va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Μπα κάτι ετοιμάζεται.
Κατι ξερεις εσυ!!!!Μπα κάτι ετοιμάζεται.
Μηπως ειναι ενα απο τα γουρουνακια?
Κάτι σαν τους 3 σωματοφύλακες που ήταν ...4.
πού είσαι ρε Φάνη??
Eσεις κανετε πλακα αλλα τα πραγματα για εμενα και τη γυναικα μου ειναι πολυ σοβαρα και τραγικα
Eσεις κανετε πλακα αλλα τα πραγματα για εμενα και τη γυναικα μου ειναι πολυ σοβαρα και τραγικα
γιατι τυπε;τι παιχτηκε;
Με τόσα μανίκια που έχει φάει (κατά τη γνώμη μου με τη θέλησή της και με μεγάλη ευχαρίστηση), ακόμα τη θέλεις βρε?
Πουτσα μεχρι τα αφτιά!!!!Tι εννοεις οταν λες μανίκια;
Με τόσα μανίκια που έχει φάει (κατά τη γνώμη μου με τη θέλησή της και με μεγάλη ευχαρίστηση), ακόμα τη θέλεις βρε?
Aν λεγοντας μανικια εννοεις πουτσα σου λεω πως αποκλιεται να τους εκατσε με τη θεληση της ,και αποκλιεται χιλια τα εκατο να το ευχαριστηθηκε αφου την αναγκασαν να το κανει.εσυ γιατι λες οτι το ευχαρηστηθηκε ;
πού είσαι ρε Φάνη??
Είχαμε κάνα νεώτερο??
Δε μου λες αλήθεια?? Πόσο καιρό είσαι χωρίς τη γυναίκα σου?
Και πώς τη βγαζεις όλο αυτό το διάστημα???
Σε καμιά πουτ@να πας?
Ναι ρε φιλε!!Οντως!!!Aν λεγοντας μανικια εννοεις πουτσα σου λεω πως αποκλιεται να τους εκατσε με τη θεληση της ,και αποκλιεται χιλια τα εκατο να το ευχαριστηθηκε αφου την αναγκασαν να το κανει.εσυ γιατι λες οτι το ευχαρηστηθηκε ;
Aν λεγοντας μανικια εννοεις πουτσα σου λεω πως αποκλιεται να τους εκατσε με τη θεληση της ,και αποκλιεται χιλια τα εκατο να το ευχαριστηθηκε αφου την αναγκασαν να το κανει.εσυ γιατι λες οτι το ευχαρηστηθηκε ;
Γυναίκα σου ήταν και ίσως την ξέρεις καλύτερα.
Πάντως από τα γραφόμενά σου, έχω καταλάβει ότι το ευχαριστιέται.
Επειδή λοιπόν οι γυναίκες είναι μπαμπέσικα πλάσματα (όπως έλεγε και ο Βέγγος σε μία Ελληνική ταινία) καλύτερα να γυρίσεις σελίδα και να αρχίσεις να παίρνεις μέρος στα πάρτυ με τους Βλάχους.
Εξάλλου, η βρύση δροσίζει πολλές στάμνες. ;)
I.M.H.O.