You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 670K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
lolos666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2010
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Θα είναι και ο Μάιμος!στο 2ο κύκλο θα πρέπει να μπουν νέα πρόσωπα, πχ η αδελφή της γυναίκας ή καμιά κουμπάρα ή οι τρεις ναυαγοσώστες του καμπινγκ...
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φιλε γιατι δεν λες στον ντετεκτιβ να της βαλει λίγο σουπερμαντολινη στο νερό ή στον καφέ για να μπορεσει να ξεφυγει απο τα γουρουνια;
Δεν βλεπω αλλη λυση!!!Δυστυχως θα της δωσουν την μητρα στο χερι οπως παει η κατασταση.
Εκτος αν βρεις μερικους νταβραντισμενους και παμε και τους πλακωσουμε στο ξυλο και την σωσουμε!!!!Οπως καταλαβες εγω ειμαι μεσα,πιστευω οτι και αλλοι θα θελουν να ερθουν μαζι μας!!!!
Αυτο που λες ειναι μια λυση ,αλλα ετσι το μονο που θα πετυχω θα ειναι να βγαλω το αχτι μου για λιγο ,το θεμα ειναι τα γουρουνια να πλυρωσουν ακριβα αυτα που εκαναν και γι αυτο θελω να τους κλεισω φυλακη για πολλα χρονια,ενω αν προσλαβω μπραβους να τους δειρουν φοβαμαι να μην μπλεξω και βρεθω εγω στη φυλακη .Απ τη στιγμη που εχω δικιο θελω να το διεκδικησω νομιμα ,ασε που ειναι πολυ επικινδυνο να μπλεξω με υποκοσμο ,μπραβους κλπ.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλή ιδέα dude. Πανο καθυστερεις πολυ την ενημέρωση και τις ενέργειες και τόσο ανοίγει ο κωλος της Λένας. Δεν τη λυπάμαι την καημένη που κάθεται και υπομένει να την κάνουν σουρωτηρι? έχεις αναλογιστεί τόσο καιρό που λείπει ποσά χυσιματα έχει φάει στη μούρη. Χρειάζεται ενημέρωση και ακραίες λύσεις. Εάν πας στα δικαστήρια τι θα κερδίσεις, εάν μάλιστα η δική γίνει σε καποια χρόνια...
Εχεις δικιο και βεβαια τη λυπαμε και νιωθω απαισια που δεν μπορω να βοηθησω τη γυναικα μου να γλιτωσει καθε μερα για μενα απο τοτε που εφυγε ειναι εφιαλτης. ομως αν προσλαβω μπραβους θα πρεπει να πανε κρυφα χωρις εγω να ειμαι παρον,γιατι αν αποκαλυφθω οτι εγω εστειλα τους μπραβους θα με καταγκειλουν εμενα μετα στην αστυνομια ,εγω ομως θελω οταν τους εκδικηθω να δουν οτι εγω το εκανα και θελω πολυ να δω τις μουρες τους οταν θα μπαινουν φυλακη,ετσι θα παρω το αιμα μου πισω και τη γυναικα μου η οποια μετα γουρουνια στη φυλακη δεν θα φοβαται αφου δεν θα μπορουν να την εκβιασουν και ετσι θα γυρισει σε μενα
Δεν μιλας ομορφα!!! >Αυτο που λες ειναι μια λυση ,αλλα ετσι το μονο που θα πετυχω θα ειναι να βγαλω το αχτι μου για λιγο ,το θεμα ειναι τα γουρουνια να πλυρωσουν ακριβα αυτα που εκαναν και γι αυτο θελω να τους κλεισω φυλακη για πολλα χρονια,ενω αν προσλαβω μπραβους να τους δειρουν φοβαμαι να μην μπλεξω και βρεθω εγω στη φυλακη .Απ τη στιγμη που εχω δικιο θελω να το διεκδικησω νομιμα ,ασε που ειναι πολυ επικινδυνο να μπλεξω με υποκοσμο ,μπραβους κλπ.
Οχι και μπραβοι και υποκοσμος!!!!ΜΕ θιγεις!!!
Παντως κατι ωραια τσιμεντενια παπουτσακια μπορουμε να τα φτιαξουμε και δεν θα σε ενοχλησει κανεις τους!
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν μιλας ομορφα!!! >
Οχι και μπραβοι και υποκοσμος!!!!ΜΕ θιγεις!!!
Παντως κατι ωραια τσιμεντενια παπουτσακια μπορουμε να τα φτιαξουμε και δεν θα σε ενοχλησει κανεις τους!
οχι δεν μιλαω για σενα εννοουσα κανονικους μπραβους να προσλαβω για να ειμαι σιγουρος οτι θα τα τσακισουν τα γουρουνια αλλα ειναι επικινδυνος κοσμος δεν μπορω να εμπιστευτω τον κοσμο της νυχτας
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τωρα το έσωσες μαγκακο!!!Ωραίος. :-*
Παντως σου είπα,πες ποτε θες να το κανονισουμε το πραγμα.Θα ερθουν και αλλοι απο το φορουμ,εδω ειμαστε μια παρεα ,θα καθαρισουμε εμεις για παρτυ σου!!!Πες ποτε θες μονο ,τιποτα αλλο!!!
Tα γουρουνια ειναι πολυ επικινδυνη τυποι δεν θελω να μπλεξουν κι αλλοι και να κινδυνευσουν
Dont worry. :-*Tα γουρουνια ειναι πολυ επικινδυνη τυποι δεν θελω να μπλεξουν κι αλλοι και να κινδυνευσουν
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.836
- Πόντοι
- 38.177
Τωρα το έσωσες μαγκακο!!!Ωραίος. :-*
Παντως σου είπα,πες ποτε θες να το κανονισουμε το πραγμα.Θα ερθουν και αλλοι απο το φορουμ,εδω ειμαστε μια παρεα ,θα καθαρισουμε εμεις για παρτυ σου!!!Πες ποτε θες μονο ,τιποτα αλλο!!!
Εγω θα κανω το χαρμανι,ειμαι της δουλειας
Εγω θα κανω το χαρμανι,ειμαι της δουλειας
Βλεπεις Φανη;ΜΑζευομαστε ;)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.821
- Πόντοι
- 6.030
Μην σε νοιαζει για μας αρχοντα. Θα τα βγαλουμε περα. Αυτο που προεχει ειναι να απελευθερωσουμε την γυναικα σου!!! Θα βοηθησουμε ολοι.Tα γουρουνια ειναι πολυ επικινδυνη τυποι δεν θελω να μπλεξουν κι αλλοι και να κινδυνευσουν
SteliosAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μην σε νοιαζει για μας αρχοντα. Θα τα βγαλουμε περα. Αυτο που προεχει ειναι να απελευθερωσουμε την γυναικα σου!!! Θα βοηθησουμε ολοι.
μεσα και εγω.
και εγω μεσα.και μετα θα τη βοηθήσουμε ολοι μαζινα το ξεπερασει. τι φιλοι ειμαστεμεσα και εγω.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
και εγω μεσα.και μετα θα τη βοηθήσουμε ολοι μαζινα το ξεπερασει. τι φιλοι ειμαστε
Σας ευχαριστω ολους για το κουραγιο και για τη στηριξη που μου δινετε
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.821
- Πόντοι
- 6.030
Ενταξει μεγαλε οκ. Ομως εγω δεν ανεχομαι η κοπελα να παρτουζωνεται, να δινει κωλο, να την χυνουν ολοι μαζι να την σκυλοξεσκιζουν, βιαζουν τα γουρουνια κσι να υπαρχει η θεληση απο πολλους απο εμας να βοηθησουμε να δωσουμε μια λυση στο προβλημα σου και εσυ να καθεσαι με σταυρωμενα τα χερια και να μην κανεις τιποτα. Λοιπον δωσε στοιχεια και ονοματα να παμε ολοι οι καμικαζι συναγωνιστες να θυσιαστουμε στον αγωνα κατα των γουρουνιων.
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πανο κανένα νεώτερο υπάρχει - τι κανει ο ντέντεκτιβ. βλέπω το forum να κατηφοριζει προς την ταβέρνα του μενιου και να τα κανει λίμπα και να πέρνει τη λενα. Βεβαια κάτι μου λέει ´οτι δεν θα στη φέρουν αμέσως. Ασε που αν ο μενιος ειναι μερακλής και κερασει παίζει να την αφήσουν εκεί. Ειναι βέβαια καλή λύση , για βγεις απο την απραξία που έχεις περιέλθει . Αντί να δουλεύεις εςσυ και ο ντέντεκτιβ <και εμείς μαζί εάν μας κρατας ενημερους> αφήνεις τα γουρουνια και δουλεύουν τον κωλο της λενας. Θυμάσαι που την είχες βρει πολυ ανοικτή απο πισω ? τ´ωρα τι λες ? πως θα ειναι?