Η ωρα περνουσε και τελικα κατα της πεντε και κατι το πρωι βλεπω τα γουρουνια να σηκωνωνται μαζι με τη λενα και αφου πληρωσαν να φευγουν ,τοτε εγω τους ακολουθησα κρυφα και μολις βγηκαμε απ το μαγαζι ειδα τον μακη και το μενιο να περπατουν εχωντας βαλει τη λενα αναμεσα τους και να εχουν περασει τα χερια τους γυρω απ τους ομους της ο ενας και απ τη μεση της ο αλλος οταν το ειδα αυτο δεν αντεξα ορμησα πανω στο μακη τον χτυπησα πισωπλατα και τραβηξα τη λενα προς τα μενα λεγοντας της λενα ελα μαζι μου γρηγορα θα φυγουμε μακρια απ αυτους .
-ασε με ρε πανο τρελαθηκες τελειως τι κανεις τα παιδεια θα με πανε σπιτι.
-θα σε παω εγω
-αστην ρε μαλακα
ειπε ο μενιος και ενω κρατουσα τη λενα σφιχτα αυτος την τραβηξε και την πηρε στην αγκαλια του και οταν πηγα να ορμησω πανω στο μενιο ηρθε ο μακης και ριχνωντας μου μια μπουνια στα μουτρα επεσα κατω
τοτε ακουσα τη λενα να λεει-πανο σταματα επιτελους να με ακολουθεις οπου και να παω ,σου ειπα θελω να ηρεμησω
-καλα σου λεει ασε την γυναικα ησυχη
συμπληρωσε ο μακης και ενω εγω ημουν κατω ζαλισμενος αυτοι εφυγαν μαζι με τη λενα ,εγω σηκωθηκα οσο πιο γρηγορα μπορουσα και τους ακολουθησα οταν εφτασα στο αυτοκινητο αυτοι ειχαν ηδη ξεκινησει αλλα ευτηχως τους προλαβα και αρχησα να τους ακολουθω ,σε καποια φαση βγηκαν εκτος πολης και καποια στιγμη σταματησαν με το τζιπ εξω απο ενα χωραφι σε ενα χωματοδρομο εξω απ την πολη
ετσι σταματησα και γω σε κοντινη αποσταση και περιμενα μεσα στο αμαξι να τους δω να βγαινουν δυστηχως το τζιπ τους ειχε φημε τζαμια και ετσι ακομα κι αν πηγαινα πιο κοντα δεν θα φαινοταν τιποτα ,ετσι περιμενα περιμενα ,η ωρα ειχε παει εξι το πρωι ειχε περασει καμια ωρα και που περιμενα και δεν εβγαιναν απ το αμαξι ωσπου ξαφνικα μετα απο λιγο ανοιγει η πορτα και βγαινοτν ολοι εξω και τελευταια η λενα με το μενιο ο οποιος της πηραζε το μπουστο κι αυτη προσπαθουσε να το σημαζεψει ,βγηκα απ το αμαξι και πλησιασα στα κρυφα ακουγωντας τον μενιο να λεει -πω πω ρε κουκλαρα μου τι πεπονια ειναι αυτα που εχεις! αν τα ενωσουμε με την μπαναναμου κανουμε καταπληκτηκη και πολυ υγιεινη φρουτοσαλατα
-Αχ σταματηστε κυριε μενιο ολο με πηραζετε και 'σεις .
και λεγοντας αυτα η γυναικα μου τους ειδα να μπαινουν σε ενα σπιτι μεσα στο χωραφι ,και τους ακολουθησα .οταν εφτασα αρχησα να ψαχνω τροπο για να μπω αρχικα αφου δεν τα καταφερα πηγα σ ενα παραθηρο που φαινοντουσαν και τους κοιτουσα και ειδα οτι ειχαν κατσει ολοι σε κατι καναπεδες και αρχησαν να παιζουν χαρτια ,σε καποια φαση βλεπω τη λενα να λεει κατι στο μακη που ηταν διπλα της και να απομακρυνεται λιγο ,αλλα ο μακης κολησε ξανα διπλα της και αφου την αρπαξε απο τη μεση την σηκωσε και την εβαλε να κατσει επανω στα ποδια του !τοτε τρελαθηκα και εβλεπα οτι μετα απ αυτο συνεχησαν ολοι τους να παιζουν χαρτια σαν να μην συμβαινει τιποτα ενω η λενα επαιζε την ηρεμη προσπαθωντας να κρατησει την ψυχραιμια της για να μην τρελαθει ενω κατα βαθος ειμαι σιγουρος οτι ετρεμε σαν το ψαρι ετσι οπως καθοταν πανω στα ποδια του γουρουνιου ,εγω κοντευα να τρελαθω κι αρχησα να ψαχνω τροπο να μπω μεσα και τοτε βρηκα μια πορτα στο πισω μερος του σπιτιου που απ οτι φαινοταν ηταν πολυ παλια και ετσι με λιγες σμπρωξιες ανοιξε ετσι μπηκα στο υπογειο του σπιτιου και βρηκα μια αλλη πορτα οταν ανεβηκα κατι σκαλια αλλα δεν ανοιγε ηταν κλειδωμενη και ετσι αρχησα να ψαχνω μηπως βρω τιποτα κλειδια και για καλη μου τυχη βρηκα μεσα σε ενα παλιο παλτο κατι κλειδια και οντως το ενα ταιριαζε ,ετσι ανοιξα σιγα την πορτα και πηγα αθορυβα προς το δωματιο που επαιζαν χαρτια,και τους ειδα που συνεχηζαν το παιχνιδι ,σε μια δοση παρατηρησα οτι ολοι ειχαν μινει με τα σωβρακα και καθε φορα που εχανε καποιος εβγαζε κι απο ενα ρουχο ευτυχως η λενα δεν ειχε χασει ακομα η δεν σημετηχε ,ωσπου σε καποια δοση χανει και ολοι αρχησαν να την ενθαρυνουν να βγαλει το μινι φορεμα αλλα ευτυχως αυτη εβγαλε τα τακουνια της μετα οσο η ωρα περνουσε η λενα αρχησε να χανει ξανακαι παλι της ελεγαν να το βγαλει αλλα αυτη εβγαζε κανα βραχιολη που φορουσε ,ωσπου της τελειωσαν και τα βραχιολοια και τοτε η λενα δισταζε και δεν ηθελε να βγαλει το φορεμα και τοτε τα γουρουνια αρχησαν να σφυριζουνε και η λενα εμεινε να χασκογελαει χωρις να κανει τιποτα και τοτε της λεει ο μακης -κατσε να σε βοηθησω κουκλαρα μου γιατι εσυ ετσι οπως το πας δεν θα το βγαλεις ποτε.και αρχησε να της βγαζει το φορεμα τοτε η λενα του ειπε- οχι σταματα φτανει μεχρι εκει .και τοτε το γουρουνι σταματησε αλλα της ειχε ηδη κατεβασει το φορεμα στη μεση και τωρα καλυπτονταν μονο η μεση της και το κατω μερος του σωματος της μεχρι τα μπουτια και απ τη μεση και πανω η γυναικα μου ειχε μινει τωρα με το σουτιεν και ολοι τωρα την πλησιασαν περισσοτερο και συνεχησαν το παιχνιδι λεγωντας της πως δεν παιζει δικαια γιατι αυτη τα εβγαλα σχεδον ολα ενω αυτη οχι .Σε καποια φαση η λενα λεει στον μακη-Αχ κυριε μακη παρτε το χερι σας απο κει !
-Δεν ειναι το χερι μου κουκλαρα μου.
-α ναι για μια στιγμη ξεχασα ποσο δυνατος ειστε !
στη συνεχεια η λενα εχασε ξανα και τοτε χωρις να ακουσει τη λενα που αρνιοταν να βγαλει το φορεμα ,ο μακης της τραβηξε το φορεμα και απο κατω και της το μαζεψε ολο στη μεση της και συνεχησαν το παιχνιδι και αφου ολοι εμειναν γυμνοι με τις πουτσες σηκωμενες εκτος απ το μενιο και το μακη που φορουσαν ακομα σοβρακο και η λενα που εχασε τελευταια και τοτε π[ριν προλαβει να γκρινιαξει και πολυ η λενα ο μακης της εβγαλε το κοκκινο σουτιεν που φορουσε και τα μεγαλα στηθη της αποκαλυφθηκαν κανοντας τα γουρουνια να την κοιτουν και να τους τρεχουν τα σαλια και ολο να της σφυριζουν και αφου συνεχησαν για λιγο το παιχνιδι με ολα τα γουρουνια να κοιτουν με προσηλωση τα μεγαλα στηθη της γυναικας μου και δεν φαινοταν τωρα να τους νοιαζει και πολυ το παιχνιδι, και τοτε ο μακης λεει -Λοιπον τωρα φτασαμε στον τελικο και σοβαρευουν τα πραγματα,κοιταξτε αν νικησει η λενα σ αυτον τον τελευταιο γυρο τοτε θα την αφησω να φυγει απ τα ποδια μου και να ντυθει που τοση ωρα μας το ζηταει,αν ομως νικησω εγω τοτε θα πρεπει να ερθεις εδω κουκλαρα μου και να γονατησεις μπροστα μου και να μου λουσεις το εξωγκομα που εχω μεσα στο σωβρακο μου μεχρι να γινει καλα και να ξελαφρωσει και να χαλαρωσει !Ομως θα βαλεις ολη σου την τεχνη και δε θα φουμαρεις μονο τσιμπουκι αλλα και πιπα και δεν θα κανεις διακρισεις οποιος κι αν ειναι ο νικητης θα βαλεις τα δυνατα σου να τον ευχαρηστησεις
ακομα και ο μενιος να κερδισει ,που αποκλιεται με τα φυλλα που πρεπει να εχει ,αλλα ακομα κι αυτος να ειναι θα τον βοηθησεις
να ξελαφρωση.
η λενα ειπε -αποκλιεται να χασω με το χαρτι που εχω οποτε τζαμπα κανετε σχεδια ,θα σας νικησω και θα σηκωθω να ντυθω .
μετα απ αυτο αρχησα να σκεφτομαι τι να κανω για να τους σταματησω προσπαθουσα να σκεφτω πως θα παρω τη λενα μαζι μου απο κει να φυγουμε γρηγορα απ αυτο το κωλοσπιτο και να μηνουν τα γουρουνια με την ορεξη ,εσεις τι θα κανατε στη θεση μου ;