Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 661K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,5%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 22 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 54 58,1%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    93

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ρε Πανό πως θα κανείς μυνηση εσύ, εάν η λενα δε θέλει. ´Οτι και να δείξεις το πιθανότερο ειναι να καυλωσεις τους ανθρώπους και τίποτε περισσότερο. Εάν μπορείς να βρεις και αλλα βιντεο και να πείσεις τη λενα κάτι γίνεται . Όσο όμως χρόνο τρίβεις ο μενιος την έχει στο μαγαζί για να πλένει πιάτα και πουτσους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Δε νομίζεις ότι θα έπρεπε μετά από 20+ σελίδες του παρόντος νήματος, να ανεβάσεις και φωτό της Λένας?
Ναι ρε φίλε, η καλύτερη ιδέα είναι αυτή  :dancing: και μετά βέβαια να ανεβάσει και όλο το βιντεάκι. Μην ξεχάσει επίσης να μας δώσει και το κινητό της Λένας για να την πάρουμε να τη "στηρίξουμε"  :zfuck: κι εμείς μετά απ' αυτά που τράβηξε! 

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Μην ακούς τους κακοπιστους ειναι καλύτερο να τα βγάλεις απο μέσα σου

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Για την στήριξη συμφωνώ. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκολλήσει ειναι με την όμοιο παθητική.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε Πανό πως θα κανείς μυνηση εσύ, εάν η λενα δε θέλει. ´Οτι και να δείξεις το πιθανότερο ειναι να καυλωσεις τους ανθρώπους και τίποτε περισσότερο. Εάν μπορείς να βρεις και αλλα βιντεο και να πείσεις τη λενα κάτι γίνεται . Όσο όμως χρόνο τρίβεις ο μενιος την έχει στο μαγαζί για να πλένει πιάτα και πουτσους

Mα δεν καταλαβαινω πως γινετε καποιος να καυλωνει βλεπωντας κατι τοσο αποκρουστικο ,οπως ειναι τεσσερις μεσηλικες κοιλαραδες που ειναι εντελως αξεστοι και χωριατες και δεν ξερουν να φερθουν σε μια γυναικα ,και ειναι τοσο στερημενοι και πεινασμενοι για σεξ που μολις βρηκαν ευκαιρια δηλαδη μια ομορφη γυναικα,δεν τους ενοιαξε ουτε αν ειναι παντρεμενη και κυριως δεν τους ενοιαξε αν η γυναικα ηθελε να κανει σεξ με τα λοιπαρα ,τριχωτα και γερικα κορμια τους .Δεν τους ενοιαξε οτι της το κανουν με το ζορι ,το μονο που τους ενοιαξε ηταν να ικανοποιησουν τις αρωστημενες και αχορταγες ορεξεις τους επανω σε ενα ομορφο και τρυφερο γυναικειο σωμα ,ουτε που τους ενοιαξε ποσο θα το μολυνουν με τα βρομερα και γερικα σωματα τους .Πως μπορει λοιπον καποιος να καυλωνει βλεπωντας τρεις η τεσσερις κοιλαραδες και αξεστους χωριατες να βιαζουν μια ομορφη, νεα και σεξυ γυναικα ;Εγω και μονο που εβλεπα τα λοιπη απο τις κοιλιες  και το υπολοιπο σωμα τους που ηταν γεματο λοιπος να ακουμπανε και να τριβονται επανω στο απαλο και αψεγαδιαστο δερμα της γυναικας μου μου ερχοτανε να κανω εμμετο.Και οσο πιο πολυ κοιτουσες τοσες περισσοτερες λεπτομεριες παρατηρουσες και αηδιαζες ακομα περισσοτερο οταν εβλεπες το τριχωτο δερμα τους γεματο γουρουνοτριχες να ακουμπαει επανω στο λειο και απαλο  δερμα της λενας και τα βρομερα χειλοι τους ακουμπουσαν απο τα στηθη της γυναικας μου  μεχρι και τα αυτια της
,και μερικες φορες ειχαν τοσο λαχταρα που τους ετρεχαν σαλια απ το στωμα τους επανω στη λενα.Δηλαδη εννοω πως ειναι αποκρουστικο και αταιριαστο  να βλεπεις τεσσερις κοιλαραδες μεσηλικες να παρενοχλουν  μια ομορφη γυναικα και πολυ μικροτερη τους ,που θα μπορουσε να ειναι ακομη και κορη τους ηλικιακα ,ασε που δεν ταιριαζει το αψεγαδιαστο και καλυγραμο κορμη της λενας χωρις λοιπος και  πολυ καυτες  σεξυ καμπυλες ,να χαραμιζετε και να βρομιζει και να ταλαιπωρειτε  με τεσσερις κοιλαραδες.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Mα δεν καταλαβαινω πως γινετε καποιος να καυλωνει βλεπωντας κατι τοσο αποκρουστικο ,οπως ειναι τεσσερις μεσηλικες κοιλαραδες που ειναι εντελως αξεστοι και χωριατες και δεν ξερουν να φερθουν σε μια γυναικα ,και ειναι τοσο στερημενοι και πεινασμενοι για σεξ που μολις βρηκαν ευκαιρια δηλαδη μια ομορφη γυναικα,δεν τους ενοιαξε ουτε αν ειναι παντρεμενη και κυριως δεν τους ενοιαξε αν η γυναικα ηθελε να κανει σεξ με τα λοιπαρα ,τριχωτα και γερικα κορμια τους .Δεν τους ενοιαξε οτι της το κανουν με το ζορι ,το μονο που τους ενοιαξε ηταν να ικανοποιησουν τις αρωστημενες και αχορταγες ορεξεις τους επανω σε ενα ομορφο και τρυφερο γυναικειο σωμα ,ουτε που τους ενοιαξε ποσο θα το μολυνουν με τα βρομερα και γερικα σωματα τους .Πως μπορει λοιπον καποιος να καυλωνει βλεπωντας τρεις η τεσσερις κοιλαραδες και αξεστους χωριατες να βιαζουν μια ομορφη, νεα και σεξυ γυναικα ;Εγω και μονο που εβλεπα τα λοιπη απο τις κοιλιες  και το υπολοιπο σωμα τους που ηταν γεματο λοιπος να ακουμπανε και να τριβονται επανω στο απαλο και αψεγαδιαστο δερμα της γυναικας μου μου ερχοτανε να κανω εμμετο.Και οσο πιο πολυ κοιτουσες τοσες περισσοτερες λεπτομεριες παρατηρουσες και αηδιαζες ακομα περισσοτερο οταν εβλεπες το τριχωτο δερμα τους γεματο γουρουνοτριχες να ακουμπαει επανω στο λειο και απαλο  δερμα της λενας και τα βρομερα χειλοι τους ακουμπουσαν απο τα στηθη της γυναικας μου  μεχρι και τα αυτια της
,και μερικες φορες ειχαν τοσο λαχταρα που τους ετρεχαν σαλια απ το στωμα τους επανω στη λενα.Δηλαδη εννοω πως ειναι αποκρουστικο και αταιριαστο  να βλεπεις τεσσερις κοιλαραδες μεσηλικες να παρενοχλουν  μια ομορφη γυναικα και πολυ μικροτερη τους ,που θα μπορουσε να ειναι ακομη και κορη τους ηλικιακα ,ασε που δεν ταιριαζει το αψεγαδιαστο και καλυγραμο κορμη της λενας χωρις λοιπος και  πολυ καυτες  σεξυ καμπυλες ,να χαραμιζετε και να βρομιζει και να ταλαιπωρειτε  με τεσσερις κοιλαραδες.

Ποιος θα καυλωνε με ενα τοσο αποκρουστικο και σιχαμερο θεαμα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε φανη εμπλουτισε λιγο το στορυ γιατι δεν κανει σουξε οπως βλεπεις και εσυ :grin:

Επισκέπτης
Τι να πει κανεις εκει καταντησαμε ,καποιος να γραφει τον πονο του και αντι να του δινουν συμβουλες και κουραγιο καποιοι να τον ειρωνευωνται και να τον προσβαλουν .

Φανη πεσμου που εχουν τη γυναικα σου οι αληταραδες να κατεβω με 5-6 δικους μου απο το χωριο και να το ληξουμε το θεμα σε 5 λεπτα. Κι αν θελεις μετα μπορω να την φιλοξενησω σε ενα ησυχο χωριο, μεσα στη φυση, για οσο χρειαστει ωστε να ξεχασει την ασχημη εμπειρια που ειχε. Να εισαι σιγουρος οτι θα την προσεχουμε και θα κανουμε τα παντα να αισθανεται σαν στο σπιτι της.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο πρέπει κάποια στιγμή να τα βάλεις τα πράγματα με τη σειρά στο μυαλό σου, για να φτάσεις σε μια λύση.  Καταρχήν πράγματι ειναι λίγο αταίριαστο μια τόσο sexy γυναικάρα να παει με τους χοντρούς, ωστόσο δεν παει για τα λίπη τους αλλα για τις πουτσες τους και για το ´οτι την ξεφτιλιζουν στον πουτσο.
Τα γουρουνια δεν ειναι στερημένοι (Μέρα παρά μέρα πήγαιναν στη γυναικα σου) και οργανώνουν και παρτουζες. Δεν ειναι σωστό το ρήμα παρενοχλουν. Παρενοχλησει ειναι πχ να της χουφτωσουν τον κωλο , όπως έκαναν δηλαδή αρχή αρχή. Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις παρενόχληση το να της τρίβουν τις πουτσες τους στα μούτρα, να την πνίγουν χάνοντας τες στο λαρυγγι  η να την χύνουν στα μούτρα- υπάρχει πιο σωστός χαρακτηρισμός.

Επίσης η λύση του δικαστηρίου θέλει προσοχή ακόμη και εάν συμφωνήσει η λενα, γιατι μπορεί να καταλήξει η δική του αιώνα., εάν δεν έχεις όλα τα στοιχεία. Πχ εσύ μπορεί να ισχυριστεις βιασμό και να βγει η πλευρά των γουρουνιων και να πει  (Θα έχει και βιντεο) τι βιασμός κύριε πρόεδρε - εδώ και τόσους μήνες την ξεσκίσουμε συστηματικά (Πχ εδώ είμαστε στα βράχια που ήρθε Μονη της στον αγώνα κολύμβησης και μας παίρνει πιπες , εδώ μας παρακαλεί να τη χυςουμε  με στα μούτρα, Ασε που μπορεί να σηκωθεί ο δικηγόρος τους όταν εξετάζει τη λενα, να τη σηκώσει, να τη βάλει να σκύψει, να της σηκώσει τη φούστα, να της παραμερίσει το στρινγκ, να της ανοίξει τα  κωλομαγουλα και να ρωτήσει : κύριοι ένορκοι  έχετε δει πιο ανοιγμενη κωλοτρυπιδα ? αυτο έγινε με κάποιο περιστασιακό βιασμό η η κυρία στήνει συστηματικά κωλο στους πελάτες μου και ποιος ξέρει σε ποιον άλλο. Έτσι μπορεί το αποτέλεσμα να ειναι η λενα να ανακυρηχθει ξεκωλιαρα και με δικαστική απόφαση.

τελικά η κατάσταση ειναι πράγματι δύσκολη

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανο πρέπει κάποια στιγμή να τα βάλεις τα πράγματα με τη σειρά στο μυαλό σου, για να φτάσεις σε μια λύση.  Καταρχήν πράγματι ειναι λίγο αταίριαστο μια τόσο sexy γυναικάρα να παει με τους χοντρούς, ωστόσο δεν παει για τα λίπη τους αλλα για τις πουτσες τους και για το ´οτι την ξεφτιλιζουν στον πουτσο.
Τα γουρουνια δεν ειναι στερημένοι (Μέρα παρά μέρα πήγαιναν στη γυναικα σου) και οργανώνουν και παρτουζες. Δεν ειναι σωστό το ρήμα παρενοχλουν. Παρενοχλησει ειναι πχ να της χουφτωσουν τον κωλο , όπως έκαναν δηλαδή αρχή αρχή. Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις παρενόχληση το να της τρίβουν τις πουτσες τους στα μούτρα, να την πνίγουν χάνοντας τες στο λαρυγγι  η να την χύνουν στα μούτρα- υπάρχει πιο σωστός χαρακτηρισμός.

Επίσης η λύση του δικαστηρίου θέλει προσοχή ακόμη και εάν συμφωνήσει η λενα, γιατι μπορεί να καταλήξει η δική του αιώνα., εάν δεν έχεις όλα τα στοιχεία. Πχ εσύ μπορεί να ισχυριστεις βιασμό και να βγει η πλευρά των γουρουνιων και να πει  (Θα έχει και βιντεο) τι βιασμός κύριε πρόεδρε - εδώ και τόσους μήνες την ξεσκίσουμε συστηματικά (Πχ εδώ είμαστε στα βράχια που ήρθε Μονη της στον αγώνα κολύμβησης και μας παίρνει πιπες , εδώ μας παρακαλεί να τη χυςουμε  με στα μούτρα, Ασε που μπορεί να σηκωθεί ο δικηγόρος τους όταν εξετάζει τη λενα, να τη σηκώσει, να τη βάλει να σκύψει, να της σηκώσει τη φούστα, να της παραμερίσει το στρινγκ, να της ανοίξει τα  κωλομαγουλα και να ρωτήσει : κύριοι ένορκοι  έχετε δει πιο ανοιγμενη κωλοτρυπιδα ? αυτο έγινε με κάποιο περιστασιακό βιασμό η η κυρία στήνει συστηματικά κωλο στους πελάτες μου και ποιος ξέρει σε ποιον άλλο. Έτσι μπορεί το αποτέλεσμα να ειναι η λενα να ανακυρηχθει ξεκωλιαρα και με δικαστική απόφαση.

τελικά η κατάσταση ειναι πράγματι δύσκολη

ωστόσο δεν παει για τα λίπη τους αλλα για τις πουτσες τους και για το ´οτι την ξεφτιλιζουν στον πουτσο.

Mα η γυναικα μου δεν παει μαζι τους με τη θεληση της την αναγκαζουν να παει με εκβιασμους ,η Λενα δεν ειναι γυναικα που κοιταει τον αντρα απ το μεγεθος του πεους .Ειναι πολυ ομορφη γυναικα αλλα ειναι σοβαρη δεν θα εκανε ποτε σεξ με αλλον αντρα με τη θεληση της γιατι με σεβετε επειδη εγω ειμαι ο αντρας της, και τοσα χρονια που ειμαστε παντρεμενοι ποτε δεν κοιταξε αλλον αντρα τιμαει το συζηγο της και το στεφανι της .

Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις παρενόχληση το να της τρίβουν τις πουτσες τους στα μούτρα, να την πνίγουν χάνοντας τες στο λαρυγγι  η να την χύνουν στα μούτρα- υπάρχει πιο σωστός χαρακτηρισμός.

Πως μπορουμε να το χαρακτηρισουμε καλυτερα αφου οι πιο ακριβης χαρακτηρισμοι  για αυτην την περιπτωση ειναι παρενοχληση ή βιασμος. Αν το να της τριβουν τις πουτσες τους στα μουτρα της ,να την πνιγουν με αυτες ή να τη χυνουν στα μουτρα και στα βυζια  ,αν ολα αυτα  δεν ειναι παρενοχληση τοτε τι ειναι ;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ρε τσακαλε... εχουν δει τα βιντεακια τοσα ατομα... τοσο δυσκολο ειναι να βαλεις μια φωτο να δουμε τα μουτρα της???

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καμία εξέλιξη υπάρχει?

πηγα και σε αλλους δικηγορους μηπως καταφερω να κανω κατι αλλα μου ειπαν τα ιδια περιπου που μου ειχε πει και ο πρωτος δικηγορος .Απο δευτερα σκεφτομαι να μιλησω και με αλλους δικηγορους μπας και καταφερω κατι ,γιατι μεχι στιγμης ολοι αποδειχθηκαν σκραπες

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε τσακαλε... εχουν δει τα βιντεακια τοσα ατομα... τοσο δυσκολο ειναι να βαλεις μια φωτο να δουμε τα μουτρα της???

Τα βιντεακια τα εχουν δει πολυ λιγα ατομα αλλα δεν θελω να δειξω φωτογραφια τηςγιατι ειναι γυναικα μου και την αγαπαω και τη σεβομαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom