Ρε φίλε μην το γαμας τωρα!!!ενα χρονο την βιαζουν;Καλα το πας το παραμυθι αλλά κοψε και λιγο!!!!!!!Το ξεφτιλησες!Καταρχην δεν ηταν, ειναι ακομα γυναικα μου .
Ομως δεν καταλαβαινω ,αφου εχω γραψει με πολυ λεπτομερια ολες τις φορες που τα γουρουνια βιασαν τη γυναικα μου ,και τα εγραψα ακριβως οπως εγιναν ,και μετα απο ολες αυτες τις λεπτομεριες που εχω γραψει πιστευω οτι φαινεται ολοκαθαρα πως η γυναικα μου καθε φορα υπεφερε φρικτα απο τα γουρουνια και φαινοτανε πως τους σιχαινετε και οτι οτι της εκαναν της το εκαναν με τη βια και με το ζορι.Γιατι λες οτι απο τα γραφομενα μου οτι εχεις καταλαβει οτι το ευχαριστιεται; Αφου οτι εχω γραψει μεχρι τωρα κανει μπαμ οτι προκειτε για βιασμο και οτι η γυναικα μου δεν γουσταρε ποτε οτι της εκαναν τα γουρουνια και ηταν ολοφανερο πως της τα εκαναν ολα με το ζορι και οτι υπεφερε ,γιατι πιστευεις οτι το ευχαριστιεται;
Απο ποιο σημειο της ιστοριας καταλαβες κατι τετοιο; γιατι εγω οσο κιαν ψαχνω δεν βρισκω κανενα σημειο που η λενα να το ευχαριστιεται,παντα βλεπω οτι νιωθει απαισια.
Μπορεις να μου πεις ποιο σημειο της ιστοριας σε εκανε να καταλαβεις κατι τετοιο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 678K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.966
- Πόντοι
- 6.030
Μεγαλε ανανεωσε το σεναριο, γιατι απο εκει που ειχε πλακα θα καταντησει βαρετο
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια.μακαρι να μην βιαζαν ποτε τη γυναικα μου αλλα αυτα τα καθαρματα την εκβιαζουν εδω και αρκετους μηνες και την κακομεταχειριζονται μακαρι να μπορουσα να το σταματησω και να βοηθησω τη γυναικα μου να γλιτωσει απ αυτα τα γουρουνια .Ρε φίλε μην το γαμας τωρα!!!ενα χρονο την βιαζουν;Καλα το πας το παραμυθι αλλά κοψε και λιγο!!!!!!!Το ξεφτιλησες!
Λύσσα το εκανες!!!!Δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια.μακαρι να μην βιαζαν ποτε τη γυναικα μου αλλα αυτα τα καθαρματα την εκβιαζουν εδω και αρκετους μηνες και την κακομεταχειριζονται μακαρι να μπορουσα να το σταματησω και να βοηθησω τη γυναικα μου να γλιτωσει απ αυτα τα γουρουνια .
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πανο μη κόλλας. Εντάξει είπαμε την βιάζουν. Αντί όμως να στέκεσαι στα προφανή καλύτερα να γράφεις για τις εξελίξεις και τα στοιχεία που μαθαίνεις. Κανένα βιντεο? αληθεια δουλεύει ακόμη στο μαγαζί και τη δουλειά κανει? που μένει?
Ναι ρε Πανο!!Πες μαε όταν δεν την βιαζουν τι κάνει;Δουλευει;Γυριζει τσοντες;Στον Σειρηνακη θα παει;Πανο μη κόλλας. Εντάξει είπαμε την βιάζουν. Αντί όμως να στέκεσαι στα προφανή καλύτερα να γράφεις για τις εξελίξεις και τα στοιχεία που μαθαίνεις. Κανένα βιντεο? αληθεια δουλεύει ακόμη στο μαγαζί και τη δουλειά κανει? που μένει?
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πανο μη κόλλας. Εντάξει είπαμε την βιάζουν. Αντί όμως να στέκεσαι στα προφανή καλύτερα να γράφεις για τις εξελίξεις και τα στοιχεία που μαθαίνεις. Κανένα βιντεο? αληθεια δουλεύει ακόμη στο μαγαζί και τη δουλειά κανει? που μένει?
Μπα οχι μεχρι στιγμης κανενα βιντεο δεν καταφερε να παρει ο ντεντεκτιβ ,το σιγουρο ειναι οτι δυστηχως δουλευει ακομα στο μαγαζι του γουρουνιου και ειναι σερβιτορα αλλα απ οτι μου ειπε ο ντεντεκτιβ μαγειρευει κιολας λιγα φαγητα κι αυτη.Τωρα δυστηχως για το που μενει δεν ειναι σιγουρο ουτε σταθερο γιατι απ οτι μου λεει ο ντεντεκτιβ μια με δυο φορες τη βδομαδα μενει στο μαγαζι απ οτι φαινεται γιατι την παρακλουθουσε ο ντεντεκτιβ και εβλεπε οτι μερικες φορες δεν εφευγε καθολου μεχρι να ξημερωσει απ το μαγαζι και την αλλη μερα επιανε κατευθειαν παλι δουλεια κανονικα,δηλαδη δεν εφευγε καθολου απ το μαγαζι,ενω τις περισσοτερες μερες της εβδομαδας εμενε σε ενα ξενοδοχειο ,ομως ο ντεντεκτιβ ενω την εβλεπε πολλες φορες να μπαινει σ αυτο το ξενοδοχειο παρ ολα αυτα οσο κι αν προσπαθησε να μαθει, και οσο κι αν προσπαθησε να λαδωσει τον υπαληλο της ρεσεψιον δεν μπορεσε να μαθει σε ποιο δωματιο μενει η γυναικα μου .
Μπα οχι μεχρι στιγμης κανενα βιντεο δεν καταφερε να παρει ο ντεντεκτιβ ,το σιγουρο ειναι οτι δυστηχως δουλευει ακομα στο μαγαζι του γουρουνιου και ειναι σερβιτορα αλλα απ οτι μου ειπε ο ντεντεκτιβ μαγειρευει κιολας λιγα φαγητα κι αυτη.Τωρα δυστηχως για το που μενει δεν ειναι σιγουρο ουτε σταθερο γιατι απ οτι μου λεει ο ντεντεκτιβ μια με δυο φορες τη βδομαδα μενει στο μαγαζι απ οτι φαινεται γιατι την παρακλουθουσε ο ντεντεκτιβ και εβλεπε οτι μερικες φορες δεν εφευγε καθολου μεχρι να ξημερωσει απ το μαγαζι και την αλλη μερα επιανε κατευθειαν παλι δουλεια κανονικα,δηλαδη δεν εφευγε καθολου απ το μαγαζι,ενω τις περισσοτερες μερες της εβδομαδας εμενε σε ενα ξενοδοχειο ,ομως ο ντεντεκτιβ ενω την εβλεπε πολλες φορες να μπαινει σ αυτο το ξενοδοχειο παρ ολα αυτα οσο κι αν προσπαθησε να μαθει, και οσο κι αν προσπαθησε να λαδωσει τον υπαληλο της ρεσεψιον δεν μπορεσε να μαθει σε ποιο δωματιο μενει η γυναικα μου .
Εφ' όσον η γυναίκα σου ζει και κινείται μόνη της (εκτός από τις βραδιές που μένει στο μαγαζί), κατά τη γνώμη μου δεν υφίσταται το στοιχείο του εκβιασμού.
Αν την εκβιάζουν, απευθύνεται στη Δίωξη Εκβιασμών (ή όπως αλλιώς λέγεται) στη ΓΑΔΑ και παγιδεύει τους τύπους. Νέτα-Σκέτα!
Περαιτέρω συζήτηση, απλά αυξάνει τον posts-counter στο προφίλ του καθ' ενός από εμάς.
I.M.H.O.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εφ' όσον η γυναίκα σου ζει και κινείται μόνη της (εκτός από τις βραδιές που μένει στο μαγαζί), κατά τη γνώμη μου δεν υφίσταται το στοιχείο του εκβιασμού.
Αν την εκβιάζουν, απευθύνεται στη Δίωξη Εκβιασμών (ή όπως αλλιώς λέγεται) στη ΓΑΔΑ και παγιδεύει τους τύπους. Νέτα-Σκέτα!
Περαιτέρω συζήτηση, απλά αυξάνει τον posts-counter στο προφίλ του καθ' ενός από εμάς.
I.M.H.O.
Γιατι δεν υφισταται το στοιχειο του εκβιασμου; το οτι κινειτε μονη της σημαινει οτι δεν την εχουν απαγαγει ξανα,αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να την εκβιαζουν απο αποσταση .δηλαδη εννοω οτι δεν χρειαζεται να την εχουν και δεμενη διπλα τους για να μπορουν να την εκβιαζουν,μπορουν και απο αποσταση
Με τι την εκβιαζουν δηλαδη;Τι θα της κανουν αν φυγει;Γιατι δεν υφισταται το στοιχειο του εκβιασμου; το οτι κινειτε μονη της σημαινει οτι δεν την εχουν απαγαγει ξανα,αλλα δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να την εκβιαζουν απο αποσταση .δηλαδη εννοω οτι δεν χρειαζεται να την εχουν και δεμενη διπλα τους για να μπορουν να την εκβιαζουν,μπορουν και απο αποσταση
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Τι λες τ´ωρα. Εάν φύγει θα την ξεκωλιασουν
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Μένει στην ταβέρνα? στο ξενοδοχείο? περίεργο . Μήπως την έχουν βγάλει στη βιζιτα?
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.966
- Πόντοι
- 6.030
Και οτι και να συμβει στο τελος του επομενου επεισοδιου τα γουρουνια θα παρτουζωσουν τη γκομενα
Τωρα δεν την ξεκωλιαζουν;Τι λες τ´ωρα. Εάν φύγει θα την ξεκωλιασουν
Καταλαβαίνεις οτι δεν υπάρχει κατι να φοβαται;
Λυσσα την εκανες την ιστορια φίλε και εχασες το κοινο σου,ξεκινησες απο Φοσκωλος και το καταντησες Παπακαλιατης!!
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Με τι την εκβιαζουν δηλαδη;Τι θα της κανουν αν φυγει;
Aν φυγει θα ανεβασουν τα βιντεο που εχουν τραβηξει μαζι της στο ιντερνετ.
Και ποιος ξερει και με τι αλλο την εκβιαζουν τα γουρουνια,αλλα και μονο αυτο να ειναι φτανει για να φοβηθει μια σεμνη και φιλησυχη γυναικα
Ελεος ρε μαλακα πια!!Εχεις ξεφυγει!!!Aν φυγει θα ανεβασουν τα βιντεο που εχουν τραβηξει μαζι της στο ιντερνετ.
Και ποιος ξερει και με τι αλλο την εκβιαζουν τα γουρουνια,αλλα και μονο αυτο να ειναι φτανει για να φοβηθει μια σεμνη και φιλησυχη γυναικα
Ας παίξω το παιχνιδι σου:εσυ γιατι δεν πας στην αστυνομια να δηλωσεις απαγωγη;
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Kαλά, εδώ τα "κλεμμένα όνειρα" τελειώνουν όπου νάναι, αυτό το σήριαλ κρατάει ακόμα??
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ελεος ρε μαλακα πια!!Εχεις ξεφυγει!!!
Ας παίξω το παιχνιδι σου:εσυ γιατι δεν πας στην αστυνομια να δηλωσεις απαγωγη;
Γιατι δεν μπορω να μιλησω για απαγωγη απ τη στιγμη που αφηνουν τη λενα να βγει και να παει οπου θελει,φυσικα με εμμεσο τροπο την κρατανε κοντα τους ,την αφηνουν να βγει εξω και να παει οπου θελει αρκει οταν την χρειαστουν να ερθει αμεσως πισω σε αυτους και αυτη το κανει γιατι την εκβιαζουν τα γουρουνια, και αυτο δεν μπορω να το αποδειξω αν δεν το παραδεχτει και η ιδια .η ιδια ομως φοβαται να το πει γιατι αν τους καταγκηλει στην αστυνομια θα ανεβασουν τα βιντεο στο ιντερνετ.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Γιατι δεν μπορω να μιλησω για απαγωγη απ τη στιγμη που αφηνουν τη λενα να βγει και να παει οπου θελει,φυσικα με εμμεσο τροπο την κρατανε κοντα τους ,την αφηνουν να βγει εξω και να παει οπου θελει αρκει οταν την χρειαστουν να ερθει αμεσως πισω σε αυτους και αυτη το κανει γιατι την εκβιαζουν τα γουρουνια, και αυτο δεν μπορω να το αποδειξω αν δεν το παραδεχτει και η ιδια .η ιδια ομως φοβαται να το πει γιατι αν τους καταγκηλει στην αστυνομια θα ανεβασουν τα βιντεο στο ιντερνετ.
Εσυ παντως τη θεωρεις ακομα γυναικα σου ε?
Εξαλλου εχει ολα αυτα τα στοιχεια μιας καλης συζυγου
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εσυ παντως τη θεωρεις ακομα γυναικα σου ε?
Εξαλλου εχει ολα αυτα τα στοιχεια μιας καλης συζυγου
δεν τη θεωρω γυναικα μου ,ειναι γυναικα μου και φυσικα και εχει ολα τα στοιχεια μιας καλης συζηγου και με το παραπανω ,μακαρι να μπορουσα τωρα να την ειχα μαζι μου ,αν δεν ηταν τα γουρουνια να την εκβιαζουν ,τωρα θα ηταν σιγουρα εδω μαζι μου και θα ζουσαμε ευτυχισμενοι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K