Τελικα μετα απο τοσες μερες αναμονης ο ντεντεκτιβ μου εφερε νεα ,δεν ξερω γιατι αλλα ενω ο μενιος την πρωτη φορα που μιλησε με τον ντεντεκτιβ του ειπε οτι υπαρχουν κι αλλα βιντεο με τη λενα και οτι θα του τα δωσει την αλλη φορα που θα τα εχει,ομως ολες αυτες τις μερες ο ντεντεκτιβ εκανε προσπαθιες και ζητουσε τα βιντεο απ το μενιο αλλα αυτος συνεχεια τον απεφευγε και του τα μασουσε αλλα τελικα χθες καταφερε να παρει μονο ενα απ τα ντιβιντι που του ειχε ταξει ο μενιος ,ετσι του ειπα να προσπαθησει αυτες τις μερες να παρει οποσδηποτε και τα υπολοιπα να κανει τα αδυνατα δυνατα για να του τα δωσουν. Μετα αφου τον εστειλα να συνεχησει την παρακολουθηση εγω εβαλα να δω το ντιβιντι ,και μολις το εβαλα το βιντεο αρχισε να διχνει ενα σπιτι που δεν το γνωριζα ,εδειχνε ενα σαλονι και ξαφνικα ειδα τη λενα να περναει απ το πλανο και να πηγαινει
προς την κουζινα στο βαθος του πλανου ,μετα ειδα εναν τυπο να πηγανει στην κουζινα ντυμενος με κουστουμι και δεν ηταν κανενας απ τα γουρουνια η λενα του εβαλε να φαει κατι μετα αυτος πηγε μεσα και ξαναβγηκε με μια τσαντα χαρτοφυλακα και ειπε στη λενα -Αγαπη μου φευγω !
-ενταξει αγαπη μου στο καλο!
και πηγε και τον φιλησε στο στομα και αυτος εφυγε βιαστηκα .Εγω επαθα σοκ λεω τι γινετε ποιος ειναι αυτος δεν τον ειχα ξανα δει και σιγα σιγα καταλαβα πως αυτο ηταν το σπιτι που νοικιαζε η λενα ,μετα αφου ο τυπος εφυγε η λενα εκανε καποιες δουλιες στη κουζινα και μετα αλλαξε το πλανο και εδειξε τη λενα να ειναι στη κραβατοκαμαρα και να βγαζει
της φαρδιες μπιτζαμες που εκρυβαν το σωμα της και να μενει ολογυμνη και μετα να βγαζει απο ενα συρταρι δυο μεγαλους δονητες και να ξαπλωνει στο κρεβατι και να αρχιζει να γλυφει τον ενα δονητη και τον αλλον να τον τρυβει στο ξυρισμενο της μουνακι
και στη συνεχεια να τον βαζει ολον στο μουνι της και να αρχιζει να βογγαει και μετα να εξακολουθει να γλυφει τον αλλον δονητη και να τον πιπιλαει σαν γλυφειτζουρι καποια στιγμη σταματησε και πηγε να πλυθει η καμερα την εδειχνε να κανει μπανιο και απορουσα τι γινετε εδω; εβλεπα την κορμαρα της λενας να πλενετε και να τρυβει με μεγαλη επιμελια τα μεγαλα λευκα στηθη της με το σφουγαρει και να τα γεμιζει σαπουναδες και το πλανο που και που εκανε ζουμ στα στηθη της,μετα εδειχνε τα μπουτια της κοντα στο μουνι της και το επλενε μετα γυρισε και αρχισε να πλενει τον κωλο της και αργα αργα τα ετριβε τα κωλομερια της και την κολωτρυπιδα της και τα γεμιζε σαπουναδες καποιες φορες εσκυβε και επιανε το σφουγγαρι που της επεφτε και οταν φαινοταν ο κωλος της αυτη εσκυβε με τεντομενα τα ποδια και ο κωλος της τονιζοτανε φοβερα και εμοιαζε να τουρλωνετε πιο πολυ απο ποτε αφου καυλωσα πολυ που την εβλεπα στο μπανιο και ειδη ειχα αναψει που την ειδα στην κρεβατοκαμαρα με τους δονητες και τωρα στο μπανιο τρελαθηκα ακομα περισσοτερο και μου σηκωθηκε καγκελο .μετα βγηκε απ το μπανιο σκουπιζοτανε πολυ αργα και μετα ανοιξε ενα συρταρι και φορεσε ενα στριγκακι που εμοιαζε με το μαγιο που ειχε φορεσει μια μερα στην παραλια που ειχε τα χρωματα και τα σχεδια της σημαιας της αμερικης και απο πανω εβαλε ενα ασορτυ σουτιεν ,μετα αρχησε να τριβετε και να χαιδευεται λιγο μπροστα στον καθρεφτη του δοματιου και μετα ποζαρε για λιγο στον καθρεφτη και μετα ξανα πηρε τους δονητες στα χερια ,και αρχησε να τριβει τον εναν πανω στο μουνι της πανω απ το στρινγκ και αρχησε σιγα σιγα να τριβει και να χαιδευει το στηθος της.
και τοτε αρχησε να χτυπαει το κουδουνι ,τοτε η γυναικα μου το αγνοησε και εκλεισε και τα ματια της και συνεχησε να τριβετε και να χαιδευετε μπροστα στον καθρεφτη με το δονητη
ομως το κουδουνι συνεχησε να χτυπαει σαν τρελο συνεχεια για πεντε λεπτα και δε σταματουσε ομως η γυναικα μου δεν εδινε σημασια ωσπου ακουστηκε μια φωνη να φωναζει -Πανο! λενα! εγω ειμαι ο μακης ηρθα για τα υδραυλικα,για τη βριση που χαλασε! τοτε οταν το ακουσε αυτο η λενα ξαφνιαστηκε και εκανε σαν να το περιμενε οτι θα ερθει αλλα το ειχε ξεχασει και τοτε πεταξε αμεσως το δονητη και αφου ντηθηκε γρηγορα λεγωντας στο μακη να περιμενει ,και μολις εβαλε μια μαυρη μπλουζα τιραντα με λιγο ανοιχτο ντεκολτε και ενα κολαν
σκουρο μπλε , ετρεξε να του ανοιξει .μολις του ανοιξε του ειπε -αχ χιλια συγγνωμη μακη αλλα ημουν στο μπανιο και εβαζα πλυντηριο κα δεν ακουγα .αυτος της ειπε -δεν πηραζει κουκλα μου ηρθα να επισκευασω τα υδραυλικα οπως ειχαμε πει ο αντρας σου μου ειπε οτι σε ειδοποιησε πως θα ερθω το πρωι
-ναι ο πανος με ειδοποιησε απλα εγω το ξεχασα συγγνωμη
-δεν πηραζει αλλα μαλλον σε κουραζει πολυ ο ξαδερφος μου και γι αυτο το ξεχασες με τοσες δουλιες που εχεις.Να περασουμε;
-φυσικα
ειπε η λενα και ο μακης μπηκε μεσα μαζι με το ρενο και το ντινο που ηταν ντυμενοι ολοι με φορμες παλιες και λερομενες σαν εργατες που ηρθαν για δουλεια.
και ο μακης της ειπε-που ειναι τα υδραυλικα σου που θελουν φτιαξυμο;
-να εκει ειναι η χαλασμενη βριση
και ο μακης αμεσως πηγε μαζι με τ αλλα γουρουνια και αρχησαν να φτιαχνουν τη βριση σε καποια φαση η λενα πηγαινο ερχοταν στην κουζινα γιατι μαγειρευε και τοτε ο ρενος και ο ντινος αρχησαν να την περνουν ματι και να κοιτανε τον κωλο της και να κανουν σχολια κρυφα μεταξυ τους για τα βυζια και τον κωλο της, διχνωντας με χειρονομιες ο ενας στον αλλον σαν παντομυμα ,οταν η λενα πηγε μεσα για λιγο ο μακης τους εβρισε και τους ειπε να σταματησουν να περνουν ματι τη γυναικα του ξαδερφου του γιατι ο πανος ειναι και δικος τους φιλος αλλωστε και θα πρεπει να εχουν λιγο ντροπη και να σταματησουν να την κοιτανε. ομως ο ρενος του ειπε-Τι λες ρε φιλε ποια φιλια πλακα κανειςq δεν ειχα δει ποτε απο κοντα τη γυναικα του ,αν ηξερα οτι εχει τετοια μουναρα καθε μερα εδω θα ημουνα,ειναι τοσο καυλιαρα που φοραει στενα μπλουζακια με ντεκολτε για να φαινονται τελεια οι βυζαρες της και να καταλαβαινουν ολοι πως ειναι γυμνο το σωμα της ,γι αυτο φοραει και κολαν για να τονιζεται η κωλαρα της και να φαινεται οτι φοραει στρινγκακι .πρεπει να ειναι πολυ μεηγαλη πουτανα η γυναικα και να καθεται ευκολα.
-Αφηστε τις μαλακιες και ελατε να τελειωνουμε τη δουλεια να παμε σπιτια μας.τους ειπε ο μακης τοτε η λενα ξανα ηρθε στην κουζινα για να βαλει το ταψι με το φαγητο στο φουρνο και ετσι οπως εσκυψε για να το βαλει στο φουρνο τουρλωθηκε ο κωλος της, και οι τρεις τους καρφωσαν τα βλεματα τους
στον τουρλωμενο κωλο της γυναικας μου ,τοτε ο ρενος εκανε κατι και μια σωληνα της βρισης αρχησε να ριχνει νερα στο πατωμα και αρχησε να γεμιζει νερα κατω και οταν το ειδε ο μακης του ειπε- τι κανεις βρε ηλιθιε!
-συγγνωμη αφεντικο καταλαθος εγινε
-τι να σου πω εισαι πολυ μαλακας βυδωνε τωρα, αλλο ενα τετοιο και σε βλεπω να περνεις ποδι απ τη δουλεια
-ε ενταξει συγγνωμη
-τι συγγνωμη ρε ηλιθιε;κοιτα τι νερα γεμισες το πατωμα;πως θα δουλεψουμε τωρα;
-Ε να θα μας βοηθησει λιγο μια στιγμη η λενα να μαζεψουμε τα νερα και μετα θα συνεχησουμε τη δουλεια.
-ναι την ορεξη σου εχει η γυναικα να μαζευει τις ζημιες σου εσυ θα τα μασεις
-οχι οχι εγω θα τα μασω μη στενοχωριεστε δεν εγινε και τιποτα σε δυο λεπτα θα τα εχω μαζεψει ολα.
ειπε η λενα και εφερε μια λεκανη και ενα βετεξ και τοτε επεσε στα γονατα και μετα στα τεσσερα και αρχησε να μαζευει τα νερα ενω τα τρια γουρουνια σηκωθηκαν και πηγαν ενα βημα πισω για να μασει τα νερα η λενα και μετα να συνεχησουν να φτιαχνουν τους σωληνες της βρισης. οση ωρα η λενα μαζευε τα νερα αυτη απολαμβαναν το θεαμα να ειναι μια καυτη γυναικα στα τεσσερα και να μαζευει νερα, και να βλεπουν σε πρωτη θεα τα βυζια της να φαινονται περισοτερο ετσι που κρεμονταν οσο ηταν στα τεσσερα και μαλιστα το γουρουνι ο ρενος περασε απο πισω της και μολις ειδε τον κωλο της στημενο στα τεσσερα γουρλωσε τα ματια και χωρις να βγαλει φωνη ελεγε μαλλον πω πω ! και κουνουσε το χερι του στους αλλους δυο που την εβλεπαν απο μπροστα σαν να τους ελεγε ελατε να δειτε τι φοβερη κωλαρα που εχει.τοτε ο μακης και ο ντινος δεν αντεξαν και ακολουθησαν και τωρα ολοι εβλεπαν και ξεροκαταπιναν βλεπωντας και θαυμαζωντας τον κωλο της λενας, τοτε ο ρενος ξαφνικα πηγενει στη βριση και την ανοιγει και την αφηνει να τρεξει για λιγο δυνατα και τοτε κατω στους σωληνες αρχησε παλι να πεταγετε νερο και επειδη τωρα η λενα ηταν κοντα στους σωληνες τα νερα επεσαν επανω της και την εκαναν μουσκεμα στο προσωπο στα μαλλια και στην μπλουζα και τοτε η λενα τρομαξε και ειπε-αχ τι κανετε;
-ρε μαλακα ρενο ξεχασες να κλεισεις τη βανα πριν και τωρα παλι την εκανες τη μαλακια σου
-συγγνωμη αφεντικο αλλα ηθελα να πιω νερο και ξεχαστηκα
-πω πω με κανατε μουσκεμα απ τη μεση και πανω ειναι σαν να εκανα μπανιο
-οχι μονο απ τη μεση και πανω γιατι κουκλαρα μου απ οτι βλεπω κι απ τη μεση και κατω εισαι μουσκεμα!
-ναι βραχικα και κει λιγο απ τα νερα
-μπα δεν φταει αυτο τα υδραυλικα σου χρειαζονται επισκευη γιατι εχεις μουσκεψει μονο στο μουνακι.
-μα τι ειναι αυτες οι βλακιες που λες ;μακη πως του επιτρρεπεις να μου μιλαει ετσι προσβλητικα στη γυναικα του ξαδερφου σου;
-ο ρενος πραγματι ειναι γουρουνι αλλα και εσυ ξαδερφη δεν εισαι σωστη γιατι οντως εχεις μουσκεψει πολυ εκει κατω συγκεκριμενα και μας το διχνεις πολυ ανεπυφυλακτα.
-μακη τι λες δεν ντρεπεσε εχω περιοδο γι αυτο ειμαι βρεγμενη και εκει.
-αν ειχες περιοδο δεν θα φορουσες μονο ενα στρινγκακι και ενα κολαν απο πανω
ειπε ο ρενος και ο μακης συμπληρωσε-σωστα και αφου τα υδραυλικα σου εχουν τετοια διαρροη παει να πει οτι ο ξαδερφος μου δεν ξερει καλα απο υδραυλικα και δεν μπορουσε να σου τα φτιαξει, και τωρα η ζυμια με τον καιρο εγινε μεγαλυτερη ,αλλα μην αμησυχεις εμεις ημαστε επαγγελματιες με τις διαροες, και θα σου τις φτιαξουμε αμεσως μονο που δεν θα τελειωσουμε πολυ γρηγορα γιατι απ οτι βλεπω θελει πολυ δουλεια για να επιδιορθοθουν τα υδραυλικα σου!
-Καλα δεν ντρεπεσε μολις ερθει ο πανος θα του τα πω ολα! θα επρεπε να ντρεπεσε σε ειχα για καλο ανθρωπο κριμα και σε ειχα σε εκτιμηση αλλα εισαι ανθρωπακι τελικα.
και λεγωντας αυτα η λενα σηκωθηκε και πηγε να φυγει και τοτε τρεχει ο μακης και την αρπαζει σφυχτα απ το χερι και την τραβαει πανω του λεγωντας-τι ειπες μωρη καριολα τωρα θα δεις πιο ειναι το ανθρωπακι. και την πιανει απ το μαλλι και την βαζει να γονατησει μπροστα του και ξεκουμπωνει το παντελονι και βγαζει το σοβρακο και τοτε εμφανηζετε ο πουτσος του που ηταν καγκελο και η λενα μολις τον ειδε γουρλωσε τα ματια και ειπε -αχ οχι σε παρακαλω μην μου κανεις κακο .
-ανοιξτω στομα μωρη να δεις το ανθρωπακι
και η λενα φοβισμενη το ανοιγει και αυτος της χωνει τον μισο πουτσο μεσα και αφου την πιανει το κεφαλι απο πισω αρχιζει να της γαμαει το στωμα με μεγαλη λισα ,βλεπωντας αυτο κι αλλοι πηραν θαρος και εβγαλαν κι αυτοι τα ρουχα και πλησιασαν τη λενα και αρχησαν να τη χουφτωνουν στα βυζια .τοτε σε καποια φαση ο μακης της εβγαλε την μπλουζα και εβγαλε τα στηθη της εξω απ το σουτιεν και αρχησε να τα χουφτωνει και της ξανα εχωσε τον πουτσο στο στομα και σε καποια φαση σταματησε να της σπρωχνει το κεφαλι πανω στον πουτσο του και την αφησε ελευθερη και τοτε αυτη αντι να τραβηχτει πισω και να τον βγαλει τον πουτσο απ το στομα, αντιθετα συνεχησε να τον ρουφαει και τον επιασε με το ενα χερι της και αρχησε να τον περνει με διαφορετικο τροπο ,και ο μακης αρχησε να βογγαει και μετα απο κανα δεκαλεπτο της ειπε-πω πω κουκλαρα μου ,ωχ ωχ μπραβο ετσι συνεχησε κουκλα μου μη σταματας ,συνεχησε εισαι πολυ μεγαλη μαστορισα!ετσι ετσι ρουφατον ολο ετσι μπραβο .και τωρα η γυναικα μου ρουφουσε ολη την ψωλη του μακη μεχρι τη ριζα και ταυτοχρονα επαιζε τωρα τις πουτσες τον αλλον δυο, στη συνεχεια ακολουθησε ενα μισαωρο με τη λενα να ειναι συνεχεια στα τεσσερα να της γαμανε το στομα με τη σειρα και να της πιανουν και να τις χουφτωνουν με μανια τα βυζια και να την κοπανανε με τις ψωλες τους οπου βρουν και σε καποια φαση αρχησε να τη χυνει ο ντινος στο στομα ,μετα απο λ.ιγο πανω στην πιπα αρχισε να χυνει και ο ρενος και τραβηχτηκαν μισο βημα πισω και εβλεπαν τωρα το μακη να χουφτωνει μονος τα βυζια της λενας οσο αυτη του επερνε πιπες.ωσπου καποια στιγμη της ειπε οταν αυτη σταματησε την πιπα λαχανιασμενη -Ειδες δεν ειμαι εγω το ανθρωπακι αλλα εσυ που δεν μπορεις να κανεις ουτε εναν πενηνταρι ψωλαρα να χυσει!
και τοτε η λενα ειπε-Αυτο θα το δουμε !
και επιασε τα στηθη της με τα δυο χερια και εβαλε τον πουτσο του μακη αναμεσα τους και τα εσφυξε μεταξη τους και ο πουτσος του χαθηκε μεσ στα βυζια της λενας και μονο το ψωλοκεφαλο και λιγο παραπανω προεξυχε απ τα μεγαλα στηθη της λενας, και τοτε αρχησε να του κανει ισπανικο και οταν ο πουτσος του μακη πρεξυχε απο τα στηθη της λενας αυτη του τον εγλυφε και του πιπιλουσε το ψωλοκεφαλο που προεξυχε απ τα μεγαλα στηθη της και αυτος φωναζε-ετσι ξαδερφη ετσι εγω θα σου γαμαω τις βυζαρες και συ θα με τσιμπουκωνεις καυλιαρα μου ωχ ωχ .και μετα απο κανα δεκαλεπτο με το μακη να κραταει τωρα αυτος τα στηθη της γυναικας μου και να τα γαμαει χουφτωνωντας τα και η λενα να του κανει τσιμπουκι φοβησμενη και μετα απο κανα δεκαλεπτο τον ακουω να φωναζει-χυνω καριολα μου !χυνω πουτανα μου! χυνω καυλιαρα μου!χυνω βυζαρου μου!
και την εχυσε τονους σπερμα για αλλη μια φορα στα μουτρα και στα βυζια της και της ειπε-ενταξει κουκλα μου σαν σοι που ειμαστε μας εκανες μια εξυπηρετηση τωρα δεν χρειαζεται να το μαθει κανενας αυτο που εγινε ,θα μινει μεταξυ μας ετσι;
-οχι θα το πω σε ολους και πρωτα στον αντρα μου
-α καλα τοτε ασ σου κλεισουμε και τις αλλες τρυπες αφου θα μας ρουφιανεψεις που θα μας ρουφιανεψεις ,τουλαχιστον να φτιαξουμε τα υδραυλικα σου.
και λεγωντας αυτα ο μακης παει πισω της την σπρωχνει να στηθει καλα στα τεσσερα και της πιανει τα κωλομερια με τις παλαμες του και λεει-πω πω κουκλαρα μου τι κωλαρακι τουρλωμενο εχεις; ωρε τι γαμαει ο ξαδερφος!καιρος να δοκιμασω και γω!
και αρχιζει να κοπαναει την ψωλη του πανω στα κωλομερια της γυναικας μου και η λενα ειπε
τρομαγμενη
-αχ οχι μη μου το χωσεις ξαδερφε τον εχεις πολυ μεγαλο θα με ξεσκισεις! ποτε δεν εχω φαει τοσο μεγαλο καυλι!
-καιρος να δοκιμασεις και εναν μεγαλο
και αρχισε να βηθιζει το πουτσοκεφαλο του στο μουνι της γυναικας μου η οποια φαινοταν να ποναει πολυ οσο ο πουτσος του εμπαινε σχεδον ολοκληρος μεσα στο μουνι της και οταν εμειναν μονο λιγα εκατοστα ακομα για να της τον βαλει ολο αυτη του ελεγε
-αχ οχι οχι! μη ! μη! μου το χωνεις μακη !μη μου το χωνεις εχεις τεραστια ψωλη ! με ξεσκιζεις! με ξεσκιζεις!
-ωχ πουτανα θα σου βουλωσουμε ολες τις τρυπες παρτη ψωλη μου βαθια !
και τελικα της τον εβαλε ολο και συνεχησε να τη γαμαει ετσι για κανα εικοσαλεπτο ενω οι αλλοι δυο της επιαναν και της χουφτωναν τα βυζια καιμετα το εικοσαλεπτο ο μακης σταματησε να την γαμαει στα τεσσερα και με δυο κινησεις το γουρουνι την εβαλε να κατσει πανω του με ανοιχτα τα ποδια και της το εχωσε ξανα ολο στο μουνι και αρχησε να της φιλαει τα βυζια και να της δαγκωνει τις ρογες ενω ο ρενος πηγε απο πισω της και αρχησε να χωνει το πουτσοκεφαλο στον κωλο της γυναικας μου και αυτη αρχισε να βογγαει πιο δυνατα και αυτος ασυγκινητος απ τον πονο της γυναικας μου συνεχησε να της το χωει στον κωλο και οταν της εβαλε περιπου το μισο πουτσο στον κωλο αυτη του ειπε σχεδον ετοιμη να κλαψει απ τον πονο που ενιωθε γυρνωντας το κεφαλι της προς το μερος του του ειπε
- αχ αχ αχ αχ αχ σε παρακαλω ψωλαρα μη μου τον χωσεις ολο θα με πονεσεις πολυ!
-οχι κουκλαρα μου πρεπει να τον φας ολοκληρο για να σου φτιαξουμε τα υδραυλικα !
και της τον εχωσε ολο στον κωλο και τωρα ο ρενος ειχε κολησει σαν βδελα με την κοιλια του να ακουμπαει πανω στον κωλο της γυναικας μου και ο μακης να εχει κολησει κι αυτος απο την μπροστα πλευρα επανω στη λενα και να εχει χωσει τη μουρη του πανω στα βυζια της λενας και τη γαμουσαν ταυτοχρωνα μουνι κωλο πολυ σκληρα και γρηγορα για κανα μισαωρο και αυτη ουρλιαζε -αχ αχ αχ αχ αχ με πονατε γαμιαδες! με πονατε ψωλαραδες!αχ αχ σταματηστε να με ξεσκιζετε !σταματηστε !αχ αχ φτανουν !αχ φτανω! αχ αχ αχ αχ αχ ααααααααααχχχχ!
και για κανα δυο λεπτα η γυναικα μου ουρλιαζε πολυ δυνατα και μου σπαραζε την ψυχη που την ακουγα να υποφερει και να ποναει τοσο απο τα καθαρματα και σαν να μην εφτανε αυτο ετσι οπως αναστεναζε απ τον πονο η γυναικα μου και ειχε ανοιχτο το στομα συνεχως βρηκε ευκαιρια και το αλλο γουρουνι ο ντινος και την αρπαξε απ το μαλι και της τον εχωσε βιαια στο στομα και την μπουκωσε με την ψωλη του και τωρα η γυναικα μου παρενοχλουνταν απο τρια γουρουνια που ασελγουσαν πανω της ταυτοχρονα και αυτο συνεχηστηκε για αλλη μιση ωρα τουλαχιστον και μετα ο ντινος την επιασε πιο σφυχτα το κεφαλι της και αρχησε να φωναζει
-χυνω χυνω χυνω!
και μολις τραβηχτηκε απ το στομα της γυναικας μου αυτη εβυξε και πεταχτηκαν λιγα χυσια απ το στομα της κατω ,μετα απο κανα δεκαλεπτο ο ρενος αρχησε να λεει
-παρτα καριολα! παρτα ολα! ωωωωωωωωωχχχ!
και μετα απ αυτο τραβηχτηκε και εβγαλε την ψωλη του απ τον κωλο της λενας και τοτε αρχησαν να τρεχουν παρα πολλα χυσια απ τον κωλο της
και μετα αυτος αφου κοπανησε και τιναξε μερικες φορες την ψωλη του στα κωλομερια της λενας τραβηχτηκε απο κοντα της και μετα απο κανα πενταλεπτο βγηκε και το γουρουνι ο μακης απο το μουνι της λενας και σηκωθηκε ορθιος και της ειπε
-πιπα τωρα καριολα ,παρε μου πιπα !
και η λενα σηκωθηκε στα γονατα και τοτε ισα που προλαβαν και ετρεξαν αρκετα χυσια απ το μουνι της στο πατωμα και μετα αρχησε να του περνει πιπα φοβησμενη και του τον ρουφουσε μεχρι σχεδον ολο τον πουτσο καιο δεν του επιανε καθολου τον πουτσο με τα χερια, τα χερια της κρατουσαν τα ποδια του απο τα μπουτια συγκεκριμενα,αυτο εδειχνε ποσο συχαινοταν την βρωμικη πουτσα του που δεν ηθελε ουτε να του την πιασει ,μετα απο κανα δεκαλεπτο πιπα της λενας ο μακης της επιασε το κεφαλι και της τον εχωσε ολο μεσα και τ αρχιδια του ακουμπουσαν στο κατω χειλος του στοματος της γυναικας μου και η λενα απ τον πονο που κοντευυε να πνιγει γουρλωσε τα ματια και κοιτουσε τον μακη στα ματια σαν να ηθελε να τον καταραστη που την εκανε να υποφερει τοσο και να ποναει.
αφου συνεχηστηκε η λαρυγγοπιπα για κανα πενταλεπτο ακομα τοτε ο μακης αρχησε να φωναζει
-χυνω ξαδερφη!χυνω!παρτα ολα στο λαρυγγι ,ρουφα ξεκολιαρα !ρουφα πουτανα βυζαρου!ρουφα !ρουφα!ααααααααααααααααχχχχ!ετσι μπραβο μπαλωνου μου !ετσι μπραβο ! ρουφατα ολα στο λαρυγγι !καταπιετα ολα! μην αφησεις ουτε σταγονα να παει χαμενη ειναι πολυτιμο και ακριβο ποτο! και το εφτιαξα για σενα ειναι οτι πρεπει για πουτανες σαν εσενα!ωρε τι μπαλκοναρες ειν' αυτες !τι πεποναρες!
και λεγωντας αυτα της επιανε τα βυζια και της τα χουφτωνε ενω η λενα αναγκαζωταν να του περνει λαρυγγοπιπα και μετα απο λιγο αυτος τραβηχτηκε και απομακρυνε τον πουτσο του απ το στομα της και αρχισαν να σταζουν λιγες σταγονες απ το στομα της λενας ,τις οποιες ο μακης την αναγκασε να της παρει με το δαχτυλο και γλυφωντας το ενω τον κοιταζε στα ματια γονατησμενη μπροστα στον πουτσο του αρχησε ν α τις καταπινει μεχρι που τις ηπιε ολες και μετα την εβαλε να του καθαρισει κυριως με τη γλωσσα της ολες τις σταγονες που ειχαν μινει πανω στην ψωλη του και οταν τις εγλυψε ολες και της καταπιε αρχησε να χτυπαει το κουδουνι της εξωπορτας και τοτε η λενα ειπε
-ωχ ο αντρας μου ειναι !
-ωχ ο ξαδερφος !
ειπε ο μακης και αρχησαν ολοι να ντυνονται φουριωζοι και αφου ντυθηκαν η λενα ανοιξε την πορτα και μολις μπηκε μεσα εκεινος ο τυπος που ειχε διξει το πλανο στην αρχη πουθ η γυναικα μου τον ειχε φιλησει και αυτος εφυγε βιαστικος για τη δουλεια ,και μολις τον ειδε η γυναικα μου του ειπε
-πανο αγαπη μου γυρισες κιολας! και τον αγκαλιασε ,και οταν αυτος πηγε να την φιλησει αυτη τραβηχτηκε κανοντας την βιαστικοι και λεγωντας οτι εχει δουλεια .
μετα οταν μπηκε μεσα ειδε τα τρια γουρουνια να ειναι ετοιμοι να φυγουν με τα βαλιτσακια της δουλειας στα χερια και τους ειπε
-βλεπω αργισατε να τελειωσετε σας πεδεψαν πολυ οι σωληνες;
και τα τρια γουρουνια απαντησαν με μια φωνη
-οχι οχι! καθολου !
και ο μακης συμπληρωσε-αλλα πολλα υγρα αυτοι οι σωληνες ρε πανο πλυμηρησασμε! γιναμε μουσκεμα ! αλλα τα καταφεραμε και τους κλεισαμε ολες τις διαροες που ειχανε !
-η λενα σας βοηθησε με τα νερα ; ή γτα μασατε μονοι σας;
ρωτησε αυτος ο τυπος που τον φωναζαν πανο και η λενα τον ελεγε αντρα της
και τα τρια γουρουνια απαντησαν με μια φωνη -μας βοηθησε !μας βοηθησε!πολυ!
και ο μακης συμπληρωσε -στην αρχη ζοριστικε λιγο επειδη εγινε μουσκεμα απ τα πολλα υγρα που τρεχανε αλλα τελικα εκανε υπομονη και τα μαζεψε ολα ! δεν αφησεω ουτε σταγονα κατω πολυ χρυσοχερα γυναικα εχεις ξαδερφε μπραβο σου εισαι πολυ τυχερος !
-το ξερω ευχαριστω!
-και εμεις ομως καναμε σπεσιαλ δουλεια ετσι; δεν αφησαμε τρυπα για τρυπα στους σωληνες,ολες τις βουλωσαμε ,τις κλεισαμε ολες με μεγαλο ζυλο!
ε λενα τι λες και συ σου αρεσε η δουλεια που καναμε στις βρησες εμεινες ικανοποιημενη η οχι;
-Αχ ναι ναι η αληθεια ειναι οτι κανατε πολυ καλη δουλεια παιδια
-αληθεια αγαπη μου δηλαδη τη φτιαξανε τη βρυση δεν θα μας πεδεψει ξανα;
-ναι !ναι! αγαπη μου την εφτιαξαν και τους σωληνες τους εκαναν αγνωριστυους εκλεισαν ολες τις τρυπες !πραγματικα κανανε φοβερη δουλεια! αχ ειδικα εσυ μακη εισαι πολυ καλος στη δουλεια σου !εισαι γεννημενος υδραυλικος !
και μετα το πλανο εδειξε τα τρια γουρουνια να φευγουν απ το σπιτι και ο αλλος που ελεγε αντρα της η λενα πηγε μεσα ενω αυτη πηγε στην κουζινα και αρχισε κατι να κανει στο φουρνο και τοτε η καμερα εκανε ζουμ στον κωλο της και φανηκαν μερικες σταγονες που απο μακρια δεν φαινονταν πανω στο κολαν ,και μετα απο λιγο γυρισε μπροστα και η καμερα ανεβηκε κανοντας ζουμ στα στηθη της και τοτε φανηκαν μερικες σταγονες που ειχε η στενη με τιραντα μπλουζα της ,και μετα η καμερα εκλεισε σε αυτο το πλανο .
και εγω τρελαθηκα αλλα και μου δημιουργηθηκαν τεραστιες αποριες που περιπλεκουν πολυ δυστηχως τα πραγματα. οπως ποιος ηταν ο τυπος που ελεγε αντρα της η λενα ;και πως ετυχε να τον λενε κι αυτον πανο; και ηταν οντως ξαδερφος του μακη;
προκυπτουν πολλα νεα ερωτηματικα που περιπλεκουν δυστηχως την υποθεση κι αλλο ,μακαρι ομως ο ντεντεκτιβ να βρει τις απαντησεις που ψαχνω δεν εχω κι αλλη λυση .εσεις τι πιστευετε για τις νεες εξελιξεις;