Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μεγάλη ατάκα ´δεν θελουμε να σε ξεκοιλιασουμε, να σε ξεκωλιασουμε θελουμέ´ εάν κατάλαβα καλα το παραπάνω γαμησι της το έριξαν αμέσως μετά την απαγωγή. Άρα ποιο τελευταία βιντεο?. Πέντε ημέρες δεν την είχαν εκεί ? εάν τη γαμησαν έτσι το ίδιο πρωί τις άλλες ημέρες τι λες τις πέρασαν συζητώντας η παίζοντας χαρτιά? (Τα γουρουνια μπορεί να έπαιζαν τη λενα όμως θα την είχαν κάτω απο το τραπέζι να παίρνει πιπες) . Θα έλεγα να εμεινες για να έχεις και τα αλλα βιντεο έτσι ώστε να σιγουρεψεις το αποτέλεσμα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα επικεντρώθηκαν στο κωλο της (της το είπαν άλλωστε ´οτι θα την ξεκωλιαζαν) και το δικαστήριο θα επηρρεαστει πολυ εάν δει 4 γουρουνια και μια γυναικάρα να της κάνουν τον κωλο σουρωτηρι και σαν μεταλλικό 100ευρω . Επίσης με την φαντασία που έχουν (άκου διαγωνισμό γεύσης σπερματος-το δικό σου δεν της άρεσε θυμαμαι). Θα βρουν πολυ πρόστυχο τροπο να της τον ανοίξουν και αυτο θα ειναι υπέρ σου. Άντε είσαι πλέον κοντά στη λύση. Εγώ πάντως αυτο το τρικ με τους άλλους ψωλαραδες σου το προτείνω για να βεβαιώσεις ´οτι η λενα παραμένει αγνη και πίστη στη καρδιά ( γιατι στο σώμα την έχουν ξεπατωσει). Περιμένω νέα σου.

Καταρχην για το σπερμα που λες οτι το δικο μου δεν αρεσε στη γυναικα μου ειναι αληθεια, αλλα αυτο συμβαινει επειδη η λενα γενικα απεχθανεται το   σπερμα,δεν ειπα πουθενα οτι δεν της αρεσε συγκεκριμενα το δικο μου σπερμα και οτι αλλα της αρεσαν ,γενικα η γυναικα μου απεχθανετε το σπερμα  ,γι αυτο και κανα δυο φορες που μου εκανε   πιπες  μετα απο πολλα παρακαλια που της εκανα για  να μου κανει δεχτηκε με τα χιλια ζορια και παλι με την προυποθεση πως θα φορουσα προφυλακτικο ,ομως αυτη ειναι και μια απο τις κυριες διαφορες που εχω απ τα γουρουνια,οτι εγω ηθελα η γυναικα μου να μου κανει πιπα αλλα παρολο που ειμαστε παντρεμενοι ποτε δεν την αναγκασα να μου κανει πιπες με το ζορι η να γευτει το σπερμα μου (και η αληθεια ειναι οτι μονο μια φορα το δοκιμασε το σπερμα μου και παλι μια φορα και επειδη δεν ειχε ξαναδοκιμασει το δοκιμασε χωρις τοσα πολλα παρακαλια αλλα μολις το δοκιμασε με εβριζε μετα μια βδομαδα και εκεινη ηταν η πρωτη και η τελευται φορα που τελειωσα στο στομα της, και μετα περασαν χρονια για να μου ξανα παρει πιπες δυο φορες ολες κι ολες και παλι με προφυλακτικο )
Ομως αυτη ειναι μια μεγαλη διαφορα που εχω με τα γουρουνια,οτι εγω σεβομαι τη γυναικα μου και δεν την αναγκαζω με το ζορι χρησιμοποιωντας βια να κανει κατι που δεν θελει ,ενω αντιθετα τα γουρουνια δεν τη σεβονται καθολου ,δεν σεβονται ουτε οτι ειναι παντρεμενη ,ουτε οτι δεν της αρεσει να κανει πιπες ουτε σεβονται οτ ιδεν θελει να την γαμησουν  ,ουτε σεβονται οτι σιχαινεται και απεχθανετε να περνει το σπερμα στο στομα και να το καταπινει.Αυτους το μονο που τους νοιαζει ειναι να ικανοποιησουν τις αρωστες ορεξεις τους
Εσυ τι πιστευεις;δεν εχω απολυτο δικιο σε αυτο;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δυστηχως αυτο δεν το περιμενα με τιποτα τα γουρουνια να σχετιζονται με την απαγωγη και οχι απλα να σχετιζονται αλλα και να ειναι οι ιδιοι οι απαγωγοις .Τωρα για αλλα βιντεο δεν ξερω γιατι ο ντεντεκτιβ μου ειπε οτι και αυτο το βιντεο το πηρε με πολυ ζορη απ το μενιο και οτι δεν του το εδινε εδω και καιρο και αναγκαστηκε να δωσει πολλα φραγκα για να το παρει και μολις του το εδωσε του ειπε οτι ειναι το τελευταιο.
Οπότε δεν νομιζω οτι πρεπει να περιμενω αλλο γιατι ο χρονος ειναι χρημα ,οσο εγω περιμενω η γυναικα μου κινδυνευει και υποφερει απ αυτα τα γουρουνια,  και γι αυτο πιστευω οτι πρεπει να παω να δω δικηγορο και παλι οσο το δυνατον συντομοτερα .Εσυ τι λες;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Ανεβασε το βιντεο για να κρινουν οι νομικοι του Μπου αν μπορει να στηριχθει ο βιασμος  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Fani σε 1080p ποτε θα την βγαλεις την ιστορια ?? γιατι δωσαμε ενα σκασμο λεφτα να παρουμε τον εξοπλισμο και πρεπει να δουλεψει  :)

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ανεβασε το βιντεο για να κρινουν οι νομικοι του Μπου αν μπορει να στηριχθει ο βιασμος  :2funny:

Μα γιατι να ανεβασω το βιντεο οτι  γραφω το γραφω με πολυ πονο και θυμο που ξανα φερνω αυτες τις εικονες στο μυαλο μου αλλα τα γραφω με πολυ λεπτομερια για να ειναι ακριβως οπως ειναι στην πραγματικοτητα.Οποτε απ αυτα που γραφω δεν μπορουν να καταλαβουν και να μου πουν αν μπορει να στηριχθει η οχι βιασμος;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Μα γιατι να ανεβασω το βιντεο οτι  γραφω το γραφω με πολυ πονο και θυμο που ξανα φερνω αυτες τις εικονες στο μυαλο μου αλλα τα γραφω με πολυ λεπτομερια για να ειναι ακριβως οπως ειναι στην πραγματικοτητα.Οποτε απ αυτα που γραφω δεν μπορουν να καταλαβουν και να μου πουν αν μπορει να στηριχθει η οχι βιασμος;
φίλε αυτο μονο ο αλεξ 71 μπορει να στο απαντήσει στείλτου πι εμ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756

αν μη τι αλλο πρεπει να γινει αναπαρασταση ..μπορεις να το κανονισεις ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Μοιρασου τον πονο σου με εμας,παντα θα ειμαστε στηριγμα σου καιπαρηγορια

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
αν μη τι αλλο πρεπει να γινει αναπαρασταση ..μπορεις να το κανονισεις ?
Δεν μπορω αλλα και να μπορουσα δεν θα ηθελα να το κανω γιατι δεν θα ηθελα ποτε να ξανα δω τις ιδιες φριχτες σκηνες που υπεφερε η γυναικα μου

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Φίλε εχω μια άκρη σε εκδοτικό οικο θες να την βγάλουμε την ιστορία σου σε εικονογραφημενα ? νομίζω μπορούμε να αναβιωσουμε εποχές ζακουλα ταρατατα κλπ  :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Ευχαριστω η αληθεια ειναι οτι αυτο το σαιτ ειναι μια παρηγορια για εμενα
Ανεβασε λοιπον τα βιντεο για να εχουμε πληρη αποψη του θεματος γιατι ακουγοντας τα γεγονοτα μονο απο την μια μερια μαθαινουμε την μιση  αληθεια.Και η μιση αληθεια ειναι ολοκληρο ψεμα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε εχω μια άκρη σε εκδοτικό οικο θες να την βγάλουμε την ιστορία σου σε εικονογραφημενα ? νομίζω μπορούμε να αναβιωσουμε εποχές ζακουλα ταρατατα κλπ  :rockon:
Θα τα αγοράσει σίγουρα ο μήτσος.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Φροζεν λοιερς & co

Νίπλης

Ανώτατος