Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
στο 2ο κύκλο θα πρέπει να μπουν νέα πρόσωπα, πχ η αδελφή της γυναίκας ή καμιά κουμπάρα ή οι τρεις ναυαγοσώστες του καμπινγκ...

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
στο 2ο κύκλο θα πρέπει να μπουν νέα πρόσωπα, πχ η αδελφή της γυναίκας ή καμιά κουμπάρα ή οι τρεις ναυαγοσώστες του καμπινγκ...
Θα είναι και ο Μάιμος!
hqdefault.jpg

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φιλε γιατι δεν λες στον ντετεκτιβ να της βαλει λίγο σουπερμαντολινη στο νερό ή στον καφέ για να μπορεσει να ξεφυγει απο τα γουρουνια;
Δεν βλεπω αλλη λυση!!!Δυστυχως θα της δωσουν την μητρα στο χερι οπως παει η κατασταση.
Εκτος αν βρεις μερικους νταβραντισμενους και παμε και τους πλακωσουμε στο ξυλο και την σωσουμε!!!!Οπως καταλαβες εγω ειμαι μεσα,πιστευω οτι και αλλοι θα θελουν να ερθουν μαζι μας!!!!

Αυτο που λες ειναι μια λυση ,αλλα ετσι το μονο που θα πετυχω θα ειναι να βγαλω το αχτι μου για λιγο ,το θεμα ειναι τα γουρουνια να πλυρωσουν ακριβα αυτα που εκαναν και γι αυτο θελω να τους κλεισω φυλακη για πολλα χρονια,ενω αν προσλαβω μπραβους να τους δειρουν φοβαμαι να μην μπλεξω και βρεθω εγω στη φυλακη .Απ τη στιγμη που εχω δικιο θελω να το διεκδικησω νομιμα ,ασε  που ειναι πολυ επικινδυνο να μπλεξω με υποκοσμο ,μπραβους κλπ.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καλή ιδέα dude.  Πανο  καθυστερεις πολυ την ενημέρωση και τις ενέργειες και τόσο ανοίγει ο κωλος της Λένας. Δεν τη λυπάμαι την καημένη  που κάθεται και υπομένει να την κάνουν σουρωτηρι? έχεις αναλογιστεί τόσο καιρό που λείπει ποσά χυσιματα έχει φάει στη μούρη.  Χρειάζεται ενημέρωση και ακραίες λύσεις. Εάν πας στα δικαστήρια τι θα κερδίσεις, εάν μάλιστα η δική γίνει σε καποια χρόνια...

Εχεις δικιο και βεβαια τη λυπαμε και νιωθω απαισια που δεν μπορω να βοηθησω τη γυναικα μου να γλιτωσει καθε μερα για μενα απο τοτε που εφυγε ειναι εφιαλτης. ομως αν προσλαβω μπραβους θα πρεπει να πανε κρυφα χωρις εγω να ειμαι παρον,γιατι αν αποκαλυφθω οτι εγω εστειλα τους μπραβους θα με καταγκειλουν εμενα μετα στην αστυνομια ,εγω ομως θελω οταν τους εκδικηθω να δουν οτι εγω το εκανα και θελω πολυ να δω τις μουρες τους οταν θα μπαινουν φυλακη,ετσι θα παρω το αιμα μου πισω και τη γυναικα μου η οποια  μετα γουρουνια στη φυλακη δεν θα φοβαται αφου δεν θα μπορουν να την εκβιασουν και ετσι θα γυρισει σε  μενα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αυτο που λες ειναι μια λυση ,αλλα ετσι το μονο που θα πετυχω θα ειναι να βγαλω το αχτι μου για λιγο ,το θεμα ειναι τα γουρουνια να πλυρωσουν ακριβα αυτα που εκαναν και γι αυτο θελω να τους κλεισω φυλακη για πολλα χρονια,ενω αν προσλαβω μπραβους να τους δειρουν φοβαμαι να μην μπλεξω και βρεθω εγω στη φυλακη .Απ τη στιγμη που εχω δικιο θελω να το διεκδικησω νομιμα ,ασε  που ειναι πολυ επικινδυνο να μπλεξω με υποκοσμο ,μπραβους κλπ.
Δεν μιλας ομορφα!!! >:(

Οχι και μπραβοι και υποκοσμος!!!!ΜΕ θιγεις!!!
Παντως κατι ωραια τσιμεντενια παπουτσακια μπορουμε να τα φτιαξουμε και δεν θα σε ενοχλησει κανεις τους! :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν μιλας ομορφα!!! >:(

Οχι και μπραβοι και υποκοσμος!!!!ΜΕ θιγεις!!!
Παντως κατι ωραια τσιμεντενια παπουτσακια μπορουμε να τα φτιαξουμε και δεν θα σε ενοχλησει κανεις τους! :grin:

οχι δεν μιλαω για σενα εννοουσα κανονικους μπραβους να προσλαβω για να ειμαι σιγουρος οτι θα τα τσακισουν τα γουρουνια αλλα  ειναι επικινδυνος κοσμος  δεν μπορω να εμπιστευτω τον κοσμο της νυχτας

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τωρα το έσωσες μαγκακο!!!Ωραίος. :-*

Παντως σου είπα,πες ποτε θες να το κανονισουμε το πραγμα.Θα ερθουν και αλλοι απο το φορουμ,εδω ειμαστε μια παρεα ,θα καθαρισουμε εμεις για παρτυ σου!!!Πες ποτε θες μονο ,τιποτα αλλο!!!

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Παντως σου είπα,πες ποτε θες να το κανονισουμε το πραγμα.Θα ερθουν και αλλοι απο το φορουμ,εδω ειμαστε μια παρεα ,θα καθαρισουμε εμεις για παρτυ σου!!!Πες ποτε θες μονο ,τιποτα αλλο!!!

Tα γουρουνια ειναι πολυ επικινδυνη τυποι δεν θελω να μπλεξουν κι αλλοι και να κινδυνευσουν

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.836
Πόντοι
38.177

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.836
Πόντοι
38.177

Εγω θα κανω το χαρμανι,ειμαι της δουλειας  :tooth:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Tα γουρουνια ειναι πολυ επικινδυνη τυποι δεν θελω να μπλεξουν κι αλλοι και να κινδυνευσουν
Μην σε νοιαζει για μας αρχοντα. Θα τα βγαλουμε περα. Αυτο που προεχει ειναι να απελευθερωσουμε την γυναικα σου!!! Θα βοηθησουμε ολοι.

zetaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε συ οι φιλοι γι αυτο ειναι.....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Ενταξει μεγαλε οκ. Ομως εγω δεν ανεχομαι η κοπελα να παρτουζωνεται,  να δινει κωλο,  να την χυνουν ολοι μαζι να την σκυλοξεσκιζουν, βιαζουν τα γουρουνια κσι να υπαρχει η θεληση απο πολλους απο εμας να βοηθησουμε να δωσουμε μια λυση στο προβλημα σου και εσυ να καθεσαι με σταυρωμενα τα χερια και να μην κανεις τιποτα. Λοιπον δωσε στοιχεια και ονοματα να παμε ολοι οι καμικαζι συναγωνιστες να θυσιαστουμε στον αγωνα κατα των γουρουνιων.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο κανένα νεώτερο υπάρχει - τι κανει ο ντέντεκτιβ. βλέπω το forum να κατηφοριζει προς την ταβέρνα του μενιου και να τα κανει λίμπα και να πέρνει τη λενα. Βεβαια κάτι μου λέει ´οτι δεν θα στη φέρουν αμέσως. Ασε που αν ο μενιος ειναι μερακλής και κερασει παίζει να την αφήσουν εκεί.  Ειναι βέβαια καλή λύση , για βγεις απο την απραξία που έχεις περιέλθει . Αντί να δουλεύεις εςσυ και ο ντέντεκτιβ <και εμείς μαζί εάν μας κρατας ενημερους> αφήνεις  τα γουρουνια και δουλεύουν τον κωλο της λενας. Θυμάσαι που την είχες βρει πολυ ανοικτή απο πισω ? τ´ωρα τι λες ? πως θα ειναι?

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Εμενα γιατι μου θυμιζει 'Βαμμενα Κοκκινα Μαλλια' το στορυ? Καραμπετυ η Λενα, Λιακοπουλος ο Φανης  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom