You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 678K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Στη θέση σου θα αναρωτιόμουν για μερικά πραγματα όπως:
1- την ημέρα που τα γουρούνια και η γυναικα σου έκαναν αγώνα κολύμβησης και έφτασαν στα βράχια ενώ εσύ εμεινες πίσω τι έκαναν εκεί τόση ωρα? Μήπως η Λένα δεν έφαγε καλαμάρια αλλά τα παλαμάρια τους? Επίσης μήπως την ξεσκισαν στη κυριολεξία (και όχι μεταφορικά) και δεν πήγε για κολύμβηση την επόμενη όχι επειδή την ποναγαν οι ...γάμπες της αλλά η κωλοτρυπιδα της? Τέλος μήπως της έβαλαν κρέμα προσώπου που κάνει καλό στην επιδερμίδα της (σου φάνηκε πιο καλή ?)
2- δεν σου κάνει εντύπωση που όταν είχαν απαγάγει την Λένα, τα γουρούνια ενδιαφέρθηκαν για να τη βρουν ? Τι ρόλο μπορεί να έχει παίξει ο μαγαζάτορας (το άλλο γουρούνι) και πιθανόν κάποιο ακόμη γουρούνι σερβιτόρος η άλλος. Με ποιον μιλάγε η Λένα στο τηλέφωνο εκείνο το βράδυ ? Ειναι τυχαίο που τα γουρούνια έλειπαν ακριβώς 5 ημέρες, όσες και η Λένα και όταν επέστρεψαν επέστρεψε και εκείνη. Μπορεί η απαγωγή της να οργανώθηκε απο τα τρία γουρουνια (που ήξεραν τη σκηνή σας οι δυο ?) ώστε να την ξεμοναχιασουν απο εσένα και έτσι και τα 5 γουρούνια να την έχουν στη διάθεση τους για 5 ημέρες - αυτό θα εξηγούσε και το οτι μετά απο 15 ημέρες ο κωλος της εξακολουθουσε να ειναι πολυ ανοικτός αν σκεφτεί κανείς τι σφυροκοπυμα θα δέχτηκε.
3- Τέλος τα γουρούνια δεν ειναι απίθανο να έχουν κάποια σχέση και με τη νέα εξαφάνιση της Λένας
Ελπίζω να βρεις απαντήσεις και τη Λένα σύντομα με τις ενέργειες που έχεις κάνει.
(Περιμένουμε τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον)
1- την ημέρα που τα γουρούνια και η γυναικα σου έκαναν αγώνα κολύμβησης και έφτασαν στα βράχια ενώ εσύ εμεινες πίσω τι έκαναν εκεί τόση ωρα? Μήπως η Λένα δεν έφαγε καλαμάρια αλλά τα παλαμάρια τους? Επίσης μήπως την ξεσκισαν στη κυριολεξία (και όχι μεταφορικά) και δεν πήγε για κολύμβηση την επόμενη όχι επειδή την ποναγαν οι ...γάμπες της αλλά η κωλοτρυπιδα της? Τέλος μήπως της έβαλαν κρέμα προσώπου που κάνει καλό στην επιδερμίδα της (σου φάνηκε πιο καλή ?)
2- δεν σου κάνει εντύπωση που όταν είχαν απαγάγει την Λένα, τα γουρούνια ενδιαφέρθηκαν για να τη βρουν ? Τι ρόλο μπορεί να έχει παίξει ο μαγαζάτορας (το άλλο γουρούνι) και πιθανόν κάποιο ακόμη γουρούνι σερβιτόρος η άλλος. Με ποιον μιλάγε η Λένα στο τηλέφωνο εκείνο το βράδυ ? Ειναι τυχαίο που τα γουρούνια έλειπαν ακριβώς 5 ημέρες, όσες και η Λένα και όταν επέστρεψαν επέστρεψε και εκείνη. Μπορεί η απαγωγή της να οργανώθηκε απο τα τρία γουρουνια (που ήξεραν τη σκηνή σας οι δυο ?) ώστε να την ξεμοναχιασουν απο εσένα και έτσι και τα 5 γουρούνια να την έχουν στη διάθεση τους για 5 ημέρες - αυτό θα εξηγούσε και το οτι μετά απο 15 ημέρες ο κωλος της εξακολουθουσε να ειναι πολυ ανοικτός αν σκεφτεί κανείς τι σφυροκοπυμα θα δέχτηκε.
3- Τέλος τα γουρούνια δεν ειναι απίθανο να έχουν κάποια σχέση και με τη νέα εξαφάνιση της Λένας
Ελπίζω να βρεις απαντήσεις και τη Λένα σύντομα με τις ενέργειες που έχεις κάνει.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
ΚαλοΣτη θέση σου θα αναρωτιόμουν για μερικά πραγματα όπως:
Μήπως η Λένα δεν έφαγε καλαμάρια αλλά τα παλαμάρια τους?
Επισκέπτης
Μάλλον στην κωλοτρυπίδα μπήκε το φως, αγαπητέ, και η Λένα εξώκειλε...
Μια είναι η λύση!!!!
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι, τη βίαζαν και η ευγένεια την μάρανε! Άσε μας ρε φίλε
Οχι ρε φιλε οταν η γυναικα μου δεχτηκε να παει για να παιξει χαρτια στη σκηνη των γουρουνιων δεν την ειχαν βιασει ακομα γι αυτο λεω οτι δεχτηκε να παει απο ευγενια.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Δυο γνωστοί συναντιούνται μετά απο χρόνια,παντρεμένοι πια,μια μέρα τυχαία στο δρόμο αλαφιασμένοι.
Που πας?Ρωτάει ο ένας?Ασε εχασα τη γυναίκα μου και τρέχω να τη βρω.
Α κι εγω.Πως είναι η δικιά σου μπας και τη δω πουθενά?
Ψηλή,λεπτη,με βυζάρες,μουνάρα γενικα.Η δικιά σου?
Βρε ασε τις μαλακίες και πάμε να βρούμε τη δικιά σου τώρα.
Που πας?Ρωτάει ο ένας?Ασε εχασα τη γυναίκα μου και τρέχω να τη βρω.
Α κι εγω.Πως είναι η δικιά σου μπας και τη δω πουθενά?
Ψηλή,λεπτη,με βυζάρες,μουνάρα γενικα.Η δικιά σου?
Βρε ασε τις μαλακίες και πάμε να βρούμε τη δικιά σου τώρα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Αλλος τύπος γυρίζει σπίτι και πουθενά η γυναίκα του.
Ψάχνει σε φίλους,συγγενείς,νοσοκομεία,αστυνομία,ΤΙΠΟΤΑ
Μετά από δυο μέρες που έχει πάει να τρελαθεί,ερχεται η γυναίκα του ταλαιπωρημένη.
Ασε αντρα μου με απήγαγαν κάτι καθάρματα,με ειχαν σε μια καλύβα δεμένη,3 μέρες με βίαζαν οι αθλιοι.
Μα εσύ λείπεις μόνο 2 μέρες.
Ε θα πάω κι αύριο.
Μετά από δυο μέρες που έχει πάει να τρελαθεί,ερχεται η γυναίκα του ταλαιπωρημένη.
Ασε αντρα μου με απήγαγαν κάτι καθάρματα,με ειχαν σε μια καλύβα δεμένη,3 μέρες με βίαζαν οι αθλιοι.
Ε θα πάω κι αύριο.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Πρωτα να αναφερω πως η γυναικα ηθελε να τα καταπιει ολα...,και γιαυτο το λογο πηγε να παιξει χαρτακι....για να τους πεθανει στην εξαερωση τυπε,της γεμισανε την κωλαρα και το μουνι της φρεσκο κατσικισιο χωριατικο ψωλοχυμα,σιγουρα το καταευχαριστηθηκε.
,παντως σαν ιστορια ετσι ενδιαφερον ηταν,απορω πως δεν εβαλε μπρος ττο αμαξι και να τους πατησει οπως ηταν με την σκηνη αχορταγη η γυναικαρα ψωοφουσε για αλλαγη κωλοτρυπας
α ρε σουκερα...χαχαχαχαχα
ποιος ηταν στο προηγουμενο προφιλ σου που του επαιρνε το λιγοστο μαλλι στο κεφαλι του ο αερας?
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Στη θέση σου θα αναρωτιόμουν για μερικά πραγματα όπως:
φιλε για το 2) και το 3) σχολειο σου συμφωνω σε καποια σημεια οπως στο οτι μπορει να επαιξαν καποιο ρολο στην απαγωγη της στο καμπινγκ τα γουρουνια αλλα το θεμα ειναι πως οσο κι αν στυβω το μυαλο μου δεν μπορω να σκεφτω πως γινετε αυφου οταν η λενα εξαφανηστηκε αυτοι και οι τρεις ηταν στις σκηνες τους .
Τωρα για το πρωτο σχολιο αποκλιεται να την ξανα βιασαν ,αυτος ο φοβος μου περασε και εμενα φυσικα απ το μυαλο μεχρι να φτασω στα βραχια και να τους βρω ,εκει οταν ειδα τη Λενα το προσωπο της δεν εμοιαζε με το προσωπο μιας γυναικας που κακοποιηθηκε ,δεν φαινοταν φοβισμενη καθολου και νευρικη οπως ηταν οταν μπηκε στη σκηνη μετα τον βιασμο της εκεινη τη μερα αντιθετα ηταν χαμογελαστη και τα ματια της ηταν σχεδον μισο κλειστα ολη την ωρα ,συνεχεια μεχρι να φτασουμε στην παραλια ειχε ενα μικρο χαμογελο εμοιαζε χαρουμενη αλλα ταυτοχρονα και πολυ κουρασμενη και ημουν τοσο περιεργος που τη ρωτησα -γιατι χαμογελας συνεχεια αγαπη μου τι σκεφτεσαι; και μου ειπε -Τιποτα απλα οσο σε περιμεναμε να ερθεις στα βραχια λεγαμε ανεκδοτα .Και μετα οταν φτασαμε στη σκηνη επεσε για υπνο μετα απο λιγο και επεσε ξερη λες και ειχε να κοιμηθει μερες.
lolos666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2010
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Μπα!!! να δεις που το καλοκαίρι πάλι εκεί θα κάνει διακοπέςδυστηχως νομιζω πως πεταξε το πουλακι ΄πια/.
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Οχι ρε φιλε οταν η γυναικα μου δεχτηκε να παει για να παιξει χαρτια στη σκηνη των γουρουνιων δεν την ειχαν βιασει ακομα γι αυτο λεω οτι δεχτηκε να παει απο ευγενια.
Ευγενική εννοούσα στο σημείο που ήδη λες οτι τη βίαζαν. Πάντως ότι και να λες από τη στιγμή που η γυναίκα σου δε φώναξε για βοήθεια δύο πράγματα συμβαίνουν:
1) Η ιστορία σου είναι παραμυθάκι (που ειναι δλδ)
2)Το απολάμβανε.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ε θα πάω κι αύριο.
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ε θα πάω κι αύριο.
va_dinci_55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Φίλε δεν θελω να σε απογοήτευσω αλλά στα βράχια ειναι βέβαιο ότι τα γουρούνια παρτουζωσαν τη Λένα. Μη ξεχνάς ´οτι ήταν και ο ντινος που δεν είχε γαμησει ενώ ο μακης στον πουτσο του οποίου δείχνει καποια αδυναμία δεν είχε ακόμη γαμισει τον κωλο της (έπιασε όμως πάτο όπως ειπε η Λένα την επομενη ).Επίσης πρέπει να τους έκανε και πιπες, για αυτό μίλαγαν για φαί. Τώρα ´οτι δε στο έδειξε μήπως ειναι γιατί της άρεσε (πιθανό) η ίσως επειδή σε είδε να αντιδράς άσχημα και γνωρίζοντας ´οτι δεν έχεις τύχη απέναντι στα γουρουνια και ήθελε να σε προστατεύσει δεν είπε τίποτα. Έτσι εξηγηται και το ´οτι δεν είπε τιποτα και όταν γύρισε απο την πρώτη εξαφάνιση στην οποία όπως ειδες και μόνος σου την είχαν ξεκωλιασει. Πρέπει να βιαστεις όμως να την βρεις γιατί θα την κάνουν πουτανα - σαν δεν την έχουν κάνει ήδη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 8K