Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 661K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,5%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 22 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 54 58,1%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    93
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
-Πω πω !δεν το πιστευω οτι μετα απο τοση ωρα παραμενουν ακομα τοσο σκληρα!
και μετα ο ρενος της λεει- ε ειναι ετσι και λογο του πολυ καλου κλιματος που εχουμε εδω  .
και μετα αλλαξε παλι το πλανο και εδειξε εμενα μεσα στη σπηλια να ψαχνω σα χαμενος τη λενα και να μην μπορω να τη βρω και εκει που εψαχνα ακουστηκε στο πλανο -Τελικα ειναι πολυ γευστικα και σκετα αλλα λογικα βοηθαει και το αλατι που τα κανει πολυ πιο γευστικα .
-Ειδες που φοβοσουν να τα δοκιμασεις και μονο τα ακουμπουσες λιγο με την ακρη της γλωσσας λες και ειχαν πανω δηλητηριο.
και μετα  οσο το πλανο εδειχνε  που τους εψαχνα  και δεν μπορουσα να τους βρω  ακουστηκε επισης και ο μακης να λεει -Στην αρχη δισταζε ναι, αλλα μετα μολις πηγε στον ουρανισκο......του δωσε και καταλαβε .και μετα αρχισαν να γελανε και ειπε ξανα ο μακης- οχι μη !μην το ξεπλενεις κουκλα μου!  αλυψετο και απλωσετο σαν  κρεμα σε ολο το σωμα σου ,πρεπει να ξερεις οτι το ζουμι τους κανει πολυ καλο και να το πινεις και να το αλυφεις στο δερμα σαν κρεμα κανει  πολυ καλο στην επιδερμιδα.δεν το ηξερες αυτο ;εχουν γινει πολλες ερευνες πανω σε αυτο και ειναι πολυ γνωστο οτι ανανεωνει την επιδερμιδα ,το ζουμι τους ειναι γεματο βιταμινες που κανουν την επιδερμιδα να μενει νεανικη και βοηθαει να μην βγαινουν ριτιδες!

και μετα ακουστηκε η λενα που ειπε -Αυτο δεν το ηξερα αλλα για να το λετε ετσι θα ειναι.

και μετα εγω αρχησα παλι να φωναζω το ονομα της γυναικας μου και τοτε το πλανο αλλαξε και εδειξε τα γουρουνια και ο μακης ειπε- ωχ ο μαλακας ακουγετε πολυ κοντα μπορει να μας βρει !ελατε ασ ντυθουμε και παμε, συνεχιζουμε αλλη φορα το μαθημα για την επιδερμιδα και για το παλαμαρι και το ζουμι του!παμε!
και αρχησαν να ντυνονται και αφου εβαλαν τα μαγιο το πλανο αλλαξε παλι και εδειξε εμενα να φωναζω τη λενα και να τους ψαχνω ακομα μεσα στη σπηλια ,και τοτε ξαφνικα εμφανηστηκαν τα τρια γουρουνια μπροστα μου μεσα απο ενα σκοτεινο στενο της σπηλιας και μετα απο λιγα δευτερολοπτα εμφανηστηκε απο κει και η λενα ,οπως σας ειχα πει πριν απο καιρο οτι ειχε γινει.και απο μετα αφου μας εδειξε που μιλησαμε 
εδειξε εμενα να τους ρωταω -τι λεγατε για φαγητα και ζουμια εδω μεσα;
και ο μακης το γουρουνι ειπε -Ε να ειχαμε βρει κατι καλαμαρια εδω στη σπηλια και η λενα ηθελε να τα δοκιμασει, επειδη λεει δεν ειχε ξαναφαει  ποτε ομω καλαμαρι ,αλλα δισταζε φοβοτανε να μην δηλιτηριαστει και την βοηθησαμε εμεις να δοκιμασει .και λεει ο ρενος -στην αρχη δισταζε πολυ και το ακουμπουσε μονο με την ακρη της γλωσσας .
και η λενα ειπε-Ε πως να μην δισταζω και να μην φοβαμε αφου ηταν σκληρα  και πελορια !
και συμπληρωσε ο μακης-Ναι αλλα μολις δοκιμασε μια μεγαλη μπουκια και καταλαβε τη γευση τους μετα αφησε μονο το κοκαλο!
.και η λενα ειπε-ναι οντως ηταν πολυ νοστημα για ωμα οπως ηταν.
και μετα απ αυτα τα λογια της λενας η καμερα εκανε ζουμ στο προσωπο της και στα χειλη της και μετα το πλανο εκανε ζουμ  στα στηθη της,και μετα το πλανο μας εδειξε ολους που συνεχησαμε να μιλαμε, το μονο σιγουρο ειναι  οτι σιγουρα εκατο τις εκατο την ειχαν αναγκασει τα γουρουνια να τα πει αυτα τα λογια  απο πριν για να τα γραψει η καμερα ,γιατι αποκλιετε η λενα να ηθελε να πει κατι τετοιο σιγουρα την εκβιασαν τα γουρουνια να τα πει ,
μετα απ αυτο ο μακης μου ειπε οτι δεν χρειαζετε να ζητησουμε συγγνωμη ο ενας στον αλλον και  το πλανο του βιντεο μας εδειξε ολους να φευγουμε προς τη θαλασσα αφου βγηκαμε απ τη σπηλια και οταν αρχησαμε να κολυμπαμε το πλανο μαυρισε και το βιντεο τελειωσε εδω .και τοτε εγω ενιωσα τεραστια οργη μεσα μου γι τα γουρουνια θυμωσα τοσο πολυ που ειδα ολα αυτα που εκαναν  στη γυναικα μου για αλλη μια φορα και μαλιστα τοσο σκληρα και για τοσες πολλες ωρες αφου το βιντεο οταν τελειωσε ελεγε τρεσιμησι ωρες!
ομως παρολο τον πονο και τον θυμω που ενιωθα για τα γουρουνια γι αυτο που εκαναν στη γυναικα μου  ξανα κρατησα την ψυχραιμια μου μετα απο πολυ προσπαθεια γιατι τωρα με τις αποδιξεις που ειχα απ αυτο το βιντεο  τουλαχιστον τους ειχα παγιδευσει επιτελους και τωρα σιγουρα θα καταφερνα να τους κλεισω φυλακη και το ειπα στον ντεντεκτιβ ,οτι θα παω στο δικηγορο και οτι εκανε καλη δουλεια,και τον πληρωσα και του ειπα οτι δεν θα τον χρειαστω αλλο .και ετσι αυριο κιολας θα παω ξανα σε δικηγορο και αυτη τη φορα κανεις δε θα με ειρωνευτει ,γιατι αυτη τη φορα εχω πολλες και ολοφανερες αποδηξεις για τα γουρουνια πως αναγκασαν τη γυναικα μου να τους κανει στοματικο και για ολα τ αλλα.τωρα ηρθε η ωρα να τιμωρηθουν επιτελους οι ενοχοι για το κακο που  εκαναν στη γυναικα μου .

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φωσ(κολι)άδα η ιστορία, λέμε!

Επισκέπτης
Επέστρεψε σπίτι της η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της δημοσιογράφου και συζύγου του γνωστού δικηγόρου Νίκου Μπούρα. Την Τετάρτη αναμένεται να δώσει την πρώτη κατάθεση

Στο σπίτι της επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας, μετά από 10 ημέρες η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα.

Την υπόθεση ερευνούσαν οι Αρχές από τη περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ δεν είχαν ζητηθεί λύτρα, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Την Τετάρτη αναμένεται να δώσει την πρώτη της κατάθεση.

Όπως είχε πει ο σύζυγός της, Νϊκος Μπούρας, η δημοσιογράφος έφυγε από το σπίτι για ένα επαγγελματικό ραντεβού, μετά το οποίο θα πήγαινε για φαγητό μαζί του.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή ΜΙΛΑ του Star, ο σύζυγός της, Νίκος Μπούρας είχε δηλώσει:

"Είναι φρικτό αυτό που συμβαίνει. Ο πρώτος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω δημόσια είναι για να παρακαλέσω οποιονδήποτε, αν γνωρίζει κάτι, να μου το πει. Ο δεύτερος λόγος είναι για να παρακαλέσω τους ίδιους τους απαγωγείς να δώσουν ένα σημάδι και να εξηγήσουν κάποια πράγματα...

Δεν είχα καμία επικοινωνία με τους απαγωγείς, από την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. Αλλά ούτε τότε μου έδωσαν να μιλήσω με τη σύζυγό μου. Δεν ξέρω αν είναι καλά. Δεν έχω ίχνος ζωής. Κάνω έκκληση στους απαγωγείς να πάρουν ένα τηλέφωνο και να παρακαλέσω τον κόσμο αν κάποιος έχει δει ή ακούσει κάτι να απευθυνθεί σε μένα ή στις αρχές.

Εκείνη την ημέρα θα έπαιρνε ταξί για να πάει στο λιμάνι του Πειραιά για ένα ρεπορτάζ. Έφυγε με ταξί που πήρε περίπου στις 8 το βράδυ".

Σημειώνεται ότι η Θάλεια Χούντα, ήταν και υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/koinonia/epestrepse_spiti_ths_h_dhmosiografos_thaleia_xounta.2719088.html[/url]

Ρε μαλάκα Φάνη μπας και την είχαν και αυτή ο Μάκης με τα γουρούνια και την ξεκώλιαζαν για 10 μέρες? Σαν να υπάρχουν πολλές ομοιότητες με την περίπτωση σου..Απαγωγή έλεγε και ο δικός της ο κερατάς ο άντρας..Για ρώτα τη Λένα μπας και γνωρίζει τίποτα..

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Κάπως έτσι θα τις τον έχουν κάνει τις Λένας μέχρι του χρόνου. :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
URL]]

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.456
Πόντοι
3.556
Φανη ποιος είναι αυτός που έχει τη κάμερα και τραβάει όλο αυτό το στόρι?????νομίζω ότι ο ντετέκτιβ που έχεις προσλαβη δεν είναι πολύ έμπειρος.....αυτός νομίζω θα κάνει καλή δουλειά 

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ειδες πανο. Τελικά τη λενα δεν την ξεσκισαν στο κολύμπι αλλα κυριολεκτικά και την άλλη μέρα που δεν ήθελε να παει σίγουρα την ποναγε ο κωλος της. Όμως το στοιχείο εδώ ειναι ´οτι υπάρχει πάνω απο ένας που τραβάει βιντεο, άρα μεγάλη οργάνωση, μήπως οι δυο αυτοί είχαν να κάνουν με την απαγωγή μετά? υπάρχει  και μοντάζ, δεν τα γυρίζουν απλώς. Αυτο δεν ειναι καλό, όπως είπε και το γουρούνι ´θα σε κάνουμε πουτανα, θα σε κάνουμε διασημή´. Διάσημη τι εννοούν? το άλλο ειναι ´οτι τα γουρουνια την ξεκωλιασαν, χέρι στιγμής είχε φανεί ´οτι μόνο το γουρουνι ο Ρένος γούσταρε να γαμαει κωλο, αλλα τ´ωρα της τον πέρασαν όλοι . Απο σκηνοθετική άποψη  σωστό θα ήτανε τα γουρουνια να ανοιγανε τα κωλομαγουλα της Λένας και να της μιλούσαν πρόστυχα κοροϊδεύοντας για το ´οτι της τον έχουν κανει πηγάδι, χωνι κλπ. Να δεις που θα τις έχουν κανει και κανένα διπλό στον κωλο. Επίσης στη σπηλιά εκπαιδευσαν τη γυναικα σου στις πιπες και φαίνεται ´οτι γουστάρουν να της σοφατιζουν το πρόσωπο - πόσο χυσιμο θα έχει φάει άραγε? όμως τελικά και αυτο το βιντεο δεν θα σταθεί. Κομβικά ειναι τα βιντεο κατα την απαγωγή, όπου υπάρχει και καταγγελία, τ´ωρα πια ειναι βέβαιο ´οτι ταχ γουρουνια καλομαθαν να να στη γαμανε και τους ενοχλούσε που δεν την άφηνες απο τα ματιά σου και οργάνωσαν την απαγωγή σε κορόιδευαν ´οτι καλα ήταν αναστατωμένος και ´οτι θα έψαχναν και έφυγαν για να τη γαμανε ανενόχλητοι. Δυστυχώς το γεγονός ´οτι τα γουρουνια επέστρεψαν το πρωί στην κατασκήνωση, πέρα απο το να σου ρίξουν στάχτη στα ματιά, μάλλον την είχαν αφήσει και στους συνεργούς για γαμησι (Δεκαπέντε ημέρες μετά δεν είχε κλείσει ο κωλος της - του κωλου τα εννιάμερα- οπότε το άνοιγμα στην κωλοτρυπιδα της ήταν τέτοιο που θα της έχει αφήσει μόνιμα άποτελεσματα. Βιάσου πάντως γιατι τη βλέπω να καταλήγει star.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ειδες πανο. Τελικά τη λενα δεν την ξεσκισαν στο κολύμπι αλλα κυριολεκτικά και την άλλη μέρα που δεν ήθελε να παει σίγουρα την ποναγε ο κωλος της. Όμως το στοιχείο εδώ ειναι ´οτι υπάρχει πάνω απο ένας που τραβάει βιντεο, άρα μεγάλη οργάνωση, μήπως οι δυο αυτοί είχαν να κάνουν με την απαγωγή μετά? υπάρχει  και μοντάζ, δεν τα γυρίζουν απλώς. Αυτο δεν ειναι καλό, όπως είπε και το γουρούνι ´θα σε κάνουμε πουτανα, θα σε κάνουμε διασημή´. Διάσημη τι εννοούν? το άλλο ειναι ´οτι τα γουρουνια την ξεκωλιασαν, χέρι στιγμής είχε φανεί ´οτι μόνο το γουρουνι ο Ρένος γούσταρε να γαμαει κωλο, αλλα τ´ωρα της τον πέρασαν όλοι . Απο σκηνοθετική άποψη  σωστό θα ήτανε τα γουρουνια να ανοιγανε τα κωλομαγουλα της Λένας και να της μιλούσαν πρόστυχα κοροϊδεύοντας για το ´οτι της τον έχουν κανει πηγάδι, χωνι κλπ. Να δεις που θα τις έχουν κανει και κανένα διπλό στον κωλο. Επίσης στη σπηλιά εκπαιδευσαν τη γυναικα σου στις πιπες και φαίνεται ´οτι γουστάρουν να της σοφατιζουν το πρόσωπο - πόσο χυσιμο θα έχει φάει άραγε? όμως τελικά και αυτο το βιντεο δεν θα σταθεί. Κομβικά ειναι τα βιντεο κατα την απαγωγή, όπου υπάρχει και καταγγελία, τ´ωρα πια ειναι βέβαιο ´οτι ταχ γουρουνια καλομαθαν να να στη γαμανε και τους ενοχλούσε που δεν την άφηνες απο τα ματιά σου και οργάνωσαν την απαγωγή σε κορόιδευαν ´οτι καλα ήταν αναστατωμένος και ´οτι θα έψαχναν και έφυγαν για να τη γαμανε ανενόχλητοι. Δυστυχώς το γεγονός ´οτι τα γουρουνια επέστρεψαν το πρωί στην κατασκήνωση, πέρα απο το να σου ρίξουν στάχτη στα ματιά, μάλλον την είχαν αφήσει και στους συνεργούς για γαμησι (Δεκαπέντε ημέρες μετά δεν είχε κλείσει ο κωλος της - του κωλου τα εννιάμερα- οπότε το άνοιγμα στην κωλοτρυπιδα της ήταν τέτοιο που θα της έχει αφήσει μόνιμα άποτελεσματα. Βιάσου πάντως γιατι τη βλέπω να καταλήγει star.

Τι εννοεις οταν λες οτι : ομως τελικα και αυτο το βιντεο δεν θα σταθει;

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Εννοώ βασικά ´οτι πρέπει να συννεναισει και η λενα.  Αυτο δεν το πολυ πιστεύω. Θα την έχει πολυ απασχολημένη ο μενιος και τα γουρουνια  :2on1:. Τα αλλα βιντεο όμως στην απαγωγή δεν χρειάζεται να πει κάτι η λενα, την είχαν απαγάγει.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εννοώ βασικά ´οτι πρέπει να συννεναισει και η λενα.  Αυτο δεν το πολυ πιστεύω. Θα την έχει πολυ απασχολημένη ο μενιος και τα γουρουνια  :2on1:. Τα αλλα βιντεο όμως στην απαγωγή δεν χρειάζεται να πει κάτι η λενα, την είχαν απαγάγει.

εγω που ξερω καλα τη γυναικα μου ειμαι σιγουρος πως θα συννενουσε  στο να τους κανουμε μυνηση για βιασμο, αλλα φοβαται επειδη την εκβιαζουν πως αν μιλησει θα ανεβασουν τα βιντεο στο ιντερνετ.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Εχεις καμια καλη ιδεα για το πως θα μπορουσα να πεισω τη γυναικα μου να μη φοβαται τα γουρουνια και να τους κανει μυνηση;

kleftomounis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις καμια καλη ιδεα για το πως θα μπορουσα να πεισω τη γυναικα μου να μη φοβαται τα γουρουνια και να τους κανει μυνηση;

Ανέβασε πρίν τα γουρούνια τα βίντεο στο ίντερνετ  :rockon: :rockon:.
Α ρε πανοφάνη κακολντάκια !  :fuck1: :fuck1:

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε πανο μου φαίνεςαι πελαγωμενος και όσο δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις τόσο περισσότερο σουρωτηρι στην κάνουν. Θα έλεγα ´οτι παράλληλα με τον ντέντεκτιβ με στόχο κυρίως τι κανει τ´ωρα η λενα και τα βιντεο απο την απαγωγή (ε ρε πουτσα που θα έφαγε εκεί - πολυ θα ήθελα να ξέρω τι έκαναν στο κωλο της και της έμεινε ανοικτός) που ειναι μόνα τους αποδεικτικά στοιχεία καλό ειναι να κανείς και κάποιο τεστ. Βρες μια παρέα άξεστους πουτσαραδες (χειρότερους απο τα γουρουνια και με μεγαλύτερες πουτσες) και πλήρωσε τους να την πέσουν πρόστυχα στη λενα  π.χ. Μια μέρα που θα λείπει ο μενιος απο την ταβέρνα να πληρώσουν κανένα γκαρσονι να την ξεμοναχιασουν στην αποθήκη με κάποιο λόγο και εκεί να την κυκλωσουν και να βγάλουν όλοι μαζί έξω τις ψωλαρες τους. Εάν η λενα τους κάτσει τότε θα πει ´οτι πράγματι γουστάρει μεγάλες πουτσες, πρόστυχα γαμησια και ειναι πλέον πουτανα (βέβαια εάν η λενα ειναι όσο καβλα λες όπως καταλαβαίνεις θα στην ξεσκίσουν). Εάν ισχύει αυτο τότε ησυχαζεις και εςυ και μπορείς να την αποτραβηξεις μέσω των παραπάνω απο την επιρροή των γουρουνιων ( βέβαια και οι καινούργιοι θα γαμανε αλλα θα ελέγχονται απο εσενα).  Εάν δεν κάτσει τοτε κάθεται στα γουρουνια απο εκβιασμό, οπότε τις δείχνεις τα πιο extreme video που έχεις, τιης λες´οτι τα ξέρεις όλα, τι άλλο να φοβάται πιο πολυ απο το να μη το μάθεις εςυ (να χάσει μήπως τη δουλειά της που κανει πιπες κάθε μέρα η τι άλλο? τότε η θα δεχτεί να κανει μυνηση η απλώς να γυρίσει σε εσένα και ´οτι έγινε νερό και αλάτι η στη περίπτωση της Λένας σπερμα και αλάτι. Ελπίζω να βοηθάω.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Φίλε πανο μου φαίνεςαι πελαγωμενος και όσο δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις τόσο περισσότερο σουρωτηρι στην κάνουν. Θα έλεγα ´οτι παράλληλα με τον ντέντεκτιβ με στόχο κυρίως τι κανει τ´ωρα η λενα και τα βιντεο απο την απαγωγή (ε ρε πουτσα που θα έφαγε εκεί - πολυ θα ήθελα να ξέρω τι έκαναν στο κωλο της και της έμεινε ανοικτός) που ειναι μόνα τους αποδεικτικά στοιχεία καλό ειναι να κανείς και κάποιο τεστ. Βρες μια παρέα άξεστους πουτσαραδες (χειρότερους απο τα γουρουνια και με μεγαλύτερες πουτσες) και πλήρωσε τους να την πέσουν πρόστυχα στη λενα  π.χ. Μια μέρα που θα λείπει ο μενιος απο την ταβέρνα να πληρώσουν κανένα γκαρσονι να την ξεμοναχιασουν στην αποθήκη με κάποιο λόγο και εκεί να την κυκλωσουν και να βγάλουν όλοι μαζί έξω τις ψωλαρες τους. Εάν η λενα τους κάτσει τότε θα πει ´οτι πράγματι γουστάρει μεγάλες πουτσες, πρόστυχα γαμησια και ειναι πλέον πουτανα (βέβαια εάν η λενα ειναι όσο καβλα λες όπως καταλαβαίνεις θα στην ξεσκίσουν). Εάν ισχύει αυτο τότε ησυχαζεις και εςυ και μπορείς να την αποτραβηξεις μέσω των παραπάνω απο την επιρροή των γουρουνιων ( βέβαια και οι καινούργιοι θα γαμανε αλλα θα ελέγχονται απο εσενα).  Εάν δεν κάτσει τοτε κάθεται στα γουρουνια απο εκβιασμό, οπότε τις δείχνεις τα πιο extreme video που έχεις, τιης λες´οτι τα ξέρεις όλα, τι άλλο να φοβάται πιο πολυ απο το να μη το μάθεις εςυ (να χάσει μήπως τη δουλειά της που κανει πιπες κάθε μέρα η τι άλλο? τότε η θα δεχτεί να κανει μυνηση η απλώς να γυρίσει σε εσένα και ´οτι έγινε νερό και αλάτι η στη περίπτωση της Λένας σπερμα και αλάτι. Ελπίζω να βοηθάω.
Φιλε διατειθεμαι ως πουτσαρας να μπω στην παρεα των πουτσαραδων που θα παρτουζωσουν την πρωταγωνιστρια. Καλυτερα φιλε να στην παρτουζωνουν συναγωνιστες. Θα κοιμασαι κι εσυ ησυχος. Θα εχεις μια ασφαλεια βρε αδερφε.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Τι γίνεται πανο? υπάρχει κανενα νεο απο τη λενα. :2on1:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

φιλε ευχαριστω για το ενδιαφερον και που προσπαθεις να με βοηθησεις ,και οντως ηδη ο ντεντεκτιβ προσπαθει να παρει τα υπολοιπα βιντεο αν υπαρχουν ,αλλα και να υπαρχουν δεν νομιζω οτι θα υπαρχουν βιντεο απο την απαγωγη της λενας ,γιατι δεν νομιζω τα γουρουνια να σχετιζονται με την απαγωγη της λενας το θεωρω αδυνατον, γιατι φαινονταν πραγματικα λυπημενοι οταν ειχε χαθει η λενα και φαινονταν οτι ειχαν πραγματικη αγωνια για το αν θα βρεθει η λενα, λες και την ηξεραν χρονια η λες και την ειχαν συγγενη .τωρα οσο για το τεστ που λες ,δεν χρειαζετε να κανω κατι τετοιο γιατι ειμαι σιγουρος χιλια τα εκατο πως η γυναικα μου δεν ειναι πουτανα και δεν γουσταρει μεγαλες πουτσες και ξερω πως απεχθανεται τα προστυχα γαμησια. παντως εχω πει στον ντεντεκτιβ να κανει οτι μπορει για να παρει οποσδηποτε τα βιντεο απο τα γουρονια που εχουν τραβηξει τη γυναικα μου  αν  εχουν μηνει και αν υπαρχουν αλλα δηλαδη, γιατι μπορει και να μην υπαρχουν .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μην ενοχλειτε τον θεματοθετη. Του παρτουζωνουν την γυναικα

Stories