fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Στο ίδιο μέρος μ εσένα,στον ύπνο σου.
Μακαρι να ειχε συμβει μονο στον υπνο μου και να μην τους ειχαμε συναντησει στην πραγματικοτητα
Κανένα νέο ?
τυπε γιατι δεν στελνεις στον αλεξ?Αυτες τις μερες ειμαι πιο χαλια και πιο σκασμενος απο ποτε. Πριν λιγες μερες πηγα σε δικηγορους και εδειξα το βιντεο με τα γουρουνια που βιαζαν τη λενα και τους ειπα ολα τα σκηνικα με λεπτομεριες ομως ο πρωτος δικηγορος μου ειπε οτι δεν μπορω να εμφανησω τετοιο υλικο γιατι ειναι παρανομο και οτι ακομα και να μπορουσαμε να το εμφανησουμε το βιντεο και παλι δεν θα μπορουσαμε να πεισουμε κανεναν πως επροκειτο για βιασμο διοτι ειτε αν η γυναικα μου εκβιαζεται ειτε οχι σε αυτο το βιντεο το σεξ φαινεται να ειναι συνενετικο.Και του εδειξα ολα τα βιντεο που ειχα και μου ειπε το ιδιο πραγμα και μαλιστα μου ειπε να συμβουλευτω εναν ψυχολογο γιατι λεει εκεινος θα με βοηθησει καλυτερα στο προβλημα μου.Ετσι απογοητευμενος και αφου πιεσα τον δικηγορο μπας και τον πεισω να τους κανουμε μυνηση αυτος μου ελεγε τα ιδια και τα ιδια ακομα κι οταν του ειπα πως τα λεφτα δεν ειναι το προβλημα .Μετα απογοητευμενος οπως ημουν πηγα και σε δευτερο δικηγορο ,και εχασα τον χρονο μου και το μετανιωσα που πηγα γιατι αυτος ηταν ενας καραγκιοζης ασχετος ,τελειος χασοδικης απ οτι φαινεται και καταλαβα πως δεν ειχε ξανα αντιμετωπισει περιπτωση βιασμου ,γιατι ενω στην αρχη που του ελεγα το δραμα μου ηταν σοβαρος και μου μιλουσε σοβαρα ,οταν ομως του εδειξα τα βιντεο που ειχα σαν αποδεικτηκα στοιχεια με τα γουρουνια να βιαζουν τη λενα και το βιντεο που ηταν μονο με το μενιο και τη γυναικα μου τοτε αφου ειδε ολα τα βιντεο απο λιγο πηρε εναχλευαστικο και γελαστο υφος ειρωνιας και μου ειπε οτι- καλα εκανες και μου εδειξες τα βιντεο γιατι χωρις αυτα θα χαναμε τζαμπα το χρονο μας και εσυ θα εχανες τζμπα λεφτα γιατι μυνηση για βιασμο με τα απο τετοια βιντεο δεν μπορουμε να κανουμε.
και γω τον ρωτησα απωρημενος-Γιατι ;
-Κοιτα φιλε μου δεν θελω να σε προσβαλω αλλα δεν μπορεις να τους κανεις μυνηση αυτους τους κοιλαραδες για βιασμο της γυναικας σου ,αλλα αμα θελεις υπαρχει μια κατηγορια για την οποια οντως απ οτι βλεπω μπορεις να τους κανεις μυνηση ,και ειδικα αν μελετησω με την ησυχια μου αυτα τα βιντεο μονος στο σπιτι μου πιστευω οτι αν οχι για ολους ,τοτε τουλαχιστον για τους τρεις απ τους τεσσερις σου υποσχομαι οτι θα καταφερουμαι να τους κλεισουμε μεσα ισοβια .
Μολις το ακουσα αυτο χαρηκα πολυ ,ειπα επιτελους ,μετα απο τοσο καιρο και εγω και η γυναικα μου θα δικαιωθουμεκαι ρωτησα με μεγαλο ενθουσιασμο ποιους απ τους τεις θα καταφερουμε να κλεισουμε ισοβια και τοτε μου ειπε νατου δειξω το πρωτο βιντεο ξανα και αρχισε να το τρεχει και οταν εφτασε στη σκηνη που τα δυο γουρουνια ο μακης και ο ρενος βιαζαν ταυτοχρονα τη γυναικα μου ο ενας απο κωλο και ο αλλος απο μουνι μεσα στη σκηνη τους στο καμπινγκ τοτε παγωσε το βιντεο και μου ειπε -Να κοιτα ακριβως εδω αυτοι οι δυο ,ο ενας κοιλαρας πενηνταρης που της γαμαει τον κωλο τοσο δυνατα και της τον ανοιγει τοσο πολυ και ο αλλος κοιλαρας που μοιαζει με εξηνταρη που της ξεσκιζει το μουνι ειναι οι δυο που θα φανε ισοβια αν τους κατηγορησουμε με μια αλλη ειδικη κατηγόρια .
και μετα μου ειπε να του δειξω το τριτο βιντεο που βιαζε τη λενα ο μενιος στο μαγαζι του μονος του και μου ειπε
-Και αυτος εδω με τις ιδιες κατηγοριες που θα μηνησουμε και τους αλλους θα μυνησουμε και αυτον και θα φαει σιγουρα ισοβια.
Εγω ακουγωντας αυτα χαρηκα πολυ γιατι ειδικα αυτοι οι τρεις ηταν και οι πιο μισητει αφου αυτοι παρενοχλησαν τη γυναικα μου επανηλημενα και απ τους δυο ξεκινησε ολο το κακο ,ειδικα ο μακης που με ειχε χτυπησει και με ειχε ρεζιλεψει ετσι μπροστα στη γυναικα μου και που με νικησε και στον αγωνα κολυμβησης επρεπε να φαει δις ισδοβια για να νιωσω ανακουφηση και να νιωσω πως πηρα επιτελους την εκδικηση μου για εμενα και τη γυναικα μου που υπεφερε και σωματικα και οχι μονο ψυχωλογικα οπως εγω.Και τοτε τον ρωτησα ολο απορια
-Ωραια αλλα αν δεν μπορουμε να τους κανουμε μυνηση για βιασμο τοτε τι μυνηση μπορουμε να τους κανουμε και θα φανε τοσα χρονια που λετε ;
-Μπορουμε να τους κανουμε μυνηση κατηγορωντας τους: οτι χωρις την αδεια σου προκαλεσαν στη γυναικα σου απανωτους οργασμους και οτι την εκαναν να χορτασει το σεξ .Επισης ο αλλος κοιλαρας που τη γαμαει μονος του μπορουμε να τον κατηγορησουμε και για τσιγκουνια, γιατι εχυσε στα μουτρα της γυναικας σου μονο ενα λιτρο σπερμα ,ενω κανονικα θα επρεπε να της χυσει τουλαχιστον δυο λιτρα .
μετα απ αυτα αρχησε να γελαει και ετσι τον εβρισα πολυ ασχημα και αυτος με παρακαλουσε να του φερω αντιγραφω απο τα βιντεο για να τα εξετασει καλυτερα.
Στη συνεχεια εφυγα εξοργησμενος με την ανεδεια και το θρασσος και την ανεσθησεια του ,πως γινετε καποιος να ειναι τοσο χοντροπετσος και να μενει ασυγκινητος απο ενα τοσο μεγαλο και αποτροπεο δραμα ; και γυρισα σπιτι εντελως απογοητευμενος αφου ολες οι ελπιδες μουτοσο καιρο στηριζονταν σε αυτα τα βιντεο και τωρα ολες οι ελπιδες μου επεσαν στο κενο .Αν ομως ψαξω καλυτερα μηπως βρω καλυτερο δικηγορο και τα καταφερω ;μηπως δεν πρεπει να χανω τις ελπιδες μου; Εσεις τι λετε;
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 19:32
Απ: Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
« Απάντηση #326 στις: σήμερα στις 19:31 »
Copy Paste τις κάνεις ρε παπαρίδη τις "αληθινές" ιστορίες?
Με οσο περισσοτερα ατομα συνομιλησω τοσο πιο πολλες συμβουλες θα διαβασω και ετσι θα εχω περισσοτερες πιθανοτητες να λυσω το προβλημα μου με τη γυναικα μου
Γαμάς κανένα πούτσο αυτό τον καιρό?
Μόνο μαλακία παίζεις οταν τη γαμάνε? Δε γλείφεις κανένα ...κοκαλάκι?Αυτο μου ελειπε εχω που εχω το δραμα με τη γυναικα μου αλλα οχι να το γυρισω και στο καλαματιανο ,ασε μας ρε φιλε με τον πονο μου παιζεις
Μόνο μαλακία παίζεις οταν τη γαμάνε? Δε γλείφεις κανένα ...κοκαλάκι?
Άσε μας κουκλίτσα μου.