Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο κάτι πρέπει να κανείς. Οσο περιμένεις  θα ανοίγει ο κύκλος των γουρουνιων που γαμανε (και ο κωλος της Λένας ). Μη μου πεις ´οτι πλέον τα γκαρσόνια στην ταβέρνα δεν ξέρουν ´οτι παρτουζωνεται (εςυ τι λες όταν δεν ειναι Ο μενιος δεν προσπαθούν να την στριμώξουν? και η λενα με τόση πουτσα που έχει φάει μάλλον θα έχει παραιτηθεί απο οποία Αντίσταση μια πουτσα πάνω μια πουτσα  κάτω δεν κανει διάφορα. Εάν δεν έχει και λεφτά παίζει το ξενοδοχείο να το πληρώνει με κωλο. Πάντως με τη συνήθεια να τη γυρίζουν βιντεο μέχρι στιγμής πρέπει να έχει γυρισμένες πιο πολλές παρτουζες και απο την silvia saint. Πρέπει σύντομα να μάθεις λεπτομέρειες γιατι θα τη χάσεις οριστικά (ενώ τ´ωρα έχεις κάποιες ελπίδες να τη πάρεις πισω έστω και ξεχαρβαλωμενη)

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
fanis5555      Ειτε αληθεια ειναι η ιστορια σου ειτε ψεματα ενα ειναι το σιγουρο  :

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
fanis5555       Ειτε αληθεια ειναι η ιστορια σου ειτε ψεματα ενα ειναι το σιγουρο  :

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Γιατι με βριζεις;

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
142
Πόντοι
1
Δεν ειναι μαλακας ρε , κερατάς ειναι,,,,

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ειναι μαλακας ρε , κερατάς ειναι,,,,

Δεν ειμαι κερατας !κερατας ειναι αυτος που η γυναικα του τον απαταει ,δηλαδη παει με αλλον αντρα με τη θεληση της ,ενω η γυναικα μου δεν παει με αλλον με τη θεληση της ,την αναγκαζουν και ασελγουν επανω της με το ζορι ,την βιαζουν δηλαδη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.999
Πόντοι
25.467
Δεν ειμαι κερατας !κερατας ειναι αυτος που η γυναικα του τον απαταει ,δηλαδη παει με αλλον αντρα με τη θεληση της ,ενω η γυναικα μου δεν παει με αλλον με τη θεληση της ,την αναγκαζουν και ασελγουν επανω της με το ζορι ,την βιαζουν δηλαδη

Και γιατί δεν έχει προβεί σε καταγγελία κ. Πάνο;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.999
Πόντοι
25.467
Γιατι την εκβιαζουν οτι αν προβει σε καταγγελια θα ανεβασουν τα βιντεο που εχουν τραβηξει μαζι της στο ιντερνετ.

Υπάρχει και σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Αφήστε δε που αν είναι έτσι όπως μας τα περιγράφετε, θα μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει και ως πειστήρια του εκγκλήματος, και να τους χώσει μέσα για τα καλά.  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Υπάρχει και σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Αφήστε δε που αν είναι έτσι όπως μας τα περιγράφετε, θα μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει και ως πειστήρια του εκγκλήματος, και να τους χώσει μέσα για τα καλά.  :)
οι τύποι ας μπούνε φυλακή το νήμα να μην κλείσει........

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γιατι την εκβιαζουν οτι αν προβει σε καταγγελια θα ανεβασουν τα βιντεο που εχουν τραβηξει μαζι της στο ιντερνετ.
Εχουν ανεβει ήδη,θες να βάλω λινκ.Παντως πολυ γκομενα η γυναικα σου παντως!!!
Δεν είναι και τοσο μεγαλες οι πουτσες που την γαμανε φιλαρακι,αλλα της γεμιζουν ολες τις τρυπες και της αρεσει!
Την ειχες τοσο αποτιστη;

;)

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Βάλε το link να δούμε επιτέλους περί τίνος πρόκειται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom