Το σκιστε με ,σκιστε με δεν το ειπε γιατι γουσταρε αυτο που της εκαναν τα γουρουνια απλα πανω στον αφορητο πονο που ενιωθε επειδη την βιαζαν τα γουρουνια και πονουσε εχασε τα λογια της και μπερδευτικε και αντι να πει μη με σκιζετε ,ειπε σκιστε με.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 670K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Τι μαλακαςΤο σκιστε με ,σκιστε με δεν το ειπε γιατι γουσταρε αυτο που της εκαναν τα γουρουνια απλα πανω στον αφορητο πονο που ενιωθε επειδη την βιαζαν τα γουρουνια και πονουσε εχασε τα λογια της και μπερδευτικε και αντι να πει μη με σκιζετε ,ειπε σκιστε με.
Δεν μπορεί να εισαι τοσο χαπατο
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Ακομα στο καμπινγκ ειναι αυτος με τη γυναικα του?
Το σκιστε με ,σκιστε με δεν το ειπε γιατι γουσταρε αυτο που της εκαναν τα γουρουνια απλα πανω στον αφορητο πονο που ενιωθε επειδη την βιαζαν τα γουρουνια και πονουσε εχασε τα λογια της και μπερδευτικε και αντι να πει μη με σκιζετε ,ειπε σκιστε με.
Ρε μουσιού . . . μπας και φώναζε “χύστε με. . . χύστε με” ? ? ?
να το προσέξεις αυτό στην κατάθεση στον εισαγγελέα . . . άλλο το “σκίστε με . . . σκίστε με” και άλλο το “χύστε με . . . χύστε με”
μπορεί να καυλώσει και αυτός . . .
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.834
- Πόντοι
- 38.177
Aποκλιεται να ηταν η γυναικα μου σε αυτη την κατηγορια ,γιατι δεν ειναι κσεκωλιαρα και οποιος θα εβλεπε τα βιντεο θα καταλαβαινε αμεσως πως την βιαζουν και πως υποφερει απ αυτο που της κανουν τα γουρουνια.Οσο για κεραταδες δεν ξερω αν ειναι τα γουρουνια,δεν ξερω αν ειναι καν παντρεμενμοι.Ανικανοι ειναι σιγουρα και οι τεσσερις ,αλλιως δεν θα βιαζαν παντρεμενες γυναικες ,αλλα θα ηταν ικανοι να βρουν εστω μια γκομενα
Πραγματικα τι δεν καταλαβαινεις?
Μπορει να εισαι τοσο Μπουφος?
Γιατι βριζεις τους μπουφους;Πραγματικα τι δεν καταλαβαινεις?
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τι μαλακας
Δεν μπορεί να εισαι τοσο χαπατο
Γιατι ειμαι χαπατο;
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πραγματικα τι δεν καταλαβαινεις?
Γιατι τι δεν καταλαβαινω δηλαδη;
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ρε μουσιού . . . μπας και φώναζε “χύστε με. . . χύστε με” ? ? ?
να το προσέξεις αυτό στην κατάθεση στον εισαγγελέα . . . άλλο το “σκίστε με . . . σκίστε με” και άλλο το “χύστε με . . . χύστε με”
μπορεί να καυλώσει και αυτός . . .
Οχι σκιστε με φωναξε μονο δυο φορες και ακουστηκε σαν παραμιλητο, απ τον πονο που ενιωθε εχασε τα λογια της, ηθελε να πει μη με σκιζετε και μπερδευτικε και ειπε σκιστε με
Φιλε γιατι δεν λες στον ντετεκτιβ να της βαλει λίγο σουπερμαντολινη στο νερό ή στον καφέ για να μπορεσει να ξεφυγει απο τα γουρουνια;Οχι σκιστε με φωναξε μονο δυο φορες και ακουστηκε σαν παραμιλητο, απ τον πονο που ενιωθε εχασε τα λογια της, ηθελε να πει μη με σκιζετε και μπερδευτικε και ειπε σκιστε με
Δεν βλεπω αλλη λυση!!!Δυστυχως θα της δωσουν την μητρα στο χερι οπως παει η κατασταση.
Εκτος αν βρεις μερικους νταβραντισμενους και παμε και τους πλακωσουμε στο ξυλο και την σωσουμε!!!!Οπως καταλαβες εγω ειμαι μεσα,πιστευω οτι και αλλοι θα θελουν να ερθουν μαζι μας!!!!
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.821
- Πόντοι
- 6.030
Κι εγω μεσα(δεν ειμαι ο σουπερ νταβραντισμενος) κανω χρονια πολεμικες τεχνες. Μετα ομως θα πρεπει να παρτουζωσουμε την κυρια για να δουμε αν ειναι οντως καλα και να την παραδωσουμε με ασφαλεια στον αξιο,καλο και πιστο και πολυ εξυπνο αντρα της να συνεχισουν μαζι και να ζησουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.Φιλε γιατι δεν λες στον ντετεκτιβ να της βαλει λίγο σουπερμαντολινη στο νερό ή στον καφέ για να μπορεσει να ξεφυγει απο τα γουρουνια;
Δεν βλεπω αλλη λυση!!!Δυστυχως θα της δωσουν την μητρα στο χερι οπως παει η κατασταση.
Εκτος αν βρεις μερικους νταβραντισμενους και παμε και τους πλακωσουμε στο ξυλο και την σωσουμε!!!!Οπως καταλαβες εγω ειμαι μεσα,πιστευω οτι και αλλοι θα θελουν να ερθουν μαζι μας!!!!
;)
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Καλή ιδέα dude. Πανο καθυστερεις πολυ την ενημέρωση και τις ενέργειες και τόσο ανοίγει ο κωλος της Λένας. Δεν τη λυπάμαι την καημένη που κάθεται και υπομένει να την κάνουν σουρωτηρι? έχεις αναλογιστεί τόσο καιρό που λείπει ποσά χυσιματα έχει φάει στη μούρη. Χρειάζεται ενημέρωση και ακραίες λύσεις. Εάν πας στα δικαστήρια τι θα κερδίσεις, εάν μάλιστα η δική γίνει σε καποια χρόνια...
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.821
- Πόντοι
- 6.030
Τελος!!!πρεπει να συσπειρωθουμε ολοι στην παρτο....εεεε απελευθερωση της λενας! Εμπρος αδελφια μπουρδελιαριδες!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τι έγινε? . Τέλος το σήριαλ?
Τωρα ειναι νεα χρονια......Θα αρχισουν τα φετεινα μπανια του λαου
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ααααα....διάλειμμα για διακοπές δηλαδή.Τωρα ειναι νεα χρονια......Θα αρχισουν τα φετεινα μπανια του λαου
Άρα θα έχουμε συνέχεια,τη νέα σεζόν ε?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ααααα....διάλειμμα για διακοπές δηλαδή.
Άρα θα έχουμε συνέχεια,τη νέα σεζόν ε?
Γεματη με νεα επεισοδια και πιο πλουσια σκηνικα
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ωραία,πολύ ωραία...Γεματη με νεα επεισοδια και πιο πλουσια σκηνικα
Θα έχουμε αναβαθμίσεις δηλαδή... . Ελπίζω να έχουμε και φωτογραφίες και εννοείται και βίντεο,για να μπορούμε να εκφέρουμε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη...
Εγώ βρήκα και τιτλοΓεματη με νεα επεισοδια και πιο πλουσια σκηνικα
"επιστροφή στο καμπινγκ"
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Πάμε για 2ο κύκλο δηλαδή!!