You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 661K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Fanis με 5 άρια εγώ καταλαβαίνω το δράμα που περνάς , κλείσε τα μάτια σου και συνέχισε να γράφεις, μη τα κρατάς μέσα σου, μη τα καταπίνεις , μπορεί να σου κάνουν κακό, εγώ είμαι εδώ ,και σε στηρίζω ,άσε τα γουρούνια να ειρωνεύονται , εσύ γράψε,, γράψε, ψάξε μέσα σου θα βρεις το φάρμακο της ζωής σου, με εκτίμηση NIRBANA
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Νιρμπανα απο το Ερικ Μπανα;Fanis με 5 άρια εγώ καταλαβαίνω το δράμα που περνάς , κλείσε τα μάτια σου και συνέχισε να γράφεις, μη τα κρατάς μέσα σου, μη τα καταπίνεις , μπορεί να σου κάνουν κακό, εγώ είμαι εδώ ,και σε στηρίζω ,άσε τα γουρούνια να ειρωνεύονται , εσύ γράψε,, γράψε, ψάξε μέσα σου θα βρεις το φάρμακο της ζωής σου, με εκτίμηση NIRBANA
Παντως του Μενιου δεν του αρεσει ο κωλος αλιως δεν γλυτωνε θα στο ξεκολιαζε τι Λενακι......
Του αρεσει δεν του αρεσει ο κώλος πρέπει να της τον καρφωσει για να αποκτήσει το story περισότερο σασπένς
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Έτσι φαίνεται, ο μενιος ειναι πολυ απασχολημένος με τις βυζαρες και τα τσιμπούκια της Λένας ενώ παραμέλησε την κωλαρα της (σε ´οτι ξέρουμε βέβαια μέχρι τ´ωρα) και η ιστορία είχε πολλές ανατροπές. Πάντως συνέντευξη στην λενα με τον πουτσο για μικρόφωνο - τι ιδέα - respect.
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Μένιο εάν διαβάζεις ρίξε της και ένα στον κωλο. Sorry πανό τίποτα προσωπικό.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Fanis με 5 άρια εγώ καταλαβαίνω το δράμα που περνάς , κλείσε τα μάτια σου και συνέχισε να γράφεις, μη τα κρατάς μέσα σου, μη τα καταπίνεις , μπορεί να σου κάνουν κακό, εγώ είμαι εδώ ,και σε στηρίζω ,άσε τα γουρούνια να ειρωνεύονται , εσύ γράψε,, γράψε, ψάξε μέσα σου θα βρεις το φάρμακο της ζωής σου, με εκτίμηση NIRBANA
Σε ευχαριστω να σαι καλα, οντως το να γραφω ανωνυμα εδω για το δραμα που περναμε εγω και η γυναικα μου με βοηθαει πολυ ,ειναι πολυ καλυτερα να τα λεω καπου ,παρα να μην τα λεω πουθενα και να τα κραταω μεσα μου .
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Έτσι φαίνεται, ο μενιος ειναι πολυ απασχολημένος με τις βυζαρες και τα τσιμπούκια της Λένας ενώ παραμέλησε την κωλαρα της (σε ´οτι ξέρουμε βέβαια μέχρι τ´ωρα) και η ιστορία είχε πολλές ανατροπές. Πάντως συνέντευξη στην λενα με τον πουτσο για μικρόφωνο - τι ιδέα - respect.
Τα γουρουνια απο μαλακιες αλλο τιποτα ,προκειμενου να εξευτελισουν και να βασανησουν τη γυναικα μου δεν στερεβουν ποτε απο ηλιθιες και απαισιες ιδεες ,αλλα ,μεχρι εδω συντομα θα ερθει η ωρα τους
Σε ευχαριστω να σαι καλα, οντως το να γραφω ανωνυμα εδω για το δραμα που περναμε εγω και η γυναικα μου με βοηθαει πολυ ,ειναι πολυ καλυτερα να τα λεω καπου ,παρα να μην τα λεω πουθενα και να τα κραταω μεσα μου .
Δε νομίζεις ότι θα έπρεπε μετά από 20+ σελίδες του παρόντος νήματος, να ανεβάσεις και φωτό της Λένας?
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ιδέα για δοκιμασία για τη λενα.
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Απο ´οτι ξέρω η λενα πρέπει να μοιάζει πολυ με:
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Απο ´οτι ξέρω η λενα πρέπει να μοιάζει πολυ με:
Nαι πραγματι στα οπισθια μοιαζει πολυ ,αλλα εχει πιο καστανα μαλλια και μεγαλυτερα στηθη
Ωραια αντιγραφη εκανες παντως κι ασε τον κοσμο να ζητάει φωτο της γυναίκας σου
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ωραια αντιγραφη εκανες παντως κι ασε τον κοσμο να ζητάει φωτο της γυναίκας σου
Η ιστορια ειναι αληθινη απλα δεν την εχω ανεβασει μονο σε ενα σαιτ
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πανο, τελικά έμαθες εάν ήταν η γυναικα σου αυτή που είχαν μαζί τους τα γουρουνια στη συγκέντρωση που έκαναν για χαρτί?
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πανο, τελικά έμαθες εάν ήταν η γυναικα σου αυτή που είχαν μαζί τους τα γουρουνια στη συγκέντρωση που έκαναν για χαρτί?
Μπα οχι δεν εμαθα ,αλλα αποκλιεται να ηταν η λενα ,καποια αλλη θα ηταν σιγουρα
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πέραση που έχουν τα γουρουνια, να βρουν και άλλη βυζαρου μουναρα παντρεμένη, εκτός της Λένας (είσαι εντελώς σίγουρος, ο ντέντεκτιβ τι λέει?). Πάντως η ένα λόγω κυρία παρα ήταν άτυχη στα χαρτιά και χρειάστηκε να πληρώσει με άλλο τροπο.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πέραση που έχουν τα γουρουνια, να βρουν και άλλη βυζαρου μουναρα παντρεμένη, εκτός της Λένας (είσαι εντελώς σίγουρος, ο ντέντεκτιβ τι λέει?). Πάντως η ένα λόγω κυρία παρα ήταν άτυχη στα χαρτιά και χρειάστηκε να πληρώσει με άλλο τροπο.
Eγω πισυευω πως ακομα και να καταφερναν να αναγκασουν τη γυναικα μου με εκβιασμους να παει σε ενα σπιτι μονη με τοσους αντρες πραγμα δυσκολο ,πιστευω πως τα ιδια τα γουρουνια δεν θα ηθελαν βαλουν τη λενα να την παρενοχλησουν κι αλλοι ,πιστευω πως θελουν να την εκμεταλευονται μονο αυτοι οι τεσσερις .
Εσυ γιατι πιστευεις πως οι τυποι που γνωριζεις ειναι τα γουρουνια του καμπινγκ ;που τους γνωρισες;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Στο ίδιο μέρος μ εσένα,στον ύπνο σου.που τους γνωρισες;