τον αγαπουσε και να τον παντρεβοταν μια γυναικα σαν τη λενα.Γιατι αν δεν την εκβιαζε ουτε στα εκατο μετρα δεν θα τον πλησιαζε ουτε γεια δεν θα του λεγε ,γιατι τετοιους τυπους σαν τα γουρουνια η λενα τους σιχαινεται και δεν τους χωνευει καθολου
Εχει χωνεψει πουτσα φιλε που φτανει και για σενα!!!

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ρε πανο, τι χρόνο τρίβεις επιτέλους. Με τον ρυθμό των επισκέψεων των γουρουνιων στη λενα που σου είχε πει ο προηγούμενος ντέντεκτιβ  μέχρι τ´ώρα θα την έχουν πάρει πάνω απο 100 παρτουζες. Λες ´οτι νοιάζεσαι αλλα την αφήνεις εκεί και στην ξεκωλιασουν, πως ανέχεσαι να έχουν την γυναικα σου για τον πουτσο και μάλιστα να δουλεύει για πάρτυ τους(θα την ξεσκίσουν στην δουλειά, όπως την είχαν ξεσκίσει και στον αγώνα κολύμβησης εάν και δεν καταλαβαίνω πως την επόμενη ημέρα το παραδέχτηκε η λενα ´οτι την ξεσκισαν αφού μόνο ο Μάκης την είχε περάσει στον αγώνα) . Μετά απο τόσο πουτσο και τέτοιου μεγέθους ο δικός σου δεν θα ακουμπά ούτε στο τοίχωμα της κωλοτρυπιδας της. Εκτός πια εάν το έχεις αποδεχτεί και περιμένεις τα γουρουνια να βαρεθούν να τη γαμανε και την αφήσουν να γυρίσει σε σενα. Αυτο δεν παίζει βέβαια γιατι ειναι πιο πιθανό να την πασάρουν και σε άλλους (εάν δεν το έχουν κανει ήδη, πράγμα πολυ πιθανο). Έτσι ενημέρωσε για το τι γίνεται (τι τον πληρώνεις τον ντέντεκτιβ ?) με τους μπράβους προχωρήσες ? αλήθεια τι δουλειά κανεις, πόσο στοιχίζουν όλα αυτά?  η εάν το αφήσεις ενημέρωσε τουλάχιστον το σάιτ που ειναι η ταβέρνα ώστε να αναλάβει δράση η ομάδα κρούσης και να είσαι σίγουρος ´οτι θα πάρεις πισω τη γυναικα σου ...σε κανά χρόνο.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Ωραια δωσε διευθυνση περιοχη και ονομα ταβερνας και να δεις για ποτε θα στην εχουμε πισω και θα κρεμασουμε και το Μενιο απο τα αρχιδια στην ταμπελα της ταβερνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom