Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 661K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,5%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 22 23,7%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 54 58,1%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    93

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
εγω παντως καυλωσα ετσι που το γραψες...
Έχει βάθος η υπόθεση  :pipa1:,έχει κέρατο ,αυτό με τρελαίνει ως γυναίκα, :fuck2: διότι αυτό σκέφτομαι πάντα, με ποιον να κερατώσω τον κάθε γκόμενο που έχω  ,υγραίνομε  μόνο που το διαβάζω

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.869
Πόντοι
456
images

Αυτό  ποιό γουρούνι είναι Φάνη, μήπως ο Μάκης ?

jimxios

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
και περιμέναμε ερχόμενοι στην δουλειά να διαβάσουμε την  συνέχεια :2on1: 

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ναι έχεις δίκιο και εγώ πολυ θα γούσταρα τη συνέχεια και μερικές αποκαλύψεις. Μάλλον να γίνει σήριαλ με συγκεκριμένη ώρα και μερα

Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ο άνθρωπος περνάει ένα μαρτύριο και εσείς τον κοροϊδεύετε; Ντροπή σας!

thessgiorgos1988

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τα εχω διαβασει ολα πολυ ωραιο... φανι βρες καμια γκομενα μοντελο και κανε μοστρα μπροστα τους

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δεν την ειδε να την γαμανε τυπε.. να του βιαζουνε την γυναικα ειδε. Τα γουρουνια την κρατανε στο χερι με αυτο που της κανανε
Οι αλλες γυναικες μπορει να ξενοπηδιουντε αλλα η Λενα εβιασθη αγριως και απειλειται γιαυτο πηγαινει στα μπουζουκια μαζι με τα γουρουνια
Ο Μακης θα καταληξει στην φυλακη η στο νοσοκομειο απο τον φανη55555 αυτο ειναι σιγουρο
Στο τελος ο Φανης θα συνεχισει την ζωη του με την γυναικα του και θα κανουνε πολλα παιδια και μια ευτυχισμενη οικογενεια οπως ειναι και τωρα

Πάνος ρε τύπε, όχι Φάνης. Μπερδεύεσαι! :tooth: :tooth: :tooth:

Γειά σας λέγομαι Πάνος  και είμαι 35  χρονών ,η ιστορία  που  θα  σας  διηγηθώ  έγινε πρίν περίπου  ένα χρόνο  όταν  είχαμε πάει διακοπές  με τη γυναίκα μου  σε  ένα  κάμπινγκ  κάπου στη  Χαλκιδική ......

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Η ωρα περνουσε και  τελικα κατα της πεντε και κατι το πρωι βλεπω  τα γουρουνια να σηκωνωνται μαζι με τη λενα και αφου πληρωσαν να φευγουν ,τοτε εγω τους ακολουθησα κρυφα  και μολις βγηκαμε απ το μαγαζι ειδα τον μακη και το μενιο να περπατουν εχωντας βαλει τη λενα αναμεσα τους και να εχουν περασει τα χερια τους γυρω απ τους ομους της ο ενας και απ τη μεση της ο αλλος οταν το ειδα αυτο δεν αντεξα ορμησα πανω στο μακη τον χτυπησα πισωπλατα και τραβηξα τη λενα προς τα μενα λεγοντας της λενα ελα μαζι μου γρηγορα θα φυγουμε μακρια απ αυτους .
-ασε με ρε πανο τρελαθηκες τελειως τι  κανεις  τα παιδεια θα με πανε σπιτι.
-θα σε παω εγω
-αστην ρε μαλακα
ειπε ο μενιος και ενω κρατουσα τη λενα σφιχτα αυτος την τραβηξε και την πηρε στην αγκαλια του και οταν πηγα να ορμησω πανω στο μενιο ηρθε ο μακης και ριχνωντας μου μια μπουνια στα μουτρα επεσα κατω
τοτε ακουσα τη λενα να λεει-πανο σταματα επιτελους να με ακολουθεις οπου και να παω ,σου ειπα θελω να ηρεμησω
-καλα σου λεει ασε την γυναικα ησυχη
συμπληρωσε ο μακης και ενω εγω ημουν κατω ζαλισμενος αυτοι εφυγαν μαζι με τη λενα ,εγω σηκωθηκα οσο πιο γρηγορα μπορουσα και τους ακολουθησα οταν εφτασα στο αυτοκινητο αυτοι ειχαν ηδη ξεκινησει αλλα ευτηχως τους προλαβα και αρχησα να τους ακολουθω  ,σε καποια φαση βγηκαν εκτος πολης και καποια στιγμη σταματησαν με το τζιπ εξω απο ενα χωραφι σε ενα χωματοδρομο εξω απ την πολη 
ετσι σταματησα και γω σε κοντινη αποσταση και περιμενα μεσα στο αμαξι να τους δω να βγαινουν δυστηχως το τζιπ τους ειχε φημε τζαμια και ετσι ακομα κι αν πηγαινα πιο κοντα δεν θα φαινοταν τιποτα ,ετσι περιμενα περιμενα ,η ωρα ειχε παει εξι το πρωι ειχε περασει καμια ωρα  και που περιμενα και δεν εβγαιναν απ το αμαξι ωσπου ξαφνικα μετα απο λιγο ανοιγει η πορτα και βγαινοτν ολοι εξω και τελευταια η λενα με το μενιο ο οποιος της πηραζε το μπουστο κι αυτη προσπαθουσε να το σημαζεψει ,βγηκα απ το αμαξι και πλησιασα στα κρυφα ακουγωντας τον μενιο να λεει -πω πω ρε κουκλαρα μου τι πεπονια ειναι αυτα που εχεις! αν τα ενωσουμε με την μπαναναμου κανουμε καταπληκτηκη και πολυ υγιεινη φρουτοσαλατα
-Αχ σταματηστε κυριε μενιο ολο με πηραζετε και 'σεις .
και λεγοντας αυτα η γυναικα μου τους ειδα να μπαινουν σε ενα  σπιτι μεσα στο χωραφι ,και τους ακολουθησα .οταν εφτασα αρχησα να ψαχνω τροπο για να μπω  αρχικα  αφου δεν τα καταφερα πηγα σ ενα παραθηρο που φαινοντουσαν και τους κοιτουσα και ειδα οτι ειχαν κατσει ολοι σε κατι καναπεδες και αρχησαν να παιζουν χαρτια ,σε καποια φαση βλεπω τη λενα να λεει κατι στο μακη που ηταν διπλα της και να απομακρυνεται λιγο ,αλλα ο μακης κολησε ξανα διπλα της και αφου την αρπαξε απο τη μεση την σηκωσε και την εβαλε να κατσει επανω στα ποδια του !τοτε τρελαθηκα και εβλεπα οτι μετα απ αυτο συνεχησαν ολοι τους να παιζουν χαρτια σαν να μην συμβαινει τιποτα ενω η λενα επαιζε την ηρεμη προσπαθωντας να κρατησει την ψυχραιμια της για να μην τρελαθει ενω κατα βαθος ειμαι σιγουρος οτι ετρεμε σαν το ψαρι ετσι οπως καθοταν πανω στα ποδια του γουρουνιου ,εγω κοντευα να τρελαθω κι αρχησα να ψαχνω τροπο να μπω μεσα και τοτε βρηκα μια πορτα στο πισω μερος του σπιτιου που απ οτι φαινοταν ηταν πολυ παλια και ετσι με  λιγες σμπρωξιες ανοιξε ετσι μπηκα στο υπογειο του σπιτιου και βρηκα μια αλλη πορτα οταν ανεβηκα κατι σκαλια αλλα δεν ανοιγε ηταν κλειδωμενη και ετσι αρχησα να ψαχνω μηπως βρω τιποτα κλειδια και για καλη μου τυχη βρηκα μεσα σε  ενα παλιο παλτο κατι κλειδια και οντως το ενα ταιριαζε ,ετσι ανοιξα σιγα την πορτα και πηγα αθορυβα προς το δωματιο που επαιζαν χαρτια,και τους ειδα που συνεχηζαν το παιχνιδι ,σε μια δοση παρατηρησα οτι ολοι ειχαν μινει με τα σωβρακα και καθε φορα που εχανε καποιος  εβγαζε κι απο ενα ρουχο ευτυχως η λενα δεν ειχε χασει ακομα η δεν σημετηχε ,ωσπου σε καποια δοση χανει και ολοι αρχησαν να την ενθαρυνουν να  βγαλει το μινι φορεμα αλλα ευτυχως αυτη εβγαλε τα τακουνια της μετα οσο η ωρα περνουσε η λενα αρχησε να χανει ξανακαι παλι της ελεγαν να το βγαλει αλλα αυτη εβγαζε  κανα βραχιολη που φορουσε ,ωσπου της τελειωσαν και τα βραχιολοια και τοτε η λενα δισταζε και δεν ηθελε να βγαλει το φορεμα και τοτε τα γουρουνια αρχησαν να σφυριζουνε και η λενα εμεινε να χασκογελαει χωρις  να κανει τιποτα και τοτε της λεει ο μακης -κατσε να σε βοηθησω κουκλαρα μου γιατι εσυ ετσι οπως το πας δεν θα το βγαλεις ποτε.και αρχησε να της βγαζει το φορεμα τοτε η λενα του ειπε- οχι σταματα φτανει μεχρι εκει .και τοτε το γουρουνι σταματησε αλλα της ειχε ηδη κατεβασει το φορεμα στη μεση και τωρα καλυπτονταν μονο η μεση της και το κατω μερος του σωματος της μεχρι τα μπουτια και απ τη μεση και πανω η γυναικα μου ειχε μινει τωρα με το σουτιεν και ολοι τωρα την πλησιασαν περισσοτερο και συνεχησαν το παιχνιδι λεγωντας της πως δεν παιζει δικαια γιατι αυτη τα εβγαλα σχεδον ολα ενω αυτη οχι .Σε καποια φαση η λενα λεει στον μακη-Αχ κυριε μακη  παρτε το χερι σας απο κει !
-Δεν ειναι το χερι μου κουκλαρα μου.
-α ναι για μια στιγμη ξεχασα ποσο δυνατος ειστε !
στη συνεχεια η λενα εχασε ξανα και τοτε χωρις να ακουσει τη λενα που αρνιοταν να βγαλει το φορεμα ,ο μακης της τραβηξε το φορεμα και απο κατω και της το μαζεψε ολο στη μεση της και συνεχησαν το παιχνιδι και αφου ολοι εμειναν γυμνοι με τις πουτσες σηκωμενες εκτος απ το μενιο και το μακη που φορουσαν ακομα σοβρακο και η λενα που εχασε τελευταια και τοτε π[ριν προλαβει να γκρινιαξει και πολυ η λενα ο μακης της εβγαλε το κοκκινο σουτιεν που φορουσε και τα μεγαλα στηθη της αποκαλυφθηκαν κανοντας τα γουρουνια να την κοιτουν και να τους τρεχουν τα σαλια και ολο να της σφυριζουν και αφου συνεχησαν για λιγο το παιχνιδι με ολα τα γουρουνια να κοιτουν με προσηλωση τα μεγαλα στηθη της γυναικας μου  και δεν φαινοταν τωρα να τους νοιαζει και πολυ το παιχνιδι, και τοτε ο μακης λεει -Λοιπον τωρα φτασαμε στον τελικο και σοβαρευουν τα πραγματα,κοιταξτε αν νικησει η λενα σ αυτον τον τελευταιο γυρο τοτε θα την αφησω να φυγει απ τα ποδια μου και να ντυθει που τοση ωρα μας το ζηταει,αν ομως νικησω εγω τοτε θα πρεπει να ερθεις εδω κουκλαρα μου και να γονατησεις μπροστα μου και να μου λουσεις το εξωγκομα που εχω μεσα στο σωβρακο μου μεχρι να γινει καλα και να ξελαφρωσει και να  χαλαρωσει !Ομως θα βαλεις ολη σου την τεχνη και δε θα φουμαρεις μονο τσιμπουκι αλλα και πιπα και δεν θα κανεις διακρισεις οποιος κι αν ειναι ο νικητης θα βαλεις  τα δυνατα σου να τον ευχαρηστησεις
ακομα και ο μενιος να κερδισει ,που αποκλιεται με τα φυλλα που πρεπει να εχει ,αλλα ακομα κι αυτος να ειναι θα τον βοηθησεις
να ξελαφρωση.
η λενα ειπε -αποκλιεται να χασω με το χαρτι που εχω οποτε τζαμπα κανετε σχεδια ,θα σας νικησω και θα σηκωθω να ντυθω  .
μετα απ αυτο αρχησα να σκεφτομαι τι να κανω για να τους σταματησω προσπαθουσα να σκεφτω πως θα παρω τη λενα μαζι μου απο κει να φυγουμε γρηγορα απ αυτο το κωλοσπιτο και να μηνουν τα γουρουνια με την ορεξη ,εσεις τι θα κανατε στη θεση μου ;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Η ωρα περνουσε και  τελικα κατα της πεντε και κατι το πρωι βλεπω  τα γουρουνια να σηκωνωνται μαζι με τη λενα και αφου πληρωσαν να φευγουν ,τοτε εγω τους ακολουθησα κρυφα  και μολις βγηκαμε απ το μαγαζι ειδα τον μακη και το μενιο να περπατουν εχωντας βαλει τη λενα αναμεσα τους και να εχουν περασει τα χερια τους γυρω απ τους ομους της ο ενας και απ τη μεση της ο αλλος οταν το ειδα αυτο δεν αντεξα ορμησα πανω στο μακη τον χτυπησα πισωπλατα και τραβηξα τη λενα προς τα μενα λεγοντας της λενα ελα μαζι μου γρηγορα θα φυγουμε μακρια απ αυτους .
-ασε με ρε πανο τρελαθηκες τελειως τι  κανεις  τα παιδεια θα με πανε σπιτι.
-θα σε παω εγω
-αστην ρε μαλακα
ειπε ο μενιος και ενω κρατουσα τη λενα σφιχτα αυτος την τραβηξε και την πηρε στην αγκαλια του και οταν πηγα να ορμησω πανω στο μενιο ηρθε ο μακης και ριχνωντας μου μια μπουνια στα μουτρα επεσα κατω
τοτε ακουσα τη λενα να λεει-πανο σταματα επιτελους να με ακολουθεις οπου και να παω ,σου ειπα θελω να ηρεμησω
-καλα σου λεει ασε την γυναικα ησυχη
συμπληρωσε ο μακης και ενω εγω ημουν κατω ζαλισμενος αυτοι εφυγαν μαζι με τη λενα ,εγω σηκωθηκα οσο πιο γρηγορα μπορουσα και τους ακολουθησα οταν εφτασα στο αυτοκινητο αυτοι ειχαν ηδη ξεκινησει αλλα ευτηχως τους προλαβα και αρχησα να τους ακολουθω  ,σε καποια φαση βγηκαν εκτος πολης και καποια στιγμη σταματησαν με το τζιπ εξω απο ενα χωραφι σε ενα χωματοδρομο εξω απ την πολη 
ετσι σταματησα και γω σε κοντινη αποσταση και περιμενα μεσα στο αμαξι να τους δω να βγαινουν δυστηχως το τζιπ τους ειχε φημε τζαμια και ετσι ακομα κι αν πηγαινα πιο κοντα δεν θα φαινοταν τιποτα ,ετσι περιμενα περιμενα ,η ωρα ειχε παει εξι το πρωι ειχε περασει καμια ωρα  και που περιμενα και δεν εβγαιναν απ το αμαξι ωσπου ξαφνικα μετα απο λιγο ανοιγει η πορτα και βγαινοτν ολοι εξω και τελευταια η λενα με το μενιο ο οποιος της πηραζε το μπουστο κι αυτη προσπαθουσε να το σημαζεψει ,βγηκα απ το αμαξι και πλησιασα στα κρυφα ακουγωντας τον μενιο να λεει -πω πω ρε κουκλαρα μου τι πεπονια ειναι αυτα που εχεις! αν τα ενωσουμε με την μπαναναμου κανουμε καταπληκτηκη και πολυ υγιεινη φρουτοσαλατα
-Αχ σταματηστε κυριε μενιο ολο με πηραζετε και 'σεις .
και λεγοντας αυτα η γυναικα μου τους ειδα να μπαινουν σε ενα  σπιτι μεσα στο χωραφι ,και τους ακολουθησα .οταν εφτασα αρχησα να ψαχνω τροπο για να μπω  αρχικα  αφου δεν τα καταφερα πηγα σ ενα παραθηρο που φαινοντουσαν και τους κοιτουσα και ειδα οτι ειχαν κατσει ολοι σε κατι καναπεδες και αρχησαν να παιζουν χαρτια ,σε καποια φαση βλεπω τη λενα να λεει κατι στο μακη που ηταν διπλα της και να απομακρυνεται λιγο ,αλλα ο μακης κολησε ξανα διπλα της και αφου την αρπαξε απο τη μεση την σηκωσε και την εβαλε να κατσει επανω στα ποδια του !τοτε τρελαθηκα και εβλεπα οτι μετα απ αυτο συνεχησαν ολοι τους να παιζουν χαρτια σαν να μην συμβαινει τιποτα ενω η λενα επαιζε την ηρεμη προσπαθωντας να κρατησει την ψυχραιμια της για να μην τρελαθει ενω κατα βαθος ειμαι σιγουρος οτι ετρεμε σαν το ψαρι ετσι οπως καθοταν πανω στα ποδια του γουρουνιου ,εγω κοντευα να τρελαθω κι αρχησα να ψαχνω τροπο να μπω μεσα και τοτε βρηκα μια πορτα στο πισω μερος του σπιτιου που απ οτι φαινοταν ηταν πολυ παλια και ετσι με  λιγες σμπρωξιες ανοιξε ετσι μπηκα στο υπογειο του σπιτιου και βρηκα μια αλλη πορτα οταν ανεβηκα κατι σκαλια αλλα δεν ανοιγε ηταν κλειδωμενη και ετσι αρχησα να ψαχνω μηπως βρω τιποτα κλειδια και για καλη μου τυχη βρηκα μεσα σε  ενα παλιο παλτο κατι κλειδια και οντως το ενα ταιριαζε ,ετσι ανοιξα σιγα την πορτα και πηγα αθορυβα προς το δωματιο που επαιζαν χαρτια,και τους ειδα που συνεχηζαν το παιχνιδι ,σε μια δοση παρατηρησα οτι ολοι ειχαν μινει με τα σωβρακα και καθε φορα που εχανε καποιος  εβγαζε κι απο ενα ρουχο ευτυχως η λενα δεν ειχε χασει ακομα η δεν σημετηχε ,ωσπου σε καποια δοση χανει και ολοι αρχησαν να την ενθαρυνουν να  βγαλει το μινι φορεμα αλλα ευτυχως αυτη εβγαλε τα τακουνια της μετα οσο η ωρα περνουσε η λενα αρχησε να χανει ξανακαι παλι της ελεγαν να το βγαλει αλλα αυτη εβγαζε  κανα βραχιολη που φορουσε ,ωσπου της τελειωσαν και τα βραχιολοια και τοτε η λενα δισταζε και δεν ηθελε να βγαλει το φορεμα και τοτε τα γουρουνια αρχησαν να σφυριζουνε και η λενα εμεινε να χασκογελαει χωρις  να κανει τιποτα και τοτε της λεει ο μακης -κατσε να σε βοηθησω κουκλαρα μου γιατι εσυ ετσι οπως το πας δεν θα το βγαλεις ποτε.και αρχησε να της βγαζει το φορεμα τοτε η λενα του ειπε- οχι σταματα φτανει μεχρι εκει .και τοτε το γουρουνι σταματησε αλλα της ειχε ηδη κατεβασει το φορεμα στη μεση και τωρα καλυπτονταν μονο η μεση της και το κατω μερος του σωματος της μεχρι τα μπουτια και απ τη μεση και πανω η γυναικα μου ειχε μινει τωρα με το σουτιεν και ολοι τωρα την πλησιασαν περισσοτερο και συνεχησαν το παιχνιδι λεγωντας της πως δεν παιζει δικαια γιατι αυτη τα εβγαλα σχεδον ολα ενω αυτη οχι .Σε καποια φαση η λενα λεει στον μακη-Αχ κυριε μακη  παρτε το χερι σας απο κει !
-Δεν ειναι το χερι μου κουκλαρα μου.
-α ναι για μια στιγμη ξεχασα ποσο δυνατος ειστε !
στη συνεχεια η λενα εχασε ξανα και τοτε χωρις να ακουσει τη λενα που αρνιοταν να βγαλει το φορεμα ,ο μακης της τραβηξε το φορεμα και απο κατω και της το μαζεψε ολο στη μεση της και συνεχησαν το παιχνιδι και αφου ολοι εμειναν γυμνοι με τις πουτσες σηκωμενες εκτος απ το μενιο και το μακη που φορουσαν ακομα σοβρακο και η λενα που εχασε τελευταια και τοτε πριν προλαβει να γκρινιαξει και πολυ η λενα ο μακης της εβγαλε το κοκκινο σουτιεν που φορουσε και τα μεγαλα στηθη της αποκαλυφθηκαν κανοντας τα γουρουνια να την κοιτουν και να τους τρεχουν τα σαλια και ολο να της σφυριζουν και αφου συνεχησαν για λιγο το παιχνιδι με ολα τα γουρουνια να κοιτουν με προσηλωση τα μεγαλα στηθη της γυναικας μου  και δεν φαινοταν τωρα να τους νοιαζει και πολυ το παιχνιδι, και τοτε ο μακης λεει -Λοιπον τωρα φτασαμε στον τελικο και σοβαρευουν τα πραγματα,κοιταξτε αν νικησει η λενα σ αυτον τον τελευταιο γυρο τοτε θα την αφησω να φυγει απ τα ποδια μου και να ντυθει που τοση ωρα μας το ζηταει,αν ομως νικησω εγω τοτε θα πρεπει να ερθεις εδω κουκλαρα μου και να γονατησεις μπροστα μου και να μου λουσεις το εξωγκομα που εχω μεσα στο σωβρακο μου μεχρι να γινει καλα και να ξελαφρωσει και να  χαλαρωσει !Ομως θα βαλεις ολη σου την τεχνη και δε θα φουμαρεις μονο τσιμπουκι αλλα και πιπα και δεν θα κανεις διακρισεις οποιος κι αν ειναι ο νικητης θα βαλεις  τα δυνατα σου να τον ευχαρηστησεις
ακομα και ο μενιος να κερδισει ,που αποκλιεται με τα φυλλα που πρεπει να εχει ,αλλα ακομα κι αυτος να ειναι θα τον βοηθησεις
να ξελαφρωση.
η λενα ειπε -αποκλιεται να χασω με το χαρτι που εχω οποτε τζαμπα κανετε σχεδια ,θα σας νικησω και θα σηκωθω να ντυθω  .
μετα απ αυτο αρχησα να σκεφτομαι τι να κανω για να τους σταματησω προσπαθουσα να σκεφτω πως θα παρω τη λενα μαζι μου απο κει να φυγουμε γρηγορα απ αυτο το κωλοσπιτο και να μηνουν τα γουρουνια με την ορεξη ,εσεις τι θα κανατε στη θεση μου

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Τα έχουμε ξαναπεί. Θα σταματαγα τις μαλακίες πρωί πρωί.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε πανό δεν νομίζω ´οτι έχει νόημα γιατι φαίνεται ´οτι η λενα δεν θα σε ακολουθήσει. Έτσι εάν αποκαλυφθεις και κανείς φασαρια  μάλλον θα σε κτυπησουν πάλι   πόσο μάλλον που είσαι και διαρρήκτης και θα μπορούσαν να σε παραδώσουν και στην αστυνομία και θα πανε αλλού να συνεχίσουν αυτο που άρχισαν  :2on1:.  Έτσι οι πιο προσφορές επιλογές μάλλον ειναι:
1- παραμένεις κρυμμένος και τραβάς βίντεο έτσι ώστε αργότερα να πας να το δειξεις τη λενα και να αναγκαστεί να στα πει όλα για ´οτι συμβαίνει
2- περιμένεις να προχωρήσει η φάση και καλείς την αστυνομία ώστε να πιάσει τα γουρουνια επι τω εργον
3 - βέβαια ένα πιο ακραίο σενάριο χωρίς να έχει σίγουρο αποτέλεσμα ειναι το επόμενο: αποκαλύπτεσαι και λες στα γουρουνια - εμπρός παλικάρια αρχίστε την στο γαμησι να πάρω μάτι πως την ξεκωλιαζεται.

Τέλος πάντα υπάρχει η επιλογή να φύγεις και να περιμένεις έξω ποτέ θα τελειώσουν με τη γυναικα σου.

Τελικά ο ντέντεκτιβ πολυ σκράπας που δεν εντόπισε καμία λεπτομέρεια πλην της διεύθυνσης.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φάνη/Πάνο πάρε και κανένα λεξικό ρε φίλε!!!!Το έχεις το φωσκολικό αλλά πρέπει να προσέξεις την ορθογραφία σου.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τελικα  ακουσα τον μακη να γελαει -χα χα χα τελικα εχασες κουκλα μου και κοιτα και ποιον πρεπει να περιποιθεις . και εδειξε τον μενιο ,τελικα αυτος κερδισε
και η λενα ειπε-αχ οχι δε μπορω συγγνωμη κυριε μενιο αλλα δεν μπορω να το κανω δεν σας βλεπω καθολου ερωτικα ,σας βλεπω φιλικα μονο.
-ελα κουκλα μου τωρα δεν αντεχω αλλο με εχεις τρελανει κοιτα πως εγινα εξαιτιας σου!
και τοτε ο μενιος εβγαλε εξω την ψωλη του και τοτε η λενα γουρλωσε τα ματια λεγωντας-πω πω τι ειναι αυτο ;δεν το πιστευω!μα τι γινετε με σας ολους .
-αντε σταματα τα λογια και πηγαινε να ξελαφρωσεις τον ανθρωπο  ,κοιτα πως εγινε εξαιτιας σου. ειπε ο μακης.
-δεν ξερω δεν νομιζω να μπορεσω ειναι πολυ μεγαλο και χοντρο!
-ελα πιαστο λιγο να δεις πως ειναι ,δοκιμασε μια τζουρα κι αν δεν σ αρεσει αστο .και λεγωντας αυτα ο μενιος την πλησιασε με την πουτσα εξω και της επιασε το χερι και ενω η λενα αντιστεκοταν ο μενιος της τραβηξε το χερι με το ζορι και της το εβαλε πανω στον πουτσο του και αρχησε να το τριβει .
στη συνεχεια αυτος επειδη ειδε οτι η λενα αντιστεκεται εβαλε το αλλο χερι του πισω απ το κεφαλι της και αρχησε να το σπρωχνει επανω στον πουτσο του ,και αφου ακουμπησε την ψωλη του στο προσωπο της λενας με το ζορι  αρχησε να τον τριβει  στα μουτρα της και επειδη εβλεπε οτι η λενα δεν ανοιγει το στομα της να του παρει πιπα ,το γουρουνι εβαλε το ψωλοκεφαλο του επανω στα σαρκωδη χειλη της λενας και αρχησε να τον σπρωχνει για να ανοιξει τα χειλη ομως δεν τα καταφερε να την κανει να ανοιξει το στομα, τοτε ο μακης πηγε πισω της και αφου την επιασε σφιχτα απ τα κωλομερια  μπηκε ξαφνικα με μια κινηση μεσα στον κολπο της γυναικας μου,κινηθηκε τοσο γρηγορα ο κοιλαρας που η λενα δεν προλαβε να αντισταθει και επειδη μπηκε αποτομα μεσα της αυτη βογγηξε πολυ δυνατα-ααααααααχχχ
μετα αρχησε να τη γαμαει γρηγορα και ποτε ποτε να της σφαλιαριζει τα  κωλομερια .τοτε μετα απο λιγο και αφου ομενιος τωρα ειδε πως η λενα δεν μπορουσε πια να κρατησει το στομα της κλειστο επειδη βογγουσε ,και αναστεναζε και ετσι ο μενιος της εχωσε τωρα τον πουτσο μεσ στο στομα και αφου την κρατησε απ τα μαλια αρχησε να της γαμαει το στομα κρατωντας κοντρα με το χερι του ,και της εχωνε περιπου τον μισο πουτσο μεσα στο στομα της .ενω ο μακης ειχε αφοσιωθει στο να της γαμαει το μουνι απο πισω και ετσι οπως την ειχε στα τεσσερα συνεχιζε να της βαραει μπατσοκωλια και καπου καπου της χουφτωνε τα βυζια και της ελεγε-πω πω καυλιαρα μου θελεις πολυ γαμησι για να στρωσεις
ενω ο μενιος της ειπε-Ετσι κουκλα μου ετσι ρουφατον ρουφατον!οσο πιο βαθια μπορεις !ωχχ  τι τσιμπουκοχειλα ειν' αυτα!
ωχχ επιτελους σου γαμαω το στομα καυλιαρα μου!
-αχ κυριε μενιο και γω που νομιζα οτι  ο κυριος μακης ειναι τεραστιος !αλλα ο δικος σας ειναι πελωριος! ειπε η λενα φοβισμενη ενω μετα επιασε τον πουτσο του μενιου και αρχησε να τον παιζει και ο μενιος της ειπε-οταν τρωμε δεν μιλαμε καυλιαρα μου γι αυτο σκασε και ρουφα ,και της εχωσε τον πουτσο ξανα στο στομα και αρχησε να της το γαμαει και παλι.
αυτο συνεχηστηκε για ενα μισαωρο περιπου ενω εγω ειχα κοκαλωσει απ το σοκ που εβλεπα για δευτερη φορα τον βιασμο της γυναικας μου απο τα γουρουνια, και μετα ο μακης βγηκε απ το μουνι της και ειπε-χυνω χυνω καυλιαρα!χυνω χυνω πουτανα!  χυνω ψωλαρπαχτρα μου!παρτα παρτα!
και αφου της γεμισε την πλατη  χυσια  ξαπλωσε στον καναπε να ξεκουραστει .βλεπωντας τον μακη να φευγει ο μενιος εβγαλε απ το στομα της ΄λενας τον πουτσο του λεγωντας της-ενταξει κουκλα μου η λαρυγγοσκοπηση τελειωσε ,τωρα ωρα να συνεχησουμε την εξεταση .
και στη συνεχεια πηγε αυτος πισω της και αφου της επιασε τα κωλο μερια σφυχτα ειπε-επιτελους η κωλαρα που λαχταρησα τοσο πολυ μπορω τωρα να την πιασω!και μετα αρχησε να χωνει τον πουτσο του μεσα στο μουνι της  και με μια αποτομη κινηση το γουρουνι τον εβαλε σχεδον ολον μεσα στο μουνι της γυναικας μου και αυτη φωναξε απο πονο-
Αχχχχχχχ  αχ αχ αχ αχ αχ με ξεσκιζεις !με ξεσκιζεις!αχ αχ πιο σιγα θα με ξεσκισεις!αχ αχ  ειναι πελωριος !αχ αχ αχ αχ αχ δεν το πιστευω !αχ αχ ααααααααχχ!
-παρτα πουτανα! παρτα καριολα!
-ναι ξεσκισετηνα την πουτανα !της αρεση .φωναζαν ο ρενος και ο ντινος  ενω επαιζαν τις πουτσες τους ,ενω ο μακης κι αυτος ενθαρυνε τον νενιο να την ξεσκισει αλλα ειχε σταματησει να τον παιζει και μονο κοιτουσε  .
οσο ακουγε αυτα ο μενιος τοσο πιο σκληρα γαμουσε και με λυσα το μουνι της λενας ενω ειχε πιαστει σφυχτα απ τα βυζια της γυναικας μου και της φωναζε -πω  πω πουταναρα μου !τι βυζαρες !τι βυζαρες !εχεις μωρη καριολα!ωχ  τι πεποναρες !θα  στις  ξεζουμησω !
ειχαν περασει πανω απο σαραντα λεπτα και το γουρουνι ακομα δεν σταματαγε να βιαζει τη γυναικα μου ενω αυτη ποτε ποτε μεσα στους αναστεναγμους της που ηταν δυνατοι σαν ξεφωνητα ελεγε-αχ αχ πιο σιγα πιο σιγα μην μου χωνεις το τρυπανι σου τοσο βαθια!αχ αχ αχ αχ με ξεσκιζεις αχ  αχ με ξεσκιζεις !αχ αχ μμ ερχεται μμμμμ  αχ ερχεται ξανα!  αχ αχ  ααααααααααααααααααχχχχχχ!          Μετα απ αυτο καταλαβα πως η γυναικα μου σφαδαζε απ τον πονο και αυτο το καταλαβαινα γιατι παραλληλα με τους αναστεναγμους της ακουγα και μονιμος ενα εκωφαντικο πατ πατ που ακουγωνταν απο τις απανωτες εισχωρησεις απ τον πουτσο του μενιου στον κολπο της γυναικας  μου,και ειδικα οταν της αλλαξε στασηο θορυβος μεγαλωσε, και ετσι οπως την ειχε στα τεσσερα την πηρε αγκαλια και ενω εκατσε στον καναπε αραχτος αρχησε να την γαμαει σαν καρεκλατο ενω τα χερια του  κρατουσαν σφυχτα τα βυζια της και που και που της ετριβε της ρογες
-αχ αχ σας παρακαλω κυριε μενιο μην μου σφιγγετε τοσο τα βυζια μου πονανε!
-ωχ ωχ καριολα πρεπει να στα κραταω σφυχτα για να μην πηγαινουν περα δωθε και ζαλιζουν τα παιδια  απεναντι.
δεν ελεγε να τελειωσει το καθικι ,κοντευε να περασει μια ωρα  που τη βιαζε και εγω ετσι οπως τον εβλεπα να την παρενοχλει και να της πιανει σφιχτα τα τρυφερα και ,μεγαλα στηθη της με της χοντρες και αθλιες τριχωτες χερουκλες του ηθελα τοσο πολυ να τον σκωτοσω στο ξυλο και αν ειχα ενα πιστολι θα τον πυροβολουσα .

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνώ με όλα  ,γιατί εσείς ρε γουρούνια δεν καταλαβαίνεται τη τραβάμε εμείς όταν μας βιάζεται και εμένα χθες το βράδυ με βίασε :pipa1:  :fuck2: ένας μηχανικός αυτοκινήτων.
Εγώ έκανα το μπανάκι μου το φρέσκοξυρισα  και τον πήρα τηλέφωνο να δω αν έκανε το αυτοκίνητο και αν μπορεί να με περιμένει, διότι είμαι για ψώνια και φέρνω και ποτάκι  :tits2:για να τον κεράσω, όταν πήγα το γουρούνι με περίμενε  να τα πιούμε, τη γυναίκα του την είπε  ότι έμεινε πελάτης στο δρόμο και θα πήγαινε Κατερίνη, σχεδόν αμέσως άπλωσε τα χέρια του στο αθώο κορμί μου,  το πατάρι τα είδε όλα :knockinb: , το κόκκινο μου φόρεμα  έγινε με λεκέδες από λάδια ,     ο κόλπος μου  δέχτηκε  το σπέρμα του γουρουνιού και αισθάνθηκε τη ζέστη,  :sperm: αλλά τώρα πάω για εργασία με όλες της κακές αναμνήσεις  γουρούνια  μη γελάτε   

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
784
Πόντοι
86
Δε λεει στα γουρουνια και ενα ευχαριστω, που τον βγαζουν απο τη δυσκολη θεση, να ικανοποιηση τη γυναικα του?
Και ειναι ξεκουραστος και εχει χρονο να κανει και πραγματα για την παρτη του.

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Πάντως αυτο δεν το περίμενα. Νόμιζα ´οτι μετά απο τόσο καιρό  η λενα θα είχε γνωρίσει πολυ καλα την πουτσα του μενιου και ο Ρένος και ο ντινος  δείχνουν πολυ μεγάλη εγκράτεια (η έχουν βαρεθεί να τη γαμανε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom