Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 678K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
η συνεχεια της ιστοριας

Μετα απ ολα αυτα καθομασταν στη σκηνη και η λενα δεν μου μιλουσε καθολου και σε καποια φαση αρχησε να αλλαζει ,και εγω δεν εδωσα σημασια διαβαζα ενα βιβλιο και σε μια στιγμη γυρναω και τη βλεπω με το μαγιο απο πανω και κατω φορουσε ενα κολητο σορτσακι και τη ρωταω εκπληκτος
-Τι κανεις;
-Τι κανω;  Ετοιμαζομαι για τη θαλασσα .
-Μα καλα εχεις τωρα ορεξη για θαλασσα;εγω δεν εχω καθολου.
-ε μην ερχεσαι τοτε ,εγω θα παω .
-Λενα κατσε να μιλησουμε! ειναι σοβαρα τα πραγματα το ξερω αλλα δεν εισαι μονη σου οπως νομιζεις ,εγω μπορω να σε στηριξω εχω τον τροπο .
-Δεν καταλαβαινω τι λες;
-Σου λεω οτι δεν πρεπει να φοβασε ουτε να προσποιησε, αυτα τα καθαρματα δεν θα σε ξαναπηραξουν θα φροντισω εγω γι αυτο,αρκει και εσυ να μιλησεις επιτελους και ετσι θα τιμωρηθουν οπως τους αξιζει στο υποσχομαι.
-Δεν καταλαβαι ρε Πανο ποιοι να τιμωρηθουν και γιατι;μηπως εισαι μεθυσμενος;Ωχου δεν εχω καμια ορεξη τωρα θελω να κανω ενα μπανιο στη θαλασσα επιτελους!
-Μα εσυ χθες που γυρισες απ τα γουρουνια το απογευμα φαινοσουνα πολυ χαλια σαν να ειχες παθει μεγαλο κακο και δεν ηθελες να ακουσεις ουτε για θαλασσα ουτε για τιποτα κατευθιαν ξαπλωσες.
-Ωχου ρε Πανο γινεσε πολυ κουραστικος το ξερεις;Μια χαρα ημουνα χθες απλα ειχα κουραστει απ τα χαρτια πολυ και ηθελα να κοιμηθω γι αυτο δεν ηθελα να παω στη θαλασσα .Ευχαριστηθηκες τωρα;Αντε παμε επιτελους!
-Η ωρα ειναι περασμενη ομως πηγε μιαμιση ,ποτε θα παμε ποτε θα γυρισουμε ;τι ωρα θα φαμε μεσημεριανο μετα στης  6;
-Αμαν πια σαν γερος κανεις ,μια φορα δεν μπορουμε να κανουμε κατι εξω απ το προγραμμα ;αλλοι πολυ μεγαλυτεροι σου και συμπεριφερονται πολυ πιο νεανικα παντου ,ενω εσυ στα 35 σου και κανεις σαν 80 χρονων γερος .Πρεπει να γινεις πιο ανταγωνιστικος σε ολους τους .....τομεις και να μην τα θεωρεις ολα δεδομενα.
-Δεν καταλαβαινω ,δηλαδη τι εννοεις;
-Τιποτα τιποτα αστο . Παω στην παραλια δεν θα αργησω!
-οχι περιμενε θα ρθω και γω.
-Αστο αφου βαριεσαι δεν θα αργησω για λιγο θα παω.
-οχι θα ερθω
-Τι θα ρθεις να κανεις;αφου δεν ξερεις κολυμπι και δεν σου αρεσει η θαλασσα τζαμπα θα ερθεις ,να με βλεπεις να κολυμπαω μονη μου.
-Ε οχι και δεν ξερω μια χαρα κολυμπαω.
-Τι μια χαρα; αφου δεν ξερεις να επιπλεεις καλα καλα ,οσες φορες εχω ξεκινησει για να παω λιγο προς τα βαθια που δεν πατωνουμε και εχεις προσπαθησει να με ακολουθησεις για παρεα ποτε δεν καταφερες να με φτασεις και παντα τα παρατουσες στη μεση της διαδρομης, και γυρνουσες πισω και εκανες μια ωρα για να ξελαχανιασεις .
-Οχι σημερα θα σε ακολουθησω και βαθια να πας το υποσχομαι
Η λενα δεν μιλησε και φυγαμε για την παραλια μεσημεριατικα.
Μολις φτασαμε η Λενα εβαλε αντιλιακο και αφου εβγαλε το σορτσακι της βουτηξε στη θαλασσα αμεσως και την ακολουθησα και γω ,σε καποια φαση πηγε αρκετα βαθια και με αφησε πολυ πισω και γω ο κακομοιρης πασχιζα να την φτασω αλλα ματαια κολυμπουσε πολυ πιο γρηγορα απο μενα ,και ετσι της φωναξα να με περιμενει και τοτε με τα χικια ζορια μετα απο κανα πενταλεπτο αφου μου βγηκε η γλωσσα απ το λαχανιτο καταφερα και την εφτασα και παλι ευτυχως που ειχε μια συμαδουρα εκει διπλα και κρατιομουν απο κει αλλιως  μπορει και να πνιγομουν.
Αφου κατσαμε αρκετα εκει με τη Λενα να κολυμπα αμερυμνη σαν γοργονα και εγω να ειμαι μαγκομενος απ τη συμαδουρα ξαφνικα βαρεθηκε και βγηκαμε προς την παραλια ,η Λενα ξαπλωμενη ανασκελα να κανει ηλιοθεραπεια και να προσπαθει να μαυρισει το υπεροχο λευκο κορμι της με της βυζαρες της να οι μισες να ξεχυλιζουν απ το μπικινι ,ετσι οπως εβλεπα τα στηθη της ως συνηθως  δεν αντεξα απλωνω το χερι μου και αρχιζω να της χαιδευω το βυζι και τοτε με αποθει λεγοντας μου να την αφησω ησυχη γιατι θλει να κανει ηλιοθεραπεια για τουλαχιστον μιση ωρα ακομα και απομακρυνθηκε λιγο γιανα μην ειμαστε κολητα,αυτο με ξαφνιασε γιατι ποτε στο παρελθον δεν με αποθουσε οταν τη χαιδευα.Μετα ξαπλωσα και γω για ηλιοθεραπεια ,δεν προλαβαν να περασουν ομως πεντε λεπτα και ξαφνικα ακουω τη φωνη του γουρουνιου να λεει
-Επ τι κανετε βλεπω αργα ηρθατε σημερα για μπανιο.
Η γυναικα μου μλις τους ακουσε σηκωθηκε αποτομα  και τους χαιρετησε και τοτε τα στηθη της ετσι οπως σηκωθηκε αποτομα τρανταχτηκαν και φανηκαν για μια στιγμη λιγο περισσοτερο και αυτη τα σημαζεψε και τοτε το βλεμα  των γουρουνιων στραφηκε καρφωμενο προς τα βυζια της .Στη συνεχεια αφου εκατσαν και μιλουσαν και ελεγαν διαφορες μαλακιες ,ξαφνικα η λενα σηκωνεται ορθια λεγοντας
-Ενταξει απο μπροστα μαυρισα λιγο δεν μπορω να κατσω αλλο ανασκελα καηκα !και λεγωντας αυτα πηρε ενα μπουκαλακι νερο και αρχησε να ριχνει λιγο νερο με γυρτο το μπουκαλακι ισα ισα να κυλαει λιγο πανω στο λαιμο της και αυτο επεφτε αργα κατω απο το λαιμο της και ακομα πιο αργα επεφτε το νερο επανω στα στηθη της ,βλεπωντας αυτο τα καθηκια ειχαν αρχισει να τους τρεχουν τα σαλια και μετα η Λενα ειπε
-αχ ωραια δροσυστικα λιγο,τωρα θα κανω λιγο ηλιοθεραπεια μπρουμητα ,κυριε Μακη μηπως πηραζει αν δει ο ηλιος το τσιμπημα απ το τσιμπουρι  που με τσιμπησε;
και τοτε εγω σκευτομαι μα γιατι τον ρωταει αφου ετσι κι αλλιως το μαγιο που φοραει κατω ειναι σαν κανονικο βρακι και καλυπτει το τσιμπιμα απ το τσιμπουρι που ητανε κοντα προς τη σχισμη του κωλου της,και της απαντα ο μακης οχι κουκλα μου δεν πηραζει αφου το καλυπτει το μαγιο.
-Ναι μονο που τωρα δεν το κρυβει .
και με μια κινηση η Λενα αρχησε να κατεβαζει αργα το κατω μερος του μαγιο και τοτε αποκαλυφθηκε προς μεγαλη μας εκπληξη ολων μια λεπτη στριγκαρα με τη σημαια και τα χρωματα της αμερικης που ενα μερος της εμπαινε μεσα στη σχισμη του κωλου της λενας !Μπροστα σε αυτο το θεαμα μιναμε ολοι μαλακες να κοιταμε σαν χαζοι ,οταν ξεπερασα το σοκ της ειπα νευριασμενος
-καλα ρε λενα πας καλα;τι ειναι αυτο το κουρελι που φορεσες ;
-Αμαν ρε Πανο ολο σαν γερος κανεις σταματα τις γερικες γκρινιες ,για λιγο θα μεινω ετσι για να μαυρισω και μετα θα ξαναβαλω  το παλιομοδητικο μαγιο απο πανω,εκτος κι αν δεν κανει να το δει ο ηλιος ε κυριε Μακη τι λετε εσεις κανει να το δει ο ηλιος;
αλλα ο Μακης δεν απαντησε δεν την ακουσαν καν οι τρεις τους αυτοι τωρα ειχαν καρφωθει στο στρινγκ και στα κωλομερια της γυναικας μου και ταξιδευαν μαλον πανω στο στρινγκ της ,και τους ετρεχαν τα σαλια ,ετσι η λενα επανελαβε
-Ε κυριε Μακη τι λετε κανει να το δει ο ηλιος το τσιμοημα;
-Κανει κανει!πως μαλιστα θα του κανει και καλο μαζι με το αλατι αρκει βεβαια να το αλυψουμε για λιγο με το αντιλιακο με ειδικες μαλαξεις που θα βοηθησουν να φυγει πολυ γρηγοροτερα το σπυρακι.
-Τι ειδικες μαλαξεις;ρωτησε η γυναικα μου
-ξαπλωσε μπρουμητα να σου δειξω!
και τοτε η λενακατευθιαν υπακουσε σαν να ηταν σκλαβα του και ξαπλωσε μπρουμητα και τα κωλομερια της ηταν που ηταν τουρλωτα με το στρινγκ τωρα τονιζοντουσαν και φαινοντανν ακομα πιο τουρλωτα και το γουρουνι δεν εχασε ευκαιρια εκατσε διπλα της πηρε λιγο αντιλιακο στο χερι του και το ανακατεψε μαζιμε ενα αλλο που ειχε σε ενα αλλο δικο του μπουκαλακι και οταν τον ρωτησα
-τι κανεις ρε
-το ανακατευω με ενα ειδικο μιγμα καρυδας που θα της κανει πολυ καλο αλλα πρεπει να βαλω συγκεκριμενη δοσολογια ,που να ξερετε εσεις της πολης απ αυτα τα βοτανα τα δικα μας.
και η λενα τοτε ειπε  -Αχ καλα που εχουμε και εσας κυριε Μακη και μας τα μαθαινετε.
-χαρα μου .και αφου τριβει το μιγμα στα χερια του απλωνει τις τριχωτες χερουκλες του και πιανει σφυχτα και τα δυο κωλομερια της γυναικας μου και αρχιζει να τα μαλασει σαν να τους κανει μασαζ ενω η λενα εκανε την αμεριμνη κλινωντας τα ματια αλλα εμενα δεν με ξεγελουσε την ηξερα τοσα χρονια και μπορουσα να καταλαβω ποσο φοβησμενη ενιωθε απο μεσα της .Και γι αυτο δεν αντεξα αλλο ενα κυμα οργης και ζηλιας με κυριευσαν οταν  εβλεπα το γουρουνι να μαλασει τα κωλομερια της γυναικας μου και ορμησα πανω του λεγωντας του να αφησει τη γυναικα μου ησυχη και αυτος ταρακουνηθηκε λιγο και με εσπρωξε και επεσα κατω ενω αυτος εντελως ανετος το μονο που χρειαστικε να κανει ηταν να απλωσει το ενα χερι του και να με σπρωξει ενω με το αλλο χερι του εξακολουθουσε να κραταει το ενα κωλομερι της λενας λεγωντας μου με απαθεια
-τι επαθες παλι ρε φιλε
-αμαν ρε πανο !μυγα σε τσιμπησε παλι;τοσες φορες με εσωσε ο ανθρωπος ακομα να καταλαβεις οτι ειναι φιλος μας και οτι δεν μου την πεφτει;
μου ειπε η λενα,αλλα εγω δεν ακουγα τιποτα και σηκωθηκα και του ορμησα πηγαινοντας να του δωσω μπουνια και ετσι αναγκαστικε να απομακρυνει τα χερια του  απο τα κωλομερια της γυναικας μου γιατι τελικα του εσκασα μια γροθια στη μαπα του αλλα δεν φανηκε να πονεσε και πολυ αλλα νευριασε και επιασε ξανα σφυχτα τα κωλομερια της γυναικας μου με τις παλαμες του και γυρισε το κεφαλι του προς το μερος μου και μου ειπε
-Αυτο ειναι το ευχαριστω  που σας βοηθαω ολες αυτες τις μερες ;επρεπε να σας ειχα αφησει να πνιγητε στη θαλασσα.
και τοτε η λενα του λεει-αχ οχι κυριε μακη σε παρακαλω συχωρεσε τον ,εχει προβλημα ο πανος με τη ζηλεια με ζηλευει παθολογικα .και βεβαια εκτειμουμε οτι εχεις κανει για
εμας .
-Ναι κουκλα μου εσυ το ξερω εχεις φιλοτιμη ψυχη  αλλα ο αντρας σου ειναι πολυ καχυποπτος.
και εγω ακουγωντας ολα αυτα  και βλεποντας το καθικι απτοητο να συνεχιζει να κανει μασαζ στα κωλομερια της λενας του ξανα ορμαω και παλι με μπουκετα στη μουρη και τοτε σηκωνεται και αρχιζουμε τον καυγα αλλα ενω του εριξα δυο μπουνιες ηταν σαν να μην καταλαβε τιποτα το παχυδερμο και μου εριξε τοτε κι αυτος μια και με εριξε κατω και πηγε να μου ριξει κι αλλη αλλα τον συγκρατησαν η λενα που μολις ειδε το σκηνικο σηκωθηκε μαζι με τους δυο φιλους του και καταφεραν να μας χωρισουν ,μετα αφου ηρεμησαν λιγο τα πραγματα ο μακης ειπε -λοιπον ειμαστε αντρες και εδω στα μερη μας τις παρεξηγησεις τις λυνουμε με αγωνες και επειδη απο παλι δεν τα πας καλα καλυτερα να κανουμε εναν αγωνα κολυμπησης και οποιος βγει πρωτος απ τους δυο θα ζητησει απ τον αλλον συγγνωμη ,εισαι μεσα η μηπως φοβασε μηπως χασεις;
-Εγω μεσ στα νευρα μου ηθελα πολυ να τον νικησω και να δειξω την αξια μου και να μου ζητησει και συγγνωμη και ετσι δεχτηκα ,τοτε η λενα πεταχτηκε και ειπε -Θελω και γω να συμετασχω θα ειναι σαν παιχνιδι θα ξεμουδιασουμε και λιγο υπεροχα!
-Εσυ κουκλα μου δεν χρειαζεται να συμετεχεις ααφου δεν πρεπει να ζητησεις συγγνωμη .ειπε ο μακης και αυτη απαντησε
-οχι νιωθω και γω ασχημα για την συμπεριφορα του πανου αλλα επειδη αποκλιεται να σε περασει τουλαχιστον να σε περασω εγω
-χμμ εσυ;σιγα να μην αφησω γυναικα να με περασει
-δεν πηραζει και να μην σε περασω θελω να παρω μερος για την πλακα.
και τοτε πεταχτηκαν και οι φιλοι του και ειπαν πως και αυτοι θα κολυμπησουν για χαβαλε ,και ετσι και εγινε .Πηγαμε σε ενα σημειο που αρχησε να βαθαινει η θαλασσα και ετοιμαστικαμε να ξεκινησουμε τοτε τους ρωτησα μεχρι που θα παραβγουμε και μου ειπε ο μακης-Να κοιτα βλεπεις εκεινα τα βραχια ;μεχρι εκει .και γω του ειπα
-τι; πλακα κανεις;σιγα μην αντεξουμε να φτασουμε μεχρι εκει .
-ε οσο αντεξει ο καθενας ,αυτος που θα φτασει πιο κοντα στα βραχια θα κερδισει ,εισαι η μηπως κολονεις σαν κοτα.
-ειμαι παμε.ειπα αναγκαστικα και ξεκινησαμε τον αγωνα,εναν αγωνα πολυ ταπεινωτικο και εξευτελιστικο για εμενα γιατι μολις απο τα πρωτα μετρα που αρχισαμε το κολυμπι εμεινα πολυ πισω και σε καποια φαση εβλεπα τους αλους τρεις και τη λενα να ειναι περιπου ολοι στην ιδια ευθεια και σιγα σιγα χανονταν απ τα ματια μου τους εβλεπα σαν μικρες κουκιδες καποια στιγμη ,και αφου πλεον τα φτυσα απ την κουραση σταματησαα και με το ζορι πιαστικα απο μια σημαδουρα για να ξεκουραστω και περιμενα ταπεινωμενος και νιωθωντας σαν κουρελι να γυρισουν τα γουρουνια με τη λενα ,ολο αγωνια μηπως η λενα καταφερε να περασει τα παχυδερμα αντι για μενα,περιμενα περιμενα αλλα τιποτα ,αποφασισα να γυρισω στη στερια γιατι αρχησα να κρυωνω και αφου εφτασα στη στερια με τα χιλια ζορια και ψοφιος απ την κουραση ανησυχουσα για τη λενα μηπως επαθε τιποτα στη θαλασσα ,ετσι σκευτικα να παρω μια σανιδα που εχω και ναπαν ως εκει πηρα και το ρολοι μου μαζι και ειδα πως με ολα αυτα ειχε παει κιολας 4 το απογευμα και ετσι ξεκινησα παλι βιαστηκα για τα βραχια τελικα με πολυ κοπο καταφερα να φτασω επιτελους αλλα μεχρι να φτασω ειχε παει 5 και δεν τους εβλεπα πουθενα,οταν πλησιασα ειδα οτι τα βραχια σε ενα σημειο ειχαν ενα μεγαλο ανοιγμα σαν σπηλια και ειχε στερια κοντα στα βραχια ετσι σκευτικα μηπως μπηκαν στη σπηλια και μπηκα να τους ψαξω και σε καποια φαση ακουω μια φωνη που εμοιαζε με της λενας να λεει-Πω πω !δεν το πιστευω οτι μετα απο τοση ωρα παραμενουν ακομα τοσο σκληρα!
και μετα ακουω τη φωνη του Ρενου- ε ειναι ετσι και λογο του πολυ καλου κλιματος που εχουμε εδω  .
και οταν προχωρησα λιγα βηματα στη σπηλια ακουσα πιο καθαρα τη λενα να λεει-Τελικα ειναι πολυ γευστικα και σκετα αλλα λογικα βοηθαει και το αλατι που τα κανει πολυ πιο γευστικα .
και μετα ακουω τον ντινο το τριτο γουρουνι να λεει-Ειδες που φοβοσουν να τα δοκιμασεις και μοννο τα ακουμπουσες λιγο με την ακρη της γλωσσας λες και ειχαν πανω δηλητηριο.
και μετα  οσο εγω τους εψαχνα και δεν μπορουσα να τους βρω μονο τους ακουγα  ,ακουσα τον μακη να λεει -Στην αρχη δισταζε ναι αλλα μετα μολις πηγε στον ουρανισκο......του δωσε και καταλαβε .και μετα αρχισαν να γελανε και ειπε ξανα ο μακης-Να ξερεις οτι το ζουμι τους κανει πολυ καλο και να το πινεις και να το αλυφεις στο δερμα σαν κρεμα κανει  πολυ καλο στην επιδερμιδα.
και η λενα ειπε -Αυτο δεν το ηξερα αλλα για να το λετε ετσι θα ειναι.
μετα αφου δεν μπορουσα να τους βρω μεσ στη σπηλια με τιποτα ,που στο καλο ηταν ,αρχισα να φωναζω και τοτε ειδα τα τρεια γουρουνια να εμφανιζονται μεσα απο κατι σκοταδια απορω που βλεπανε εκει μεσα,και τη λενα να βγαινει τελευταια και τους ρωτησα τι λεγατε για φαγητα καιζουμια εδω μεσα και τοτε μου απανταει ο μακης το παχυδερμο-Ε να ειχαμε βρει κατι καλαμαρια εδω στη σπηλια και η λενα ηθελε να τα δοκιμασει επειδη λεει δεν ειχε ξαναφαει  ποτε ομω καλαμαρι ,αλλα δισταζε φοβοτανε να μην δηλιτηριαστει και την βοηθησαμε εμεις να δοκιμασει .και λεει ο ρενος -στην αρχη δισταζε πολυ και το ακουμπουσε μονο με την ακρη της γλωσσας .
και η λενα ειπε-Ε πως να μην δισταζω και να μην φοβαμε αφου ηταν σκληρα  και πελορια !
και συμπληρωσε ο μακης-Ναι αλλα μολις δοκιμασε μια μεγαλη μουκια και καταλαβε τη γευση τους μετα αφησε μονο το κοκαλο
.και η λενα ειπε-ναι οντως ηταν πολυ νοστημα για ωμα οπως ηταν.
μετα απ αυτο ο μακης μου ειπε οτι δεν χρειαζετε να ζητησουμε συγγνωμη ο ενας στον αλλον και φυγαμε κολυμποντας απο την αλλη πλευρα πισω απ τα βραχια και  φτασαμε πιο νωρις στην παραλια ,επειτα απ αυτο ενιωθα ακομα πιο ταπεινωμενος που εχασα στον αγωνα κολυμβησης και ολη μερα μεχρι να βραδιασει στη σκηνη δεν ειπα λεξη στη λενα ,αλλα ουτε και αυτη σε εμενα και ενιωθα απαισια που εχασα απ το γουρουνι στον αγωνα κολυμβησης.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μείνατε πολλές μέρες τελικά...;

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
συνεχα καλα το πας το γραμμα.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Έλεος, ακόμα συνεχίσει αυτή η μαλακία;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
η συνεχεια

Εκεινο το απογευμα λοιπον μωλις επιστρεψαμε στη σκηνη απ την παραλια δεν ειπαμε λεξη για καμια ωρα με τη λενα και μετα αυτη αφου αλλαξε επεσε για  υπνο και τη ρωτησα -Το βραδυ τι ωρα θελεις να παμε για φαγητο.
και μου ειπε-Δεν θα ερθω για φαγητο το βραδυ ειμαι πολυ κουρασμενη θα κοιμηθω μεχρι το πρωι νομιζω ,ειμαι πολυ κουρασμενη.
και οντως την περιμενα το βραδυ μηπως ξυπνησει αλλα τιποτα ωσπου καποια στιγμη επεσα και γω για υπνο και σκευτομουν οτι δεν παει αλλο δεν αντεχω να βλεπω να παρενοχλουν τη γυναικα  μου αυτα τα κτηνη και ετσι σκευτικα να παρω βιαστηκα το πρωι τη λενα και να φυγουμε βολτα στη διπλανη πολη και να περασουμε ολη τη μερα μακρια τους και αφου ετσι η λενα χαλαρωσει να την πεισω να διωξει το φοβο απο μεσα της  και να υποβαλουμε επιτελους μυνηση στα γουρουνια  ,πιστευα οτι αν φυγουμε μακρια τους εστω για λιγο τοτε θα χαλαρωνε και θα μου ελεγε για το βιασμο και για ολα.Ετσι λοιπον την αλλη μερα πρωι πρωι σηκωνω τη λενα βιαστηκα και πριν προλαβει να ξυπνησει καλα καλα φυγαμε για τη διπλανη πολη και ολη μερα της μιλουσα γλυκα και ευγενικακαι της ελεγα πως την αγαπαω και οτι πρεπει να υποβαλουμε μυνηση,αλλα αυτη μου ελεγε -πανο τι ειναι αυτα που λες τη μυνηση δεν καταλαβαινω πας καθολου καλα;θα στο πω για χιλιοστη φορα δεν με πηραξε κανενας και δεν θα κανω μυνηση σε κανεναν!απορω πως η ζηλια σε εχει κανει τοσο παραλογο ωστε να βλεπεις κινδυνους ενω δεν υπαρχουνε! μου απαντησε νευριασμενα  ,και γω τοτε σταματησα να την πιεζω αλλο αφου την ρωτουσα ολη μερα και δεν μου ελεγε για το βιασμο, ετσι πηγαμε για φαγητο καναμε διαφορα ψωνια και μετα σε ενα μπαρ για ποτο μηπως με το  ποτο χαλαρωσει και μου πει για τα γουρουνια αλλα τιποτα και εκει ,στη συνεχεια  γυρισαμε αργα  το βραδυ στο καμπινγκ και πεσαμε για υπνο και σκεφτομουν τι να κανω αυριο για να κρατησω τα γουρουνια μακρια απ τη λενα και αποφασησα να μην τους αφησω να ξαναπλησιασουν τη γυναικα μου.
Το επομενο πρωι η λενα αεχησε παλι να ετοιμαζετε για θαλασσα και της ειπα μην  κανει καμια ανοησια οπως την αλλη φορα και φορεσει κανα στρινγκ και αφου την επεισα με το ζορι να μην το βαλει ,πηγαμε στην παραλια εκει δεν αργησαν να ερθουν οπως παντα ο μακης και οι αλλι και αφου εκατσαν οπως παντα ακαλεστοι αρχησαν να μιλανε στη λενα και για κανα εικοσαλεπτο και εμενα μου ειχαν γυρισει την πλατη  και την ειχαν κυκλωσει τα τρια κτηνη και ειχαν αρχισει να την ακουμπανε συνεχεια δηθεν τυχαιακαι τοτε τους απομακρυνα λεγωντας οτι θελω να βαλω αντιλιακο στη λενα και οταν προσφερθηκε ο μακης να της βαλει απ το δικο του σαμπουαν με τις ειδικες μαλαξεις του το απαγορευσα και προλαβα και εκατσα πρωτος πανω απ τη γυναικα μου και αρχισα να της αλοιφω την πλατη ενω η λενα μου ειπε οτι δεν χρειαζετε αλλο αντηλιακο γιατι εβαλε πριν αλλα εγω ανενδοτος συνεχησα, σε καποια φαση λεει ο μακης -τι λετε κανουμε καναν αγωνα σημερα οπως προχθες;
και τοτε η λενα ειπε -δυστηχως σημερα δεν μπορω
-γιατι βρε κουκλα μου δεν σ αρεσε την προηγουμενη φορα δεν θυμασαι τι ωραια που περασαμε;
-Αχ χιλια συγγνωμη κυριε μακη που σας το χαλαω αλλα σημερα μου ειναι αδυνατο να ερθω μαζι σας στον αγωνα επειδη με πονανε πολυ οι ....γαμπες μου απ το πολυ κολυμπη προχθες.
και ο ρενος πεταχτηκε-ε σιγα κολυμπα με τα χερια μονο
-δεν γινετε θα κουραστω πολυ καλυτερα να το κανουμε αυριο
-σιγα για μια γυναικα με τετοια προσοντα σαν εσενα  θα ειναι παιχνιδακι να μας κερδισεις αφου δεν χρειαζετε να κολυμπας για να επιπλεεις ,αφου εχεις τα δυο πεπονια μπροστα και σε κρατανε στην επιφανεια .ειπε και αρχισαν οι τρεις τους να γελανε και γω οργισμενος του ειπα -βουλωστω ρε καθικι πως τολμας να προσβαλεις τη γυναικα μου!
-αμαν ρε πανο με τα νευρα σου ηρεμησε επιτελους ,ενα αστειο εκανε ο ανθρωπος !και εσυς κυριε ρενο εχετε πολυ χιουμορ ολο με πηραζετε!
μετα απ αυτα τα λογια της λενας ενιωσα αμηχανια και για να αλλαξω θεμα τους ρωτησα-τελικα προχθες δεν μου ειπατε ξεχασα να σας ρωτησω ποιος νικησε στον αγωνα κολυμβησης ,μηπως εσυ λενα;
και ο μακης ειπε -χα η λενα; με τιποτα την ξεσκισαμε!τελευταια εφτασε .
και γω του ειπα-μιλα καλυτερα ρε ακου την ξεσκισαμε δεν μπορεις να πεις βγηκε τελευταια
-αυτο ενοουσα.ειπε το γουρουνι
και η λενα πεταχτηκε λεγωντας-οχι πανο εχει δικιο ο κυριος μακης πραγματι η διαφορα ηταν μεγαλη !με ξεσκισανε πραγματι,το παραδεχομαι και οι  τρεις σας ειστε πολυ καλοι !
και λεει ο ρενος -Ναιομως ο καλυτερος  απ τους τρεις ποιος ειναι και ποιος ο χειροτερος;
και η λενα του ειπε-Κοιταξτε κυριε ρενο δεν θελω να σας στενοχωρησω αλλα ο κυριος μακης ειναι ο καλυτερος απ ολους σας ,μετα ειστε εσυς με μικρη διαφοορα θα ελεγα και μετα ο  κυριος ντινος  .και λεγωντας αυτα η γυναικα μου μου ειπε να φυγω απο πανω της γιατι δεν θελει αλλο αντιλιακο και σηκωθηκε και εκατσε διπλα μας και τα στηθη της φαινονταν σαν να ειχαν μεγαλωσει ,πρεπει να ειχαν πριστει επειδη τοση ωρα ηταν ζουλιγμενα στην αμμο , και οπως καταλαβαινετε τα βλεματα ολων μας ειχαν στραφει στα στηθη της γυναικας μου που ξεχυλιζαν λιγο απ το μπικινι της .
μετα ο ρενος ενοχλημενος απ την απαντηση της λενας της ειπε κοιτωντας τη στο στηθος αντι να την κοιταει στα ματια-Γιατι δεν καταλαβα γιατι ειναι καλυτερος ο μακης τι παραπανω ξερει ; εγω δεν εχω καλυτερη τεχνικη;
και η λενα ειπε-οχι ο κυριος μακης ειναι καλυτερος και στην τεχνηκη .
τοτε ειπε ο μακης στο ρενο-ασε την γυναικα ησυχη ρε τη γνωμη της λεει.
- οχι ! γιατι  ; θελω να ξερω. πες μου τι παραπανω κανει απο μενα που σου εκαν εντυπωση!
και η λενα ειπε -η αληθεια ειναι οτι αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο  σστον κυριο μακη ειναι τα μακροβουτια του!ειναι τελειος σε αυτο !βουταει πιο βαθια απ ολους σας !
-ε σιγα το βαθος ο αντρας σου πιο βαθια φτανει απ το μακη σιγουρα
και η λενα ειπε-χα χα χα  ποιος ;ο πανος ;αυτος ειναι χειροτερος κι απ τους τρεις σας ,αυτος δεν βουταει καθολου ακομα και δεκατριαχρονος πιο βαθια φτανει .
και τοτε εγω ταπεινωμενος ειπα-ενταξει φτανει ας το κλεισουμε αυτο το θεμα δεν νιωθω ανετα να ακουω τοσηωρα για κατι που ειμαι ασχετος ,αφου ξερετε πως δεν ξερω καλο κολυμπη τι το συζηταμε μια ωρα;
-Εσυ το ξεκινησες ρε πανο .ειπε ο ρενος και συνεχησε-μια ερωτηση ακομα θα της κανω και τελος
-τελειωνε αντε
και της ειπε-τωρα ειληκρινα πες μου αντε εμας πες μας περναει ο κοιλαρας μιας και κοιλαραδες ειμαστε ολοι,αλλα δεν μπορει 27 χρονων γυναικα εισαι και εισαι και αθλητικη γυναικα δεν μπορει να μην γνωρισες αλλους αντρες που να ηταν καλυτεροι και να εφταναν και πιο βαθια πολυ πιο βαθια απ το μακη ,σιγουρα θα εχεις συναντησει τετοιους αντρες που θα σου εχουν κανει μεγαλυτεροι εντυπωση απ το μακη τον κοιλαρα ε;
και η λενα ειπε -Η αληθεια ειναι πως οχι ,πρωτη φορα γνωριζω καποιον που μπορει και φτανει τοσο βαθια !γι αυτο και εχω εντυπωσιαστει τοσο ,για να ειμαι ειληκρινης και γω δεν τον ειχα για τοσο αθλητικο τυπο επειδη εχει καποια κιλα και εχει και μια ηλικια δεν περιμενα καν να μπορει να βουταει ,αλλα τελικα τα φαινομενα απατουν,τελικα στην περιπτωση του κυριου μακη δεν μετρανε ουτε τα περιτα κοιλα ουτε η ηλικια .
και ο μακης ειπε-σ ευχαριστω πολυ κουκλα μου για τα καλα σου λογια ,αλλα πες μου τωρα περα απ τα κοιλα και την ηλικια μου γενικα σαν αντρας αν με συγκρινεις με ολους τους αντρες νεους και γερους πιστευεις οτι φτανω  πολυ βαθια;
-αχ κυριε μακη ναι η αληθεια ειναι οτι φτανετε πολυ βαθια !πιο βαθια απ ολους οσους εχω γνωρισει!και μαλιστα μερικες φορες φτανετε τοσο βαθια που νομιζω οτι δεν παει πιο βαθια! μερικες φορες νομιζω οτι φτανετε στο τερμα ,στον πατω!
μετα απ αυτη τη συζητηση φυγαμε για τη σκηνη να αλαξουμε για να παμε για μεσημεριανο φαγητο και ακομα πιο ταπεινωμενος που εκανα τη γυναικα μου να θεωρει εναν πενηνταρη κοιλαρα πιο καλο κολυμβυτη απο μενα ,βεβαια ηξερα πως η λενα δεν νιαζεται για το αν καποιος ειναι καλυτερος σε καποιο αθλημα απο εμενα ,περισσοτερο την νιαζει η εξωτερικη εμφνηση που σαφως εχω καλυτερη απο αυτον και ο χαρακτηρας επισης την νοιαζει και σε αυτο ειμαι καλυτερος φυσικα απ αυτα τα γουρουνια  ,στη συνεχεια οταν ετοιμαζομασταν στη σκηνη για το μεσημεριανο  σκεφτηκα  να παμε σε μια ταβερνα για φαγητο που ειναι καπως απομακρυσμενη για να μην τους πετυχουμε παλι αυτους θα ειναι οδυνηρο και για εμενα αλλα ειδικα για τη λενα να μας κατσικωθουν και την ωρα του φαγητου και να μην προλαβουμε να ηρεμησουμε καθολου. 

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ετσι δωσε τσοντα στο λαο

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι τα εγραψα οπως ακριβως τα θυμωμουνα ,μακαρι να μην θυμωμουν τοσες λεπτομεριες

Τύπε δε θέλω να φανώ κακός, αλλά μου προέκυψε μια απορία όπως διάβαζα την ιστορία σου. Η ψωλή του Μάκη ήταν μεγαλύτερη από αυτή που έχω στο άβαταρ μου; :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αποκλιεται η γυναικα μου να ευχαριστηθηκε αυτα τα απαισια πραγματα που της εκαναν αυτα τα δυο γουρουνια  ,γυναικα μου ειναι την ξερω τοσα χρονια ξερω ποτε ευχαριστιεται και ποτε οχι ,αποκλιεται να ευχαριστιοταν να την ακουμπανε τετοια γουρουνια ποσο μαλλον να της κανουν ολα αυτα.Οσο  γι αυτο που λες οτι αν δεν ηθελε θα παταγε μια κραυγη ,πρωτον στην αρχη της εκλειναν το στομα με τα χερια για να μην φωναζει ,αλλα και αργοτερα οταν της αφησαν το στωμα ελευθερο  το σιγουρο ειναι πως θα  βοβηθηκε  μην την χτυπησουν και γι αυτο δεν θα ουρλιαξε και μονο τους ελεγε να σταματησουν. Εξαλου κατα τη διαρκεια που συνεβαινε τους εβριζε συνεχεια η γυναικα μου .

Ή κάνεις πλάκα με το ποστ σου ή είσαι αφελής (για το "αποκλείεται" μιλάω). Αλλά το θέμα είναι ότι σήμερα είναι των Φώτων και με κατακάβλωσες...και κανένα σπιτάκι δεν είναι ανοιχτό  :headbang:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι πως οταν την ακουσα να λεει πως θα παει για χαρτι παραξενευτικα δεν το περιμενα  αλλα ηθελε να ειναι ευγενικη μαζι τους και δεν ηθελε να τους προσβαλει ,επειδη ο Μακης την ειχε βοηθησει τοτε που θα πνιγοταν στη θαλασσα. Αποκλιεται να το ευχαριστηθηκε αυτο που της  εκαναν τα γουρουνια

:jerking: :jerking: :jerking: Ναι, τη βίαζαν και η ευγένεια την μάρανε! Άσε μας ρε φίλε  :2funny: :2funny:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
θελουμε και την συνεχεια λεμεεεεεεεεε

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
fanis55555 που είσαι? Άφησες μια ιστορία στη μέση  :pipa2:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
θελουμε συνεχεια,εχουμε κατακαβλωσει :cum:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
fanis55555 πάντως αν η γυναίκα σου ειναι τέτοιο εργαλείο ανέβασε καμιά φότο να  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Εκεινο το μεσημερι λοιπον ετοιμαζομασταν  για να παμε με τη λενα σε εκεινο το λιγο απομακρυσμενμο ταβερνακι ,οσο ετοιμαζομασταν εγω σκεφτομουν ολα αυτα που συνεβησαν αυτες τις μερες με τα γουρουνια και κοντευα να τρελαθω και τοτε σκεφτηκα να πεισω τη λενα να φυγουμε αυριο απ το καμπινγκ για να ηρεμησουμε επιτελους και να γινουμε ξανα οπως παλια ενα αγαπημενο ζευγαρι ετσι την πλησιασα με το καλο και γλυκο τροπο και αρχησα να της λεω ποσο την αγαπαω και οτι θα εκανα τα παντα γι αυτην και αυτη μου ειπε-χμμ ναι καλα ,εσυ οχι τα παντα, ουτε ενα εντομο δεν μπορεις να βγαλεις απο πανω μου !
-Μην με αδικεις μωρο μου καταλαβαινω οτι τις τελευταιες μερες εχεις περασει πολλα και γι αυτο δεν σε παρεξηγω αλλα δεν ειμαι και τοσο αχρηστος,τοσα χρονια ζησαμε μαζι και περασαμε πολυ καλα δεν σου ελειψε τιποτα τι παραπονο εχεις;πες μου κατι που θελεις τωρα να κανω και θα το κανω, οτι θελεις αρκει να γινουμε οπως παλια αγαπημενοι .
-δεν ξερω ρε πανο τι να θελω παντωςεχω βαρεθει τα τελευταια χρονια ολο τα ιδια και τα ιδια με εχει φαει η ρουτινα και συ αντι να αντιδρασεις αντιθετα απολαμβανεις αυτη τη ρουτινα ,αν κανεις κατι και με κανεις να νιωσω ..... πληρης τοτε θα ξαναγινουμε οπως παλια,κοιτα εισαι ο αντρας μου και σε εκτιμαω και για αυτο σου λεω οτι αν κανεις κατι και με κανεις να σε νιωσω βαθια μεσα μου, πιο βαθια απ οτι εχω νιωσει μεχρι τωρα στη ζωη μου  αλλον ανθρωπο ,τοτε θα ξαναγινουμε οπως παλια αγαπημενο ζευγαρι.Δε θελω να εισαι αντρας μου μονο τυπικα θελω να φερεσαι και σαν αντρας μου ,και για να γινει αυτο πρεπει να κανεις κατι να ερθουμε πιο κοντα απο παλια ,γιατι τον τελευταιο καιρο καποια γεγονοτα απροβλεπτα με εκαναν να συνηδητοποιησω πως παντα υπηρχε μια μεγαλη αποσταση μεταξυ μας και τωρα στις διακοπες αυτη η αποσταση μεγαλωσε .
-δεν καταλαβαινω αυτα με τις αποστασεις με μπερδεψαν λιγο
-κοιτα πες οτι εισαι αθλητης στο αλμα επι κοντο λεμε τωρα...  και οτι προπονηση κι αν εκανες δεν μπορουσες να φτασεις στο υψος που ηθελες  ,δηλαδη σε εμενα, τι θα εκανες για να πηδηξεις πιο ψηλα και να με φτασεις;
-τι θα εκανα;
-θα μεγαλωνες το κονταρι σου  πολυ για να με φτασεις,δεν ξερω τι θα κανεις αν θα πας σε γιατρο η οχι αλλα θελω να με κανεις να σε νιωσω μεσα μου βαθια
-Ααααα τωρα καταλαβα επιτελους αχ ατιμη γυναικα το εφερες απ εξω απ εξω αλλα επιτελους καταλαβα τι μου ζητας τοση ωρα ,αντε με καταφερες τοσο καιρο μου το ζητας εχεις δικιο νομιζω ειναι καιρος να στο κανω το χατηρι ,αντε θα στο παρω το αμαξακι που μου ζητας τοσα χρονια αν και φοβαμαι πολυ και το ξερεις ποσο φοβαμαι την οδηγηση επειδη μια στραβη να γινει μπορει να παθεις κακο αλλα αφου το θελεις τοσο πολυ θα στο παρω το αμξακι για να δεις ποσο σ αγαπαω.
-οχι δεν εν...τιιιιι αληθεια μου το λες τωρα ;θα μου το παρεις επιτελους;
-ναι τι να κιανω μια γυναικα την εχω και εκτος αυτου λεω να σου κανω κι αλλη μια εκπληξη ,να παμε ενα ταξιδι καπου μακρια με περισσοτερες ανεσεις και να φυγουμε αυριο κιολας .
-που θα παμε; 
-Αυτο αστο σε μενα εκπληξεις δεν ηθελες ε θα παμε καπου να σπασουμε τι ρουτινα,λοιπον αυριο φευγουμε .
-καλα ασε με να το σκεφτω λιγο για το ταξιδι και θα σου απαντησω μεχρι το βραδυ ,μου ειπε χαμογελωντας και μου εδωσε ενα φιλη.
επιτελους καταφερα να την κανω να μου χαμογελασει σκεφτηκα,αυριο θα φυγουμε απ αυτο το κολομερος αφου καταφερα να την κανω να μαλακωσει και η ζωη μας θα γινει οπως παλια.
Ετσι χαρουμενοι τωρα και οι δυο ξεκινησαμε για την ταβερνα να φαμε μολις φτασαμε και κατσαμε στο τραπεζι ηρθε το γκαρσονι για παραγκελια και κατευθειαν με το γεια σας το βλεμα του βυθιστηκε στο ελαφρως ανοιχτο μπλουζακι τιραντα που φορουσε η γυναικα μου και αποκαλυπτε λιγο το στηθος της ,πριν προλαβουμε να παραγκειλουμε ακουμε μια φωνη να λεει -Ωωωω τους αγαπητους μας φιλους .
και βλεπουμε τον ταβερνιαρη της αλλης ταβερνας που ειχαμε πετυχει το μακη την αλλη φορα ,και μολις μας πλησιασε ειπε στο γκαρσον-φυγε ρε μπομπηρα απο δω αυτοι ειναι εκλεκτοι πελατεςθα τους περηποιηθω εγω προσωπικα
και τοτε η γυναικα μου τον ρωτησε πριν προλαβω να των ρωτησω εγω ακριβως το ιδιο-Εκλεκτοι ;γιατι σε τι διαφερουμε απ τους αλλους πελατες;
-ε κοιταξε κοπελα μου πρωτον ειστε πολυ καλοι ανθρωποι και γλεντεδες  σας θυμαμαι απ την προηγουμενη φορα που ειχατε ερθει στο αλλο μου το μαγαζι και γλεντουσατε με  τον ξαδερφο μου το Μακη και τους φιλους του ,και αυτος ειναι ο δευτερος λογος που πρεπει να σας περηποιηθω γιατι ειστε φιλοι του μακη.
-Αααα δικο σας ειναι κι αυτο το μαγαζι ,ειπα εγω με εκπληξη.στη συνεχεια αφου παραγκειλαμε ο ταβερνιαρης ηταν ολο ευγενια παρολες ομως τις ευγενιες του τα ζωωδη ενστικτα του δεν τον εγκατελειπαν μιας και οση ωρα μας μιλουσε και οση ωρα μας επερνε παραγκελια ειχε στρογκυλοκαθησει σε μια καρεκλα διπλα στη γυναικα μου και το βλεμα του προσπαθουσε μαλλον να διαπερασει και να δει τι υπαρχει κατω απ την μπλουζα της γυναικας μου ,και μαλιστα μας προτεινε και διαφορες σπεσιαλιτε του μαγαζιου και μας ανελιε και καποιες συνταγες του ετσι ωστε να κερδιζει περισσοτερο χρονο να χαζευει το ντεκολτε της λενας .Οταν επιτελους τελειωσε την παραγκελια εφυγε ,μεσα σε δυο λεπτα ηρθε μαζι με το νερο και το ψωμι και ενα μπουκαλακι τσιπουρο που μας ειπε το γκαρσον οτι ειναι απ τον Μενιο ,ετσι ελεγαν τον ταβερνιαρη.εμεις ηπιαμε λιγο αλλα ειπα στη λενα να πιει λιγο για να μην  γινει ρεζιλι οπως την προηγουμενη φορα.
αφου ηρθε και το φαγητο ,δεν προλαβαμε να βαλουμε μπουκια στο στωμα μας ακουω την καταραμενη φωνη του μακη-Επππ και εσεις εδω;
οχι ειπα απο μεσα μου ρε γαμωτο παλι,αλλα μετα ησυχασα γιατι ειπα τελευταια  μερα και μετα δεν θα μας ξανα ενοχλησουν ποτε ξανα .
ηρθαν και ειχαν το θρασος να κατσουν στο τραπεζι μας χωρις να τους φωναξουμε εμεις ,ο ενας ηρθε και εκατσε διπλα σε μενα και ο μακης εκατσε διπλα στη λενα και σκεφτηκα τοτε να πω στη λενα  να αλλαξουμε θεσεις αλλα και παλι αντι να καθεται διπλα στο μακη θα καθεται διπλα στο αλλο γουρουνι το ντινο ,οποτε πια η διαφορα.τελος παντων αυτοι παρεγγελναν ολο τσιπουρα και ουζα και σε καποια φαση ηρθε και ο ταβερνιαρης και εκατσε στο τραπεζι μας και εβαλε ενα σιντι με τσιφτετελια και αρχησαν να χορευουν ο ντινος και ο ρενος και οσο η ωρα περνουσε οσο κι αν αρνουμασταν εγω και η λενα να πιουμε αλλο ο ταβερνιαρης μας παρακαλουσε να πιουμε κανα ποτηρακι για να μην τον προσβαλουμε και τοτε η λενα παλι με κανα δυο ποτηρακια εχασε τον ελενχο και μεθυσε και αρχησε να πινει τσιπουρο ανεξελεκτα και οσο κι αν της ελεγα να σταματησει αυτη επινε και δεν με ακουγε εγω ειχα σταματησει να πινω και τοτε αφου αρχησαμε ολοι να λεμε βλακιες πανω στο μεθυση ο ταβερνιαρης  λεει στη λενα -Σηκω κουκλα μου και χορεψε αυτο το τσιφτετελι στην υγεια του αντρα σου  και τοτε εγω ειπα-οχι αστο καλυτερα ειναι πολυ μεθυσμενη
ομως η λενα χωρις να δωσει σημασια πηγε να σηκωθει και τοτε λεει ο μακης -καλα λεει ο πανος η γυναικα ειναι πολυ μεθυσμενη ασ κατσει λιγο να ξεμεθυσει πρωτα.και λεγωντας αυτα την επιασε απ τον ωμο και την εκανε να μηνει στη θεση της  ,ομως ο ταβερνιαρεις επεμενε και τοτε η λενα σηκωθηκε και αρχησε να λυκνιζετε πανω στην καρεκλα στο ρυθμοτου τσιφτετελιου και στη συνεχεια ανεβηκε στο τραπεζι ,και ετσι για δευτερη φορα γιναμε ρεζιλι με ολους τους αντρες του μαγαζιου να βαρανε παλαμακια και να σφυριζουνε καρφωνοντας τα βλεματα τους αλλοι στο κολαν της λενας και αλλοι στα στηθη της  που βρισκονταν παγιδευμενα καλα μεσα στο στενο μπλουζακι της και τρανταζονταν πανω κατω περα δωθε στο ρυθμο του τραγουδιου ,μετα σε καποια φαση αφου η λενα εκατσε ο μενιος φωναξε να φερουν απ οτι ελεγε ενα πολυ καλο ουζο που ειχανε και οταν το εφεραν μας ειπε ολους να πιουμε απο ενα ποτηρι ολοι μονοκοπανια σαν αντρες οπως ειπε ,μονο στη λενα δεν εβαλε επειδη ηδη ηταν πιτα εντελως και βρισκοταν σε αφασεια ειχε κατσει στην καρεκλα με μισανοιχτα ματια αραχτη φαινοταν ετοιμη για υπνο ,τελος παντων δεν ηθελα να πιω αλλα ολο κοτα με ανεβαζαν φλορο με κατεβαζαν και ειπα τελευταιο ποτηρι και το κατεβαζω μεσα στα γελια και τις βλακιες που λεγαμε μετα απο λιγο αρχησα να νιωθω μια νυστα αλλο πραγμα προσπαθουσα να κρατησω τα ματια μου με το ζορι ανοιχτα και πηγα να σηκωθω να παω στην τουαλετα γιατι αρχησε να μου ερχεται αναγουλα και ηθελα να ξερασω και δεν μπορουσα ουτε να σηκωθω απ τη ζαλη ,οταν το ειδε αυτο ο μενιος φωναξε ενα γκαρσονι να με βοηθησει να παω στο μπανιο και με τα χιλια ζορια πηγα και οντως ξερασα .Αν και δεν ενιωσα και πολυ καλυτερα, επιστρεφωντας εξω στο τραπεζι ειδα οτι ολο το μαγαζι ειχε αδειασει και μονο το δικο μας τραπεζι ειχε μηνει ,μολις πλησιασα στο τραπεζι ειδα ολους τυφλα στο μεθυση και συγκεκριμενα τον μακη που καθοταν διπλα στη λενα να εχει κολησει σα βδελα επανω της και να εχει περασει το χερι του γυρω απ τους ωμους της λενας και να γελανε μαζι ,ενω ο μενιος να εχει κατσει στη θεση μου δηλαδη απ την αλλη πλευρα διπλα στη γυναικα μου και ακουμπωντας το χοντρο βρωμοχερο του στο μπουτι της λενας εσκυψε και της ψυθηριζε κατι στο αφτι και μετα αρχησε να γελαει η λενα μαζι του ,μετα εγω αρχησα να τρελενομαι απο ζηλια και φτανω στο τραπεζι και αυτοι ουτε που μου εδωσαν σημασια ουτε καν καταλαβαν πως γυρισα απ το μπανιο και τοτε βλεπω το μενιο να σκυβει ξανα και να ψηθηριζει παλι κατι στο αυτη της γυναικας μου και παραληλα αρχησε ενω το χερι του ακουμπουσε πανω στο μπουτι της ξαφνικα αρχησε να βυθιζετε μεσα στο σταυροποδι της λενας και τοτε πιανω ενα  μπουκαλι ουζο στα μουλοχτα και παω να του το φερω στο κεφαλι και βλεπω οτι  αντι να παρει χαμπαρι οτι ειμαι διπλα του τον βλεπω να απλωνει και την αλλη χερουκλα του το τερας και να ακουμπαει την παλαμη του σιγα σιγα επανω στο στυθος της λενας  και να αρχιζει αργα να της χαιδευει το στηθος και τοτε με το που παω να τον χτυπησω απο πισω ακουω τη λενα να λεει δινοντας ενα χαστουκι στο μενιο -Τι κανεις ρε γουρουνι !πως τολμας!δεν ντρεπεσαι να χουφτωνεις παντρεμενη γυναικα και τοσο μικροτερη σου;τοτε σταματησαν και παγωσαν ολοι και τοτε συνεχησε -μολις ερθει ο πανος θα του πω τι εκανες και τοτε την εβαψες
-γιατι τι θα μου κανει ο αντρας σου ντα;
και τοτε του ορμαω εγω απο πισω απτο τραπεζι οπως ημουν και τοτε με πηραν χαμπαρι ολοι οτι γυρισα απ το μπανιο και πανω στο καβγα του δινω μια γροθια του ματωνω τη μυτη λιγο μετα μου δινει ομως κι αυτος μια και πεφτω πανω στο τραπεζι,μετα μας χωρισαν οι αλλοι και μετα η λενα ειπε-Ντροπη σου παλιο γουρουνο !δεν θα ξαναπατησουμε ποτε το ποδι μας στο μαγαζι σου !
ειπε η λενα στο μενιο και φυγαμε ,οταν γυρισαμε στη σκηνη η λενα μου ειπε -Αγαπη μου εχεις δικιο πρεπει να φυγουμε απ αυτο το βρωμοκαμπινγκ ,σε παρακαλω ασε το αυριο παμε να φυγουμε τωρα κιολας οσο πιο γρηγορα γινετε !εγω συμφωνησα αλλα της ειπα να περιμενουμε λιγες ωρες να ξεμεθυσουμε και μετα να μζεψουμε τα πραγματα .λοιπον αφου ξαπλωσαμε λιγο για να συνελθουμε και να παρουμε δυναμης ξαφνικα χτυπαει το κινητο της λενας και αυτη σηκωνετε αμεσως και παει εξω να μιλησει εγω την περιμενα και την ακουγα να μαλωνει στο τηλεφωνο αλλα να μην καταλαβαινω με ποιον η ποια μαλωνε και μετα απο λιγο γυρισε τσιτωμενη χωρις να μου απαντησει οταν την ρωτησα ποιος ητανε και ξαπλωσε και παλι .σε καποια φαση μας πηρε ο υπνος και μετα ακουω ενα θορυβο μεσα στη νυχτα ενω κυμομουν και ενα πνιχτω ουρλιαχτο και με το που ανοιγω τα ματια μου βλεπω δυο τυπους με κουκουλες να περνουν σηκωτη τη λενα και να την βγαζουν εξω απ τη σκηνη κρατωντας της το στομα κλειστο,εγω  τρεχω να τους προλαβω και τοτε τους  βλεπω να μπενουν μεσα σε ενα αυτοκινητο  και να εξαφανιζονται, προσπαθησα να δω τις πινακιδες αλλα ματαια τους ειχαν καληψει τους αριθμους .    Εγω κοντευα να τρελαθω πηρα την αστυνομια αμεσως και περιμενα  ,μετα σκεφτηκα μηπως ευθυνονται τα γουρουνια και ετρεξα στη σκηνη τους αλλα αυτοι ηταν μεσα και ροχαληζαν απ οτι ακουγα και δεν τους ξυπνησα .οταν ηρθε η αστυνομια αναγκαστικα ξυπνησαν τα γουρουνια γιατι εκαναν ανω κατω το καμπινγκ ρωτοντας τον κοσμο αν ειδαν τιποτα ,τα γουρουνια  ειπαν πως δεν καταλαβαν τιποτα γιατι κοιμοντουσαν ενω καποιοι αλλοι ειπαν πως ειδαν δυο τυπους με κουκουλα να μπαινουν σε ενα αμαξι οτι ειδα και γω δηλαδη ,αφου η αστυνομια ρωτησε ολους στο καμπινγκ εφυγαν ενω εγω πηγα στο τμημα για ολα τα διαδικαστηκα και μου ειπαν πως μωλις μαθουν κατι θα με ειδοποιησουνε και να μην ανησυχω πως θα τη βρουνε και τετοια .Περασαν δυο μερες και κοντευα να τρελαθω εψαχνα και μονος μου δεν ηξερα τι να κανω ,ποιοι ηταν αυτοι οι  τυποι ;τι θελανε;ειχα τρελαθει τελειως αλλα οχι μονο εγω αλλα και τα γουρουνια , που απ την πρωτη κιολας μερα της εξαφανησης μου ειπαν πως θα με βοηθησουν να βρω τη γυναικα μου και απ την πρωτη μερα εφυγαν απ το καμπινγκ και εψαχναν σ ολη τη γυρω περιοχη .εγω ρωτουσα ξανα ρωτουσα στην αστυνομια τιποτα ουτε ενα αισιοδοξο μηνυμα ,δεν ειχαν βρει τιποτα και οι μερες περνουσαν ,αφου περασαν πεντε μερες και γω να εχω γινει ενα ρακος βλεπω να επιστρεφουν τα γουρουνια στο καμινγκ ,ειχα να τους δω πεντε μερες σχεδον και μου ειπαν πως πεντε μερες εψαχναν αλλα δεν βρηκαν τιποτα δυστηχως .το βραδυ της πεμπτης μερας εκει που  ημουν ξαπλωμενος και εκλεγα τη μυρα μου ξαφνικα ανοιγει η σκηνη και βλεπω τη λενα !μολις την ειδα δεν μπορουσα να συνηδητοποιησω οτι οντως γυρισε στ αληθεια νομιζαοτι εβλεπα ονειρο οταν ηρθε την αγκαλιασα αμεσως και αρχησα να τη ρωταω τι εγινε αλλα αυτη μου ειπε οτι δεν εχει σημασια και οτι ηταν πολυ τυχερη που γλιτωσε και οτι δεν θελει να τα θυμαται ξανα κι οτι σημασια εχει οτι γυρισε σωα χωρις να παθει κακο.Εγω χαρουμενος οπως ημουν δεν την ξαναρωτησα τιποτα αλλο αφου ξανα βρηκα τη γυναικα μου .την ιδια νυχτα κιολας γυρισαμε στο σπιτι μας .  Τις πρωτες δυο εβδομαδες ολα κυλουσαν καλα και γω εκανα τα παντα για να την κανω ευτιχισμενη μεχρι και το αυτοκινητο που ηθελε της πηρα.ομως μετα απ τις δυο πρωτες εβδομαδες η λενα ηταν μεσ στα νευρα ολα της φτεγανε δεν μ αφηνε καν να την πλησιασω ,εγω τη στηριζα και προσπαθουσα να τη βοηθησω αλλα τιποτα.μια μερα γυρναω απο τη δουλεια βλεπω την πορτα της κρεβατοκαμαρας κληστει ,πλησιαζω και ακουω βογγητα ,ανοιγω και βλεπω τη λενα γυμνη φοροντας μονο ενα στρινγκακι και ετριβε το μουνι της ενω ειχε χωσει μεσα ενα δονητη και γυρναει και μου λεει -πανο ελα παρε με απ τον κωλο!οσο πιο αγρια και σκληρα μπορεεις !οταν το ακουσα σοκαρηστικα  γιατι η  λενα ποτε δεν ητανε του βιαιου και του αγριου σεξ ομως οπως την ειδα ολογυμνη καυλωσα τοσο πολυ που χωρις να δωσω σημασια ετρεξα και σε μερικα δευτερα ειχα μπει στον κωλο της , ενιωθα την τρυπα της πολυ ανοιχτη και απορησα πως καταφερε και την ανοιξε ετσι ,αυτη ηταν πολυ στενη παντα και πισω και μπροστα αφου δεν την ειχα παρει ποτε απο κωλο  ,και αφου αρχησα να την πηδαω στα τεσσερα αυτη εχωνε το δονητη στο μουνι της και μου ελεγε-πιο βαθια !πιο βαθια !πιο δυνατα!
-στον εχωσα τερμα κοριτσι μου μονο τ αρχιδια μινανε
-πιο γρηγορα!πιο δυνατα!οσο μπορεις πιο γρηγορα και πιο δυνατα!
και γω υπακουσα στα λογια της οσο αυτη αναστεναζε σιγα και αργα  και ενω της γαμουσα τον κωλο μετα απο πεντε λεπτα δεν μπορεσα να κρατηθω αλλο και αρχησα να χυνω μεσα στον κωλο  της ,μετα απ αυτο μου λεει -κιολας;
συνχησε αλλο ενα
εγω συνεχησα αρκετα καυλωμενος για κανα πενταλεπτο ακομα να της πηδαω τον κωλο ομως τωρα αυτη  δεν βογγουσε καθολου μονο ετριβε το μουνι της και σε μια φαση μου λεει να σταματησω βγαινω απο μεσα της και σηκωνεται και βγαζει ενα αλλο δονητη απ το κομοδηνο της τεραστιο γυρω στα 20 εκατοστα και μου λεει -χωστον μου στον κωλο και γω θα σου τον γλυψω !
εγω ενθουσιασμενος υπακουσα ποτε δεν ηθελε απο μονη της να μου παρει πιπα πρωτη φορα μου ζητουσε τοσο αγριο σεξ,τι ρωτησα που βρηκε τους δονητες και δεν απαντησε ,ετσι αρχησε να μου περνει πιπες ενω της εχωνα σιγα και αργα το δονητη στον κωλο,τοτε σταματησε την  πιπα και ειπε-οχι ετσι χωστον αποτομα ολο το δονητη μεσα !μη φοβασε το χω ξανακανει δεν ποναω!
ετσι την ακουσα μετα αρχησε να βογγαει ξανα λιγο πιο δυνατα τωρα σε σχεση με οταν τη γαμουσα εγω με τη πουτσα μου,μετα σταματουσε καθε λιγο την πιπα και μου ελεγε -βαλτον τερμα ,βγαλτον και ξαναχωστο γρηγορα πολλες φορες !
ωσπου σε μια δοση μετα απο κανα πενταλεπτο ακομα μου λεει-φφφφφφ αστο σε μενα !
και απωθησε το χερι μου και τωρα επιασε αυτη το δονητη και αρχησσε να τον βαζει και να τον βγαζει με μεγαλη ταχυτητα και με το αλλο χερι εκαν το ιδιο στο μουνι της με τον αλλον δονητη και τωρα αρχησε να βογγαει δυνατα ενω μετα αρχησε παλι την πιπα και μεσα σε 2 λεπτα αρχησα να χυνω ξανα τωρα ομως στο στομα της και τοτε αυτη τραβιεται αποτομα αφου εριξα ολα τα χυσια στο στομα της,και αυτη τοτε κανει πισω και τα φτυνει ολα κατω και μου λεει-πωω τι πικριλα ειναι αυτη ;πω απαισια γευση σαν δηλητηριο ειναι το χυσι σου!σταματα επιτελους να καπνιζεις τοσο το τσιγαρο σου εχει κανει το σπερμα χαλια γι αυτο δεν μπορουμε να κανουμε παιδι!
μετα απ αυτο ο κουραστικα πολυ αυτη αρχησε να μου τον παιζει με το ενα χερι για να μου τον ξανα σηκωσει και μου ξανα πηρε πιπες ,αλλα ματαια ο πουτσος μου δεν ελεγε να σηκωθει και αφου η λενα προσπαθησε κανα δεκαλεπτο με τεταρτο να μου τον σηκωσει δεν γινοταν με τιποτα εξαλου ποτε δεν εχω καταφερει να κανω τρεις φορες σεξ σε μια  μερα ετσι μετα το τεταρτο  που περασε η γυναικα μου προσπαθωντας να μου τη σηκωσει και αφου εβλεπε πως δε γινετε τιποτε τα παρατησε και εγω επεσα ψοφιος απ την κουραση για υπνοενω αυτη συνεχησε για λιγο ακομα με τους δονητες και μετα σταματησε και κοιμηθηκε κι αυτη.Μετα απο καμια εβδομαδα μου ειπε οτι ηθελε να μιλησουμε σοβαρα και τελικα μου ειπε με λιγα λογια οτι θελει να μηνει για λιγο μονη της και οτι σημερα κιολας θα φυγει απ το σπιτι και θα παει να μηνει σε μια φιλη της που δν την ξερω για να μην την ψαξω.
εγω την παρακαλεσα την ικετεψα να το ξανασκευτει και να δωσει μια δευτερη ευκαιρια στο γαμο μας ,αλλα αυτη μου ειπε οτι ο γαμος μας περναει κριση και πρεπει να μινουμε χωρια για ενα χρονικο διαστημα .εγω συνεχιζα να την παρακαλαω να το ξανασκεφτει αλλα αυτη δεν αλλαζε γνωμη οσες φορες κι αν τησ ελεγα να μηνει .οταν εφευγε της εβαλα να μου υποσχεθει πως σε λιγς μερες θα ξαναερθει να ξανα μιλησουμε και αυτη φευγωντας μου ειπε πως θα περασει σε καμια βδομαδα ξανα και να μην το περνω τοσο βαρια .Εγω εν το μεταξυ την επερνα καθε μερα τηλεφωνα και την εψαχνα παντου ολη τη βδομαδα αλλα δεν την βρηκα πουθενα .περιμενα να δω στο τελος της βδομαδας μηπως με παρει τηλεφωνο η μηπως περασει απ το σπιτι,εχουν περασει απο τοτε που εφυγε τεσσερις μηνες και ακομα δεν με πηρε τηλεφωνο ουτε εδωσε καποιο αλλο σημειο ζωης.Δεν ξερω τι αλλο να κανω πια,το μονο που καταφερα να κανω ηταν να προσλαβω καποιον ιδιωτικο ντεντεκτιβ τον τελευταιο καιρο μηπως και τη βρει αλλα μεχρι στιγμης δεν βρηκε τιποτα.
Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου;

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εκεινο το μεσημερι λοιπον ετοιμαζομασταν  για να παμε με τη λενα σε εκεινο το λιγο απομακρυσμενμο ταβερνακι ,οσο ετοιμαζομασταν εγω σκεφτομουν ολα αυτα που συνεβησαν αυτες τις μερες με τα γουρουνια και κοντευα να τρελαθω και τοτε σκεφτηκα να πεισω τη λενα να φυγουμε αυριο απ το καμπινγκ για να ηρεμησουμε επιτελους και να γινουμε ξανα οπως παλια ενα αγαπημενο ζευγαρι ετσι την πλησιασα με το καλο και γλυκο τροπο και αρχησα να της λεω ποσο την αγαπαω και οτι θα εκανα τα παντα γι αυτην και αυτη μου ειπε-χμμ ναι καλα ,εσυ οχι τα παντα, ουτε ενα εντομο δεν μπορεις να βγαλεις απο πανω μου !
-Μην με αδικεις μωρο μου καταλαβαινω οτι τις τελευταιες μερες εχεις περασει πολλα και γι αυτο δεν σε παρεξηγω αλλα δεν ειμαι και τοσο αχρηστος,τοσα χρονια ζησαμε μαζι και περασαμε πολυ καλα δεν σου ελειψε τιποτα τι παραπονο εχεις;πες μου κατι που θελεις τωρα να κανω και θα το κανω, οτι θελεις αρκει να γινουμε οπως παλια αγαπημενοι .
-δεν ξερω ρε πανο τι να θελω παντωςεχω βαρεθει τα τελευταια χρονια ολο τα ιδια και τα ιδια με εχει φαει η ρουτινα και συ αντι να αντιδρασεις αντιθετα απολαμβανεις αυτη τη ρουτινα ,αν κανεις κατι και με κανεις να νιωσω ..... πληρης τοτε θα ξαναγινουμε οπως παλια,κοιτα εισαι ο αντρας μου και σε εκτιμαω και για αυτο σου λεω οτι αν κανεις κατι και με κανεις να σε νιωσω βαθια μεσα μου, πιο βαθια απ οτι εχω νιωσει μεχρι τωρα στη ζωη μου   αλλον ανθρωπο ,τοτε θα ξαναγινουμε οπως παλια αγαπημενο ζευγαρι.Δε θελω να εισαι αντρας μου μονο τυπικα θελω να φερεσαι και σαν αντρας μου ,και για να γινει αυτο πρεπει να κανεις κατι να ερθουμε πιο κοντα απο παλια ,γιατι τον τελευταιο καιρο καποια γεγονοτα απροβλεπτα με εκαναν να συνηδητοποιησω πως παντα υπηρχε μια μεγαλη αποσταση μεταξυ μας και τωρα στις διακοπες αυτη η αποσταση μεγαλωσε .
-δεν καταλαβαινω αυτα με τις αποστασεις με μπερδεψαν λιγο
-κοιτα πες οτι εισαι αθλητης στο αλμα επι κοντο λεμε τωρα...  και οτι προπονηση κι αν εκανες δεν μπορουσες να φτασεις στο υψος που ηθελες  ,δηλαδη σε εμενα, τι θα εκανες για να πηδηξεις πιο ψηλα και να με φτασεις;
-τι θα εκανα;
-θα μεγαλωνες το κονταρι σου  πολυ για να με φτασεις,δεν ξερω τι θα κανεις αν θα πας σε γιατρο η οχι αλλα θελω να με κανεις να σε νιωσω μεσα μου βαθια
-Ααααα τωρα καταλαβα επιτελους αχ ατιμη γυναικα το εφερες απ εξω απ εξω αλλα επιτελους καταλαβα τι μου ζητας τοση ωρα ,αντε με καταφερες τοσο καιρο μου το ζητας εχεις δικιο νομιζω ειναι καιρος να στο κανω το χατηρι ,αντε θα στο παρω το αμαξακι που μου ζητας τοσα χρονια αν και φοβαμαι πολυ και το ξερεις ποσο φοβαμαι την οδηγηση επειδη μια στραβη να γινει μπορει να παθεις κακο αλλα αφου το θελεις τοσο πολυ θα στο παρω το αμξακι για να δεις ποσο σ αγαπαω.
-οχι δεν εν...τιιιιι αληθεια μου το λες τωρα ;θα μου το παρεις επιτελους;
-ναι τι να κιανω μια γυναικα την εχω και εκτος αυτου λεω να σου κανω κι αλλη μια εκπληξη ,να παμε ενα ταξιδι καπου μακρια με περισσοτερες ανεσεις και να φυγουμε αυριο κιολας .
-που θα παμε; 
-Αυτο αστο σε μενα εκπληξεις δεν ηθελες ε θα παμε καπου να σπασουμε τι ρουτινα,λοιπον αυριο φευγουμε .
-καλα ασε με να το σκεφτω λιγο για το ταξιδι και θα σου απαντησω μεχρι το βραδυ ,μου ειπε χαμογελωντας και μου εδωσε ενα φιλη.
επιτελους καταφερα να την κανω να μου χαμογελασει σκεφτηκα,αυριο θα φυγουμε απ αυτο το κολομερος αφου καταφερα να την κανω να μαλακωσει και η ζωη μας θα γινει οπως παλια.
Ετσι χαρουμενοι τωρα και οι δυο ξεκινησαμε για την ταβερνα να φαμε μολις φτασαμε και κατσαμε στο τραπεζι ηρθε το γκαρσονι για παραγκελια και κατευθειαν με το γεια σας το βλεμα του βυθιστηκε στο ελαφρως ανοιχτο μπλουζακι τιραντα που φορουσε η γυναικα μου και αποκαλυπτε λιγο το στηθος της ,πριν προλαβουμε να παραγκειλουμε ακουμε μια φωνη να λεει -Ωωωω τους αγαπητους μας φιλους .
και βλεπουμε τον ταβερνιαρη της αλλης ταβερνας που ειχαμε πετυχει το μακη την αλλη φορα ,και μολις μας πλησιασε ειπε στο γκαρσον-φυγε ρε μπομπηρα απο δω αυτοι ειναι εκλεκτοι πελατεςθα τους περηποιηθω εγω προσωπικα
και τοτε η γυναικα μου τον ρωτησε πριν προλαβω να των ρωτησω εγω ακριβως το ιδιο-Εκλεκτοι ;γιατι σε τι διαφερουμε απ τους αλλους πελατες;
-ε κοιταξε κοπελα μου πρωτον ειστε πολυ καλοι ανθρωποι και γλεντεδες   σας θυμαμαι απ την προηγουμενη φορα που ειχατε ερθει στο αλλο μου το μαγαζι και γλεντουσατε με  τον ξαδερφο μου το Μακη και τους φιλους του ,και αυτος ειναι ο δευτερος λογος που πρεπει να σας περηποιηθω γιατι ειστε φιλοι του μακη.
-Αααα δικο σας ειναι κι αυτο το μαγαζι ,ειπα εγω με εκπληξη.στη συνεχεια αφου παραγκειλαμε ο ταβερνιαρης ηταν ολο ευγενια παρολες ομως τις ευγενιες του τα ζωωδη ενστικτα του δεν τον εγκατελειπαν μιας και οση ωρα μας μιλουσε και οση ωρα μας επερνε παραγκελια ειχε στρογκυλοκαθησει σε μια καρεκλα διπλα στη γυναικα μου και το βλεμα του προσπαθουσε μαλλον να διαπερασει και να δει τι υπαρχει κατω απ την μπλουζα της γυναικας μου ,και μαλιστα μας προτεινε και διαφορες σπεσιαλιτε του μαγαζιου και μας ανελιε και καποιες συνταγες του ετσι ωστε να κερδιζει περισσοτερο χρονο να χαζευει το ντεκολτε της λενας .Οταν επιτελους τελειωσε την παραγκελια εφυγε ,μεσα σε δυο λεπτα ηρθε μαζι με το νερο και το ψωμι και ενα μπουκαλακι τσιπουρο που μας ειπε το γκαρσον οτι ειναι απ τον Μενιο ,ετσι ελεγαν τον ταβερνιαρη.εμεις ηπιαμε λιγο αλλα ειπα στη λενα να πιει λιγο για να μην  γινει ρεζιλι οπως την προηγουμενη φορα.
αφου ηρθε και το φαγητο ,δεν προλαβαμε να βαλουμε μπουκια στο στωμα μας ακουω την καταραμενη φωνη του μακη-Επππ και εσεις εδω;
οχι ειπα απο μεσα μου ρε γαμωτο παλι,αλλα μετα ησυχασα γιατι ειπα τελευταια  μερα και μετα δεν θα μας ξανα ενοχλησουν ποτε ξανα .
ηρθαν και ειχαν το θρασος να κατσουν στο τραπεζι μας χωρις να τους φωναξουμε εμεις ,ο ενας ηρθε και εκατσε διπλα σε μενα και ο μακης εκατσε διπλα στη λενα και σκεφτηκα τοτε να πω στη λενα  να αλλαξουμε θεσεις αλλα και παλι αντι να καθεται διπλα στο μακη θα καθεται διπλα στο αλλο γουρουνι το ντινο ,οποτε πια η διαφορα.τελος παντων αυτοι παρεγγελναν ολο τσιπουρα και ουζα και σε καποια φαση ηρθε και ο ταβερνιαρης και εκατσε στο τραπεζι μας και εβαλε ενα σιντι με τσιφτετελια και αρχησαν να χορευουν ο ντινος και ο ρενος και οσο η ωρα περνουσε οσο κι αν αρνουμασταν εγω και η λενα να πιουμε αλλο ο ταβερνιαρης μας παρακαλουσε να πιουμε κανα ποτηρακι για να μην τον προσβαλουμε και τοτε η λενα παλι με κανα δυο ποτηρακια εχασε τον ελενχο και μεθυσε και αρχησε να πινει τσιπουρο ανεξελεκτα και οσο κι αν της ελεγα να σταματησει αυτη επινε και δεν με ακουγε εγω ειχα σταματησει να πινω και τοτε αφου αρχησαμε ολοι να λεμε βλακιες πανω στο μεθυση ο ταβερνιαρης  λεει στη λενα -Σηκω κουκλα μου και χορεψε αυτο το τσιφτετελι στην υγεια του αντρα σου  και τοτε εγω ειπα-οχι αστο καλυτερα ειναι πολυ μεθυσμενη
ομως η λενα χωρις να δωσει σημασια πηγε να σηκωθει και τοτε λεει ο μακης -καλα λεει ο πανος η γυναικα ειναι πολυ μεθυσμενη ασ κατσει λιγο να ξεμεθυσει πρωτα.και λεγωντας αυτα την επιασε απ τον ωμο και την εκανε να μηνει στη θεση της  ,ομως ο ταβερνιαρεις επεμενε και τοτε η λενα σηκωθηκε και αρχησε να λυκνιζετε πανω στην καρεκλα στο ρυθμοτου τσιφτετελιου και στη συνεχεια ανεβηκε στο τραπεζι ,και ετσι για δευτερη φορα γιναμε ρεζιλι με ολους τους αντρες του μαγαζιου να βαρανε παλαμακια και να σφυριζουνε καρφωνοντας τα βλεματα τους αλλοι στο κολαν της λενας και αλλοι στα στηθη της  που βρισκονταν παγιδευμενα καλα μεσα στο στενο μπλουζακι της και τρανταζονταν πανω κατω περα δωθε στο ρυθμο του τραγουδιου ,μετα σε καποια φαση αφου η λενα εκατσε ο μενιος φωναξε να φερουν απ οτι ελεγε ενα πολυ καλο ουζο που ειχανε και οταν το εφεραν μας ειπε ολους να πιουμε απο ενα ποτηρι ολοι μονοκοπανια σαν αντρες οπως ειπε ,μονο στη λενα δεν εβαλε επειδη ηδη ηταν πιτα εντελως και βρισκοταν σε αφασεια ειχε κατσει στην καρεκλα με μισανοιχτα ματια αραχτη φαινοταν ετοιμη για υπνο ,τελος παντων δεν ηθελα να πιω αλλα ολο κοτα με ανεβαζαν φλορο με κατεβαζαν και ειπα τελευταιο ποτηρι και το κατεβαζω μεσα στα γελια και τις βλακιες που λεγαμε μετα απο λιγο αρχησα να νιωθω μια νυστα αλλο πραγμα προσπαθουσα να κρατησω τα ματια μου με το ζορι ανοιχτα και πηγα να σηκωθω να παω στην τουαλετα γιατι αρχησε να μου ερχεται αναγουλα και ηθελα να ξερασω και δεν μπορουσα ουτε να σηκωθω απ τη ζαλη ,οταν το ειδε αυτο ο μενιος φωναξε ενα γκαρσονι να με βοηθησει να παω στο μπανιο και με τα χιλια ζορια πηγα και οντως ξερασα .Αν και δεν ενιωσα και πολυ καλυτερα, επιστρεφωντας εξω στο τραπεζι ειδα οτι ολο το μαγαζι ειχε αδειασει και μονο το δικο μας τραπεζι ειχε μηνει ,μολις πλησιασα στο τραπεζι ειδα ολους τυφλα στο μεθυση και συγκεκριμενα τον μακη που καθοταν διπλα στη λενα να εχει κολησει σα βδελα επανω της και να εχει περασει το χερι του γυρω απ τους ωμους της λενας και να γελανε μαζι ,ενω ο μενιος να εχει κατσει στη θεση μου δηλαδη απ την αλλη πλευρα διπλα στη γυναικα μου και ακουμπωντας το χοντρο βρωμοχερο του στο μπουτι της λενας εσκυψε και της ψυθηριζε κατι στο αφτι και μετα αρχησε να γελαει η λενα μαζι του ,μετα εγω αρχησα να τρελενομαι απο ζηλια και φτανω στο τραπεζι και αυτοι ουτε που μου εδωσαν σημασια ουτε καν καταλαβαν πως γυρισα απ το μπανιο και τοτε βλεπω το μενιο να σκυβει ξανα και να ψηθηριζει παλι κατι στο αυτη της γυναικας μου και παραληλα αρχησε ενω το χερι του ακουμπουσε πανω στο μπουτι της ξαφνικα αρχησε να βυθιζετε μεσα στο σταυροποδι της λενας και τοτε πιανω ενα  μπουκαλι ουζο στα μουλοχτα και παω να του το φερω στο κεφαλι και βλεπω οτι  αντι να παρει χαμπαρι οτι ειμαι διπλα του τον βλεπω να απλωνει και την αλλη χερουκλα του το τερας και να ακουμπαει την παλαμη του σιγα σιγα επανω στο στυθος της λενας  και να αρχιζει αργα να της χαιδευει το στηθος και τοτε με το που παω να τον χτυπησω απο πισω ακουω τη λενα να λεει δινοντας ενα χαστουκι στο μενιο -Τι κανεις ρε γουρουνι !πως τολμας!δεν ντρεπεσαι να χουφτωνεις παντρεμενη γυναικα και τοσο μικροτερη σου;τοτε σταματησαν και παγωσαν ολοι και τοτε συνεχησε -μολις ερθει ο πανος θα του πω τι εκανες και τοτε την εβαψες
-γιατι τι θα μου κανει ο αντρας σου ντα;
και τοτε του ορμαω εγω απο πισω απτο τραπεζι οπως ημουν και τοτε με πηραν χαμπαρι ολοι οτι γυρισα απ το μπανιο και πανω στο καβγα του δινω μια γροθια του ματωνω τη μυτη λιγο μετα μου δινει ομως κι αυτος μια και πεφτω πανω στο τραπεζι,μετα μας χωρισαν οι αλλοι και μετα η λενα ειπε-Ντροπη σου παλιο γουρουνο !δεν θα ξαναπατησουμε ποτε το ποδι μας στο μαγαζι σου !
ειπε η λενα στο μενιο και φυγαμε ,οταν γυρισαμε στη σκηνη η λενα μου ειπε -Αγαπη μου εχεις δικιο πρεπει να φυγουμε απ αυτο το βρωμοκαμπινγκ ,σε παρακαλω ασε το αυριο παμε να φυγουμε τωρα κιολας οσο πιο γρηγορα γινετε !εγω συμφωνησα αλλα της ειπα να περιμενουμε λιγες ωρες να ξεμεθυσουμε και μετα να μζεψουμε τα πραγματα .λοιπον αφου ξαπλωσαμε λιγο για να συνελθουμε και να παρουμε δυναμης ξαφνικα χτυπαει το κινητο της λενας και αυτη σηκωνετε αμεσως και παει εξω να μιλησει εγω την περιμενα και την ακουγα να μαλωνει στο τηλεφωνο αλλα να μην καταλαβαινω με ποιον η ποια μαλωνε και μετα απο λιγο γυρισε τσιτωμενη χωρις να μου απαντησει οταν την ρωτησα ποιος ητανε και ξαπλωσε και παλι .σε καποια φαση μας πηρε ο υπνος και μετα ακουω ενα θορυβο μεσα στη νυχτα ενω κυμομουν και ενα πνιχτω ουρλιαχτο και με το που ανοιγω τα ματια μου βλεπω δυο τυπους με κουκουλες να περνουν σηκωτη τη λενα και να την βγαζουν εξω απ τη σκηνη κρατωντας της το στομα κλειστο,εγω  τρεχω να τους προλαβω και τοτε τους  βλεπω να μπενουν μεσα σε ενα αυτοκινητο  και να εξαφανιζονται, προσπαθησα να δω τις πινακιδες αλλα ματαια τους ειχαν καληψει τους αριθμους .     Εγω κοντευα να τρελαθω πηρα την αστυνομια αμεσως και περιμενα  ,μετα σκεφτηκα μηπως ευθυνονται τα γουρουνια και ετρεξα στη σκηνη τους αλλα αυτοι ηταν μεσα και ροχαληζαν απ οτι ακουγα και δεν τους ξυπνησα .οταν ηρθε η αστυνομια αναγκαστικα ξυπνησαν τα γουρουνια γιατι εκαναν ανω κατω το καμπινγκ ρωτοντας τον κοσμο αν ειδαν τιποτα ,τα γουρουνια  ειπαν πως δεν καταλαβαν τιποτα γιατι κοιμοντουσαν ενω καποιοι αλλοι ειπαν πως ειδαν δυο τυπους με κουκουλα να μπαινουν σε ενα αμαξι οτι ειδα και γω δηλαδη ,αφου η αστυνομια ρωτησε ολους στο καμπινγκ εφυγαν ενω εγω πηγα στο τμημα για ολα τα διαδικαστηκα και μου ειπαν πως μωλις μαθουν κατι θα με ειδοποιησουνε και να μην ανησυχω πως θα τη βρουνε και τετοια .Περασαν δυο μερες και κοντευα να τρελαθω εψαχνα και μονος μου δεν ηξερα τι να κανω ,ποιοι ηταν αυτοι οι  τυποι ;τι θελανε;ειχα τρελαθει τελειως αλλα οχι μονο εγω αλλα και τα γουρουνια , που απ την πρωτη κιολας μερα της εξαφανησης μου ειπαν πως θα με βοηθησουν να βρω τη γυναικα μου και απ την πρωτη μερα εφυγαν απ το καμπινγκ και εψαχναν σ ολη τη γυρω περιοχη .εγω ρωτουσα ξανα ρωτουσα στην αστυνομια τιποτα ουτε ενα αισιοδοξο μηνυμα ,δεν ειχαν βρει τιποτα και οι μερες περνουσαν ,αφου περασαν πεντε μερες και γω να εχω γινει ενα ρακος βλεπω να επιστρεφουν τα γουρουνια στο καμινγκ ,ειχα να τους δω πεντε μερες σχεδον και μου ειπαν πως πεντε μερες εψαχναν αλλα δεν βρηκαν τιποτα δυστηχως .το βραδυ της πεμπτης μερας εκει που  ημουν ξαπλωμενος και εκλεγα τη μυρα μου ξαφνικα ανοιγει η σκηνη και βλεπω τη λενα !μολις την ειδα δεν μπορουσα να συνηδητοποιησω οτι οντως γυρισε στ αληθεια νομιζαοτι εβλεπα ονειρο οταν ηρθε την αγκαλιασα αμεσως και αρχησα να τη ρωταω τι εγινε αλλα αυτη μου ειπε οτι δεν εχει σημασια και οτι ηταν πολυ τυχερη που γλιτωσε και οτι δεν θελει να τα θυμαται ξανα κι οτι σημασια εχει οτι γυρισε σωα χωρις να παθει κακο.Εγω χαρουμενος οπως ημουν δεν την ξαναρωτησα τιποτα αλλο αφου ξανα βρηκα τη γυναικα μου .την ιδια νυχτα κιολας γυρισαμε στο σπιτι μας .  Τις πρωτες δυο εβδομαδες ολα κυλουσαν καλα και γω εκανα τα παντα για να την κανω ευτιχισμενη μεχρι και το αυτοκινητο που ηθελε της πηρα.ομως μετα απ τις δυο πρωτες εβδομαδες η λενα ηταν μεσ στα νευρα ολα της φτεγανε δεν μ αφηνε καν να την πλησιασω ,εγω τη στηριζα και προσπαθουσα να τη βοηθησω αλλα τιποτα.μια μερα γυρναω απο τη δουλεια βλεπω την πορτα της κρεβατοκαμαρας κληστει ,πλησιαζω και ακουω βογγητα ,ανοιγω και βλεπω τη λενα γυμνη φοροντας μονο ενα στρινγκακι και ετριβε το μουνι της ενω ειχε χωσει μεσα ενα δονητη και γυρναει και μου λεει -πανο ελα παρε με απ τον κωλο!οσο πιο αγρια και σκληρα μπορεεις !οταν το ακουσα σοκαρηστικα  γιατι η  λενα ποτε δεν ητανε του βιαιου και του αγριου σεξ ομως οπως την ειδα ολογυμνη καυλωσα τοσο πολυ που χωρις να δωσω σημασια ετρεξα και σε μερικα δευτερα ειχα μπει στον κωλο της , ενιωθα την τρυπα της πολυ ανοιχτη και απορησα πως καταφερε και την ανοιξε ετσι ,αυτη ηταν πολυ στενη παντα και πισω και μπροστα αφου δεν την ειχα παρει ποτε απο κωλο  ,και αφου αρχησα να την πηδαω στα τεσσερα αυτη εχωνε το δονητη στο μουνι της και μου ελεγε-πιο βαθια !πιο βαθια !πιο δυνατα!
-στον εχωσα τερμα κοριτσι μου μονο τ αρχιδια μινανε
-πιο γρηγορα!πιο δυνατα!οσο μπορεις πιο γρηγορα και πιο δυνατα!
και γω υπακουσα στα λογια της οσο αυτη αναστεναζε σιγα και αργα  και ενω της γαμουσα τον κωλο μετα απο πεντε λεπτα δεν μπορεσα να κρατηθω αλλο και αρχησα να χυνω μεσα στον κωλο  της ,μετα απ αυτο μου λεει -κιολας;
συνχησε αλλο ενα
εγω συνεχησα αρκετα καυλωμενος για κανα πενταλεπτο ακομα να της πηδαω τον κωλο ομως τωρα αυτη  δεν βογγουσε καθολου μονο ετριβε το μουνι της και σε μια φαση μου λεει να σταματησω βγαινω απο μεσα της και σηκωνεται και βγαζει ενα αλλο δονητη απ το κομοδηνο της τεραστιο γυρω στα 20 εκατοστα και μου λεει -χωστον μου στον κωλο και γω θα σου τον γλυψω !
εγω ενθουσιασμενος υπακουσα ποτε δεν ηθελε απο μονη της να μου παρει πιπα πρωτη φορα μου ζητουσε τοσο αγριο σεξ,τι ρωτησα που βρηκε τους δονητες και δεν απαντησε ,ετσι αρχησε να μου περνει πιπες ενω της εχωνα σιγα και αργα το δονητη στον κωλο,τοτε σταματησε την  πιπα και ειπε-οχι ετσι χωστον αποτομα ολο το δονητη μεσα !μη φοβασε το χω ξανακανει δεν ποναω!
ετσι την ακουσα μετα αρχησε να βογγαει ξανα λιγο πιο δυνατα τωρα σε σχεση με οταν τη γαμουσα εγω με τη πουτσα μου,μετα σταματουσε καθε λιγο την πιπα και μου ελεγε -βαλτον τερμα ,βγαλτον και ξαναχωστο γρηγορα πολλες φορες !
ωσπου σε μια δοση μετα απο κανα πενταλεπτο ακομα μου λεει-φφφφφφ αστο σε μενα !
και απωθησε το χερι μου και τωρα επιασε αυτη το δονητη και αρχησσε να τον βαζει και να τον βγαζει με μεγαλη ταχυτητα και με το αλλο χερι εκαν το ιδιο στο μουνι της με τον αλλον δονητη και τωρα αρχησε να βογγαει δυνατα ενω μετα αρχησε παλι την πιπα και μεσα σε 2 λεπτα αρχησα να χυνω ξανα τωρα ομως στο στομα της και τοτε αυτη τραβιεται αποτομα αφου εριξα ολα τα χυσια στο στομα της,και αυτη τοτε κανει πισω και τα φτυνει ολα κατω και μου λεει-πωω τι πικριλα ειναι αυτη ;πω απαισια γευση σαν δηλητηριο ειναι το χυσι σου!σταματα επιτελους να καπνιζεις τοσο το τσιγαρο σου εχει κανει το σπερμα χαλια γι αυτο δεν μπορουμε να κανουμε παιδι!
μετα απ αυτο ο κουραστικα πολυ αυτη αρχησε να μου τον παιζει με το ενα χερι για να μου τον ξανα σηκωσει και μου ξανα πηρε πιπες ,αλλα ματαια ο πουτσος μου δεν ελεγε να σηκωθει και αφου η λενα προσπαθησε κανα δεκαλεπτο με τεταρτο να μου τον σηκωσει δεν γινοταν με τιποτα εξαλου ποτε δεν εχω καταφερει να κανω τρεις φορες σεξ σε μια  μερα ετσι μετα το τεταρτο  που περασε η γυναικα μου προσπαθωντας να μου τη σηκωσει και αφου εβλεπε πως δε γινετε τιποτε τα παρατησε και εγω επεσα ψοφιος απ την κουραση για υπνοενω αυτη συνεχησε για λιγο ακομα με τους δονητες και μετα σταματησε και κοιμηθηκε κι αυτη.Μετα απο καμια εβδομαδα μου ειπε οτι ηθελε να μιλησουμε σοβαρα και τελικα μου ειπε με λιγα λογια οτι θελει να μηνει για λιγο μονη της και οτι σημερα κιολας θα φυγει απ το σπιτι και θα παει να μηνει σε μια φιλη της που δν την ξερω για να μην την ψαξω.
εγω την παρακαλεσα την ικετεψα να το ξανασκευτει και να δωσει μια δευτερη ευκαιρια στο γαμο μας ,αλλα αυτη μου ειπε οτι ο γαμος μας περναει κριση και πρεπει να μινουμε χωρια για ενα χρονικο διαστημα .εγω συνεχιζα να την παρακαλαω να το ξανασκεφτει αλλα αυτη δεν αλλαζε γνωμη οσες φορες κι αν τησ ελεγα να μηνει .οταν εφευγε της εβαλα να μου υποσχεθει πως σε λιγς μερες θα ξαναερθει να ξανα μιλησουμε και αυτη φευγωντας μου ειπε πως θα περασει σε καμια βδομαδα ξανα και να μην το περνω τοσο βαρια .Εγω εν το μεταξυ την επερνα καθε μερα τηλεφωνα και την εψαχνα παντου ολη τη βδομαδα αλλα δεν την βρηκα πουθενα .περιμενα να δω στο τελος της βδομαδας μηπως με παρει τηλεφωνο η μηπως περασει απ το σπιτι,εχουν περασει απο τοτε που εφυγε τεσσερις μηνες και ακομα δεν με πηρε τηλεφωνο ουτε εδωσε καποιο αλλο σημειο ζωης.Δεν ξερω τι αλλο να κανω πια,το μονο που καταφερα να κανω ηταν να προσλαβω καποιον ιδιωτικο ντεντεκτιβ τον τελευταιο καιρο μηπως και τη βρει αλλα μεχρι στιγμης δεν βρηκε τιποτα.
Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου;

Ρε παλικάρι δε μπορεί να μιλάς σοβαρά  :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.768
Πόντοι
6.515

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μου αρέσει που αναρωτιέσαι κιόλας  :s&m_2:

Ρε μαν ειδικα στο τέλος που έφυγε λέει για 4μήνες η γκόμενα χωρίς να τηλεφωνήσει και την είχε ζαλίσει στα τηλέφωνα...μιλάμε Ο ΠΙΡΦΟΡΟΣ :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom