Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 676K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Κανα νεο απο τη Λενα ρε μαγκες τι γινετε ακομα με το Ρενο και το Μακη ειναι?

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Ο Φάνης ακόμα να να καταλάβει οτι η άλλη τον έχει κάνει τάρανδο ...ζει στον κόσμο του. :jerking:
Εκτος αυτου καταρχην η αλλη παιζει να μην υπαρχει καν κ ολα αυτα να ειναι μια φαντασιωση του/της γιατι ποιος ξερει μπορει να μην ειναι Φανης αλλα Φανη και αν διαβασες την ιστορια λεει οτι η Λενα ηταν 27 χρονων και μετα λεει οτι ειναι 25 κατα 90 τα εκατο το θεμα ειναι μουφα βρωμαει απο μακρια.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εκτος αυτου καταρχην η αλλη παιζει να μην υπαρχει καν κ ολα αυτα να ειναι μια φαντασιωση του/της γιατι ποιος ξερει μπορει να μην ειναι Φανης αλλα Φανη και αν διαβασες την ιστορια λεει οτι η Λενα ηταν 27 χρονων και μετα λεει οτι ειναι 25 κατα 90 τα εκατο το θεμα ειναι μουφα βρωμαει απο μακρια.

Το καλύτερο είναι και το pm. Δεν ξέρω σε πόσους από σας έστειλε αλλά εμένα οκ προσπάθησε να με πείσει ότι αυτά που γράφει είναι αλήθεια :p

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Κανα νεο απο τη Λενα ρε μαγκες τι γινετε ακομα με το Ρενο και το Μακη ειναι?
Περιμένει το Φάνη να στείλει τους μπράβους να τη σώσουν. Αρκεί να έχουν πούτσες μεγαλύτερες από του Ρένου και του Μάκη.  :2funny: :2funny:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Το καλύτερο είναι και το pm. Δεν ξέρω σε πόσους από σας έστειλε αλλά εμένα οκ προσπάθησε να με πείσει ότι αυτά που γράφει είναι αλήθεια :p
Μη μου πεις οτι δεν τον πιστεψες?????

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.955
Πόντοι
6.030
Κατι πρεπει να γινει με αυτην την υποθεση παιδια. Η κοπελα υποφερει πρεπει να τη σωσουμε. Μα καλα?  Ειναι δυνατον καποιοι κακοπιστοι εδω μεσα να πιστευετε οτι ολα αυτα ειναι ψεματα? Σα δε ντρεεεεπεστεεεεε.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Κατι πρεπει να γινει με αυτην την υποθεση παιδια. Η κοπελα υποφερει πρεπει να τη σωσουμε. Μα καλα?  Ειναι δυνατον καποιοι κακοπιστοι εδω μεσα να πιστευετε οτι ολα αυτα ειναι ψεματα? Σα δε ντρεεεεπεστεεεεε.
Εχεις δικιο πρεπει να την παρτουζοσουμε εεεεεε σωσουμε ηθελα να πω απο τα γουρουνια!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Παντος εστω και ενα τεταρτο του μισου να ειναι αληθεια αυτη η ιστορια ο τυπος ειναι πολλη μαλακας ειναι δυνατον να του γαμανε τη γυναικα και να καθετε να τραβαει βιντεο και να το βλεπει αντι να βουτηξει ενα ξυλο κατι και να μπει μεσα να τους κοπανησει και τους 2.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Καταρχην ειμαι αντρας και δευτερον οτι γραφω ειναι αληθεια δυστηχως .τωρα οσο για την ηλικια της γυναικας μου ειναι περιπου 27 χρονων αλλα δεν γραφω την ακριβη ηλικια της γυναικας μου καθε φορα αλλα κανονικα ισχυει αυτο που εγραψα στην αρχη οτι ειναι 27 ,αν εγραψα καπου στη συνεχεια οτι ειναι 25 εννοουσα περιπου 25 .

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ο άνθρωπος λέει κάτι λογικό....δεν ξέρετε ότι όταν μια γυναίκα λέει όχι σημαίνει ναι?
Ε ο Φάνης το προχώρησε λίγο....όταν λέει "σκίστε με" ή "χύστε με" εννοεί....όχι. :rolleyes:
Τόσο απλό....και το δουλεύετε τζάμπα το παιδί. :grin:

Οχι , απλα θελω να πω οτι πανω στον αφορητο πονο που ενιωθε τοτε η γυναικα μου μπερδεψε τα λογια της

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
ο άνθρωπος λέει κάτι λογικό....δεν ξέρετε ότι όταν μια γυναίκα λέει όχι σημαίνει ναι?
Ε ο Φάνης το προχώρησε λίγο....όταν λέει "σκίστε με" ή "χύστε με" εννοεί....όχι. :rolleyes:
Τόσο απλό....και το δουλεύετε τζάμπα το παιδί. :grin:

Αν και υπαρχει και το ενδεχωμενο να την αναγκασαν να το πει με την απειλη οτι αν δεν το πει θα την χτυπησουν η θα ανεβασουν τα βιντεο στο ιντερνετ οπως την εκβιαζουν παντα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Tυπε θες τωρα να μας πεις οτι αυτο εγινε στ αληθεια και δεν ειναι μουφα η καποια φαντασιωση σου η στην τελικη οτι η γκομενα δεν ειναι πουτανα και γαμιεται αβερτα κουβερτα?

Ναι ακριβως αυτο θελω να πω οτι η ιστορια μου ειναι αληθινη και πως η γυναικα μου ειναι ηθικη  και σωστη γυναικα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τυπε τα λες και τα πιστευεις αυτα τωρα ελεος αν γινετε αυτο που λες εδω και ενα χρονο γινετε γιατι η γυναικα σου γουσταρει τις ψωλες τους αφανταστα και εσυ κοιμασαι αρα αυτο σε κανει κερατα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Αυτο που λεω γινετε σχεδον ενα χρονο τωρα ομως η γυναικα μου δεν γουσταρει τα γουρουνια,  αντιθετα τα σιχαινεται.δεν ειμαι κερατας γιατι η γυναικα μου δεν παει μαζι τους με τη θεληση της αλλα με το ζορι επειδη την εκβιαζουν τα γουρουνια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτο που λεω γινετε σχεδον ενα χρονο τωρα ομως η γυναικα μου δεν γουσταρει τα γουρουνια,  αντιθετα τα σιχαινεται.δεν ειμαι κερατας γιατι η γυναικα μου δεν παει μαζι τους με τη θεληση της αλλα με το ζορι επειδη την εκβιαζουν τα γουρουνια

τυπε ολα θα φτιαξουν με ενα καλο ζευγαρι αθλητικα παπουτσια. γιατι η δικια σου με τακουνια και με σαγιοναρες ολο μπουρδουκλωνεται και παει και καρφωνεται σε ψωλες.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177

Μ'αυτη την ιδεα να μεινεις  :jerking:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ο Φάνης ακόμα να να καταλάβει οτι η άλλη τον έχει κάνει τάρανδο ...ζει στον κόσμο του. :jerking:

Αν λεγωντας αλλη εννοεις τη γυναικα μου σε πληροφορω πως ξερω καλα τι μου γινετε και ξερω πολυ καλα τη γυναικα μου ,γι αυτο και ειμαι σιγουρος πως δεν με εχει κανει ταρανδο, αλλα τα γουρουνια την βιαζουν εκβιαζοντας την και δεν μπορει να τους ξεφυγει .Αποκλιεται η γυναικα μου να πηγαινε με τη θεληση της με τα γουρουνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom