Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 669K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε  αποκλιεται  να  ξανα  βιασαν  τη  γυναικα  μου  τοτε  στα  βραχια  και  να  τους  εκανε  και πιπες ,τωρα    για  το  αλλο που  λες  οτι  η  λενα  διχνει  καποια  αδυναμια  δεν  καταλαβα  τι  εννοεις.

Επισης  δεν  νομιζω  οτι  στην  πρωτη  εξαφανηση της  γυναικας  μου  ειχαν  καποια σχεση  τα  γουρουνια  ,οσο  για  το οτι  η  γυναικα  μου  ηταν  πολυ  ανοιχτη  πισω   τοτε  που  τη  γαμουσα  τον  κωλο ,ευθυνεται  ενας  απ  τους  δονητες  της  που  προς  μεγαλη  μου  εκπληξη  φαινεται  απ  το  ανοιγμα  της  πως  τους  χρησιμοποιουσε  εδω  και  καιρο , ισως  τους  αγορασε  αρκετο  καιρο  πριν   ισως  ομως  να  πετυχε το  ανοιγμα  αυτο  και  πριν  λιγες μερες  πριν  την  πηδηξω   ,παντως  δεν  καταλαβα  γιατι  το  εκανε,μηπως  επειδη  ηθελε  να  δοκιμασει  πως  ειναι;

Ρεκτιφιέ, κανονικός υπερκυβισμός τύπε:

Συνημμένα

• rektifie_klindron_tst.JPG
    rektifie_klindron_tst.JPG
    120 KB · Εμφανίσεις: 57

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
σου εχει τυχει εσενα να κανεις?
Καλημέρα , σε κάμπινγκ όχι αλλά γενικά άπραχτες ναι ,το 70% των γυναικών έχουν κάνει  και έχει κάτι σιγανό παπαδίτσες  που δεν της φαντάζεσαι, εγώ έχω κάνει άπραχτες σε ταβέρνα, :pipa1:  σε μπαράκι , σε λεωφορείο ΚΤΕΛ :pipa1: , παρτουζες   :fuck1:, ομαδικά εεε αρκετά  δεν είμαι και παρθένα   

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα , σε κάμπινγκ όχι αλλά γενικά άπραχτες ναι ,το 70% των γυναικών έχουν κάνει  και έχει κάτι σιγανό παπαδίτσες  που δεν της φαντάζεσαι, εγώ έχω κάνει άπραχτες σε ταβέρνα, :pipa1:  σε μπαράκι , σε λεωφορείο ΚΤΕΛ :pipa1: , παρτουζες   :fuck1:, ομαδικά εεε αρκετά  δεν είμαι και παρθένα   
αν εισαι εσυ στις φοτο και δεν εισαι λουγκρα τοτε ναι δεν εισαι παρθενα...απο τα αυτια. :grin: :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Δεν είναι κακό τέκνον μου  :priest:

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Τίποτα ακόμη ο ντέντεκτιβ ?  μήπως  την έχει βρει τη Λένα και γαμαει και αυτός. Νομίζω ´οτι ο πιο ασφαλής τρόπος για να γίνουν γνωστά τα κενά της ιστορίας ειναι να γράψει εδώ ο Μάκης.αλλα να αφήσει το γαμισι  και να πιάσει το γράψιμο λίγο δύσκολο. :2on1:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
Αν ειναι αληθινη η ιστορια δωσε καμια πληροφορια ρε μαγκα... Σε ποιο καμπινγκ ησασταν? Πως λεγοντουσαν οι ταβερνες...? Σε ποια περιοχη μενεις..?? Αλλιως γραφεις μπουρδες...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αν ειναι αληθινη η ιστορια δωσε καμια πληροφορια ρε μαγκα... Σε ποιο καμπινγκ ησασταν? Πως λεγοντουσαν οι ταβερνες...? Σε ποια περιοχη μενεις..?? Αλλιως γραφεις μπουρδες...

Στο φοιτητικό κάμπινγκ Καλάνδρας του ΑΠΘ τύπε στο Ποσείδι  :2funny:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ενω περνουσαν οι μερες και γω εχανα καθε ελπιδα  να  ξαναβρω τη γυναικα μου πριν λιγες μερες ο ντεντεκτιβ μου ειπε οτι βρηκε μαλλον τη γυναικα μου και οτι την  ειδε να μπαινει σ ενα σπιτι εντος της πολης και μου εδωσε τη διευθυνση  ,ετσι εγω δεν εχασα χρονο το ιδιο πρωι πηγα να τη βρω το σπιτι ηταν σε πολυκατοικια αλλα ο ντεντεκτιβ μου ειχε πει και τον οροφο και δεν δυσκολευτικα να το βρω οταν χτυπησα την πορτα δεν μου ανοιξε ,ετσι συνεχησα να χτυπαω και μετα απο κανα τεταρτο αφου κοπαναγα την πορτα φωναζωντας να μου ανοιξει τελικα η λενα μου ανοιξε και μου λεει -Πανο τι θελεις εδω ;
-Τι να θελω εχω τοσο καιρο να σε δω ρε μωρο μου σε πεθυμησα ,ειχες πει οτι θα ερχοσουν σε μια εβδομαδα να ξαναμιλησουμε και περασαν μηνες και δεν εμφανηστικες τι σου συμβαινει;εισαι καλα;
-καλα ειμαι ρε πανο απλα θελω το χωρο μου τωρα εχω ηρεμησει ειμαι καλυτερα απο πριν
-ωραια το ηξερα πως θα λογικευτεις λοιπον ποτε θα ξαναγυρισεις στο σπιτι μας ;
-οχι πανω δεν καταλαβες εννοω οτι ειμαστε καλυτερα ετσι τωρα μετα απο τοσο καιρο ειμαι πια σιγουρη οτι θελω να χωρισουμε.
εγω ακουγωντας αυτα της ειπα ξανα να το ξανασκευτει και πως -δεν μπορει να πετας τοσα χρονια γαμου ετσι απλα τοσο ευκολα
-μην το κανεις πιο δυσκολο χωριζουμε
μετα απο αυτο οσο κι αν προσπαθησα να την μεταπεισω δεν τα καταφερα και ουτε καν μεσα στο σπιτι δεν με αφησε να μπω οσο κι αν προσπαθουσα και μου εκλεισε την πορτα στα μουτρα καποια στιγμη.
μιλησαμε για καποια ωρα αλλα δεν καταφερα να την πεισω να γυρισει πισω στο σπιτι μας και μου ειπε οτι χρειαζετε κι αλλο χρονο να σκεφτει,μετα καποια στιγμη μου ειπε να φυγω γιατι εχει πολλες δουλιες να κανει και ετσι αναγκαστηκα να φυγω ομως οταν γυρισα σπιτι το μυαλο μου ηταν εκει ετσι δεν αντεξα και το απογευμα ξαναπηγα και χτυπουσα το θυροτηλεφωνο αλλα δεν επαιρνα απαντηση ,χτυπουσα για κανα τεταρτο αλλα τιποτα ετσι γυρισα στο αυτοκινητο και περιμενα μηπως ειχε βγει να δω ποτε θα γυρισει ,περιμενα περιμενα αλλα τιποτα,ωσπου  κατα της 9 την ειδα να γυρναει τοτε ετρξα και πηγα και της μιλησα και αρχησα να την παρακαλαω να μου δωσει μια δευτερη ευκαιρια να σωσουμε το γαμο μας αλλα αυτη μου ειπε και παλι οτι θελει περισσοτερο χρονο και οτι  δεν θα γυρισει σπιτι και τελικα εφυγε και μου ειπε να σταματησω να την πιεζω ,τοτε την αρπαξα στηναγκαλια μου και τη φιλησα αλλα αυτη δεν με αφησε να τη φιλησω κανονικα με απωθησε σπρωχνωντας με και οταν της ειπα να ανεβω επανω μαζι της αυτη αρνηθηκε και μου ειπε να φυγω και ανεβηκε πανω μονη της κλεινωντας μου την πορτα στα μουτρα  και εγω τοτε αρχησα να χτυπαω το θυροτηλεφωνο μεχρι ναμου ανοιξει και τελικα μετα απο κανα εικοσαλεπτο μου μιλησε απ το θυροτηλεφωνο και μου ειπε να φυγω γιατι αλλιως θα φωναξει την αστυνομια ,ετσι αναγκαστικα να σταματησω ,δεν εφυγα ομως πηγα με το αμαξι λιγο πιο κατω ωστε να μη φενομαι και παραφιλουσα και σκεφτομουν τι να κανω να της στειλω λουλουδια τι; και αυτο εκανα ,μετα περιμενα και θα πηγαινα να ξαναχτυπησω το θυροτηλεφωνο σε λιγο ,οταν ξαφνικα την ειδα να βγαινει και τρελαθηκα οταν την ειδα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο ,φωρουσε ενα μινι φορεμα κολητο εφαρμοστο με ενα πολυ μεγαλο ανοιγμα μπροστα που αποκαλυπτε σχεδον το μισω μερος του στηθους της απ την πανω μερια ,και την ειδα να βγαινει στο δρομο,τοτε καταλαβα οτι τα καταφερα μια χαρα και οτι θα ετρωγα καλα γιατι σημερα ειδικα ειιχε γινει σκετη καυλα και με ειχε αναψει μονο απο μακρια που την ειδα που να ερχοταν και διπλα μου ,αυτο το φορεμα  το μινι ηταν το κατι αλλο πρωτη φορα την εβλεπα να φοραει κατι τοσο προκλητικο  ηταν καινουριο αυτο δεν την ειχα δει να το ξαναφοραει ποτε και καυλωσα τρελα ηθελα να της σκισω το φορεμα ,ομως κατι γινοταν την εβλεπα να περιμενει στο δρομο διπλα στην εισοδο της πολυκατοικιας ενω στο σημειωμα που ειχα στειλει μεσα στα λουλουδια ελεγε να οτι την περιμενω με το αυτοκινητο απεναντι λιγο πιο κατω  και αφου ειδα οτι δεν ερχετε ,τοτε πηγα να βγω να την φωναξω εγω αλλα τοτε βλεπω περναει ενα αυτοκινητο απο διπλα της σταματαει αυτη μπαινει αμεσως μεσα και φευγουνε!εγω εμεινα μαλακας και μετα  σκευτικα ,μα καλα δεν ειδε το σημειωμα στα λουλουδια;ετσι ακολουθησα το αυτοκινητο να μην το χασω να δω που θα παει ,η ωρα ηταν ηδη δωδεκαμιση το βραδυ στο δρομο σκευτομουνα ποια φιλη της ειναι αυτη και εχει τοσο ακριβο αυτοκινητο; οταν τελικα το ειδα να στριβει και τοτε εκατσε η καντεμια με επιασε το φαναρι και αναγκαστικα να σταματησω και ειχε και μια κολοκινηση ουτε να σκεφτεις να περασεις με κοκκινο ,ετσι περιμενα και μετα ακολουθησα το δρομο που εστριψαν αλλα οπως ηταν φυσικο τις ειχα χασει ,οπως συνεχησα να φυγω περασα διπλα απο μια αλανα διπλα σε ενα μπουζουκτσιδικο και τοτε ειδα το αυτοκινητο και πλησιασα ,οταν μπαρκαρα και κατεβηκα τοτε σιγουρευτικα πως ειναι σιγουρα το αυτοκινητο αυτο που η λενα ηταν μεσα και ετσι υπεθεσα πως θα ηταν στα μπουζουκια ,ηθελα πολυ να μπω μεσα να δω τι κανει αλλα ημουν σα λετσος και απ αυτο το μαγαζι θα ετρωγα πορτα ετσι πηγα να αλλαξω και στη συνεχεια καθως οδηγουσα ξανα για τα μπουζουκια σκεφτομουν τι δουλεια ειχε η γυναικα μου στα μπουζουκια ;απορω που εβρισκε τη διαθεση εγω απο τοτε που μιναμε χωρια ημουν ενα ρακος .αφου εφτασα μπηκα μεσα δεν ηταν πηχτρα ευτηχως δεν χρειαζοταν να κλεισω τραπεζι με βολεψαν καπου αφου εσκασα και λιγο παραδακι .Αφου εκατσα στο τραπεζι εψαχνα για ωρα να εντοπισω το τραπεζι της λενας με τις φιλες της αλλα δεν τα καταφερνα ,σε καποια φαση ακουω κατι σφυριγματα και δυνατα παλαμακια  και γυρναω και τι να δω ,μια γυναικα να χορευει πανω στο τραπεζι και κατι μεσοκοπει λυγουριδες να ειναι απο κατω και να της χτυπανε παλαμακια και να της σφυριζουνε ,μετα ανεβηκαν οι δυο απ τους τεσσερις στο τραπεζι μαζι με τη γυναικα και χωρευαν ,το θεαμα ηταν αποκρουστικο ,δυο γεροι χοντρομπαλαδες να χωρεουν μαζι με μια νεα γυναικα και να τους τρεχουν τα σαλια
και μου φανηκε πολυ παραξενο αυτη φαινοταν απο πισω πολυ καλη τι δουλεια ειχε με τεσσερις χωντρους γερους στα μπουζουκια ,μαλλον σκεφτηκα θα ναι ανηψια καποιου και θα την πηραν μαζι τους για μοστρα.μετα ομως σε καποια φαση οταν η γυναικα γυρισε τοτε οταν ειδα το προσωπο της και το μπουστο της επαθα σοκ!γιατι η γυναικα αυτη ηταν η λενα ,μπορει να ηταν αρκετα μακρια αλλα την γνωρισα μολις την ειδα και απ το φορεμα  και οταν παρατηρησα καλυτερα ειδα πως οντως ηταν αυτη !τοτε πλησιασα διακριτικα κανοντας πως πηγαινω στο μπανιο και τοτε τι να δω ;οι τεσσερις γεροι ηταν τα γουρουνια!και ο μενιος ο ταβερνιαρης αλλο γομαρι και αυτος.στη συνεχεια επεστρεψα στο τραπεζι και καθομουν σαν χαμενος και τους κοιταζα συνεχεια πως ο μακης και ο μενιος ειχαν βαλει στη μεση τη λενα ο μενιος ειχε κολησει πισω της και ο μακης μπροστα της και χωρευαν τσιφτετελια και ειχαν κολησει πανω της σαν κολητσιδες και σε καποια φαση δεν αντεξα απο τη ζηλια πηγα να σηκωθω να τους σπασω τα μουτρα να παρω τη λενα να φυγουμε ,αλλα μετα εκατσαν κατω ολοι και συνεχησαν να μιλανε και να γελανε,δεν ηξερα τι να κανω ,οσο περνουσε η ωρα τρελενωμουν ακομα περισσοτερο,εβλεπα αμυδρα τα γουρουνια να εχουν στριμωξει τη λενα για αλλη μια φορα  αναμεσα τους και ο ενας να εχει περασει το χερι του γυρω απ τους ωμους της ο αλλος συνεχεια να την  ακουμπαει και ολο να σκυβουν στο αυτη της και να της ψηθιριζουνε και να γελανε συνεχεια ,περασε ωρα ετσι και ειδα οτι αδιεασε ενα τραπεζι κοντα τους και ετσι πηγα ολοφανερα να με δουν να δω τι θα κανουν αλλα αυτοι δεν με κλαταλαβαν συνεχησαν να τραγουδανε ,να πινουν και να τρωνε ,σε καποια φαση βλεπω τον μενιο να κανει νοημα σε μια λουλουδου και να περνει μια μεγαλη στιβα λουλουδια  και τοτε αυτο που ειδα με εξοργησε ακομα περισσοτερο ηθελα να παω να τους σπασω τα μουτρα αλλα ηθελα να δω τη λενα να αντιστεκεται  να τη δω να αντιστεκεται για να παρω θαρρος να τους ορμηξω ομως αυτη γελουσε ,αλλα οπως ειπα αυτο που με εξοργισε περισσοτερο ηταν πως το εν γουρουνι ο μενιος πηρε ενα λουλουδι απ αυτα που αγορασε και το εβαλε στη σχισμη στηθους της γυναικας μου,η λενα δεν αντεδρασε μονο γελασε και το εσιαξε και το αφησε να στηριζεται αναμεσα στα βυζια της εκει που αρχιζε το ντεκολτε και καλυπτε τα στηθη της.μετα το γουρουνι ο μενιος δε σταματησε εκει πηρε κι αλλο λουλουδι και αυτη τη φορα το εβαλε το κοτσανι μεσα στο ντεκολτε της λενας διπλα στο αλλο και σαν να μην εφτανε αυτο οση ωρα προσπαθουσε να της βαλει το λουλουδι στο ντεκολτε οι ακρες απ τις χοντρες  και αγαρμπες δαχτυλες του ακουμπουσαν στο στηθος της ενω το αλλο του χερι που κρατουσε το λουλουδι ακουμπουσε στο πανω μερος του στηθους της που δεν το καλυπτε  η μπλουζα  και σιγα σιγα εβαζε το κοτσανι μεσα στο ντεκολτε της ,και ουτε εκει σταματησε αφου στη συνεχεια  της εβαλε απ την αλλη πλευρα του ντεκολτε της αλλα δυο λουλουδια και τωρα τα λουλουδια καλυπταν και το αριστερο της βυζι  μετα επιτελους σταματησε και γω ευχομουν ολο αυτο να ειναι ενας εφιαλτης και τσιμπιομουν για να ξυπνησω αλλα τιποτα επισης ευχομουν η λενα να ειχε φορεσει ζιβαγκο  ,στη συνεχεια ο μακης εσκηψε πανω στο ντεκολτε της γυναικας μου και μυρισε το λουλουδι και αρχησε να σιαχνει το ενα λουλουδι και να το σπρωχνει πιο μεσα στο ντεκολτε της λενας και οταν το ειδε αυτο ο μενιος εκανε το ιδιο ,και οι δυο τους εκαναν σαν γεροξεκουτιδες ενω η λενα συνεχεια χαμογελουσε η χασκογελουσε ,ποιος ξερει ποσο θα τη μεθυσαν για να ερθει σε τεοια κατασταση και να μην αντιδραει καθολου ,πια ;αυτη που δεν αντεχε ουτε να την κοιτανε οχι να την ακουμπανε ,αυτη που δεν ηθελε να τους βλεπει  και γουρουνια τους ανεβαζε παχυδερμα τους κατεβαζε,ποιος ξερει  πως την εκβιαζαν και τι της εριξαν στο ποτο και ηταν τοσο γελαστη και ηρεμη σαν χαζοχαρουμενη .Εγω σκεφτομουν συνεχεια τι να κανω να παω στο τραπεζι τους να κανω φασαρια και να μας πεταξουν εξω η να περιμενω να φυγουν και μετα μολις βγουμε εξω να γινει χαμος.   

jimxios

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η ιστορία σου τα σπάει εάν έχει και συνέχεια περιμένουμε

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φάνη σε μπουρδέλα πας;  :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτοs ο γαμοs δεν σωνεται με τιποτα ναουμ
.......εκτοs και δεν ξαναπατε σε καμπινγκ

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Φανη σε ποια μπουζουκια πηγατε?πηγατε καμια Παολο η τα γουρουνια πηγαν τη κοπελα σε καμια Χαρα Βερα?

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Η ωρα περνουσε και δεν ηξερα τι να κανω τους κοιτουσα απο πλεον κοντινο  τραπεζι να ενοχλουν συνεχως τη γυναικα μου ,σε μια φαση μετα απο ωρα και αφου της ειχαν βγαλει αργα αργα  τα λουλουδια απ το στηθος της μεσα απ το ντεκολτε της δηλαδη ,αφου περασε λιγη ωρα που την ειχαν αφησει ησυχη τα γουρουνια ομως δεν κρατησε πολυ, γιατι μετα απο λιγο  ο μακης επιασε με τα δυο του δαχτυλα το υφασμα απ το φορεμα της λενας χαμηλα σχεδον εκει που τελειωνε το στηθος της λενας μαλον το πιασε χαμηλα γιατι θα νομιζε οτι το χερι του δε φαινεται στα αλλα τραπεζια , και οτι το καλυπτε το τραπεζι και ετσι αρχησε ανενοχλητος χωρις ντροπη να τραβαει προς τα κατω το υφασμα κοντα στο ντεκολτε και αρχησαν τα στηθη της λενας να φαινονται περισσοτερο ,και τοτε αυτη σε καποια φαση φανηκε να ενοχληθηκε και το τραβηξε προς τα πανω και τωρα καλυπτε ευτυχως περισσοτερο στηθος ,περισσοτερο και απ οτι ηταν στην  αρχη ,ο μακης ομως δεν το εβαλε κατω συνεχησε να της το κατεβαζει ,μα τι ηθελε εςπιτελους να την κανει ρεζιλι;και που τη βρηκαν τα γουρουνια μετα απο τοσους μηνες αφου δεν τους ειχαμε πει σε ποια πολη μενουμε πως τη βρηκαν ;αλλα οπως φαινεται πρεπει να εφεραν το κοσμο αναποδα για να τη βρουν.Στη συνεχεια κοιταξα το ρολοι μου και ειχε παει τεσσερις και το πρωι τα γουρουνια δεν ελεγαν να φυγουνε αλλα ουτε και τη λενα αφηναν να φυγει την ειχαν στριμωξει στη μεση απ τη μια ο μακης απ τη μια ο μενιος και  δεν την αφηναν να κανει ρουπη.Επισης αναρωτιομουν που ηταν οι φιλες της λενας που ηρθαν μαζι ,το πιο σιγουρο ειναι πως θα εκατσαν λιγο και μολις ηρθαν τα γουρουνια στο τραπεζι τους αυτες θα τους σιχαθηκαν θα ξενερωσαν και θα εφυγαν τρεχωντας ,και μαλλον οταν ερχομουν  ειδα το αμαξι απ εξω γιατι τοτε ηταν ακομα εδω και οταν στην αρχη εκατσα τοτε αυτες θα εφυγαν λογικα και δεν θα τις ειδα και μετα οταν εντοπισα το τραπεζι ειχαν ηδη φυγει,τζαμπα τις χαλασαν τη βραδια τις κοπελες τα γουρουνια ,αλλα τουλαχιστον αυτες εφυγαν και γλιτωσαν την παρενοχληση ενω η γυναικα μου δεν μπορουσε να φυγει μιας και την εκβιαζαν τα καθαρματα με το βιντεο που ειχαν τραβηξει στο καμπινγκ,και ετσι η λεναηταν αναγκασμενη να καθεται μαζι τους και μαλιστα να αναγκζεται να προσποιητε πως χαμογελαει για να διχνει χαρουμενη για να μην φαινεται πως την παρενοχλουν και πως ηρθαν στο τραπεζι της με το ετσι θελω χωρις αυτη να το θελει οπως εκαναν παντα δηλαδη οι αξεστοι χωρις καθολου τροπους χωριατες.Οσο περνουσε η ωρα ο μακης ασχολουνταν ολο και περισσοτερο με το μπουστο της λενας και το κατεβαζε συνεχεια προς τα κατω καθε λιγο και η λενα το ανεβαζε προς τα πανω,ωσπου πηρε θαρος και το αλλο γουρουνι ο μενιος και ακουμπησε κι αυτος σιγα σιγα τις δαχτηλες του και επιασε το υφασμα κατω απο το αλλο βυζι της λενας και αρχισε κι αυτος να το κατεβαζει προς τα κατω ,ενω η λενα φανερα ενοχλημενη πασχιζε να ανεβαζει προς τα πανω το φορεμα για να καλυψει το στηθος της ,ομως οσο αυτη προσπαθουσε τοσο αυτοι πισμωναν περισσοτερο και της  το κατεβαζαν ολο και πιο κατω  σεσημειο που καποια φαση  αρχησε να φαινεται λιγο το σουτιεν της και η λενα το τραβηξε ξανα προς τα πανω και τοτε αυτοι αρχησαν παλι να το κατεβαζουν και οταν και παλι αρχησε να φαινεται το σουτιεν της με το που παει η λενα να το τραβηξει προς τα πανω ο μακης και ο μενιος της πιανουν τα χερια και ετσι οπως της κρατουσε ο καθενας απο εναχερι αρχησαν να της σηκωνουν τα χερια προς τα πανω και να τα κουνανε και φαινονταν απο μακρια σαν να χορευουν και αν δεν τους παρακολουθουσες απο ωρα δεν καταλαβαινες πως δεν χωρευουν φαινονταν οι τρεις τους σαν να χωρευουν καθιστοι, και καποιοι απ τα διπλανα τραπεζια το πηραν πρεφα αυτο και ειδικα οι αντρες αρχησαν να κοιτανε αυτο το αποκρουστικο σιχαμερο και ατεριαστο θεαμα ,δυο μεσοκοποι κοιλαραδες ειχαν βαλει στη μεση αναμεσα τους μια πανεμορφη νεα γυναικαρα που δεν κοντευε ουτε τα τριαντα και χορευαν μαζι της ενω αυτη ηταν με το μισα στηθη της εξω απ το φορεμα αφου φαινοτανε και λιγο το σουτιεν.το θεαμα ηταν εξεφτελιστικο για τη γυναικα μου και σαν να μην  εφτανε αυτο ο μακης και ο μενιος ετσι οπως κρατουσαν τα χερια της γυναικας μου και εκαναν οτι χορευουν στο ρυθμο της μουσικης ξαφνικα εστρεψαν το βλεμα τους στα στηθη της και μετα αρχησαν να της τραβανε τα λεπτα της χερια πιο δυνατα και πιο γρηγορα καπως πιο διαφορετικα απ το ρυθμο του τραγουδιου και ετσι οπως χορευαν γρηγορα τρανταζαν τη λενα επιτιδες και τα στηθη της αρχησαν να ανεβωκατεβενουνε και να αναπηδουν ,τοτε τα γουρουνια αρχησαν να γελανε ενω η λενα ειχε ενα μικρο ψευτικο χαμογελο και μισοκλειστα ματια σαν να ειναι σε κομα σαν η να ειχε κανει τσιγαριλικι ηταν σαν ναρκωμενη και δεν αντιστεκοταν πια .σε καποια φαση οπως χωρευαν ο μακης φανηκε αμυδρα γιατι τον καλυπτε λιγο το τραπεζι αφου της επιασε το χερι με το αλλο του χερι και τωρα φανηκε οτι το χερι που του εμεινε ελευθερο αρχησε να χανεται σιγα σιγα κατω χαμηλα και πισω της και φοβηθηκα μην τη χουφτωσει στον κωλο αλλα τελικα μετα απο λιγο τα δαχτυλα του αρχησαν να φαινονται  οτι αγκαλιαζουν τα πλευρα της ψηλα και οι ακρες των δαχτυλων του ακουμπουσαν με το ζορι το κατω μερος απο το στηθος της λενας απ την εξω πλευρα του.Ετσι οπως την αγκαλισε λοιπον το παχυδερμο σαν να μην εφτανε αυτο εκει που χορευαν αρχισε η λενα καπως να τρανταζεται καπως περισσοτερο και τα βυζια της  να πηγαινουνε τωρα πανω κατω πανω κατω σαν τρελα και δεν ηταν δυσκολο να καταλαβει κανεις οτι αυτο το εκανε ο μακης που ειχε περασει τωρα το χερι του κατω απ τη μασχαλη της λενας σχεδον.και αυτο συνεχιστηκε για λιγα λεπτα και μετα σταματησαν επιτελους τα γουρουνια να χορευουν και της αφησαν τα χερια και τοτε η λενα τραβηξε προς τα πανω ξανα το φορεμα της και επιτελους καλυψε ξανα το στηθος της και το εκρυψε αρκετα . Ειχα εξοργιστει τοσο εκεινη τη στιγμη που ετρεμα απ τα νευρα μου και ημουν σε αδιεξοδο δεν μπορουσα να βρω λυση και σκεφτομουν πως να τους διωξω διπλα απ τη  γυναικα μου  και γρηγορα γιατι δεν αντεχα να τη βλεπω αλλο να βασανιζεται απ αυτα τα γουρουνια.

thomasgreen

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φάνη έχεις σκεφτεί το τέλος;;;

δεν θα έχει happy ending;;;

ωραία θα ήταν π.χ. να γινόσασταν κολλητάρια με τον κο. Μάκη και να παρτουζώνατε μαζί την τύπισσα...

:zfuck: :zfuck: :zfuck:

ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΛΟΓΩ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ!!!!

:fuck2: :fuck2: :fuck2:

:2funny: :2funny: :2funny:

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Επιτέλους τη βρήκες. Το σπίτι που μένει ποιου ειναι?  θα σου πρότεινα ωστόσο να είσαι ήρεμος για να δεις που παει το πράγμα και να μάθεις τι έχει γίνει ως τώρα. Ειναι σίγουρο ´οτι μπορείς αφού την έχεις ήδη δει να τη γαμανε θα κολλήσεις σε λίγο κούνημα βυζιων? έτσι μπορεί και να σώσεις το γάμο σου. Και στο κάτω κάτω τι έκανε η λενα, όλες το έχουν κανει, πόσο μάλλον μια τέτοια γυναικαρα - πάντως καλύτερα να την έχεις κοντά και να ξέρεις πότε και ποιοι τη γαμανε παρά έτσι που ειναι τώρα (δώσε της λίγο χωρο, όχι πολυ μόνο όσο ευρύχωρη έχει γίνει κωλοτρυπιδα της), γιατ βλέπω το Μάκη να τη βγάζει στη βιζιτα (όχι και τόσο κακό γιατι θα μπορείς να γαμας και εςυ). Πολυ καλό γράψιμο, Περιμένω τη συνέχεια με ανυπομονησία και ενδιαφέρον.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Επιτέλους τη βρήκες. Το σπίτι που μένει ποιου ειναι?  θα σου πρότεινα ωστόσο να είσαι ήρεμος για να δεις που παει το πράγμα και να μάθεις τι έχει γίνει ως τώρα. Ειναι σίγουρο ´οτι μπορείς αφού την έχεις ήδη δει να τη γαμανε θα κολλήσεις σε λίγο κούνημα βυζιων? έτσι μπορεί και να σώσεις το γάμο σου. Και στο κάτω κάτω τι έκανε η λενα, όλες το έχουν κανει, πόσο μάλλον μια τέτοια γυναικαρα - πάντως καλύτερα να την έχεις κοντά και να ξέρεις πότε και ποιοι τη γαμανε παρά έτσι που ειναι τώρα (δώσε της λίγο χωρο, όχι πολυ μόνο όσο ευρύχωρη έχει γίνει κωλοτρυπιδα της), γιατ βλέπω το Μάκη να τη βγάζει στη βιζιτα (όχι και τόσο κακό γιατι θα μπορείς να γαμας και εςυ). Πολυ καλό γράψιμο, Περιμένω τη συνέχεια με ανυπομονησία και ενδιαφέρον.

Δεν την ειδε να την γαμανε τυπε.. να του βιαζουνε την γυναικα ειδε. Τα γουρουνια την κρατανε στο χερι με αυτο που της κανανε
Οι αλλες γυναικες μπορει να ξενοπηδιουντε αλλα η Λενα εβιασθη αγριως και απειλειται γιαυτο πηγαινει στα μπουζουκια μαζι με τα γουρουνια
Ο Μακης θα καταληξει στην φυλακη η στο νοσοκομειο απο τον φανη55555 αυτο ειναι σιγουρο
Στο τελος ο Φανης θα συνεχισει την ζωη του με την γυναικα του και θα κανουνε πολλα παιδια και μια ευτυχισμενη οικογενεια οπως ειναι και τωρα

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Η ωρα περνουσε και δεν ηξερα τι να κανω τους κοιτουσα απο πλεον κοντινο  τραπεζι να ενοχλουν συνεχως τη γυναικα μου ,σε μια φαση μετα απο ωρα και αφου της ειχαν βγαλει αργα αργα   τα λουλουδια απ το στηθος της μεσα απ το ντεκολτε της δηλαδη ,αφου περασε λιγη ωρα που την ειχαν αφησει ησυχη τα γουρουνια ομως δεν κρατησε πολυ, γιατι μετα απο λιγο  ο μακης επιασε με τα δυο του δαχτυλα το υφασμα απ το φορεμα της λενας χαμηλα σχεδον εκει που τελειωνε το στηθος της λενας μαλον το πιασε χαμηλα γιατι θα νομιζε οτι το χερι του δε φαινεται στα αλλα τραπεζια , και οτι το καλυπτε το τραπεζι και ετσι αρχησε ανενοχλητος χωρις ντροπη να τραβαει προς τα κατω το υφασμα κοντα στο ντεκολτε και αρχησαν τα στηθη της λενας να φαινονται περισσοτερο ,και τοτε αυτη σε καποια φαση φανηκε να ενοχληθηκε και το τραβηξε προς τα πανω και τωρα καλυπτε ευτυχως περισσοτερο στηθος ,περισσοτερο και απ οτι ηταν στην  αρχη ,ο μακης ομως δεν το εβαλε κατω συνεχησε να της το κατεβαζει ,μα τι ηθελε εςπιτελους να την κανει ρεζιλι;και που τη βρηκαν τα γουρουνια μετα απο τοσους μηνες αφου δεν τους ειχαμε πει σε ποια πολη μενουμε πως τη βρηκαν ;αλλα οπως φαινεται πρεπει να εφεραν το κοσμο αναποδα για να τη βρουν.Στη συνεχεια κοιταξα το ρολοι μου και ειχε παει τεσσερις και το πρωι τα γουρουνια δεν ελεγαν να φυγουνε αλλα ουτε και τη λενα αφηναν να φυγει την ειχαν στριμωξει στη μεση απ τη μια ο μακης απ τη μια ο μενιος και  δεν την αφηναν να κανει ρουπη.Επισης αναρωτιομουν που ηταν οι φιλες της λενας που ηρθαν μαζι ,το πιο σιγουρο ειναι πως θα εκατσαν λιγο και μολις ηρθαν τα γουρουνια στο τραπεζι τους αυτες θα τους σιχαθηκαν θα ξενερωσαν και θα εφυγαν τρεχωντας ,και μαλλον οταν ερχομουν  ειδα το αμαξι απ εξω γιατι τοτε ηταν ακομα εδω και οταν στην αρχη εκατσα τοτε αυτες θα εφυγαν λογικα και δεν θα τις ειδα και μετα οταν εντοπισα το τραπεζι ειχαν ηδη φυγει,τζαμπα τις χαλασαν τη βραδια τις κοπελες τα γουρουνια ,αλλα τουλαχιστον αυτες εφυγαν και γλιτωσαν την παρενοχληση ενω η γυναικα μου δεν μπορουσε να φυγει μιας και την εκβιαζαν τα καθαρματα με το βιντεο που ειχαν τραβηξει στο καμπινγκ,και ετσι η λεναηταν αναγκασμενη να καθεται μαζι τους και μαλιστα να αναγκζεται να προσποιητε πως χαμογελαει για να διχνει χαρουμενη για να μην φαινεται πως την παρενοχλουν και πως ηρθαν στο τραπεζι της με το ετσι θελω χωρις αυτη να το θελει οπως εκαναν παντα δηλαδη οι αξεστοι χωρις καθολου τροπους χωριατες.Οσο περνουσε η ωρα ο μακης ασχολουνταν ολο και περισσοτερο με το μπουστο της λενας και το κατεβαζε συνεχεια προς τα κατω καθε λιγο και η λενα το ανεβαζε προς τα πανω,ωσπου πηρε θαρος και το αλλο γουρουνι ο μενιος και ακουμπησε κι αυτος σιγα σιγα τις δαχτηλες του και επιασε το υφασμα κατω απο το αλλο βυζι της λενας και αρχισε κι αυτος να το κατεβαζει προς τα κατω ,ενω η λενα φανερα ενοχλημενη πασχιζε να ανεβαζει προς τα πανω το φορεμα για να καλυψει το στηθος της ,ομως οσο αυτη προσπαθουσε τοσο αυτοι πισμωναν περισσοτερο και της  το κατεβαζαν ολο και πιο κατω  σεσημειο που καποια φαση  αρχησε να φαινεται λιγο το σουτιεν της και η λενα το τραβηξε ξανα προς τα πανω και τοτε αυτοι αρχησαν παλι να το κατεβαζουν και οταν και παλι αρχησε να φαινεται το σουτιεν της με το που παει η λενα να το τραβηξει προς τα πανω ο μακης και ο μενιος της πιανουν τα χερια και ετσι οπως της κρατουσε ο καθενας απο εναχερι αρχησαν να της σηκωνουν τα χερια προς τα πανω και να τα κουνανε και φαινονταν απο μακρια σαν να χορευουν και αν δεν τους παρακολουθουσες απο ωρα δεν καταλαβαινες πως δεν χωρευουν φαινονταν οι τρεις τους σαν να χωρευουν καθιστοι, και καποιοι απ τα διπλανα τραπεζια το πηραν πρεφα αυτο και ειδικα οι αντρες αρχησαν να κοιτανε αυτο το αποκρουστικο σιχαμερο και ατεριαστο θεαμα ,δυο μεσοκοποι κοιλαραδες ειχαν βαλει στη μεση αναμεσα τους μια πανεμορφη νεα γυναικαρα που δεν κοντευε ουτε τα τριαντα και χορευαν μαζι της ενω αυτη ηταν με το μισα στηθη της εξω απ το φορεμα αφου φαινοτανε και λιγο το σουτιεν.το θεαμα ηταν εξεφτελιστικο για τη γυναικα μου και σαν να μην  εφτανε αυτο ο μακης και ο μενιος ετσι οπως κρατουσαν τα χερια της γυναικας μου και εκαναν οτι χορευουν στο ρυθμο της μουσικης ξαφνικα εστρεψαν το βλεμα τους στα στηθη της και μετα αρχησαν να της τραβανε τα λεπτα της χερια πιο δυνατα και πιο γρηγορα καπως πιο διαφορετικα απ το ρυθμο του τραγουδιου και ετσι οπως χορευαν γρηγορα τρανταζαν τη λενα επιτιδες και τα στηθη της αρχησαν να ανεβωκατεβενουνε και να αναπηδουν ,τοτε τα γουρουνια αρχησαν να γελανε ενω η λενα ειχε ενα μικρο ψευτικο χαμογελο και μισοκλειστα ματια σαν να ειναι σε κομα σαν η να ειχε κανει τσιγαριλικι ηταν σαν ναρκωμενη και δεν αντιστεκοταν πια .σε καποια φαση οπως χωρευαν ο μακης φανηκε αμυδρα γιατι τον καλυπτε λιγο το τραπεζι αφου της επιασε το χερι με το αλλο του χερι και τωρα φανηκε οτι το χερι που του εμεινε ελευθερο αρχησε να χανεται σιγα σιγα κατω χαμηλα και πισω της και φοβηθηκα μην τη χουφτωσει στον κωλο αλλα τελικα μετα απο λιγο τα δαχτυλα του αρχησαν να φαινονται  οτι αγκαλιαζουν τα πλευρα της ψηλα και οι ακρες των δαχτυλων του ακουμπουσαν με το ζορι το κατω μερος απο το στηθος της λενας απ την εξω πλευρα του.Ετσι οπως την αγκαλισε λοιπον το παχυδερμο σαν να μην εφτανε αυτο εκει που χορευαν αρχισε η λενα καπως να τρανταζεται καπως περισσοτερο και τα βυζια της  να πηγαινουνε τωρα πανω κατω πανω κατω σαν τρελα και δεν ηταν δυσκολο να καταλαβει κανεις οτι αυτο το εκανε ο μακης που ειχε περασει τωρα το χερι του κατω απ τη μασχαλη της λενας σχεδον.και αυτο συνεχιστηκε για λιγα λεπτα και μετα σταματησαν επιτελους τα γουρουνια να χορευουν και της αφησαν τα χερια και τοτε η λενα τραβηξε προς τα πανω ξανα το φορεμα της και επιτελους καλυψε ξανα το στηθος της και το εκρυψε αρκετα . Ειχα εξοργιστει τοσο εκεινη τη στιγμη που ετρεμα απ τα νευρα μου και ημουν σε αδιεξοδο δεν μπορουσα να βρω λυση και σκεφτομουν πως να τους διωξω διπλα απ τη  γυναικα μου  και γρηγορα γιατι δεν αντεχα να τη βλεπω αλλο να βασανιζεται απ αυτα τα γουρουνια.
Έχει βάθος η υπόθεση  :pipa1:,έχει κέρατο ,αυτό με τρελαίνει ως γυναίκα, :fuck2: διότι αυτό σκέφτομαι πάντα, με ποιον να κερατώσω τον κάθε γκόμενο που έχω  ,υγραίνομε  μόνο που το διαβάζω

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Έχει βάθος η υπόθεση  :pipa1:,έχει κέρατο ,αυτό με τρελαίνει ως γυναίκα, :fuck2: διότι αυτό σκέφτομαι πάντα, με ποιον να κερατώσω τον κάθε γκόμενο που έχω  ,υγραίνομε  μόνο που το διαβάζω
καλο πουτανακι  εισαι κ συ να σε γνωρισουμε αμα λαχει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom