Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 676K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Παντος εστω και ενα τεταρτο του μισου να ειναι αληθεια αυτη η ιστορια ο τυπος ειναι πολλη μαλακας ειναι δυνατον να του γαμανε τη γυναικα και να καθετε να τραβαει βιντεο και να το βλεπει αντι να βουτηξει ενα ξυλο κατι και να μπει μεσα να τους κοπανησει και τους 2.

Εχεις δικιο φιλε ειμαι λιγο δειλος αλλα αυτο οφειλετε στο οτι δεν εχω και πολυ δυναμη ,προσπαθησα να τους πλακωσω στο ξυλο οπως εγραψα στη συνεχεια της ιστοριας αλλα δυστηχως απετυχα  και ο μονος που εφαγε ξυλο ημουν εγω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχεις δικιο φιλε ειμαι λιγο δειλος αλλα αυτο οφειλετε στο οτι δεν εχω και πολυ δυναμη ,προσπαθησα να τους πλακωσω στο ξυλο οπως εγραψα στη συνεχεια της ιστοριας αλλα δυστηχως απετυχα  και ο μονος που εφαγε ξυλο ημουν εγω

τυπε το σηκωνεις το ξυλο? γιατι και αυτο προσον ειναι. ασε τους αλλους να σπασουν τα χερια τους πανω σου.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ακριβως αυτο θελω να πω οτι η ιστορια μου ειναι αληθινη και πως η γυναικα μου ειναι ηθικη  και σωστη γυναικα
φίλε δε νομίζω να υπάρχει κανείς που δε σε πιστεύει.  :rolleyes: :2funny: :2funny:

αλλά σε ρώτησα κι άλλη φορά και μάλλον δεν το είδες.
εσύ πώς τη βγάζεις τόσους μήνες χωρίς τη γυναίκα σου?
δεν το σκέφτηκες να πας με άλλη? ή καμιά πουτάνα να ξελαμπικάρεις έστω?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φίλε δε νομίζω να υπάρχει κανείς που δε σε πιστεύει.  :rolleyes: :2funny: :2funny:

του ζητας να την απατησει με λιγα λογια.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
τυπε το σηκωνεις το ξυλο? γιατι και αυτο προσον ειναι. ασε τους αλλους να σπασουν τα χερια τους πανω σου.

Μπα, αν το σηκωνα  μπορει κατι να καταφερνα μπορει τα παχυδερμα να κουραζονταν γρηγορα και μετα να τους πλακωνα ευκολα αλλα δυστηχως δεν αντεχω το ξυλο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φιλε πρεπει να ρωτησεις τον bbwlover .Αυτος ξερει ολα τα κολπα για ξυλο κλπ!!!!Εξπερ είναι .

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
του ζητας να την απατησει με λιγα λογια.
ε σαν άνδρας δεν έχει ανάγκες τόσο καιρό ρε τύπε?
αλλά τώρα που το λες.....αυτή η φουκαριάρα ξεσκίζεται στη δουλειά και τραβάει τόσα κι αυτός να πάει με άλλη....

σβήστο Φάνη! πες ότι δεν τόπα! :booty:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μπα, αν το σηκωνα  μπορει κατι να καταφερνα μπορει τα παχυδερμα να κουραζονταν γρηγορα και μετα να τους πλακωνα ευκολα αλλα δυστηχως δεν αντεχω το ξυλο
Εισαι και φλωροπουστα εκτος απο ολα τα αλλα!!!

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Τα βγαζω πολυ δυσκολα περα χωρις τη γυναικα μου ,ειναι σαν να μη ζω ,αλλα δεν εχω σκευτει ποτε να παω με αλλη γυναικα ουτε με πουτανα γιατι ετσι θα απατουσα τη γυναικα μου και αυτο θα ηταν η χειροτερη προδοσια γι αυτην που δεν με εχει απατησει ποτε παρολο που ειναι γκομεναρα και θα μπορουσε αν ηθελε να το κανει παρολα αυτα ομως δεν με εχει απατησει ποτε οποτε ουτε εγω μπορω να την απατησω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα βγαζω πολυ δυσκολα περα χωρις τη γυναικα μου ,ειναι σαν να μη ζω ,αλλα δεν εχω σκευτει ποτε να παω με αλλη γυναικα ουτε με πουτανα γιατι ετσι θα απατουσα τη γυναικα μου και αυτο θα ηταν η χειροτερη προδοσια γι αυτην που δεν με εχει απατησει ποτε παρολο που ειναι γκομεναρα και θα μπορουσε αν ηθελε να το κανει παρολα αυτα ομως δεν με εχει απατησει ποτε οποτε ουτε εγω μπορω να την απατησω

τυπε με παραδεχεσαι στο μυαλο σου ειμαι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε ριχτο στην προπονηση. πηγαινε και ξαναπηγαινε μεχρι που καποια στιγμη θα τους κερδισεις τους χοντρους, θα κουραστουν απο ελλειψη φυσικης καταστασης εσυ θα εχεις μαθει να σηκωνεις το ξυλο και τοτε θα ειναι η ωρα η δικια σου τυπε μου  :s&m_1: :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν με κερατωνει η γυναικα μου,γιατι λες οτι με κερατωνει;
Ετσι μπραβο,δεν καταλαβαινουν την διαφορα του σεξ με τον ερωτα!!!Τωρα η Λενα κανει σεξ,μονο σεξ ,ολο σεξ σεξ σεξ σεξ σεξ σεξ .Αλλα στο μυαλο της εχει εσενα!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τυπε ριχτο στην προπονηση. πηγαινε και ξαναπηγαινε μεχρι που καποια στιγμη θα τους κερδισεις τους χοντρους, θα κουραστουν απο ελλειψη φυσικης καταστασης εσυ θα εχεις μαθει να σηκωνεις το ξυλο και τοτε θα ειναι η ωρα η δικια σου τυπε μου  :s&m_1: :rockon:
Αφου δεν το εχει ρε φιλε!!!Την οθονη να φυσηξεις θα παθει κρυοπαγηματα ο Φανης!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom