fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μεγάλη ατάκα ´δεν θελουμε να σε ξεκοιλιασουμε, να σε ξεκωλιασουμε θελουμέ´ εάν κατάλαβα καλα το παραπάνω γαμησι της το έριξαν αμέσως μετά την απαγωγή. Άρα ποιο τελευταία βιντεο?. Πέντε ημέρες δεν την είχαν εκεί ? εάν τη γαμησαν έτσι το ίδιο πρωί τις άλλες ημέρες τι λες τις πέρασαν συζητώντας η παίζοντας χαρτιά? (Τα γουρουνια μπορεί να έπαιζαν τη λενα όμως θα την είχαν κάτω απο το τραπέζι να παίρνει πιπες) . Θα έλεγα να εμεινες για να έχεις και τα αλλα βιντεο έτσι ώστε να σιγουρεψεις το αποτέλεσμα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα επικεντρώθηκαν στο κωλο της (της το είπαν άλλωστε ´οτι θα την ξεκωλιαζαν) και το δικαστήριο θα επηρρεαστει πολυ εάν δει 4 γουρουνια και μια γυναικάρα να της κάνουν τον κωλο σουρωτηρι και σαν μεταλλικό 100ευρω . Επίσης με την φαντασία που έχουν (άκου διαγωνισμό γεύσης σπερματος-το δικό σου δεν της άρεσε θυμαμαι). Θα βρουν πολυ πρόστυχο τροπο να της τον ανοίξουν και αυτο θα ειναι υπέρ σου. Άντε είσαι πλέον κοντά στη λύση. Εγώ πάντως αυτο το τρικ με τους άλλους ψωλαραδες σου το προτείνω για να βεβαιώσεις ´οτι η λενα παραμένει αγνη και πίστη στη καρδιά ( γιατι στο σώμα την έχουν ξεπατωσει). Περιμένω νέα σου.
Καταρχην για το σπερμα που λες οτι το δικο μου δεν αρεσε στη γυναικα μου ειναι αληθεια, αλλα αυτο συμβαινει επειδη η λενα γενικα απεχθανεται το σπερμα,δεν ειπα πουθενα οτι δεν της αρεσε συγκεκριμενα το δικο μου σπερμα και οτι αλλα της αρεσαν ,γενικα η γυναικα μου απεχθανετε το σπερμα ,γι αυτο και κανα δυο φορες που μου εκανε πιπες μετα απο πολλα παρακαλια που της εκανα για να μου κανει δεχτηκε με τα χιλια ζορια και παλι με την προυποθεση πως θα φορουσα προφυλακτικο ,ομως αυτη ειναι και μια απο τις κυριες διαφορες που εχω απ τα γουρουνια,οτι εγω ηθελα η γυναικα μου να μου κανει πιπα αλλα παρολο που ειμαστε παντρεμενοι ποτε δεν την αναγκασα να μου κανει πιπες με το ζορι η να γευτει το σπερμα μου (και η αληθεια ειναι οτι μονο μια φορα το δοκιμασε το σπερμα μου και παλι μια φορα και επειδη δεν ειχε ξαναδοκιμασει το δοκιμασε χωρις τοσα πολλα παρακαλια αλλα μολις το δοκιμασε με εβριζε μετα μια βδομαδα και εκεινη ηταν η πρωτη και η τελευται φορα που τελειωσα στο στομα της, και μετα περασαν χρονια για να μου ξανα παρει πιπες δυο φορες ολες κι ολες και παλι με προφυλακτικο )
Ομως αυτη ειναι μια μεγαλη διαφορα που εχω με τα γουρουνια,οτι εγω σεβομαι τη γυναικα μου και δεν την αναγκαζω με το ζορι χρησιμοποιωντας βια να κανει κατι που δεν θελει ,ενω αντιθετα τα γουρουνια δεν τη σεβονται καθολου ,δεν σεβονται ουτε οτι ειναι παντρεμενη ,ουτε οτι δεν της αρεσει να κανει πιπες ουτε σεβονται οτ ιδεν θελει να την γαμησουν ,ουτε σεβονται οτι σιχαινεται και απεχθανετε να περνει το σπερμα στο στομα και να το καταπινει.Αυτους το μονο που τους νοιαζει ειναι να ικανοποιησουν τις αρωστες ορεξεις τους
Εσυ τι πιστευεις;δεν εχω απολυτο δικιο σε αυτο;