Επιτελους ο ντεντεκτιβ μου εφερε και το τελευταιο βιντεο οπως του ειπε το γουρουνι ο μενιος και ετσι ειπα στον ντεντεκτιβ να συνεχησει την παρακολουθησει και εκατσα να δω το βιντεο γεματος ανυπομονυσια με την ελπιδα οτι επιτελους θα βρω σ αυτο το βιντεο τις αποδηξεις που θελω για να κλεισω τα γουρουνια φυλακη
ετσι εβαλα το βιντεο να παιζει και το πρωτο πλανο που εδειξε ηταν καποιον με κουκουλα να οδηγαει ενα αυτοκινητο και μετα η καμερα εδειξε τα πισω καθησματα που καθοταν η λενα η οποια ηταν δεμενη με τα χερια πισω και δεμενα τα ποδια και το στομα της ηταν κλεισμενο με ενα μαντιλι και φαινοταν τρομοκρατημενη και προσπαθουσε να αντισταθει αλλα φυσικα ηταν ματαιο ,και διπλα της ηταν ενας χοντρος κουκουλοφορος ο οποιος της εβαζε χερι ,ποτε της χαιδευε τα μπουτια και ποτε τα βυζια πανω απο το φανελακη της το οποιο καλυπτε το περισσοτερο στηθος ομως δυστηχως δεν μπορω να πω το ιδιο και για το σορτσακι που φορουσε για πιτζαμα γιατι ηταν πολυ κοντο σχεδον σαν βρακι και αφηνε ολοκληρα τα μπουτια της ακαλυπτα και ετσι ο κουκουλοφορος μπορουσε ανενοχλητος να της χαιδευει τα μπουτια λεγοντας της -Μη φοβασε κουκλα μου ,ηρεμησε δεν θα παθεις κακο εμεις ειμαστε οι φιλοι σου! μετα το πλανο αλλαξε παλι και εδειξε τωρα ενα σπιτι και τεσσερις κουκουλοφορους παχυσαρκους ορθιος μπροστα σε ενα καναπε στον οποιο ηταν η λενα δεμενη μετα ο ενας την ελυσε και της εβγαλε το μαντιλι απ το στομα κι αυτη μολις λυθηκε αρχησε να τρεχει και πηγε να φυγει φοναζωντας -βοηθεια!βοηθεια! αλλα προλαβε αυτοςπου την ελυσε και την αρπαξε απ τη μεση και την κρατησε σφυχτα πανω του λεγωντας της να κατσει φρονημα και μετα την εβαλε να κατσει στον καναπε ξανα και μετα εβγαλε την κουκουλα και προς μεγαλη μου εκπληξη ηταν το γουρουνι ο μακης!οταν το ειδα αυτο γεμισα με κι αλλο μισος για το γουρουνι αλλα και απορια για το πως γινετε να ηταν κι αυτος στην απαγωγη αφου ηταν στο καμπινγκ εκεινη την ωρα !
μολις εβγαλε λοιπον την κουκουλα και η λενα ειδε τον μακη ειπε-εεεε αντε γαμησου ρε μακη !εσυ και τ αστεια σου ! με κοψοχολιασατε !το ξερεις ;
-καλα στ αληθεια φοβηθηκες οτι ηταν κανονικοι απαγωγεις;
-Εσυ τι λες ; τρελαθηκα απ το φοβο μου σου λεω !κοντεψα να παθω η γυναικα νομιζα οτι ησασταν τιποτα ψυχοπαθεις και θα με σκωτονατε!
και μετα εβγαλαν τις κουκουλες και οι αλλοι δυο και ηταν ο ρενος και ο ντινος και αρχησαν να γελανε και ο ρενος ελεγε-χα χα χα χα σου τη φεραμε καυλιαρα γυναικα!χα χα χα χα!
και η λενα ειπε -Σκαστε παλιο γουρουνα δεν ντρεπεστε να γελατε με τον πονο μου μου κοψατε τη χολη τοσες ωρες !και ο αλλος ποιος ειναι γιατι δεν αποκαλυπτετε
και ο μακης ειπε -α αυτος ειναι σπεσιαλ καλεσμενος δεν θα αποκαλυφθει θα φυγει τωρα αυτος μας βοηθησε μονο για να σε φερουμαι εδω και να οργανωσουμε τη φαρσα αυτου ο ρολος τελειωσε ενω ο δικος μας τωρα αρχιζει!
-Τι εννοειτε ;ποιος ρολος ;πλακα μου κανετε σας φαινεται αστειο ολο αυτο ;εγω σας λεω φρικαρα νομιζα οτι μπορει να ησασταν και τιποτα εμποροι οργανων καλε και οτι θα με ξεκοιλιαζατε !
και ο μακης της ειπε ενω οι αλλοι γελουσαν-να σε ξεκοιλιασουμε αποκλιεται και οποιος αντρας και να σε ειχε στα χερια του δεν νομιζω να σκεφτοταν να σε ξεκοιλιασει !
ειπε ο μακης και την πλησιασε και εκατσε στον καναπε διπλα της και αρχησε να τη χουφτωνει και να τη φιλαει στο λαιμο λεγωντας της -αλλα πραγματα θελουμε απο σενα κουκλαρα μου!
και η λενα ειπε -Μακη !ως εδω εεε φτανει ασε με ησυχη γιατι εχω σπαστει πολυ μ αυτο που κανατε ειμαι πολυ νευριασμενη !με ολους σας!
-καλα πιες λιγο να χαλαρωσεις !
-ασε με δε θελω!
-ελα πιες λιγο νερο τουλαχιστον το χρειαζεσαι εχεις τοσες ωρες να πιεις
και η λενα το κατεβασε μονορουφει και ειπε -τι να σας πω ; με κανατε ρεζιλι σε ολο το καμπινγκ και απο στιγμη σε στιγμη θα σας ανακαλυψει και οι αστυνομια γιατι ο πανος σιγουρα θα φωναξε την αστυνομια για απαγωγη .
-μην ανησυχεις κουκλα μου τα εχουμε κανονισει ολα εχουμε και οι τρεις ατρανταχτο αλοθι για την ωρα της απαγωγης σου και εδω που σε εχουμε δεν προκειτε να μας βρουνε ποτε γι αυτο χαλαρωσε !
-Τελος παντων !πειτε μου τωρα γιατι με φερατε εδω και μαλιστα αρον αρον !
και ο ρενος της ειπε χαμογελωντας -Μην ανησυχεις καυλιαρα μου δεν ειμαστε τιποτα εγκληματιες εμεις !
-το ξερω .οουυφφφφφ δεν εστανομαι πολυ καλα νιωθω μια μεγαλη ατονια ξαφνικα σαν να εχω πιει δεκα σφηνακια
και ο μακης της ειπε-ηρεμησε κουκλα μου απ τη συγκηνηση που περασες θα ναι ,ε δε σ αφησαμε και να κοιμηθεις λογικο ειναι!
-πω πω νιωθω το κεφαλι μου να γυριζει και εχω κα ενα καψιμο στο στηθος σαν να κεγομαι !πω πω τη ζεστη ειναι αυτη ανοιξτε κανα παραθυρο και φερτε μου λιγο νερακι!
και της εφεραν κι αλλο νερο και το κατεβασε μονορουφι κι αυτο και μετα ειπε-ουφφφφ σαν να ειμαι λιγο καλυτερα τωρα αλλα ακομα νιωθω σαν να εχω κανει κεφαλι οπως εκεινη τη μερα που πεζαμε χαρτια στη σκηνη σας που πιναμε κρασακι .
και ο μακης της ειπε-καλα απ την κουραση και τη νυστα θα το παθες, χαλαρωσε τωρα δεν κινδυνευεις οπως ειδες ειμαστε ολοι φιλοι σου εδω εισαι πιο ασφαλης απο οτι θα ησουν με τον αντρα σου μη ξεχνας οτι οποτε κινδυνευσες ειμασταν παντα διπλα σου και σε βοηθουσαμε ,οποτε χαλαρωσε και ξεκουρασου !
και λεγωντας αυτα ο μακης απλωσε τα χερια του και αγκαλιασε τη λενα και αρχησε να τη φιλαει στο λαιμο και σιγα σιγα αρχησε να τη χουφτωνει και να τη χαιδευει στα μπουτια και στα βυζια ενω η λενα φαινοτανε εξουθενωμενη και ζαλισμενη σαν να ειχε οντως μεθυσει και δεν μπορουσε να κουνηθει και να αντισταθει σαν να ειχε παραλυσει απ το φοβο .
μετα απο κανα δεκαλεπτο ο μακης της εβγαλε το φανελακι και εβγαλε τα στηθη της εξω απ το σουτιεν και αρχησε να της γλυφεις της ρογες ενω η λενα του ελεγε συνεχεια σχεδον ψιθηρηστα-αχ σταματα !σταματα μακη ! σταματα !μη !σταματα! αχ .
και αναστεναζε σιγα και αργα ,τοτε το αλλο γουρουνι ο ρενος δεν εχασε ευκαιρια και εβγαλε την ψωλη του εξω και ειπε στη λενα -μην φοβασε δεν θελουμε να σε ξεκοιλιασουμε! να σε ξεκωλιασουμε θελουμε!
και την πλησιασε κι αυτος και της εβγαλε το σορτσακι και μετα το στρινγκ και αρχησε να της βαζει δυο δαχτυλα στο μουνι της ,ενω ο μακης αρχησε να της δαγκωνει και με τα δοντια του να τραβαει τις ρογες της γυναικας μου κι αυτη του ειπε
-αχ σταματα !σταματα μακη !
-Εεεεεπ!Τι ειπαμε ;το ξεχασες ;κακο κοριτσι!
και της εδωσε πεντε σφαλιαρες στα κωλομερια της και της εβγαλε το σουτιεν λεγωντας της
-τι ειπαμε ;θα μας μιλας με σεβασμο επειδηειμαστε μεγαλυτεροι σου!οποτε δε θα με λες σκετο μακη αλλα κυριο μακη!
-αχ συγγνωμη κυριε μακη !δε θα το ξεχασω ξανα μονο μη γινεστε τοσο σκληρος !
Μετα απ αυτο ο μακης την ξαπλωσε ανασκελα στο καναπε και της ανοιξε τα ποδια τερμα σχεδον σαν σπαγκατο και αφου μπηκε αναμεσα στα ποδια της εχωσε δυστηχως τον πουτσο του μεσα στο μουνι της λενας και με λιγες μονο κινησεις το γουρουνι τον εχωσε γρηγορα ολο μεσα και τοτε η λενα αρχησε να ουρλιαζει απο πονο -αχ αχ αχ αχ αχ
ενω ο ρενος ηταν διπλα τους και επαιζε την ψωλη του και μολις ειδε τη λενα να ανοιγει το στομα της και να ουρλιαζει βρηκε την ευκαιρια και της εχωσε τον πουτσο στο στομα και αρχησε να της γαμαει το στομα της λενας με τη βια και αναγκαζε τη γυναικα μου να του περνει πιπα με το ζορι -ωχ ωχ ωχ ωχ ετσι μπραβο κουκλαρα μου !ωωωχ ετσι νιωθω αρχοντας μαναρι μου !ετσι ρουφατον ετσι!συνεχεια !ωχχ ωχ μπραβο το χεις !ετσι !ετσι ρουφατον ολον !μπραβο ολον !ωωχχ αστερι εισαι! ωωωχχ ρουφα! ρουφα ωωχχχχ!
Αυτο συνεχηστηκε για μιση ωρα με το γουρουνι το μακη να γαμαει τη λενα ανασκελα και να της χωνει ολο το πουτσο μεσα στο μουνι της και ο κερατας να μην βγαζει ουτε εκατοστο εξω απ το μουνι της αφου οταν η καμερα εκανε ζουμ στο μουνι της λενας φαινονταν τα αρχιδια του μακη που χτυπουσαν με μεγαλη ταχυτητα τα ανοιγμενα μουνοχειλα της γυναικας μου ενω αυτη ουρλιαζε εδω και ωρα γρηγορα και δυνατα οποτε εβγαζε τον πουτσο του ο ρενος απ το στομα της-αχ αχ αχ αχ αχ με σκιζετε !με σκιζετε! ξεσκιζετε! αχχχχ ξεσκιζετε!αχ αχ !
μετα απο λιγο ο μακης βγηκε απο μεσα της και τη σηκωσε απ τον καναπε και την πηρε στην αγκαλια του και η λενα του ειπε φοβησμενη-αχ κυριε μακη! τι θα παθω!τι θα μου κανετε!
και ο μακης της ειπε-θα σε ξεσκισουμε κουκλα μου !θα σε ξεσκισουμε οπως γουσταρεις !οσο για ταχυσια που σου εριξα και αυτα που θα φας στη συνεχεια στο μουνακι σου μην ανησυχεις γιατι το δευτερο ποτηρι που ηπιες ειχε μεσα διαλυμενο αντισυλιπτικο οποτε μη φοβασε καθολου θα σου γεμιζουμε το μουνι χυσια ολη μερα! και τοτε ο ρενος ξαπλωσε ανασκελα και ο μακης αφησε τη λενα απ την αγκαλια του και την εσπρωξε να ξαπλωσει μπρουμητα πανω στο ρενο και τοτε εκεινος αμεσως την αρπαξε και χωρις να χασει χρονο της τον εχωσε στο μουνι και αφου αρχησε να τη γαμαει δυνατα ο μακης πλησιασε τα κωλομερια της λενας ,την αναγκασε να τα τουρλωσει καλυτερα και αρχησε να κοπαναει την ψωλη του πανω στα κωλομερια της γυναικας μου και μετα απο λιγο αρχησε να τριβει την ψωλη του πανω στην κωλοτριπιδα της λενας και μετα απο λιγο με μια αποτομη κινηση της καρφωσε τον μισο πουτσο του στον κωλο της λενας και αυτη αρχησε να βογγαει πιο δυνατα .-αααααχχχ αχ αχ αχ αχ !
αυτο συνεχηστηκε για κανα δεκαλεπτο και μετα σιγα σιγα της τον εχωσε ολο τον πουτσο του στον κωλο της γυναικας μου και της βαρουσε ξανα και ξανα μπατσοκωλια και ετσι οπως την γαμουσαν γρηγορα και ταυτοχρονα τα δυο γουρουνια αυτη μετα απο κανα δεκαλεπτο αρχησε να ουρλιαζει -ααααααααααααααααααχχχχ αχ αχ αχ αχ σκιζετε!σκιζετε! σκιζετε !ααααχχχχχ ξεσκιζετε αααααχχχ ξεσκιζετε αααααχχχχχ!!!!!!!!!!!! μμμμ αααχχχ ααχχχχχ !φτανει αχ αχ φτανει παλι! φτανει !φτανει φτανει ξανα!φτανει! αχ εφτασε !εφτασε! αχ αχ αχ αχ αχ ααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχ!
και μετα απο λιγο η λενα σταματησε το πολυ γρηγορο και δυνατο αναστεναγμο της και συνεχησε με λιγο πιο σιγανο αναστεναγμο !κατι που με παραξενεψε πολυ γιατι αυτη ουρλιαζε πιο αργα και σιγα αλλα τα γουρουνια δεν ειχαν ελατωσει καθολου το ρυθμο που τη γαμουσανε αντιθετα αρχησαν να μπαινοβγαινουν ο ενας στο μουνι και ο αλλος στον κωλο της γυναικας μου με μεγαλυτερη ταχυτητα και την βιαζαν πιο σκληρα απο πριν και μετα απο κανα τεταρτο μαρτηριου ο μακης φωναξε -ααααχχχ τελειωνω και γω καυλιαρα μου !χυνω !χυνω ! αααααχχχχχ! χυνω !χυνω ολα στο κωλαρα κι σου καυλιαρα μου!
και μετα ο μακης τραβηχτηκε και εβγαλε την ψωλη του απ τον κωλο της λενας και αφου τον τιναξε πανω στα κωλο μερια της εκατσε στον καναπε να ξεκουραστει ενω ο ρενος συνεχησε να της γαμαει το μουνι και μετα απο κανα δυο λεπτα αρχησε να φωναζει κι αυτος -χυνω πουτανα μου!χυνω πανω στα υγρα σου !χυνω πανω στα υγρα του μουνιου σου καυλιαρα !χυνω !ψωλαρπαχτρα μου !χυνω !ωωωωωχχχχχχχχχχχ ωχχχχχχχχχ!
και αφου ειπε αυτα εμεινε μεσαστο μουνι της για κανα πενταλεπτο γαμωντας της αργα και δαγκωνωντας και φιλωντας τα στηθη της γυναικας μου και μετα βγηκε κι αυτος απο μεσα της και αρχησε να τιναζει την ψωλη του στο προσωπο της λενας και εμεινε διπλα της ορθιος με την ψωλη του να μην εχει πεσει ακομα μετα απο τοσες ωρες γαμησι ενω η λενα ειχε ξαπλωσει φοβησμενη στο καναπε ολογυμνη και εκλεισε τα ματια σαν να ηταν ψοφια στην κουραση ουτε να ντυθει δεν ειχε το κουραγιο .
μετα ο μακης ειπε -Ακουστε τη γαματη ιδεα μου ηρθε για να το κανουμε ακομα πιο καυλωτικο απ οτι ειναι
και ο ρενος ειπε -ποσο πιο καυλωτικο πια δεν παει αλλο βρηκαμε το τελειο μουνι τι αλλο να κανουμε!
και ο μακης ειπε ενω ο ντινος ειχε πλησιασει τη λενα και της εβαλε τωρα αυτος τον πουτσο του στο μουνι της και τη γαμουσε με μανια
-μολις τελειωσει κι ο ντινος θα της κλεισουμε τα ματια με το μαντιλι και θ αρχισουμε να τη γαμαμε ο καθενας ξεχωριστα και καθε φορα που θα τελειωνει καποιος θα τη ρωταει αν ηταν καλος και αυτη θα τον βαθμολογει και οποιος εχει τον μεγαλυτερο βαθμο η πουτανα η λενα μας θα του κανει σαν δωρο ισπανικο και τσιμπουκι μεχρι να τελειωσει τι λετε;
και ο ρενος ειπε-ο ρε μαλακα τελεια ιδεα ετσι θα ναι και πιο δικαιο θα δουμε πραγματικα ποιος γαμαει καλυτερα απ ολους μας αφου θα χει δεμενα ματια δε θα μας βλεπει και θα ειναι απολυτα δικαιη ειμαι μεσα!
και ο μακης ρωτησε τη λενα που ειχε κλειστα τα ματια -εσυ τι λες μαναρι μου σου αρεσει ιδεα μου γουσταρεις;
-αχ οχι κυριε μακη τι ειν αυτα που σκεφτεστε σας παρακαλω αφηστεμε ειμαι παντρμενη γυναικα ,και ειμαι τοσο κουρασμενη λύπηθητε με και αφηστεμε σας παρακαλω να ξεκουραστω!δεν θελω να συμετεχω σε κανενα ανοητο παιχνιδι ειμαι πτωμα!
-καλα αφου δε θες δεν πηραζει γιατι ετσι κι αλλιως για την πλακα σε ρωτησα γιατι θες δε θες δεν εχεις επιλογη εισαι η μονη που δεν μπορει να λουφαρειεπειδη εισαι η πρωταγωνηστρια,και επειδη δεν εχουμε αλλες μουναρες εδω τριγυρω ετοιμασου για τον επομενο γυρω!
μετα ο μακης ολο φουρια της εδεσε της λενας το μαντιλι στο κεφαλι και της καλυψε καλα τα ματια να μη βλεπει και τοτε πηγε μεσα σε αλλο δωματιο και η καμερα τον ακολουθησε και εκει ηταν ο αλλος χοντρομπαλας που φορουσε ακομα κουκουλα απ οτι φαινεται ειπαν ψεματα στη λενα οτι θα εφευγε και ο κουκουλοφορος του ειπε-αντε ρε μαλακες ξεπερασατε τη μια ωρα ηρθε η σειρα μου επιτελους να γαμησω;
και ο μακης του ειπε -τι να γαμησεις βρε κακομοιρη δεν ντρεπεσεκαθολου !δεν κοιτας τα χαλια σου που εισαι ετοιμος να τα τιναξεις που δεν μπορεις ουτε να περπατησεις και θες να γαμησεις κιολας και μαλιστα οχι τη γυναικα σου που ειναι στα κυβικα σου θες να καβαλησεις και φεραρι !
-τι να ντραπω ρε και συ τα ιδια χαλια εχεις αλλα τη γαμας και δεν σε βλεπω να ντρεπεσε
-ε δεν εχουμε και την ιδια ηλικια εσυ εισαι πιο γερος
-σιγα ρε το λες σαν να εχουμε δεκα χρονια διαφορα δυο χρονια σε περναω
-καλα τελος παντωναφου καναμε συμφωνια δεν χαλαει παμε, εσυ θα γαμησεις τεταρτος
-τοση ωρα τη γαμουσατε κι εγω περιμενα γιατι παλι εγω πρεπει να γαμησω τελευταιος;
-γιατι εισαι ο πιο μικροτσουτσουνος απ ολους θα τη γαμησουμε απο το πιο ψωλαρα μεχρι στο τελος τον πιο μικροψωλη
-ε αμα ειναι εγω πρεπει να γαμησω πρωτος σας περναω ολους σιγουρα
-ρε αντε παμε κι ασε τις μαλακιες θα ξεχασω που παλια στο γυμνασιο μια γκομενα σε φωναζε τυρογαριδακι χα χα χα χα χα
-καλα που το θυμηθηκες ρε μαλακα μωρα ημασταν τοτε
-καλα παμε μεσα και κοιτα εσυ δεν θα μιλας καθολου μην αναγνωρησει τη φωνη σου και φοβηθει η γυναικα και δεν σου κατσει ,αν και πολυ φοβαμαι πως μιλησεις δε μιλησεις μολις μπεις θα σε καταλαβει κατευθειαν πως δεν εισαι της παρεας ασε που θα τη χυσεις και σε 5 λεπτα σαν τον αντρα της ,ελπιζω ν αντεξεις μην παθεις τιποτα μολις την δεις ολογυμνη απο κοντα, και μας εκθεσεις στην κοπελα .
-καλα
και αφου ειπαν αυτα πηγανε στο δωματιο διπλα στον καναπε και εκει ο ντινος γαμουσε τη λενα απο πισω στο μουνι εχωντας την στημενη στα τεσσερα και της ελεγε -βαθμολογησεμε ρε μαναρι μου να τελειωνουμε !
αλλα η λενα δεν του απαντουσε ωσπου ο ντινος αγανακτησε και αρχησε να της δινει δυνατα μπατσωκωλια και την ξαναρωτησε-πες μου καριολα με αριστα το 10 τη βαθμο μου βαζεις δασκαλα μου
και αυτη φωβησμενη του ειπε-αχ αχ 5 !5 !βαση !
-Τι ειπες μωρη ;μου βγαλες το λαδι μεχρι να μου πεις εχω που σε εχυσα τοση ωρα και μου βαζεις βαση ; και πηγε να τη χτυπηση δυνατα αλλα ο μακης τον σταματησε λεγωντας του -εεε να εισαι δικαιος ειπαμε θελουμε να μας βαθμολογησει οπως γουσταρει!
μετα πηγε ο ρενος και τη γαμησε κι αυτος στα τεσσερα και μετα απο καναεικοσαλεπτο σταματησε και την εχυσε στα μουτρα και την εβαλε να δοκιμασει και τη ρωτησε με αλλαγμενη φωνη για να μην καταλαβει ποιος ειναι -πως σου φανηκε κουκλα μου το γαμησι το χω το δεκαρι;
και η λενα του απαντησε-μμμμμ 7 !
-καλα και τα χυσια μου ποσο;
-εεεε 6
καλαααα θα τα ξαναπουμε την αλλη φορα θα βελτιωσω την επιδοση μου.
ειπε ο ρενος και εφυγε και ο μακης του ειπε μακρια απ τη λενα για να μην τους ακουσει -καλα ρε μαλακα πολυ καλη ιδεα να την βαλουμε να βαθμολογει και τα χυσια μας μπραβο!αλλα ετσι αδικουμε το ντινο που δεν το ηξερε οποτε πρεπει να τη χυσει στα μουτρα και μετα σειρα μου.
και ετσι ο ντινος πηγε παλι και μετα απο αρκετα τσιμπουκια της λενας την εχυσε στο στομα και την εβαλε με το ζορι να καταπιει μερικα για να τον βαθμολογησει και οταν τη ρωτησε για το βαθμο του ειπε - 5,5
και μετα ο μακης την εστησε παλι στα τεσσερα και την αρχησε σε ενα πολυ δυνατο γαμησι πρωτη φορα πρεπει να τη γαμουσε τοσο γρηγορα και η λενα ουρλιαζε σαν τρελη πιο δυνατα απο καθε αλλη φορα και της αλλαξε και σταση και τη γαμουσε ανασκελα τωρα και μετα απο κανα μισαωρο συνολικα η λενα αρχησε να ουρλιαζει -αχ αχ αχ αχ αχ κυριε μακη αχ αχ αχ αχ αχ κυριε μακη αχ αχ με σκιζετε με σκιζετεαχ αχ αχ αχ αχ αααααααααχχχχχχ !
και ο μακης ειπε-ε τι πουταναρα το καταλαβε οτι ειμαι γω !
μετα απο λιγο ο μακης βγηκε απο μεσα της και πηγε και της εδωσε να πιει λιγο ουζο που ειχαν στο τραπεζι ανοιγμενο γιατι λεει ηθελε να καθαρησει το στομα της απ τ αλλα χυσια για να γευτει τα δικα του και αφου την αναγκασε να το πιει μονορουφει μετα της εδωσε πιπα για κανα πενταλεπτο και μετα αρχησε να χυνει στα μουτρα της και οταν το καταπιε τη ρωτησε κι αυτος -λοιπον κουκλαρα μου ποιο ειναι το σκορ !
και η λενα του ειπε-ποιο απ τα δυο κυριε μακη;
κι εκεινος της απαντησε -το γαμησι πως σου φανηκε 10;
και η γυναικα μου φανερα φοβησμενη απ τους τεσσερις αντρες που την ειχαν απαγαγει και την ειχαν κανει υποχειριο τους ειπε- αχ κυριε μακη.... σας βαζω.... 9!
-και τα χυσια μου ;
-.......
-πες μου αλλιως δεν θα σε αφησω να πληθεις,πες μου ενα βαθμο κι ασ ειναι και κατω απ τη βαση μην ντρεπεσε
-.... 10!
-χα το ακουσατε αυτο μαλακες σας παταω ολους 9 στο γαμησι και δεκαρι καθαρο στο χυσιμο το γουσταρει τρελα η κοπελα !
-να παω τωρα για μπανιο;
-οχι εχουμε ακομα ενα τελευταιο γυρω
-αφου τελειωσατε και οι τρεις
-αυτο θατο δουμε μη βγαλεις το μαντηλι περιμενε 5 λεπτα υπομονη θα κανεις δεν νομιζω να χρειαστει παραπανω
και ο μακης γελωντας εκανε νοημα στο μενιο να ερθει χωρις να βγαλει την κουκουλα και αυτος την εστησε στα τεσσερα και με το που ειδε τα κωλομερια της γυναικας μου να τουρλωνουνε απλωσε τις παλαμες του και τις κολησε σαν βεντουζες πανω στα κωλομερια της και τα χαιδευε για δεκαλεπτα και μετα κατεβασε τα παντελονια του και οταν ειδαν οι αλλοι την ψωλη του εμειναν αφωνοι σαν να ξαφνιαστηκαν που ειδαν οτι την ειχε μεγαλυτερη απ ολους και χωρις να καθηστερει πολυ τον κοπανησε λιγο πανω στα κωλομερια της λενας και τον εχωσε αποτομα και αγαρμπα μεσα στο μουνι της λενας η οποια ουρλιαξε φυσικα και δικαιολογημενα απο πονο -ααααχχχχ σιγα !σιγα! αχ αχ αχ αχ
μετα ο μενιος το γουρουνι αρχησε να τη γαμαει σιγα σιγα και ολο και ανεβαζε το ρυθμο και σιγα σιγα εχωνε ολο και περισσοτερο τον πουτσο του στο μουνι της λενας και μετα απο κανα
δεκαλεπτο καταφερε και τον εχωσε ολο μεσα στο μουνι της γυναικας μου και αυτη αναστεναζε δυνατα -αχ αχ αχ αχ αχ
και το γουρουνι οσο περνουσε η ωρα δεν ελεγε να σταματησει τη γαμουσε ολο και πιο γρηγορα ολο και πιο βιαια ωσπου εφτασε να τη βιαζει το ιδιο γρηγορα με το μακη και ποτε να τις χουφτωνει τα στηθη ποτε της βαρουσε μπατσοκωλια,ποτε της χαιδευε τα κωλομερια και το καθαρμα το διασκεδαζε περισσοτερο και τη βιαζε περισσοτερη ωρα απ τους αλλους γιατι ηταν ξεκουραστος δεν ειχε ξαναγαμησει .ενω οι αλλοι τρεις τον κοιτουσαν σαν χαζοι απορημενοι με το τι γινοτανε
ολο το μαρτηριο κρατησε μια ωρα με το μενιο το τελευταιο δεκαλεπτο να την περνει να την ξαπλωνει ανασκελα πανω στον καναπε και αφου της γαμησε το μουνι για λιγο ετσι σ αυτη τη σταση μετα απο λιγο την ανασηκωσε στα χερια του και τη γαμουσε με το μισο της σωμα απ τη μεση και πανω να ειναι στον αερα και στο τελος μονο την ακουμπησε λιγο την μιση πλατη στο μπρατσο του καναπε για να τη γαμαει με κοντρα για να μπορει να βαζει περισσοτερη δυναμη και η λενα αρχησε να ουρλιαζει γρηγορα και δυνατα μετα απο πολυ ωρα -αχ αχ αχ αχ αχ κυριε μακη αχ αχ αχ αχ αχ !αχ αχ αχ αχ αχ που θα φτασεις ακομα; που θα φτασεις! αχ αχ αχ αχ αχ αχ με ξεσκιζεις ξανα αχ αχ αχ αχ μου το ξεσκισες !μου το ξυλωσες!αχ αχ αχ αχ αχ !μμμμμ ερχετε παλι !ερχετε ξανα και ξανα!αχ ερχετε !ερχετε !αχ αχ αχ αχ αχ αααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ!αχ αχ αχ αχ αχ
και μετα απ αυτα τα ουρλιαχτα και τους αναστεναγμους η λενα αρχησε ξανα ενα πιο σιγανο αναστεναγμο ενω το γουρουνι συνεχηζε απτοητος στον ιδιο βαρβαρο ρυθμο να της σκιζει το μουνι και αυτο με εκανε ξανα να αναρωτηθω ,γιατι ενω συνεχηζει να τη σφυροκοπαει με την ιδια ταχυτητα γιατι αυτη τωρα ανεστεναζε πιο σιγα απο πριν αφου λογικα πονουσε το ιδιο αλλα μαλλον θα κρατιοταν γιατι μπορει να φοβοταν μη την χτυπησει επειδη μπορει να τον ενοχλουσαν οι αναστεναγμοι πονου της λενας, και μαλιστα ακουγονταν εδω και μιση ωρα τουλαχιστον μιση ωρα ακομα και το πατ πατ που εκανε η πουτσα του γουρουνιου απ τια απανωτες εισχωρησεις στο μουνι της γυναικας μου ,και μαλλον και απο τα αρχιδια του που χτυπουσαν ακομα κι αυτα με δυναμη επανω στα μουνοχειλα της λενας ωσπου του φωναζαν κι αλλοι εδω και ωρα να τελειωνει επιτελους αλλα αυτος δεν ακουγε ασυγκινητος συνεχηζε να ασελγει επανω στο ολογυμνο και αψεγαδιαστο και βελουδινο ,ασπρο και απαλο σωμα της γυναικας μου
τρυβοντας και ακουμπωντας συνεχως το δικο του αθλιο γεματο λιποι και τριχες γερικο σωμα του. μετα απο καναδεκαλεπτο ακομα βγηκε επιτελους απ το μουνι της γυναικας μου οπου της το γαμουσεπανω απο μια ωρα συνεχωμενα και μολις βγηκε απο μεσα της η λενα ξαπλωσε ανασκελα κατακομενη και τοτε πηγε απο πανω της την επιασε απ το μαλι και μετα απ τη μασχαλη και αφου τη σηκωσε να κατσει στον καναπε και ετσι οπως ηταν ορθιος μπροστα της ο πουτσος του ηταν σε αποσταση εκατοστων απο το στωμα της και αρχησε παλι και της χουφτωνε τα βυζια της με τις παλαμες του και που και που της ετριβε τις ρογες και της τσιμπουσε τα μεγαλα της στηθη που ειχαν γεμισει κοκκινα σημαδια, απο τα δαχτυλα του κι απ τις παλαμες του επειδη της τα ζουλουσε δυνατα τοση ωρα. και τη ρωτησε -Ποσο με βαθμολογεις στο γαμησι καυλιαρα βυζαρου μου!
-και αυτη εντελως εξουθενωμενη και φοβησμενη για να τον ξεφωρτωθει και να την αφησει ησυχη του ειπε-αχ κυριε μακη ειστε πολυ πεισματαρης αυτη τη φορα σας βαζω 10 !
και μετα την εβαλε να του παρει πιπα με το ζορι και της τον εχωνε με τη βια μεχρι το λαρυγγι και μερικες φορες την επνιγε και της ελεγε οταν του επερνε πιπα -ωχ ωχ ετσι μπραβο κουκλα μου !ωχ ωχ μπραβο καυλιαρα μου εισαι μαστορησα μπραβο ωχ ωχ ετσι ετσι λουστον μου λουστον μου! αχ ! αχ!ωχ !ωχ! ερχετε ! καριολα μου ερχετε και σε μενα !ωχ ωχ! χυνω ! χυνω !χυνω!χυνω! χυνω! ωχ ωχ παρτα !παρτα παρτα παρτα παρτα παρτα !παρε τις καυλες που μου εδωσες !παρτες !παρτες ολες !δικες σου ειναι!παρτες ωχ ωχ παρτα ολα στο στομα καταπιονα μου !ωχ ετσι μπραβο τσιμπουκλου μου !ετσι ρουφα τα!ολα !ωχ ωχ!
και αφου την εχυσε ασταματητα καποια στιγμη αφου της γεμισε το προσωπο με χυσια και της το καλυψε ολο σαν μασκα προσωπου συνεχησε και εχυσε και λιγο στα βυζια της και επειδη ηταν μεγαλα τα στηθη της λενας δεν γεμισαν τελειως με το σπερμα του αλλιως αν ηταν μικροτερα θα τα γεμιζε κι αυτα .
οταν τελειωσε την αναγκασε με το ζορι κι αυτος να καταπιει λιγα απ τα χυσια του και την ρωτησε -Ποσο με βαθμολογεις για τα χυσια καυλιαρα δασκαλα;
-μμμμμ αχ κυριε μακη αυτα τα ειπαμε και πριν δεκα !δεκα!
και τοτε γελασαν ολοι και δεν σταματουσαν να γελανε
και τους ρωτησε η λενα -γιατι γελατε;
και της ειπε ο μακης-γιατι αυτος που σε γαμησε τωρα και του βαλες δεκα δεν ημουν εγω ο μακης.
-και ποιος ηταν ;ελα πλακα μου κανετε ειμαι σιγουρη οτι εισασταν εσεις κυριε μακη αποκλιετε να ηταν καποιος αλλος !αποκλιετε να πεφτω εξω τοσο πολυ!
-κι ομως !για βγαλε το μαντιλι να δεις !
και η λενα βγαζει το μαντιλι και βλεπει μπροστα της εναχοντρομπαλα με κουκουλα και τρομαξε και τραβηχτηκε πισω απ το φοβο της και ειπε-αχ δεν το πιστευω μου ειπατε ψεματα οτι θα φυγει αυτος εεεε;ποιος ειναι δεν τον εχω ξανα δει ποτε ειμαι σιγουρη
και ο μενιος ειπε -κι ομως κουκλαρα μου με εχεις ξαναδει !
και βγαζει την κουκουλα και αποκαλυπτετε η γουρουνοφατσα του μενιου και η λενα μολις τον βλεπει λεει-ωχ οχι δεν το πιστευω !οχι και συ ρε γαμωτο !οχι !οχι!δεν ειναι δυνατον! βλεπω εφιαλτη!βλεπω εφιαλτη και θα ξυπνησω !και λεγωντας αυτα η λενα εφυγε τρεχωντας σε αλλο δωματιο ενω ολοι οι αλλοι δηλαδη τα γουρουνια γελουσαν και δεν μπορουσαν να σταματησουν να χασκογελανε !
Επιτελους μετα απο τοσο εξευτελισμο ομως τα μαρτυρια της γυναικας μου τελειωνουν γιατι τωρα πια εχω στα χερια μου το βιντεο της απαγωγης οποτε η απαγωγη ειναι απο μονη της αδικημα οποτε τωρα και φαινεται ξεκαθαρα πως τα γουρουνια βιασαν τη γυναικα μου και φαινεται ξεκαθαρα πως την απηγαγαν οποτε τωρα σιγουρα θα τους κλεισω φυλακη και θα σωσω επιτελους τη γυναικα μου απ τα μαρτυρια της ,και θα γυρησει πισω σε μενα οπως παλια.