Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 661K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,5%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 22 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 54 58,1%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    93

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Παντως του Μενιου δεν του αρεσει ο κωλος αλιως δεν γλυτωνε θα στο ξεκολιαζε τι Λενακι......

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Fanis με 5 άρια  εγώ καταλαβαίνω το δράμα που περνάς  :headbang: , κλείσε τα μάτια σου και συνέχισε να γράφεις, μη τα κρατάς μέσα σου,  μη τα καταπίνεις , μπορεί να σου κάνουν κακό, εγώ είμαι εδώ ,και σε στηρίζω ,άσε τα γουρούνια  :tickedoff: να ειρωνεύονται ,  εσύ γράψε,, γράψε, ψάξε μέσα σου θα βρεις το φάρμακο  της ζωής σου,  με εκτίμηση NIRBANA

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Fanis με 5 άρια  εγώ καταλαβαίνω το δράμα που περνάς  :headbang: , κλείσε τα μάτια σου και συνέχισε να γράφεις, μη τα κρατάς μέσα σου,  μη τα καταπίνεις , μπορεί να σου κάνουν κακό, εγώ είμαι εδώ ,και σε στηρίζω ,άσε τα γουρούνια  :tickedoff: να ειρωνεύονται ,  εσύ γράψε,, γράψε, ψάξε μέσα σου θα βρεις το φάρμακο  της ζωής σου,  με εκτίμηση NIRBANA
Νιρμπανα απο το Ερικ Μπανα;

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Παντως του Μενιου δεν του αρεσει ο κωλος αλιως δεν γλυτωνε θα στο ξεκολιαζε τι Λενακι......

Του αρεσει δεν του αρεσει ο κώλος πρέπει να της τον καρφωσει για να αποκτήσει το story περισότερο σασπένς :kissass2:

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Έτσι  φαίνεται,  ο μενιος ειναι πολυ απασχολημένος  με τις βυζαρες και τα τσιμπούκια της Λένας ενώ παραμέλησε την κωλαρα της (σε ´οτι ξέρουμε βέβαια μέχρι τ´ωρα) και η ιστορία είχε πολλές ανατροπές.  Πάντως συνέντευξη στην λενα με τον πουτσο για μικρόφωνο - τι ιδέα -  respect.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Μένιο εάν  διαβάζεις  ρίξε της και ένα στον κωλο. Sorry πανό τίποτα προσωπικό.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Σε ευχαριστω να σαι καλα, οντως το να γραφω ανωνυμα εδω για το δραμα που περναμε εγω και η γυναικα μου  με βοηθαει πολυ ,ειναι πολυ καλυτερα να τα λεω καπου ,παρα να μην τα λεω πουθενα και να τα κραταω μεσα μου .

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Έτσι  φαίνεται,  ο μενιος ειναι πολυ απασχολημένος  με τις βυζαρες και τα τσιμπούκια της Λένας ενώ παραμέλησε την κωλαρα της (σε ´οτι ξέρουμε βέβαια μέχρι τ´ωρα) και η ιστορία είχε πολλές ανατροπές.  Πάντως συνέντευξη στην λενα με τον πουτσο για μικρόφωνο - τι ιδέα -  respect.

Τα γουρουνια  απο  μαλακιες  αλλο τιποτα  ,προκειμενου να εξευτελισουν και να βασανησουν  τη γυναικα μου  δεν στερεβουν ποτε απο ηλιθιες και  απαισιες  ιδεες ,αλλα ,μεχρι εδω συντομα θα ερθει  η  ωρα  τους

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σε ευχαριστω να σαι καλα, οντως το να γραφω ανωνυμα εδω για το δραμα που περναμε εγω και η γυναικα μου  με βοηθαει πολυ ,ειναι πολυ καλυτερα να τα λεω καπου ,παρα να μην τα λεω πουθενα και να τα κραταω μεσα μου .

Δε νομίζεις ότι θα έπρεπε μετά από 20+ σελίδες του παρόντος νήματος, να ανεβάσεις και φωτό της Λένας?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πανο, τελικά έμαθες εάν ήταν η γυναικα σου αυτή που είχαν μαζί τους τα γουρουνια στη συγκέντρωση που έκαναν για χαρτί?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανο, τελικά έμαθες εάν ήταν η γυναικα σου αυτή που είχαν μαζί τους τα γουρουνια στη συγκέντρωση που έκαναν για χαρτί?

Μπα  οχι  δεν εμαθα  ,αλλα  αποκλιεται  να  ηταν  η  λενα  ,καποια  αλλη  θα  ηταν  σιγουρα

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πέραση που έχουν τα γουρουνια, να βρουν και άλλη βυζαρου μουναρα παντρεμένη, εκτός της Λένας (είσαι εντελώς σίγουρος, ο ντέντεκτιβ τι λέει?).  Πάντως η ένα λόγω κυρία παρα ήταν άτυχη στα χαρτιά και χρειάστηκε να πληρώσει με άλλο τροπο.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πέραση που έχουν τα γουρουνια, να βρουν και άλλη βυζαρου μουναρα παντρεμένη, εκτός της Λένας (είσαι εντελώς σίγουρος, ο ντέντεκτιβ τι λέει?).  Πάντως η ένα λόγω κυρία παρα ήταν άτυχη στα χαρτιά και χρειάστηκε να πληρώσει με άλλο τροπο.

Eγω πισυευω πως ακομα και  να  καταφερναν να  αναγκασουν τη  γυναικα μου  με εκβιασμους  να  παει  σε  ενα  σπιτι μονη  με  τοσους  αντρες πραγμα δυσκολο ,πιστευω πως  τα  ιδια  τα  γουρουνια  δεν θα  ηθελαν  βαλουν τη  λενα  να  την  παρενοχλησουν κι αλλοι ,πιστευω πως  θελουν να  την  εκμεταλευονται μονο  αυτοι  οι  τεσσερις  .
Εσυ  γιατι  πιστευεις  πως  οι  τυποι  που  γνωριζεις  ειναι  τα  γουρουνια του καμπινγκ ;που  τους  γνωρισες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom