Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Eσεις κανετε πλακα αλλα τα πραγματα για εμενα και τη γυναικα μου ειναι πολυ σοβαρα και  τραγικα
πού είσαι ρε Φάνη??
Είχαμε κάνα νεώτερο??

Δε μου λες αλήθεια?? Πόσο καιρό είσαι χωρίς τη γυναίκα σου?
Και πώς τη βγαζεις όλο αυτό το διάστημα???
Σε καμιά πουτ@να πας?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Eσεις κανετε πλακα αλλα τα πραγματα για εμενα και τη γυναικα μου ειναι πολυ σοβαρα και  τραγικα

Με τόσα μανίκια που έχει φάει (κατά τη γνώμη μου με τη θέλησή της και με μεγάλη ευχαρίστηση), ακόμα τη θέλεις βρε?

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
να τα παλι!!!!!
Περιμενουμε με αγωνια τα νεωτερα.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Με τόσα μανίκια που έχει φάει (κατά τη γνώμη μου με τη θέλησή της και με μεγάλη ευχαρίστηση), ακόμα τη θέλεις βρε?

Aν λεγοντας μανικια εννοεις πουτσα  σου λεω πως αποκλιεται να τους εκατσε με τη θεληση της ,και αποκλιεται χιλια τα εκατο να το ευχαριστηθηκε αφου την αναγκασαν να το κανει.εσυ γιατι λες οτι το ευχαρηστηθηκε ;

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Aν λεγοντας μανικια εννοεις πουτσα  σου λεω πως αποκλιεται να τους εκατσε με τη θεληση της ,και αποκλιεται χιλια τα εκατο να το ευχαριστηθηκε αφου την αναγκασαν να το κανει.εσυ γιατι λες οτι το ευχαρηστηθηκε ;

Πες μου που δουλευει να παω να διαπιστωσω για παρτι
σου τι συμβαινει

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πού είσαι ρε Φάνη??
Είχαμε κάνα νεώτερο??

Δε μου λες αλήθεια?? Πόσο καιρό είσαι χωρίς τη γυναίκα σου?
Και πώς τη βγαζεις όλο αυτό το διάστημα???
Σε καμιά πουτ@να πας?

Η εκδίκιση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο μαν  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Aν λεγοντας μανικια εννοεις πουτσα  σου λεω πως αποκλιεται να τους εκατσε με τη θεληση της ,και αποκλιεται χιλια τα εκατο να το ευχαριστηθηκε αφου την αναγκασαν να το κανει.εσυ γιατι λες οτι το ευχαρηστηθηκε ;
Ναι ρε φιλε!!Οντως!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Aν λεγοντας μανικια εννοεις πουτσα  σου λεω πως αποκλιεται να τους εκατσε με τη θεληση της ,και αποκλιεται χιλια τα εκατο να το ευχαριστηθηκε αφου την αναγκασαν να το κανει.εσυ γιατι λες οτι το ευχαρηστηθηκε ;

Γυναίκα σου ήταν και ίσως την ξέρεις καλύτερα.

Πάντως από τα γραφόμενά σου, έχω καταλάβει ότι το ευχαριστιέται.

Επειδή λοιπόν οι γυναίκες είναι μπαμπέσικα πλάσματα (όπως έλεγε και ο Βέγγος σε μία Ελληνική ταινία) καλύτερα να γυρίσεις σελίδα και να αρχίσεις να παίρνεις μέρος στα πάρτυ με τους Βλάχους.

Εξάλλου, η βρύση δροσίζει πολλές στάμνες. ;)

I.M.H.O.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Γυναίκα σου ήταν και ίσως την ξέρεις καλύτερα.

Πάντως από τα γραφόμενά σου, έχω καταλάβει ότι το ευχαριστιέται.

Επειδή λοιπόν οι γυναίκες είναι μπαμπέσικα πλάσματα (όπως έλεγε και ο Βέγγος σε μία Ελληνική ταινία) καλύτερα να γυρίσεις σελίδα και να αρχίσεις να παίρνεις μέρος στα πάρτυ με τους Βλάχους.

Εξάλλου, η βρύση δροσίζει πολλές στάμνες. ;)

I.M.H.O.

Καταρχην δεν ηταν, ειναι ακομα γυναικα μου .

Ομως δεν καταλαβαινω ,αφου εχω γραψει με πολυ λεπτομερια ολες τις φορες που τα γουρουνια βιασαν τη γυναικα μου ,και τα εγραψα ακριβως οπως εγιναν ,και μετα απο ολες αυτες τις λεπτομεριες που εχω γραψει πιστευω οτι φαινεται ολοκαθαρα πως η γυναικα μου καθε φορα υπεφερε φρικτα απο τα γουρουνια και φαινοτανε πως τους σιχαινετε και οτι οτι της εκαναν της το εκαναν με τη βια και με το ζορι.Γιατι λες οτι απο τα γραφομενα μου οτι εχεις καταλαβει οτι το ευχαριστιεται; Αφου οτι εχω γραψει μεχρι τωρα κανει μπαμ οτι προκειτε για βιασμο και οτι η γυναικα μου δεν γουσταρε ποτε οτι της εκαναν τα γουρουνια και ηταν ολοφανερο πως της τα εκαναν ολα με το ζορι και οτι υπεφερε ,γιατι πιστευεις οτι το ευχαριστιεται;
Απο ποιο σημειο της ιστοριας καταλαβες κατι τετοιο; γιατι εγω οσο κιαν ψαχνω δεν βρισκω κανενα σημειο που η λενα να το ευχαριστιεται,παντα βλεπω οτι νιωθει απαισια.
Μπορεις να μου πεις ποιο σημειο της ιστοριας σε εκανε να καταλαβεις κατι τετοιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom