Μετα απο τοσο καιρο επιτελους ο ντεντεκτιβ μετα απο πολλες προσπαθιες καταφερε να παρει κι αλλο ντιβιντι απο το γουρουνι το μενιο ,ετσι μολις μου το εφερε τον πληρωσα και τον εστειλα ξανα να παρακολουθει τη λενα και να μην τη χασει απ τα ματια του.
ετσι εβαλα να δω το ντιβιντιγεματος αγωνια με την διαισθηση αλλα και την αισιοδοξια πως επιτελους αυτο το ντιβιντι θα εχει τα πιστηρια που χρειαζομουν και τις αποδιξεις για να κλεισω τα γουρουνια στη φυλακη.Ετσι αφου το εβαλα να παιξει και μολις ξεκινησε αρχησε να διχνει ενα πλανο απο τον καβγα μου με τον μακη και μετα αφου μας εδειχνε να μπαινουμε στη θαλασσα και να απομακρυνομαστε μετα το πλανο αλλαξε και η καμερα αρχησε να διχνει απο μακρια εμενα τη λενα και τα γουρουνια στη θαλασσα να ετοιμαζομαστε να ξεκινησουμε τον αγωνα κολυμβησης ,το πλανο ηταν πολυ μακρυνο σχετικα και δεν ακουγωνταν τι λεγαμε αλλα φαινομασταν αρκετα καλα και αφου ξεκινησε ο αγωνας εδειχνε τα γουρουνια με τη λενα νααπομακρυνονται κολυμποντας πολυ γρηγορα και εμενανα μενω πισω και οταν τα γουρουνια και η λενα αρχησαν να απομακρυνονται και η καμερα δεν τους ακολουθουσε εδειχνε τωρα εμενα να κολυμπαω για πεντε λεπτα προσπαθωντας να τους φτασω και μετα απο 5 λεπτα αφου οι αλλοι χαθηκαν απ το πλανο η καμερα εδειχνε εμενα σιγα σιγα να μειωνω ταχυτητα και μετα απο λιγα λεπτα να σταματαω και να πιανομαι απο μια σημαδουρα και να μενω εκει λαχανιασμενος ετοιμος να πνιγω ,τοσο πολυ να εχω φτασει στα ορια μου και να εχω ψωφησει στην κουραση μετα απο λιγο με εδειχνε να γυρναω πισω προς την παραλια κουτσα κουτσα και ξαφνικα το πλανο αλλαξε και τωρα εδειχνε μια αλλη παραλια με βραχια και η καμερα εκανε ζουμ στη θαλασσα και αρχησαν να φαινονται καποιοι που κολυμπουσαν και μετα απο λιγο πλησιασαν πολυ και αρχησαν να βγαινουν εξω στη στερια και φαινονταν ενας χοντρος αντρας και μια αδυνατη γυναικα και οταν πλησιασαν κι αλλο γρηγορα καταλαβα πως ηταν το γουρουνι ο μακης και πισω του ακολουθουσε η λενα και αφου βγηκαν στην αμουδια εκατσαν λιγο να ξελαχανιασουν ενω μετα απο λιγο βγηκαν στην αμουδια και ο ρενος με τον ντινο και τοτε η καμερα φανηκε να πλησιασε και αρχησαν να ακουγωνται καθαρα οι ομιλιες .και αρχησα να ακουω το ρενο να λεει στη λενα -ωρε κοριτσι μου !τι γοργονα εισαι εσυ! κολυμβητρια εισαι κουκλαρα μου μας περασες για λιγο
-ναι αλλα ειμαι πολυ νεοτερη σας και εχετε και μερικα κιλακια παραπανω και ομολογω οτι με ξαφνιασατε που κολυμπουσατε τοσο γρηγορα ,ενταξει τον κυριο μακη τον ειχα ξανα δει να κολυμπαει και ηξερα πως μπορει να μην του φαινεται αλλα ξερει πολυ καλο κολυμπη ,αλλα οταν ξεκινησαμε τον αγωνα περιμενα εσεις οι δυο να μινετε αρκετα πισω οπως ο πανος αλλα τελικα και εσεις ξερετε καλο κολυμπη σαν τον κυριο μακη .
-ε οχι και σαν εμενα εγω ημουν ο μονος που σε ξεσκισε και μαλιστα με μεγαλη διαφορα ,ενω οι αλλοι δυο δεν μπορεσαν ουτε καν να σε φτασουν .
-ε οχι και με ξεσκισατε με περασατε με πολυ μικρη διαφορα και οι αλλοι δυο ηταν πισω μας ,ολοι μας ειχαμε πολυ μικρη διαφορα μεταξυ μας.
και οση ωρα μιλουσε η λενα η καμερα καπου καπου συχνα πυκνα εκανε ζουμ στα βυζια της .
μετα ο ρενος ειπε-ναι ολοι ειχαμε μικρη διαφορα μεταξυ μας εκτος απο εναν ,τον αντρα σου το δελφινι !
και τοτε αρχησαν ολοι να χασκογελανε δυνατα για ωρα και το γουρουνι ο μακης συμπληρωσε
-Τι δελφινι μονο δελφινι! χελιδονοφαρο ειναι,αυτος δεν ακουμπαει καν το νερο παει τοσο γρηγορα που ειναι σαν να πεταει!
και αρχησαν παλι να χασκογελανε ολοι με το μακη και το ρενο που ειχαν τη λενα αναμεσα τους εγειραν και ακουμπουσαν πανω της γελωντας και φαινοταν λες και το εκαναν επειδη δεν αντεχαν να γελανε αλλο τοσο πολυ ,και οταν η λενα σταματησε να γελαει τοτε αυτοι αρχησαν να τη γαργαλανε στην κοιλια και στη μεση της και τοτε αυτη αρχησε ξανα να γελαει λεγωντας τους να σταματησουν να τη γαργαλανε αλλα τα γουρουνια δεν ακουγαν και συνεχιζαν .και η καμερα ποτε ποτε εκανε παλι ζουμ στα βυζια της και φαινονταν να πηγαινουν λιγο πανω κατω ετσι οπως τη γαργαλουσαν και αυτη προσπαθουσε να αντισταθει και να τους σταματησει λεγωντας τους
-χαχα χα χα χα σταματηστε !χα χα χα σταματηστε επιτελους δεν αντεχω αλλο !χα χα χα χα σταματηστε θα σκασω απ τα γελια κυριε μακη!
αυτοι ομως απτωητοι δεν σταματουσαν συνεχηζαν να τη γαργαλανε και τωρα μαλιστα εχωσαν τις βρωμομουρες τους πανω στα βυζια της ο ενας ακουμπουσε το προσωπο του στο ενα βυζι της γυναικας μου και ο αλλος στο αλλο βυζι της και απλα επεφταν και ακουμπουσαν πανω στα βυζια της δεν τα φιλουσαν ουτε ακουμπουσαν καθολου το στομα τους επανω ενω ηλενα συνεχιζε να τους λεει-χα χα χα χα σας παρακαλω σταματηστε επιτελους θα με σκασετε χα χα χα χα αχ σταματηστε χα χα χα χα! και μετα απο λιγο σταματησαν και λαχανιασμενοι οπως ηταν αυτοι και η λενα εμειναν για λιγο αμιλητοι να ηρεμησουν απ το πολυ γελοιο και μολις η λενα αρχησε να σιαχνει λιγο το σουτιεν του μαγιο της γιατι ειχε κατεβει λιγο και φαινονταν περισσοτερο τα μεγαλα βυζια της και ετσι το σηκωσε λιγο για να τα καλυψει οπως ηταν πριν πεσουν με τα μουτρα επανω της τα δυο γουρουνια τοτε η καμερα ξανα εκανε ζουμ στα στηθη της οσο τα εσιαχνε και μετα επανεφερε το πιο μακρυνο πλανο μολις η λενα σταματησε .μετα απο λιγο ο μακης απλωσε τη χερφουκλα του και ακουμπησε το μπουτι της λενας λεγωντας της
-παντως κουκλα μου εισαι κταπληκτικη γυναικα !εχεις υπεροχο αδυνατο σωμα χωρις περιτα κιλα εισαι πολυ γυμνασμενη κοπελα αλλα δεν εχεις χασει την θυληκοτητα σου .
-γιατι να την χασω;
-να γιατι συνηθως η αθλητριες ειναι υπερβολικα γυμνασμενες και χανουν τη θυλικοτητα τους.
-ε αυτες ειναι επαγκελματιες γι αυτο
και τοτε πετυαγετε ο ρενος και λεει
-γιατι εσυ τι εισαι ;και εσυ επαγκελματιας εισαι!
-χα χα ε οχι και επαγκελματιας !
-θα σε βοηθησουμε εμεις να γινεις !
συμπληρωσε ο μακης ενω ο ντινος μιλουσε ελαχιστα και μονο ειχε επικεντρωθει να κοιταει τα βυζια της λενας συνεχως ετσι οπως καθοταν απεναντι του.
μετα απο λιγο ο μακης απλωσε παλι τη χερουκλα του πανω στο μπουτι της λενας και της ειπε -και εκτος απ το τελειο αδυνατο κορμι εχεις και παραλογα υπεροχα πλουσια στηθη !πως γινετε αυτο μηπως πηρες τιποτα βιταμινες και το στηθος σου εγινε τοσο ομορφα πλουσιο;
και τοτε η λενα τραβηχτηκε φοβησμενη απο κοντα του αποθωντας το χερι του απ το μπουτι της και ειπε
-Αντε που ειναι κι αυτος ο πανος τοση ωρα !βαρεθηκα αντε να ερθει να γυρισουμε πισω γιατι θα κρυωσουμε χωρις τις πετσετες μας τοση ωρα !
και ο ρενος ειπε
-Ε απ οτι βλεπω δεν θα ερθει θα τα φτυσε και θα γυρισε πισω εμεις ομως ειναι κριμα να γυρισουμε πισω τοσο νωρις .
-Τι να κανουμε δεν βαρεθηκατε;εγω παντως βαρεθηκα και πεινασα κιολας .
και ο μακης ειπε -ειναι κριμα ομως ενω καναμε τοσο κοπο και κολυμπησαμε ως εδω !ειναι πραγματικα πολυ κριμα να μην δουμε την τοσο φημησμενη και αρχαια σπηλια της περιοχης,αφου ακομα και γω που ειμαι ασχετος απο αυτα ξερω ποσο γνωστη ειναι αυτη η σπηλια και λενε πως εχει μεσα σταλαχτητες και σταλαγμητες αιωνων.
-τι ; σοβαρα αυτη η μικρη σπηλια εκει ;
-ναι αυτη ειναι μη την βλεπεις ετσι απο μακρια φαινεται μικρη επειδη εχει στενο ανοιγμα μπορει να βαθηνει πολυ!
-εσεις δεν εχετε ξανα παει ;
-ο ρενος και ο ντινος δεν την εχουν δει εγω εχω ξανα ερθει πολλες φορες και εχω μπει μεσα.
-και πως ηταν;
ρωτησε η γυναικα μου τον μακη
-στην αρχη που ηρθα ηταν η εισοδος πολυ στενη σαν μικρη τρυπα ,με το ζορι χωρουσα να μπω μεσα ,αλλα την ανοιξα με τα καταληλα εργαλεια και μετα μπορουσα να μπαινω μεσα λιγο πιο ανετα και οταν μπηκα μεσα ειδα οτι μπορει να ειναι στενη αλλα εχει πολυ βαθος και ετσι εφτασα μεχρι τερμα μεσα στα βαθη της και ηταν πολυ ωραια εκει μεσα μεχρι και καταραχτη ειδα!
-αχ σοβαρα εχει και καταρακτη;
-ναι εχει ελα παμε να τον δουμε
-οχι αφηστε το καλυτερα μια αλλη φορα ισως.
και τοτε ο ρενος και ο ντινος συμπληρωσαν -ελα παμε γιατι και εμεις εχουμε μεγαλη περιεργια να την δουμε ,δεν εχουμε παει ποτε και αφου θα παμε που θα παμε ελα μαζι μας δεν ειναι σωστο να μινεις εσυ εδω εξω μονη σου και εμεις να μπουμε μεσα ,παμε ολοι μαζι ελα μην εισαι ακαταδεχτη.
και η γυναικα μου ειπε
-οχι ευχαριστω αλλα προτιμω να περιμενω τον αντρα μου εδω εξω γιατι θα ερθει σε λιγο .
-και ο ρενος ειπε
-αφου δεν προκειτε να ερθει ,και σαλιγκαρι να ητανε θα ειχε ερθει ως τωρα, αλλα ενταξει ασ τον περιμενουμε και παμε ολοι μαζι να δουμε τη σπηλια πως ειναι μεσα.
και η γυναικα μου ειπε
-ναι αυτο ειναι το πιο σωστο να τον περιμενουμε να ερθει και να παμε ολοι μαζι μεσα ,αλλα αν παλι εσεις θελετε πηγαινετε
και μολις ερθει ο αντρας μου θα ερθουμε να σας βρουμε .
-αυτο δεν μπορει να γινει.
ειπε ο μακης και η λενα τον ρωτησε
-γιατι;
-γιατι κουκλα μου πρωτον η σπηλια ειναι λιγο σαν λαβυρινθος και αν την βλεπεις πρωτη φορα μπορει να χαθεις ,ενω εγω που την ξερω καλα δεν χανομαι οποτε καλυτερα να μην ερθετε μονοι σας γιατι θα χαθητε και αντε να σας βρουμε μετα,και δευτερον εχει περασει ηδη μιση ωρα και οπως ειπε και ο ρενος και σαλιγκαρι να ηταν ο αντρας σου θα ειχε φτασει μεχρι τωρα εκατο φορες ,εδω εμεις και εχουμε που φτασαμε μιση ωρα δεν γινετε να μην ειχε φτασει αν δεν σταματουσε,σιγουρα θα γυρησε πισω ,αφου ακομα και κατι παπουδες 70 και 80 χρονων που ερχονται ως εδω κουτσα κουτσα και πηγαινουν κι αυτοι σαν σαλιγκαρια φτανουν περιπου κανα τεταρτο μετα απο εμενα ,στο λεω γιατι πολλες φορες ετυχε να προσπερασω πολλους παππουδες κολυμπωντας και τους αφηνα πολυ πισω και εφτανα στη στερια και αυτοι ερχονταν οι πιο γεροι το πολυ μετα απο κανα εικοσαλεπτο εφταναν κι αυτοι στη στερια,η αποσταση αλλωστε δεν ειναι πολυ μεγαλη απλα εμεις την βγαλαμε σερι και κολυμπουσαμε γρηγορα και γι αυτο κουραστηκαμε,παντως ελεος αυτος ο πανος ακομα και με γερικο σαλιγκαρι να εβαζαν κοντρα θα τον περνουσε στο κολυμπι ακομα και πνιγμενο γιατι μετα απο ωρες θα το ξεβραζε το κυμα ως εδω χα χα χα χα χα .
και μετα απο τη βλακεια που πεταξε ο μακης αρχησαν ολοι να χασκογελανε παλι μια ωρα με τον ρενο και τον ντινο να συμπληρωνουν και να συνεχιζουν τα γελια.
και αφου σταματησαν ο μακης ειπε στη λενα
-λοιπον τι λες παμε κουκλα μου πεντε λεπτα μεσα να δουμε τη σπηλια και μετα φευγουμε αφου βαρεθηκες ,ετσι κι αλλιως ο πανος θα γυρισε πισω στις ξαπλωστρες και θα αραζει πινοντας φραπε και θα μας περιμενει αποκλιετε να ερθει τζαμπα θα τον περιμενουμε.
-εχετε δικιο κυριε μακη αλλα ασ περιμενουμε τον αντρα μου πεντε λεπτα ακομα ,ειμαι σιγουρη πως θα ερθει σε λιγο.
-καλα ασ τον περιμενουμε πεντε λεπτα κι αν δεν ερθει παμε ,οκ;
-οκ ,ετσι κι αλλιως σε 5 λεπτα σιγουρα θα εχει φτασει .
απαντησε η λενα ,και περιμεναν ,περιμενα και ξαφνικα η καμερα δεν ξερω πως αλλα αλαξε πλανο και εδειξε εμενα να βγαινω λαχανιασμενος απ τη θαλασσα και να πεφτω ξαπλωμενος πανω στην αμο προσπαθωντας να ξελαχανιασω απ το πολυ κολυμπι.μετα το πλανο αλλαξε παλι και εδειξε παλι τωρα τη λενα με τα τρια γουρουνια και ο μακης ειπε στη λενα η οποια με περιμενε με ανυπομονησια
-περασαν πεντεμησι λεπτα κουκλα μου και ο πανος δεν ηρθε ουτε και θα ερθει σιγουρα γυρισε πισω αφου σου ειπα τις ιστοριες με τους παππουδες μην περιμενεις τζαμπα ,αντε παμε μεσα πεντε λεπτα να δειτε λιγο τη σπηλια να σας διξω και τον καταρακτη και φυγαμε μετα γυρναμε πισω στις ξαπλωστρες μας.
και πριν προλαβει η λενα να του απαντησει την αρπαζει το γουρουνι ο μακης σφυχτα απ το χερι και την τραβαει προς την σπηλια και αυτη αντιστεκοταν και του ελεγε -αχ αφηστε με κυριε μακη δεν θελω να δω τη σπηλια θα περιμενω εξω .
ασλλα το γουρουνι δεν ακουγε και την τραβηξε με το ζορι μεσα στη σπηλια και τους ακολουθησαν τα αλλα δυο γουρουνια.μετα το πλανο αλλαξε παλι και εδειξε τα γουρουνια με τη λενα στο εσωτερικο μιας μικρης σπηλιας που ουτε σταλαγμητες ειχε ουτε σταλαχτητες ουτε καταραχτη.
και η λενα ειπε-μα που ειναι ο καταραχτης κυριε μακη δεν βλεπω τιποτα.
-περιμενε κουκλα μου ειναι πιο μεσα στη σπηλια
και αφου προχωρησαν πιο μεσα στη σπηλια ο μακης αφησε τη λενα απ το χερι και δεν την τραβολογουσε πλεον τωρα η λενα εριξε μια ματια γυρω της και ειπε -δεν βλεπω πουθενα κυριε μακη ουτε σταλαγμητες ουτε σταλαχτητες ,εσυς δεν μου ειπατε οτι εχεις ;που ειναι δεν τους βλεπω;
και τοτε το γουρουνι ο μακης εβγαλε με μια κινηση την ψωλη του απ το μαγιο η οποια ηταν καυλωμενη τερμα και της ειπε -Να ενας μεγαλος σταλαχτητης της σπηλιας που πρεπει να δεις οποσδηποτε !
και βλεπωντας αυτο τα αλλα δυο γουρουνια εβγαλαν τις ψωλες τους εξω κι αυτοι και αρχησαν να τις παιζουν λεγωντας στη λενα -να κι αλλοι σταλαχτητες κουκλα μου ,πως σου φαινονται ειναι αρκετα μεγαλοι;
η λενα μετα το πρωτο σοκ καταφερε να μιλησει λεγωντας-τι ειναι αυτα που κανετε κυριε μακη δεν ντρεπεστε;ειμαι παντρεμενη γυναικα και φευγω αμεσως απο δω μονη μου ,γυρναω στον αντρα μου το παρακανατε .
-δε νομιζω κουκλα μου γιατι ειμαστε πολυ βαθια στηξ σπηλια και δεν θα μπορεσεις ποτε να βγεις απο εδω μεσα χωρις τη βοηθεια μου οποτε αναγκαστηκα θα μινεις εδω .
-δεν το πιστευω με παγιδευσατε ,δεν ντρεπεστε να φερεστε ετσι τρεις αντρες σε μια ανυπερασπιστη γυναικα και μαλιστα παντρεμενη;
και ο μακης την πλησιασε και την αρπαξε απ τη μεση και την αγκαλιασε με τη χερουκλα του γυρω απ τη μεση της και της ειπε-οχι δεν ντρεπομαστε γιατι εξαιτιας αυτης της κολαρας! εγιναν ολα!
και λεγωντας αυτα ο μακης της επιασε σφυχτα και χαστουκιζωντας το το ενα κωλομερι της λενας ενω η λενα προσπαθουσε να ξεφυγει απ τα χερια του γουρουνιου που την κρατουσε σφυχτα πανω του με το αλλο χερι του απ τη μεση της και της ειπε
-τι να κανουμε κουκλαρα μου εσυ φταις για αυτους τους μεγαλους και σκληρους σταλαχτητες .
-οχι δεν ευθυνομαι εγω γι αυτο, εγω ειμαι μια αθωα και σεμνη και παντρεμενη γυναικα δεν ειχα την προθεση να σας προκαλεσω.
-την ειχες γιατι αλλιως θα μας αφηνες να χαζευουμε απλα τις βυζαρες σου ομως εσυ αντι να κατσεις ησυχα σαν καλο κοριτσι αντιθετα εβγαλες το μαγιο σου και εμεινες με ενα στρινγκακι και μας εδειξες ολη την κολαρα σου και ετσι εξαιτιας αυτης της κολαρας εγιναν αυτοι οι σταλαγμητες τοσο μεγαλοι και σκληρη!και ξερεις ποσο πονανε τωρα οι σταλαγμητες μας που εχουν γινει τοσο σκληρη εξαιτιας σου;
-ποσο; ειπε η λενα τρομοκρατημενη
-παραπολυ και γι αυτο θα πρεπει να αναλαβεις εσυ ολη την θεραπεια τους ,εσυ τους σκληρηνες τοσο με την κολαρα σου τωρα πρεπει να τους κανεις να μαλακωσουν και να πεσουν ξανα για να γινουν σταλαγμητες.
-αχ οχι αφηστε με δεν ξερω πως να το κανω .
-μην ανησυχης θα τα κανουμε ολα εμεις εσυ απλα χαλαρωσε και ακουμπα σε αυτον τον τοιχο και εγω θα βαλω το σταλαχτιτη μου μεσα στη σπηλια για να γινει σταλαγμητης ,γι αυτο γυρνα και ακουμπα στον τοιχο κουκλα μου.
-γιατι να γυρισω ;
για να μην βλεπεις τους μεγαλους σταλαχτητες και φοβασαι οπως τωρα .
-σας παρακαλω κυριε μακη αφηστε με θα με ψαχνει ο αντρας μου .
-σιωπη!της ειπε το καθαρμα κα αφου την επιασε απο πισω απ τη μεση την κολησε πανω σε ενα τοιχο απο βραχια και κολησε με τον πουτσο του πανω στον κωλο τησ και τριβοταν πανω της ενω αυτη προσπαθουσε να του ξεφυγει λεγωντας του
-αχ μα σας παρακαλω κυριε μακη !αχ μη μου το κανετε αυτο!ειμαι παντρεμενη γυναικα αφηστε με να φυγω ,μην γινεστε τοσο αγριος και σκληρος μαζι μου!αφηστεμε να φυγω μην με τιμωρησετε σας παρακαλω,και υποσχομαι να μην σας ξανα δημιουργησω προβλημα,θα ειμαι καλο κοριτσι το υποσχομαι ,δεν θα ξαναβαλω στρινγκ.
ελεγε η λενα φοβησμενη μηπως και μεταπησει το καθαρμα και την αφησει ησηχη αλλα που τετοια τυχη ,αντι να τη λυπηθει και να την αφησει αυτος αρχησε να της χουφτωνει τα κωλομερια και να της τα χαιδευει και στη συνεχεια παραμερησε στο πλαι το στρινγκακι της και της ειπε -πω πω τελικα ειμαι πολυ μεγαλος εξερευνητης οπως ο κολομβος ανακαλυψε την αμερικη ετσι και γω ανακαλυψα εδω μια μικρη σπηλια
-σας παρακαλω κυριε μακη αφηστε με αυτο που κανετε ειναι ανεπητρεπτο παρενοχλητε μια παντρεμενη γυναικα.
-χα !για να δουμε ειναι γονιμη αυτη η σπηλια η οχι ;
-αχ οχι αφηστε την ησυχη
ειπε η λενα τρομοκρατημενη ενω το γουρουνι ο μακης ειχε αρχησει να της χαδευει τα μουνοχειλα με το πουτσοκεφαλο του και τωρα με μια κινηση τον καρφωσε περιπου τον μισο μεσα στο μουνι της λενας
-ααααααχχχ
-ωωχχχ τι ωραια που ειναι αυτη η σπηλια ωωχχχ κατσε να μπουμε πιο βαθια να δουμε πως ειναι !
-αχ αχ οχι πιο μεσα! οχι πιο μεσα!
ομως το γουρουνι ανμεστητω αγνοησε ξανα τα παρακαλι της λενας και αρχησε σιγα σιγα να της το χωνει ολο μεσα και οταν τον εβαλε ολο μεσα αρχησε να τη γαμαει δυνατα και γρηγορα πισωκολητο, ενω η λενα ακουμπουσε και ζουλιοταν το σωμα της και ειδικα τα στηθη της επανω στα βραχια και ουρλιαζε απο πονο -αχ αχ αχ αχ αχ με πονατε κυριε μακη με πονατε!
-ωωωωωωχχχ παρτον ολον καυλιαρα μου παρτον ολον !και το τερας συνεχησε να τη βιαζει ετσι πισωκολητα στα ορθια και αυτο συνεχηστηκε για κανα εικοσαλεπτο και μετα το πλανο αλλαξε ξαφνικα και εδειξε εμενα να ειμαι ξαπλωμενος στην ξαπλωστρα και να πινω νερο και να ξεφησαω παραμιλωντας και λεγωντας που ειναι τοση ωρα.
μετα το πλανο αλλαξε παλι και τωρα εδειξε το μακη να γαμαει τη λενα πισωκολητο ακομα στα ορθια και αυτη να αναστεναζει γρηγορα και δυνατα απο πονο-ααααχχχ αχ αχ αχ αχ αχ
και μετα παλι αλλαξε το πλανο κα με ξανα εδειξε να καθομαι στην ξαπλωστρα και να περιμενω να γυρισουν ξεφυσωντας και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το πλανο αλλαξε και τωρα εδειξε το μακη να γαμαει τη λενα στα τεσσερα κατω στα βραχια ενω ιο αλλοι δυο την πλησιασαν και αρχησαν να της πιανουν τα βυζια και να παιζουν τις ψωλές τους και αφου της εβγαλαν το σουτιεν συνεχησαν να τις τα χουφτωνουν και να κοπανανε τωρα τις ψωλες τους στα μουτρα της γυναικας μου.
μετα το πλανο αλλαξε παλι και εδειξε εμενα να ειμαι ορθιος και να περνω τη σανιδα στα χερια και να πηγαινω προς τη θαλασσα σκεπτικος και αγχωμενος και μετα απο κανα τεταρτο μπηκα στη θαλασσα διστακτικα και τοτε το πλανο αλλαξε μολις αρχισα να κολυμπαω και εδειξε τωρα ξαφνικα τη λενα να ειναι ξαπλωμενη μπρουμητα πανω στο μακη που ηταν ξαπλωμενος ανασκελα κατω στο πατωμα και της το εχωνε στο μουνι ενω ο ντινος το αλλο γουρουνι της εχωνε ολο τον πουτσο του στον κωλο της λεγωντας της-τι κολαρα ειναι αυτη καυλιαρα μου τι κωλαρα !και της χουφτωνε τα κωλομερια ενω ο μακης που ηταν απο κατω της γαμουσε ακομα το μουνι και της εγλυφε και της φιλουσε τα βυζια
και αυτη εξακολουθουσε να ουρλιαζει-αααχ αχ αχ αχ αχ τι μου κανετε τι μου κανετε!
-σε τιμωρουμε σε τιμωρουμε για να μαθεις να εισαι τοσο καυλιαρα αλλη φορα,ωχ ωχ !
της ειπε ο μακης
αυτη η αθλια σκηνη κρατησε κανα εικοσαλεπτο ακομα και μετα το πλανο αλλαξε ξαφνικα παλι με το ντινο να φωναζει στη λενα-χυνω χυνω χυνω στη σπηλια σου ψωλαρπαχτρα μου αχ χυνω χυνω ολα στην κολαρα σου!
μετα απ αυτο το πλανο εδειξε εμενα να κολυμπαω με τη σανιδα και μετα απο λιγο σταματησα γιανα ξεκουραστω και τοτε το πλανο που ηταν πολυ μακρινο και με εδειχνε απο αποσταση αλλαξε παλι και εδειξε τη λενα να ειναι πανω στο ρενο και να της γαμαει αυτος το μουνι ενω ο μακης ειχε χωσει ολο τον πουτσο του στον κωλο της λενας η οποια τωρα ουρλιαζε πιο δυνατα απο ποτε και ειπε στο μακη σε καποια φαση-αχ αχ αχ αχ αχ μακη πιο σιγα ,πιο σιγα μακη αχ αχ αχ αχ αχ αχ ρενο αχ αχ αχ αχ μμμμμμμ αααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχ .και τωρα αναστεναζε ακομα πιο γρηγορα και δυνατα απο πριν σαν να εκλεγε και ελεγε -αχ αχ με πονατε αχ αχ με σκιζετε !με λιωνετε! αχ αχ με αχ αχ με σβηνετε αλητες! με τελειωνετε αχ ααααααααααααααχχχχχ αχ αχ αχ αχ αχ αχ !
στη συνεχεια η λενα μετα απο δυολεπτα ηρεμησε καπως και δεν ουρλιαζε τοσο τωρα αναστεναζε λιγοτερο ενω τα γουρουνια δεν ειχαν μειωσει καθολου τον γρηγορο ρυθμο που την γαμουσαν ωσπου μετα απο ενα τεταρτο ακουσα τον μακη να λεει -ωωωωωχχχχ πουτανα μου !ωωωωχχχχ καυλιαρα μου !ωωωωωω ερχχετε ο σταλαχτητης καριολα ερχετε !ωωωωωωχ χυνω χυνω χυνω χυνω!ωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ ωωωωχχχχχχχχ ετσι ετσι να πλημηρυσει η κωλαρα σου ααααααχχχχ ,και τοτε ο μακης εβγαλε την ψωλη του απ τον κωλο της γυναικας μου και τον κοπανουσε πανω στα κωλομερια της ενω ετρεχαν τα χυσια του ποταμια απ τον κωλο τηςενω η λενα τοτε γυρησε το κεφαλι πισω και κοιταζε πισω και αρχησε να τριβει τον κωλο της γιατι προφανως πονουσε αβασταχτα .
ενω το καθαρμα ο μακης της ειπε -μην ανησυχης δεν θα μινει αδεια για πολυ.
μετα το πλανο αλλαξε διχνωντας σαν τελευταια σκηνη το ρενο οπως εξακολουθουσε να της γαμαει το μουνι αρχησε να χουφτωνει σφυχτα τα κωλομερια της λενας τα οποια τοση ωρα τα χουφτωνε ο μακης ετσι ξαφνικα αλλαξε παλι η σκηνη και εδειξε εμενα να κολυμπαω και παλι ξεφυσωντας και λαχανιαζωντας και μετα απο δυο λεπτα ξανα διχνει το πλανο τη λενα αυτη τη φορα να ειναι ξαπλωμενη απ το δεξι πλευρο και να τη γαμαει στα πλαγια ετσι ο ρενος απο πισω τον κωλο ενω ο μακης πλησιασε και πηγε μπροστατης και της σηκωσε το ενα ποδι ψηλα καιο της εχωσε τον πουτσο του μεσα στο μουνι της και την γαμουσαν στα πλαγια ο μακης απο μπροστα και ο ρενος απο πισω και μετα απο κανα δεκαλεπτο ακουσα τη λενα να ουρλιαζει ξανα λεγωντας-ααααααχχχχ αλητες ααχχχχχ ααααχχ μμμμ ααχ αχ τι σαντουιτσ αχ αχ τοσο καυτα ααχχχ αχ τοσο σκληρα αχ αχ τοσοοοοο αχ αχ αχ αχ αχ πουτσαραδες αχ αχ ερχετε παλι !ερχετε ! ερχετε αχ αχ αχ αχ αχααααααααααααααααααααα αααααχχχχχ!
και μετα απ αυτο η σκηνη αλλαξε παλι και με εδειχνε τωρα να κολυμπαω και να πλησιαζω προς τα βραχια και μετα αλλαξε ξανα η σκηνη και εδειξε παλι τη λενα αυτη τη φορα να την εχουν και να τη γαμανε στα ορθια απο μπροστα ο μακης και απο πισω ο ρενος, ενω τα ποδια της ηταν ορθανοιχτα και της τα κρατουσε απο τις γαμπες ο μακης και ηταν λες και ηθελε να της τα ανοιξει περισσοτερο ενω ειχαν ανοιξει σχεδον σαν σπαγγατο ενω τα στηθη της ειχαν κολησει και ζουλιοντουσαν επανω στα μουτρα του μακη ,ο οποιος ειχε βγαλει τη γλωσσα του και της τα εγλειφε.και η λενα τωρα αρχησε να φωναζει-αχ αχ αχ αχ αχ ειναι ακομα αχ τοσο σκληρα αχ αχ τοσο μεγαλα τοσο μεγαλα !αχ αχ αχ αχ αχ τοσο βαθια τοσο βαθια!αχ αχ αχ αχ αχ με ξεσκιζετε !με ξεσκιζετε!αχ αχ αχ αχ αχ !αααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχ!
-αχ αχ ωωωωωχχχ ναι καυλιαρα μου ετσι ετσι κουκλαρα μου!χυσε !χυσε πουταναρα μου χυσε !θα σε πλημηρησουμε σημερα απο καυλα !θα σε πλημηρησουμε!ειπε ο μακης
-ααααααχχχ αχ αχ αχ αχ με πλημηρησατε !με πλημηρησατε! αχ αχ μμμμμ αχ αχ
-ωχωχ ωχ τι σου κανουμε τσουλα μου!τι σου κανουμε!
ειπε ο ρενος που γαμουσε τον κωλο της λενας ανελεητα με μεγαλη ταχυτητα
-αχ αχ με σκιζετε !με σκιζετε !
πες με κυριο μωρη καριολα πες με κυριο ωχ ωχ τι σου κανω !τι σου κανω !τι σου ξεσκιζω!τι σου ξεσκιζω!
-αχ αχ αχ αχ αχ κυριε ρενο αχ αχ κυριε ρενοαχ αχ τον κωλο!τον κωλο!μου ξεσκιζετε τον κωλο!
-και γω τι σου ξεσκιζω μωρη καριολα!τι σου ξεσκιζω !
-αχ αχ αχ αχ αχ κυριε μακη αχ αχ κυριε μακη! το μουνι !το μουνι !το μουνι!το μουνι!αχ αχ αχ αχ αχ
μετα απ αυτο το πλανο αλλαξε παλι και με εδειχνε να κολυμπαω με τη σανιδα και μετα απο λιγοσταματησα και επεπλεα πανω στη σανιδα λαχανιασμενος ενω ειχα φτασει πολυ κοντα στη στερια και ,μετα αλλαξε παλι το πλανο και τωρα εδειξε τη γυναικα μου να ειναι παλι πανω στο μακη ο οποιος ηταν ξανα ξαπλωμενος κατω ανασκελα και της γαμουσε το μουνι ενω ο ρενος ηταν απο πανω της και εχωνε τον πουτσο του στον κωλο της λενας
και ο ρενος ελεγε
-ωχ ωχ τι κωλαρα ειναι αυτη !τι κωλομερια !τι κωλαρακι γαμαει η ψωλη μου!ωχ ωχ αυτη ειναι κολαρα!
και αρχησε να τις βαραει μπατσοκωλια δυνατα ,ενω ο μακης εξακολουθουσε να της γαμαει το μουνι και να της φιλαει τα βυζια και να τις δαγκωνει τις ρογες της ,ενω η λενα δεν ελεγε τιποτα τωρα μονο αναστεναζε-αχ αχ αχ αχ αχ αααααααααααααααχχχ!
και μετα απο λιγο ομως αρχησε να αναστεναζει γρηγοροτερα και πιο δυνατα -αχ αχ αχ αχ αχ ερχετε ξανα ψωλαραδες !ερχετε ξανα γαμιαδες !αχ αααααχ ερχετε ξανα !ξανα! αχ αχ αχ αχ αααααααααααααχ!
-ωωχχ ωχ πουτανα μου μας πλυμηριζεις συνεχεια ομως σε λιγο θα σε πλημηρισουμε εμεις !
ειπε το γουρουνι ο μακης
μετα το πλανο αλλαξε παλι και εδειξε εμενα να κολυμπαω και μετα απο κανα δυο λεπτα να φτανω στην στερια και μολις βγηκα ξαπλωσα στην αμμο λαχανιασμενος και προσπαθουσα να ανακτησω τις χαμενες δυναμης μου ημουν ψοφιος στην κουραση και δεν μπορουσα να σηκωθω απ την κουραση ,μετα το πλανο αλλαξε και εδειξε το μακη και το ρενο και τον ντινο ορθιους να πεζουν τις ψωλες τους και τη λενα να ειναι γονατιστη μπροστα τους και να διωχνει με τα χερια της τα χυσια απο τα βυζια της και να της λεει ο μακης
-Τι τα σκουπιζεις ρε καυλιαρα μου αφου θα στα ξαναγεμισουμε βυζαρου μου
-αχ σας παρακαλω κυριε μακη λυπηθητε με ,δεν αντεχω αλλο! με εχετε γεμισει παντου χυσια!αχ αφηστε με να γυρισω στον αντρα μου!