Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 661K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,5%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 22 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 54 58,1%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    93

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Άντε βρε Φάνη!!! Βρες τρόπο να δέσεις τα στοιχεία και να χώσεις μέσα τα γουρούνια!!!
Τότε θα γυρίσει πίσω και η γυναίκα σου και θα την πηδάς και πάλι επί ένα ολόκληρο τέταρτο κάθε βδομάδα!
Και μην ξεχνάς...οι γκόμενες φυσικά και προτιμούν ένα ντελικάτο πέος 8 εκατοστών από ένα 25ποντο αγγούρι..... :grin:
Μη μασάς! :rockon: :rockon:

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Εγω μιλαω σοβαρα για το δραμα που περναω ,που εχασα τη γυναικα μου ,τον ανθρωπο μου ,χωρις να φταιω και μαλιστα εφυγε χωρις να το θελει ,και απο τοτε που εφυγε ειμαι σαν πτωμα σαν να εχασα τη μιση ζωη μου ,και εσυ μου λες αν ευχαριστηθηκα που την εχασα;
Ωραιο site βρηκες να μιλησεις σοβαρα και να πεις τον πονο σου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι να πει κανεις εκει καταντησαμε ,καποιος να γραφει τον πονο του και αντι να του δινουν συμβουλες και κουραγιο καποιοι να τον ειρωνευωνται και να τον προσβαλουν .
ειναι οι γνωστοι μπαχαλακηδες του σαιτ τυπε :S

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είναι ο Φάνης ο Πάνος ο Ντα Βίντσης.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω μιλαω σοβαρα για το δραμα που περναω ,που εχασα τη γυναικα μου ,τον ανθρωπο μου ,χωρις να φταιω και μαλιστα εφυγε χωρις να το θελει ,και απο τοτε που εφυγε ειμαι σαν πτωμα σαν να εχασα τη μιση ζωη μου ,και εσυ μου λες αν ευχαριστηθηκα που την εχασα;

ηταν καλη μαγειρισσα τυπε?

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Λοιπόν πανο άκου. πισω στο καμπινγκ αυτοί που απήγαγαν τη γυναικα σου, δεν το έκανα  για Λύτρα αλλα μάλλον την είχαν και τη γαμουσαν.  Ειναι πιθανό αυτο να οργανώθηκε απο τα γουρουνια (έστω και εάν δεν συμμετειχαν). Εάν αυτο ισχύει  τοτε σίγουρα υπάρχουν βιντεο που παρτουζωνουν τη λενα κατα την απαγωγή τα οποία ειναι ενοχοποιητικά. Αυτά πρέπει να βρεθούν. Τωρα τι βιασμός να προκύψει απο ένα βιντεο που η λενα φοράει κολλάν και η κάμερα κανει ζουμ στην κωλαρα της,  μιλάει στο γαμια της με ναζί και πουτανια, του γλύφει τα αρχιδια, τη χύνει στα μούτρα και του δίνει συνέντευξη με τη πουτσα για μικρόφωνο? οι δικηγόροι με τα στοιχεία που έχεις τ´ωρα ειναι αδιέξοδο. Και ο ντέντεκτιβ? αντί να κανει δουλειά μάλλον γαμαει και αυτός.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν πανο άκου. πισω στο καμπινγκ αυτοί που απήγαγαν τη γυναικα σου, δεν το έκανα  για Λύτρα αλλα μάλλον την είχαν και τη γαμουσαν.  Ειναι πιθανό αυτο να οργανώθηκε απο τα γουρουνια (έστω και εάν δεν συμμετειχαν). Εάν αυτο ισχύει  τοτε σίγουρα υπάρχουν βιντεο που παρτουζωνουν τη λενα κατα την απαγωγή τα οποία ειναι ενοχοποιητικά. Αυτά πρέπει να βρεθούν. Τωρα τι βιασμός να προκύψει απο ένα βιντεο που η λενα φοράει κολλάν και η κάμερα κανει ζουμ στην κωλαρα της,  μιλάει στο γαμια της με ναζί και πουτανια, του γλύφει τα αρχιδια, τη χύνει στα μούτρα και του δίνει συνέντευξη με τη πουτσα για μικρόφωνο? οι δικηγόροι με τα στοιχεία που έχεις τ´ωρα ειναι αδιέξοδο. Και ο ντέντεκτιβ? αντί να κανει δουλειά μάλλον γαμαει και αυτός.

Δυστηχως ειναι δυσκολο να ισχυρηστουμε στο τελευταιο βιντεο στο μαγαζι του μενιου βιασμο επειδη το καθαρμα την αναγκασε με το ζορι να κανει οτι της αρεσει βαζωντας την να του μιλαει με ναζι και πουτανια απειλωντας την και αναγκαζωντας την να του γλυφει τ αρχιδια και να μιλαει χρησιμοποιωντας τον πουτσο του για μικροφωνο.Ομως   τα αλλα βιντεο που  εχω ειδικα το πρωτο ειναι ολοφανερο πως επροκειτο για βιασμο στο καμπινγκ.Τωρα οσο για το οτι μπορει να εχουν κι αλλα βιντεο που να τους ενοχοποιουν και οτι αυτοι μπορει να εβαλαν καποιους να απαγαγουν τη λενα μπορει να αληθευει ισως να εχει μια βαση .σημερα πηγα σε κανα δυο δικηγορους ακομα αλλα και παλι τα ιδια μου ειπαν οτι δεν μπορουμε να τους ενοχοποιησουμε με τετοια βιντεο.Ετσι μετα πηγα σε αλλον ντεντεκτιβ και τον εστειλα στην ταβερνα του μενιου να παρακολουθησει την κατασταση και να μου πει τι γινετε ,επισης τον εβαλα να ψαρεψει το μενιο σχετικα με τα βιντεο που εχουν τραβηξει τη λενα μηπως και μαθω κατι περισσοτερο αν υπαρχουν κι αλλα βιντεο ,οποτε αν η σκεψη σου εχει βαση θα τομαθουμε λογικα συντομα  .

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Χαιρομε που το ακούω , ελπίζω να υπάρχουν αρκετά νέα για να καλύψουν τα σκοτεινά σημεία της ιστορίας.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ερώτηση : γιατι τον παίζεις σε κάθε σου απαντηση ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Χαιρομε που το ακούω , ελπίζω να υπάρχουν αρκετά νέα για να καλύψουν τα σκοτεινά σημεία της ιστορίας.
Το οτι είσαι ο μονος που πιστευει τις παπαριες του Φάνη/Πανος κλπ το έχεις καταλάβει έτσι;Ουτε αυτος που τα γραφει δεν τα πιστευει! :2funny:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Το οτι είσαι ο μονος που πιστευει τις παπαριες του Φάνη/Πανος κλπ το έχεις καταλάβει έτσι;Ουτε αυτος που τα γραφει δεν τα πιστευει! :2funny:
ψέματα είναι όλα ρε τύπε? :rolleyes:
πέφτω απ τα σύννεφα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom