Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 661K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,5%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 22 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 54 58,1%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    93

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Α...ok.  Δεν έχασα και τίποτα συγκλονιστικό δηλαδή... :grin:

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε house,το διαβασεσ ολο ρε αρχοντα?

juko

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
24
Like
0
Πόντοι
11
Κατι δεν παει καλα, για να της πει να στειλει φιλια στην καμερα παει να πει οτι ο Μενιος ηξερε οτι τους τραβαει video οποτε και ο ντεντεκτιβ πρεπει να ειναι μεσα στο κολπο! ετσι δεν ειναι?

jimxios

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ε ναι είναι και ο ντετέκτιβ best seller λέμε!!!!

doBronx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
280
Φιλαράκι κάπου πρέπει να αρχίζεις να βάζεις και ένα τέλος, έχεις αρχίσει να κουράζεις το κοινό, εντάξει το καταλάβαμε της το έχουνε κάνει πηγάδι της γυναίκας σου, τα γουρούνια έχουν τεράστιες ψωλάρες και γαμάνε ώρες ασταμάτητα και εσύ την έχεις 10 πόντους και είσαι κότα να κάνεις κάτι. ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!!!

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
φανη  ,,, με καυλωσες πρωι  πρωι ,,,

συγχαρητηρια ...

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Όλα τα γαμησια της Λένας ειναι σε βίντεο απο ´οτι φαίνεται. Εάν βρεθούν αντί να χρησιμοποιηθούν για αποδείξεις, καλύτερα να βγουν στο κοινό με τίτλο ´η λενα και τα γουρουνακια , έτσι θα πιάσουν πιο πολυ τόπο. Εντύπωση μου κανει που ο μενιος στα τεστ δεν περιέλαβε ξεκωλιασμα εάν και η λενα μάλλον θα πέρναγε με άριστα μετά την εξάσκηση που θα τις έχουν κανει τα αλλα τρία γουρουνια (επίσκεψη μέρα παρά μέρα για τόσους μήνες μάλλον θα μιλάμε για χωνι). Δεν έχω καταλάβει ακόμη το ρόλο του ντέντεκτιβ. Να περπατάει η λενα και να κανει ζουμ στον κωλο της ? αυτή να φοράει σιελ κολλάν και κόκκινο στρινγκ - σα να παει γυρευωντας η να ειναι κόλπο. Να κάθεται μπροστά στη κάμερα να τη χύνει στα μούτρα το γουρούνι, να της παίρνει συνέντευξη με τον πουτσο του για μικρόφωνο και αυτή να στέλνει φιλάκια, φαίνεται ´οτι ξέρει ´οτι την τραβάνε και έχει συνηθίσει (αν όχι γουστάρει τρέλα) να την ξεφτιλιζουν. Πάντως η λενα ξεκίνησε λέγοντας το Μένιο γουρούνι και κάνοντας σκηνή που τη χούφτωσε και τώρα δουλεύει για αυτόν μάλλον κάθε βράδυ θα τη χύνει στα μούτρα και απο ´οτι φαίνεται δε θα ησυχάσει εάν δε βάλει όλο το πουτσο του στο λαρυγγι της. Μπράβο και είσαι ανώτερα.

Περιμένουμε την εξέλιξη και τη κορύφωση του δράματος

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Κατι μου λεει οτι θα ειναι το επομενο dvd του σειρινα

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Βιντεο που λεει η αλλη χυσε με στα μουτρα...και ειναι αποδειξη για βιασμο.πρωτη φορα το ακουω...

Φανη...που εχεις πουτσα 8 ποντους...εχεις παρει μαστερ στη μαλακια...

Τρομπα... :jerking:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Κατι δεν παει καλα, για να της πει να στειλει φιλια στην καμερα παει να πει οτι ο Μενιος ηξερε οτι τους τραβαει video οποτε και ο ντεντεκτιβ πρεπει να ειναι μεσα στο κολπο! ετσι δεν ειναι?

Δεν ξερω τι γινετε πραγματικα και μενα μου φαινεται πολυ παραξενο,εδω και δυο μερες ψαχνω τον ντεντεκτιβ και δεν μπορω να τον βρω ,δεν σηκωνει το τηλεφωνο κατι πολυ περιεργο γινετε

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι γινετε πραγματικα και μενα μου φαινεται πολυ παραξενο,εδω και δυο μερες ψαχνω τον ντεντεκτιβ και δεν μπορω να τον βρω ,δεν σηκωνει το τηλεφωνο κατι πολυ περιεργο γινετε

Φανη εισαι πολυ ωραιος τυπος.... θελεις να γινουμε φιλοι ?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Βιντεο που λεει η αλλη χυσε με στα μουτρα...και ειναι αποδειξη για βιασμο.πρωτη φορα το ακουω...

Φανη...που εχεις πουτσα 8 ποντους...εχεις παρει μαστερ στη μαλακια...

Τρομπα... :jerking:
[/quote

]

Μονο που η γυναικα μου δεν ηθελε να πει στο μενιο το γουρουνι να την  χυσει στα μουτρα ,το γουρουνι την αναγκασε να το πει για να την εξευτελησει  ,ηταν εξαναγκασμος δεν του το ειπε απο μονη της

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Όλα τα γαμησια της Λένας ειναι σε βίντεο απο ´οτι φαίνεται. Εάν βρεθούν αντί να χρησιμοποιηθούν για αποδείξεις, καλύτερα να βγουν στο κοινό με τίτλο ´η λενα και τα γουρουνακια , έτσι θα πιάσουν πιο πολυ τόπο. Εντύπωση μου κανει που ο μενιος στα τεστ δεν περιέλαβε ξεκωλιασμα εάν και η λενα μάλλον θα πέρναγε με άριστα μετά την εξάσκηση που θα τις έχουν κανει τα αλλα τρία γουρουνια (επίσκεψη μέρα παρά μέρα για τόσους μήνες μάλλον θα μιλάμε για χωνι). Δεν έχω καταλάβει ακόμη το ρόλο του ντέντεκτιβ. Να περπατάει η λενα και να κανει ζουμ στον κωλο της ? αυτή να φοράει σιελ κολλάν και κόκκινο στρινγκ - σα να παει γυρευωντας η να ειναι κόλπο. Να κάθεται μπροστά στη κάμερα να τη χύνει στα μούτρα το γουρούνι, να της παίρνει συνέντευξη με τον πουτσο του για μικρόφωνο και αυτή να στέλνει φιλάκια, φαίνεται ´οτι ξέρει ´οτι την τραβάνε και έχει συνηθίσει (αν όχι γουστάρει τρέλα) να την ξεφτιλιζουν. Πάντως η λενα ξεκίνησε λέγοντας το Μένιο γουρούνι και κάνοντας σκηνή που τη χούφτωσε και τώρα δουλεύει για αυτόν μάλλον κάθε βράδυ θα τη χύνει στα μούτρα και απο ´οτι φαίνεται δε θα ησυχάσει εάν δε βάλει όλο το πουτσο του στο λαρυγγι της. Μπράβο και είσαι ανώτερα.

Περιμένουμε την εξέλιξη και τη κορύφωση του δράματος

Δεν ξερω τι γινετε με τον ντεντεκτιβ ,παντως κατι δεν παει καλα ,το λαμογιο δεν απανταει στα τηλεφωνα μου για να μου δωσει εξηγησεις  ,τωρα οσο για τη λενα και το γουρουνι τον μενιο ,φαινεται οτι πρεπει να καταλαβαν προς το τελος οτι τους τραβαει καποιος με καμερα και γι αυτο το γουρουνι αναγκασε τη λενα να στηλει φιλακια χωρις τη θεληση της ,για να την ξευτιλησει και μαλλον για να κανει τον ηλιθιο τον ντεντεκτιβ να καταλαβει οτι τον πηρανε χαμπαρι ,καποια γκαφα θα εκανε ο ηλιθος μαλλον θα εκανε θορυβο η κατι τετοιο καταλαθος και θα τον πηρανε χαμπαρι ,τουλαχιστον καταφερε και ξεφυγε για να εχω τωρα εγω το βιντεο του βιασμου στα χερια μου .Μαλλον θα τον τουλουμιασε στο ξυλο το γουρουνι και ο βλακας θα ντρεπετε τωρα να μου πει οτι τα σκατωσε  παλι ο μαλακας  ο ντεντεκτιβ .Τωρα γι αυτο που λες οτι μαλλον καθε βραδυ θα τη χυνει στα μουτρα ,το αποκλειω αυτη ηταν η τελευταια φορα ,αποκλειεται να τον ανεχτει ξανα η γυναικα μου.Αν παει να την ξαναπλησιασει απο  δω και περα πιστευω οτι σιγουρα ουτε δουλεια θα λογαριασει ουτε λεφτα θα σηκωθει και θα φυγει τρεχοντας τρομαγμενη και δεν θα ξαναπατησει σ αυτο το κωλομαγαζο.Αλλα γιατι δεν θελει να μου ζητησει βοηθεια; τοσο πολυ φοβαται οτι αν μου πει πως την εκβιαζουν θα πεσει στην υποληψη μου ;

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Θα κάνει ρεκτιφιέ στην Λένα :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Μου αρεσει που καποιοι αναρωτιεστε αν η ιστορια ειναι αληθινη η οχι....κανει μπαμ πως δεν ειναι. Ακομα και να ηθελες να την πιστεψεις υπαρχουν σημεια που βγαζουν ματι.
Παντως Φανη συνεχισε γιατι εισαι εξαιρετικος!!!!

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ρεκτιφιε στη λενα, ναι απο ´οτι φαίνεται έτσι ξεκινάει, στέλνει φιλάκια μετά τσιμπουκι και τέλος στα τέσσερα για ρεκτιφιε. Πάντως κρίμα που δε πρόλαβε να της πάρει ο Πάνος το αυτοκίνητο - γλέντι που έχασαν οι μάστορες στο συνεργείο.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε πανό δεν εξετάζεις το ενδεχόμενο να την έχουν κανει πορνοστάρ τ´ωρα που χρειάζεται και χρήματα.?

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Αντε και πιάσαμε τις 20 σελίδες. Πάμε ολοταχώς για μπεστ σέλερ.
Α ρε Φάνη
τιμας έχεις κάνει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε φανη μην αγχωνεσαι υπαρχουν και χειροτερα
φαντασου να παθαινες οτι ο bbwlover απτον ταξιτης :S