You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 669K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ειχε περασει τοση ωρα και το γουρουνι ο μενιος δεν ελεγε να σταματησει με τιποτα, ο βιασμος της γυναικας μου συνεχιζοταν δεν μπορουσα να πιστεψω πως αλλος ενας κοιλαρας μεσηλικας χειροτερος κι απ τους αλλους, και απορω πως ειναι δυνατον να μην κουραζεται ;εδω εγω που ειμαι τοσο νεοτερος και δεν εχω περιτα κιλα και μετα απο ενα πεντε το πολυ δεκαλεπτα στο μουνι της λενας και εχυνα δεν μπορουσα να κρατηθω αλλο και μετα ημουν πτωμα αφου εξπερματωνα ,αυτος απορω πως ειναι δυνατον να ηταν μια ωρα ολοκληρη μεσα στον κολπο της γυναικας μου και να μην μπορουσε να τελειωσει; μηπως δεν ηταν πια σε πληρη στηση; ομως αν του ειχε πεσει η λενα δεν θα συνεχιζε να ουρλιαζει και να του φωναζει αναστεναζωντας -αχ αχ αχ αχ αχ σας παρακαλω κυριε μενιο ααααχχ σας παρακαλω μη αχ μη μου τα σφιγγεις αχ αχ μη μου σφιγγεις τα βυζια μου τοσο δυνατα αααχχ αστα και λιγο ησυχα αααααααχ μμμ δεν τα βαρεθηκες; αχ αχ
-Ωχ ωχ καυλιαρα μου ωχ ωχ μουναρα μου δεν μπορω να τις αφησω ουτε στιγμη ησυχες τις βυζαρες σου !Δεν μπορω να τις χωρτασω πουτανα μου !εχεις μεγαλες και τελειες βυζαρες!ωχ εχεις τις καλυτερες βυζαρες που εχω δει !θα τις χουφτωνω ολο το βραδυ και θα τις σφυγγω στις χουφτες μου!
-αχ αχ αχ αχ αχ ειστε πολυ κακος αχχχχ αχ αχ και πολυ σκληρος αντρας! μμμμμ ααααχ αχ αχ
-ωρα να βυζαξω λιγο τις βυζαρες σου καυλιαρα μου να δω αν ειναι νοστημες !
και λεγωντας αυτα το γουρουνι μεσα σε δευτερολεπτα την επιασε απ τη μεση και την ανασηκωσε εβγαλε τον πουτσο του επιτελους απο το μουνι της λενας και ειπα επιτελους τελειωσε το μαρτυριο της λενας και το δικο μου ,ομως το γουρουνι την γυρισε και την εβαλε να κατσει με το ζορι επανω στα ποδια του με ανοιχτα τα ποδια της και μεσα σε δευτερολεπτα της τον ξαναεχωσε στο μουνι της μονο που τωρα την βιαζε απο μπροστα και χωρις να χασει χρονο αρχησε να της γλυφει και να τις ρουφαει τις ρογες της και να τις πιπιλαει λες και τη βιζενε και της βιζενε τα βυζια και τα κρατουσε με τοσο λαχταρα σαν πεινασμενο μωρο που ηθελε να πιει γαλα .
και σαν να μην εφτανε αυτο μετα απο λιγο αφησε το ενα βυζι της λενας και επιασε σφυχτα το κωλομερι της και τωρα αρχησε να της χωνει ξανα ολο τον πουτσο του μεσα στο μουνι της και να μπαινωβγαινει πιο γρηγορα κι απο πριν σαν λυσασμενος ωσπου ακουσα τη λενα να σφαδαζει και να παραμιλαει απ τον πονο -Αχ αχ μενιο αχ αχ αχ αχ μενιο αχ αχ αχ αχ αχ με ξεσκιζεις !με ξε... ααααχχ αχ αχ ααααααααααααααααχχχχχχ αχ αχ αχ αχ αχ αχ αχ αχ αχ αχ!
και τοτε η γυναικα μου αρχησε να αναστεναζει πολυ γρηγορα και πιο δυνατα απο πριν και αυτο συνεχιστηκε για λιγα λεπτα μονο μετα σταματησε και αναστεναζε πιο σιγα ενω το γουρουνι ο μενιος συνεχιζε να ασελγει επανω της με την ιδια λυσα και ταχυτητα και το καθαρμα συνεχησε να τη γαμαει ετσι για κανα δεκαλεπτο ωσπου πια κουραστηκε και ελατωσε το ρυθμο και ειπα τωρα πια επιτελους θα σταματησει ,αλλα τελικα συνεχησε για αλλα εικοσι λεπτα να τη γαμαει με τις παλαμες του να εχουν κολησει σα βδελες σε ενα σημειο ακινητες εδω και μιση ωρα το ενα χερι του ειχε κολησει στο ενα κωλομερι της και το αλλο στο ενα βυζι της ενω το αλλο βυζι της το ρουφαγε και της πιπιλαγε τη ρογα συνεχεια σαν τρελος!μετα απο αυτο το εικοσαλεπτο ακουσα παλι τη γυναικα μου να αρχιζει να αναστεναζει πιο γρηγορα και πιο δυνατα απο πριν -αχ αχ αχ αχ αχ ερχεται !αχ αχ ερχεται ξανα !αχ αχ αχ αχ αχ καιγομαι !καιγομαι! μμμ αχ αααααααααααααχχχχχ !αχ αχ .
μετα απο λιγα λεπτα δυνατων αναστεναγμων λογο του μεγαλου πονου που ενιωθε η γυναικα μου μετα απο λιγο σταματησε να αναστεναζει τοσο δυνατα λογικα ο πονος θα ελατωθη ηκε αρκετα και μετα απο λιγο το γουρουνι επιτελους σταματησε να τη βιαζει και βγηκε απο το μουνι της και την αρπαξε απ το μαλι και την εβαλε κατω να γονατησει μπροστα στον καναπε που καθοταν αυτος και της ειπε - Τωρα πιπα μουναρα μου ! και χωρις να χασει χρονο της εχωσε τον πουτσο μεσα στο στομα με τη βια και αρχησε να της οδηγει το κεφαλι μπρος πισω και να της γαμαει το στομα ξανα χωνοντας τωρα τον πουτσο του οσο πιο βαθια μπορει στο λαρυγγι της λενας και κοντευε να την πνιξει ωσπου δεν αντεξε και μετα απο κανα δεκαλεπτο η λενα τραβηχτηκε αποτομα απο την ψωλη του μενιου και αρχησε να βηχει ,τοτε εκεινος εκνευριστηκε λεγωντας της-Αντε καριολασρα μου ρουφατων ολον μη κολωνεις οχι μονο τα τσιμπουκοχειλα και τη γλωσσα πρεπει να δουλευεις και το λαρυγγι !θελω να μου τον παρεις ολον στο στομα !
-αχ κυριε μενιο δεν μπορω με τιποτα να τον παρω ολον στο στομα τον εχεις πελωριο ,καμια γυναικα δεν μπορει να φαει ολοκληρο αυτον τον πουτσο ειναι γιγαντιος!
-καλα ρουφα μονο το ψωλοκεφαλο και θα τα βρουμε .
και αφου την εβαλε να ρουφαει το ψωλοκεφαλο του αυτος απλωσε τις χερουκλες του και χουφτωσε και παλι τα βυζια της και εβαλε τον πουτσο του αναμεσα στα βυζια της τα οποια του καλυψαν ολο τον πουτσο σχεδον εκτος απ το ψωλοκεφαλο και λιγο παραπανω και ετσι κρατωντας σφυχτα τα βυζια της γυναικας μου της τα γαμουσε ενω το πουτσοκεφαλο που προεξυχε ηταν σχεδον παντα μεσα στο στομα της λενας η οποια τωρα ανεβωκατεβαζε πολυ γρηγορα το κεφαλι της στον πουτσο του μενιου
-ωχ ωχ μπραβο μουναρα μου !μπραβο καυλιαρα μου ωχ ρουφα τον ναι ρουφατον ωχ ετσι φαε το λουκανικο σου ωχ φατω ειναι θρεπτικο!
μετα απο λιγο η λενα τραβηχτηκε και σταματησε ξαφνικα να ρουφαει τον πουτσο του γουρουνιου και του ειπε-αχ σταματηστε κυριε μενιο αχ θα μου γεμισετε μελανιες τα στηθη μου !αχ σας παρακαλω κυριε μενιο σταματηστε !δεν βαρεθηκατε ακομη να μου πιανεται τα στηθη τοσες ωρες τα χουφτωνεται;
-ωχ μουναρα μου δεν θα σταματησω να στις χουφτωνω τις βυζαρες σου γιατι και σημερα και αλλες φορες με ειχες καυλωσει τρελα μ αυτες της βυζαρες σου σκυλα !και λαχταρουσα μηνες τωρα να στα χουφτωσω και δεν με αφηνες ,τωρα που μπορω δεν θα τα αποχωρηστω καθολου ,με βασανιζες τρελα με αυτες τις βυζαρες που δεν μ αφηνες να ουτε να τις ακουμπησω ,τωρα θα σε τιμωρησω πολυ αυστηρα !
και την εβαλε να του ξανα παρει τσιμπουκι και συνεχησαν ετσι ,ωσπου φωναξε ο ρενος που επαιζε την ψωλη του -Ρε μαλακα μενιο τελειωνε θελουμε και μεις να γαμησουμε τη καριολα οχι μονο εσυ ,δυο ωρες γραφει το βιντεο τελειωνε να γαμησουμε και μεις !
-Σκαστε ρε μαλακες οταν τοσο καιρο εσεις γαμουσατε και γω μονο εβλεπα ηταν καλα; τωρα σειρα μου να γαμησω !
-Ναι αν ομως δεν ημασταν εμεις ποτε δε θα τη γαμουσες !
-Ναι καλα κοιτα την καριολα πως μου το ρουφαει σαν να ειναι λυσασμενη η πουτανα !δε χωρταινει πουτσο !
μετα απ αυτα αφησε το ενα βυζι της και εβαλε το χερι
του πανω στο κεφαλι της και το εσπρωχνε περισσοτερο προς στον πουτσο του και μετα απο λιγο την επιασε απ τα μαλια και συνεχησε να της κανει το ιδιο ,ωσπου μετα απο κανα τεταρτο τον ακουσα να φωναζει -Χυνω χυνω χυνω μουναρα μου χυνω!πουτανα μου ωωχχχχχ χυνω !χυνω ! παρτα! παρτα ολα ξεκωλιαρα !παρτα ολα στο στομα !ωωχχχχ!
και τοτε σε καποια φαση η λενα τραβηχτηκε αποτομα απ τον πουτσο του μενιου και αρχησε να βηχει και να τρεχουν απ το στομα της τα χυσια του γουρουνιου ενω αυτος συνεχησε τωρα να χυνει στα βυζια της γυναικας μου ,εχυνε εχυνε ο κερατας και δεν ελεγε να σταματησει ωσπου της γεμισε τα βυζια και τα δυο με χυσια σαν να της τα ειχε λουσει ολοκληρα στο πανω μερος τους και μετα αφου τιναξε τον πουτσο του επανω στα βυζια της σαν να ηθελε να τον στραγγιξει τελειως απ τα χυσια και επιτελους της αφησε τα βυζια και αυτη τοτε σηκωθηκε και πηγε να φυγει λεγωντας οτι θελει να σκουπιστει αλλα την σταματησαν ο ρενος με το ντινο και αφου πηραν την καμερα που ειχαν στερεωμενη καπου και πλησιασαν και την εβαλαν με το ζορι να τους κανει πιπες κι αυτους ωσπου μετα απο κανα εικοσαλεπτο ο ντινος την εχυσε στα μουτρα και εφυγε και μετα απο λιγο την εχυσε και ο ρενος και αφου της εριξε κανα δυο πουτσοσκαμπιλα και την εβαλε να του καθαρισει τα χυσια απ τον πουτσο και μετα εφυγε κι αυτος και αραξε σ ενα καναπε ενω η λενα πηγε μεσα και εψαχνε το μπανιο για να καθαρισει τις βρωμιες τους απο πανω της ενω αυτοι της ελεγαν να μην πληθει και να τα απλωσει πανω της μεχρι να στεγνωσουν γιατι κανουν λεει πολυ καλο στο δερμα! ακουστε θρασος !ακου κανουν καλο στο δερμα αυτες οι βρωμιες !και οσο κι αν της το ζητουσαν αυτη δεν τους ακουσε και πηγε να βρει το μπανιο το οποιο δεν της εδειχνα τα γουρουνια που
ειναι και γελουσαν κοροιδευοντας την μολις εφυγε για να βρει το μπανιο και ελεγε ο μακης-χα χα χα χα τι μεγαλη πουτανα ειναι αυτη που βρηκαμε ρε παιδια; μεγαλη μουναρα η καριολα
-ναι και κατι βυζαρες αλλο πραγμα τα βλεπεις και σου σηκωνεται λες και πηρες βιαγκρα!συμπληρωσε ο ρενος
ενω ο μακης συνεχησε λεγωντας-θα τη γαμαμε μεχρι τα γεραματα πιασαμε την καλη μ αυτη την μουναρα που βρηκαμε! θα χορτασουμε μουνι !
και ο ρενος ειπε-Ναι ρε μαλακα μεγαλη τυχη μας εκατσε ,καλυτερα κι απ το τζοκερ
-χα χα ναι οντως καλυτερα . και αφου ειπαν αυτα εκαναν κολατο σαν να ηταν ανωρυμα πιτσιρικια οι γεροξουρες . μετα απ αυτο κοντεψα να τρελαθω απ τα νευρα μου ηθελα τοσο πολυ να τους σαπησω στο ξυλο και να προστατευσω την καημενη τη γυναικα μου που την εξευτελιζαν ετσι και την κοροιδευαν κι απο πανω ηθελα τοσο να τους βαλω φυλακη και ετσι δεν αντεξα αλλο και για να μην τρελαθω κι αλλο και μπω στο σαλονι και αρχησω να τους χτυπαω γιατι ετσι κι αλλιως ηταν τεσσερις δε θα μπορουσα να τους δειρω ,αλλα κι αν τους εδερνα και φωναζαν την αστυνομια τι θα εκανα;θα ελεγα πως μπηκα κρυφα σπιτι τους και τους εδυρα; ετσι βγηκα εξω και πηρα το αυτοκινητο και εφυγα μακρια και οδηγουσα για ωρες για να μην σκεφτομαι αλλο ολες αυτες τις απαισιες εικονες που ειχα στο μυαλο μου με το βιασμο της γυναικας μου ,ηθελα να ξεχαστω για λιγο να καθαρισει το μυαλο μου , για να σκεφτω ενα τροπο να τους κλεισω φυλακη γιατι η κατασταση ειχε φτασει στο απροχωρητο μετα κι απ το δευτερο αυτο βιασμο της γυναικας μου.
Τα κ τακ τακ παρακαλώ κύριε συνάδελφε σας ανακαλώ στη τάξη , το θέμα είναι σοβαρό και εσύ διακωμωδείς την αγωνία , την αγωνία του απατημένου συζύγου
Παρακαλώ ως προς τη σοβαρότητα , ελατέ στην αγωνία του απατημένου και προσβεβλημένου αυτού ανθρώπου , σκύψτε το κεφάλι και δακρύστε υπέρ παθών
Σκεφτείτε τον ψυχικό διασυρμό και μόνο αυτών, ευχαριστώ για την σύνεση εκ των προτέρων , συνεχίστε κύριε fanis55555 ως προς το θέμα
Παρακαλώ ως προς τη σοβαρότητα , ελατέ στην αγωνία του απατημένου και προσβεβλημένου αυτού ανθρώπου , σκύψτε το κεφάλι και δακρύστε υπέρ παθών
Σκεφτείτε τον ψυχικό διασυρμό και μόνο αυτών, ευχαριστώ για την σύνεση εκ των προτέρων , συνεχίστε κύριε fanis55555 ως προς το θέμα
Ωραίο σώμα η γυναίκα σου , από έρωτα από έρωταΕγω εκανα καμπινγ με την γυναίκα μου και επιδη είναι χοντρή έριξε ολη την σκηνη
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγω εκανα καμπινγ με την γυναίκα μου και επιδη είναι χοντρή έριξε ολη την σκηνη
Με κλανιά την έριξε την σκηνή φίλε?
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ρε πανό έλεος πια. Ποιος δεύτερος βιασμός, αφού το λέει και ο μενιος "τόσο καιρό εσείς γαμουσατε και εγώ έβλεπα", πρέπει να καταλάβεις ´οτι τη λενα την έχουν ξεφτιλισει στον πουτσο απο παντού (μη σου πω και απο τα αυτια) πάμπολλες φορές και εάν έμενες λίγο ακομα θα έβλεπες ´οτι μόλις γυρίσει απο το μπάνιο θά την ξανά πιάσουν στο γαμισι και τις πιπες. Η αλήθεια ειναι ´οτι τα γουρουνια την έχουν υποτάξει στις πουτσες τους και αυτο ειναι που πρέπει να σπασεις εάν θέλεις τη γυναικα σου πίσω. Ενδιαφέρον έχει το ´οτι τα γουρουνια τραβάνε όλες τις φάσεις σε βίντεο (Στα βράχια τι έκαναν αραγε, είχαν αδιάβροχο κάμερα?) οπότε υπάρχει αποδεικτικό υλικό για να αποδειχτεί ´οτι εκβίαζαν τη λενα αρκεί να το αποκτήσεις - τι κανει ο ντέντεκτιβ - και να πείσεις τη λενα να το υποστηρίξει. Εάν όχι τουλάχιστον ανέβασε το να το δούμε και εμείς. Ελπίζω η ιστορία να έχει ευτυχή κατάληξη για εσένα μετά απο πολυ πολυ πολυ ακόμη γαμισι.
simera_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 130
- Πόντοι
- 281
στην εχουν κανει ρεκτιφιε φιλε....δεν σωνει πλεον με καμοια επισκευη δικη σου...πανε και εσυ εκει μπας και φας τιποτα το πολυ πολυ να τον φας και εσυ ετσι για το γαμωτο, οι χωρικοί διχνουν κατανοηση σε κατι παλικαρια σαν και εσενα δεν θα σε πονεσουν καθολου, μονο ετσι θα μπορεσεις να εισαι μαζι με την λενα, αν γινεις το γιουσουφακι τους ( να σε δω τωρα τι σεναρια θα πλεξεις salieri moy)
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ρε πανό έλεος πια. Ποιος δεύτερος βιασμός, αφού το λέει και ο μενιος "τόσο καιρό εσείς γαμουσατε και εγώ έβλεπα", πρέπει να καταλάβεις ´οτι τη λενα την έχουν ξεφτιλισει στον πουτσο απο παντού (μη σου πω και απο τα αυτια) πάμπολλες φορές και εάν έμενες λίγο ακομα θα έβλεπες ´οτι μόλις γυρίσει απο το μπάνιο θά την ξανά πιάσουν στο γαμισι και τις πιπες. Η αλήθεια ειναι ´οτι τα γουρουνια την έχουν υποτάξει στις πουτσες τους και αυτο ειναι που πρέπει να σπασεις εάν θέλεις τη γυναικα σου πίσω. Ενδιαφέρον έχει το ´οτι τα γουρουνια τραβάνε όλες τις φάσεις σε βίντεο (Στα βράχια τι έκαναν αραγε, είχαν αδιάβροχο κάμερα?) οπότε υπάρχει αποδεικτικό υλικό για να αποδειχτεί ´οτι εκβίαζαν τη λενα αρκεί να το αποκτήσεις - τι κανει ο ντέντεκτιβ - και να πείσεις τη λενα να το υποστηρίξει. Εάν όχι τουλάχιστον ανέβασε το να το δούμε και εμείς. Ελπίζω η ιστορία να έχει ευτυχή κατάληξη για εσένα μετά απο πολυ πολυ πολυ ακόμη γαμισι.
οχι ρε φιλε δεν νομιζω να την εχουν ξαναβιασει τα γουρουνια, αν ειχε συμβει αυτο η γυναικα μου δεν θα το αντεχε σιγουρα θα παθενε κλονισμο στα νευρα ,αυτη ηταν η δευτερη φορα ,μακαρι να μην ειχε συμβει ποτε.Οσο γι αυτο που ειπε ο Μενιος οτι τοσο καιρο αυτοι γαμουσανε, διχνει ποσο ψευτες ειναι οι αλλοι τρεις και ποιος ξερει τι ψεματα θα του εχουν πει για τη λενα πως την εχουν ξανα γαμησει κι αλλες φορες ,ενω εγινε μονο αλλη μια φορα ,
και το θρασος και η ξεδιαντροπια τους φαινεται και στο οτι λενε πως τη γαμησαν για να εχουν την ψευδεσθηση πως η γυναικα μου τους καθεται με τη θεληση της ,ενω στην πραγματικοτητα μιλαμε για δυο βιασμους ,απο κει φαινεται ποσο κακομοιριδες και καθαρματα ειναι.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ψεύτες ξεψεύτες με κάθε ευκαιρία στην ξεκωλιάζουν.
Στον ύπνο σου.
Στον ύπνο σου.
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πανο ο μενιος λεει "εβλεπα" δε λεει μου ειπαν. Τωρα ειτε εβλεπε σε βιντεο (που τραβανε) ειτε ζωντανα - εάν και ζωντανα μαλλον θα ειχε ηδη γαμήσει. Παντως για τους βιασμους εχεις σχεδόν δικιο γιατι μιλαμε μαλλον για έναν μονο - τον πρωτο σχεδον. Από εκει και περα δεν φαινεται να την προβληματιζει ιδιαίτερα που πχ εκατσε σε ντινο και ρενο για . Για κάθε βοηθεια στη διαθεση σου
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ο[/size][/size][/size]
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ο[/size][/size][/size]
Συμφωνώ με όλα ,γιατί εσείς ρε γουρούνια δεν καταλαβαίνεται τη τραβάμε εμείς όταν μας βιάζεται και εμένα χθες το βράδυ με βίασε ένας μηχανικός αυτοκινήτων.
Εγώ έκανα το μπανάκι μου το φρέσκοξυρισα και τον πήρα τηλέφωνο να δω αν έκανε το αυτοκίνητο και αν μπορεί να με περιμένει, διότι είμαι για ψώνια και φέρνω και ποτάκι για να τον κεράσω, όταν πήγα το γουρούνι με περίμενε να τα πιούμε, τη γυναίκα του την είπε ότι έμεινε πελάτης στο δρόμο και θα πήγαινε Κατερίνη, σχεδόν αμέσως άπλωσε τα χέρια του στο αθώο κορμί μου, το πατάρι τα είδε όλα , το κόκκινο μου φόρεμα έγινε με λεκέδες από λάδια , ο κόλπος μου δέχτηκε το σπέρμα του γουρουνιού και αισθάνθηκε τη ζέστη, αλλά τώρα πάω για εργασία με όλες της κακές αναμνήσεις γουρούνια μη γελάτε
με αυτα που γραφεις εχουν γεμισει τα εισερχομενα σου... χαχαχα!!!
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πανο ο μενιος λεει "εβλεπα" δε λεει μου ειπαν. Τωρα ειτε εβλεπε σε βιντεο (που τραβανε) ειτε ζωντανα - εάν και ζωντανα μαλλον θα ειχε ηδη γαμήσει. Παντως για τους βιασμους εχεις σχεδόν δικιο γιατι μιλαμε μαλλον για έναν μονο - τον πρωτο σχεδον. Από εκει και περα δεν φαινεται να την προβληματιζει ιδιαίτερα που πχ εκατσε σε ντινο και ρενο για . Για κάθε βοηθεια στη διαθεση σου
Οταν ο Μενιος ειπε εβλεπα σιγουρα εννουσε βιντεο που του εδειξαν τα γουρουνια,το οποιο θα ηταν η απ τον πρωτο βιασμο η θα του εβαλαν να δει καμια τσοντα που η γυναικα μοιαζει με τη λενα αλλα δεν θα φαινοταν το προσωπο της και οι τυποι που τη γαμουσαν θα εμοιαζαν με αυτα τα γουρουνια και το χαπατο ο μενιος θα το πιστεψε πως ειναι η λενα ενω του ελεγαν ψεματα.Και δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες πως εχω σχεδον δικιο για τους βιασμους αφου ηταν ολο φανερο πως η γυναικα μου υπεφερε και μονο στο αγγιγμα αυτων των γουρουνιων. οσο για το οτι δεν αντεδρασε στο ντινο και στο ρενο που της βιασαν το στομα και την εβαλαν με το ζορι να βαλει στο στωμα της τις πουτσες τους αυτο φανερωνει πως ηταν εξαντλημενη,αφου ο μενιος της φερθηκε απαισια και ετσι οταν ηρθαν ο ρενος και ο ντινος για να την παρενοχλησουν κι αυτοι η γυναικα μου ηταν ψωφια απ την κουραση και γι αυτο δεν μπορεσε να αντιδρασει απεναντι τους, και αφου την ειδαν ετοιμη να πεσει κατω απ την κουραση και το σοκ του βιασμου ,εκμεταλευτικαν την κατασταση για να ικανοποιησουν τις αρρωστες ορεξεις τους ,αρα μιλαμε για βιασμο κανονικο.
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Δε ξέρω, δε ξέρω. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε ´οτι αφορά την εξάντληση, έτσι τόσο εξαντλημένη που ήταν και εάν λάβουμε υπόψη τη διάθεση των γουρουνιων που έκαναν μέχρι και high five, δυστυχώς μόλις γυρίσει απο το μπάνιο μάλλον θα τη βουλώσουν απο παντού και ταυτόχρονα. Κλειδί πάντως ειναι τα βίντεο.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Γεια σε ολους,βαζω αυτη την ψηφοφορια εδω γιατι καποιο λογο μου εβγαζε σφαλμα οταν προσπαθησα να το στειλω σαν νεο θεμα σε μορφη ψηφοφοριας. Επειδη λοιπον ακουσα πολλες και διαφορετικες γνωμες και επειδη με ενδιαφερουν πολυ οι γνωμες σας μιας και πολλοι/ες απο εδω ειστε πιο εμπειροι/ες απο εμενα στα σεξουαλικα θεματα ,θα ηθελα πολυ να μαθω τι πιστευετε επι του συγκεκριμενου θεματος ,θα με βοηθουσε πολυ να εβλεπα τι πιστευει οι πλειοψηφια για αυτο το θεμα.
ευχαριστω
ευχαριστω
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ερωτηση: Πιστεύετε οτι η γυναίκα μου υπέφερε απ'αυτό που της έκαναν τα γουρούνια αυτές τις δύο φορές που έγινε ή όχι; Και γιατι δεν ειπε τιποτα σε κανεναν για ολα αυτα τα απαισια που της εκαναν;
Επιλογη 1:Ναι υπέφερε και τις δυο φορές φριχτά και λογο του σοκ δεν αντεδρασε.
Επιλογη 2:Ναι υπεφερε αλλα φοβηθηκε να μου μιλησει επειδη φοβοταν την αντιδραση μου;
Επιλογη 3: Ναι υπεφερε αλλα δεν εκανε τιποτα και το ανεχτηκε επειδη την εκβιαζουν;
Επιλογη 4: Οχι δεν υπεφερε αλλα ουτε το ευχαριστηθηκε γιατι ηταν πολυ μεθυσμενη.
Επιλογη 5:Οχι δεν υπεφερε το ευχαριστηθηκε και δεν ηταν μεθυσμενη
Επιλογη 6:Οχι δεν υπεφερε το απολαυσε περισσοτερο απο καθε αλλη φορα στη ζωη της μεχρι τωρα, παρολο που της το εκαναν με το ζορι (της το εκαναν με τη βια στην αρχη αλλα της αρεσε στη συνεχεια).
Επιλογη 7: Οχι δεν υπεφερε ,της αρεσε παραπολυ και τις δυο φορες και δεν της το εκαναν με τη βια ,ουτε την αναγκασαν ποτε να τους ανεχτει με το ζορι .
Επιλογη 1:Ναι υπέφερε και τις δυο φορές φριχτά και λογο του σοκ δεν αντεδρασε.
Επιλογη 2:Ναι υπεφερε αλλα φοβηθηκε να μου μιλησει επειδη φοβοταν την αντιδραση μου;
Επιλογη 3: Ναι υπεφερε αλλα δεν εκανε τιποτα και το ανεχτηκε επειδη την εκβιαζουν;
Επιλογη 4: Οχι δεν υπεφερε αλλα ουτε το ευχαριστηθηκε γιατι ηταν πολυ μεθυσμενη.
Επιλογη 5:Οχι δεν υπεφερε το ευχαριστηθηκε και δεν ηταν μεθυσμενη
Επιλογη 6:Οχι δεν υπεφερε το απολαυσε περισσοτερο απο καθε αλλη φορα στη ζωη της μεχρι τωρα, παρολο που της το εκαναν με το ζορι (της το εκαναν με τη βια στην αρχη αλλα της αρεσε στη συνεχεια).
Επιλογη 7: Οχι δεν υπεφερε ,της αρεσε παραπολυ και τις δυο φορες και δεν της το εκαναν με τη βια ,ουτε την αναγκασαν ποτε να τους ανεχτει με το ζορι .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
Stories
Νέο!DanaeEscortmagicgirls: Διαθέσιμη απόψε