Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 678K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
είναι αρρώστια τύπε
δεν το εννοεί αλλά είναι σαν υπνωτισμένη.
εγώ στο λέω ότι μπορεί και να το πει, μην πέσεις απ τα σύννεφα. :rolleyes:
να δες εδώ

το αρθρο εχει βαση αλλα αποκλιεται η γυναικα μου  να παθει τετοιο πραγμα θα προλαβω να τη σωσω πριν περασει πολυς καιρος ,  αν και το θεωρω αδυνατο να μπορεσει να παθει κατι τετοιο  η λενα απο τοσο βρωμερα γουρουνια

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
το αρθρο εχει βαση αλλα αποκλιεται η γυναικα μου  να παθει τετοιο πραγμα θα προλαβω να τη σωσω πριν περασει πολυς καιρος ,  αν και το θεωρω αδυνατο να μπορεσει να παθει κατι τετοιο  η λενα απο τοσο βρωμερα γουρουνια
Ποσος καιρος εχει περασει;Κοντευει χρονος;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Ετσι οπως εχουν κανει την Λενα ως και στα ρουθουνια να της τον χωσει πάλι θα πλέει!!!

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία,υπάρχουν και οι τρύπες απο τα σκουλαρίκια  ;)

zetaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε  χριστιανε μου φανις παρακολουθω πολυ καιρο τις ιστοριες σου που αφηγεισαι.

αν υπαρχει εστω κι ενα μοριο αληθειας σε αυτα που εξιστορεις απλα η γυναικα σου γουσταρει καθε αλλη πουτσα εκτος απο τη δικη σου.
Παρτο αποφαση πως παντρευτηκες μια πουτανα.

Προσωπικα δεν πιστευω λεξη απο όσα λες. Δεν παιζει να υπαρχει τοσο Ποντιος που να πιστευει πως η γυναικα του εκβιαζεται εστω και στο ελαχιστο.

Λεγε τις ιστοριες σου αλλα μη μας ζαλίζεις τονπουτσο  αντε καληνυχτα

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Φάνη μη μασάς ...εγώ σε πιστεύω 100% !!!
Εγώ περιμένω τη δικαίωση σου ! Τα γουρούνια θα γίνουν παντσέτες και λουκάνικα !!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Ρε  χριστιανε μου φανις παρακολουθω πολυ καιρο τις ιστοριες σου που αφηγεισαι.

αν υπαρχει εστω κι ενα μοριο αληθειας σε αυτα που εξιστορεις απλα η γυναικα σου γουσταρει καθε αλλη πουτσα εκτος απο τη δικη σου.
Παρτο αποφαση πως παντρευτηκες μια πουτανα.

Προσωπικα δεν πιστευω λεξη απο όσα λες. Δεν παιζει να υπαρχει τοσο Ποντιος που να πιστευει πως η γυναικα του εκβιαζεται εστω και στο ελαχιστο.

Λεγε τις ιστοριες σου αλλα μη μας ζαλίζεις τονπουτσο  αντε καληνυχτα
Τυπε εχεις κατι με τους ποντιους?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Και για πες μας τυπε που ειναι τωρα η Λενα και ανεβασε και καμμια φωτο της να την δουμε επιτελους τοσος ντορος εχει γινει για παρτη της να δουμε αν οντος αξιζει τουλαχιστον.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Εχεις δικιο φιλε ειμαι λιγο δειλος αλλα αυτο οφειλετε στο οτι δεν εχω και πολυ δυναμη ,προσπαθησα να τους πλακωσω στο ξυλο οπως εγραψα στη συνεχεια της ιστοριας αλλα δυστηχως απετυχα  και ο μονος που εφαγε ξυλο ημουν εγω
Οποτε ασε τη Λενα στο Μακη που μπορει να την προστατεψει και μην ασχολησε αλλο πανε γαμα καμμια πουτανιτσα να ξελαμπικαρεις λιγο απο την αποχη η Λενα μην ανησυχεις ειναι σε καλα χερια και περναει καλα βασιλισσα θα την εχουν εκει.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.965
Πόντοι
6.030
Βλεπω με λυπη οτι καποιοι απο εδω κοροιδευετε τον fanis. Ο ανθρωπος μπηκε να μοιραστει με ειλικρινεια τον πονο του και εσεις??? Fanis,  βγαλε στον αερα της παρτουζες της γυναικας σου να τους αποδειξεις οτι ολα ειναι αληθεια. Κι εγω πιστευω οτι η κοπελα παρτουζωνεται χωρις τη θεληση της. Βγαλτα ολα στη φορα να τους δειξεις εσυ και να λαμψει η αληθεια.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Και για πες μας τυπε που ειναι τωρα η Λενα και ανεβασε και καμμια φωτο της να την δουμε επιτελους τοσος ντορος εχει γινει για παρτη της να δουμε αν οντος αξιζει τουλαχιστον.
Aξιζει, αξιζει

Συνημμένα

• Ελενα camping.jpg
    Ελενα camping.jpg
    112,1 KB · Εμφανίσεις: 148
  • Eλενα camping 4.jpg
    Eλενα camping 4.jpg
    90,3 KB · Εμφανίσεις: 130

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom