Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Κανα νεο απο τη Λενα ρε μαγκες τι γινετε ακομα με το Ρενο και το Μακη ειναι?
Κανα νεο απο τη Λενα ρε μαγκες τι γινετε ακομα με το Ρενο και το Μακη ειναι?
Εκτος αυτου καταρχην η αλλη παιζει να μην υπαρχει καν κ ολα αυτα να ειναι μια φαντασιωση του/της γιατι ποιος ξερει μπορει να μην ειναι Φανης αλλα Φανη και αν διαβασες την ιστορια λεει οτι η Λενα ηταν 27 χρονων και μετα λεει οτι ειναι 25 κατα 90 τα εκατο το θεμα ειναι μουφα βρωμαει απο μακρια.Ο Φάνης ακόμα να να καταλάβει οτι η άλλη τον έχει κάνει τάρανδο ...ζει στον κόσμο του.
Εκτος αυτου καταρχην η αλλη παιζει να μην υπαρχει καν κ ολα αυτα να ειναι μια φαντασιωση του/της γιατι ποιος ξερει μπορει να μην ειναι Φανης αλλα Φανη και αν διαβασες την ιστορια λεει οτι η Λενα ηταν 27 χρονων και μετα λεει οτι ειναι 25 κατα 90 τα εκατο το θεμα ειναι μουφα βρωμαει απο μακρια.
Περιμένει το Φάνη να στείλει τους μπράβους να τη σώσουν. Αρκεί να έχουν πούτσες μεγαλύτερες από του Ρένου και του Μάκη.Κανα νεο απο τη Λενα ρε μαγκες τι γινετε ακομα με το Ρενο και το Μακη ειναι?
ΣωστοςΠεριμένει το Φάνη να στείλει τους μπράβους να τη σώσουν. Αρκεί να έχουν πούτσες μεγαλύτερες από του Ρένου και του Μάκη.
Μη μου πεις οτι δεν τον πιστεψες?????Το καλύτερο είναι και το pm. Δεν ξέρω σε πόσους από σας έστειλε αλλά εμένα οκ προσπάθησε να με πείσει ότι αυτά που γράφει είναι αλήθεια :p
Εχεις δικιο πρεπει να την παρτουζοσουμε εεεεεε σωσουμε ηθελα να πω απο τα γουρουνια!Κατι πρεπει να γινει με αυτην την υποθεση παιδια. Η κοπελα υποφερει πρεπει να τη σωσουμε. Μα καλα? Ειναι δυνατον καποιοι κακοπιστοι εδω μεσα να πιστευετε οτι ολα αυτα ειναι ψεματα? Σα δε ντρεεεεπεστεεεεε.
Εκτος αυτου καταρχην η αλλη παιζει να μην υπαρχει καν κ ολα αυτα να ειναι μια φαντασιωση του/της γιατι ποιος ξερει μπορει να μην ειναι Φανης αλλα Φανη και αν διαβασες την ιστορια λεει οτι η Λενα ηταν 27 χρονων και μετα λεει οτι ειναι 25 κατα 90 τα εκατο το θεμα ειναι μουφα βρωμαει απο μακρια.
fanis 555555555 ΣΕ εχω ξαναρωτησειαλλα δεν μου ειχες απαντησει. Κοιτας την ημερομηνια ληξεως στα φαρμακα που παιρνεις????????????
Να το γράψεις και σε βίντεο. Θα είναι η καλύτερη εκδίκηση.
ο άνθρωπος λέει κάτι λογικό....δεν ξέρετε ότι όταν μια γυναίκα λέει όχι σημαίνει ναι?
Ε ο Φάνης το προχώρησε λίγο....όταν λέει "σκίστε με" ή "χύστε με" εννοεί....όχι.
Τόσο απλό....και το δουλεύετε τζάμπα το παιδί.
ο άνθρωπος λέει κάτι λογικό....δεν ξέρετε ότι όταν μια γυναίκα λέει όχι σημαίνει ναι?
Ε ο Φάνης το προχώρησε λίγο....όταν λέει "σκίστε με" ή "χύστε με" εννοεί....όχι.
Τόσο απλό....και το δουλεύετε τζάμπα το παιδί.
Tυπε θες τωρα να μας πεις οτι αυτο εγινε στ αληθεια και δεν ειναι μουφα η καποια φαντασιωση σου η στην τελικη οτι η γκομενα δεν ειναι πουτανα και γαμιεται αβερτα κουβερτα?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τυπε τα λες και τα πιστευεις αυτα τωρα ελεος αν γινετε αυτο που λες εδω και ενα χρονο γινετε γιατι η γυναικα σου γουσταρει τις ψωλες τους αφανταστα και εσυ κοιμασαι αρα αυτο σε κανει κερατα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Αυτο που λεω γινετε σχεδον ενα χρονο τωρα ομως η γυναικα μου δεν γουσταρει τα γουρουνια, αντιθετα τα σιχαινεται.δεν ειμαι κερατας γιατι η γυναικα μου δεν παει μαζι τους με τη θεληση της αλλα με το ζορι επειδη την εκβιαζουν τα γουρουνια
Αυτο που λεω γινετε σχεδον ενα χρονο τωρα ομως η γυναικα μου δεν γουσταρει τα γουρουνια, αντιθετα τα σιχαινεται.δεν ειμαι κερατας γιατι η γυναικα μου δεν παει μαζι τους με τη θεληση της αλλα με το ζορι επειδη την εκβιαζουν τα γουρουνια
Ο Φάνης ακόμα να να καταλάβει οτι η άλλη τον έχει κάνει τάρανδο ...ζει στον κόσμο του.