Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ευγενική εννοούσα στο σημείο που ήδη λες οτι τη βίαζαν. Πάντως ότι και να λες από τη στιγμή που η γυναίκα σου δε φώναξε για βοήθεια δύο πράγματα συμβαίνουν:

1) Η ιστορία σου είναι παραμυθάκι (που ειναι δλδ)

2)Το απολάμβανε.  :grin:

1)Mακαρι  η  ιστορια  μου  να  ηταν  ψευτικη .

2)Η  γυναικα  μου  αποκλιεται  να  απολαμβανε  τον  βιασμο  απο τα  γουρουνια,πως  γινετε  μια  γυναικα  νεα  ομορφη  και  σεξυ  να  της  αρεσε  που  την  αγγιξαν  δυο  σχεδον  παχυσαρκοι  μεσηλικες  με  φαλακρα  και  αγριες και  ασχημες  μουρες;

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Γιατι εσυ που εισαι ενα αγυμναστο κορμι και μικροτσουτσουνος εισαι καλυτερος για να εχεις τετοιο μωρο στα χερια σου?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε δεν θελω να σε απογοήτευσω αλλά στα βράχια ειναι βέβαιο ότι τα γουρούνια παρτουζωσαν τη Λένα. Μη ξεχνάς ´οτι ήταν και ο ντινος που δεν είχε γαμησει ενώ ο μακης στον πουτσο του οποίου δείχνει καποια αδυναμία δεν είχε ακόμη γαμισει τον κωλο της  (έπιασε όμως πάτο όπως ειπε η Λένα την επομενη  :pipa3: ).Επίσης πρέπει να τους έκανε και πιπες, για αυτό μίλαγαν για φαί. Τώρα ´οτι δε στο έδειξε μήπως ειναι γιατί της άρεσε (πιθανό) η ίσως επειδή σε είδε να αντιδράς άσχημα και γνωρίζοντας ´οτι δεν έχεις τύχη απέναντι στα γουρουνια και ήθελε να σε προστατεύσει δεν είπε τίποτα. Έτσι εξηγηται και το ´οτι δεν είπε τιποτα και όταν γύρισε απο την πρώτη εξαφάνιση στην οποία όπως ειδες και μόνος σου την είχαν ξεκωλιασει. Πρέπει να βιαστεις όμως να την βρεις γιατί θα την κάνουν πουτανα - σαν δεν την έχουν κάνει ήδη.

φιλε  αποκλιεται  να  ξανα  βιασαν  τη  γυναικα  μου  τοτε  στα  βραχια  και  να  τους  εκανε  και πιπες ,τωρα    για  το  αλλο που  λες  οτι  η  λενα  διχνει  καποια  αδυναμια  δεν  καταλαβα  τι  εννοεις.

Επισης  δεν  νομιζω  οτι  στην  πρωτη  εξαφανηση της  γυναικας  μου  ειχαν  καποια σχεση  τα  γουρουνια  ,οσο  για  το οτι  η  γυναικα  μου  ηταν  πολυ  ανοιχτη  πισω   τοτε  που  τη  γαμουσα  τον  κωλο ,ευθυνεται  ενας  απ  τους  δονητες  της  που  προς  μεγαλη  μου  εκπληξη  φαινεται  απ  το  ανοιγμα  της  πως  τους  χρησιμοποιουσε  εδω  και  καιρο , ισως  τους  αγορασε  αρκετο  καιρο  πριν   ισως  ομως  να  πετυχε το  ανοιγμα  αυτο  και  πριν  λιγες μερες  πριν  την  πηδηξω   ,παντως  δεν  καταλαβα  γιατι  το  εκανε,μηπως  επειδη  ηθελε  να  δοκιμασει  πως  ειναι;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι εσυ που εισαι ενα αγυμναστο κορμι και μικροτσουτσουνος εισαι καλυτερος για να εχεις τετοιο μωρο στα χερια σου?

Τουλαχιστον  εγω ειμαι  πολυ  πιο  εμφανησιμος  απ  αυτα  τα  γουρουνια  και  σεβομαι  τις  γυναικες ,εχω  τροπους  ξερω  πως  να  φερθω σε  μια  γυναικα  σα  τη  λενα ,δεν  ειμαι  βιαστης  σαν  αυτα  τα  γουρουνια.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τουλαχιστον  εγω ειμαι  πολυ  πιο  εμφανησιμος  απ  αυτα  τα  γουρουνια  και  σεβομαι  τις  γυναικες ,εχω  τροπους  ξερω  πως  να  φερθω σε  μια  γυναικα  σα  τη  λενα ,δεν  ειμαι  βιαστης  σαν  αυτα  τα  γουρουνια.
Που κάνει πιάτσα η γυναίκα σου φίλε για να δούμε και εμείς;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
Φιλε η γυναικα σου την εκανε για αλλα μερη μακρινα και δεν προκειται να την βρεις... Εγω θα ανεβαζα μια φωτο με τα μουτρα της κ θα την εκανα ρομπα...

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε δεν ειναι κακό να το δεις αλλιώς. Θα βοηθήθεις στη λύση (κάτι γνωρίζουμε σχετικά) . Δυστυχώς τα γουρουνια τη Λένα  την έχουν κάνει σουρωτηρι. Αυτό  έγινε (και γίνεται) είτε γιατί γουστάρει μεγάλες πουτσες, είτε γιατί φοβάται για σένα, είτε την εκβιάζουν με φωτό η βίντεο. Όταν τη βρεις καλό θα ειναι να το δεις αυτό γιατι έτσι θα στα πει όλα και θα τα πράγματα θα ειναι όπως παλιά (εκτός απο τις τρύπες της). Εάν τώρα έχει προβλήματα και χρειάζεται στήριξη να ξέρεις ´οτι με μερικά φιλαράκια έχουμε μια καλή ομάδα στήριξης όπου θα έρχεται (εσύ δεν πρέπει να είσαι) για να την υποστηρίζουμε, να της βουλώσουμε τα κενά που της δημιουργήθηκαν και γενικά θα την εξασκήσουμε καλά να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Τέλος γιατι δεν την ψάχνεις εκεί που μένουν τα γουρουνια?

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Fanis55555 η γυναίκα σου ξέρει ότι της έχεις αδυναμία και μάλλον σε δουλεύει κανονικά φίλε. Το ότι είσαι μόλις 35 ετών και της αγόρασες καινούργιο αμάξι λέει οτι σ'έχει στο βρακάκι της και σε κάνει ότι θέλει. Δε στο λέω από κακία αλλά άνοιξε λίγο τα μάτια σου και δες. Επίσης μου κάνει εντύπωση το ότι σε αυτή την ηλικία δείχνεις τόση τυφλή εμπιστοσύνη σε γυναίκα  :headbang: Ξύπνα...αυτή κάνει τη ζωούλα της εις υγείαν του κορόιδου...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Φίλε δεν ειναι κακό να το δεις αλλιώς. Θα βοηθήθεις στη λύση (κάτι γνωρίζουμε σχετικά) . Δυστυχώς τα γουρουνια τη Λένα  την έχουν κάνει σουρωτηρι  . Αυτό  έγινε (και γίνεται) είτε γιατί γουστάρει μεγάλες πουτσες, είτε γιατί φοβάται για σένα, είτε την εκβιάζουν με φωτό η βίντεο. Όταν τη βρεις καλό θα ειναι να το δεις αυτό γιατι έτσι θα στα πει όλα και θα τα πράγματα θα ειναι όπως παλιά (εκτός απο τις τρύπες της). Εάν τώρα έχει προβλήματα και χρειάζεται στήριξη να ξέρεις ´οτι με μερικά φιλαράκια έχουμε μια καλή ομάδα στήριξης όπου θα έρχεται (εσύ δεν πρέπει να είσαι) για να την υποστηρίζουμε, να της βουλώσουμε τα κενά που της δημιουργήθηκαν και γενικά θα την εξασκήσουμε καλά να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Τέλος γιατι δεν την ψάχνεις εκεί που μένουν τα γουρουνια?
Αποκλειεται δεν το πιστευω με τιποτα :grin:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
μαρεσει που τα πιστευετε καποιοι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εγω πιστευω εχει παει καπου για μεταμελεια
11.jpg
497_facial_action.jpg

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Fanis555555555 παρακολουθώ από την αρχή την ιστορία σου. δεν σε διέκοψα στο γράψιμο σου, σε πιστεύω, μην ασχολείσαι με τους κρύους που πετάγονται και κοροϊδεύουν, συνέχισε να γράφεις έχω να πάρω  νουβέλα από  11 Δεκεμβρίου.
Άσε που τέτοια νουβέλα δεν υπάρχει, πάντως τα κάνουμε αυτά η εμείς η γυναίκες :pipa1: :pipa1:
Και ειδικά σε κάμπινγκ
Πάντως εγώ για να παρθώ. θέλω να είμαι άψογη και με αποτρίχωση,  :crazy:και ξυρισμένο
Και σε ντύσιμο, σε κάμπινγκ δεν έχω πάει αλλά δεν νομίζω να έχει τέτοια δυνατότητα γυναίκα, πάντως εσύ συνέχισε μη στο χαλάσω         

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Fanis555555555 παρακολουθώ από την αρχή την ιστορία σου. δεν σε διέκοψα στο γράψιμο σου, σε πιστεύω, μην ασχολείσαι με τους κρύους που πετάγονται και κοροϊδεύουν, συνέχισε να γράφεις έχω να πάρω  νουβέλα από  11 Δεκεμβρίου.
Άσε που τέτοια νουβέλα δεν υπάρχει, πάντως τα κάνουμε αυτά η εμείς η γυναίκες :pipa1: :pipa1:
Και ειδικά σε κάμπινγκ
Πάντως εγώ για να παρθώ. θέλω να είμαι άψογη και με αποτρίχωση,  :crazy:και ξυρισμένο
Και σε ντύσιμο, σε κάμπινγκ δεν έχω πάει αλλά δεν νομίζω να έχει τέτοια δυνατότητα γυναίκα, πάντως εσύ συνέχισε μη στο χαλάσω         

Fanis55555  :grin:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
να το δουμε και στις αληθινές ιστοριες, δώσε το σεναριο ειναι μακραν καλυτερο απο τα βραζιλιανικα!!!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Και ειδικά σε κάμπινγκ

σου εχει τυχει εσενα να κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom